AGRO TV News – 24. 01. 2023

Agro TV, 25 ianuarie 2023 00:20

Articolul AGRO TV News – 24. 01. 2023 apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Acum o oră
10:20
Fermierii ucraineni au recoltat 53,2 milioane de tone de cereale până în 2 februarie, aproximativ 97% din suprafaţa estimată, a anunţat vineri Ministerul Agriculturii. Fermierii au recoltat culturi de pe 11,1 milioane de hectare, randamentul mediu fiind de 4,79 tone pe hectar. Astfel, a fost finalizată recoltarea culturilor din 2022 de grâu şi de orz, […] Articolul Fermierii ucraineni au recoltat 53 milioane de tone de cereale apare prima dată în AgroTV.
10:10
11 oi au fost sfâșiate de trei lupi pe un deal între localitățile Bahmut și Cornești din raionul Ungheni. Despre aceasta a declarat pentru unimedia, Cristina Vicol, ofițer superior de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni. Polițiștii investighează toate circumstanțele. Articolul 11 oi au fost sfâșiate de trei lupi în raionul Ungheni / VIDEO apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:00
Luni, leul moldovenesc se apreciază în raport cu dolarul american, moneda euro, hrivna ucraineană și leul românesc. Rubla rusească rămâne neschimbată.   Astfel, pentru 06 februarie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 18.76 bani pentru un dolar, cu 9 bani mai puțin decât vineri. Moneda euro scade cu 24 bani și va […] Articolul BNM: Cursul valutar pentru luni, 06 februarie apare prima dată în AgroTV.
16:50
47 de persoane, dintre care 17 sunt copii, s-au intoxicat cu monoxid de carbon în prima lună a anului curent. Din total, 41 de persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit Serviciului de Asistență Medicală Urgentă, vârsta pacienților este cuprinsă între 1 și 86 de ani. Cele mai multe cazuri de intoxicații cu […] Articolul Zeci de cazuri de intoxicații cu monoxid de carbon în Moldova apare prima dată în AgroTV.
16:10
Patru persoane vizate în dosarele Agenției de Intervenții și Plăți pentru Agricultură rămân în arest preventiv. Decizia aparține Curții de Apel Bălți, care a menținut arestul preventiv în privința celor patru persoane arestate preventiv pe un termen de 30 zile, în dosarul AIPA. Este vorba despre un angajat al Agenției de la Bălți și reprezentanții […] Articolul Persoanele vizate în dosarele AIPA rămân în arest apare prima dată în AgroTV.
15:10
Primul sfârșit de săptămână din luna februarie va debuta cu valori termice reci și cu ninsori slabe, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Totodată, mai spun sinopticienii, sâmbătă, cerul va fi în cea mai mare parte a zile înnorat, respectiv șansele ca ninsorile slabe să revină în Moldova sunt mari. Izolat, vor fi condiții de polei, […] Articolul Cum va fi vremea în următoarele zile? apare prima dată în AgroTV.
15:00
Echipament informațional, materiale didactice, mobilier nou, inventar sportiv, dar și școală de vară. De asta va beneficia Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, dar și Colegiul Pedagogic „Ion Creangă”, grație unui grant în valoare de aproape 2,5 milioane de lei, oferit în cadrul unui proiect finanțat de Banca Mondială, relatează NordNews.md. Natalia Gașițoi, rector […] Articolul Condiții mai bune de studii în universitățile din Moldova apare prima dată în AgroTV.
14:30
La data de 1 februarie, este marcată Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală. Despre rolul și importanța APL – urilor, vorbim cu invitații noștri: Arcadie Covaliov, primarul orașului Sângerei Alexandru Bujorean, primarul orașului Leova Alexandru Morcov, expert din cadrul Congresului Autorităților Locale din Moldova Articolul Care este rolul și importanța Administrației Publice Locale?! apare prima dată în AgroTV.
