(doc) „Premier Energy” și FEE-Nord solicită majorarea tarifului la energia electrică. Prețul ar putea crește la 6,39 lei/kWh, respectiv,  5,68 lei/kWh

#diez, 25 noiembrie 2022 10:30

Premier Energy Distribution și Furnizarea Energiei Electrice Nord (FEE-Nord) au solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) majorarea tarifului la energia electrică. Сообщение (doc) „Premier Energy” și FEE-Nord solicită majorarea tarifului la energia electrică. Prețul ar putea crește la 6,39 lei/kWh, respectiv,  5,68 lei/kWh появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 4 ore
20:00
Weekendul acesta începe cu evenimente frumoase! Și asta e perfect! Îți rămâne doar să aduni toată dispoziția bună, să pui zâmbetul pe buze și să ieși din casă. De restul nu-ți fă griji, pentru că echipa #diez, ca de obicei, îți sugerează evenimentele la care poți petrece timpul util și frumos. Сообщение Începem weekendul frumos! Recomandări de evenimente colorate la care să mergi sâmbătă, 10 decembrie появились сначала на #diez.
18:15
Studenții-arhitecți ai Facultății Urbanism și Arhitectură, anul IV, grupele ARH-191, 192 și 193 au acceptat cu entuziasm provocarea lansată de primarul de Edineț, Constantin COJOCARI, de a contribui la reamenajarea zonei „Insula” din cadrul Grădinii Publice „Vasile Alecsandri” din Edineț. Au inițiat instant un brainstorming de idei la temă, generând soluții pentru diverse concepte. Iar peste două săptămâni, pe 29 septembrie, au revenit la subiect, organizând în faimoasa Sală Expo de la FUA susținerea publică a proiectelor de amenajare a promenadei. Сообщение La sugestia Alexandrei Moldovan, studentă UTM, în grădina publică de la Edineț va răsări o „insulă de vis” появились сначала на #diez.
Acum 6 ore
17:15
ERASMUS+ IMC «Étudiant Entrepreneur» a devenit unul din proiectele etalon la UTM, datorită faptului că echipa de proiect, coordonată de dl Jean-Claude MILLION, IUT Louis Pasteur, UNISTRA, Franța, realizează eficient obiectivele stabilite și reușește să stabilească noi parteneriate strategice. Сообщение Reprezentanții UTM au întreprins o misiune la Strasbourg, Franța, pentru un schimb de bune practici în cadrul unor vizite specializate появились сначала на #diez.
17:00
Japonia va oferi Moldovei 27 de milioane de dolari pentru proiecte concrete în domeniile sănătate, energie și industrie alimentară. Banii vor fi folosiți cu scopul de a reduce impactul asupra țării noastre al războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei. Сообщение Japonia va oferi Moldovei 27 de milioane de dolari pentru proiecte din domeniile sănătate, energie și industrie alimentară появились сначала на #diez.
17:00
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și Agenția pentru Guvernare Electronică anunță despre lansarea în regim de pilotare a primului portal național de programări pentru servicii consulare prestate în misiunile diplomatice ale Republicii Moldova peste hotarele țării. Сообщение În premieră, pentru diasporă! Moldovenii aflați peste hotare se pot programa online pentru serviciile consulare появились сначала на #diez.
Acum 8 ore
15:45
Teatrul Național „Eugene Ionesco” te invită la spectacolul „Iubirea la proști”, o comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin în lanț. Spectacolul se va juca duminică, 11 decembrie, la ora 17.30. Сообщение În acest weekend, Teatrul Național „Eugene Ionesco” te invită la spectacolul „Iubirea la proști” появились сначала на #diez.
15:45
Tribunalul Meșceansk din Moscova l-a condamnat la opt ani și șase luni de închisoare pe opozantul rus Iliia Iașin, care este inclus în registrul agenților străini. Acesta a fost acuzat că ar fi răspândit „falsuri” despre armata rusă. Pedeapsa constituie cea mai lungă sentință pronunțată în Rusia în cadrul articolului despre „falsurile militare”. Сообщение Opozantul rus Iliia Iașin a fost condamnat la opt ani și șase luni de închisoare pentru că a vorbit despre Bucea появились сначала на #diez.
