Un american a plecat să lupte în Ucraina, dar a dezertat la ruși

Nexta, 18 martie 2023 22:40

Când Rusia a invadat Ucraina în februarie anul trecut, zeci de luptători străini s-au adunat pentru o apăra. Printre aceștia s-a numărat și John McIntyre, un veteran american de 25 de ani poreclit Johnny Alabama – sau Bama – de către camarazii săi care s-au alăturat Legiunii Internaționale de Apărare Teritorială a Ucrainei, relatează Business […] The post Un american a plecat să lupte în Ucraina, dar a dezertat la ruși first appeared on NEXTA.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Nexta

Acum 5 minute
06:50
Fiindcă devine tot mai greu și mai greu să înțelegi ce debitează Maia Sandu de fiecare dată când iese cu declarații, vom explica ce înseamnă în realitate spusele ei, susține Ion Chicu, ex Prim-ministru al Republicii Moldova. După ședința de ieri a CSS, a declarat că CSM va fi funcțional în 30 de zile. Vrea […] The post Ion Chicu: Maia Sandu a fost impusă să facă in pas înapoi în agresiunea sa asupra justiției. Curaj, dragi moldoveni, e pe ducă! first appeared on NEXTA.
Acum o oră
06:10
Mai mulţi miniştri de Externe europeni, între care cel al României, au cerut ca UE să-i sancţioneze pe oligarhii implicaţi în “încercările de destabilizare” din Republica Moldova şi Georgia, pe fondul temerilor tot mai mari legate de amestecul Rusiei. “Aceste două ţări se confruntă cu încercări de destabilizare care necesită cea mai mare vigilenţă din […] The post Mai multe ţări UE vor sancţionarea oligarhilor proruşi din Republica Moldova first appeared on NEXTA.
Acum 12 ore
19:50
PDCM condamnă declarațiile imorale și descalificante ale Președintelui Republicii Moldova la adresa corpului de judecători, se spune într-un comunicat de presă a formațiunii. PDCM va sesiza grupul de experți al CoE cu privire la tentativele PAS de a captura justiția și de a constitui un Consiliu Superior al Magistraturii contrar Constituției, avizelor Comisiei de la […] The post Partid politic condamnă declarațiile Maiei Sandu first appeared on NEXTA.
Acum 24 ore
14:50
Alexandru Tănase ex judecător la Curtea Constituţională a Republicii Moldova declară pentru Moldova 1 că este absolut eronat să punem într-o relație condițională aderarea la Uniunea Europeană de decizia de amânare a Adunării Generale a Judecătorilor. Sunt lucruri absolut diferite care nu au legatură una cu cealaltă. Reforma Justiției în Republica Moldova, din păcate, pierde […] The post Alexandru Tănase: Puterea de la Chișinău nu înțelege un lucru – este imposibil să construiești un stat de Drept prin metode abuzive first appeared on NEXTA.
14:40
Dorin Popescu, președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova susține că ”la noi în Stat încă nu a fost anulată libertatea de exprimare a opiniei, deși în ultimul timp, tot mai des răsună retorica potrivit căreia, dacă nu gândești așa cum gândesc exponenții puterilor de Stat și dacă nu ești de acord cu cei care reprezintă […] The post Președintele Uniunii Avocaților: Opinia celor care reprezintă statul, amenință vădit Statul de Drept first appeared on NEXTA.
Ieri
06:30
Adunarea Generală a Judecătorilor din Republica Moldova s-a desfășurat vineri, 17 martie. După cum era și de așteptat, acest eveniment a avut o rezonanță majoră, dat fiind importanța deciziilor care urmau să fie aprobate la adunare. Adunarea a fost deschisă de marioneta PAS-ului și Maiei Sandu, Dorel Musteață, care a venit în fața a peste […] The post PDCM va sesiza Consiliul Europei în cazul punerii în aplicare a acestor presiuni și amenințări first appeared on NEXTA.
06:10
Horoscop 20 martie – avem energie, ştim încotro s-o direcţionăm şi să facem ca lucrurile să capete culoare, să creăm o viaţă nouă, şi mai bună. PEŞTI Se observă un succes pe linie profesională, poate vi se măreşte salariul c-aţi câştigat un titlu, vi s-a încredinţat o funcţie sau vi s-au recunoscut meritele. E o […] The post Horoscop – Scorpionii vor primi banii pe care i-a cerut first appeared on NEXTA.
