FlyOne anulază mai multe zboruri din Chișinău. Acestea au fost reprogramate pentru 20 martie

Zugo.md, 19 martie 2023 12:40

FlyOne, o companie aeriană care operează zboruri din Republica Moldova, a anunțat duminică, 17 martie, că a anulat câteva zboruri, din cauza unei defecțiuni tehnice. Este vorba despre zborurile din data de 20 martie pentru cursele Chișinău-Dublin-Chișinău; Chișinău-Tel Aviv-Chișinău; Chișinău-Verona-Chișinău. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Într-o postare pe Facebook, administrația companiei, susține că fiecare pasager … Articolul FlyOne anulază mai multe zboruri din Chișinău. Acestea au fost reprogramate pentru 20 martie apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 12 ore
18:20
Accesul la Turnul Eiffel a fost închis publicului astăzi, în a 10-a zi de mobilizare împotriva reformei pensiilor, din cauza unui apel la grevă a personalului, transmite Mediafax. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Apelul la grevă a celor două sindicate de angajaţi ai companiei de exploatare (Sete), CGT şi FO, înseamnă că Turnul Eiffel „nu are … Articolul Turnul Eiffel a fost închis publicului închis din cauza grevei apare prima dată în ZUGO.
17:50
Asociația Obștească „Părinți Solidari” prezintă Ghidul privind finanțarea educației dedicat părinților și elevilor din Republica Moldova, în cadrul proiectului „Sporirea transparenței și eficienței achizițiilor publice realizate de Ministerul Educației și Cercetării”. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Publicația are scopul de a informa și familiariza părinții și elevii, într-un limbaj simplu și accesibil, gestionarea bugetelor instituțiilor … Articolul Veste bună pentru părinți și elevi: A fost elaborat Ghidul privind finanțarea educației apare prima dată în ZUGO.
17:20
Centrul Național Anticorupție (CNA) a făcut publice imagini video și înregistrări audio cu momentul în care sunt transmise unele sume de bani reprezentantului Agenției Servicii Publice din Chișinău, implicat în schema de corupție pentru eliberarea a permiselor de conducere. Potrivit CNA, sumele pretinse pentru un carnet varia între 400 și 1200 de euro. Urmărește-ne pe … Articolul video, audio | CNA a făcut publice stenogramele discuțiilor celor implicați în schema de corupție cu permisele de conducere apare prima dată în ZUGO.
17:00
Agenția Servicii Publice conlucrează cu instituţiile de drept și acordă suportul necesar pentru elucidarea cazurilor privind documentarea unei scheme de corupție la eliberarea permiselor de conducere. Reacția instituției vine după ce șase angajați ai ASP au fost reținuți de oamenii legii, suspectați că ar fi luat mită pentru obținerea carnetelor.  Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. … Articolul Reacția ASP, după ce șase angajați au fost reținuți pentru eliberare ilegală a permiselor de conducere apare prima dată în ZUGO.
16:40
Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene au aprobat, marţi, un text legislativ care va pune capăt vânzării de autoturisme noi echipate cu motoare cu ardere internă din 2035, după ce Germania a obţinut o scutire pentru autoturismele care utilizează combustibili sintetici, care nu emit dioxid de carbon, informează Agerpres. Urmărește-ne pe Telegram și … Articolul UE a decis interzicerea vânzării de automobile cu motoare pe combustie din 2035 apare prima dată în ZUGO.
16:30
Parlamentari din Republica Moldova și România propun instituirea Departamentului pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. O rezoluție privind susținerea integrării Republicii Moldova în UE a fost adoptată, astăzi, în cadrul celei de-a IX-a Reuniuni a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României. Reuniunea a avut loc la Chișinău. Urmărește-ne … Articolul video | Deputații de la Chișinău și București au adoptat o rezoluție privind susținerea integrării R. Moldova în UE apare prima dată în ZUGO.
16:10
Taxa aeroportuară de 9 euro, plătită de pasagerii care pleacă de pe Aeroportul Internațional Chișinău, va fi anulată. Declaraţia a fost făcută de deputatul PAS, Vasile Grădinaru pentru Radio Chișinău. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Mai mult ca atât, vor fi anulate și alte costuri nejustificate, pentru că tocmai aceste taxe au descurajat companiile europene … Articolul Deputat PAS: Taxa de nouă euro, plătită de pasageri la Aeroportul Chișinău va fi anulată apare prima dată în ZUGO.
