Republica Moldova a elaborat o listă a rușilor pe care ar urma să-i sancționeze

EA.md, 19 martie 2023 09:20

Moldova a început să se alinieze treptat la sancțiunile impuse de Uniunea Europeană Federației Ruse pentru agresiunea contra Ucrainei și va sancționa „în câteva săptămâni” mai mulți cetățeni ruși, a anunțat ministrul de Externe, Nicu Popescu, într-un interviu la Europa Liberă.   „Este vorba predominant de interdicții de călătorie, înghețarea conturilor bancare sau a bunurilor acestor […] Articolul Republica Moldova a elaborat o listă a rușilor pe care ar urma să-i sancționeze apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 12 ore
17:30
În sfârșit, am înțeles de ce nu sunt măritată. Marina Cârnaț mi-a luminat calea și viața. O femeie ca să fie iubită, trebuie să renunțe la propria persoană. Nu ai voie să te pui pe primul loc. Bărbatul, fiind sexul puternic, are nevoie ca să îi spui în fiecare zi că el este zeu. La […] Articolul Sfaturile sexiste ale Marinei Cârnaț apare prima dată în ea.md.
17:10
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, marţi, că legăturile strânse cu Polonia pe linie de securitate şi apărare trebuie dublate de o cooperare economică pe măsura potenţialului oferit de cele două economii, scrie postul de televiziune român, TVR. „Polonia este un prieten apropiat şi de lungă durată, un partener strategic cheie şi un aliat de […] Articolul Klaus Iohannis: Am agreat să intensificăm sprijinul pentru partenerii cei mai afectaţi de conflict, în special Republica Moldova apare prima dată în ea.md.
16:50
Premier Energy Distribution anunță că au loc lucrări de restabilire a furnizării energiei electrice către consumatorii afectați de deconectările avariate. Astfel, în circumstanțele intemperiei prognozate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat în avertizarea meteorologică cu statutul „Cod Galben” vizând o schimbare bruscă a vremii cu precipitații puternice și vînt în rafale de până la 18-23 m/s, […] Articolul Deranjamente în rețelele electrice din cauza vântului puternic. Premier Energy anunță că au loc lucrări de restabilire a furnizării energiei electrice apare prima dată în ea.md.
16:30
Alexandru Panfilii este antreprenor, formator acreditat de către Ministerul Educației de la București, expert în Atragerea Fondurilor Nerambursabile și evaluator de proiecte finanțate în cadrul programelor finanțate de Uniunea Europeană în România. În pas cu subiectele de actualitate, cum ar fi tranziția la economia verde Pentru a-și putea dezvolta tehnicile de predare și consultanță, dar […] Articolul Tinerii de azi, antreprenorii de mâine. Cunoaște istoria antreprenorului Alexandru Panfilii apare prima dată în ea.md.
16:30
Procuratura Anticorupție a anunțat că a transmis spre judecată ancheta pe numele fostului președinte Igor Dodon, soției sale și a medicului de familie care, au confecționat și folosit un certificat medical fals. Acesta trebuia folosit în judecată și procuratură pentru a primi permisiunea de a pleca peste hotarele țării. Conform informațiilor Procuraturii Anticorupție, în certificat […] Articolul Igor Dodon, soția sa și un medic de familie trimiși în judecată – află care este motivul apare prima dată în ea.md.
15:10
Zilele în care nu aveam multe de făcut în grădină au trecut de mult și în următoarele câteva luni timpul petrecut lucrând în grădinile noastre va continua să crească. Pe măsură ce sezonul avansează, vei observa că totul crește mai repede. Din păcate, aici sunt incluse și buruienile. Dacă ești suficient de norocos să ai […] Articolul 8 lucruri importante de făcut în livadă în aprilie apare prima dată în ea.md.
