O adolescentă din Nisporeni, bătută cu cruzime de o minoră. Poliția s-a autosesizat

Albasat, 24 ianuarie 2023 22:50

n spațiul online a apărut un video în care o adolescentă este bătută cu cruzime de o altă minoră, în timp ce amica ei filmează. Poliția anunță că s-a autosesizat pe marginea a acestui caz și că a pornit un proces penal, transmite IPN. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în... The post O adolescentă din Nisporeni, bătută cu cruzime de o minoră. Poliția s-a autosesizat appeared first on Portal de știri.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Albasat

Acum o oră
11:30
În penitenciarele din țară sunt deținute 6 030 de persoane. 129 sunt condamnate la detențiune pe viață. Toți au fost condamnați pentru infracțiuni excepțional de grave și își ispășesc pedeapsa în Penitenciarul nr. 17 Rezina. Unii dintre ei au șansa să revină în libertate, dar doar în anumite condiții. Într-un... The post 129 de condamnați ar putea să nu mai iasă la libertate niciodată appeared first on Portal de știri.
Acum 2 ore
11:10
Din verificările efectuate până la ora actuală printre victimele cutremurului produs în sud-estul Turciei, la granița cu Siria, nu există cetățeni moldoveni răniți sau spitalizați. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene precizează că linia telefonică pentru urgențe consulare de la ambasada Republicii Moldova de la Ankara este constituită în regim... The post În caz de urgențe, moldovenii pot solicita ajutor la Ambasada din Turcia appeared first on Portal de știri.
10:50
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu seismul produs luni dimineața în Turcia și Siria, transmite IPN. „Urmărim îndeaproape veștile tragice din Turcia și Siria, ambele state fiind puternic afectate de un cutremur dezastruos. Exprimăm în numele Republicii Moldova cele mai sincere... The post Ministerul de Externe a transmis condoleanțe în urma cutremurului din Turcia și Siria appeared first on Portal de știri.
Acum 4 ore
08:40
Angajatorii vor putea acorda salariaților tichete de sport pentru a fi folosite ca instrument de plată în unitățile comerciale sportive ce vor avea încheiat un contract de prestare a serviciilor cu operatorul. Inițiativa legislativă este prezentată de Camera de Comerț și Industrie,  împreună cu un grup de deputați, și prevede... The post Angajatorii vor putea acorda salariaților tichete de sport appeared first on Portal de știri.
08:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8633 Coroana daneza 208 DKK 1 2.7540 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3338 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.8687 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.8104 D.S.T. 960 XDR 1 25.3960 Denar macedonian 807 MKD 10 3.3317 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 06.02.2023 appeared first on Portal de știri.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:10
Modalitatea actuală de finanțare a instituţiilor de învățământ primar şi secundar general din subordinea autorităților publice locale a fost stabilită de Guvern în anul 2014. Filosofia pe care s-a mers atunci este că instituțiile de învățământ trebuie descentralizate și să le fie oferită mai multă autonomie ca să-și poată gestiona... The post Ministerul Educației promite să revizuiască formula de finanțare a școlilor appeared first on Portal de știri.
12:10
Concertele sau manifestațiile culturale sunt interzise pe perioada campaniei electorale, care începe cu 30 de zile înainte de data alegerilor. Prevederea se regăsește în noua formulă a Codului Electoral și a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2023. De asemenea, potrivit legislației electorale, a fost redusă vârsta candidaților pentru... The post Secretarul CEC: Pe teritoriul țării va fi permis votul și în baza pașaportului appeared first on Portal de știri.
12:10
Meteorologii prognozează ninsori slabe în intervalul 4-6 februarie, la început pe arii extinse, apoi pe arii restrânse. Condițiile pentru formarea ghețușului pe drumuri se va menține. Meteorologul Alexandr Putină a precizat pentru IPN că din nord-vest în Moldova vine anticiclonul Azorelor care va aduce mase de aer rece. La noapte... The post Meteorologii prognozează ninsori slabe appeared first on Portal de știri.