16:00
Volodimir Zelenski a vizitat regiunea Sumî din nordul Ucrainei în cadrul turneului său în zonele din țară care au fost afectate de invazia Rusiei, relatează Associated Press, transmite G4Media. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Zelenski s-a întâlnit cu oficiali și locuitori locali din orașul Okhtyrka, care a cunoscut lupte crâncene anul trecut, dar nu a fost … Articolul Zelenski a vizitat regiunea Sumî din Ucraina: Nu vom lăsa nicio rană să rămână pe corpul statului nostru apare prima dată în ZUGO.
15:50
Până la sfârșitul acestui an, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare își propune să transpună în legislația națională 70 de acte ale Uniunii Europene. Despre asta a anunțat vicepremierul Vladimir Bolea în cadrul audierilor publice organizate de Comisia politică externă și integrare europeană, în comun cu Comisia agricultură și industrie alimentară. Participanții la ședință s-au referit … Articolul 70 de acte UE din domeniul agroalimentar vor fi transpuse în legislația națională apare prima dată în ZUGO.
15:10
32 de localităţi din 12 raiaone au rămas fără electricitatea din cauza vântului puternic. Anunţul a fost făcut de ÎCS Premier Energy. Pentru remedierea problemei au fost trimise mai multe echipe de specialişti. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Conform informației operative din rețele de la ora 14:20, deconectări neprogramate și controlate, din considerente de securitate … Articolul 32 de localităţi din 12 raioane au rămas fără electricitate din cauza vântului puternic apare prima dată în ZUGO.
14:50
Revenirea Aeroportului Internațional Chișinău în gestiunea statului este un rezultat al luptei împotriva corupției, a comentat președintele Maia Sandu, anunțul făcut  de Agenția Proprietății Publice de revenire a AIC în gestiunea statului. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Această acțiune este un rezultat al luptei împotriva corupției și este un rezultat important și o dovadă că … Articolul Sandu, despre revenirea Aeroportului în gestiunea statului: Este un rezultat al luptei împotriva corupției apare prima dată în ZUGO.
14:40
Uniunea Europeană ar putea oferi Republicii Moldova un nou pachet de sprijin, care ar include și un ajutor financiar de un miliard de euro, pentru diverse domenii. Anunțul a fost făcute de președintele Consiliului Uniunii Europene, aflat în vizită la Chișinău. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „În primul rând am indicat deja un sprijin de … Articolul Președintele Consiliului UE: „Pregătim un nou pachet de sprijin pentru R. Moldova”. În ce constă apare prima dată în ZUGO.
14:40
Deputații BCS au contestat marţi, 28 martie, la Curtea Constituţională legea prin care limba română a devenit oficială în Republica Moldova. Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea, a subliniat că Legea Supremă trebuie respectată și dacă guvernarea intenționează să o schimbe, trebuie să organizeze un referendum pentru a afla opinia oamenilor cu privire la … Articolul video | BCS a contestat la CC legea cu privire la limba română. Batrîncea: Trebuie de organizat un referendum apare prima dată în ZUGO.
14:20
Belarus a declarat marţi că a decis să găzduiască arme nucleare tactice ruse după ani de presiuni din partea Statelor Unite şi aliaţilor lor pentru schimbarea orientării sale politice şi geopolitice. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat sâmbătă că în viitor Moscova ia în calcul să desfăşoare armament nuclear tactic … Articolul Belarusul ar dezvăluit motivul pentru care a decis să găzduiască arme nucleare rusești: De cine spune că se protejează apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
14:00
Procuratura Anticorupție a transmis în judecată cauza penală în privința ex-președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, a soției acestuia și a unui medic de familie. Potrivit procurorilor, aceștia ar fi falsificat un certificat medical pe numele copilului minor al ex-președintelui, precum că acesta ar avea nevoie de consultații la medici și de a urma un tratament … Articolul Dodon, șoția lui și un medic, trimiși în judecată: Ar fi mințit că le este bolnav unul dintre copii ca să poată părăsi țara apare prima dată în ZUGO.
