ALERT: Percheziții în dosarul pregătirii dezordinilor în masă

Nexta, 25 noiembrie 2022 10:30

Angajații Direcției investigații criminalitate organizată a INI și cei ai Direcției Generale Urmărire Penală, în comun cu procurorii PCCOCS, desfășoară percheziții la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează pregătirea dezordinilor în masă. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul General al Poliției, transmite Știri.md. Menționăm că dosarul vizează pregătirile dezordinilor în masă începând […] The post ALERT: Percheziții în dosarul pregătirii dezordinilor în masă first appeared on NEXTA.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Nexta

Acum 6 ore
17:30
“Ceea ce intenționează să facă regimul PAS este un atentat direct la principiile constituționale, atac la normele internaționale, atac la adresa statului de drept și călcarea în picioare a normelor democratice”, scrie vicepreședintele Comisiei parlamentare mass media, Adela Răileanu, deputat BCS. Potrivit deputatului, “să închizi posturi de televiziune fără ca acestea să încalce legea și […] The post Adela Răileanu: Să închizi posturi de televiziune fără ca acestea să încalce legea este o ilegalitate imensă first appeared on NEXTA.
Acum 12 ore
11:20
Cetățenii moldoveni Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor au fost astăzi sancționați de Guvernul Marii Britanii în temeiul Regulamentului privind sancțiunile anticorupție din Marea Britanie, anunță Ambasada britanică la Chișinău. Orice active deținute de Plahotniuc sau Șor în Marea Britanie, sau în oricare dintre Teritoriile de peste mări ale Marii Britanii precum Insulele Virgine Britanice sau […] The post ULTIMA ORĂ: Plahotniuc și Ilan Șor au fost astăzi sancționați de Guvernul Marii Britanii first appeared on NEXTA.
11:10
Comisia de la Veneția va emite în cadrul celei de-a 133-a sesiuni plenare, care va avea loc la 16-17 decembrie, proiectul de memoriu amicus curiae referitor la solicitarea Curții Constituționale (CC) privind verificarea constituționalității Partidului Șor. „La 17 noiembrie 2022, președintele Curții Constituționale a Republicii Moldova a solicitat un amicus curiae brief privind declararea neconstituționalității […] The post Comisia de la Veneția va veni cu o opinie privind constituționalitatea Partidului Șor first appeared on NEXTA.
Acum 24 ore
08:30
O nouă Agenție apare în Republica Moldova. Este vorba de Agenția de Dezvoltare Regională Municipiul Chișinău și va fi creată de Guvern Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale anunță că în componența Consiliului Regional pentru Dezvoltare Municipiul Chișinău vor intra primarul general, un reprezentant delegat de către Consiliul Municipal, trei primari delegați de adunarea generală a […] The post Spînu: Guvernul va crea Agenția de Dezvoltare Regională Municipiul Chișinău first appeared on NEXTA.
08:00
Deputatul PAS Sergiu Lazarencu spune că în țară a fost panică când s-a deconectat energia electrică, de asta Guvernul a decis să se înțeleagă cu Tiraspolul să cumpere energie electrică de la MGRES. Deputatul PAS a mai spus că tarifele la energia electrică erau mari pentru că cumpărăm energia din România și de pe piața […] The post ULTIMA ORĂ: Tarifele la energia electrică urmează să mai scadă first appeared on NEXTA.
07:50
Fostul președinte, Igor Dodon crede că există o mare probabilitate, să nu mai vedem gazul, care a fost stocat pentru păstrare în Ucraina. Se creează impresia că acolo a existat, totuși, o schemă. Nu aveam suficient gaz, dar în mod intenționat lăsam o parte în Ucraina, deși achitam pentru asta. După schimbarea puterii în Moldova, […] The post Igor Dodon: Există o mare probabilitate, să nu mai vedem gazul care a fost stocat pentru păstrare în Ucraina first appeared on NEXTA.
07:50
Ion Chicu constată că astăzi ANRE a aprobat un tarif nou de 4,62 lei/kWh pentru consumatorii Premier Energy și 4,65 lei/kWh, pentru cei deserviți de FEE “Nord”. O matematică simplă pentru sisținătorii PAS: În 2020 energia electrică procurată de la transnistreni ne costa 5,2 cenți /kWh. Adică, la cursul de atunci – cam la 95 […] The post Ion Chicu: Consumatorii vor plăti un tarif de 3,3 ori mai mare decât costul energiei procurate de la transnistreni. Maia Sandu, unde se duc 3,22 lei first appeared on NEXTA.