12:00
Prima ședință plenară a Parlamentului din sesiunea de primăvară a anului 2023 s-a desfășurat cu încălcarea mai multor proceduri. Biroul permanent nu a respectat procedura de întocmire, iar legislativul – procedura de aprobare și publicare a ordinii de zi a primei ședințe, constată experții de asociația Promo-LEX, transmite IPN. Potrivit... The post Proceduri încălcate la prima ședință a Parlamentului appeared first on Portal de știri.
12:00
Prevederile recent aprobate privind incriminarea separatismului în legislația Republicii Moldova nu vor afecta procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană. De asemenea, nu vor afecta persoanele de bună-credință. Prevederile au menirea de a preveni și combate amenințările la adresa suveranității și integrității teritoriale a țării. Declarațiile vicepremierului pentru reintegrare, Oleg Serebrian,... The post Vicepremier despre prevederile privind separatismul: Nu vor afecta persoanele de bună-credință appeared first on Portal de știri.
11:40
Luptătoarea Anastasia Nichita a câștigat turneul internațional Zagreb Open. Eleva lui Tudor Cîrlan a obținut 4 victorii în categoria de greutate 59 kg, cu azera Alyona Kolesnik, japoneza Yui Sakano și reprezentantele Ungariei, Viktoria Borsos și Nikolett Szabo, transmite IPN. Irina Rîngaci (68 kg) și Alexandrin Guțu (77 kg) au... The post Anastasia Nichita a câștigat turneul internațional Zagreb Open appeared first on Portal de știri.
11:10
Societatea își dorește condamnarea imediată a persoanelor vizate în dosarele de mare rezonanță, dar acest lucru nu este posibil. Pentru o justiție corectă este necesară respectarea tuturor procedurilor, în caz contrar, persoanele vizate câștigă la CEDO, iar din bugetul de stat le sunt achitate prejudicii. Declarațiile aparțin deputatului PAS, Petru... The post Petru Frunze: La capitolul reformarea justiției nu sunt viziuni diferite în partid appeared first on Portal de știri.
11:00
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8716 Coroana daneza 208 DKK 1 2.7884 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3514 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.8934 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.8279 D.S.T. 960 XDR 1 25.5985 Denar macedonian 807 MKD 10 3.3694 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 04.02.2023 appeared first on Portal de știri.
3 februarie 2023
22:30
A fost publicată cea de-a doua parte a Opiniei Comisiei Europene pe marginea cererii de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Vicepremierul Nicu Popescu, ministrul afacerilor externe și integrării europene, precizează că Raportul analitic evaluează situația aferentă a 33 de capitole ale legislației UE și completează prima parte a... The post A fost publicată a doua parte a Opiniei Comisiei Europene pe marginea cererii de aderare la UE appeared first on Portal de știri.
22:10
În Republica Moldova, maladiile oncologice constituie cea de-a doua cauză a mortalităţii după maladiile cardiovasculare. În 2021, mortalitatea totală prin tumori a constituit 220,7 cazuri la 100 mii locuitori (bărbați – 275,1, femei – 171,2). Cele mai diagnosticate tumori maligne au fost cancerul mamar, colorectal, de prostată, al pielii și... The post Maladiile oncologice – a doua cauză a mortalităţii după cele cardiovasculare appeared first on Portal de știri.
21:20
Fostul președinte Igor Dodon și soția sa, Galina Dodon, sunt vizați într-un nou dosar penal. Procuratura Anticorupție precizează că acuzatorii de stat au dispus recunoașterea și audierea în calitate de bănuiți a celor doi. De asemenea, este vizat și un medic. „Medicul este bănuit de confecționarea și deținerea documentelor oficiale... The post Igor și Galina Dodon, vizați într-un nou dosar penal appeared first on Portal de știri.
