ULTIMA ORĂ! Percheziții la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează pregătirea dezordinilor în masă

Cotidianul, 25 noiembrie 2022 10:00

Oamenii legii anunță că desfășoară percheziții, vineri dimineață, 24 noiembrie, la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează... Articolul ULTIMA ORĂ! Percheziții la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează pregătirea dezordinilor în masă apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 2 ore
19:50
Inflaţia în Ungaria a ajuns la 22,5% în noiembrie, marcând un nou maxim al ultimilor douăzeci de ani. Alimentele şi... Articolul Ungaria se îndreaptă spre cea mai mare inflaţie din Europa apare prima dată în Cotidianul.
19:30
Președintele rus Vladimir Putin a promis că orice țară care va îndrăzni să atace Rusia cu arme nucleare va fi... Articolul Vladimir Putin: Orice țară care va îndrăzni să atace Rusia cu arme nucleare va fi „ștearsă de pe fața pământului” apare prima dată în Cotidianul.
19:10
Dacă duminica viitoare în Republica Moldova ar avea loc alegeri parlamentare, 24% dintre cetățeni ar vota pentru Partidul Acțiune și... Articolul Sondaj IRI: Partidele care ar accede în Parlament, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri apare prima dată în Cotidianul.
Acum 4 ore
18:50
Mii de persoane sunt evacuate de poliţia din oraşul Heidelberg situat în sud-vestul Germaniei, înainte de îndepărtarea planificată a unei... Articolul Bombă de 250 de kilograme, găsită într-un oraș din Germania. Mii de oameni evacuați de urgență apare prima dată în Cotidianul.
18:20
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și Agenția pentru Guvernare Electronică anunță despre lansarea în regim de pilotare a primului... Articolul Vești bune pentru moldovenii din diasporă: Au fost lansate programări consulare online în 13 misiuni diplomatice apare prima dată în Cotidianul.
17:50
Preşedintele Austriei Alexander Van der Bellen spune că regretă decizia guvernului său, care a blocat aderarea la Schengen a României,... Articolul Președintele Austriei își critică guvernul care a blocat aderarea României la Schengen și a pus în pericol economia austriacă apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Cetățenii Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, fugari de justiția moldovenească, au fost sancționați astăzi de Guvernul Marii Britanii. Activele lor... Articolul Guvernul înăsprește legislația privind persoanele sancționate internațional. A fost prezentat proiectul Legii Magnitsky apare prima dată în Cotidianul.
Acum 6 ore
16:50
Statul va rambursa producătorilor agricoli Taxa pe Valoare Adăugată (TVA) pentru acoperirea datoriilor la mai multe tipuri de impozite și... Articolul Votat în lectură finală: Statul va rambursa producătorilor agricoli TVA pentru acoperirea datoriilor acumulate la mai multe tipuri de impozite și taxe de stat apare prima dată în Cotidianul.
16:50
Președinta Maia Sandu a salutat anunțul făcut astăzi de Ministrul de Externe britanic privind includerea, pe o listă internațională de... Articolul Sandu salută decizia Marii Britanii: „Lațul se strânge pentru fugarii corupți” apare prima dată în Cotidianul.
16:30
Călătoriile cu troleibuzele în municipiul Bălți se scumpesc. Consilierii municipali au aprobat în ședința de astăzi, 9 decembrie, noul tarif.... Articolul Se scumpește călătoria cu troleibuzul la Bălți apare prima dată în Cotidianul.
16:20
Investigația privind fragmentele de rachetă descoperite la Briceni, pe 5 decembrie, ar putea fi comasată cu dosarul rachetei care a... Articolul „Este o situație inedită”. Cum sunt investigate incidentele cu rachete căzute în Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
16:10
Președintele Partidului Șor afirmă că decizia Marii Britanii de a aplica sancțiuni la adresa sa nu-l afectează în niciun fel,... Articolul Șor se arată amuzat de sancțiunile Marii Britanii: Nu mă afectează în niciun fel apare prima dată în Cotidianul.