07:10
Horoscop 9 decembrie 2022. E posibil să vă intre bani şi să vă descurcaţi cu toate O zi cu de toate. O să ne îngrijim şi de casă şi de ai noştri, să fie totul în ordine, să ne putem bucura de un pic de respiro şi în afara casei, să plecăm pe undeva. SĂGETĂTOR […] The post Horoscop – Capricornii vor reface punţile de comunicare first appeared on NEXTA.
07:10
Răsturnare de situație în “cazul Dodon” din partea ministrului Justiției Sergiu Litvinenco. Acesta nu mai insistă pe necesitatea ținerii în arest preventiv a fostului președinte al țării, vorbește atent de procesele de judecată în dosarele fostului șef de stat și recunoaște că lansarea site-ului cazuldodon.com, unde sunt publicate dosarele lui penale, “e ceva normal”. The post Răsturnare de situație în “cazul Dodon” first appeared on NEXTA.
Ieri
21:20
Deputatul PAS Sergiu Lazarencu spune că în țară a fost panică când s-a deconectat energia electrică, de asta Guvernul a decis să se înțeleagă cu Tiraspolul să cumpere energie electrică de la MGRES. Deputatul PAS a mai spus că tarifele la energia electrică erau mari pentru că cumpărăm energia din România și de pe piața […] The post ULTIMA ORĂ: Tarifele la energia electrică urmează să mai scadă first appeared on NEXTA.
17:00
Ion Ceban, Primarul general al municipiului Chișinău, anunță că a avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Au fost abordate un șit de proiecte care pot fi realizate în continuare cu sprijinul USAID. De asemenea, s-a discutat despre proiectele din Chișinău care se desfășoară în diverse domenii […] The post Ion Ceban: Am discutat cu Ambasadorul SUA despre proiectele implementate la Chișinău first appeared on NEXTA.
13:00
  Odată cu scăderea temperaturilor cresc și cazurile de infecții respiratorii acute. Despre această problemă s-a discutat astăzi, în cadrul emisiunii „Bună Dimineața” cu Boris Gîlca, șeful Direcției Generale Asistență Medicală și Socială, Chișinău. Specialistul a venit cu mai multe recomandări, inclusiv a sfătuit părinții să nu opteze pentru automedicație în aceste cazuri și să […] The post Boris Gîlca, despre infecțiile respiratorii acute: „Nu optați pentru automedicație” first appeared on NEXTA.
12:50
Gigantul american Alphabet, compania mamă Google, a prezentat ieri raportul său anual Year in Search, dezvăluind care a fost cel mai căutat cuvânt pe motorul de căutare Google în 2022. Cuvântul “Wordle” a fost termenul cel mai căutat pe Google în 2022 la nivel mondial. “Wordle” reprezintă jocul de cuvinte lansat de inginerul software Josh […] The post Iată care este cel mai căutat cuvânt pe Google în 2022 first appeared on NEXTA.
12:20
Trenul Chișinău-Iași s-a defectat în această dimineața în timp ce se deplasa spre România. Din locomotivă a început să iasă fum în timp ce trenul staționa la stația din satul Sipoteni, raionul Călărași, iar din acest motiv toți pasagerii, 40 la număr, au fost scoși din vagoane. Un reprezentant al CFM a declarat că a […] The post Trenul Chișinău-Iași s-a defectat în această dimineața first appeared on NEXTA.
10:20
Fiul scandalagioasei activiste Maria Olar a fost reținut, în această dimineață, pentru jaf. Maria Olar s-a trezit în această dimineață cu mascații în casă și a organizat un nou scandal. The post Fiul scandalagioasei activiste Maria Olar a fost reținut first appeared on NEXTA.
08:30
SA „Moldovagaz” informează despre finalizarea procesului de emitere și distribuire a facturilor de plată pentru gazele naturale consumate în luna noiembrie a anului curent. În acest proces, au fost identificate cazuri când gradul de vulnerabilitate socială a unor consumatori, indicat în aceste acte de plată, diferă de statutul stabilit de Guvern prin intermediul platformei www.compensatii.gov.md. […] The post Moldovagaz propune consumatorilor finali să efectueze plățile conform facturilor emise first appeared on NEXTA.
