Alte două medalii de bronz la Europenele U23 de la București

Olympic, 19 martie 2023 10:10

Luptătorii Eugeniu Mihalcean (79 kg) și Radu Lefter (97 kg) au cucerit medalia de bronz la Campionatul European Under 23 de la București. În meciurile decisive, ei au dispus de românul Marian Subțirica, respectiv ucraineanul David Mchedlidze. Articolul Alte două medalii de bronz la Europenele U23 de la București apare prima dată în Olympic Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Olympic

Acum 24 ore
10:40
Alergătorul Maxim Răileanu a avut o evoluție bună la concursul de elită Internationaler Korschenbroicher City-Lauf din Germania pe distanța de 10 km. Maxim a venit al doilea la linia de finiș cu rezultatul 29 min 11 sec, care este un nou record național la proba 10 km (șosea). Acest rezultat îi aduce sportivului punctaj suplimentar … Articolul Maxim Răileanu a stabilit un nou record național apare prima dată în Olympic Moldova.
Ieri
18:10
Halterofila Nicoleta Cojocaru a ocupat locul 4 în categoria de greutate 49 kg la Campionatul Mondial de juniori din Albania. Ea a cucerit bronzul la smuls cu 68 kg, iar la aruncat a înregistrat 83 kg. La 61 kg, Ion Bodanev s-a clasat pe locul 6 la total, cu 241 kg. Articolul Halterofila Nicoleta Cojocaru, locul 4 la total la Mondialul de juniori apare prima dată în Olympic Moldova.
10:50
Judocanul Victor Sterpu a cucerit medalia de bronz la Grand Slam-ul de la Tbilisi! El a obținut 4 victorii în categoria de greutate 81 kg, cu ucraineanul Hievorh Manukian, uzbekul Khikmatillokh Turaev, francezul Arnaud Aregba și Askerbii Gerbekov din Bahrain, fiind învins în sferturi de viitorul finalist, kazahul Abulaikhan Zhubanazar. Articolul Victor Sterpu, medaliat la Grand Slam-ul de la Tbilisi apare prima dată în Olympic Moldova.
10:10
Atleta Alexandra Emilianov a înregistrat un rezultat bun la concursul FSU Relays de la Florida. Studenta Universității din Kansas a aruncat discul la o distanță de 60,05 metri, rezultat care o propulsează în clasamentul mondial pentru calificarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Alexandra a reușit calificarea la două competiții importante în acest an: … Articolul Alexandra Emilianov, un pas important spre Jocurile Olimpice de la Paris apare prima dată în Olympic Moldova.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:20
Comisia specială a CNOS, în ședința sa, a examinat dosarele depuse pentru atribuirea acreditărilor pentru presa scrisă către Jocurile Olimpice de la Paris 2024. În conformitate cu Regulamentul privind condițiile, criteriile și procedurile de selectare a reprezentanților mijloacelor de informare și comunicare pentru Jocurile Olimpice, Comisia specială a decis: A selecta și prezenta Comitetului Internațional … Articolul COMUNICAT | Atribuirea acreditărilor pentru presă – PARIS 2024 apare prima dată în Olympic Moldova.
22 martie 2023
10:20
Natalia Zaițeva din Tiraspol și Tudor Vartic din Chișinău au fost aleși cei mai buni sportivi în cadrul campionatului Moldovei la înot, care s-a desfășurat la Tiraspol. Natalia s-a remarcat la 200 metri spate cu rezultatul 2:18.2, în timp ce Tudor la 200 metri stil liber (1:55.01) și 400 metri stil liber (4:06.93). La campionatul … Articolul Natalia Zaițeva și Tudor Vartic, declarați cei mai buni la campionatul național de înot apare prima dată în Olympic Moldova.
19 martie 2023
22:10
Luptătorul Vasile Diacon a cucerit medalia de argint la Campionatul European Under 23 de la București. În finala categoriei de greutate 74 kg, el a fost învins de azerul Turan Bayramov. Vasile a repurtat trei victorii, cu georgianul Giorgi Gogritchiani, armeanul Menua Yaribekyan și polonezul Szymon Wojtkowski. Articolul Vasile Diacon a cucerit argintul la Europenele U23 apare prima dată în Olympic Moldova.
10:10
Luptătorii Eugeniu Mihalcean (79 kg) și Radu Lefter (97 kg) au cucerit medalia de bronz la Campionatul European Under 23 de la București. În meciurile decisive, ei au dispus de românul Marian Subțirica, respectiv ucraineanul David Mchedlidze. Articolul Alte două medalii de bronz la Europenele U23 de la București apare prima dată în Olympic Moldova.
10:00
Naționala de polo pe apă a Moldovei Under 17 a înregistrat două victorii și două înfrângeri în preliminariile Campionatului European. La Târgu Mureș, ”tricolorii” au învins Elveția cu 13-4 și Irlanda (10-9) și au pierdut cu Ucraina (7-13) și România (4-20). Articolul Două victorii pentru naționala de polo pe apă U17 apare prima dată în Olympic Moldova.
17 martie 2023
18:50
Luptătoarea Mariana Draguțan a cucerit medalia de bronz la Campionatul European Under 23 de la București. În ultimul său meci, ea s-a impus în fața azerei Gultakin Shirinova. Mariana a fost învinsă de câștigătoarea categoriei de greutate 53 kg, turcoaica Zeynep Yetgil. Articolul Mariana Draguțan a urcat pe podium la Europenele U23 apare prima dată în Olympic Moldova.