15:30
Angajații Poliției de Frontieră au reținut o conațională care din anul 2017 s-a eschivat de răspundere în fața legii. Prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Central, persoana era condamnată la pedeapsă definitivă sub formă de închisoare pe un termen de 19 ani, pentru trafic de persoane și trafic de copii. Сообщение O femeie condamnată la 19 ani de închisoare pentru trafic de persoane și trafic de copii, a fost reținută după cinci ani de căutări появились сначала на #diez.
15:00
Adrian Lefter este un tânăr de 20 de ani din Republica Moldova, care a devenit câștigătorul concursului internațional de frumusețe și talente Miss&Mister Planet. Competiția s-a desfășurat în Georgia, iar tânărul a împărtășit vestea victoriei pe rețelele sale de socializare. Сообщение Un tânăr din Moldova a câștigat concursul internațional de frumusețe Miss&Mister Planet, desfășurat în Georgia появились сначала на #diez.
15:00
25 de piese, 12 măști, cinci linogravuri pe material textil, patru afișe conceptuale, trei obiecte de artă, o compoziție tuș-peniță. Aceste lucrări fac parte din expoziția vernisată de Vlad Caraulan în cadrul prezentării tezei de licență, cea cu care și-a încununat anii de studii petrecuți la Facultatea Arte Plastice și Design, programul de studiu Grafică și Metodologia Instruirii de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău. Сообщение Teze de licență care inspiră. Află povestea lui Vlad Caraulan, tânărul care a redat prin 25 de lucrări artistice ecoul trecutului sovietic în fuziune cu tendițele actuale появились сначала на #diez.
15:00
Clădirile reprezintă un segment esențial al politicii la nivel european privind eficiența energetică. În Republica Moldova ele sunt responsabile pentru aproximativ 45 % din consumul final de energie, indice peste media europeană. Acest lucru ne face vulnerabili față de importul resurselor energetice. În plus, este și un factor poluant imens, deoarece multe clădiri sunt încălzite cu cărbune, lemn sau gaze naturale. Toți acești factori ar putea fi eliminați sau diminuați semnificativ prin realizarea conceptului de clădiri verzi. Сообщение Clădirile verzi – conceptul viitorului în construcții eficiente energetic появились сначала на #diez.
15:00
În anul 2022 Republica Moldova a obținut statutul de țară candidată. Evenimentul a generat un nou val de falsuri despre UE. Multe dintre acestea se refereau la valorile și principiile comunității europene, pe care unii actori politici le prezentă drept sursă de amenințare pentru valorile naționale. Acești actori omiteau intenționat asitența macrofinanciară, asistența tehnică, dar și mecanismele de protecție și securitate activate de către Uniunea Europeană în diferite perioade pentru Republica Moldova, atunci când apăreau crize cărora state mici, lipsite de resurse financiare, nu le-ar fi putut face față. O astfel de criză a fost pandemia Covid-19. Cea mai recentă criză de acest fel, însă, este generată de războiul din Ucraina - criza umanitară. Obiectivul acestui material analitic este de a face cunoscut publicului din Republica Moldova cum Uniunea Europeană, fără a fi un bloc militar, activează instrumente sau mecanisme, care contribuie per ansamblu la securitatea cetățenilor europeni, dar și a celor din statele partenere. Citește un articol la subiect scris de Angela Grămadă, doctoră în științe politice, președinta Asociației „Experts for Security and Global Affairs”, București Сообщение Angela Grămadă, doctoră în științe politice: „Mecanismele de protecție civilă ale UE – instrumente de securitate mai puțin cunoscute publicului” появились сначала на #diez.
Acum 12 ore
14:00
Viceprim-ministrul Andrei Spînu a anunțat despre demararea procesului de reabilitare a căilor ferate. Astfel, potrivit lui, tronsonul de cale ferată Tighina-Basarabeasca-Giurgiulești se află în proces de reabilitare, iar primele lucrări au început pe sectorul feroviar Abaclia-Ceadîr-Lunga. Сообщение Schimbări în sectorul feroviar! Au început lucrările de reabilitare a căilor ferate, într-un proiect de circa 113 milioane de euro появились сначала на #diez.
14:00
Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) a lansat proiectul pentru Dezvoltare Economică, Guvernanță și Creștere Antreprenorială (EDGE). Acesta este destinat persoanelor care au idei inovatoare în domenii precum agricultură, industrie ușoară, turism sau TIC, care pot contribui la dezvoltarea regională. Сообщение Ai o idee inovatoare în domeniul agricultură, industrie ușoară, turism sau TIC? Obține un grant în valoare de 50 000 de dolari появились сначала на #diez.