14:30
Nina Crețu, sora lui Emilian Crețu, și Renato Usatîi formează oficial un cuplu de la începutul anului 2022. Fiind invitat la un podcast, politicianul Renato Usatîi a făcut dezvăluiri despre viața cuplului și cum aceștia se dezmiardă. În cadrul podcastului Brandstage, conytoversatul politician a zis că o dezmiardă păsărunea, iar ea-păsăroi. Acesta a mai menționat […] Articolul Iată cum se alintă cuplu Nina Crețu și Renato Usatîi apare prima dată în ea.md.
Acum 24 ore
13:30
Autodidactă, dar plină de idei, survenite, cel mai des, în mod natural, fără mare efort, pictorița Oxana Conoreva alias Olga Boyko, pseudonim pe care și l-a luat de curând, a reușit să capteze suferința și neputința umană și să le aștearnă pe pânză.  Cu toate acestea, originile moldovenești își spun cuvântul și expresivitatea debordantă a […] Articolul Când oamenii primesc imbolduri și din suferință. Pictorița care a început a crea din neputință apare prima dată în ea.md.
13:00
Pe 27 martie, la Muzeul Național de Artă a Moldovei a avut loc festivitatea de decernare a premiilor Ministerului Culturii pentru anul 2022, ediția a X-a. La eveniment au participat prim-ministrul Dorin Recean, Sergiu Prodan, ministrul Culturii din Republica Moldova și Lucian Romașcu, ministru Culturii din România. Iată care sunt câștigătorii: Premiul „Constantin Stere” în […] Articolul Câștigătorii premiilor Ministerului Culturii pentru anul 2022 apare prima dată în ea.md.
12:10
Trei tineri, doi băieți de 25 de ani și o fată de 20 de ani, originari din Chișinău, au fost reținuți  fiind suspectați de furt. Bănuiții, pe timpul nopții ar fi sustras în jur de 25 de plăcuțe cu numere de înmatriculare străine de la automobile parcate în curțile blocurilor de locuit din sectorul Botanica […] Articolul Trei tineri reținuți fiind suspectați de furtul plăcuțelor cu numere de înmatriculare străine (video) apare prima dată în ea.md.
12:00
Problema unor călcâie crăpate este frecventă și nu este una doar de ordin estetic. Câlcâiele crăpate sunt dureroase, disconfortul în acest caz este unul ridicat, iar tratamentul poate fi, de multe ori, unul costisitor. Cu toate acestea, există remedii naturiste care funcționează de minune atunci când ai călcâie crăpate Cel mai frecvent, de călcâie crăpate […] Articolul Călcâie crăpate și dureroase? Top 5 remedii pentru a uita de ele pentru totdeauna apare prima dată în ea.md.
11:50
Fiecare femeie visează la o piele fină și catifelată, fără riduri sau alte imperfecțiuni. Pentru ca acest lucru să se întâmple, am fi în stare să ne golim buzunarele în căutarea cremei perfecte care ne poate oferi pielea mult dorită. E timpul să uităm de loțiuni și uleiuri miraculoase, pentru că avem la îndemână un […] Articolul Beauty! Rețete de scrub cu zaț de cafea pentru o piele perfectă apare prima dată în ea.md.
11:30
Să fie lumină, la o stână din Moldova, acolo unde nici nu există rețea electrică. Din cauza întunericului, stâna de la marginea satului Temeleuți a pierdut oi și miei la naștere. Dar de trei ani, o nouă tehnologie a adus stâna în secolul 21. Istoria  stânii este parte a proiectului special „Să fie lumină”, ralizat […] Articolul Stână cu panouri fotovoltaice în Moldova – proprietarii nu cred în fericirea lor apare prima dată în ea.md.
11:00
În lunile ianuarie-martie, Energocom a vândut societății Moldovagaz 275 de milioane de metri cubi de gaze naturale, la prețul mediu ponderat de 1095 de dolari pentru o mie de metri cubi, fără TVA. Prețul a fost mai mic decât pentru gazele livrate de „Gazprom”– 1107 de dolari pentru o mie de metri cubi, la fel […] Articolul Energocom anunță prețul la gaz – află care este noul tarif apare prima dată în ea.md.
