Armata Ucrainei a distrus un post de observare rusesc. Cele mai importante evenimente din a 335-a zi de război

#diez, 24 ianuarie 2023 23:00

Astăzi este a 335-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Armata Ucrainei a distrus un post de observare rusesc. Cele mai importante evenimente din a 335-a zi de război появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 5 minute
11:00
Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestre, în valoare de peste 700 000 de lei, în această săptămână. Pe lângă bunurile indisponibilizate, a fost preluat în administrare un Mercedes S300 și 26 000 de lei. În prezent, Agenția are în procedură 180 de delegații pe 127 de cauze penale în privința a 296 de subiecți. Сообщение ARBI a sechestrat bunuri de peste 700 de mii de lei și a preluat în administrare un Mercedes s 300 появились сначала на #diez.
Acum 2 ore
09:45
Dan Balan este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți ai Republicii Moldova, hitul său mondial „Dragostea din Tei”, s-a situat în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări, iar în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapper-ul T.I., Dan Balan a fost nominalizat pentru premiul Grammy. Сообщение (video) Astăzi este omagiat Dan Balan, unicul artist din Republica Moldova nominalizat la premiul Grammy появились сначала на #diez.
Acum 4 ore
08:15
Un cutremur puternic a lovit o zonă largă în sud-estul Turciei, în apropiere de granița cu Siria, ucigând peste 100 de oameni și prinzând în capcană multe altele. Seismul cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a avut loc la ora locală 4.17 la o adâncime de 17,9 km în apropierea orașului Gaziantep. Сообщение Un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a avut loc în Turcia. Cel puțin 126 de persoane au decedat появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
21:45
Astăzi este a 347-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение În ultimele 24 de ore în Donețk, patru oameni au murit, iar alții 11 au fost răniți. Cele mai importante evenimente din a 347-a zi de război появились сначала на #diez.
19:15
În perioada 3-6 martie, în capitală va avea loc evenimentul internațional Lost in Chișinău, organizat de voluntarii Erasmus Student Network Chișinău. Timp de trei zile, vor avea loc workshop-uri moderate de membrii ESN România. Сообщение Vrei să cunoști persoane din diferite țări? În capitală va avea loc evenimentul internațional „Lost in Chișinău” появились сначала на #diez.
18:45
Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, va avea o întâlnire cu adjunctul secretarului general al NATO, Mircea Geoană. Întrevederea va avea loc la Bruxelles, marți, 7 februarie, se arată într-un comunicat emis de NATO. Сообщение Prim-ministra Natalia Gavrilița va avea o întâlnire cu adjunctul secretarului general al NATO la Bruxelles появились сначала на #diez.
17:45
În ajunul Zilei Îndrăgostiților, compania Catamaran Charter Croația a publicat o listă a celor mai romantice orașe din Europa. Pentru a întocmi această listă, au fost analizate datele privind numărul de restaurante și hoteluri romantice la un milion de locuitori, de pe Trip Advisor. Сообщение (foto) Se apropie Ziua Îndrăgostiților! Lista celor mai romantice capitale din Europa появились сначала на #diez.
17:00
Star Gage a publicat lista celor mai populare pagini de Instagram din Moldova în 2023. În această listă găsim diverse persoane cunoscute din țară, printre care președinta, Maia Sandu, Emilian Crețu și Doina Danielean. În acest articol vă prezentăm top 23 cele mai urmărite profiluri de Instagram ale moldovenilor în 2023. Сообщение (foto) 23 cele mai urmărite profiluri de Instagram din Moldova în 2023 появились сначала на #diez.
16:00
Lev Tolstoi spunea că arta este o activitate prin care o persoană, după ce a experimentat o emoție, o transmite în mod intenționat altora. Există o multitudine de forme ale artei prin care trăirile și sentimentele pot fi exprimate, iar una dintre ele, poate cea mai comună, însă în același timp cel mai greu de interpretat, este pictura. În acest articol îl vom cunoaște pe Ciprian Antoci, un tânăr care dintr-o pasiune din copilărie, a transformat pictura în activitatea sa de bază. Acesta povestește despre rezidențiatul pe care la făcut în SUA, despre provocările din domeniul în care activează, dar și despre percepția moldovenilor asupra artei. Сообщение (foto) Cunoaște-l pe Ciprian Antoci, un tânăr pictor moldovean care a făcut rezidențiatul în America появились сначала на #diez.