13:30
Victoriabank continuă să fie aproape de clienții săi și la sfârșit de an lansează încă un produs unic – cardul de shopping STAR Card Platinum creat împreună cu Mastercard. Сообщение Exclusiv și Privilegiat, STAR Card Platinum, cel mai nou card de shopping появились сначала на #diez.
13:30
Dacă ești manageră, coordonatoare de echipe, traineră, antreprenoare, profesionistă în resurse umane, profesoară, artistă, fotografă, designeră, arhitectă sau din oricare alt domeniu cum ar fi aviatoare, ingineră, creatoare sau inovatoare, poți participa la programul inovativ de formare pentru femei lidere „Leadership sistemic - conectare, creștere și contribuție”. Află cum te poți înscrie. Сообщение Dezvoltă lidera din tine! Înscrie-te la programul de formare pentru femei „Leadership sistemic – conectare, creștere și contribuție” появились сначала на #diez.
13:30
Echipa de implementare a proiectului „Consolidarea capacităților de gestionare a cercetării și a Științei Deschise ale instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova și Armenia” (MINERVA) de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a participat la conferința de bilanț – MINERVA project Concluding Conference & Final Consortium meeting. Сообщение Rezultatele implementării proiectului MINERVA. Care sunt tendințele actuale în domeniul cercetării și a Științei Deschise появились сначала на #diez.
13:30
Astăzi, 9 decembrie, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a certificat provizoriu Î.S. „Moldelectrica” în calitate de operator independent al sistemului de transport a energiei electrice. Сообщение Moldelectrica a fost certificată provizoriu ca operator independent al sistemului de transport a energiei electrice появились сначала на #diez.
13:30
„Abordare contemporană a managementului bolii celiace și realizările CD SKILLS Interreg Danube Transnational Programme”. Cu acest generic s-a desfășurat în data de 2 decembrie curent un colocviu asociat, organizat de către Departamentul Pediatrie al Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” în parteneriat cu societățile de Pediatrie, Gastroenterologie și Hepatologie din Republica Moldova. Сообщение La USMF a avut loc un colocviu despre abordarea contemporană a managementului bolii celiace появились сначала на #diez.
13:30
Tinerii din Franța, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, în anul 2023 vor putea lua prezervative gratuit din farmaciile țării. Сообщение Franța va oferi tinerilor prezervative gratuite. Această inițiativă vrea să prevină bolile cu transmitere sexuală появились сначала на #diez.
12:30
Vineri, un incendiu puternic a izbucnit în centrul comercial Mega Himki din Moscova. După cum a raportat TASS (Agenția informațională a Rusiei) cu referire la serviciile de urgență, flăcările au cuprins toată zona centrului, iar zona de incendiu a fost de aproximativ 18 000 de metri pătrați. Incendiului i s-a atribuit a patra categorie de complexitate, una dintre cele mai înalte. Сообщение Un centru comercial din Moscova a fost cuprins de flăcări. Zona de incendiu s-a extins pe 18 000 m² появились сначала на #diez.
12:15
În Moldova a apărut primul film documentar despre istoria unei femei transgender din comunitate nostră. Peliculă a fost inițiată în cadrul unui workshop al Festivalului Internațional Queer Voices, ediția V, din acest an. Filmările documentarului s-au desfășurat începând cu 28 noiembrie și până în data de 4 decembrie, anul 2022. Сообщение (video) În Moldova a apărut primul film documentar despre istoria unei femei transgender. Ce a povestit protagonista появились сначала на #diez.
11:45
Primăria municipiului Chișinău informează că în weekendul 10-11 decembrie, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole locale. Сообщение Fă-ți plinul cu produse autohtone și articole hand-made! Iată unde vor fi amplasate târgurile cu mărfuri locale în acest weekend появились сначала на #diez.
11:30
Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor au fost sancționați astăzi, 9 decembrie, de către guvernul Marii Britanii, în temeiul Regulamentului privind sancțiunile anticorupție din Marea Britanie. Despre acest lucru a anunțat Ambasada Marii Britanii din Chișinău pe pagina de Facebook. Сообщение Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor au fost sancționați de către guvernul Marii Britanii. Activele deținute de aceștia vor fi înghețate появились сначала на #diez.
