Procesul de stabilire a păcii în regiune este sabotat: Azerbaidjanul afirmă că Armenia pune piedici

DosarMedia, 25 noiembrie 2022 13:10

Armenia pune piedici în procesul de normalizare a situației din regiune și de stabilire a păcii. Acesta este unul dintre Articolul Procesul de stabilire a păcii în regiune este sabotat: Azerbaidjanul afirmă că Armenia pune piedici apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Acum 6 ore
23:10
Sfântul Ierarh Nicolae s-a născut în ținutul Lichiei, într-o familie cu credință în Dumnezeu. El avea un unchi episcop care Articolul Când îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae: Rugăciune către Sfântul Nicolae apare prima dată în Dosar Media.
Acum 12 ore
19:00
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene condamnă în termenii cei mai duri atacurile brutale cu rachete ale Federației Ruse asupra Articolul Ministerul de Externe de la Chișinău condamnă atacurile brutale cu rachete ale Federației Ruse asupra Ucrainei apare prima dată în Dosar Media.
15:50
În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost Articolul FLASH// Războiul trece hotarul? O rachetă a căzut într-o livadă de la Briceni apare prima dată în Dosar Media.
15:50
În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost Articolul ULTIMĂ ORĂ! Imagini de la Briceni, acolo unde a căzut o rachetă apare prima dată în Dosar Media.
15:30
Moldelectrica comunică luni, 5 decembrie, despre perturbații în sistemul electroenergetic. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce Rusia Articolul Moldova riscă să intre în beznă? Moldelectrica atenționează: Sunt posibile deconectări de energie electrică din cauza bombardamentelor din Ucraina apare prima dată în Dosar Media.
15:00
Miercuri, 7 decembrie curent, militarii din cadrul Brigăzii Infanterie Motorizată ,,Moldova” vor desfășura trageri de luptă din aruncătoare de bombe, Articolul ”Trageri de luptă din aruncătoare de bombe, la Bălți” – Locuitorii orașului, rugați să nu se îngrijoreze, sunt doar niște antrenamente apare prima dată în Dosar Media.
Acum 24 ore
12:20
Datoria Moldovagaz față de Gazprom a trecut de 850 de milioane de lei și trebuie achitată până pe 20 decembrie. Articolul Datoria Moldovagaz față de Gazprom a trecut de 850 de milioane de lei și trebuie achitată până pe 20 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Preotul Pavel Borșevschi, parohul Bisericii „Sfântul Dumitru” din Chișinău, spune că moartea celor uciși în Ucraina va fi pe seama Articolul Preot din Moldova: Moartea celor uciși în Ucraina va fi pe seama Patriarhului Chiril în primul rând apare prima dată în Dosar Media.
11:50
SA „Energocom” a semnat contractul de livrare a energiei electrice cu MGRES pentru luna decembrie. Despre aceasta a anunțat vicepremierul Articolul Prețul la energia electrică ar putea fi mai mic cu 25% apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Horoscop carieră pentru luna decembrie 2022. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună din an! Berbec – Amplificarea imaginii Articolul Horoscop carieră pentru luna decembrie 2022 apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Horoscop sănătate pentru luna decembrie 2022. Iată zodiile care au nevoie de energie și o viață mai echilibrată, în ultima Articolul Horoscop sănătate pentru luna decembrie 2022 apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
19:10
O reuniune între tinerii din Azerbaidjan care locuiesc la Chișinău și conducerea Platformei Studenților și Absolvenților din Azerbaidjan a a Articolul Tinerii azeri din Republica Moldova se bucură de suportul organizațiilor locale de tineret apare prima dată în Dosar Media.
11:30
Coreea de Sud a reușit să-și bată propriul record în privința țării care înregistrează cea mai scăzută rată a natalității Articolul Coreea de Sud a reușit să-și bată propriul: ”Țara cu cea mai scăzută rată a natalității din lume” apare prima dată în Dosar Media.
11:20
Fostul mare fotbalist brazilian Pelé spune că este „puternic” și are „multă speranță” și că își continuă tratamentul pentru cancerul Articolul Mesajul marelui fotbalist Pelé, după ce presa din Brazilia a scris că starea lui de sănătate s-a înrăutățit apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
23:00
Tariful la energia electrică urmează să fie redus săptămâna viitoare, după ce Chișinăul a ajuns astăzi, 3 decembrie, la o Articolul Surprinzător: Energia electrică s-ar putea ieftini săptămâna viitoare apare prima dată în Dosar Media.
22:40
Osemintele descoperite în timpul lucrărilor de excavare la complexul moscheii Shaki Khan aparțin lui Mohammedguseyin Mushtagh – han al Hanatului Articolul Descoperire senzațională făcută în timpul lucrărilor de restaurare din complexul moscheii Shaki apare prima dată în Dosar Media.