15:50
Cu prilejul unei ceremonii publice desfăşurate joi după-amiază în centrul Romei, Papa Francisc nu şi-a putut reţine lacrimile în timp... Articolul Papa Francisc a plâns în public în timp ce evoca războiul din Ucraina (VIDEO) apare prima dată în Cotidianul.
15:40
Președinta Maia Sandu a transmis un mesaj de Ziua Internațională Anticorupție, menționând că „corupția afectează în modul cel mai direct... Articolul Maia Sandu, de Ziua Internațională Anticorupție: „ A adus daune majore R. Moldova și cetățenilor ei. Astăzi, să ne reafirmăm cu toții angajamentul de a lupta cu acest flagel” apare prima dată în Cotidianul.
Acum 8 ore
14:00
Benzina se ieftinește cu 29 de bani, iar motorina – cu 27 de bani. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică... Articolul Prețurile la carburanți, în scădere și în următoarele trei zile. Tarifele afișate de ANRE apare prima dată în Cotidianul.
13:10
Agenția Servicii Publice (ASP) anunță vineri, 9 decembrie, că urmează să optimizeze și să simplifice o parte din serviciile publice... Articolul Se simplifică procedurile de eliberarea actelor pentru copiii cu părinți peste hotare, persoane imobilizate și deținuți. Când intră în vigoare apare prima dată în Cotidianul.
Acum 12 ore
10:40
România putea să intre în spaţiul Schengen la reuniunea de joi a Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, în timp ce... Articolul Ministru olandez: România putea să intre în Schengen. Bulgaria trebuie să facă paşi suplimentari apare prima dată în Cotidianul.
09:10
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a fost nominalizată de prestigioasa publicație „Financial Times” la categoria „Femeia Anului 2022”. „Există foarte... Articolul „Există foarte puțini politicieni care se confruntă cu provocări atât de mari”. Maia Sandu, nominalizată la „Femeia anului 2022” de către Financial Times apare prima dată în Cotidianul.
08:10
Ministra Sanătății; Ala Nemerenco anunță câștig la Curtea de Apel Chișinău în litigiul cu deputata socialistă Alla Darovannaia. Instanța a... Articolul „Pregătiți conferința de presă și banii. Aștept scuzele. Curaj”. Nemerenco, câștig de cauză la Curtea de Apel Chișinău în litigiul cu Darovannaia apare prima dată în Cotidianul.
Ieri
20:20
Proiectul de lege care prevede reducerea costului serviciilor consulare acordate cetățenilor Republicii Moldova a fost adoptat de Parlament. Astfel, au... Articolul Deputații au votat pentru reducerea taxelor consulare. Perfectarea pașaportului va fi cu 50% mai ieftină apare prima dată în Cotidianul.
20:00
Deși se află în Republica Moldova de câteva luni, știu să comunice deja în limba română și continuă să o... Articolul (VIDEO) Refugiații ucraineni din Bălți iau cursuri de română „din respect pentru țara în care locuiesc” apare prima dată în Cotidianul.
19:50
Comentariile făcute miercuri de președintele rus Vladimir Putin despre „operațiunea militară specială” din Ucraina au lăsat să se întrevadă câteva... Articolul Ce a vrut să spună Vladimir Putin în noul său discurs citit de pe foaie? Mesaj clar pentru Occident apare prima dată în Cotidianul.
19:30
Republica Moldova va primi de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) un împrumut adițional de 100 de milioane... Articolul BERD va împrumuta încă 100 de milioane de euro pentru reparații a patru drumuri din Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
19:10
Cu 70 de voturi ale deputaților, a fost aprobat, în cea de-a doua lectură, proiectul de lege cu privire la... Articolul Votat în a doua lectură: Va fi interzisă deconectarea consumatorilor casnici de la gaze, căldură și electricitate în perioada rece a anului apare prima dată în Cotidianul.
18:40
Bursa pentru șomerii înmatriculați la cursuri de formare profesională va fi majorată de la 15% la 35% din salariul mediu... Articolul Va fi majorată bursa pentru formarea profesională a șomerilor apare prima dată în Cotidianul.
