Poșta electronică și contul de Telegram ale lui Ion Munteanu ar fi fost sparte. Reacția procurorului general interimar

Zugo.md, 25 noiembrie 2022 14:00

Poșta electronică și contul de Telegram ale procurorului general interimar Ion Munteanu ar fi fost sparte. Acesta a relatat că se aștepta la această scurgere de mesaje, însă „tot ce apare acolo nu ar trebui în mod normal să îl afecteze, doar dacă nu au fost făcute retușări sau trucări”. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. … Articolul Poșta electronică și contul de Telegram ale lui Ion Munteanu ar fi fost sparte. Reacția procurorului general interimar apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 4 ore
21:00
Uniunea Europeană are dreptul de a sancţiona eludarea sancțiunilor împotriva Rusiei, pentru a garanta punerea în aplicare a acestora, a anunţat preşedinţia cehă a Consiliului UE, scrie Digi24. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Guvernele europene au adoptat „în unanimitate” decizia de a considera „o infracţiune” încălcarea sancţiunilor europene, se arată într-un comunicat al preşedinţiei UE, citat … Articolul UE va sancţiona țările care ocolesc sancțiunile împotriva Rusiei apare prima dată în ZUGO.
20:30
Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a declarat luni că „violenţele şi crimele sexuale” fac parte din „arsenalul” rus, menit să-i „umilească pe ucraineni”.  Aflată într-o vizită la Londra, ea a cerut un „răspuns global” din partea liderilor lumii, scrie Digi24. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. După declanşarea invaziei ruse pe 24 februarie, „oportunităţile ocupanţilor (ruşi) … Articolul Olena Zelenska, despre violurile comise de ruși: „Modul cel mai crud, mai animalic, de a demonstra o dominaţie” apare prima dată în ZUGO.
19:50
La protestul de luni, 28 noiembrie, organizat în centrul Chișinăului, au participat în jur de 3800 de persoane. Potrivit Poliției, de la începutul protestului s-au atestat „o serie de provocări la adresa structurilor de forță și acțiuni cu scop de destabilizare a situației”. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Cerințele legale ale organelor de forță au … Articolul Poliția, despre protestul de luni: Au fost reținute 26 de persoane, dintre care 10 minori apare prima dată în ZUGO.
19:20
Statele Unite nu consideră necesar în acest moment să declare Rusia drept stat terorist. O astfel de decizie s-ar putea dovedi chiar contraproductivă, pentru că ar risca să obstrucţioneze trimiterea de asistenţă umanitară în Ucraina şi exporturile de cereale din această ţară, a spus luni, la Bucureşti, ambasadoarea americană la NATO, Julianne Smith. Urmărește-ne pe … Articolul Ambasadoarea americană la NATO: SUA nu consideră necesar să declare Rusia drept stat terorist apare prima dată în ZUGO.
19:20
Războiul din Ucraina se va termina la masa negocierilor probabil, însă rezultatul negocierilor depinde în totalitate de situaţia de pe câmpul de luptă, a declarat luni, la Bucureşti, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. El spune că o victorie a Rusiei ar reprezenta „o tragedie” pentru Ucraina, dar şi pentru lumea întreagă, scrie Digi24. Urmărește-ne pe … Articolul Stoltenberg: Războiul probabil se va termina la masa negocierilor, însă rezultatul lor depinde de situaţia de pe câmpul de luptă apare prima dată în ZUGO.
Acum 6 ore
18:30
Fostul pre;edinte Igor Dodon rămâne sub control judiciar. Magistrații Curții Supreme de Justiție (CSJ) au respins luni, 28 noiembrie, recursul procurorilor anticorupție care au cerut plasarea acestuia în arest la domiciliu. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Amintim că Igor Dodon a fost eliberat din arest la domiciliu și plasat sub control judiciar vineri, 18 noiembrie. … Articolul Dodon rămâne sub control judiciar. CSJ a respins cererea procurorilor privind plasarea în arest la domiciliu apare prima dată în ZUGO.
17:50
Comisia Națională de Examene a aprobat noile Programe de examen pentru examenele naționale de absolvire a gimnaziului, elaborate în contextul modernizării Curriculumului Național la disciplinele școlare. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Programele de examen sunt documente normative complementare Regulamentului cu privire la examenele naționale de absolvire a gimnaziului și vizează modalitatea de evaluare a candidaților … Articolul Au fost aprobate noile programe pentru examenele naționale de absolvire a gimnaziului apare prima dată în ZUGO.
