Guvernul se convoacă la 25 ianuarie în a treia ședință plenară din anul 2023

NewsUngheni, 24 ianuarie 2023 22:20

La 25 ianuarie 2023, începând cu ora 15:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a treia ședință a executivului din anul [...] Articolul Guvernul se convoacă la 25 ianuarie în a treia ședință plenară din anul 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 10 minute
11:10
Mai mulți internauți informează că mai multe oi ar fi fost atacate de către șacali la sfărșitul săptămânii trecute în raionul Ungheni. Informațiile au fost [...] Articolul Mai multe oi ar fost atacate de șacali în satele din regiunea masivului Cornești, raionul Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 12 ore
00:40
Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienților, Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. anunță că pentru perioada 6 – 7 februarie 2023 vor avea loc întreruperi programate ale furnizării [...] Articolul Adresele din Călărași și Nisporeni unde va fi deconectată energia electrică la 6 – 7 februarie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
5 februarie 2023
23:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 6 februarie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8633 Coroana daneza [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 6 februarie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
20:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova a fost emisă alertă meteorologice de Cod GALBEN de vânt puternic. Alerta a fost [...] Articolul Meteorologii au emis Cod GALBEN de vânt puternic apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:10
Municipiul Ungheni, cunoscut în popor ca Poarta de Vest a Republicii Moldova sau locul unde se conectează Uniunea Europeană cu Republica Moldova, își (RE)confirmă în [...] Articolul [FOTO] Ungheni – licuriciul de lângă UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 5 februarie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8716 Coroana daneza [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 5 februarie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:10
O centrală fotovoltaică a fost construită în satul Bușila din raionul Ungheni. Centrală electrică fotovoltaică va alimenta stația de aprovizionare cu apă din localitate și [...] Articolul Bușila – Satul European cu centrală fotovoltaică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:10
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a înmânat distincții pentru 53 de oameni de cultură pentru succesele remarcabile în activitatea lor de creație și înalta măiestrie [...] Articolul Președinta Maia Sandu a înmânat distincții mai multor oameni din domeniul culturii apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:00
Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a întreprins în această după-amiază o vizită de lucru în raionul Ungheni. În satul Bușila din raionul Ungheni, Igor [...] Articolul Speakerul Igor Grosu a întreprins o vizită de lucru la Bușila și Todirești, raionul Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:50
O centrală fotovoltaică a fost construită în satul Bușila din raionul Ungheni. Centrală electrică fotovoltaică va alimenta stația de aprovizionare cu apă din localitate și [...] Articolul Bușila – Satul European din Ungheni cu centrală fotovoltaică de 80 kW apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 4 februarie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8716 Coroana daneza [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 4 februarie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Astăzi, 3 februarie 2023, polițiștii moldoveni au reținut pe teritoriul Republicii Moldova un cetățean din România, pe numele căruia a fost eliberat mandat de căutare [...] Articolul Un Ieșean, suspectat că ar fi împușcat un bărbat în România, a fost reținut în Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
Serviciul Vamal depune efort continuu în scopul implementării și aplicării prevederilor Acordului de Asociere între Republica Moldova și Uniunea Europeană în domeniul vamal. În contextul [...] Articolul Proiectele de modernizare a infrastructurii transfrontaliere pe malul Prutului au valoarea de cca 12 mln EURO apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Întreprinderile pentru silvicultură, subordonate Agenției „Moldsilva”, au transportat în stânga Prutului încă 16 camioane încărcate cu lemn de foc din România. Acestea sunt transportate prin [...] Articolul Încă 16 camioane cu lemn de foc din România au trecut Prutul apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Cooperarea strânsă a polițiștilor de frontieră din SPF Larga cu populația locală a rezultat cu depistarea unui grup de bărbați din Ucraina, care a traversat [...] Articolul Poliția de Frontieră a depistat alți șase ucraineni care ar fi trecut fraudulos frontiera MD – UA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