05:30
În noaptea de sâmbătă spre duminică, 26 martie spre 27 martie 2023, ultima duminică a acestei luni calendaristice, ora 03.00 devine ora 04.00. Orarul de vară se aplică până în ultima duminică a lunii octombrie (30), potrivit Agerpres, care citează www.timeanddate.com. În România, ora de vară este corelată cu orarul de vară practicat în statele […] The post Când dăm ceasurile înainte cu o oră? first appeared on NEXTA.
19 martie 2023
09:20
Președintele raionului Glodeni, Ion Cojocari, declară că reforma spitalicească, care urmează să revoluționeze sistemul medical, inițiată de Ministerul Sănătății, a ajuns și la Glodeni. Desigur a început cu schimbarea conducerii, așa cum s-a și bănuit, astfel Vicedirectorul Spitalului Raional Glodeni, care exercita și funcția de director interimar, Ludmila Adam a fost concediată ca urmare a […] The post Ion Cojocari: Reforma spitalicească la Glodeni a început cu schimbarea conducerii, așa cum s-a și bănuit first appeared on NEXTA.
Mai mult de 2 zile în urmă
06:30
Horoscop 19 martie – o zi echilibrată. Se poate sa înțelegeți și de la sine și cu ajutorul altora ce s-a întâmplat la un moment dat și o să știți ce aveți de făcut în continuare. PEȘTI Noutăți, vine cineva care vă scoate la plimbare și are să vă facă vreo mărturisire, o declarație de […] The post Horoscop 19 martie – Taurii pot da o petrecere first appeared on NEXTA.
05:40
Văruirea pomilor este un obicei vechi, pus în aplicare toamna și primăvara și are mai multe scopuri. În timpul primăverii, pomii se văruiesc după tăiere și stropire, înainte ca arborii să înflorească. Iar pe timp de toamnă, pomii se văruiesc după ce încep să-și piardă frunzele. De ce se văruiesc pomii Specialiștii spun că văruirea […] The post De ce se văruiesc pomii. Cel mai bun moment în care trebuie aplicată soluția first appeared on NEXTA.
05:40
Un avion de luptă britanic şi unul german au interceptat vineri aeronave ruseşti care zburau în apropierea spaţiului aerian al Estoniei, a anunţat Royal Air Force (RAF) din Marea Britanie, potrivit CNN. A fost a doua astfel de “întâlnire” din această săptămână, în contextul în care NATO desfăşoară activităţi comune de poliţie aeriană în regiune. […] The post Aeronave NATO au interceptat avioare ruseşti în apropierea spaţiului aerian al Estoniei first appeared on NEXTA.
18 martie 2023
22:40
Când Rusia a invadat Ucraina în februarie anul trecut, zeci de luptători străini s-au adunat pentru o apăra. Printre aceștia s-a numărat și John McIntyre, un veteran american de 25 de ani poreclit Johnny Alabama – sau Bama – de către camarazii săi care s-au alăturat Legiunii Internaționale de Apărare Teritorială a Ucrainei, relatează Business […] The post Un american a plecat să lupte în Ucraina, dar a dezertat la ruși first appeared on NEXTA.
18:20
Fadei Nagacevschi afirmă că atacul ridicol la adresa opoziției și sistemului judecătoresc nu doar că nu legitimează regimul, dar îl și șubrezește și îi grăbește sfârșitul dramatic. Potrivit lui Fadei Nagacevschi, judecătorii au știut să se consolideze și să se opună tentativelor abuzive ale Maiei Sandu și armatei sale de pitici, frustrați, mincinoși și corupți […] The post Fadei Nagacevschi: Vocea puternică a justiției a zguduit regimul absurd first appeared on NEXTA.
11:40
Ion Chicu, președintele PDCM anunță despre crearea Organizației Teritorială a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei în raionul Sângerei Stimați Prieteni, vineri, 17 martie 2023, colegii noștri din raionul Sângerei au creat Organizația Teritorială a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei .  Prin votul membrilor OT Sângerei a PDCM, Președinte al organizației a fost ales domnul Mihai […] The post A fost creată Organizația Teritorială a PDCM în raionul Sângerei first appeared on NEXTA.
11:30
Stanislav Pavlovschi declară că deputații în parlament la fel pot fi subiecții răspunderii penale, atât pentru comiterea uzurpării puterii în stat, cât și pentru depășirea atribuțiilor de serviciu! În ambele situații termenul de prescriptie este de 15 ani. În acest răstimp se vor schimba multe guverne si parlamente, susține Stanislav Pavlovschi, fost ministru al Justiției […] The post Stanislav Pavlovschi: Deputații pot fi subiecții răspunderii penale first appeared on NEXTA.