16 martie 2023
19:50
Luptătoarea Irina Rîngaci a obținut medalia de bronz la Campionatul European Under 23 de la București. În ultimul meci, ea a dispus de italianca Laura Godino. Irina evoluează în categoria de greutate 68 kg. Articolul Irina Rîngaci, podium la Europenele Under 23 de la București apare prima dată în Olympic Moldova.
15 martie 2023
11:30
Moldova și-a asigurat două cote în proba de tenis de masă la Jocurile Europene din această vară, programate la Cracovia în perioada 21 iunie – 2 iulie. Este vorba de liderii Andrei Puțuntica și Vladislav Ursu, care evoluează la cluburi din străinătate. Andrei Puțuntica a evoluat și la Jocurile Europene de la Minsk din 2019. Articolul Andrei Puțuntica și Vladislav Ursu, calificați la JE de la Cracovia apare prima dată în Olympic Moldova.
10:20
Luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a devenit campion european Under 23. În finala categoriei de greutate 77 kg, el a dispus de azerul Khasay Hasanli. Alexandrin i-a mai învins la București pe cehul Michal Zelenka, georgianul Kvvicha Ananidze și germanul Deni Nakaev. Anul curent, elevul lui Roman Zgardan și Mihai Cucul a mai urcat … Articolul Alexandrin Guțu a devenit campion european Under 23 apare prima dată în Olympic Moldova.
12 martie 2023
20:20
Atleta Dimitriana Bezede a ocupat locul 4 la Cupa Europei la aruncări lungi, care se desfășoară în Portugalia. Ea a înregistrat rezultatul 17.71 metri la proba aruncarea greutății. Pe primele trei locuri s-au clasat portugheza Jessica Inchude (18.14), germana Yemisi Ogunleye (18.09) și suedeza Sara Lennman (17.71). Articolul Dimitriana Bezede a ocupat locul 4 la Cupa Europei la aruncări lungi apare prima dată în Olympic Moldova.
17:10
Șeful Departamentului sport de performanță al Comitetului Național Olimpic şi Sportiv, Nicolae Piatac, își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Este născut pe 12 martie 1950 la Grimăncăuţi. De-a lungul anilor a deţinut funcţii de mare răspundere: instructor superior la ASB „Moldova” (1976-1983), antrenor superior la Comitetul de Stat pentru cultură fizică şi sport pe lângă … Articolul La mulți ani, Nicolae Piatac! apare prima dată în Olympic Moldova.
9 martie 2023
10:20
Anna Dulce a stabilit un nou record al Moldovei la tir, 10 metri, în cadrul Campionatului European de la Tallinn. Ea a înregistrat rezultatul 573 de puncte, reușind calificarea în finală. La masculin, Denis Popov a obținut 563 de puncte și s-a clasat pe locul 19 printre 60 de concurenți. Anna Dulce și Denis Popov … Articolul Anna Dulce și Denis Popov au evoluat la Europenele de tir de la Tallinn apare prima dată în Olympic Moldova.
6 martie 2023
20:00
97 de boxeri au concurat la campionatul național de juniori U18. S-au impus reprezentanții din Grimăncăuți, Chișinău, Bălți, Comrat, Tiraspol și Orhei. Camioni au devenit: Alexei Sarioglo (51 kg), Volodimir Melenciuc (54 kg), Igor Bondar (67 kg) și Ion Angheluș (71 kg) din Grimăncăuți; Ion Plîngă (48 kg), Stanislav Brăilean (75 kg) și Mihai Radu … Articolul Campionatul național de box la juniori a fost găzduit de Bălți apare prima dată în Olympic Moldova.
4 martie 2023
09:50
Atleta Dimitriana Bezede a ocupat locul 7 la Campionatul European în sală, care se desfășoară la Istanbul. Ea a înregistrat rezultatul 17.98 metri la aruncarea greutății. Campioană europeană a devenit portugheza Auriol Dongmo cu rezultatul 19.76, urmată de germana Sara Gambetta (18.83) și suedeza Fanny Roos (18.42). Dimitriana Bezede a evoluat la ultimele două ediții … Articolul Dimitriana Bezede a ocupat locul 7 la Europenele de la Istanbul apare prima dată în Olympic Moldova.
28 februarie 2023
15:00
Andrei Malîghin a ocupat locul 11 la Mondialul de Yahting Masters în proba olimpică ILCA7. Câștigător a devenit grecul Adonis Bougiouris. La începutul anului a avut loc și un turneu în Malta, unde Alexandr Denisiuc s-a clasat pe locul 6. Articolul Andrei Malîghin a ocupat locul 11 la Mondialul de Yahting Masters apare prima dată în Olympic Moldova.
10:10
Tânăra gimnastă Iana Caraman a obținut medalia de argint la exercițiul cu cercul și locul patru la exercițiul cu mingea, la competițiile internaționale de gimnastică ritmică Grand Prix Miss Valentine, care s-au desfășurat în Estonia. O altă tânără gimnastă din lotul național Sofia Bulat s-a calificat în competițiile finale, în categoria junioare, la exercițiile cu … Articolul Iana Caraman, medaliată cu argint la Grand Prix Miss Valentine apare prima dată în Olympic Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.