14:30
Indicele de referință al prețurilor internaționale pentru produsele alimentare a scăzut în ianuarie, pentru a zecea lună consecutiv, informează Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură. Indicele FAO al prețurilor la alimente a înregistrat o medie de 131,2 puncte în ianuarie, cu 0,8% mai puțin față de luna precedentă și cu 17,9% sub vârful atins în […] Articolul Prețurile mondiale ale alimentelor continuă să scadă apare prima dată în AgroTV.
13:30
Mai mulți cetățeni vor beneficia de ajutor pentru perioada rece a anului. Asta după ce proiectul de lege cu privire la modificarea condițiilor de stabilire și acordare a ajutorului social și ajutorului pentru perioada rece a anului a fost aprobat, în ședința de joi a Parlamentului.   Potrivit unui comunicat emis de Legislativ, scopul principal […] Articolul Cine vor beneficia de ajutor pentru perioada rece a anului? apare prima dată în AgroTV.
13:10
În următoarele trei zile, prețul unui litru de motorină și benzină standard, de pe piața produselor petroliere din Moldova, va continua să coboare, informează Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Mai exact, potrivit ANRE, pe patru, cinci și șase februarie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 […] Articolul Costul carburanților continuă să scadă și în acest week-end apare prima dată în AgroTV.
12:30
Acum 25 de ani, înainte de începerea marii migrații, populația Moldovei de pe malul drept era estimativ de 3,6 milioane persoane. Astăzi, numărul nostru s-a redus exact cu-n milion de persoane și suntem doar 2,6 milioane în țară și circa 900 mii peste hotare. Astfel, în 25 de ani populația țării s-a redus cu peste […] Articolul TOP-ul raioanelor cu cea mai mare reducere a populației apare prima dată în AgroTV.
12:30
Vinurile moldovenești devin tot mai apreciate pe piețele internaționale. Prețul unui litru de vin a fost dublat în ultimii 9 ani a precizat ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, în cadrul Forumului în domeniul vinificației, la care participă reprezentanți din România, Italia, Spania, Belgia, Egipt, Polonia și Turcia, scrie radiomoldova.md. Sectorul vitivinicol reprezintă o […] Articolul Vinurile moldovenești sunt tot mai solicitate pe extern apare prima dată în AgroTV.
12:20
Termenul de înregistrare a gospodăriilor țărănești va fi micșorat, iar certificatul de înregistrare a acestora va fi exclus. Parlamentul a votat în cea de-a doua lectură proiectul de modificare a Legii privind gospodăriile de fermier. Documentul a fost elaborat în vederea uniformizării procedurii de înregistrare a unităților de drept de către „Agenția Servicii Publice”, ajustării […] Articolul A fost redus timpul de înregistrare a gospodăriilor țărănești apare prima dată în AgroTV.
12:20
Agricultorii polonezi au blocat circulaţia camioanelor la mai multe puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, pentru a protesta faţă de intrarea în Polonia a cerealelor ucrainene de „slabă calitate” şi care le provoacă pierderi. La punctul de trecere a frontierei de la Dorohusk, peste 300 de persoane au protestat pentru a atrage atenţia faţă […] Articolul Agricultorii polonezi au protestat la granița cu Ucraina apare prima dată în AgroTV.
12:20
Pensionarii care trăiesc sub limita sărăciei scot pe tarabe tot ce nu le mai foloseşte. Îmbrăcăminte, încălțăminte, elemente de uz casnic, dar și lucruri trimise pentru ei de copii din străinătate. Nu au însă altă soluţie, mai ales, iarna, când povara facturilor devine tot mai grea. În fiecare zi, femeile își scot la piață tot […] Articolul Pentru a avea bani pentru mâncare, scot la vânzare tot ce au în casă apare prima dată în AgroTV.