11:00
Echipa de deminare a Brigăzii infanterie motorizată „Dacia” a identificat în centrul localității Copceac, raionul Ceadîr-Lunga, peste 155 de obiecte explozive-proiectile de artilerie, grenade de mână, bombe de aruncător și cartușe. Сообщение 155 de obiecte explozive de artilerie au fost identificate în centrul unei localități. Acestea datează din cel de Al Doilea Război Mondial появились сначала на #diez.
10:15
Cetățenii Republicii Moldova își pot cere astăzi dreptul să nu fie discriminați pe criteriu de rasă, religie, dezabilitate, apartenență politică sau orientare sexuală. La fel, ei pot reclama inexistența rampei de acces într-o instituție de utilitate publică și, dimpotrivă, existența unui mesaj de ură în discursul public. Demnitarii, pe de altă parte, sunt conștienți că riscă penalități dacă evită să depună o declarație de venituri, iar instituțiile statului știu să identifice un conflict de interese. Tot astăzi, cetățenii Republicii Moldova călătoresc nestingherit în spațiul Schengen în interes de serviciu, în căutare de locuri de muncă, pentru studii sau în scop de turism. Toate aceste beneficii au adus îmbunătățiri semnificative calității vieții și siguranței personale în Republica Moldova și toate au devenit posibile grație parcursului european, pe care țara a pășit ireversibil odată cu desprinderea de trecutul sovietic. Citește un articol la subiect scris de Victoria Roșa, cercetătoare în domeniile de securitate și apărare, soluționarea conflictelor și pacificare, gender și WPS, specializată în zona Est-Europeană. Сообщение Victoria Roșa, specialistă în securitate și apărare: „Cum sporește calitatea vieții în urma procesului de europenizare?” появились сначала на #diez.
10:15
O nouă ediție a ghidului vinurilor bune din Moldova, a fost prezentată joi seara la librăria Cărturești, din incinta Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Fine Wine Guide 22/23 conține, tradițional, o selecție cu 50 de vinuri, de la producători mari și mici din Republica Moldova. Este o selecție non-ierarhică, cu vinuri albe, roze și roșii, seci sau dulci, neapărat vinuri bune. Сообщение A fost lansată o nouă ediție a ghidului vinurilor bune din Moldova. Care sunt cele mai apreciate vinuri și vinării din țară появились сначала на #diez.
10:15
În perioada 9 -11 decembrie 2022, ești invitat/invitată să-ți petreci timpul activ, mergând la evenimentele sportive care vor avea loc în capitală. Se vor desfășura Cupa deschisă a municipiului Chișinău la tir și Cupa Primarului General al municipiului Chișinău la rugby-7 (proba olimpică). Сообщение În acest weekend, participă la evenimente sportive și câștigă premii bănești și diplome появились сначала на #diez.
09:15
Guvernul va crea Agenția de Dezvoltare Regională Municipiul Chișinău. Decizia a fost luată în baza Hotărârii de Guvern privind inițierea procedurii de constituire, care a fost publicată pentru consultări publice și aprobată în ședința secretarilor generali. Сообщение Guvernul va crea Agenția de Dezvoltare Regională Municipiul Chișinău. Ce funcții o să îndeplinească aceasta появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
23:45
Astăzi este a 288-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение În regiunea Donețk, nouă civili au fost uciși din cauza bombardamentelor rusești. Cele mai importante evenimente din a 288-a zi de război появились сначала на #diez.
Ieri
20:00
Se sfârșește o nouă săptămână de lucru, iar pentru a păși cu dreptul în al doilea weekend de decembrie, îți propunem o listă de evenimente culturale, care vor avea loc vineri, 9 decembrie. Vestea bună este că toate evenimentele vor fi organizate seara, după programul de școală/facultate/muncă, așa că la sigur vei găsi ceva care îți va fi pe plac. Сообщение Ți-a fost dor de o seară culturală? Îți sugerăm cinci evenimente cu care să închei această săptămână de muncă появились сначала на #diez.
18:45
Baschetbalista Brittney Griner, condamnată la nouă ani de închisoare pentru deținerea unor țigări electronice ce conțineau ulei de canabis, a fost schimbată cu un traficantul de arme rus, Viktor Bout. Сообщение Baschetbalista Brittney Griner a revenit acasă din închisoarea rusă. Ea a fost schimbată pe un traficant de arme появились сначала на #diez.