17:30
SA Energocom a semnat contractul de livrare a energiei electrice cu MGRES pentru luna decembrie. De asemenea, s-a convenit să Articolul ULTIMĂ ORĂ! Vom lua din nou energie electrică din Transnistria – Un nou contract a fost semnat la un preț mai mic apare prima dată în Dosar Media.
13:30
Manifestările cultural-artistice dedicate sărbătorilor de iarnă vor fi inaugurate la Chișinău pe 17 decembrie, scrie IPN. Spectacolul de inaugurare a Articolul Pomul de Crăciun în Chișinău va fi inaugurat pe 17 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
01:20
Produsele realizate de DECORSTONE sunt unice în Republica Moldova, nu mai produce nimeni ceva similar, spune fondatorul companiei, Ștefan Botezatu Articolul VIDEO// Interviu cu Ștefan Botezatu, fondatorul DECORSTONE și LUX Construct apare prima dată în Dosar Media.
2 decembrie 2022
18:10
Instabilitatea economică și războiul din Ucraina sunt factori care au creat multă incertitudine și pe piața imobiliară. Expertul imobiliar și Articolul Expert: Ce se va întâmpla cu prețul apartamentelor în 2023 apare prima dată în Dosar Media.
18:00
Republica Moldova este dependentă de banii veniți din exterior, de importuri și are deficite comerciale enorme. Unica soluție pentru a Articolul ”Dincolo de bani” cu Viorel Gîrbu: Moldova depinde foarte mult de asistența din partea donatorilor apare prima dată în Dosar Media.
14:30
Ministrul azer de Externe Jeyhun Bayramov declară că Armenia continuă să instaleze mine pe teritoriul Azerbaidjanului, sabotând eforturile de reconstrucție Articolul Bayramov afirmă că Armenia continuă să instaleze mine pe teritoriul Azerbaidjanului, sabotând eforturile de reconstrucție apare prima dată în Dosar Media.
14:00
Noile tarife la energia electrică au fost publicate în Monitorul Oficial, ceea ce înseamnă că de astăzi consumatorii vor achita Articolul Noile tarife la energia electrică au intrat în vigoare – De astăzi plătim mai mult pentru lumină apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Occidentul împinge Ucraina să continue războiul împotriva Rusiei, a declarat ministrul de externe de la Moscova, Serghei Lavrov, spunând că Articolul Lavrov vrea ca NATO să nu mai existe: ”După dispariția URSS a dispărut și scopul existenței NATO” apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Euro o ia razna, a sărit mult de 20 de lei. Astăzi leul moldovenesc se depreciază în raport cu moneda Articolul Euro o ia razna, a sărit mult de 20 de lei: Cât a ajuns să coste valuta europeană apare prima dată în Dosar Media.
11:50
Jucătoarea britanică de tenis, de origine română, Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles cu Ordinul Imperiului Britanic (MBE) Articolul Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles cu Ordinul Imperiului Britanic apare prima dată în Dosar Media.
11:40
ANM a dezvăluit cum va fi vremea în următoarea perioadă și câte grade vor arăta termometrele atât de Crăciun, cât Articolul Cum va fi vremea în România de Crăciun și Anul Nou apare prima dată în Dosar Media.
11:30
UE a decis temporar mai multe măsuri privind embargoul asupra țițeiului rusesc livrat pe mare, decizie care va intra în Articolul Embargo petrolier, UE a stabilit: Prețul petrolului rusesc livrat pe mare va fi de 60 de dolari apare prima dată în Dosar Media.
11:10
Cât va costa polița de asigurare medicală în 2023 – Precizările CNAM. Casa Națională de Asigurări în Medicină organizează o Articolul Cât va costa polița de asigurare medicală în 2023 – Precizările CNAM apare prima dată în Dosar Media.
11:00
Judecătorul Gabriel Apostol a murit în ambulanță în timp ce era transportat către Spitalul Floreasca din București. Magistratul a fost Articolul Judecătorul Gabriel Apostol și-a injectat benzină în vena și murit în ambulanță apare prima dată în Dosar Media.
10:40
După mai bine de patru ani de la lansarea proiectului, Chișinău Arena urmează să fie inaugurată pe 24 decembrie. Cu Articolul Chișinău Arena va fi inaugurată pe 24 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
1 decembrie 2022
23:40
În capitală se deschid târgurile cu brazi de Crăciun. Primăria municipiului Chișinău anunță că în perioada 1 decembrie – 1 Articolul De unde poți cumpăra brazi de Crăciun: Lista adreselor târgurilor din Chișinău apare prima dată în Dosar Media.
23:30
Starea de urgență în Republica Moldova a fost prelungită cu încă 60 de zile. Decizia a fost aprobată cu votul Articolul Starea de urgență în Republica Moldova a fost prelungită cu încă 60 de zile apare prima dată în Dosar Media.