2 februarie 2023
15:00
Laboratorul virusologic al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică a realizat o nouă secvențiere a probelor biologice pentru monitorizarea circulației tulpinilor de SARS-CoV-2 pe teritoriul țării și identificarea variantelor de mutație. Rezultatele reacției efectuate la 1 februarie au confirmat în toate 16 probe supuse secvențierii circulația subliniilor ce aparțin variantei Omicron. Probele au fost selectate din diferite regiuni ale […] Articolul Variantă omicron, confirmată în alte 16 cazuri apare prima dată în AgroTV.
13:20
Aproape 1.000 de cetățeni ucraineni, care s-au refugiat în Moldova și care au dorit să se angajeze oficial în câmpul munci de la noi, au primit câte o șansă din partea angajatorilor moldoveni. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocupare Forței de Muncă, pe întreg teritoriul țării, au fost deja angajați cu acte în regulă 967 de […] Articolul 967 DE UCRAINENI AU FOST ANGAJAȚI ÎN MOLDOVA apare prima dată în AgroTV.
13:20
Moldovenii nu ar trebui să se aștepte la o reducere a tarifului la gaze naturale, cel puțin până la sfârșitul actualului sezon de încălzire. O spune șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, care, în cadrul emisiunii Alternativa de la TV8, a accentuat că, în prezent, nu există o claritate în privința prețului pentru gazele naturale în luna […] Articolul În februarie, tariful la gaz nu va fi redus apare prima dată în AgroTV.
13:10
Vineri, vremea de afară va rămâne instabilă atât atmosferic, cât și termic, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Totodată, mai spun sinopticienii, mâine, cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare, care, astfel, vor aduce posibile ninsori slabe, în special în partea de Nord a țării. Izolat, vor fi condiții de polei, iar în zonele joase […] Articolul Vremea de afară rămâne instabilă apare prima dată în AgroTV.
13:10
  Vineri, prețul unui litru de motorină și benzină standard, de pe piața produselor petroliere din Moldova, va mai coborî cu câțiva bani, informează Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Mai exact, potrivit ANRE, pe trei februarie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 – 25.63 lei, […] Articolul Prețul motorinei și benzinei coboară și vineri     apare prima dată în AgroTV.
13:00
Important pentru moldovenii care sunt în căutarea unui loc de muncă. În prezent, pe întreg teritoriul țării, sunt în evidență aproximativ 10.000 de locuri de muncă vacante, care pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați, potrivit datelor actualizate ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. La fel ca și în luna […] Articolul În Moldova sunt peste 10.000 de locuri de muncă vacante apare prima dată în AgroTV.
13:00
Oficial. Proiectul de lege care vine să îmbunătățească cadrul normativ în domeniul securității statului, a fost adoptat în ședința de astăzi a Parlamentului. În acest sens, a fost modificat Codul penal pentru combaterea riscurilor și amenințărilor, generate de acțiunile informativ subversive ale serviciilor speciale străine în raport cu Moldova, potrivit unui comunicat emis de Legislativ. […] Articolul Cadrul normativ în domeniul securității, îmbunătățit apare prima dată în AgroTV.
12:10
Atitudinea face diferența! Diferența în a percepe mai presus de toate, cum și este firesc, OMUL cu care interacționezi, care îți este alături și cu care construiești planuri mărețe! Aceasta este și filosofia firească a FinComBank, banca ce susține oamenii pentru a-și realiza visurile, simplu și ușor, încurajând și oferind suport zi de zi la […] Articolul #FinComBank – susține OAMENI cu vise mărețe apare prima dată în AgroTV.
12:00
‍Astăzi, discutăm cu Victoria Gulpe, la emisiunea „Ora de Profit” , pentru a afla mai multe detalii despre parcursul ei antreprenorial, cât și despre provocarea de a fi mămică-antreprenoare. Articolul ORA DE PROFIT cu Victoria Gulpe. Află mai multe detalii despre parcursul ei antreprenorial apare prima dată în AgroTV.
12:00
Peste 59 de mii de persoane au achitat în luna ianuarie 2023 prima de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în sumă fixă. Această cifră este în creştere cu aproape 23 de mii în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Persoanele obligate să se asigure în mod individual beneficiază în primele trei luni ale anului […] Articolul Numărul persoanelor care se asigură în mod individual, în creștere apare prima dată în AgroTV.