17:30
    Pe 31 ianuarie curent la Ungheni a avut loc Şedinţa de lucru ordinară a Celulei de Comunicare de criză din teritoriu. Activitatea a fost moderată de Şefa Departamentului Instruiri şi Dezvoltare organizaţională din cadrul Asociaţiei Presei Independente Cristina Bobârcă.     Cristina Bobârcă a menționat despre necesitatea implementării proiectelor de... The post Ce activități desfășoară celula de comunicare de criză de la Ungheni ? Află detalii despre activitatea acesteia appeared first on Portal de știri.
14:20
Agenții economici din Nisporeni sunt prezenți în aceste zile la expoziția „Fabricat în Moldova”, care se desfășoară în perioada 1-5 februarie la Centrul Internațional de Expoziție „Moldexpo”. Ca o adevărată carte de vizită a raionului, agenții economici au venit cu produse naturale, precum și artizanale, ce au fost expuse spre... The post Agenții economici din Nisporeni, prezenți la expoziția „Fabricat în Moldova” appeared first on Portal de știri.
13:30
Curtea Europeană a Drepturilor Omului punctează încălcări grave în cauza ex-deținutului politic Valentin Eșanu împotriva Republicii Moldova. Potrivit avocaților, clientului lor i s-a încălcat dreptul de a nu fi reținut și arestat arbitrar, dreptul de a fi eliberat în timpul procedurii, dar și dreptul de a contesta într-un recurs arestul... The post Detalii despre condamnarea statului la CEDO în cauza lui Valentin Eșanu appeared first on Portal de știri.
11:40
În societatea moldovenească se atestă un impact încă foarte înalt al propagandei Kremlinului pe subiecte care vizează securitatea, agresiunea rusă din Ucraina, relațiile internaționale și subiectele energetice. Constatările aparțin experților de la Comunitatea WatchDog.MD, care împreună cu CBS Research au prezentat vineri un sondaj. Potrivit lor, sunt îngrijorătoare, în mod... The post 40% din respondenții unui sondaj consideră războiul din Ucraina o invazie nejustificată appeared first on Portal de știri.
11:40
Investigațiile efectuate la mamografele cu tomosinteză de la Institutul Oncologic din Chișinău și Spitalul Clinic din Bălți pentru depistarea cancerului mamar vor putea fi transmise la distanță, iar diagnoza va putea fi scrisă de către doi specialiști, așa cum prevăd protocoalele internaționale. Toate acestea vor avea loc datorită unui sistem... The post Investigațiile efectuale la mamografele din Chișinău și Bălți vor fi conectate printr-un sistem digital appeared first on Portal de știri.
11:00
Luptătoarea Mariana Draguțan a cucerit medalia de argint la turneul internațional Zagreb Open, transmite IPN. Sportiva de 22 de ani a obținut trei victorii în categoria de greutate 55 kg, cu Erika Bognar (Ungaria), Laura Stanelyte (Lituania) și Lauren Mason (SUA), fiind învinsă doar de japoneza Moe Kiyooka. La Zagreb... The post Mariana Draguțan a urcat pe podium la Zagreb Open appeared first on Portal de știri.
10:40
Președinta Maia Sandu este personalitatea politică din Republica Moldova în care cetățenii au cea mai mare încredere, arată un sondaj realizat de către CBS Research la comanda Comunității WatchDog.MD. Șefa statului, care a fost menționată de aproape 24% din respondenți, este urmată de fostul președinte, Igor Dodon, care a fost... The post Maia Sandu este personalitatea politică care se bucură de cea mai mare încredere, sondaj appeared first on Portal de știri.
10:30
Insinuări și o interpretare greșită a faptelor. Astfel califică vicepremierul Nicu Popescu declarațiile șefului diplomației ruse, Serghei Lavrov, care a menționat pentru presa rusă că Maia Sandu ar fi „gata de orice” de dragul Occidentului, iar acest lucru i-ar aduce Republicii Moldova scenariul Ucrainei. Nicu Popescu spune că autoritățile Republicii... The post Nicu Popescu comentează declarațiile lui Lavrov: respingem un astfel de ton appeared first on Portal de știri.