17:40
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat luni că va începe să folosească termenul „mpox” ca sinonim pentru variola maimuţei şi i-a îndemnat şi pe alţii să facă acest lucru după ce organizaţia a primit plângeri că denumirea actuală a bolii este rasistă şi stigmatizantă, scrie Digi24. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Ambele nume vor fi … Articolul OMS a anunțat un nou nume pentru variola maimuței, după acuzațiile că denumirea bolii este rasistă apare prima dată în ZUGO.
17:20
Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a venit cu precizări după ce a criticat bombardamentele Rusiei în Ucraina. Acesta afirmă că „nu a condamnat niciodată agresiunea vreunei țări împotriva alteia”. Dodon adaugă că va critica agresiunea doar dacă ar fi vizată Republica Moldova. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Relațiile dintre Rusia și Ucraina sunt … Articolul Dodon, precizări după ce a criticat bombardamentele rusești: Nu am condamnat agresiunea vreunei țări. Relațiile Rusia – Ucraina sunt treaba lor apare prima dată în ZUGO.
Acum 8 ore
16:50
O mai mare stăpânire de sine este un semn de inteligență mai mare, potrivit unui studiu. Confruntați cu tentația, oamenii cu IQ ridicat rămân mai reci. În cadrul studiului, cei cu o inteligență mai mare au așteptat mai mult timp pentru o recompensă mai mare. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Pentru studiu, 103 persoane au … Articolul studiu | Care ar putea fi unul din semnele că ai IQ-ul ridicat? apare prima dată în ZUGO.
16:20
Adam Kadîrov, fiul de 15 ani al liderului cecen Ramzan Kadîrov, a fost fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari (85 de milioane de ruble). Imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al echipei opozantului rus Alexei Navalnîi și pe contul de Twitter al publicației independente Nexta. … Articolul Fiul de 15 ani al lui Kadîrov, fotografiat cu un ceas de 1,4 milioane de dolari apare prima dată în ZUGO.
15:30
Comisia Europeană va anunţa în zilele următoare noi reguli care vizează industria de ambalaje, de la capsulele de cafea şi până la sticlele din plastic de folosinţă unică, în încercarea de a reduce cantitatea de deşeuri generată, transmite Bloomberg. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Noile reglementări sunt destinate creşterii sustenabilităţii ambalajelor, una dintre principalele utilizări … Articolul Bloomberg: Comisia Europeană va anunţa noi reguli privind ambalajele din plastic apare prima dată în ZUGO.
15:10
O nouă manifestație de protest are loc luni, 28 noiembrie, în centrul capitalei. În fața Procuraturii Generale (PG) s-au adunat susținătorii Partidului Șor, dar și simpatizanți ai președintei Maia Sandu. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Protestatarii au venit la manifestație cu pancarte. Cele două tabere au fost despărțite printr-un cordon de carabinieri. În context, Regia … Articolul Protest și contraprotest în centrul capitalei. Transportul public este redirecționat apare prima dată în ZUGO.
Acum 12 ore
14:50
Europol a anunţat că a dezmembrat un „super-cartel” al drogurilor care controla în jur de o treime din traficul de cocaină în Europa şi a arestat 49 de suspecţi în mai multe ţări, scrie Digi24. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Ampla operaţiune internaţională a forţelor de poliţie a dus la confiscarea a 30 tone de cocaină … Articolul Europol anunţă dezmembrarea unui „super-cartel” de traficanţi. Aceştia controlau o treime din traficul de cocaină în Europa apare prima dată în ZUGO.
14:30
Douăzeci de școli și licee din Republica Moldova au primit luni, 28 noimbrie, echipamente IT de ultimă generație, din partea Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), în cadrul proiectului Digitalizare în Educație, susținut de Guvernul României. Donațiile valorează aproximativ 840.000 lei. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Echipamentele IT donate de DRRM ajung la unitățile … Articolul foto | 20 de instituții de învățământ din R. Moldova vor beneficia de tehnologie de ultimă generație apare prima dată în ZUGO.