06:00
Horoscop 18 martie – p zi cu de toate. O să fim receptivi la ce-și doresc ceilalți de la noi, dar o să ne respectăm și dorințele noastre. PEȘTI Aveți energie, inspirație și o să vă îndreptați spre niște preocupări care să vă pună în valoare niște calități și să deveniți cap de afiș. Ați […] The post Horoscop 18 martie – pentru Lei se anunță o zi încărcată de evenimente first appeared on NEXTA.
05:40
Magistratul Alexei Paniș de la Judecătoria Chișinău, declară că ”se fapt se trișează atunci când se spune că judecătorii nu au dorit să-și delege sau amânat. De fapt, au întrerupt ședința, ceea ce presupune că următoarea ședință va continua în baza ordinei de zi care a fost aprobată, inclusiv chestiunea despre numirea sau alegerea membrilor […] The post Alexei Paniș: Obiecțiile au fost la capitolul ce ține de procesul de reforme din Republica Moldova first appeared on NEXTA.
05:40
Profesorul universitar și avocatul Iurie Mărgineanu a venit cu un mesaj de salut a deciziei Adunării Generale a Judecătorilor de astăzi. A vorbit despre Demnitate, Curaj, Drepturile Omului, adevărata independență și auto curățarea corpului judecătoresc!  Ori, Voi tot sunteți parte a sistemului puterii statale, nu numai politicienii fac istorie. Mai mult, puterea judecătorească este egală […] The post Iurie Mărgineanu: Judecătorii au fost sinceri în dorința de a nu permite în continuare batjocură și distrugerea sistemului de către politic first appeared on NEXTA.
05:20
Dinu Plângău declară că încăpățânare prostească din partea ambelor tabere creează probleme mari. Soluția e doar căutarea unui consens cât încă și cei vreo 70-80 % din magistrații Curților de Apel nu s-au alăturat celor de la CSJ. Astăzi a avut loc Adunarea Generală a Judecătorilor. Scopul de bază: alegerea membrii noi în CSM din […] The post DECLARAȚIE: Magistrații Curților de Apel s-ar putea alătura celor de la CSJ first appeared on NEXTA.
05:20
Olesea Stamate a venit cu un comentariu după ce Adunarea Generală a Judecătorilor a amânat numirea membrilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Nu am avut mari așteptări de la Adunarea Generala a judecatorilor. M-am asteptat ca nu vor fi alegeri azi. Deci nu a fost o surpriză. Dar, cred ca totuși eram un pic mai […] The post Olesea Stamate: Unii au vorbit despre faptul ca judecătorii sunt elita societății first appeared on NEXTA.
05:10
Unul dintre magistrații Curții Supreme de Justiție care a depus cererea de demisie, Liliana Catan, a ținut un discurs în cadrul Adunării Generale a Judecătorilor. Magistratul a criticat procedura de Pre-vetiing, prin care trece sistemul judecătoresc și a acuzat guvernarea de ”capturarea Justiției”, scrie REALITATEA.MD. ”După 27 de ani de activitate, consider că este mai […] The post Judecătoarea Liliana Catan cu un discurs memorabil: Împușcați-mă, dar n-o să-mi schimb părerea first appeared on NEXTA.
17 martie 2023
09:40
De la 1 aprilie 2023, prestațiile de asigurări sociale, inclusiv pensiile și unele prestații sociale de stat, vor fi indexate cu 15%, prevede un proiect de hotărâre de Guvern. Astfel, de la 1 aprilie 2023, cuantumul pensiei minime pentru limită de vârstă va constitui 2.620,62 lei, prevede documentul elaborat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale […] The post De la 1 aprilie 2023, pensiile și unele prestații sociale vor crește cu 15% first appeared on NEXTA.
09:20
Asteroidul 2023 EY a fost reperat de un telescop abia luni, 13 martie, și urmează să se apropie de Pământ mai mult decât Luna, vineri, 17 martie, deoarece se deplasează de zeci de ori mai repede decât un glonț. Un asteroid uriaș care a fost detectat abia săptămâna aceasta va zbura foarte aproape de Pământ, […] The post Un asteroid uriaș observat abia săptămâna aceasta va trece astăzi foarte aproape de Pământ | VIDEO first appeared on NEXTA.