05:30
Miniștrii merită majorări mai mari a salariilor, decât ceilalți angajați din sistemul bugetar. Declarația a fost făcută de deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Radu Marian, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV. „Dincolo de această majorare de 1 300 de lei pentru toți bugetari, Guvernul propune majorarea mai mare pentru o anumită categorie de […] The post Deputat PAS: Miniștrii trebuie să aibă salarii mai mari decât cei bugetari first appeared on NEXTA.
05:20
Usturoiul prelungește tinerețea și protejează organismul de procesele distructive. În fiecare an, în organism au loc procese ireversibile în organism, de aceea este important să începi să-ți monitorizezi sănătatea și să ai grijă de corpul tău. Iar de la 30 de ani, organismul are nevoie de o îngrijire mai specială, mai ales dacă vrei să […] The post Dacă ai peste 30 de ani, este timpul să mănânci mai des usturoi first appeared on NEXTA.
05:10
Nu trebuie să fii neapărat un fin cunoscător pentru a ști că există mai multe tipuri de vin care se diferențiază între ele prin culoare, conținutul de zaharuri, arome și nivelul de aciditate. Datorită acestei diversități de sortimente nu putem da un singur răspuns concis la întrebarea din titlu întrucât o temperatură recomandată pentru un […] The post Care este temperatura ideală de servire a vinului? first appeared on NEXTA.
05:00
Luna plină şi frumoasă. Ca să fie într-adevăr frumoasă trebuie să punem şi noi umărul, că lucrurile sunt disparate şi noi trebuie să le punem în ordine. SĂGETĂTOR Noutăţi pe mai multe planuri. O puteţi lua în altă direcţie în sfera profesională, iar în viaţa personală e posibil să reapară cineva care să vrea să […] The post Horoscop 8 decembrie 2022 – Săgetătorul – o puteţi lua în altă direcţie în sfera profesională first appeared on NEXTA.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:40
Ion Ceban declară că a avut o întrevedere cu ambasadorul Kazahstanului în Republica Moldova, Almat Aidarbekov. ”Am discutat despre dezvoltarea relațiilor de colaborare și implementarea noilor proiecte comune. Am identificat un șir de acțiuni pe care intenționăm să le realizăm împreună cu autoritățile din capitala Kazahstanului, Astana. Ne propunem să facem schimb de experiențe, de […] The post Ion Ceban: Chișinăul va dezvolta relații în multe sectoare cu Kazahstanul first appeared on NEXTA.
19:20
Ministrul austriac de interne Gerhard Karner a reafirmat miercuri, la postul public de radio ORF, hotărârea ţării sale de a se opune prin veto aderării României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, din cauza creşterii migraţiei ilegale anul acesta, transmite agenţia EFE. Potrivit ministrului austriac, veto-ul ţării sale este ”un apel de urgenţă” către Comisia Europeană […] The post ULTIMA ORĂ: Austria îşi menţine veto-ul faţă de aderarea României şi Bulgariei la Schengen first appeared on NEXTA.
14:50
11:30
Medicul Mihai Stratulat își exprimă indignarea – eu una nu înțeleg, de ce noi cetățenii malului drept al Nistrului trebuie sa cautam alternative gazului rusesc si energiei electrice si sa achitam atat cat costa la bursa, iar cei de pe malul stang nu fac la fel? Dacă nu au de unde lua gaz sa ia […] The post Mihai Stratulat: De ce unii cetățeni trebuie să achite prețul de la bursă, iar nu fac la fel? first appeared on NEXTA.
10:10
Oazu Nantoi, deputat PAS, este supărat pe numărul mare de cetățeni ai Republicii Moldova, care cred că președintele țării Maia Sandu trebuie să meargă la Moscova pentru a discuta un preț mai bun pentru gazele naturale. “Pentru mine a fost șocant atunci când 66% din cetățeni cred că Maia Sandu trebuie să meargă= la țarul […] The post Un deputat PAS e supărat pe moldovenii care cer Maiei Sandu să meargă la Moscova first appeared on NEXTA.