11:40
Dannica Wall dispune de o vastă experiență în domeniul creșterii păsărilor de curte și a desfășurat la diverse universități și colegii din Carolina de Nord activități axate pe gestionarea laboratoarelor, triajul cazurilor veterinare, ținerea dosarelor medicale, întocmirea statisticilor etc. Scopul principal al misiunii voluntarei este elaborarea unui ghid de buzunar și a unor infografice privind […] Articolul Consultanță americană în domeniul creșterii ecologice a animalelor apare prima dată în AgroTV.
1 februarie 2023
18:00
Joi, leul moldovenesc se depreciază în raport cu dolarul american, moneda euro, hrivna ucraineană și leul românesc. Rubla rusească rămâne neschimbată.   Astfel, pentru 02 februarie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 18.83 bani pentru un dolar, cu 6 bani mai mult decât miercuri. Moneda euro crește cu 18 bani și va […] Articolul BNM: Cursul valutar pentru marți, 02 februarie apare prima dată în AgroTV.
17:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că, în următoarele 24 de ore, vremea de afară se va încălzi puțin, urmând ca maxima să atingă doar valori termice pozitive. Totodată, mai spun sinopticienii, joi, cerul va rămâne variabil, cu unele înnorări temporare, care vor aduce, pe arii restrânse, și posibile ninsori slabe. Izolat, vor fi condiții de […] Articolul Vremea de afară se va încălzi puțin în următoarele zile apare prima dată în AgroTV.
17:40
Un mare avantaj, si unul dintre motivele principale pentru care tot mai multe persoane aleg sa locuiasca la casa, este obtinerea de hrana sanatoasa, din productie proprie. Un mare beneficiu al locuitului la casa este ca, indiferent de dimensiunile curtii tale, ai posibilitatea de a infiinta o mica gradina de legume, care sa-ti asigure necesarul […] Articolul Legume care pot fi cultivate pe o suprafață mică de teren apare prima dată în AgroTV.
17:10
A fost aprobat semnarea Acordului între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României privind controlul coordonat pe teritoriul României, în punctul de trecere al frontierei de stat Leușeni – Albița, pe sensul de intrare în România. Acordul va contribui la accelerarea și facilitarea traversării frontierei comune, prin efectuarea controlului coordonat al traficului în baza principiului „oprire […] Articolul Trecerea frontierei Leușeni-Albița se va face pe principiul de „oprire unică apare prima dată în AgroTV.
17:00
Guvernul va contracta operatori de transport feroviar local de pasageri pentru a asigura populația cu servicii calitative, la un preț accesibil. Alegerea întreprinderilor feroviare prestatoare de obligații de servicii publice se va efectua în mod transparent, în baza licitațiilor ofertelor de intenție, precedate de negocieri. Cabinetul de miniștri a aprobat Regulamentul privind serviciile publice de […] Articolul Transportul feroviar de pasageri va fi îmbunătățit apare prima dată în AgroTV.
16:40
 „După mai bine de doi ani de pauză, a revenit cu o ediție jubiliară expoziția „Fabricat în Moldova”. Aici, sunt peste 350 de producători locali, care au venit cu tot ce este mai bun pentru consumatorul autohton.” Expoziția a debutat cu joc și voie bună pentru vizitatori. Apoi au urmat mesajele oficialilor. Prim-ministrul Moldovei, Natalia […] Articolul „Fabricat în Moldova” – mai aproape de consumatori apare prima dată în AgroTV.
16:00
Starea de Urgență, instituită în Moldova din cauza conflictului armat din Ucraina, ar urma să mai fie prelungită cu încă 60 de zile. Decizia luată în acest sens, marți, de Comisia pentru Situații Excepționale a fost aprobată și de Cabinetul de miniștri, în ședința de astăzi a Guvernului. În continuare, prim-ministrul, Natalia Gavrilița va prezenta […] Articolul Starea de urgență va mai fi prelungită cu încă 60 de zile apare prima dată în AgroTV.