11:00
În Comrat, din cauza vremii rele, cel puțin două clădiri au rămas fără acoperiș, iar mai multe mașini au fost avariate. Potrivit rapoartelor preliminare, rafalele de vânt au smuls o parte din acoperișurile a două clădiri rezidențiale cu mai multe etaje. De asemenea, cioburi de acoperiș de tablă, de ardezie și de structuri din lemn […] Articolul (Foto) În Comrat, vântul puternic a smuls acoperișul de pe două clădiri apare prima dată în ea.md.
10:50
Două minore au primit intoxicații cu monoxid de carbon emanat de la un cazan defect, alimentat cu combustibil solid. Cazul a fost înregistrat în dimineața zilei de 26 martie într-o locuință de pe strada Valea Trandafirilor nr. 5 din municipiul Chișinău. Potrivit informațiilor recepționate de la Serviciul 112, două tinere în vîrstă de 13 și […] Articolul Două minore s-au intoxicat cu monoxid de carbon în propria locuință apare prima dată în ea.md.
10:10
Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM) realizează un parteneriat de cooperare în cadrul proiectului „Muzeele, bibliotecile și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD): abordări comune setate local”.  Proiectul are ca obiectiv principal, extinderea competențelor bibliotecarilor și muzeografilor, prin integrarea Agendei ONU 2030 în activitatea lor, în a impulsiona schimbul de bune practici între profesioniștii din Letonia, […] Articolul Proiectul de cooperare „Muzeele, bibliotecile și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă: abordări comune setate local” consolidează comunități apare prima dată în ea.md.
10:00
Partidul Național Moldovenesc solicită schimbarea numelui Parlamentului Republicii Moldova în Sfatul Țării. Pe data de 27 martie, se împlinesc 105 ani de la Unirea Basarabiei cu România. În această zi istorică, Partidul Național Moldovenesc, unicul partid politic istoric din Republica Moldova, solicită oficial schimbarea numelui Parlamentului Republicii Moldova în Sfatul Țării, în semn de respect […] Articolul Partidul Național Moldovenesc solicită schimbarea numelui Parlamentului Republicii Moldova în Sfatul Țării apare prima dată în ea.md.
10:00
Vremea se schimbă brusc și se răcește accentuat după câteva zile cu temperaturi generoase. Spre teritoriu țării se va deplasa un front atmosferic rece, ce va provoca precipitații puternice în cea mai mare parte a teritoriului.  Acestea vor fi sub formă de ploaie și lapoviță. Totodată vântul nord-estic va prezenta rafale de până la 18-23 […] Articolul Nu lăsați umbrelele acasă – meteorologii anunță ploi și vânt în toată țara apare prima dată în ea.md.
09:50
Librăria din Centru anunță lansarea albumului fotografic „…nimic altceva” de Valerie Volontir. Astfel, joi, 30 martie curent, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, vă invită la lansarea albumului fotografic „…nimic altceva” de Valerie Volontir, apărut la Editura Cartier, în colecția Art, coordonată de Vitalie Coroban.   Totodată, […] Articolul Librăria din Centru anunță lansarea albumului fotografic „… nimic altceva” de Valerie Volontir apare prima dată în ea.md.
09:50
Un bărbat a fost transportat la urgență, după ce a fost observat că zăcea la pământ în stare inconștientă de o patrulă de carabinieri. Conform informațiilor, în seara zilei de 25 martie 2023, echipajul MAI 0197 al Batalionului cu Destinație Specială „Scorpion” al Inspectoratului General de Carabinieri a întorcându-se de la postul de executare a […] Articolul Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut de pe trotineta electrică apare prima dată în ea.md.