10:30
Poveștile ucrainenilor care înfruntă forța distrugătoare a războiului au fost prezentate într-o expoziție fotografică „Live Project” vernisată la centru de informare al Uniunii Europene în Chișinău. Lucrările a 20 de artiști ucraineni care arată cum războiul a afectat viața oamenilor, despărțind-o între „înainte” și „după”, reprezintă un apel colectiv al... The post Poveștile ucrainenilor care înfruntă războiul au fost prezentate într-o expoziție fotografică appeared first on Portal de știri.
09:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8716 Coroana daneza 208 DKK 1 2.7884 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3514 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.8934 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.8279 D.S.T. 960 XDR 1 25.5985 Denar macedonian 807 MKD 10 3.3694 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 03.02.2023 appeared first on Portal de știri.
2 februarie 2023
22:20
Drumul pe care merge Republica Moldova este calea aderării la Uniunea Europeană. Moldovenii, indiferent de preferințele politice sau geopolitice pe care le au, își doresc pace, libertate și democrație. Este reacția Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene la declarațiile ministrului rus de externe, Serghei Lavrov, potrivit căruia Moldova ar urma... The post MAEIE reacționează la declarațiile ministrului rus de externe despre Moldova appeared first on Portal de știri.
22:20
Termenul de înregistrare a gospodăriilor țărănești (de fermier) va fi micșorat, iar certificatul de înregistrare a acestora – exclus. Prevederile se conțin într-un proiect de lege adoptat de Parlament în lectură finală, transmite IPN. Pentru confirmarea înregistrării de stat a gospodăriilor țărănești se va elibera decizia de înregistrare. Numărul de... The post Se scurtează termenul de înregistrare a gospodăriilor țărănești appeared first on Portal de știri.
22:10
Pragurile pentru contractele de achiziții publice de mică valoare sunt majorate cu 50%. Într-un proiect votat de Parlament în lectură finală se menționează că modificările sunt operate urmare a impactului inflației din ultima perioadă, transmite IPN. Ca rezultat, pentru contractele de achiziții de bunuri și servicii suma crește de la... The post Se majorează pragurile pentru contractele de achiziții publice de mică valoare appeared first on Portal de știri.
21:30
Vinurile moldovenești duc faima Republicii Moldova pe arena internațională, iar cea mai atractivă piață de desfacere este România. Sectorul vitivinicol reprezintă 3% din PIB-ul țării și este unul foarte dezvoltat. Despre acest lucru s-a comunicat la conferința organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu tema: „Cooperarea... The post Moldova, cea mai premiată țară din Europa de Est pentru calitatea vinului appeared first on Portal de știri.
21:10
Mai mulți cetățeni vor beneficia de ajutor pentru perioada rece a anului. Parlamentul a adoptat un proiect de lege prin care a modificat condițiile de stabilire și acordare a ajutorului social și ajutorului pentru perioada rece a anului. Scopul principal al proiectului este majorarea multiplicatorului pentru venitul lunar minim garantat... The post Mai mulți cetățeni vor beneficia de ajutor pentru perioada rece a anului appeared first on Portal de știri.
21:10
Statul va finanța traducerea lucrărilor autorilor autohtoni în limbi străine, precum și publicarea acestora peste hotare. Un proiect de lege în acest sens a fost votat joi de Parlament, transmite IPN. Orice editură din străinătate care are intenția să traducă și să publice un autor din Republica Moldova va putea... The post Statul va finanța traducerea lucrărilor autorilor autohtoni în limbi străine appeared first on Portal de știri.
21:00
În timp ce atenția întregii lumi se concentrează asupra agresiunii ruse împotriva Ucrainei, Moscova a declanșat un război hibrid în Caucazul de Sud, iar propaganda rusă face spume la gură despre presupusa blocadă a Karabakhului și criza umanitară. Acest lucru a fost anunțat în emisiunea de la Moldova 1 de... The post Deputat ucrainean: Rusia folosește falsurile despre foametea din Karabakh pentru a distrage atenția de la Ucraina appeared first on Portal de știri.