La 2 februarie 2023, Radu Trufan, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, și Ghenadi Mitriuc, președintele Consiliului raional Ungheni, au semnat o scrisoare de intenție cu privire [...] Articolul Județul Maramureș s-ar putea înfrăți cu raionul Ungheni. A fost semnată scrisoarea de intenție apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că în a treia zi a lunii februarie 2023, motorina și benzina se vor ieftini nesemnificativ. Vedeți și ANRE [...] Articolul Minus 23 de bani pentru un litru de motorină în zilele de weekend apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Străzi proiectate în linie dreaptă, arhitectură sovietică combinată cu tendințele vremii timpurilor de după ’90, istorie zbucimată, investiții UE și dezvoltare cu accent pe necesitățile [...] Articolul [VIDEO] Municipiul Ungheni de la înălțimea zborului de pasăre apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Străzi proiectate în linie dreaptă, arhitectură sovietică combinată cu tendințele vremii timpurilor de după ’90, istorie zbucimată, investiții UE și dezvoltare cu accent pe necesitățile [...] Articolul [FOTO] Municipiul Ungheni de la înălțimea zborului de pasăre apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:20
Legislativul a adoptat, astăzi, în lectura a doua, proiectul de lege cu privire la asociațiile de dezvoltare intercomunitară. Astfel, autoritățile administrației publice locale vor putea crea [...] Articolul APL vor putea crea asociații intercomunitară în vederea realizării în comun a unor proiecte de dezvoltare de interes local sau regional apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
Pragurile pentru contractele de achiziții publice de mică valoare au fost majorate, urmare a impactului inflației din ultima perioadă. Parlamentul a votat în cea de-a [...] Articolul Pragurile pentru contractele de achiziții publice de mică valoare au fost majorate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
Recuperarea cheltuielilor pentru acordarea asistenței juridice garantate de stat va fi realizată printr-un mecanism nou. Un PROIECT de lege care prevede acest lucru a fost aprobat, în [...] Articolul A fost modificat mecanismul de recuperare a cheltuielilor pentru acordarea asistenței juridice garantate de stat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 39 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 39.8 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
2 februarie 2023
17:00
Republica Moldova va beneficia de un împrumut din partea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în valoare de 25 milioane de euro pentru realizarea [...] Articolul R. Moldova va beneficia de un împrumut de 25 mln EURO pentru gestionarea deșeurilor solide apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:50
Republica Moldova va adera la Convenția privind facilitarea traficului maritim internațional (FAL). Un proiect de lege care prevede acest lucru, a fost adoptat cu votul [...] Articolul Procedurile privind transportul naval în R. Moldova vor fi simplificate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 3 februarie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8716 Coroana daneza [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 3 februarie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Doi locuitori ai raionului Fălești au fost reținuți azi-dimineață de către oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliței Fălești după ce toată noaptea au petrecut [...] Articolul Crimă la beție în Sărata Veche, raionul Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, va întreprinde la 3 februarie 2023 o vizită de lucru în raionul Ungheni. Potrivit parlamentarul unghenean Andrian Cheptonar, deputat al [...] Articolul Speakerul Igor Grosu va întreprinde o vizită de lucru în raionul Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
Proiectul de lege, care prevede revizuirea legislației pentru simplificarea procedurilor de examinare a cauzelor penale a fost votat, în a doua lectură, de 61 de [...] Articolul Parlamentul a votat pentru simplificarea procedurilor de examinare a cauzelor penale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Termenul de înregistrare a gospodăriilor țărănești (de fermier) va fi micșorat, iar certificatul de înregistrare a acestora va fi exclus. Parlamentul a votat, astăzi, în [...] Articolul Procesul de înregistrare a gospodăriilor țărănești va fi micșorat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Parlamentul a adoptat Hotărârea nr. 9 din 1 februarie 2023 privind prelungirea stării de urgență în Republica Moldova cu 60 de zile, începând cu 4 [...] Articolul [ULTIMA ORĂ] Parlamentul a extins Starea de Urgență cu încă 60 de zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Fracțiunea parlamentară a Partidului Acțiune și Solidaritate are doi noi deputați: Alina Dandara și Mihail Leahu, candidați supleanți pe lista PAS. Informația este comunicată de [...] Articolul Fracțiunea PAS are doi deputați noi în Parlament apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, în deschiderea sesiunii de primăvară 2023 a Legislativului. Informația este comunicată de către Direcția comunicare și relații publice [...] Articolul Discursul Președintelui Parlamentului în deschiderea sesiunii de primăvară 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