Ieri
19:30
În această săptămână în care încheiem prima lună de primăvară și pășim cu zâmbet și încredere în aprilie, invităm publicul la povestea MICUL PRINȚ, care se va juca pe 29 martie, ora 13:30; 31 martie, ora 18:00 și 02 aprilie, ora 17:00. Mai sunt bilete disponibile pentru 31 martie și 2 aprilie. MICUL PRINȚ este […] Articolul Rpertoriul teatrului „Alexei Mateevici” pentru această sătptămână apare prima dată în ea.md.
19:30
Irina Petrascu este specialistă în social media manager, cu o experiență atât în Italia, cât și în Rep. Moldova. Irina ne spune despre „secretele”acestui domeniu, provocările, dar și avantajele. Până a ajunge în acest domeniu al CREATIVITĂȚII, Irina a trecut printr-o lecție care i-a schimbat în totalitate drumul vieții. Stres, frică, dezamăgiri și judecată, dar […] Articolul #laEAacasa: Irina PETRASCU – despre SMM, viața din Milano, relația cu soțul și judecata cu fostul șef în Italia (Podcast) apare prima dată în ea.md.
16:10
Viața noastră cotidiană e destul de complicată. Vrem să facem mai rapid unele lucruri și să reușim cât mai multe. Sunt o mulțime de trucrui care promit să ne ușureze viața. Noi le-am ales pe cele dedicate femeilor. 1. Folosește paie pentru a împacheta bijuteriile De câte ori ai fost nevoită să descâlcești bijuteriile? În […] Articolul 10 trucuri pe care orice femeie trebuie să le știe apare prima dată în ea.md.
15:00
S.A. „Apă-Canal Chișinău” prestează serviciu de vidanjare pentru consumatorii ce nu sunt racordați la sistemul public de canalizare. Consumatorii care nu sunt racordați la sistemul public de canalizare, doar S.A. ,,Apă-Canal Chișinău” prestează serviciul de vidanjare a foselor septice prin colectare, transportare cu autospeciale și deversare în locuri special amenajate, a nămolurilor fecale și deșeurilor […] Articolul S.A. ,,Apă-Canal Chișinău” anunță că prestează un nou serviciu pentru consumatori apare prima dată în ea.md.
14:50
Astăzi vă prezentăm o rețetă deosebită atât la gust, cât și la aspect de costițe umplute cu clătite. Vă asigurăm, oaspeții vor fi impresionați. Puteți pregăti o astfel de buturugă la orice sărbătoare.   Ingrediente 1,5 costițe de porc ( lungi, dar dacă sunt mai scurte, le puteți uni) vreo 10 clătite 350 gr cartofi […] Articolul Rețetă. Buturugă din costițe umplută cu clătite apare prima dată în ea.md.
14:40
Adela Popescu de 36 de ani și Radu Vâlcan de 46 de ani formează un cuplu solid în România. Cei doi actori sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei băieți: Alexandru de 6 ani, Andrei de 4 ani și mezinul Adrian de doar 2 ani. Viața de părinte implică multă responsabilitate, dar să […] Articolul Cuplul românesc Radu Valcan și Adela Popescu povestesc cum reușesc să crească trei copii, dar și să-și acorde timp unul celuilalt apare prima dată în ea.md.
14:00
Sâmbătă, 25 martie 2023, am vizionat în premieră spectacolului GAIȚELE, o comedie copioasă, dar și de-a dreptul tragică, de A. KIRIȚESCU, în regia lui Petru VUTCĂRĂU la Teatrul Naţional „Eugene Ionesco”. GAIȚELE este o piesă de teatru completă, e drama la care râzi în hohote: cu roluri bine închegate, cu actori talentați, plină de culori […] Articolul Cronică de teatru: „GAIȚELE”, o comedie copioasă la TEI apare prima dată în ea.md.