18:30
Cu toții știm despre Disney. Cineva adoră filmele și animațiile produse de faimoasa companie media, împreună cu personajele culte care s-au născut acolo, pentru cineva este un vis să ajungă la Disneyland, iar altcineva visează să ajungă să facă parte din echipa imensă și multidimensională a acestei lumi care ni se asociază cu cele mai frumoase amintiri din copilăria noastră. Сообщение (foto) Cum e să lucrezi la Disney? Povestea Cristinei Pohilenco, tânăra care a ajuns în lumea Disney după 13 ani de televiziune în Moldova появились сначала на #diez.
17:30
Astăzi, 8 decembrie 2022, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a examinat și aprobat, în ședință publică extraordinară, prețurile reglementate pentru energia electrică furnizată de furnizorii serviciului universal și de ultimă opțiune. Сообщение Vom avea tarife mai mici. ANRE a aprobat prețuri noi pentru energia electrică furnizată consumatorilor появились сначала на #diez.
17:15
Parlamentul a votat astăzi, 8 decembrie, o lege care prevede interzicerea deconectărilor de la servicii locativ-comunale în perioada rece a anului 1 noiembrie 2022 – 31 martie 2023. Prevederile acestei legi se vor fi aplicate doar pentru anumite categorii de consumatori și în anumite condiții. Сообщение Aprobat! Unii consumatori nu vor fi deconectați de la gaz, căldură și electricitate chiar dacă vor avea datorii появились сначала на #diez.
17:15
O schimbare în societate poate începe doar de la noi înșine. De această părere au fost tinerii Gheorghe Ciocoi și Olivia Plămădeală, atunci când au participat la un stagiu de practică în cadrul Cancelariei de Stat. Au demonstrat prin propriul exemplu că generația tânără se implică în activitatea instituțiilor statului, iar ideile și viziunile noi cu care vin sunt cruciale pentru dezvoltarea Republicii Moldova. Сообщение „Schimbarea nu vine de la o singură persoană, ea vine de la fiecare în parte.” Experiența lui Gheorghe și a Oliviei în urma unui stagiu la Cancelaria de Stat появились сначала на #diez.
17:15
Austria și Țările de Jos au votat astăzi, în cadrul reuniunii Consiliului Justiție și Afaceri Interne al Uniunii Europene, împotriva aderării României și a Bulgariei la spațiul de liberă circulație Schengen, nefiind întrunită unanimitatea necesară pentru ca cele două state să intre în spațiul de liberă circulație. Statul acceptat în spațiul Schengen de către cele 22 de țări membre ale UE, care fac parte și din spațiul de liberă circulație, a fost Croația, transmite caleaeuropeană.ro. Сообщение Austria și Țările de Jos s-au opus aderării României și Bulgariei în spațiul de liberă circulație Schengen появились сначала на #diez.
16:15
Fostul șef de la Calea Ferată din Moldova (CFM) Iurie Topală rămâne în arest preventiv. Un anunț în acest sens a fost făcut de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS). Сообщение Fostul șef de la Calea Ferată din Moldova Iurie Topală rămâne în arest preventiv. Judecătorii au respins recursul avocaților acestuia появились сначала на #diez.
15:45
Jonathan, țestoasa gigantică din insula Seychelles, oferită insulei Sfânta Elena în anul 1882, a împlinit zilele trecute vârsta de 190 de ani. În continuare, broasca țestoasă este și cel mai bătrân animal terestru viu din lume. Сообщение (foto) Cea mai bătrână broască țestoasă din lume a împlinit vârsta de 190 de ani появились сначала на #diez.
15:45
În data de 5 decembrie 2022, în cadrul concursului Brazi de Crăciun, ed. a IV-a, studenții anului II de studii, programul de studii Design Vestimentar, cu ghidarea cadrului didactic Natalia Sajin, au prezentat colecția vestimentară, inspirată din brazii de Crăciun, creată în preajma sărbătorilor de iarnă. Сообщение (foto) Facultatea de Arte Plastice și Design UPSC prezintă colecția vestimentară „Flori de Crăciun” появились сначала на #diez.
15:45
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a cerut Ministerului Energiei să analizeze situația rezervelor de gaze pe care Republica Moldova și le-a făcut în depozitele din Ucraina. Сообщение Putin, interesat de rezervele de gaze făcute de Moldova: „Voi cere Ministerului Energiei să analizeze mai atent” появились сначала на #diez.