15:10
Parlamentul va examina proiectul de lege privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice. Membrii Comisiei politică externă și integrare europeană au aprobat raportul pentru această inițiativă legislativă. Proiectul de lege a fost elaborat de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, în contextul implementării Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană și armonizării legislației țării noastre […] Articolul Parlamentul va examina proiectul de lege privind producția ecologică apare prima dată în AgroTV.
14:20
Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova oferă asistență producătorilor și exportatorilor de produse horticole la implementarea standardelor internaționale: GLOBALG.A.P., GRASP, SMETA, IFS. Data lansării: 1 februarie 2023 Data încheierii: 28 februarie 2023 Formularul de aplicare disponibil pe acest link Google Drive: https://drive.google.com/drive/folders/1j337kMGSsu0JlobDbGb2PP7PYEniTzP_?fbclid=IwAR1tMUiwvkhUFrlMLizmFrmM-E8rIPqS9PFRDefoWYhpv8DjrvtBES1_3hY Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova (PCRR) lansează un […] Articolul USAID oferă suport în implementarea standardelor internaționale apare prima dată în AgroTV.
13:40
Salariul mediu în IT în 2022 a ajuns la aproximativ 2000 de dolari lunar, ceea ce este de 3,2 ori mai mult decât acum zece ani, când acesta era de 622 de dolari. Potrivit expertului în economi, Veaceslav Ioniță salariul în sectorul IT, în ultimii zece ani a crescut mult mai rapid decât în restul […] Articolul Salariul în IT înregistrează o creștere mai rapidă decât în alte sectoare apare prima dată în AgroTV.
13:30
În urma reluării procesului de achitare a solicitărilor de sprijin financiar, depuse în anul 2022, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură a debursat 92 milioane de lei pentru 377 cereri de acordare a subvențiilor pe diverse mecanisme de stimulare: 84,6 mln lei pentru subvenții post-investiționale; 5 mln lei pentru cereri de acordare a subvenției […] Articolul AIPA achită subvențiile. 92 de milioane de lei, în contul fermierilor apare prima dată în AgroTV.
13:00
În urma ședinței Comisiei de Evaluare și Selecție a dosarelor din cadrul Programului de granturi post – investiționale  „Managementul durabil al terenurilor”, al proiectului Agricultura Competitivă (MAC-P), 34 producători agricoli au fost selectați spre finanțare, dosarele lor fiind  analizate și evaluate în strictă conformitate cu criteriile de evaluare aprobate. Valoarea granturilor aprobate fiind de peste 285 de […] Articolul 34 de producători agricoli selectați spre finanțare, sunt așteptați la AIPA apare prima dată în AgroTV.
12:30
Ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-l schimbi pe cel vechi cu unul nou și mai plătit? Ei bine, în perioada 1 – 5 februarie, ai șansa să îți găsești un astfel de job la Târgul Locurilor de Muncă din Moldova, eveniment organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, în […] Articolul Ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-l schimbi pe cel vechi? apare prima dată în AgroTV.
12:30
Joi, prețul unui litru de motorină și benzină standard, de pe piața produselor petroliere din Moldova, va coborî cu câțiva bani, informează Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Mai exact, potrivit ANRE, pe doi februarie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 – 25.67 lei, cu numai […] Articolul Costul motorinei a scăzut sub 25 de lei pentru litru apare prima dată în AgroTV.
11:20
Oamenii de știință chinezi au reușit să cloneze cu succes așa numitele „super vaci”, în premieră istorică. Experimentul are ca scop combaterea dependenței țării de importul vacilor de lapte, relatează DIGI24. Potrivit unui articol din Global Times, China trebuie să importe 70 la sută din numărul de vaci de lapte de peste hotare. În acest […] Articolul China a reușit să cloneze trei vaci Holstein Friesian apare prima dată în AgroTV.