13:40
Maxim Melinte este preot în Ghidighici, suburbie a municipiului Chișinău. Totodată, preotul de la Ghidighici a devenit cunoscut la nivel național și internațional datorită viziunilor sale moderne în raport cu religia și cu biserica ortodoxă. Astfel, preotul Maxim Melinte recomandă împăcarea cu cei apropiați și nu e bine să ieși din biserică dacă serviciul divin […] Articolul Preotul Maxim Melinti a venit cu 10 sfaturi pentru enoriașii care merg la biserică apare prima dată în ea.md.
13:40
În luna aprilie te vei simți mai motivați și mai plin de energie ca niciodată. Astrologia sugerează că această lună va aduce o mulțime de oportunități noi și schimbări în viața ta.  Află mai jos ce îți rezervă semnul tău zodiacal în aprilie. Berbec Te simți mai mult ca tine însuți decât te-ai simțit tot […] Articolul Horoscopul lunii aprilie apare prima dată în ea.md.
13:40
Un bărbat de 27 de ani și bebelușul său de un an au fost găsiți spânzurați într-un apartament din Alba Iulia, poliția fiind alertată după ce mama copilului a reclamat că fostul său partener, în grija căruia lăsase copilul, nu mai răspunde la telefon, scrie digi24.ro. „În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei […] Articolul Un bebeluș împreună cu tatăl său au fost găsiți spânzurați într-un apartament apare prima dată în ea.md.
13:30
O femeie a încercat de 960 de ori să-și ia permisul de conducere, iar perseverența ei a avut succes. Un celebru producător auto i-a făcut cadou o mașină, după ce cheltuise aproape 12.500 euro pe școala de șoferi.   Cha Sa-soon, în vârstă de 69 de ani, din Coreea de Sud, a încercat pentru prima […] Articolul O femeie a încercat de 960 de ori să ia permisul de conducere – află cum a fost răsplătită perseverența ei apare prima dată în ea.md.
13:20
Anual, 27 martie, este marcată, în întreaga lume, Ziua Mondială a Teatrului. Evenimentul este dedicat unui act cultural menit să redea, în diferite viziuni, momente importante din istoria şi caracteristicile unui popor, dar şi o sursă de divertisment şi inspiraţie care poate uni culturi şi naţiuni din orice colţ al lumii. Spectacolele sunt o formă […] Articolul Ziua Mondială a Teatrului. Ministerul Culturii al Republicii Moldova a venit cu un mesaj de felicitare apare prima dată în ea.md.
11:00
Câteva persoane au fost demise de la Institutul Oncologic, după un control inopinat al alimentației pacienților. Despre aceasta a anunțat ministra Sănătății, Ala Nemerenco. „Nu voi tolera nicio abatere și încălcare și le vom curma toate împreună cu oamenii onești cărora le pasă. Îndemn toți directorii de spitale să-și verifice blocurile alimentare”, a menționat ministra. […] Articolul Demisii la Institutul Oncologic. Nemerenco: Plătim pentru confortul hoților apare prima dată în ea.md.
10:50
Familia Maxian, Ilie și Tatiana sunt cunoscuți ca interpreți și oameni de afaceri din Moldova. Pe lângă aceste activități, ei sunt și iubitori de călătorii. Pe pagina sa de Instagram, Tatiana se împarte cu urmăritorii săi cu toate destinațiile.   La moment, aceștia se afla în Dubai, unde de data acesta au plecat împreună cu cei […] Articolul Familia Maxian într-o nouă călătorie – află care este destinația de această dată apare prima dată în ea.md.
10:30
Cu prilejul aniversării a 90-a de la nașterea „poetului necuvintelor” Nichita STĂNESCU, care  a lăsat o operă de mare profunzime şi originalitate nu numai în lirica românească, dar şi pe plan European, Biblioteca Națională a Republicii Moldova vernisează expoziția cu genericul „Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbește…”. Expoziția, care cuprinde circa […] Articolul Expoziție omagială de documente „EU NU SUNT ALTCEVA DECÂT O PATĂ DE SÂNGE CARE VORBEȘTE…”, poetul Nichita STĂNESCU, 90 ani de la naștere apare prima dată în ea.md.