07:50
Contractul cu Centrala de la Cuciurgan privind achiziția energiei electrice va fi renegociat. O spune ministrul Energiei, Victor Parlicov. Potrivit oficialului, Chișinăul va încerca să obțină un preț mai mic de achiziție decât 73 de dolari pentru un MW cât este în prezent. În același timp, ministrul spune că autoritățile constituționale nu-și fac iluzii în […] The post Victor Parlicov: Contractul cu Centrala de la Cuciurgan va fi renegociat first appeared on NEXTA.
07:30
Horoscop 17 martie + Reușite azi. O să luăm decizii după ce vom ține cont de toți factorii care intră în joc și o să ne reorganizăm pe viitor, să ne meargă și mai bine. PEȘTI E posibil să primiți niște bani în plus, poate vin și din particular niște sume și o să vă […] The post Horoscop 17 martie – la Berbeci se conturează o reușită first appeared on NEXTA.
07:10
Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, va efectua săptămâna viitoare o vizită în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către premierul Dorin Recean în cadrul unui briefing, după vizita de lucru efectuată în raionul Drochia, atunci când a fost întrebat despre ajutorul României în procesul negocierilor de aderare a țării noastre la UE. „Bucureștiul deja ne […] The post Premierul României, Nicolae Ciucă, vine într-o vizită oficială la Chișinău first appeared on NEXTA.
06:50
Viktoria Apanasenko a reprezentat Ucraina la concursul “Miss Univers”. Ea a apărut pe scenă în costumul național “Războinicul luminii”, care a cucerit imediat publicul. Cu acest costum special, tânăra a vrut să transmită ceea ce se întâmplă acum în ţara sa. Pentru prima dată în istoria Miss Universe, Ucraina a câștigat premiul principal pentru costumul […] The post Miss Universe 2023. Cum arată Viktoria, “îngerul războinic” din Ucraina first appeared on NEXTA.
06:50
Iurie Mărgineanu: CNA a efectuat investigații operative suplimentare în privința candidaților pentru CSM. Comisia preventing neagă informația Juristul Ghenadie Țepordei susține că evaluarea extraordinară a judecătorilor urmează sã fie în cadrul constituțional Iarăși despre Pre-vetting, sau cum Comisia dirijată din străinătate și în co-decizie cu politicul, minte societatea, candidații evaluați și chiar instanța de judecată. […] The post VIDEO: Judecătorii au fost supuși unor investigări speciale ilegale din partea CNA-ului first appeared on NEXTA.
06:50
Colaboratorii Catedrei urgențe medicale, IP USMF Nicolae Testemițanu, intenționează să organizeze manifestarea științifică, iar în acest scop, s-a solicitat creditarea evenimentului cu acordul Ministerului Sănătății din Republica Moldova. Ministerului Sănătății din Republica Moldova, am primit refuz categoric neargumentat și nici un răspuns oficial. Colaboratorii Catedrei urgențe medicale, IP USMF Nicolae Testemițanu, face un apel public: […] The post Ministerului Sănătății refuză categoric să organizeze o manifestare științifică first appeared on NEXTA.
06:30
Forţele de ordine au intervenit joi seara la Paris, nu departe de parlament, în Place de la Concorde, unde mii de manifestanţi s-au adunat pentru a protesta împotriva reformei pensiilor, relatează AFP. Potrivit prefecturii poliţiei din Paris, forţele de ordine au acţionat, în special cu tunuri cu apă, după o încercare de apropiere de situl […] The post Noi proteste în Franța. Forţele de ordine i-au evacuat pe manifestanţi la Paris first appeared on NEXTA.
16 martie 2023
16:40
Președintele rus Vladimir Putin a declarat joi că sintagma „țări neprietenoase” față de Rusia este una incorectă, deși a intrat în limbajul rușilor de un an de zile, relatează TASS. „Expresia ‘țări neprietenoase’ a intrat în conștiința noastră publică și în circulație. Nu reflectă cu exactitate realitățile existente. Se poate spune că nu reflectă deloc, pentru […] The post Vladimir Putin schimbă placa și susține că nu există „țări neprietenoase” față de Rusia first appeared on NEXTA.