14:15
Cât de des ați fost întrebați de către turiști ce ar putea vizita în Chișinău? Și cât de des ați știut ce să îi răspundeți? Pentru a vă informa cu privire la care sunt cele mai importante locuri de vizitat la noi, vă prezentăm un top al atracțiilor turistice din capitală, potrivit TripAdvisor. Сообщение (foto) Top 15 atracții turistice din Chișinău, potrivit Tripadvisor появились сначала на #diez.
14:15
Dacă tot suntem în luna dragostei, Agenția Națională a Arhivelor a publicat câteva secvențe video din anul 1980, în care Anastasia Lazariuc interpretează melodia „Tu ești dragostea mea”. Versurile au fost scrise de Dumitru Matcovschi, iar muzica de Constantin Rusnac. Сообщение (video) Tu ești dragostea mea! Secvențe unice cu Anastasia Lazariuc interpretând o melodie de dragoste появились сначала на #diez.
12:45
Chiar dacă este destinat, în primul rând profilului real, unul dintre examenele de bacalaureat care le dă cele mai multe bătăi de cap elevilor este cel de la matematică. Pentru a-l susține cu brio, este nevoie de foarte mult exercițiu și rezolvare de probleme. Pentru ați veni în ajutor, #diez îți propune o serie de auxiliare și caiete din care să exersezi pentru examenul de la matematică. Сообщение O listă de auxiliare și caiete de lucru din care poți exersa pentru examenul de bacalaureat la matematică появились сначала на #diez.
11:45
După aproape doi ani de restricții la călătorii, din cauza pandemiei de COVID-19, anul 2023 se așteaptă a fi o mare revenire la această activitate. Cu această ocazie, revista de călătorii Condé Nast Traveler a stabilit care sunt principalele tendințe de călătorii pentru acest an. Сообщение Călătorii „inteligente” și localnici în calitate de ghizi. Care sunt tendințele de călătorii pentru 2023 появились сначала на #diez.
Ieri
10:45
Judocanul moldovean Denis Vieru a câștigat medalia de bronz la Cupa Mondială „Grand Slam”, care s-a desfășurat la Paris. Este unul dintre cele mai importante turnee de calificare către Jocurile Olimpice 2024. Сообщение Judocanul Denis Vieru a câștigat medalia de bronz la Cupa Mondială „Grand Slam” de la Paris появились сначала на #diez.
10:45
S.A. „Termoelectrica” informează că, până pe 14 februarie, blocul energetic nr. 1 va fi deconectat din cauza efectuării unor lucrări de mentenanță. În perioada de staționare a blocului energetic, vor fi efectuate lucrări privind reparația și ajustarea sistemului de automatizare a regulatorului de păcură a cazanului, reparația și ajustarea sistemului de automatizare a aerului periferic la arzătoare. Сообщение Termoelectrica informează că blocul energetic nr. 1 a fost deconectat. Care este motivul появились сначала на #diez.
4 februarie 2023
23:15
Astăzi este a 346-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Aproximativ 500 000 de familii din Odesa au rămas fără electricitate. Cele mai importante evenimente din a 346-a zi de război появились сначала на #diez.
20:15
Ți-ai făcut planuri pentru această duminică? Dacă nu, atunci te putem ajuta noi. În a doua zi de weekend poți viziona la Teatrul Luceafărul spectacolul „Flori de mină” sau poți merge la Open Mic pentru a asculta glumele stand uperilor începători din Republica Moldova. Сообщение Petrece ultima zi din săptămână alături de prieteni. Lista evenimentelor la care poți merge pe 5 februarie появились сначала на #diez.