20:50
Președintele raionului Călărași și un șef de direcție a Consiliului raional au primit 30 de zile de arest preventiv, iar primarul orașului Călărași – 20 de zile, transmite IPN. Funcționarii au fost reținuți pe 31 ianuarie în cadrul dosarului denumit generic ,,Fraudarea achizițiilor publice din cadrul Consiliului raional Călărași”. Potrivit... The post Președintele raionului și primarul orașului Călărași, în arest appeared first on Portal de știri.
16:40
Starea de urgență,instituită pe 24 februarie 2022 și extinsă de mai multe ori, a fost prelungită din nou. Potrivit unui proiect de hotărâre votat astăzi în Parlament, începând cu data de 4 februarie, starea de urgență se prelungește cu încă 60 de zile. Deputații din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor au... The post Starea de urgență a fost prelungită appeared first on Portal de știri.
09:40
Deputații se convoacă astăzi în prima ședință plenară din sesiunea parlamentară de primăvară 2023. În plen este așteptată premierul Natalia Gavrilița care va propune prelungirea stării de urgență, transmite IPN. Pe ordinea de zi se mai regăsește proiectul de lege prin care se reglementează serviciile de finanțare participativă, precum și... The post Deputații se întrunesc în prima ședință din această sesiune parlamentară appeared first on Portal de știri.
09:20
Ungaria este percepută drept cea mai coruptă ţară din Uniunea Europeană, arată cel mai recent studiu realizat de Transparency International. Studiul a analizat percepţia nivelului de corupţie în sectorul public în 180 de state, folosind un punctaj care pleacă de la zero (foarte corupt) până la 100 (deloc corupt). Analiza... The post Ungaria este percepută drept cea mai coruptă ţară din UE appeared first on Portal de știri.
09:00
Concursul pentru funcția de șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) nu avea niciun sens, atât timp cât nu există un Consiliu Superior al Procurorilor (CSP) trecut prin procedura de pre-vetting, care să evalueze integritatea și profesionalismul candidaților. Declarația aparține liderului Partidului Schimbării, Ștefan Gligor. Potrivit... The post Concursul viciat pentru șefia PCCOCS demonstrează gravitatea situației din sistem, opinii appeared first on Portal de știri.
08:40
Sistarea energiei electrice pentru Apă-Canal Chișinău ar însemna un dezastru pentru tot municipiul. O spune primarul general al Capitalei, Ion Ceban, potrivit căruia debranșarea de la rețeaua de energie electrică a S.A Apă-Canal Chișinău ar însemna sistarea activității Termoelectrica, ceea ce ar presupune sistarea apei și căldurii în tot orașul.... The post Ion Ceban: Există riscul stopării activității Termoelectrica și distrugerii rețelelor appeared first on Portal de știri.
08:20
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8630 Coroana daneza 208 DKK 1 2.7584 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3385 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.8955 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.8088 D.S.T. 960 XDR 1 25.4599 Denar macedonian 807 MKD 10 3.3322 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 02.02.2023 appeared first on Portal de știri.
1 februarie 2023
23:00
Președintele raionului Nisporeni, Vasile Mărcuță, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală, marcată anula la 1 februarie. În mesajul său, Mărcuță și-a exprimat recunoștința față de reprezentanții administrației publice locale. „Stimați colegi din administrația publică locală, Suntem profund recunoscători... The post Vasile Mărcuță, de Ziua lucrătorului din APL: „Suntem profund recunoscători pentru munca depusă” appeared first on Portal de știri.