06:40
Fostul vicepremier Andrei Spînu controlează 13 deputați ai fracțiunii PAS din Parlament. O spune liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Potrivit politicianului, Andrei Spînu nu se regăsește în Guvernul Recean din cauza unor scheme dubioase de la Termoelectrica, iar pentru a nu diviza fracțiunea PAS din Legislativ, Andrei Spînu s-a ales cu funcția de secretar al […] The post DECLARAȚIE VIDEO: Andrei Spînu este paznic la Președinție ca să nu ia 13 deputați din PAS first appeared on NEXTA.
06:00
Până în 2030, raioanele din Moldova ar putea fi comasate în cinci regiuni sau zece raioane. Acest lucru este stipulat în Strategia de reformă a administrației publice pentru anii 2023-2030, elaborată de Cancelaria de Stat. Documentul a fost aprobat în cadrul ședinței Executivului din 15 martie. Districtele vor fi înlocuite cu cinci regiuni Prima variantă […] The post Moldova se va împărți în 5 regiuni și 10 districte first appeared on NEXTA.
06:00
Horoscop 16 martie – e bine să menținem echilibrul între vis și realitate, între ceea ce ne dorim și ce putem într-adevăr realiza, ca să nu fim dezamăgiți. PEȘTI O să vă bucurați de sosirea cuiva, or să vina și veștile bune, semnături din partea autorităților și bani, că or mai fi niște semne de […] The post Horoscop 16 martie – Gemenii- vă puteți implica într-o afacere particulară first appeared on NEXTA.
05:50
Deputatul PSRM Alexandr Nesterovschi părăsește formațiunea. Decizia a fost de anunțată de acesta pe pagina sa de Facebook. El a spus că rămâne în Parlamentul Republicii Moldova, însă nu se va alătura niciunui alt partid. „Voi fi deputat independent în Parlament, dar, în același timp, de astăzi mă alătur „Mișcării pentru Popor”, fac parte din […] The post Un deputat PSRM părăsește formațiunea first appeared on NEXTA.
05:20
Astăzi, Biroul Național de Statistică a publicat datele despre produsul Intern Brut (PIB) pentru anul 2022. Economia Moldovei s-a comprimat în trimestrul IV 2022 cu 11,8%, iar descreșterea economică pe tot anul trecut a constituit 5,9 %, declară Ion Chicu, ex-premierul Republicii Moldova. Maia Sandu, Alaiba și toată gruparea analfabetă și coruptă PAS, nu ne […] The post Ion Chicu: Autoritățile nu ne vor spune despre aceste cifre dramatice first appeared on NEXTA.
15 martie 2023
06:40
Guvernul Poloniei a aprobat un plan menit să revigoreze piaţa rezidenţială suferindă a ţării înaintea alegerilor generale din toamnă, relatează Bloomberg. Reglementările aşteptate să intre în vigoare în iulie vor permite celor care-şi cumpără prima locuinţă să menţină dobânda anuală la creditele ipotecare la 2% în primii 10 ani de creditare.   The post Polonia sare în ajutorul celor care-şi cumpără prima locuinţă first appeared on NEXTA.
06:40
Adrian Cheptonar, deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a comentat avizul Comisiei de la Veneția cu privire la pachetul de legi ce vizează activitatea Serviciului de Informații și Securitate (SIS) și a spus că formațiunea va veni cu modificări. Mai mult, el a spus că opoziția ar fi transmis informații către Comisie ce nu […] The post PAS: Opoziția a transmis Comisiei de la Veneția Informațiile despre SIS că ar fi obedient puterii first appeared on NEXTA.
05:50
Horoscop 15 martie – o zi a visării. Apar vești bune, confirmări și din sfera profesională și din particular și se nasc speranțe de viață mai bună. PEȘTI Se rezolvă tot felul de chestiuni care v-au dat de furcă și o să faceți progrese pe mai multe planuri, luați și bani și poate vă orientați […] The post Horoscop 15 martie – Gemenii se pregătesc de o relansare first appeared on NEXTA.
14 martie 2023
07:00
Ion Chicu declară că nimeni nu cunoaște ce volume de gaze depozitate de Spînu. Cetățenii achită de trei ori mai mult decât prețul de achiziție. Autoritățile nu fac public cifrele pentru că se vor găsi specialiști ca să calculeze prețul gazului cumpărat la acel moment și prețul de pe bursele internaționale și vom avea întrebări […] The post Ion Chicu: Ce volume de gaze a depozitat Spînu? first appeared on NEXTA.