14:20
După o pauză de 38 de ani, Mauna Loa, cel mai mare vulcan activ din lume, situat în statul american Hawaii, a intrat în faza de erupţie în noaptea de duminică spre luni, obligând autorităţile locale să ridice nivelul de alertă, informează Reuters şi Hawaii News Now. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Pentru moment, fluxurile … Articolul foto | Cel mai mare vulcan din lume se pregătește să erupă, după o pauză de 38 de ani. Au fost ridicate nivelurile de alertă apare prima dată în ZUGO.
14:10
În acest an, Orășelul de Crăciun va fi amplasat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). În zilele următoare va fi amenajat și bradul. Autoritățile vor informa ulterior despre programul sărbătorilor de iarnă și ziua lansării. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Potrivit Primăriei mun. Chișinău, decorațiunile din tot orașul vor costa aproximativ cât consumul unui bloc … Articolul „Nu ne furați Crăciunul!”. Cât vor costa în acest an decorațiunile de sărbătoare din Chișinău apare prima dată în ZUGO.
13:50
Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, condamnă bombardamentele Rusiei în Ucraina, așa cum din cauza atacurilor, Republica Moldova a rămas fără energie electrică în data de 23 noiembrie. Totodată, fostul șef de stat mulțumește României pentru energia electrică „chiar dacă e mai scumpă”.  Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Este foarte tragic pentru noi, din … Articolul Dodon condamnă bombardamentele rusești și mulțumește României pentru energia livrată apare prima dată în ZUGO.
13:40
Prețul mediu ponderat pentru 1 MWh de energie electrică procurat de pe bursa din România timp de o lună a constituit 231 de euro. Anunțul a fost făcut de către Energocom. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „De când SA Energocom a început să cumpere electricitate de pe OPCOM (compania statului creată pentru liberalizarea pieței de … Articolul Cât îi costă pe moldoveni energia electrică procurată din România apare prima dată în ZUGO.
13:20
Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Ana Calinici, Eugen Sinchevici, Marcela Nistor și Victor Spînu, au înregistrat în Parlamentul Republicii Molodva un proiect de lege prin care, stagiarii din cadrul instituțiilor de stat să fie plătiți. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Deputata PAS, Ana Calinici, a declarat că, potrivit proiectului, tinerii cu vârsta cuprinsă între … Articolul Stagiile pentru tineri în instituțiile statului ar putea fi plătite apare prima dată în ZUGO.
12:50
O femeie de 51 de ani, locuitoare a unui sat din raionul Criuleni, este învinuită de comiterea unei escrocherii săvârșite în proporții deosebit de mari. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Femeia este învinuită că, în perioada anilor 2014-2018, având scopul dobândirii prin înșelăciune și abuz de încredere a bunurilor altei persoane, sub pretextul efectuării investițiilor … Articolul 31 de persoane au rămas fără peste 12.000.000 de lei. O femeie din Criuleni, învinuită de această escrocherie apare prima dată în ZUGO.
12:40
Arheologii au descoperit în Egipt mai multe mumii antice care purtau cipuri de aur în locul limbii. Descoperirea a fost făcută în necropola Quweisna din centrul Deltei Nilului. Descoperit în 1989, se crede că situl a fost ocupat în timpul perioadelor Ptolemeică și Romană, care s-au întins de la aproximativ 300 î.Hr. până în 640 … Articolul Mumii cu limbi de aur, găsite în Egipt apare prima dată în ZUGO.
12:30
Avantajul WhatsApp în fața concurenței ține de actualizări constante, modificări de funcționalitate, o serie de opțiuni suplimentare care îți fac viața mai ușoară într-o varietate foarte mare de circumstanțe. Mai mult decât atât, te ajută indiferent de platforma pe care îl folosești. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Cea mai nouă versiune beta de WhatsApp pentru … Articolul WhatsApp devine semnificativ mai util, peste noapte: Ce poți să faci acum și înainte era imposibil apare prima dată în ZUGO.
12:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat luni, 28 noiembrie, prețuri maxime de comercializare pentru litrul de motorină și benzină în Republica Moldova ce vor intra în vigoare marți, 29 noiembrie. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Astfel, benzina A95 va costa în următoarea zi cel mult 25 de lei și 10 de bani … Articolul Veste bună pentru șoferi! Săptămâna începe cu ieftinirea carburanților apare prima dată în ZUGO.