19:15
Paralizia în timpul somnului este un fenomen des întâlnit în lume. Unele persoane se întâmplă să sufere de ea de două, trei ori pe an sau chiar poate mai rar, în timp ce pentru altele, aceasta este o problemă frecventă care le afectează regimul de somn și productibilitatea la serviciu. Сообщение Ce este paralizia nocturnă, cât de periculoase sunt simptomele ei și ce legătură are ea cu mitologia românească появились сначала на #diez.
17:15
Prim-ministrul japonez Fumio Kishida a concediat un consilier guvernamental care a declarat că „nu i-ar plăcea dacă cuplurile LGBTQ+ ar locui alături de dânsul” și „nici măcar nu vrea să se uite la ele”. După concediere, consilierul și-a cerut scuze declarând că observațiile sale nu au fost adecvate, transmite BBC. Сообщение În Japonia, un consilier guvernamental a fost concediat din cauza declarațiilor sale homofobe появились сначала на #diez.
16:45
Dacă călătorești și ai ajuns la Chișinău, dar nu știi unde ai putea să te cazezi, atunci acest articol este pentru tine. Cu ajutorul recenziilor și notelor lăsate de utilizatorii Booking.com, echipa #diez a selectat cele mai bune hoteluri care se află în Chișinău și au fost apreciate de sute de persoane. Сообщение Cele mai bune hoteluri din Chișinău, conform utilizatorilor de pe Booking появились сначала на #diez.
16:15
Nicolae Colţa este tânărul din Ialoveni care a luat locuri de frunte la numeroase competiții internaționale de powerlifting. Acesta este multiplu campion la turnee europene și mondiale, care are scopul să devină antrenor internaţional. De asemenea, Nicolaie deține asupra sa și un record european. Сообщение Nicolae Colţa – tânărul sportiv din Ialoveni, campion la turnee mondiale și deținător al unui record european появились сначала на #diez.
14:15
Prima ședință plenară a Parlamentului din sesiunea de primăvară a anului 2023 s-a desfășurat cu încălcarea mai multor proceduri legislative. Asociația Promo-LEX continuă, și în acest an, monitorizarea civică a organizării ședințelor plenare și comunică constatările asupra respectării procedurilor legislative de către instituția parlamentară. Сообщение Promo-LEX a depistat mai multe încălcări în cadrul primei ședințe plenare a Parlamentului. Care au fost acestea появились сначала на #diez.
13:15
Marcela și Andrei de la GUGAGAGA sunt doi tineri din Republica Moldova care au decis să își urmeze propria idee. Aceștia și-au vândut mașina, au apelat la un grant și acum confecționează jucării din lemn de înaltă calitate pe care adesea le livrează ei singuri. GUGAGAGA este o istorie drăguță despre dragonii din clește care nasc vise, softuri în limba chineză, primele cuvinte ale copiilor și jucăriile din lemn care atrag oameni calzi. Сообщение Hobbyul deosebit al unui cuplu din Moldova. Jucăriile care călătoresc prin generații și nu dăunează atmosferei появились сначала на #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:00
Comitetul Național Olimpic și Sportiv a anunțat că Republica Moldova are noi distincții la turneul internațional „Zagreb Open” din Croația. Sportivii noștri au reușit a câștiga o medalie de aur și două de argint. Сообщение (foto) Sportivii moldoveni aduc acasă o medalie de aur și două de argint de la turneul internațional „Zagreb Open” появились сначала на #diez.
10:30
Concertele sau manifestațiile culturale sunt interzise pe perioada campaniei electorale, care începe cu 30 de zile înainte de data alegerilor. Prevederea se regăsește în noua formulă a Codului Electoral și a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2023. De asemenea, potrivit legislației electorale, a fost redusă vârsta candidaților pentru funcția de primar de la 25 la 23 de ani și a fost redus și numărul semnăturilor necesare pentru înregistrarea în cursă a candidaților independenți, notează IPN. Сообщение Tinerii vor putea candida la funcția de primar de la 23 de ani, iar concertele în perioada electorală vor fi interzise появились сначала на #diez.