13:50
Un funcționar public din Osaka, Japonia, este obligat să returneze 1,44 milioane de yeni (11.000 de dolari) din salariile sale, după s-a stabilit că a fumat peste 4.500 de țigări în timpul programului, în 14 ani de muncă. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Fumatul este un viciu scump, însă în Osaka acest lucru implică ceva … Articolul A fumat la serviciu și acum trebuie să returneze o parte din salariu. Motivul apare prima dată în ZUGO.
13:30
Președintele Consiliului European, Charles Michel, întreprinde marți, 28 martie, o vizită oficială în Republica Moldova. Oficialul a fost întâmpinat la Președinție de șefa statului, Maia Sandu. Cei doi oficiali au susținut declarații de presă comune. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Integrarea europeană este unicul drum care asigură supraviețuirea Moldovei ca țară liberă și prosperă. Este … Articolul video | Maia Sandu, alături de președintele Consiliului European: „Trebuie să facem față și să rămânem parte a lumii libere” apare prima dată în ZUGO.
13:00
Schimbarea bruscă a vremii și vântul puternic a creat mai multe avarii în capitală. Copaci au căzut pe carosabil și iar crengile rupte de vânt au căzut peste firele electrice. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Potrivit Primăriei, autoritățile au intervenit în timp util pentru remedierea situațiilor de avarie și au evacuat copacii căzuți pe carosabil … Articolul foto | Vântul puternic face ravagii în capitală: Copaci doborâți și acoperișuri smulse. Îndemnul autorităților apare prima dată în ZUGO.
12:40
Trei tineri, doi băieți de 25 de ani și o fată de 20 de ani, originari din Chișinău, au fost reținuți fiind suspectați de furt. Bănuiții, pe timpul nopții ar fi sustras în jur de 25 de plăcuțe cu numere de înmatriculare străine de la automobile parcate în curțile blocurilor de locuit din sectorul Botanica … Articolul video | Schemă în capitală: Ar fi furat plăcuțele de înmatriculare, apoi cereau recompensă pentru a le restitui apare prima dată în ZUGO.
12:30
Sportul și nutriția se combină foarte bine și, prin urmare, există o componentă foarte importantă în performanța noastră în funcție de ceea ce mâncăm înainte de antrenament. În acest sens, există o serie de alimente care ne ajută, și mult, să ne îmbunătățim antrenamentele, potrivit Men’s Health. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Banana este alimentul … Articolul Alimente care îți pot crește performanțele sportive: Ce trebuie să mănânci înainte de antrenament apare prima dată în ZUGO.
12:20
Fumatul poate contribui la o serie de probleme ale pielii, de la riduri premature la decolorare. Dar renunțarea la fumat poate ajuta la minimizarea și chiar la inversarea unora dintre aceste efecte. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Tutunul poate cauza probleme grave de sănătate, cum ar fi cancerul și bolile de inimă. Dar vă poate … Articolul Transformările pielii tale după ce renunți la fumat: Când vei vedea rezultatele apare prima dată în ZUGO.
12:10
Fiecare metal sau piatră prețioasă necesită metode de curățare diferite, așa că este important să știți cu ce lucrați sau să apelați la experți. Dacă vrei ca bijuteriile să reziste suficient de mult timp pentru a le lăsa moștenire, scoate-le întotdeauna înainte de a înota, de a face duș, de a face curățenie, de a … Articolul Metode de curățare a bijuteriilor în condiții de casă: Reguli de bază apare prima dată în ZUGO.
12:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) continuă monitorizarea pieței produselor petroliere și informarea consumatorilor despre perspectivele pentru perioada următoare a prețurilor stabilite la carburanți. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Astfel, urmare a ultimelor evoluții pe piața internațională, și în special a scăderii cotațiilor Platts la motorină, prețul acesteia calculat de ANRE pentru ziua de … Articolul Prețul la motorină scade sub 21 lei/litru, pentru prima dată în ultimul an apare prima dată în ZUGO.
12:00
În ultimele decenii, populația globală a cunoscut o creștere continuă și rapidă. În anul 2003, numărul locuitorilor planetei se situa în jurul valorii de 6,4 miliarde, în timp ce în prezent depășește pragul de 8 miliarde. Cu toate acestea, există numeroase organizații și studii care încearcă să previzioneze tendințele demografice ale omenirii pentru viitor. Urmărește-ne … Articolul Populația globului ar putea atinge 8,5 miliarde de oameni. Când se poate întâmpla apare prima dată în ZUGO.