08:50
De anul viitor, unele servicii și întreprinderi subordonate consiliilor raionale din Republica Moldova vor trece în gestiunea ministerelor și primăriilor. Declarația a fost făcută de Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni de la Nord News. Potrivit lui, reforma administrativă care urmează a fi implementată în țara noastră, va contribui la prestare unor servicii […] The post Igor Grosu: Consiliile raionale au un nivel de instabilitate politică foarte mare. Banii publici sunt gestionați incorect first appeared on NEXTA.
6 decembrie 2022
16:20
Ucraina a convenit cu Guvernul de la Chișinău “să asigure mai multă securitate în Transnistria”. Despre aceasta a anunțat premierul de la Kiev Denis Șmigal, după întrevederea cu premierul țării noastre, Natalia Gavrilița, transmite INDEX. Cei doi nu au precizat în ce constau acțiunile ce vor contribui la “mai multă securitate” în regiunea transnistreană, dar […] The post BREAKING NEWS! Ucraina a convenit cu Guvernul de la Chișinău “să asigure mai multă securitate în Transnistria” first appeared on NEXTA.
15:20
De ce cred eu că e un joc în doi: Austria- Federația Rusă?, susține analistul politic Cristian Hrituc După toate datele de până acum, Austria nu a venit la negocieri. Real, ei nu vor ceva, ci vor să împiedice ceva. Se folosesc de niște elemente reale, spaima de migrație, dar nu sunt satisfăcuți de nimic. […] The post Cristian Hrituc: Un joc în doi: Austria – Federația Rusă first appeared on NEXTA.
12:50
Natalia Gavrilița și Maia Sandu nu sunt în țară. Natalia Gavrilița anunță că se află într-o vizită de lucru la Kiev. Am vizitat orașele Bucha și Irpin. Am văzut cu ochii mei case arse și pustiite, școli, grădinițe și drumuri distruse, dar cea mai dureroasă priveliște sunt crucile din spatele grădinilor. Nicio fotografie, nicio imagine […] The post Natalia Gavrilița: Am vizitat orașele Bucha și Irpin. Maia Sandu: Am fost onorată să mă întâlnesc la Washington … first appeared on NEXTA.
10:50
Alexandr Slusari prezintă cifre care trebuie să cunoașteți în contextul înțelegerii Spânu – Gușan – РАО ЕЭС: Termocentrala Cuciurgan, controlată de concernul rus, va avea profit net aproape de 350 %, ținând cont de prețul de cost de aproximativ 20 euro la un Mwt. Undeva 40 mln m3 de gaz lunar vor fi utilizate pentru […] The post Termocentrala Cuciurgan, controlată de concernul rus, va avea profit net aproape de 350 % first appeared on NEXTA.
10:20
RMB Group, companie multimiliardară din Emiratele Arabe Unite, își retrage intenția de a investi în Republica Moldova pe o perioadă nedeterminată. Potrivit unui comunicat de presă, decizia survine în urma unor „măsuri demotivante” pe care le-au întreprins organele de drept în privința companiei și a partenerilor ei de la Chișinău. Odată cu anularea deciziei, Republica […] The post Companie multimiliardară RMB Group din Emirate își retrage intenția de a investi în Moldova first appeared on NEXTA.
09:50
De la data de întâi ianuarie, concernul rus Gazprom ar putea sista livrările de gaze naturale către Republica Moldova, a declarat expertul în energetică, Victor Parlicov în cadrul emisiunii „La 360 de grade” de la Radio Moldova. În aceste condiții, țara noastră va procura din nou curent de pe piața europeană. *„Eu spun că de […] The post Gazprom ar putea sista livrările de gaze naturale către Republica Moldova first appeared on NEXTA.
08:10
Europenii au păreri împărţite în legătură cu dorinţa lor de a menţine sprijinul pentru Ucraina şi refugiaţii ucraineni, arată un studiu al Forumului Mercator pentru Migraţie şi Democraţie (MIDEM) de la Universitatea de Tehnologie din Dresda, Germania, informează Agerpres. Dintre cei chestionaţi, 40% s-au exprimat în favoarea sprijinirii Ucrainei şi acceptării oricăror consecinţe negative care […] The post Ce părere au europenii în legătură cu sprijinul pentru Ucraina şi refugiaţi first appeared on NEXTA.