10:00
Astăzi sunt așteptate ninsori slabe în toată țara. Se vor înregistra până la -7 grade noapte, iar ziua până la 3 grade cu plus. În următoarele nopți, minimele se vor situa între -4 și -9 grade Celsius. Сообщение Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță ninsori pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Mâine va fi și mai frig появились сначала на #diez.
08:45
În Republica Moldova, precum și într-o bună parte din alte țări ale lumii, puteți obține un permis de conducere de la 18 ani. Școala auto în țara noastră o puteți începe de la 16 ani cu susținerea examenului intern, iar după împlinirea majoratului (18 ani) puteți încerca a susține și examenul extern ca mai apoi să puteți primi permisul de conducere. Totuși nu în toate țările funcționează o asemenea regulă, chiar am putea spune că fiecare țară are o procedură proprie prin care oferă cetățenilor posibilitatea legală de a conduce un transport. Сообщение În ce țări europene poți conduce o mașină până la majorat. Și unde poți obține un permis de conducere după 14 ani появились сначала на #diez.
3 februarie 2023
22:15
Astăzi este a 345-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение SUA vor oferi Ucrainei un nou pachet de asistență militară, în valoare totală de 2,2 miliarde de dolari. Cele mai importante evenimente din a 345-a zi de război появились сначала на #diez.
20:15
ASEM trage tare în lupta pentru primul loc în clasamentul campionatului Republicii Moldova la volei feminin. Formația antrenată de Natalia Andrianova a învins echipa Universității Tehnice cu 3-1 la seturi. UTM a început bine partida și a câștigat primul set cu 25-17. ASEM și-a revenit, însă, și a jucat formidabil în continuare. Fetele de la Academia de Studii Economice au dat dovadă de un spirit de echipă extraordinar și s-au impus cu 25-15, 25-17, 25-20 în următoarele trei seturi. Сообщение ASEM a obținut o nouă victorie în campionatul Republicii Moldova de volei feminin появились сначала на #diez.
19:15
Iată și weekendul a venit! Unii se vor odihni acasă privind un serial preferat, iar alții cu siguranță vor alege să-și petreacă timpul la un eveniment mai dinamic. Așa că, echipa #diez îți propune cinci activități cu care poți începe spectaculos ziua de sâmbătă, 4 februarie. Сообщение Clubul de lectură #diez și concertul celor de la „Cosmos în buzunar”. Evenimente pentru ziua de sâmbătă, 4 februarie появились сначала на #diez.
18:15
Young European Ambassadors este o inițiativă voluntară și apolitică, care permite crearea unor conexiuni între tinerii din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova, Ucraina, statele membre ale UE și Regatul Unit. Scopul acestei rețele este de a crește nivelul de conștientizare în legătură cu Uniunea Europeană și cooperarea acesteia cu țările sale partenere din est, de a oferi tinerilor oportunitatea de a realiza proiecte și activități ce promovează valorile europene, contribuind astfel la creșterea activismului civic și la un viitor prosper. Сообщение Daniel Bîzdiga ne povestește cum poți deveni tânăr ambasador european și ce oportunități vei avea появились сначала на #diez.
18:00
Generația actuală conștientizează pe deplin importanța cunoașterii unei limbi străine, ceea ce reprezintă dezvoltare, noi perspective, dar și visuri realizate. În articolul dat vei face cunoștință cu o tânără din orașul Fălești, studentă de doi ani în Franța. Сообщение O tânără din Fălești îți povestește cum e să studiezi la Facultatea de Administrație Economică și Socială în Franța появились сначала на #diez.
18:00
Tatuajele devin din ce în ce mai populare, fiind o formă de manifestare a amintirilor sau a emoțiilor. Important este să pleci mulțumit(ă) de arta care rămâne permanent pe pielea ta. În acest sens, echipa #diez a făcut o selecție a saloanelor de tatuaj din orașul Chișinău, unde puteți merge pentru a vă imprima un tatuaj. Сообщение Best of: lista saloanelor de tatuaj din Chișinău, unde arta îți poate fi imprimată pe piele. Care sunt prețurile появились сначала на #diez.