11:50
Statele Unite cer interzicerea aplicației TikTok din cauza lipsei de transparență a companiei chineze. TikTok este platforma care stă la baza faimei și renumelui multor influenceri din zilele noastre. Foarte mulți dintre oamenii care utilizează aplicația ajung să aibă sute sau chiar mii de abonați pe conturile lor personale. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Acest … Articolul video | Aplicația TikTok ar putea fi interzisă complet în SUA: Ce alternative există apare prima dată în ZUGO.
11:40
Iarna s-a terminat și mulți călători se vor gândi la cea mai clasică dintre destinațiile de primăvară: Paris. Orașul Luminilor și multe alte părți din Franța sunt în acest moment afectate din cauza protestelor. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Mulți oameni sunt nemulțumiți de reforma sistemului de pensii a președintelui Emmanuel Macron, care va crește … Articolul Poți călători în Franța în timpul protestelor sau trebuie să anulezi vacanța? Iată ce trebuie să știi despre marile orașe apare prima dată în ZUGO.
11:30
Oamenii ar putea fi singura specie empatică, dar există motive întemeiate să credem că multe alte animale au aceeași capacitate de a „simți în tandem”. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Un nou studiu condus de cercetătorii de la Instituto Gulbenkian de Ciência din Portugalia a oferit dovezi ale mecanismelor chimice din spatele răspândirii fricii în … Articolul Originile empatiei: Ce spun oamenii de știință despre cel mai puternic sentiment uman apare prima dată în ZUGO.
11:30
Una dintre cele mai populare caracteristici ale aplicației WhatsApp este că vă permite să ștergeți mesajele printr-o simplă atingere. Totuși, uneori poate vrei să recuperezi acele mesaje. Află cum poți să citești mesajele șterse de pe WhatsApp, datorită unei funcții despre care probabil nu știai. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. WhatsApp a introdus recent funcția … Articolul Cum să citești mesajele șterse de pe WhatsApp: Trucul secret pentru a recupera conversațiille apare prima dată în ZUGO.
11:30
Franța se alătură unei liste tot mai mari de state care spun că TikTok nu are niveluri suficiente de securitate cibernetică și protecție a datelor. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Franța a interzis utilizarea „recreativă” a TikTok, Twitter, Instagram și a altor aplicații pe telefoanele angajaților guvernamentali din cauza îngrijorărilor legate de măsurile insuficiente de … Articolul Țara care interzice utilizarea „recreativă” a TikTok, Twitter, Instagram: Motivul ar fi măsurile insuficiente de securitate a datelor apare prima dată în ZUGO.
11:30
Călătoriile internaționale vin adesea cu o diferență de fus orar, ceea ce poate îngreuna experiența vacanței și a felului în care ne acomodăm la întoarcerea acasă. Experții au creat o listă cu sfaturi care sa ne ajute să combați simptomele cauzate de decalajul de fus orar atunci când călătorim cu avionul. Urmărește-ne pe Telegram și … Articolul Cum ne afectează decalajul de fus orar: Sfaturi pentru a trece peste el apare prima dată în ZUGO.
11:10
Șase angajați ai Agenției Servicii Publice (ASP), din oficiile Bălți și Chișinău, au fost reținuți pentru punerea în aplicare a unui sistem de colectare ilicită a mijloacelor financiare de la candidații pentru obținerea permisului de conducere, sumele pretinse pentru un permis variind între 400 și 1200 de euro. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Schema de … Articolul Schemă de corupție la eliberarea permiselor de conducere: Șase angajați ASP, reținuți apare prima dată în ZUGO.
11:00
Un superpetrolier ancorat în apropiere de coasta de vest a Yemenului, care are la bord peste 1 milion de barili de petrol, ar putea „să se scufunde sau să explodeze în orice moment”, ceea ce ar provoca un dezastru ecologic și umanitar, a declarat un oficial ONU pentru Sky News. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. … Articolul La un pas de un dezastru ecologic și umanitar: Un superpetrolier abandonat în Marea Roșie ar putea exploda „în orice moment” apare prima dată în ZUGO.
11:00
Fie că te afli în căutarea unor opțiuni sănătoase pentru a echilibra un stil de viață sedentar, fie ai de gândn să mănânci mult mai puține grăsimi în viitorul apropiat, iată care sunt alimentele care au cele mai puține calorii. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. 20 de alimente pe care le poți introduce în dietă … Articolul Le poţi mânca fără grija kilogramelor în plus: 20 de alimente care au aproape zero calorii apare prima dată în ZUGO.