11:20
La nivel UE nu s-a luat nicio decizie de schimbare a reglementărilor pentru exportul produselor agricole din Ucraina. Miniștrii agriculturii din Uniunea Europeană nu au fost unanimi cu privire la următorii pași care trebuie făcuți în privința importurilor de cereale care afectează piața multor state membre. Comisarul pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, urmează să vină cu […] Articolul Exporturile de cereale din Ucraina rămân libere apare prima dată în AgroTV.
10:50
Consumatorii noncasnici vor primi compensații pentru primii 500 de m2 de gaze consumați lunar, în perioada ianuarie – martie curent, în mărime de 12,27 lei, fără TVA. Mecanismul de compensare a fost adoptat de Comisia pentru Situații Excepționale.   O altă prevedere inclusă în mecanismul dat se referă la acordarea compensațiilor întreprinderilor cu consum sporit […] Articolul Agenții economici vor primi compensații pentru gazele naturale apare prima dată în AgroTV.
10:00
În Moldova se atestă o descreștere continuă a numărului cazurilor de infecții respiratorii acute. În perioada 23 – 29 ianuarie, informează Agenția Națională pentru Sănătate Publică, pe întreg teritoriul țării au fost înregistrate alte 103 cazuri noi de gripă sezonieră, 57 din numărul total de bolnavi fiind spitalizați.   Ca și anterior, cele mai multe […] Articolul Peste 100 de cazuri de gripă au fost înregistrate în Moldova apare prima dată în AgroTV.
09:50
În anul 2022, producţia globală agricolă în gospodăriile de toate categoriile s-a micșorat cu aproape 30% comparativ cu 2021, arată datele Biroului Național de Statistică, care, în context, menționează că, această scădere a fost determinată, în primul rând, de scăderea producţiei vegetale – cu aproape 3&% și a producţiei animaliere – cu peste 2,5%. Astfel, […] Articolul Activitatea agricolă în Moldova din 2022, în cifre apare prima dată în AgroTV.
31 ianuarie 2023
21:00
O nouă dezbatere a izbucnit la început de an pe unul dintre cele mai sensibile subiecte de la obţinerea independenţei şi până în prezent: dreptul de proprietate asupra terenurilor agricole pentru străini. Astfel, Asociația Forța Fermierilor, la care director executiv este fostul vicepreşedinte al Parlamentului a anunţat că „este îngrijorată profund de faptul că redacția […] Articolul Cine are dreptul să procure terenuri agricole în Moldova? apare prima dată în AgroTV.
20:40
Comisia pentru Situații Excepționale propune prelungirea stării de urgență cu încă 60 de zile. Solicitarea urmează a fi prezentată spre aprobare Guvernului, iar ulterior va fi dezbătută în plenul Parlamentului.  Potrivit Raportului CSE, necesitatea de prelungire a stării de urgență este determinată de riscurile și amenințările persistente ce vizează securitatea energetică, dar și cea națională, […] Articolul Încă 60 de aile de stare de urgență în Moldova? apare prima dată în AgroTV.
17:50
Miercuri, leul moldovenesc se depreciază în raport cu dolarul american și crește față de moneda euro și leul românesc. Hrivna ucraineană și rubla rusească, rămân neschimbate.   Astfel, pentru 01 februarie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 18.77 bani pentru un dolar, cu 1 ban mai mult decât marți. Moneda euro scade […] Articolul BNM: Cursul valutar pentru marți, 01 februarie apare prima dată în AgroTV.
17:10
Luna februarie debutează cu valori termice scăzute, dar nu tipice pentru această perioadă a anului, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Totodată, mai spun sinopticienii, miercuri, cerul va rămâne variabil, cu unele înnorări temporare, care vor aduce, pe arii restrânse, și posibile ninsori slabe. Izolat, ca urmă a temperaturii nocturne, vor fi condiții de polei, iar […] Articolul Va fi rece afară, dar temperaturile urcă treptat apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.