5 decembrie 2022
17:50
Guvernul austriac a anunțat luni că șoferilor care sunt prinși depășind cu mult viteza maximă legală le vor fi confiscate autovehiculele, acestea urmând să fie scoase la licitație de către autorități, transmite Reuters. Coaliția de guvernare de la Viena formată din conservatori și verzi a anunțat că dorește modificarea legislației în vigoare pentru ca aceasta […] The post Austria le va confisca mașinile șoferilor care depășesc viteza legală first appeared on NEXTA.
13:40
Și cetățenii, și chiar și presa consumatoare de granturi au fost la fel de uluiți de știrea cu privire la transmiterea gazului ieftin, primit de la Gazprom, Transnistriei. Toți își sparg mințile încercând să găsească un sens al acestor acțiuni. O să încerc să explic dedesubturile evenimentelor care au loc, susține Veaceslav Platon. Potrivit lui […] The post Veaceslav Platon: Schemele Maiei! Totul a început atât de duios de la camerele video chinezești pentru BAC first appeared on NEXTA.
11:10
Parlamentul a adoptat proiectul noului Codul electoral al Republicii Moldova în lectura a II-a, cu votul a 55 de deputați din cadrul fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate. Vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea a declarat că BCS nu va participa la procedură. „A fost o muncă enormă depusă de către colegii de la Comisia Electorală […] The post Care sunt schimbările esențiale a noului Cod electoral al Republicii Moldova first appeared on NEXTA.
09:40
Siegfried Muresan declară că Republica Moldova este astăzi mai credibilă decât oricând pe plan internațional, cu o perspectivă europeană clară. În luna iunie, Comisia Europeană a acordat Moldovei statutul de stat candidat la Uniunea Europeană. A fost o decizie majoră și știm acum foarte clar că Republica Moldova are perspectivă europeană. Ceea ce cetățenii moldoveni […] The post Siegfried Muresan: Comisia Europeană trebuie să spună acum Republicii Moldova care este următorul pas first appeared on NEXTA.
09:10
Vlad Filat recomandă că soluția cea mai bună la moment este unirea Republicii Moldova cu România Potrivit lui Filat, drumul Republicii Moldova spre integrarea în Uniunea Europeană este astăzi prins între războiul din Ucraina și prețul la gaze, care ne-a bulversat nu doar economia, ci și viețile, iar perspectiva pare a fi una sumbră. Vestita […] The post Vlad Filat: Poate este momentul să ne gândim serios și pragmatic la reunificarea cu România first appeared on NEXTA.
05:30
Câștigător de cinci ori al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo are o popularitate copleșitoare. Fenomentul CR7 este o realitate cunoscută de întreaga lume, care a ajuns să genereze anual o sumă fabuloasă. CR7 produce 200 de milioane de euro anual Ajuns la 37 de ani, portughezul încă adună milioane de urmăritori în social media, apare […] The post Suma fabuloasă generată anual de „imperiul” Cristiano Ronaldo first appeared on NEXTA.
05:00
Focul care arde neîncetat de 4.000 de ani, Yanar Dag, se află în Azerbaidjan. Mii de turiști vin aici în fiecare an pentru a-l vedea. Flăcările înalte dansează neliniștite pe o porțiune de 10 metri de deal, făcând o zi fierbinte și mai fierbinte, scrie CNN. “Focul arde de 4.000 de ani și nu s-a […] The post VIDEO: Enigma focului care arde neîncetat de 4.000 de ani. “Nici ploaia, zăpada sau vântul nu-l oprește” first appeared on NEXTA.
4 decembrie 2022
13:10
Andrei Spânu mai devreme sau mai tărziu o să facă pușcaria pentru acest deal mârșăv. Chiar dacă el tradițional nu a semnat nimic și a expus pe alții juridic să tradeze țara. Exact cum acționa Dodon, susține Alexandr Slusari. Azi acest ministru offshor-structurii a încercat să jongleze cu cifrele și să demonstreze căt de rău […] The post Alexandr Slusari: Andrei Spînu mai devreme sau mai tărziu o să facă pușcaria first appeared on NEXTA.
12:30
O femeie din Minnesota și-a pierdut parțial vederea și, din neatenție, și-a expus întreaga familie la pericol de otrăvire cu mercur, cel mai probabil din cauza utilizării cremelor de înfrumusețare care conțin niveluri ridicate de substanță chimică toxică, potrivit unui raport obținut în exclusivitate de CNN. Raportul, întocmit de dr. Erin Batdorff, descrie simptomele cu […] The post O femeie și-a pierdut parțial vederea din cauza cremelor de înfrumusețare first appeared on NEXTA.
