Horoscop 17 martie – la Berbeci se conturează o reușită

Nexta, 17 martie 2023 07:30

Horoscop 17 martie + Reușite azi. O să luăm decizii după ce vom ține cont de toți factorii care intră în joc și o să ne reorganizăm pe viitor, să ne meargă și mai bine. PEȘTI E posibil să primiți niște bani în plus, poate vin și din particular niște sume și o să vă […] The post Horoscop 17 martie – la Berbeci se conturează o reușită first appeared on NEXTA.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Nexta

Acum 24 ore
09:10
Există două formule de reformare a justiției: curățarea externă sau curățarea internă, iar guvernarea nu are o viziune clară, susține Fadei Nagacevschi.  În ședința de Guvern, premierul Dorin Recean a vorbit despre crearea instrumentarului pentru auto curățarea sistemului, iar pe de altă parte, societate civilă vorbește despre curățarea externă. Noi vrem să înțelegem –  guvernarea […] The post Fadei Nagacevschi: Se încearcă politizarea unei instituții importantă first appeared on NEXTA.
Ieri
08:20
Prim-ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă, întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova. În dimineața zilei premierul român va fi primit de președintele Maia Sandu, ulterior va avea întrevederi cu omologul său moldovean, Dorin Recean, și cu șeful Legislativului de la Chișinău, Igor Grosu. În ajunul vizitei sale în Republica Moldova, Nicolae Ciucă a reconfirmat sprijinul […] The post Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, vine la Chișinău first appeared on NEXTA.
06:50
Horoscop 23 martie – o zi frumoasă. Avem energie, entuziasm și totul o să meargă ca pe roate dacă ne mobilizăm. BERBEC Se anunță reușite și o să fie o upgradare pe mai multe planuri. Totul e să vă propuneți cât mai multe obiective și să vă țineți de treabă până la capăt. Se poate […] The post Horoscop – Balanța – lumea vă caută, are nevoie de prezența voastră first appeared on NEXTA.
05:40
În spațiu public a apărut hotărârea definitivă a Curții Supreme de Justiție, în care sunt păstrate deciziile instanțelor inferioare de condamnare a lui Oleg Moraru, despre care se spune că ar fi soțul Veronicăi Moraru. Oleg Moraru a fost prins cu mită în preajma Casei de Modă. S-a întâmplat în 2009, iar procuror pe caz […] The post Soțul ministrei Justiției a fost condamnat penal pentru trafic de influență? first appeared on NEXTA.
05:30
Acum, Finlanda vrea să dăruiască fericire, așa că oferă o excursie gratuită pentru 10 persoane. Aceste 10 persoane vor participa la ceea ce se numește ”Masterclass of Happiness”, un fel de ”super-lecție de fericire”. Masterclass-ul Visit Finland este programat să aibă loc pe parcursul a patru zile, la mijlocul lunii iunie, scrie businessinsider.com. Țara nordică a […] The post Finlanda oferă vacanțe gratuite pentru ca oamenii să vină și să învețe cum să fie fericiți first appeared on NEXTA.
05:20
Cu un conținut ridicat în vitamine din complexul B, calciu și potasiu, are mai puține calorii decât pâinea pe care o poate înlocui cu succes. (citeste si Cate calorii are mamaliga) Mămăliga: beneficii Dacă vrei să folosești mămăliga în scopuri curative, este bine să îți procuri mălai natural (nu grișat), care păstrează mai multe substanțe […] The post Mămăliga: proprietăți, beneficii, tratamente first appeared on NEXTA.
22 martie 2023
11:40
Procuratura Anticorupție va investiga dosarele de corupție mare, inclusiv cauzele care vor viza demnitari de stat, membri de Guvern, procurori, judecători etc. CNA se va ocupa de corupția sistemică, iar poliția va investiga corupția mică. Prevederile se conțin într-un proiect aprobat de Guvern. Competențele Procuraturii Anticorupție (PA) și ale Centrului Național Anticorupție (CNA) vor fi […] The post Competențele Procuraturii Anticorupție și ale Centrului Național Anticorupție vor fi delimitate first appeared on NEXTA.
11:40
Afacerile din Republica Moldova vor putea fi lansate și gestionate la distanță într-un mod simplificat, prin utilizarea instrumentelor digitale. Guvernul a aprobat, la inițiativa Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative „Dezvoltarea afacerilor la distanță în Republica Moldova sau Contactless Business în Moldova”. Astfel, se propune eliminarea constrângerilor existente […] The post Afacerile vor putea fi lansate și gestionate la distanță, prin utilizarea instrumentelor digitale first appeared on NEXTA.