12:20
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în judecată a dosarului de învinuire a unui fost director adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor pentru falsuri în declarația de avereîn care nu a indicat peste 1.000.000 lei, în raport cu realitatea constatată de oamenii legii. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Astfel, potrivit … Articolul Fost adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor, trimis pe banca acuzaților pentru falsuri în declarația de avere apare prima dată în ZUGO.
11:50
Doi bărbați au fost condamnați în prima instanță la pedepse de 12 și, respectiv, 5 ani de închisoare, într-un dosar de trafic de droguri, anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). Cei doi vor trebui să plătească statului contravaloarea drogurilor puse în circulație – circa 800 de mii de lei. Urmărește-ne pe … Articolul Doi tineri, condamnați la ani grei de închisoare pentru trafic de droguri apare prima dată în ZUGO.
11:40
Elon Musk este pus într-o situație foarte dificilă, după ce a luat o serie de decizii neinspirate vizavi de viitorul Twitter. În acest context, nu este exclus ca Apple sau Google să scoată aplicația miliardarului din propriile magazine virtuale. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. În cazul în care Twitter dispare din Google Play Store sau … Articolul Elon Musk, în concurență cu Google și Apple: când își lansează primul telefon apare prima dată în ZUGO.
11:30
În ultimele 24 de ore a fost atestată o descreștere a nivelului apei din râul Nistru la punctele de măsurare Rezina, Șoldănești, Criuleni, dar și la Vadul lui Vodă, iar în acest moment nu există semnale cu privire la un pericol pentru gospodăriile și casele oamenilor. Din acest motiv, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență … Articolul Nivelul apei în Nistru: IGSU monitorizează situația prin opt posturi de observare apare prima dată în ZUGO.
11:20
Un lider politic german a cerut ca industria de armament a tarii sa isi accelereze capacitatile de productie, data fiind lipsa de echipament pentru Bundeswehr (armata germana), transmite dpa, citat de StirileProTV. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Lars Klingbeil, co-lider al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la guvernare, a afirmat ca trebuie sa se renunte la … Articolul Lider politic de la Berlin: Germania trebuie să se înarmeze cât mai rapid apare prima dată în ZUGO.
11:20
Produse cosmetice și parfumuri în cantități comerciale nedeclarate au fost depistate de către poliția de frontieră Leușeni, într-un microbuz ce venea din Franța. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un microbuz de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, condus de către un … Articolul foto | Un lot comercial de produse cosmetice și parfumerie, depistat de vameșii de la Leușeni apare prima dată în ZUGO.
11:10
Un adolescent din Pennsylvania este acuzat de crima dupa o marturisire facuta intr-un video pe Instagram, transmite StirileProTV. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Joshua Cooper, in varsta de 16 ani, a marturisit ca a impuscat pe cineva si a cerut ajutor pentru a scapa de cadavru pe Instagram, potrivit foxnews.com. Politia din Bensalem, Pennsylvania, l-a arestat … Articolul A ucis o tânără și a cerut ajutor pe Instagram pentru a scăpa de cadavru. Ce s-a întâmplat după  apare prima dată în ZUGO.
11:00
Atacurile Rusiei asupra infrastructurii energetice ucrainene reprezintă genocid, spune procurorul general ucrainean. Oamenii din 14 regiuni și din capitala Kiev încă au probleme cu alimentarea cu energie electrică și căldura. Anchetatorii ucraineni investighează peste 49.000 de crime de război și agresiuni comise de ruși de la începutul invaziei. Preşedintele Volodimir Zelenski avertizează ucrainenii să se … Articolul Atacurile Rusiei asupra rețelei energetice reprezintă genocid, acuză Ucraina. Zelenski avertizează că vor fi noi atacuri cu rachete apare prima dată în ZUGO.
10:20
Rusia nu mai reduce aprovizionarea cu gaze a R. Moldova. Potrivit Gazprom, plățile pentru gazele depozitate pe teritoriul Ucrainei, destinate consumatorilor din R. Moldova, au fost primite de partea rusă. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. „Gazprom a primit banii pentru gazele naturale, destinate consumatorilor din R Moldova, care rămân pe teritoriul Ucrainei”, a anunțat compania … Articolul Gazprom anunță dacă va reduce sau nu livrările de gaze către R. Moldova prin Ucraina apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
10:00
Funcționarii vamali și polițiștii de frontieră au acționat în comun pe linia de contracarare a două tentative de transportare ilicită a țigărilor, prin Aeroportul Internațional Chișinău. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Cazurile au fost înregistrate ieri, 27 noiembrie, în cadrul controlului de specialitate al pasagerilor de la ruta Chișinău – Londra. În primul caz, în … Articolul foto | Aveau valizele ticsite cu țigări! Un cuplu a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în ZUGO.