06:10
Conducătorul mănăstirii ortodoxe Lavra Pecerska din Kiev, a declarat luni că el și alți călugări ai mănăstirii nu au intenția de a părăsi incinta mănăstirii, potrivit Kyiv Independent. La 10 martie, Ministerul Culturii a publicat o declarație potrivit căreia călugării din ramura ucraineană a Bisericii Ortodoxe Ruse trebuie să părăsească Lavra Pecerska („Pecerska” înseamnă „peșteră”) […] The post Patriarhia refuză să evacueze Lavra Pecerska din Kiev first appeared on NEXTA.
06:00
Horoscop 14 martie – o să fim receptivi la nou și o să putem face față provocărilor, dacă apar din senin. PEȘTI O să aveți multă treabă, vi se vor semna și niște acte și o să faceți progrese, atât în plan profesional, cât și personal. O să fiți într-un vârf de formă. Vă caută […] The post Horoscop 14 martie – pentru Scorpioni se anunță o reușită în sfera banilor first appeared on NEXTA.
06:00
Acţiunile băncilor din întreaga lume au scăzut luni, în ciuda asigurărilor preşedintelui SUA că sistemul financiar american este sigur, transmite BBC. Acest lucru se întâmplă după ce autorităţile au fost nevoite să intervină pentru a proteja depozitele clienţilor atunci când creditorii americani Silicon Valley Bank (SVB) şi Signature Bank s-au prăbuşit. Joe Biden a promis […] The post Acţiunile băncilor din întreaga lume au scăzut în ciuda asigurărilor lui Biden first appeared on NEXTA.
06:00
Fostul prim-ministrul al Republicii Moldova, Ion Sturza, a declarat că schimbarea regimului de la Chișinău a fost pe agenda Federației Ruse încă de la începutul războiului din țara vecină, odată ce autoritățile de la Moscova și-ar dori să aibă în spatele frontului o zonă controlată de ei, care eventual le-ar permite să avanseze din zona […] The post Sturza: În prezent nu există niciun pericol eminent, nici militar, nici de alt gen, însă … first appeared on NEXTA.
05:50
Nu există un pericol militar iminent împotriva Republicii Moldova în prezent, dar există și alte tipuri de pericole care afectează securitatea țării – războiul hibrid. Declarația a fost făcută de către ministrul Apărării Anatolie Nosatii într-un interviu pentru AFP. Prin generarea de „dezinformare și tensiuni în interiorul societății noastre”, Rusia încerca „să schimbe ordinea politică, […] The post Ministrul Apărării: „Nu există un pericol militar iminent la adresa Republicii Moldova” first appeared on NEXTA.
05:30
Ion Chicu anunță că Comisia de la Veneția desființează aventura PAS-ului cu transformarea SIS-ului într-un Gestapo veritabil. Celor interesați le recomandăm să citească Opinia Comisiei de la Veneția la proiectul de lege, care oferă SIS-ului și partidului politic care-l controlează, împuterniciri excesive, fără de precedent, declară Ion Chicu. Pentru a urgenta aprobarea de către Parlament […] The post Ion Chicu: Comisia de la Veneția desființează aventura PAS-ului first appeared on NEXTA.
13 martie 2023
15:00
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a declarat că nu îl interesează părerile lui Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, care a afirmat că nu l-ar mai menţine în funcţie alături de alţi câţiva miniştri, inclusiv de la PSD, transmite NEXTA.RO. ”Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac […] The post SCANDAL: Bogdan Aurescu: ”nu mă interesează părerile lui” Rareș Bogdan first appeared on NEXTA.
07:00
Horoscop 13 martie – o zi de eforturi. O să ne străduim să completăm niște minusuri și să facem lucrurile de calitate extra, pentru că suntem în competiție cu noi înșine. PEȘTI O reușită după lungi eforturi și așteptări, poate vi se mărește salariul, vă transferați în alt departament, vi se încredințează o funcție. E […] The post Horoscop – Scorpionilor li se propune ceva nou de lucru first appeared on NEXTA.
06:20
Un infractor care se descria ca fiind „arătos, serios, cinstit şi gata să întemeieze o familie” a ”agățat” pe internet o femeie pe care a lăsat-o fără 90.000 de euro. Victima înşelăciunii este o femeie din Val Bormida, Italia. După ce l-a cunoscut pe bărbatul „arătos, serios, cinstit şi gata să întemeieze o familie”, pe […] The post O femeie a rămas fără 90.000 de euro, sedusă de un escroc sentimental pe internet first appeared on NEXTA.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.