11:40
Ion Chicu declară că Sergiu Litvinenco nu a promovat reforma justiției. El a avut alt rol – să supună partidului guvernării și poate lui personal judecătorii și procurorii. Sunt multe indicii care demonstrează aceasta. Litvinenco este un provocator, mai spune Ion Chicu. Doar nu vom uita niciodată cum a sechestrat Procurorul General Alexandr Stoianoglo. Doar […] The post Ion Chicu: El este un provocator și e în preajma Maiei Sandu first appeared on NEXTA.
Mai mult de 2 zile în urmă
06:20
O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi la cină. Un medic cunoscut a explicat cazul femeii pe canalul său de YouTube. Pacienta în vârstă de 34 de ani a mâncat resturi de sushi la cină și s-a îmbolnăvit. Într-o seară, după ce s-a […] The post Sănătatea i-a fost distrusă după ce a mâncat resturi de sushi first appeared on NEXTA.
06:10
Horoscop 22 martie – o zi cu reușite. O energie de început! Ne facem planuri ca să câștigăm noi teritorii, să ne meargă bine peste tot. BERBEC O sa începeți proiecte noi, faceți rost de bani în plus și o să vă bucurați de succes, că dați dovada de entuziasm și de pricepere, sunteți buni […] The post Horoscop – Gemenii e posibil să vă lansați într-o nouă aventura profesională first appeared on NEXTA.
05:40
Irina Vlah declară că Maia Sandu și-a imaginat că vine cu ”un discurs despre Starea națiunii. V-ați văzut un Obama, un  Lincoln. Dar a fost, până la urmă, un discurs propagandistic, ținut în fața fracțiunii PAS. Acolo unde vă este zona de confort, unde vă aplaudă ca pe liderul nord-coreean în picioare. Bașcanul Găgăuziei, Irina […] The post Irina Vlah: Acestea sunt cele trei minciuni ale Maiei Sandu first appeared on NEXTA.
05:20
Comisia de la Veneția a verificat propunere de evaluare a judecătorilor, adică mai simplu spus, curățare sistemului. Opinia respectivă spune foarte multe lucruri. În primul rând se face comparație ce s-a întâmplat la preventing și cea urmează să se întâmple la venting. Despre aceasta afirmă magistratul Constantin Chilian ]n cadrul emisiunii Puterea a Patra de […] The post Magistrat: Înființarea unor instituții sau comisii ad-hoc va distruge organele existente – ANI și Procuratura first appeared on NEXTA.
05:20
Ion Chicu declară că Sergiu Litvinenco nu a promovat reforma justiției. El a avut alt rol – să supună partidului guvernării și poate lui personal judecătorii și procurorii. Sunt multe indicii care demonstrează aceasta. Litvinenco este un provocator, mai spune Ion Chicu. Doar nu vom uita niciodată cum a sechestrat Procurorul General Alexandr Stoianoglo. Doar […] The post Ion Chicu: Sergiu Litvinenco nu a promovat reforma justiției, el a avut alt rol  first appeared on NEXTA.
05:10
Maia Sandu este nemulțumită că Parlamentul, în care PAS deține majoritatea absolută, nu modifică legea pentru a reduce costurile pentru înregistrarea contractelor de moștenitor, anunță INDEX. La o întâlnire cu cetățenii din satul Bardar, raionul Ialoveni, o doamnă a întrebat de ce pentru a înregistra moștenirea pe casă serviciile se ridică până la 12 mii […] The post VIDEO: Maia Sandu învinuiește majoritatea parlamentară, doar să rămână ea … inocentă first appeared on NEXTA.
21 martie 2023
19:20
Uniunea Europeană pregătește în prezent o misiune civilă pentru Republica Moldova cu scopul de a sprijini această țară să facă față amenințărilor de natură hibridă, a afirmat Josep Borrell. Într-un discurs principal susținut în cadrul Forumului Schuman pentru apărare și securitate, Borrell a vorbit despre importanța parteneriatelor în deviza strategică pentru securitate și apărare a Uniunii Europene, dând exemplul operațiilor și misiunilor militare, dar și misiunilor civile ale UE. Șeful diploma...