22:50
Instituția Publică Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Nisporeni a primit o donație de 30 laptopuri din partea Alianței Naționale YMCA Moldova în cadrul proiectului „Centre Digitale Educaționale în Republica Moldova”. Astfel, datorită donației, a fost posibilă deschiderea, în cadrul instituției, a unui Centru Digital Educațional. De serviciile Centrului vor beneficia... The post Liceul „Mircea Eliade” din Nisporeni a primit o donație de 30 de laptopuri appeared first on Portal de știri.
17:10
Guvernul va contracta operatori de transport feroviar local de pasageri pentru a asigura populația cu servicii calitative, la un preț accesibil. Alegerea întreprinderilor feroviare prestatoare de obligații de servicii publice se va efectua în mod transparent, în baza licitațiilor ofertelor de intenție, precedate de negocieri, transmite IPN. În ședința de... The post Statul va contracta operatori de transport feroviar pentru a asigura călătorii mai ieftine appeared first on Portal de știri.
16:40
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță despre lansarea de către Școala Europeană a Parteneriatul Estic din Georgia a concursului pentru Programul de Burse pentru anul academic 202 -2024, transmite IPN. Concursul este destinat elevilor din statele Parteneriatului Estic – Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina – cu... The post Începe înscrierea la Școala Europeană a Parteneriatul Estic din Georgia appeared first on Portal de știri.
16:40
Premierul Natalia Gavrilița va merge în Parlament să ceară prelungirea stării de urgență cu încă 60 de zile, începând cu data de 4 februarie. Guvernul a susținut propunerea Comisiei pentru Situații Excepționale în acest sens, transmite IPN. Ministra afacerilor interne, Ana Revenco, a declarat că necesitatea de a prelungi starea... The post Votat în Guvern: Premierul va cere în Parlament prelungirea stării de urgență appeared first on Portal de știri.
15:30
Noile perspective de atragere a fondurilor europene au fost discutate în cadrul unui forum organizat la Vaslui, România. Evenimentul a întrunit o delegație de 220 de conducători din Moldova și omologi din România. Este vorba despre reprezentanți ai instituțiilor medicale, educaționale, culturale, sportive, administrații publice locale, agenți economici etc. În... The post Peste 220 de manageri din Moldova, instruiți la Vaslui în atragerea fondurilor europene appeared first on Portal de știri.
15:10
Un tânăr de 28 de ani din nordul țării a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru că a violat, acum patru ani, două minore. Inculpatul se ascunde de organul de urmărire penală, fiind dat în urmărire. Termenul executării pedepsei va fi calculat din momentul reținerii, transmite IPN. Procuratura... The post Violator condamnat la 8 ani de închisoare, dat în urmărire appeared first on Portal de știri.
15:00
Președintele Parlamentului de la Chișinău, Igor Grosu, le-a dat asigurări oficialilor din Turcia că buletinele de vot, pentru alegătorii din Găgăuzia, vor fi tipărite în limba în care vor solicita cetățenii. Igor Grosu spune că demnitarii turci au manifestat un interes sporit față de limba în care vor fi tipărite... The post Buletinele de vot – subiect de discuție în Turcia. Igor Grosu: Vor fi tipărite în limba în care vor solicita appeared first on Portal de știri.
14:50
Funcționari din administrația locală a municipiului Chișinău în mod intenționat induc în eroare opinia publică în ceea ce privește activitatea Secției control şi protecție a animalelor din cadrul Direcției generale locativ-comunale și amenajare. Intenția este de a o discredita pentru a justifica crearea unei întreprinderi municipale pentru controlul animalelor. O... The post Primăria induce în eroare societatea legat de Secția control şi protecție a animalelor, activiste appeared first on Portal de știri.
14:40
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a găzduit echipa NATO de asistență consultativă pentru reziliență (RAST) care efectuează o vizită în Republica Moldova. Vizita are în contextul în care, timp de două zile vor avea loc reuniuni tematice în domeniul sporirii rezilienței și nivelului de pregătire pentru situații de urgență... The post Echipa NATO de asistență consultativă ajută Moldova să-și sporească reziliența în situații de urgență civilă appeared first on Portal de știri.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.