18:00
În contextul Zilei Internațională a Alegerilor, este lansat concursul „Alegeri în era digitală”. Lucrările vor fi ilustrate pe foaie de hârtie specială pentru desen A3 și vor conține fișa bibliografică a participantului, pe verso, (nume/prenume, vârsta, instituția, localitatea, număr de telefon, ziua/luna/anul nașterii, adresa email dacă există). Сообщение A fost lansat concursul „Alegeri în era digitală”. Expediază desenul și câștigă premii появились сначала на #diez.
18:00
Spune că nu a învățat muzică niciodată, iar tot ceea ce face se întâmplă firesc, de la sine, din pură improvizație. Așa, dintr-o improvizație în alta, trupa pe care a fondat-o șapte ani în urmă va concerta pe 4 februarie la Artcor. Va concerta din nou. Pentru că piesele deja rulează, bine-mersi, la Radio Guerilla din România. Сообщение Pavel Olari, despre Cosmos în Buzunar: „Nu e despre cosmosul cu planete și stele. E despre cosmosul din noi, oamenii” появились сначала на #diez.
18:00
Astăzi, 3 februarie 2023, a fost abrogată Hotărârea Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) nr. 790 din 13 octombrie 2022, privind interzicerea exportului energiei electrice din Republica Moldova în perioada stării de alertă pe piața energiei electrice. Сообщение ANRE a abrogat hotărârea care interzicea exportul de energie electrică în perioada stării de alertă pe piață появились сначала на #diez.
17:00
Ministerul Sănătății al Republicii Moldova a informat că, în premieră, investigațiile de mamografie pot fi analizate la distanță de două instituții din țară. Astfel, Institutul Oncologic și Spitalul Clinic Bălți poate face schimb de informații la distanță despre pacienții examinați cu ajutorul instalațiilor de mamografie digitală cu tomosinteză. Сообщение În premieră, în Moldova două instituții vor putea investiga concomitent analizele de mamografie. Care sunt avantajele появились сначала на #diez.
16:45
Deși pare încă departe, suntem deja cu gândul la BAC, la pregătirea voastră, dragi liceeni, către aceste importante examene ale maturității. Сообщение UTM organizează cursuri de pregătire pentru BAC 2023. Taxa de înscriere este de 300 de lei появились сначала на #diez.
16:45
Bobi este patrupedul desemnat de către Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai bătrân câine care ar fi existat vo dată. Acesta are aproximativ 31 de ani și trăiește în Portugalia, petrecându-și viața lungă cutreierând prin pădurile și terenurile agricole ale familiei Costa. Сообщение Cartea Recordurilor Guinness a depistat în Portugalia cel mai bătrân câine din lume. Câți ani are acesta появились сначала на #diez.
16:30
Așa-zisul Minister de Externe al regiunii transnistrene critică adoptarea legii cu privire la separatism, afirmând că aceasta reprezintă un act de agresiune. Сообщение Așa-zisele autorități de la Tiraspol critică legea cu privire la separatism, aprobată de Parlamentul Republicii Moldova появились сначала на #diez.
16:30
Furnizorul de energie electrică, Premier Energy, a publicat un comunicat de presă prin intermediul căruia anunță despre termenul-limită oferit companiei „Apă-Canal Chișinău” pentru a soluționa problema datoriei acumulată pentru energia electrică. Сообщение S.A „Apă-Canal Chișinău” trebuie să soluționeze problema privind datoria pentru energia electrică până pe 7 februarie появились сначала на #diez.
16:30
La Centrul Cultural „Odeon” va avea loc premiera unui scurtmetraj artistic creat de 18 tineri din Republica Moldova, în cadrul proiectului Educație Experiențială prin Film. „Vestea proastă” spune povestea unui poștaș morocănos, blestemat să îi facă fericiți pe cei din jur. În rol principal apare actorul Petru Oistric. Сообщение O nouă premieră pentru cinematografia moldovenească. 18 tineri au lucrat la scurtmetrajul „Vestea proastă” появились сначала на #diez.