16:00
Fostul premier britanic Boris Johnson a recunoscut că i-a indus în eroare pe parlamentari în legătură cu petrecerile de pe Dowing Street din timpul pandemiei, când a afirmat la vremea respectivă că au fost respectate normele anti-COVID-19, dar a insistat că a făcut acest lucru ”cu bună credinţă”, pe baza a ceea ce ştia ”sincer” […] The post Boris Johnson recunoaşte că a indus în eroare Parlamentul britanic first appeared on NEXTA.
10:00
Fadei Nagacevschi, ex ministrul al Justiției consideră că Guvernarea are nevoie urgent de un CSM în care să aibă control total pentru a numi al 6-lea judecător al Curții Constituționale Alegerea directă, de către cetățeni, a președintelui Republicii Moldova ar putea fi anulată, iar șeful statului să fie ales de către Parlament. Despre aceasta scrie […] The post DECLARAȚIE: Ar putea fi anulată alegerea directă de către cetățeni a președintelui first appeared on NEXTA.
08:40
Profesorul universitar și avocatul Iurie Mărgineanu se întreabă dacă declarațiile președintei Maia Sandu ne anunță despre o clasică uzurpare? S-a uzurpat totul, a mai rămas justiția… Partenerii de dezvoltare văd, aud sau așa și trebuie…?!, se mai întreabă Iurie Mărgineanu. Am ascultat cu atenție discursul Președintei Maia Sandu și decizia promisă de CSS – este […] The post Iurie Mărgineanu: Am o impresie că Președinta nu are consilieri pe domeniu first appeared on NEXTA.
07:20
O zi cu Lună nouă şi cu surprize. Se poate să luăm decizii şi să primim confirmări din partea unor autorităţi. Putem îmbina frumos, azi, visul cu realitatea şi s-avem o stare de excelentă. BERBEC Un nou început, lansaţi la apă un proiect, începeţi o relaţie care vă dă aripi, şi o să experimentaţi acele […] The post Horoscop 21 martie – pentru Raci vine şi momentul vostru de glorie first appeared on NEXTA.
06:50
Fiindcă devine tot mai greu și mai greu să înțelegi ce debitează Maia Sandu de fiecare dată când iese cu declarații, vom explica ce înseamnă în realitate spusele ei, susține Ion Chicu, ex Prim-ministru al Republicii Moldova. După ședința de ieri a CSS, a declarat că CSM va fi funcțional în 30 de zile. Vrea […] The post Ion Chicu: Maia Sandu a fost impusă să facă in pas înapoi în agresiunea sa asupra justiției. Curaj, dragi moldoveni, e pe ducă! first appeared on NEXTA.
06:10
Mai mulţi miniştri de Externe europeni, între care cel al României, au cerut ca UE să-i sancţioneze pe oligarhii implicaţi în “încercările de destabilizare” din Republica Moldova şi Georgia, pe fondul temerilor tot mai mari legate de amestecul Rusiei. “Aceste două ţări se confruntă cu încercări de destabilizare care necesită cea mai mare vigilenţă din […] The post Mai multe ţări UE vor sancţionarea oligarhilor proruşi din Republica Moldova first appeared on NEXTA.
20 martie 2023
19:50
PDCM condamnă declarațiile imorale și descalificante ale Președintelui Republicii Moldova la adresa corpului de judecători, se spune într-un comunicat de presă a formațiunii. PDCM va sesiza grupul de experți al CoE cu privire la tentativele PAS de a captura justiția și de a constitui un Consiliu Superior al Magistraturii contrar Constituției, avizelor Comisiei de la […] The post Partid politic condamnă declarațiile Maiei Sandu first appeared on NEXTA.
14:50
Alexandru Tănase ex judecător la Curtea Constituţională a Republicii Moldova declară pentru Moldova 1 că este absolut eronat să punem într-o relație condițională aderarea la Uniunea Europeană de decizia de amânare a Adunării Generale a Judecătorilor. Sunt lucruri absolut diferite care nu au legatură una cu cealaltă. Reforma Justiției în Republica Moldova, din păcate, pierde […] The post Alexandru Tănase: Puterea de la Chișinău nu înțelege un lucru – este imposibil să construiești un stat de Drept prin metode abuzive first appeared on NEXTA.
14:40
Dorin Popescu, președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova susține că ”la noi în Stat încă nu a fost anulată libertatea de exprimare a opiniei, deși în ultimul timp, tot mai des răsună retorica potrivit căreia, dacă nu gândești așa cum gândesc exponenții puterilor de Stat și dacă nu ești de acord cu cei care reprezintă […] The post Președintele Uniunii Avocaților: Opinia celor care reprezintă statul, amenință vădit Statul de Drept first appeared on NEXTA.