09:40
14 oameni au murit, duminica, in urma unei alunecari de teren care s-a produs chiar in timp ce victimele participau la o inmormantare in capitala Camerunului, Yaounde. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Anuntul despre tragicul eveniment a fost facut de guvernatorul regiunii, conform Reuters, citat de StirileProTV. „Transportam cadavrele la morga spitalului central, in timp ce … Articolul 14 oameni care participau la o înmormântare au murit. Cum s-a întâmplat tragedia apare prima dată în ZUGO.
09:40
Poliția Republicii Moldova anunță luni, 28 noiembrie, mai multe restricții de circulație în municipiul Chișinău, generate de repararea unor străzi, care vor dura până pe 12 decembrie. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. În perioada 28 noiembrie -12 decembrie, inclusiv, se suspendă parțial traficul rutier pe strada Albișoara, pe banda extremă dreapta, direcția spre bulevardul Grigore … Articolul În atenția șoferilor! Restricții de circulație pe mai multe străzi din capitală apare prima dată în ZUGO.
09:40
Obiceiurile oamenilor se schimbă în timpul iernii, iar unele dintre ele, deși par inofensive, pot da naștere unor probleme serioase de sănătate. Medicii atenționează că există 3 lucruri pe care o mulțime de persoane le fac iarna și care pot ajunge să pună în pericol plămânii, printre ele fiind și uscarea hainelor pe calorifer. Urmărește-ne … Articolul De ce nu ar trebui să usuci niciodată hainele pe calorifer apare prima dată în ZUGO.
09:20
Președintele belarus Alexandr Lukașenko cere Kievului să se așeze la masa negocierilor cu Moscova și să renunțe la precondiții, în special „când discută cu gigantul Rusia”, scrie CNN, citat de Digi24. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Lukașenko spune că Ucraina face o „greșeală” prin înaintarea unor condiții prealabile pentru discuțiile de pace cu Rusia, argumentnd că … Articolul Lukașenko cere Ucrainei să înceapă negocierile cu Rusia fără condiții prealabile apare prima dată în ZUGO.
09:10
Ivana Knoll (30 de ani), cea mai populară fană de la Cupa Mondială din Qatar, riscă să aibă probleme serioase cu legea în țara gazdă a turneului, transmite Newsweek. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Modelul croat de Instagram Ivana Knoll a întors multe capetele în timpul apariției ei de la meciul de 0-0 al țării … Articolul Ivana Knoll, suportera croată care sfidează legile Qatarului, riscă să fie arestată. Motivul apare prima dată în ZUGO.
09:00
Un fermier din Marea Britanie a dezvăluit că încasează mai mulţi bani din canalul său de YouTube decât de pe urma cirezii sale de vaci de lapte, informează miercuri BBC. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Ian Pullen, care locuieşte în Wotton-under-Edge, un sat din comitatul englez Gloucestershire, a început să difuzeze videoclipuri pe YouTube în … Articolul video | Un fermier a dezvăluit că încasează mai mulți bani din canalul său de YouTube decât de pe urma cirezii sale de vaci apare prima dată în ZUGO.
08:40
Lidera în exil a opoziției din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, va efectua în această săptămână prima sa vizită oficială în România, unde va mulțumi “guvernului și poporului român” pentru sprijinul lor pentru un Belarus democratic. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Contracandidată a dictatorului Aleksandr Lukaşenko în alegerile prezidenţiale din august 2020, Tihanovskaia, lideră a opoziţiei belaruse, … Articolul Svetlana Tihanovskaia, lidera opoziției democratice din Belarus vine pentru prima dată în România apare prima dată în ZUGO.
08:30
Kathrin Lord, autoare britanică de cărți pentru copii și bonă, a petrecut anterior mulți ani călătorind prin lume cu familii de miliardari, transmite Adevărul. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. În anul 2019, Lord a publicat „Cărțile nu înseamnă doar lectură” și „Mai multe despre organizare”, care a fost publicată în anul 2022. Ea a afirmat … Articolul O bonă povestește cum e să lucrezi pentru cele mai bogate familii din lume. De ce experiențe bizare a avut parte apare prima dată în ZUGO.