07:50
Horoscop 4 decembrie – o zi condimentată. O să profităm la maxim de timpul liber, de minivacanța primită cadou, și o să ne vedem cu toți cei dragi și o să facem plimbări. SĂGETĂTOR Invitațiile pe la mondenități curg ca de obicei și o să treceți în revistă ce e nou în sfera socială, să […] The post Horoscop 4 decembrie – o zi condimentată first appeared on NEXTA.
05:50
Alexandr Slusari declară că Andrei Spânu a împins aceasta decizia pe interiorul guvernării – un contract de disperare și trădare națională. Avertizarea mea de ieri nu a avut efect!, mai spune Slusari Potrivit lui Slusari, la începutul lunii ianuarie 2023 regimul separatist fără așa zis export al energiei electrice și fără resurse de la Uzina […] The post Alexandr Slusari: Moldova constituțională a cedat TOTUL enclavei ruse first appeared on NEXTA.
05:50
Ion Chicu pune o serie de întrebări, așa cum se întreabă toți cetățenii Republicii Moldova. Pe cine domini atunci, când refuzi gazul de la ruși la preț de 785 dolari, ca să-l folosești pe cel de 1882 dolari, procurat în septembrie pentru “rezerve”… tot de la ruși?, se întreabă Ion Chicu, fostul prim-ministru. Pe cine […] The post Ion Chicu: Pe cine domini atunci, când refuzi gazul de la ruși la preț de 785 dolari, ca să-l folosești pe cel de 1882 dolari? first appeared on NEXTA.
05:40
Ce ține de decizia Guvernării PAS, de a face deal cu transnistrenii și rușii, după ce a isterizat la maxim și au spus toate minciunile de pe lume. Declarația îi aparține liderului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, fostul şeful adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei. 1). Se subliniază ceea ce am mai spus de multe ori, avem […] The post Gheorghe Cavcaliuc: Avem cea mai fățarnică, cinică și mincinoasă guvernare, în frunte cu Maia Sandu first appeared on NEXTA.
05:10
Militanţi ai mai multor grupuri ale societăţii civile au ocupat instituţii, sedii de societăţi energetice şi magazine din Marea Britanie, în semn de protest împotriva creşterii facturilor la energie, relatează sâmbătă agențiile DPA și Agerpres. Potrivit mişcărilor Don’t Pay UK şi Fuel Poverty Action, militanţi ai lor s-au instalat de dimineaţă cu pături, saci de […] The post Magazine, instituţii şi societăţi energetice din Marea Britanie, ocupate în semn de protest împotriva creşterii facturilor la energie first appeared on NEXTA.
3 decembrie 2022
21:40
Alexandr Slusari declară că Andrei Spânu a împins aceasta decizia pe interiorul guvernării – un contract de disperare și trădare națională. Avertizarea mea de ieri nu a avut efect!, mai spune Slusari Potrivit lui Slusari, la începutul lunii ianuarie 2023 regimul separatist fără așa zis export al energiei electrice și fără resurse de la Uzina […] The post Alexandr Slusari: Moldova constituțională a cedat TOTUL enclavei ruse first appeared on NEXTA.
21:30
Costurile de trai au crescut cu 8,1% în 2022, din cauza războiului Rusiei din Ucraina şi a efectelor pandemiei, Potrivit Indexului privind costul traiului la nivel global din acest an publicat de Economist Intelligence Unit (EIU). „Războiul din Ucraina, sancţiunile occidentale împotriva Rusiei şi politicile Chinei împotriva Covid au cauzat probleme în lanţul de aprovizionare […] The post Top 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022 first appeared on NEXTA.
17:10
Andrei Spînu anunță că astăzi SA Energocom a semnat contractul de livrare a energiei electrice cu MGRES pentru luna decembrie. De asemenea, am convenit să analizăm opțiunea extinderii contractului pentru perioada ianuarie – martie 2023 pentru a asigura toată țara cu electricitate. Mai jos detalii: ️ Cantitatea: pentru decembrie, aproximativ 204 mii MW. Această cantitate, […] The post ULTIMA ORĂ: Energocom a semnat contractul de livrare a energiei electrice cu MGRES la un preț de 73 USD first appeared on NEXTA.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.