06:30
Adunarea Generală a Judecătorilor din Republica Moldova s-a desfășurat vineri, 17 martie. După cum era și de așteptat, acest eveniment a avut o rezonanță majoră, dat fiind importanța deciziilor care urmau să fie aprobate la adunare. Adunarea a fost deschisă de marioneta PAS-ului și Maiei Sandu, Dorel Musteață, care a venit în fața a peste […] The post PDCM va sesiza Consiliul Europei în cazul punerii în aplicare a acestor presiuni și amenințări first appeared on NEXTA.
06:10
Horoscop 20 martie – avem energie, ştim încotro s-o direcţionăm şi să facem ca lucrurile să capete culoare, să creăm o viaţă nouă, şi mai bună. PEŞTI Se observă un succes pe linie profesională, poate vi se măreşte salariul c-aţi câştigat un titlu, vi s-a încredinţat o funcţie sau vi s-au recunoscut meritele. E o […] The post Horoscop – Scorpionii vor primi banii pe care i-a cerut first appeared on NEXTA.
05:30
În noaptea de sâmbătă spre duminică, 26 martie spre 27 martie 2023, ultima duminică a acestei luni calendaristice, ora 03.00 devine ora 04.00. Orarul de vară se aplică până în ultima duminică a lunii octombrie (30), potrivit Agerpres, care citează www.timeanddate.com. În România, ora de vară este corelată cu orarul de vară practicat în statele […] The post Când dăm ceasurile înainte cu o oră? first appeared on NEXTA.
19 martie 2023
09:20
Președintele raionului Glodeni, Ion Cojocari, declară că reforma spitalicească, care urmează să revoluționeze sistemul medical, inițiată de Ministerul Sănătății, a ajuns și la Glodeni. Desigur a început cu schimbarea conducerii, așa cum s-a și bănuit, astfel Vicedirectorul Spitalului Raional Glodeni, care exercita și funcția de director interimar, Ludmila Adam a fost concediată ca urmare a […] The post Ion Cojocari: Reforma spitalicească la Glodeni a început cu schimbarea conducerii, așa cum s-a și bănuit first appeared on NEXTA.
06:30
Horoscop 19 martie – o zi echilibrată. Se poate sa înțelegeți și de la sine și cu ajutorul altora ce s-a întâmplat la un moment dat și o să știți ce aveți de făcut în continuare. PEȘTI Noutăți, vine cineva care vă scoate la plimbare și are să vă facă vreo mărturisire, o declarație de […] The post Horoscop 19 martie – Taurii pot da o petrecere first appeared on NEXTA.
05:40
Văruirea pomilor este un obicei vechi, pus în aplicare toamna și primăvara și are mai multe scopuri. În timpul primăverii, pomii se văruiesc după tăiere și stropire, înainte ca arborii să înflorească. Iar pe timp de toamnă, pomii se văruiesc după ce încep să-și piardă frunzele. De ce se văruiesc pomii Specialiștii spun că văruirea […] The post De ce se văruiesc pomii. Cel mai bun moment în care trebuie aplicată soluția first appeared on NEXTA.
05:40
Un avion de luptă britanic şi unul german au interceptat vineri aeronave ruseşti care zburau în apropierea spaţiului aerian al Estoniei, a anunţat Royal Air Force (RAF) din Marea Britanie, potrivit CNN. A fost a doua astfel de “întâlnire” din această săptămână, în contextul în care NATO desfăşoară activităţi comune de poliţie aeriană în regiune. […] The post Aeronave NATO au interceptat avioare ruseşti în apropierea spaţiului aerian al Estoniei first appeared on NEXTA.
18 martie 2023
22:40
Când Rusia a invadat Ucraina în februarie anul trecut, zeci de luptători străini s-au adunat pentru o apăra. Printre aceștia s-a numărat și John McIntyre, un veteran american de 25 de ani poreclit Johnny Alabama – sau Bama – de către camarazii săi care s-au alăturat Legiunii Internaționale de Apărare Teritorială a Ucrainei, relatează Business […] The post Un american a plecat să lupte în Ucraina, dar a dezertat la ruși first appeared on NEXTA.