15:45
Rectorul USM, Igor Șarov, a avut miercuri, 7 decembrie, o întrevedere cu reprezentanții Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova. Сообщение Noi oportunități de dezvoltare profesională pentru studenți – Proiectul AIR International va fi implementat la USM появились сначала на #diez.
15:45
Cu sediul la Viena, Universitatea Central Europeană reunește studenți și profesori din peste 100 de țări pentru a face schimb de idei într-o comunitate deschisă și dinamică din inima Europei, oferind burse pentru programe de licență, masterat și doctorat în limba engleză. Сообщение Vrei să studiezi peste hotare? Obține o bursă de licență, master sau doctorat la Universitatea Central Europeană появились сначала на #diez.
15:30
Agenția Servicii Publice (ASP) informează că, în perioada care urmează, o parte dintre serviciile publice de eliberare a actelor de identitate și de evidență a locuitorilor Republicii Moldova, precum și a cetățenilor Republicii Moldova stabiliți cu domiciliul în străinătate vor fi optimizate și simplificate. Сообщение O parte dintre serviciile publice de eliberare a actelor de identitate și de evidență a persoanelor din Moldova vor fi simplificate появились сначала на #diez.
15:30
Teatrul Național „Eugene Ionesco” vă invită la premiera Funia, un detectiv criminal, cu umor negru. Spectacolul se va juca pe 10 decembrie, la ora 18.30. Сообщение „Funia”, un detectiv cu umor negru. TNEI te invită la un spectacol actual, modern, despre tineri și pentru tineri появились сначала на #diez.
15:30
De ce martorii violenței nu intervin și nu raportează cazurile de abuz? Cum se formează un comportament agresiv? De ce este necesar să apelezi la serviciile de consiliere psiho-socială? Dar și cum punem capăt violenței și discriminării în bază de gen? La toate aceste întrebări, dar și multe altele au răspuns participanții celei de-a II-a ediții a evenimentului „Altfel de modele. Altfel de discursuri”. Cei șase specialiști din domenii, precum justiție, psihologie și medicină legală au urcat pe scenă pentru a-și povesti experiențele în cadrul unor discursuri inspiraționale. Evenimentul a fost organizat de către Centrul de Drept al Femeilor, împreună cu Institutul pentru Familie și Inițiative Sociale și cu suportul financiar al Suediei. Сообщение (video) „A cere ajutor nu înseamnă a fi slab”. Află istorii ALTFEL despre violența în familie și egalitatea de gen появились сначала на #diez.
15:30
Numele lui Werner von Siemens, la fel ca și cel al companiei pe care a fondat-o în 1847, la Berlin, sunt sinonime cu inovațiile tehnice. Au trecut peste 175 de ani de atunci, răstimp în care Siemens a evoluat covârșitor. De la un simplu atelier – Telegraphen-Bau-Anstalt Von Siemens & Halske, specializat în construcția de instalații telegrafice și alarme de avertizare pentru trenuri, s-a ajuns la prestigiul de concern global. Astăzi, Siemens Energy este una dintre cele mai importante companii de tehnologie energetică din lume! Сообщение UTM și Siemens Energy – în pragul unui parteneriat reciproc avantajos появились сначала на #diez.
15:30
Calea Ferată din Moldova (CFM) a anunțat că, din data de 11 decembrie 2022, trenul de pe cursa „Chișinău-București-Chișinău” va circula în fiecare zi. Сообщение Începând cu 11 decembrie, trenul de pe cursa „Chișinău-București” va circula zilnic. Care este prețul biletului появились сначала на #diez.
15:30
Seriei renovate de sucursale maib s-a alăturat recent și Sucursala „Șoldănești”, gata să-și deservească clienții într-un spațiu nou, în centrul orașului Șoldănești, pe strada Păcii 2 și într-un format nou, mai centrat pe client, axat pe deservirea de calitate, rapidă și cu plus de comoditate. Сообщение Sucursala maib „Șoldănești”: mai comodă, centrată pe client și într-o nouă locație, în inima orașului появились сначала на #diez.
15:30
Federația Moldovenească de Fotbal anunță un concurs pentru toți copiii care susțin Echipa Națională a Republicii Moldova și visează să joace pentru țara lor. Сообщение Scrie un eseu pe tema „De ce vreau să joc la Echipa Națională” și câștigă un echipament sportiv și mingi de fotbal появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.