11:00
La Muzeul Național de Artă al Moldovei a avut loc festivitatea de înmânare a premiilor Ministerului Culturii pentru anul 2022, ediția a 10-a. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Premiile Ministerului Culturii în domeniul culturii se acordă anual pentru produse de creaţie şi inovaţii artistice care au un impact semnificativ asupra patrimoniului cultural naţional şi internaţional, … Articolul video | Personalitățile care au creat inovaţii artistice în 2022, premiate apare prima dată în ZUGO.
10:50
În dimineața zilei de astăzi, 28 martie, angajații IGSU au fost solicitați pentru a interveni în lichidarea situațiilor de risc provocate de condițiile meteo nefavorabile. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Pompierii din capitală au fost solicitați pentru efectuarea lucrărilor de defrișare a unui copac căzut peste un automobil, din cauza rafalelor de vânt puternic. Un … Articolul foto | Urmările vântului puternic: Unde au intervenit salvatorii apare prima dată în ZUGO.
10:40
Șefa statului Maia Sandu a discutat luni, 27 martie, cu William Massolin, care își încheie misiunea de șef al oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Președinta le-a mulțumit domnului Massolin și echipei sale pentru sprijinul constant acordat realizării reformelor democratice în R. Moldova, în domeniul justiției, mass-media și a respectării … Articolul Maia Sandu a dat asigurări Consiliului Europei că Guvernul va continua reforma justiției apare prima dată în ZUGO.
10:20
Netflix a realizat o colaborare cu artistul Carla’s Dreams, lansând o melodie care a fost inspirată din filmul criminal recent apărut pe platformă „Luther: Apus de Soare”, scrie diez.md. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Momentan, pelicula cinematografică se află în topul vizualizărilor de pe Netflix, cu aproximativ 67 milioane de ore vizionate de către utilizatori … Articolul video | Netflix a realizat o colaborare cu artistul Carla’s Dreams apare prima dată în ZUGO.
10:10
Preşedintele Ucrainei a declarat că trupele ruseşti ţin „ostatică” centrala nucleară Zaporojie şi că siguranţa acesteia nu poate fi garantată până când nu o părăsesc, transmite Reuters. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Trupele ruseşti au ocupat centrala nucleară, cea mai mare din Europa, încă din primele săptămâni ale invaziei Ucrainei şi nu au arătat nicio … Articolul Zelenski acuză Rusia că ţine „ostatică” centrala nucleară din Zaporojie apare prima dată în ZUGO.
09:50
Rusia a avertizat Armenia cu privire la consecinţele grave pe le-ar suporta dacă se va supune jurisdicţiei Curţii Penale Internaţionale (CPI), care a emis un mandat de arestare pe numele preşedintelui Vladimir Putin, a informat luni agenţia de presă RIA, citată de Reuters. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. CPI a emis mandatul luna aceasta, acuzându-l … Articolul Rusia avertizează cu consecinţe grave dacă Armenia aderă la Statutul de la Roma al Curţii Penale Internaţionale apare prima dată în ZUGO.
09:40
Noul parc construit pe o suprafață de 1,36 ha, care a fost transformat dintr-o zonă degradată într-un sector prietenos de relaxare și distracție, oferind o serie de facilități, cum ar fi teatrul de vară, havuzul, skatepark-ul, terenurile de sport și de joacă pentru copii, precum și multe altele, a fost inaugurat luni, 27 martie, la … Articolul foto | La Băcioi a fost inaugurat un parc public modern. Cine a finanțat lucrările apare prima dată în ZUGO.
09:40
Marina militară rusă a lovit cu rachete supersonice anti-navă o ţintă de antrenament din Marea Japoniei, a anunţat marţi Ministerul Apărării de la Moscova, într-un comunicat preluat de Reuters de pe Telegram. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „În apele Mării Japoniei, nave purtătoare de rachete din Flota Pacificului au lansat rachete de croazieră Moskit asupra … Articolul Rusia ar fi lovit cu rachete supersonice anti-navă o ţintă de antrenament din Marea Japoniei apare prima dată în ZUGO.