23:10
În ultimul timp conducerea Armeniei mai mult vorbește despre drepturile armenilor din Karabakh, decât despre statut. Azerbaidjanul, la rândul său, Articolul Lavrov: Azerbaidjanul este gata să ofere garanții armenilor din Karabakh apare prima dată în Dosar Media.
18:30
Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița a fost întrebată astăzi dacă instituțiile medicale din țară sunt asigurate cu suficiente generatoare, astfel Articolul Avem sau nu destule generatoare pentru spitale în cazul deconectării energiei electrice? Cum răspunde Gavrilița apare prima dată în Dosar Media.
18:30
Unii consumatori deja au început să primească mesaje cu privire la categoria de vulnerabilitate în care s-au clasat pentru a Articolul Ce compensații veți avea în funcție de categoria de vulnerabilitate și care sunt prețurile pentru consumatorii casnici de gaze naturale apare prima dată în Dosar Media.
17:50
Mai vor cetățenii Republicii Moldova în UE? Ce arată datele Barometrului Opiniei Publice Dacă duminica viitoare ar avea loc un Articolul Mai vor cetățenii R. Moldova în UE? Ce arată datele Barometrului Opiniei Publice apare prima dată în Dosar Media.
17:40
Un proiect pilot al serviciului de îngrijire a copiilor de 0-3 ani va fi lansat în cadrul Universității de Stat Articolul Acum și în Moldova: Vei putea merge cu bebelușul la universitate, fie că ești student sau profesor – proiect pilot la USM apare prima dată în Dosar Media.
17:20
Parlamentul a adoptat proiectul noului Cod electoral al Republicii Moldova în lectura a II-a, cu votul a 55 de deputați Articolul Veste bună! Vor putea fi organizate alegeri timp de 2 zile în diasporă: Codul electoral a fost modificat apare prima dată în Dosar Media.
15:00
„Cămașa cu altiță a fost inclusă în Patrimoniul UNESCO. O decizie în acest sens a fost luată de Comitetul Interguvernamental Articolul Cămașa cu altiță a fost inclusă în Patrimoniul UNESCO apare prima dată în Dosar Media.
12:30
Incendiu la Piața Centrală: Un butic a luat foc, pompierii au ajuns la fața locului. Potrivit martorilor, focul deja era Articolul Incendiu la Piața Centrală: Un butic a luat foc, pompierii au ajuns la fața locului apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu ar avea cele mai mari șanse să obțină un nou mandat dacă duminica viitoare ar Articolul Ultima oră! Maia Sandu rămâne în topul preferințelor și ar avea cele mai mari șanse pentru un nou mandat prezidențial: Dodon, Șor și Ceban sunt următorii apare prima dată în Dosar Media.
30 noiembrie 2022
21:20
Energia electrică se scumpește din nou. Consumatorii din centrul și sudul țării, deserviți de Premier Energy, vor achita un tarif Articolul Vom plăti aproape 6 lei pentru energia electrică – Noile tarife au fost aprobate de ANRE apare prima dată în Dosar Media.
20:20
Starea de urgență în Republica Moldova urmează să fie prelungită din 6 decembrie cu încă 60 de zile. O hotărâre Articolul De ce va fi declarată stare de urgență în Republica Moldova din 6 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
14:00
Pensiile în anul 2023 ar putea fi indexate cu 14%, chiar dacă inflația este de 30%. Declarația a fost făcută Articolul Pensionarii vor trebui să se descurce pe cont propriu? Statul nu are bani pentru a majora pensiile egal cu nivelul inflației apare prima dată în Dosar Media.
13:50
Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, a dat asigurări miercuri, la Bucureşti, că neutralitatea ţării, garantată prin Constituţie, Articolul Popescu, la ministeriala NATO: Prin Constituţie, Moldova este o ţară neutră. Nu încearcă să adere la NATO” apare prima dată în Dosar Media.
13:30
România este iubită în Rep. Moldova pentru ajutorul acordat când ne este greu și susținerea puternică în procesul de aderare Articolul Maia Sandu, declarație de dragoste neașteptată apare prima dată în Dosar Media.
12:20
Așa-numitul Soviet Suprem de la Tiraspol a prelungit starea de urgență economică cu încă 30 de zile în regiunea transnistreană, Articolul Regiunea transnistreană, pe cale de a fi îngenunchiată economic! Regimul separatist a prelungit starea de urgență economică, iar Ignatiev dă fuga la Chișinău apare prima dată în Dosar Media.
12:10
Serviciile pentru solicitarea şi eliberarea cazierelor sunt suspendate temporar, anunță Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Potrivit instituției, această decizie a fost Articolul Important! Serviciile pentru solicitarea şi eliberarea cazierelor sunt suspendate temporar apare prima dată în Dosar Media.
10:00
ANRE a publicat proiectul de decizie cu noile tarife la energia electrică pe care urmează să le aprobe în ședința Articolul Revoltător: Cât ar putea costa energia electrică apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.