18:20
Fadei Nagacevschi afirmă că atacul ridicol la adresa opoziției și sistemului judecătoresc nu doar că nu legitimează regimul, dar îl și șubrezește și îi grăbește sfârșitul dramatic. Potrivit lui Fadei Nagacevschi, judecătorii au știut să se consolideze și să se opună tentativelor abuzive ale Maiei Sandu și armatei sale de pitici, frustrați, mincinoși și corupți […] The post Fadei Nagacevschi: Vocea puternică a justiției a zguduit regimul absurd first appeared on NEXTA.
11:40
Ion Chicu, președintele PDCM anunță despre crearea Organizației Teritorială a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei în raionul Sângerei Stimați Prieteni, vineri, 17 martie 2023, colegii noștri din raionul Sângerei au creat Organizația Teritorială a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei .  Prin votul membrilor OT Sângerei a PDCM, Președinte al organizației a fost ales domnul Mihai […] The post A fost creată Organizația Teritorială a PDCM în raionul Sângerei first appeared on NEXTA.
11:30
Stanislav Pavlovschi declară că deputații în parlament la fel pot fi subiecții răspunderii penale, atât pentru comiterea uzurpării puterii în stat, cât și pentru depășirea atribuțiilor de serviciu! În ambele situații termenul de prescriptie este de 15 ani. În acest răstimp se vor schimba multe guverne si parlamente, susține Stanislav Pavlovschi, fost ministru al Justiției […] The post Stanislav Pavlovschi: Deputații pot fi subiecții răspunderii penale first appeared on NEXTA.
06:00
Horoscop 18 martie – p zi cu de toate. O să fim receptivi la ce-și doresc ceilalți de la noi, dar o să ne respectăm și dorințele noastre. PEȘTI Aveți energie, inspirație și o să vă îndreptați spre niște preocupări care să vă pună în valoare niște calități și să deveniți cap de afiș. Ați […] The post Horoscop 18 martie – pentru Lei se anunță o zi încărcată de evenimente first appeared on NEXTA.
05:40
Magistratul Alexei Paniș de la Judecătoria Chișinău, declară că ”se fapt se trișează atunci când se spune că judecătorii nu au dorit să-și delege sau amânat. De fapt, au întrerupt ședința, ceea ce presupune că următoarea ședință va continua în baza ordinei de zi care a fost aprobată, inclusiv chestiunea despre numirea sau alegerea membrilor […] The post Alexei Paniș: Obiecțiile au fost la capitolul ce ține de procesul de reforme din Republica Moldova first appeared on NEXTA.
05:40
Profesorul universitar și avocatul Iurie Mărgineanu a venit cu un mesaj de salut a deciziei Adunării Generale a Judecătorilor de astăzi. A vorbit despre Demnitate, Curaj, Drepturile Omului, adevărata independență și auto curățarea corpului judecătoresc!  Ori, Voi tot sunteți parte a sistemului puterii statale, nu numai politicienii fac istorie. Mai mult, puterea judecătorească este egală […] The post Iurie Mărgineanu: Judecătorii au fost sinceri în dorința de a nu permite în continuare batjocură și distrugerea sistemului de către politic first appeared on NEXTA.
05:20
Dinu Plângău declară că încăpățânare prostească din partea ambelor tabere creează probleme mari. Soluția e doar căutarea unui consens cât încă și cei vreo 70-80 % din magistrații Curților de Apel nu s-au alăturat celor de la CSJ. Astăzi a avut loc Adunarea Generală a Judecătorilor. Scopul de bază: alegerea membrii noi în CSM din […] The post DECLARAȚIE: Magistrații Curților de Apel s-ar putea alătura celor de la CSJ first appeared on NEXTA.
05:20
Olesea Stamate a venit cu un comentariu după ce Adunarea Generală a Judecătorilor a amânat numirea membrilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Nu am avut mari așteptări de la Adunarea Generala a judecatorilor. M-am asteptat ca nu vor fi alegeri azi. Deci nu a fost o surpriză. Dar, cred ca totuși eram un pic mai […] The post Olesea Stamate: Unii au vorbit despre faptul ca judecătorii sunt elita societății first appeared on NEXTA.
05:10
Unul dintre magistrații Curții Supreme de Justiție care a depus cererea de demisie, Liliana Catan, a ținut un discurs în cadrul Adunării Generale a Judecătorilor. Magistratul a criticat procedura de Pre-vetiing, prin care trece sistemul judecătoresc și a acuzat guvernarea de ”capturarea Justiției”, scrie REALITATEA.MD. ”După 27 de ani de activitate, consider că este mai […] The post Judecătoarea Liliana Catan cu un discurs memorabil: Împușcați-mă, dar n-o să-mi schimb părerea first appeared on NEXTA.