08:30
În atenția călătorilor! Poliția de Frontieră (IGPF) informează că în dimineața zilei de luni, 28 noiembrie, trei puncte de trecere a frontierei și-au sistat temporar activitatea. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Este vorba despre: PTF Vulcănești-Vinogradovca, PTF Mirnoe-Tabaki, PTF Basarabeasca – Serpniovoe. Motivul nefuncționării este lipsa energiei electrice pe partea ucraineană și defecțiuni tehnice la … Articolul Atenție, călători! Trei punte de trecere a frontierei și-au sistat temporar activitatea apare prima dată în ZUGO.
08:10
(update 8:10) Incindetul s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 27 noiembrie, la intrarea în comuna Ciorescu. Femeia tamponată mortal avea 79 de ani, iar cea are a fost transportată la spital – 73 de ani. La volanul mașinii implicate în accident, care este de marcă Fiat, se afla un bărbat de 74 de ani. … Articolul update, video | Accident cumplit într-o suburbie din capitală: Două persoane, spulberate pe trecerea de pietoni. O femeie a decedat pe loc apare prima dată în ZUGO.
08:10
Zeci de mii de persoane au manifestat duminică în mai multe oraşe ale Spaniei, inclusiv în capitala Madrid, la apelul partidului de extremă-dreaptă Vox, protestând împotriva guvernului de stânga al premierului Pedro Sanchez, un guvern ”al trădării, insecurităţii şi ruinei”, potrivit demonstranţilor, relatează AFP. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Circa 25.000 de persoane, potrivit poliţiei, … Articolul Proteste de amploare pe străzile Spaniei: Zeci de mii de oameni cer demisia Guvernului apare prima dată în ZUGO.
08:00
Accident de groază produs în comuna Ciorescu din suburbia capitalei. Două femei au fost spulberate de pe șosea în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Una dintre ele ar fi murit pe loc, iar alta ar fi fost transportată la spital. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Alte detalii încă nu se cunosc. ZUGO … Articolul video | Accident cumplit într-o suburbie din capitală: Două persoane, spulberate pe trecerea de pietoni. O femeie ar fi decedat pe loc apare prima dată în ZUGO.
08:00
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit duminică peste linii electrice de înaltă tensiune la aproximativ 48 de kilometri nord de Washington, D.C., provocând întreruperi masive de curent. Echipa de salvare a lucrat până târziu în noapte pentru a salva persoanele aflate la bordul aeronavei încurcate în cabluri, transmite Reuters. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. … Articolul video | Întreruperi masive de curent electric în apropiere de Washington, după prăbușirea unui avion peste mai multe linii electrice apare prima dată în ZUGO.
07:50
Încă trei medalii în palmaresul Republicii Moldova. De această dată, performanța a fost atinsă de elevii moldoveni în cadrul concursului ”International Autumn Tournament in Informatics”. Concursul de informatică s-a desfășurat în perioada 23 noiembrie – 26 noiembrie, în orașul Șumen din Bulgaria. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Câștigătorii celor trei medalii sunt Victor Vorona, Veaceslav … Articolul Elevii moldoveni au cucerit medalii de aur și bronz la un concurs internaționat de informatică apare prima dată în ZUGO.
07:30
Inspectoratul General de Poliție (IGP) anunță că luni, 28 noiembrie, Partidul Șor va organiza un nou protest în capitală. Manifestarea se va desfășura în fața Procuraturii Generale (PG), începând cu ora 13:00. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. În context, oamenii legii reiterează că vor fi la datorie pentru a asigura ordinea și securitatea publică, dar … Articolul Săptămâna începe cu protest pentru Partidul Șor. Unde va avea loc manifestarea apare prima dată în ZUGO.
Ieri
13:10
Dr. Harmony Reynolds, cardiolog la NYU Langone, a declarat într-un videoclip TikTok pentru Everyday Health că pentru a-și menține inima sănătoasă evită alimente precum șunca și chipsurile de cartofi, transmite Adevărul. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Medicul face o pledoarie pentru alimentele care te ajută să menții inima sănătoasă fără să fii nevoit să renunți … Articolul Un medic cardiolog spune care sunt cele șase alimente pe care să nu le mănânci niciodată. Care sunt alternativele lor sănătoase apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.