10:30
Opt angajați din cadrul Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC) au fost suspendați din funcție pe perioada anchetei de serviciu, în urma tragicului accident de la Ciocana. Despre asta a anunțat primarul Capitalei Ion Ceban. „Vreau să mă refer la tragicul accident. Cele mai sincere condoleanțe. familiei. Este o durere mare pentru toată lumea. Organele competente […] Articolul 8 angajați ai RTEC au fost suspendați din funcții pe perioada anchetei de serviciu în urma accidentul de la Ciocana apare prima dată în ea.md.
10:10
Astăzi se împlinesc 105 ani de la ziua în care Sfatul Țării, organul legislativ al Basarabiei a votat cu majoritate covârșitoare Unirea cu patria mamă, România. Astfel, Basarabia, provincia românească dintre Prut și Nistru a fost prima regiune care s-a unit cu România.   Basarabia (așa cum fusese definită în cadrul administrației țariste în 1812 […] Articolul 27 martie – se împlinesc 105 ani de la Unirea Basarabiei cu România apare prima dată în ea.md.
10:00
James L. Olson, un fost ofițer apreciat din CIA,  a vorbit într-un interviu exclusiv pentru „Adevărul”, primul dat unei publicații din Europa de Est, despre importanța României și a Moldovei în regiune, despre războiul din Ucraina și despre viitorul lui Vladimir Putin. România are o importanță vitală, inclusiv prin poziția sa strategică și prin faptul […] Articolul Ultimă oră! Un fost șef CIA spune de ce Moldova ar trebui să se unească cu România pentru a ieși de sub influența Rusiei apare prima dată în ea.md.
09:40
Vinerea trecută, 24 martie, Anastasia a fost tamponată mortal de un troleibuz de pe ruta nr. 13, condus de o șoferiță care spune că fata ar fi trecut strada neregulamentar, însă imaginile surprinse și distribuite pe rețele o contrazic și confirmă versiunea polițiștilor. Ieri, 26 martie, a avut loc înmormântarea fetei, iar mama sa, a chemat pe […] Articolul Anastasia, fata decedată în urma accidentului de la Ciocana a fost petrecută pe ultimul drum apare prima dată în ea.md.
09:40
Serviciul Vamal al Republici Moldova anunță care este suma încasărilor la bugetul de stat în perioada 20 – 26 martie 2023. Astfel, în perioada 20 – 26 martie 2023, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 675,3 milioane de lei, iar de la începutul anului curent, Serviciul Vamal a colectat la […] Articolul Serviciul Vamal al Republici Moldova anunță care este suma încasărilor la bugetul de stat în perioada 20-26 martie 2023 apare prima dată în ea.md.
09:00
Ești tată, Harry! Daniel Radcliffe așteaptă primul său copil cu iubita de multă vreme, Erin Darke. Reprezentantul alumului Harry Potter a confirmat vestea pentru Us Weekly sâmbătă, 25 martie. Darke, în vârstă de 38 de ani, și-a arătat sarcina când ea și Radcliffe, în vârstă de 33 de ani, au ieșit în New York cu o […] Articolul Daniel Radcliffe și Erin Darke așteaptă primul lor copil împreună apare prima dată în ea.md.
08:50
Unul dintre avocații ai apărării lui Donald Trump s-a luptat cu un prezentator NBC News pe marginea comentariilor incendiare ale fostului președinte și a unei aluzii la violența împotriva procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, numindu-și activitatea pe rețelele de socializare drept „proastă”. „Nu sunt consultantul lui în rețelele sociale”, i-a spus avocatul Joe Tacopina […] Articolul Avocatul lui Trump spune că postările fostului președinte Truth Social care îl atacau pe procurorul din Manhattan înainte de posibilul rechizitoriu erau „prost sfătuite” apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:10
În toate etapele vieții noastre avem nevoie de vitamine pentru a furniza nutrienți organismului nostru. În funcție de vârstă, nevoile sunt diferite. De aceea, vă vom arăta care sunt vitaminele de care aveți nevoie după 40 de ani. Potrivit unui studiu publicat de Dessau Medical Center din Germania,  femeile ar trebui să consume colagen de […] Articolul Sănătate. Care sunt vitaminele pe care ar trebui să le iei dacă ai peste 40 de ani apare prima dată în ea.md.