09:20
Un bărbat a fost transportat la spital, după ce a fost observat zăcând la sol, în stare inconștientă, de o patrulă de carabinieri. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Carabinierii au stopat pentru a verifica situația și dacă persoana are nevoie de ajutor. Apropiindu-se ei au depistat un bărbat ce zăcea la sol în stare de … Articolul Un bărbat în stare inconștientă, ajutat de carabinieri apare prima dată în ZUGO.
08:50
Începând cu 28 martie, Aeroportul Internațional Chișinău a trecut oficial în gestiunea statului şi este administrat de către întreprinderea de stat „Aeroportul Internațional Chișinău”, scrie mold-street.com. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Aseară, în jurul orelor 22.00 au demarat procedurile de transmitere/preluare a activelor Aeroportului Internațional Chișinău, ce se aflau în concesiunea firmei Avia Invest SRL. … Articolul Aeroportul Internațional Chișinău a trecut integral în gestiunea statului apare prima dată în ZUGO.
08:30
Franţa se confruntă marţi cu o nouă zi de greve şi proteste la nivel naţional, după ce unele dintre cele mai grave violenţe de stradă din ultimii ani au fost înregistrate în ultima săptămână, transmite Reuters, citat de Mediafax. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Ministrul de interne Gerald Darmanin a avertizat luni că există „un risc … Articolul Noi proteste în Franța faţă de legea privind pensiile. Ministru: „Există un risc foarte serios de noi violenţe” apare prima dată în ZUGO.
08:20
Fostul Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu exclude posibilitatea de a candida din partea PSRM pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. În cadrul emisiunii „Prime Time” de la Prime TV, Dodon a declarat că unii colegi din PSRM i-au pus această întrebare și că se va gândi dacă … Articolul Dodon nu exclude că va candida la șefia capitalei apare prima dată în ZUGO.
07:50
Preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Igor Grosu, şi-a cerut scuze pentru adoptarea cu întârziere a legii prin care limba română a fost declarată limba oficială a Republicii Moldova, scrie Digi24. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. El a declarat, în cadrul unei ceremonii organizate în localitatea Ialoveni, cu ocazia împlinirii a 105 ani de la Unirea Basarabiei … Articolul Președintele Parlamentului a cerut scuze pentru adoptarea târzie a limbii române ca limbă oficială apare prima dată în ZUGO.
Ieri
18:20
Marcel Ciolacu a participat, luni, la festivitatea de dezvelire a busturilor lui Alexandru Marghiloman (n. red. – prim-ministru al guvernului României în 1918) și Ion Inculeț (lider al Republicii Democratice Moldovenești care s-a unit cu România în 1918) în localitatea Ialoveni din Republica Moldova. Șeful PSD a spus că „lucrurile care ne unesc cu adevărat … Articolul Preşedintele Camerei Deputaţilor din România: Cu fiecare pod construit cu România, veți ridica un zid și mai mare în fața Rusiei apare prima dată în ZUGO.
17:50
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat la ceremonia de dezvelire a busturilor lui Ion Inculeț și al lui Alexandru Marghiloman. Evenimentul a avut loc la Ialoveni, în ziua când se împlinesc 105 ani de la unirea Basarabiei cu România. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. La eveniment au mai fost prezenți deputați din Parlamentul Republicii Moldova, … Articolul 105 ani de la Unirea Basarabiei cu România: La Ialoveni au fost dezvelite busturile lui Ion Inculeț și al lui Alexandru Marghiloman apare prima dată în ZUGO.
17:30
Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Consiliului European, Charles Michel. Cei doi au discutat despre războiul din Ucraina, despre situația Republicii Moldova, dar și despre aderarea României la Schengen, transmite Digi24. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Discuțiile de astăzi ne-au oferit ocazia să aprofundăm subiectele de actualitate, o parte dintre acestea … Articolul Avertismentul lui Klaus Iohannis după întâlnirea cu Charles Michel: Acțiunea destabilizatoare ale Rusei nu se limitează la Ucraina apare prima dată în ZUGO.
17:20
Toată lumea știe cât de important este un somn odihnitor noapte de noapte, însă nu mulți sunt conștienți de pericolele care se ascund în spatele privării de somn. Somnul este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru organismul nostru, alături de o dietă completă și echilibrată și exerciții fizice regulate. … Articolul Ce se întâmplă în organismul tău dacă nu dormi suficient? Experții dezvăluie la ce maladii poate duce apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.