Parlamentul s-a întrunit în prima ședință plenară din sesiunea de primăvară a anului 2023. Ședința a fost inaugurată prin intonarea Imnului de Stat de către [...] Articolul Igor Grosu a anunțat prioritățile Parlamentului R. Moldova în sesiunea de primăvară 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Prețul de vânzare-cumpărare a terenurilor destinate construcțiilor va fi ajustat în funcție de amplasarea acestora. Un proiect de lege în acest sens a fost votat, [...] Articolul La stabilirea prețului de vânzare-cumpărare a terenurilor destinate construcțiilor se va lua în calcul amplasarea geografică a acestora apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:10
Deputații au adoptat PROIECTUL de lege care are scopul de a îmbunătăți cadrul normativ în domeniul securității statului va fi îmbunătățit. În acest sens, a fost modificat [...] Articolul Parlamentul a modificat cadrul normativ în domeniul combaterii separatismului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că în a treia zi a lunii februarie 2023, motorina și benzina se vor ieftini nesemnificativ. Vedeți și [...] Articolul Minus 20 de bani pentru un litru de motorină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
Comparativ cu luna precedentă, care s-a caracterizat prin majorări constante, luna februarie debutează cu o tendință de stabilizare a nivelului prețurilor la ambele tipuri de [...] Articolul ANRE atestă o tendință de stabilizare a nivelului prețurilor la carburanți apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Inspectoratul General al Poliției informează că sistemul „EUNOMIA TRAFFIC” a înregistrat 560 de încălcări a Regulamentului circulației rutiere pe parcursul a două săptămâni. În această [...] Articolul Sistemul „EUNOMIA TRAFFIC” al INSP a depistat 560 de încălcări a RCR în doar două săptămâni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 38 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 38.9 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:30
La 2 februarie curent, începând cu ora 10:00, aleșii poporului din legislatura a XI-a se convoacă în prima ședință plenară din sesiunea primăvară 2022 În [...] Articolul Parlamentul Republicii Moldova se convoacă în prima ședință plenară din 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
1 februarie 2023
22:40
Executivul a aprobat semnarea Acordului între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României privind controlul coordonat pe teritoriul României, în punctul de trecere al frontierei de [...] Articolul Control comun în Vama Leușeni – Albița apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:20
Republica Moldova va beneficia de suport și asistență în vederea implementării politicilor în domeniu culturii și turismului. În acest sens, Cabinetul de miniștri a aprobat, [...] Articolul R. Moldova va accede la Acordul parțial extins al Consiliului Europei privind rutele culturale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:10
Începând cu 4 februarie 2023, starea de urgență în Republica Moldova ar putea fi prelungită cu încă 60 de zile. O Hotărâre în acest sens [...] Articolul Guvernul solicită Parlamentului prelungirea Stării de urgență cu încă 60 de zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:50
Guvernul va contracta operatori de transport feroviar local de pasageri pentru a asigura populația cu servicii calitative, la un preț accesibil. Alegerea întreprinderilor feroviare prestatoare [...] Articolul Serviciile de transport feroviar local de pasageri vor fi îmbunătățite apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Parlamentul ar urma să voteze și în lectura a doua modificare legii, care prevede pedepse pentru separatism. Declarațiile au fost făcute la emisiunea Rezoomat cu Ileana Pîrgaru, [...] Articolul [RESPECT] Igor GROSU: modificările Codul Penal privind separatismul vor fi votate a II-a lectură apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 2 februarie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8630 Coroana daneza [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 2 februarie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Din numărul total de alegători înscriși în Registrul de Stat al Alegătorilor (3 294 050), 2 768 177cetățeni cu drept de vot sunt atribuiți pe unități administrativ-teritoriale [...] Articolul Numărul alegătorilor înscriși în Registrul de Stat al Alegătorilor la 3 Ianuarie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
În 2022, SA Energocom a achiziționat energie electrică direct de la 10 producători din Republica Moldova, Ucraina și România, precum și de la mai mulți [...] Articolul Energia electrică procurată de SA Energocom în 2022 – cantități, surse și prețuri apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că în a doua zi a lunii februarie 2023, motorina ;i benzina se vor ieftini nesemnificativ. În această [...] Articolul Motorina se ieftinește cu 9 bani la 2 februarie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.