10:40
Elena Bălățel este profesor univeristar de doi ani la specialitatea Servicii Hoteliere, Turism și Agrement a Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova. Fiind tânăr specialist în domeniul învățământului universitar, am decis să aflăm opinia ei în acest sens.   Daniela Gorincioi: De doi ani ești cadru didactic, la specialitatea Servicii Hoteliere, […] Articolul Interviu. Elena Bălățel: Sarcina noastră, a profesorilor este să le aducem la cunoștință despre oportunitățile și avantajele valorificării potențialului turistic intern care s-a dovedit a fi destul de oportunist apare prima dată în ea.md.
10:30
Ai observat că îți crește păr pe bărbie? Este inestetic, nu-i așa? Dar și deranjant. Dar care sunt motivele pe care nicio femeie nu ar trebui să le ignore atunci când îi crește părul pe bărbie? Este normal ca femeile să aibă păr pe față, care în mod normal este foarte fin și aproape imperceptibil, dar […] Articolul Sănătate. Motive pe care nicio femeie nu ar trebui să le ignore atunci când îi crește părul pe bărbie apare prima dată în ea.md.
10:10
Ce este abuzul psihic? Cum îi facem față și care sunt soluțiile pentru a rezolva problema abuzului psihic? În intreviul de azi, am discutat cu Valentina Ciobanu despre ce este abuzul psihic, cum îi facem față și care ar fi soluțiile în acest sens. Daniela Gorincioi: Abuzul psihic este o problemă în societate, chiar dacă […] Articolul Interviu. Valentina Ciobanu: A schimba tonalitatea, comportamentul sau atitudinea, înseamnă a nu fi sincer apare prima dată în ea.md.
25 martie 2023
12:00
„Angajamentul față de bunăstarea cetățenilor” i-a adus orașului Valencia din Spania, un loc anul acesta în clasamentul celor mai fericite orașe din lume, elaborat de Institutul pentru Calitatea Vieții și Happy City Hub din Londra prin intermediul indexului Happy City. Entitatea a recunoscut cu certificatul de bronz „dăruirea de a îmbunătăți viața cartierului, susținută de […] Articolul Valencia este unul dintre cele mai fericite orașe din lume apare prima dată în ea.md.
11:50
Elena Bălățel este profesor de doi ani la Universitatea de Stat din Moldova, la specialitatea Servicii Hoteliere, Turism și Agrement a Facultății de Științe Economice. Cum este învățământul universitar din Moldova și ce ar trebui de îmbunătățit, aflăm de la Elena.    Daniela Gorincioi: De doi ani ești cadru didactic, la specialitatea Servicii Hoteliere, Turism […] Articolul Interviu. Elena Bălățel: Nu sunt sigură că responsabilii din Ministerul Educației și Cercetării sunt la curent cu salariile care se achită profesorilor din învățământul superior apare prima dată în ea.md.
11:10
Peste jumătate dintre respondenți cred că vaccinurile și strategia de vaccinare anti-COVID nu au fost benefice pentru sănătate. Asta crede majoritatea respondenților din România, conform unui sondaj realizat de Avangarde la comanda G4Media.ro, care arată că 58% dintre români consideră că vaccinurile și strategia de vaccinare anti-COVID nu au fost benefice pentru sănătate și doar 36% sunt de […] Articolul Sondaj. Peste jumătate dintre respondenți cred că vaccinurile și strategia de vaccinare anti-COVID nu au fost benefice pentru sănătate apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.