15:30
Consiliul Audiovizualului (CA) a sancționat postul de televiziune „REN MOLDOVA” cu șase amenzi în sumă totală de 30 000 de lei și cu o avertizare publică, în temeiul autosesizării vicepreședintei CA, Aneta Gonța. Сообщение „REN MOLDOVA” a fost sancționat cu o sumă de 30 000 de lei. Care au fost încălcările comise de postul de televiziune появились сначала на #diez.
15:00
Produsele congelate s-au dovedit a fi un colac de salvare pentru cei care iubesc să gătească bucate pe neprins de veste, pentru cei care preferă să gătească rapid, dar gustos ori pentru cei care iubesc să mănânce legume și fructe care, din păcate, nu sunt de sezon. METRO mereu încearcă să împace și capra, și varza, de aceea propune soluții pentru ca fiecare să-și găsească produsul preferat la prețuri accesibile. În același timp, dacă faci cumpărături în cantități mai mari, poți economisi timp, bani și nervi. Сообщение (foto) Vrei să mănânci gustos și să cheltui mai puțin timp pentru gătit? Optează pentru produsele congelate de la METRO появились сначала на #diez.
14:45
Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu. Сообщение (video) Filmele pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău în acest weekend появились сначала на #diez.
14:30
Pe parcursul lunii ianuarie, Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a fost solicitat pentru 47 persoane, pe motivul intoxicației cu monoxid de carbon, 30 sunt maturi și 17 copii. Vârsta pacienților este cuprinsă între 1 – 86 de ani, dintre care 26 sunt bărbați și 21 femei. Сообщение De-a lungul lunii ianuarie, 47 de persoane de persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon появились сначала на #diez.
14:30
„Univers Ingineresc” – bilunarul de opinie și informare al Asociației Generale a Inginerilor din România a publicat în ediția sa nr. 2 din 16-31 ianuarie 2023 articolul „EVENIMENT: ÎNTÂLNIRE CU ACADEMICIANUL ION BOSTAN”, semnat de prof. dr. Sorin CANANAU, despre „una dintre cele mai frumoase întâlniri din ultimul timp” la Universitatea POLITEHNICA din București – cu acad. Ion BOSTAN, care a susținut două conferințe în Amfiteatrul Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică: „Dezvoltarea transmisiei planetare precesionale cu angrenări convex-concave multipare” și „Pendulul Foucault cu cinematică interactivă pentru platforma de cercetare a influenței eclipselor de soare și de lună asupra câmpului gravitațional și cutremurelor de pământ”.  Сообщение Academicianul Ion Bostan a susținut două conferințe la Universitatea Politehnică din București появились сначала на #diez.
14:30
Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, soția sa - Galina Dodon și medicul care a eliberat documentul medical fals vor fi audiați în cadrul unui dosar penal, aceștia având statutul de învinuiți. Сообщение Igor Dodon riscă deschiderea unui nou dosar penal. Acesta, soția sa și un medic urmează a fi audiați de procurori появились сначала на #diez.
14:30
Dacă ai între 16 și 25 de ani și dorești să faci o schimbare în societatea ta, atunci programul e pentru tine! Identifică problemele din comunitatea te, dezvoltă un proiect și ai șansa de a obține finanțare pentru a-l implementa. Сообщение (video) A fost dat startul înscrierilor pentru programul UPSHIFT Moldova 2023. Care sunt criteriile de participare  появились сначала на #diez.
13:00
A fost dezvăluit designul scenei din acest an al competiției muzicale „Eurovision 2023”. Aceasta va avea loc la Liverpool, Regatul Unit al Marii Britanii, iar potrivit sursei, scena va avea o estetică care demonstrează „cum poate muzica să depășească granițele și să aducă oamenii împreună”, scrie BBC. Сообщение (video) A fost dezvăluit designul scenei din acest an al competiției „Eurovision 2023”. Ce i-a inspirat pe creatori появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.