17 martie 2023
09:40
De la 1 aprilie 2023, prestațiile de asigurări sociale, inclusiv pensiile și unele prestații sociale de stat, vor fi indexate cu 15%, prevede un proiect de hotărâre de Guvern. Astfel, de la 1 aprilie 2023, cuantumul pensiei minime pentru limită de vârstă va constitui 2.620,62 lei, prevede documentul elaborat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale […] The post De la 1 aprilie 2023, pensiile și unele prestații sociale vor crește cu 15% first appeared on NEXTA.
09:20
Asteroidul 2023 EY a fost reperat de un telescop abia luni, 13 martie, și urmează să se apropie de Pământ mai mult decât Luna, vineri, 17 martie, deoarece se deplasează de zeci de ori mai repede decât un glonț. Un asteroid uriaș care a fost detectat abia săptămâna aceasta va zbura foarte aproape de Pământ, […] The post Un asteroid uriaș observat abia săptămâna aceasta va trece astăzi foarte aproape de Pământ | VIDEO first appeared on NEXTA.
07:50
Contractul cu Centrala de la Cuciurgan privind achiziția energiei electrice va fi renegociat. O spune ministrul Energiei, Victor Parlicov. Potrivit oficialului, Chișinăul va încerca să obțină un preț mai mic de achiziție decât 73 de dolari pentru un MW cât este în prezent. În același timp, ministrul spune că autoritățile constituționale nu-și fac iluzii în […] The post Victor Parlicov: Contractul cu Centrala de la Cuciurgan va fi renegociat first appeared on NEXTA.
07:30
Horoscop 17 martie + Reușite azi. O să luăm decizii după ce vom ține cont de toți factorii care intră în joc și o să ne reorganizăm pe viitor, să ne meargă și mai bine. PEȘTI E posibil să primiți niște bani în plus, poate vin și din particular niște sume și o să vă […] The post Horoscop 17 martie – la Berbeci se conturează o reușită first appeared on NEXTA.
07:10
Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, va efectua săptămâna viitoare o vizită în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către premierul Dorin Recean în cadrul unui briefing, după vizita de lucru efectuată în raionul Drochia, atunci când a fost întrebat despre ajutorul României în procesul negocierilor de aderare a țării noastre la UE. „Bucureștiul deja ne […] The post Premierul României, Nicolae Ciucă, vine într-o vizită oficială la Chișinău first appeared on NEXTA.
06:50
Viktoria Apanasenko a reprezentat Ucraina la concursul “Miss Univers”. Ea a apărut pe scenă în costumul național “Războinicul luminii”, care a cucerit imediat publicul. Cu acest costum special, tânăra a vrut să transmită ceea ce se întâmplă acum în ţara sa. Pentru prima dată în istoria Miss Universe, Ucraina a câștigat premiul principal pentru costumul […] The post Miss Universe 2023. Cum arată Viktoria, “îngerul războinic” din Ucraina first appeared on NEXTA.
06:50
Iurie Mărgineanu: CNA a efectuat investigații operative suplimentare în privința candidaților pentru CSM. Comisia preventing neagă informația Juristul Ghenadie Țepordei susține că evaluarea extraordinară a judecătorilor urmează sã fie în cadrul constituțional Iarăși despre Pre-vetting, sau cum Comisia dirijată din străinătate și în co-decizie cu politicul, minte societatea, candidații evaluați și chiar instanța de judecată. […] The post VIDEO: Judecătorii au fost supuși unor investigări speciale ilegale din partea CNA-ului first appeared on NEXTA.
06:50
Colaboratorii Catedrei urgențe medicale, IP USMF Nicolae Testemițanu, intenționează să organizeze manifestarea științifică, iar în acest scop, s-a solicitat creditarea evenimentului cu acordul Ministerului Sănătății din Republica Moldova. Ministerului Sănătății din Republica Moldova, am primit refuz categoric neargumentat și nici un răspuns oficial. Colaboratorii Catedrei urgențe medicale, IP USMF Nicolae Testemițanu, face un apel public: […] The post Ministerului Sănătății refuză categoric să organizeze o manifestare științifică first appeared on NEXTA.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.