18:20
Preşedintele rus Vladimir Putin a asigurat joi că bombardamentele asupra infrastructurii energetice a Ucrainei vor continua, adăugând că acestea sunt... Articolul Putin anunţă că bombardamentele ruseşti asupra infrastructurii energetice din Ucraina vor continua apare prima dată în Cotidianul.
17:50
Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Federației Ruse, s-a arătat deranjată de faptul că limba rusă... Articolul Se leagă iarăși de limba rusă. Moscova strâmbă din nas la modificările din Codul Electoral moldovenesc apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Joi, 8 decembrie, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a examinat și aprobat, în ședință... Articolul Se ieftinește energia electrică! Noile tarife intră în vigoare de astăzi, 8 decembrie apare prima dată în Cotidianul.
14:50
Motorina se ieftinește cu 22 de bani, iar benzina – cu 21 de bani. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică... Articolul Noi ieftiniri la carburanți. Motorina și benzina au scăzut sub 24 de lei per litru apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Vladimir Putin a declarat că „Rusia nu a luat-o razna” și a recunoscut, în același timp, că amenințarea unui război... Articolul Putin, despre riscul unui război nuclear: „Rusia nu a luat-o razna. Avem cele mai avansate arme, dar ne vom concentra asupra mijloacelor pașnice” apare prima dată în Cotidianul.
13:20
Cauți și nu găsești specialiști potriviți pentru pozițiile vacante? Ai nevoie de ajutorul unor profesioniști care să te ajute la... Articolul Maib recomandă: Servicii de recrutare pentru afaceri de la parteneri apare prima dată în Cotidianul.
13:00
Ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău va fi convocat la Ministerul de Externe după ce, luni, fragmente dintr-o rachetă au căzut... Articolul Gavrilița: „Nu putem la fiecare câteva zile să ne confruntăm cu atâtea riscuri”. Ambasadorul Rusiei la Chişinău va fi convocat la MAEIE, după ce o a doua rachetă a căzut pe teritoriul R. Moldova apare prima dată în Cotidianul.
12:10
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu consilierul pentru securitate națională de la Casa Albă, Jake Sullivan.... Articolul Securitatea regională și lupta cu corupție, subiecte discutate de președinta R. Moldova și consilierul pentru securitate națională de la Casa Albă apare prima dată în Cotidianul.
11:10
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a propus adăugarea a circa 200 de persoane pe lista de sancţiuni adoptate... Articolul Război în Ucraina. Comisia Europeană propune noi sancţiuni contra Rusiei, care includ şi armata rusă apare prima dată în Cotidianul.
10:10
SA „Moldovagaz” a anunțat joi, 8 decembrie, despre finalizarea procesului de emitere și distribuire a facturilor de plată pentru gazele... Articolul Moldovagaz, precizare privind facturile pentru noiembrie: „Erorile financiare identificate vor fi înregistrate ca plată în avans. Recalcularea efectuată se va reflecta în factura pentru luna decembrie” apare prima dată în Cotidianul.
09:30
Salvamontiștii din Maramureș au intervenit miercuri seară, 7 decembrie, pentru salvarea a patru cetățeni din Ucraina care s-au rătăcit prin... Articolul Patru ucraineni s-au rătăcit pe munte în Maramureș, după ce au intrat ilegal în România apare prima dată în Cotidianul.
09:10
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, s-a arătat nedumerit de faptul că Republica Moldova își depozitează rezervele de gaz natural achiziționat... Articolul Putin, mirat de faptul că R. Moldova stochează rezerve de gaz în Ucraina: Trebuie de lămurit apare prima dată în Cotidianul.
08:20
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a muțumit pentru apreciere, după ce a primit premiul pentru democrație„Madeleine K. Albright”. Lidera de... Articolul Maia Sandu, reacție după ce a primit premiul pentru democrație „Madeleine K. Albright” apare prima dată în Cotidianul.
07:50
Poliția a fost sesizată în seara zilei de miercuri, 7 decembrie, prin intermediul serviciului unic 112, despre un mesaj pe... Articolul Ambasada Ucrainei la Chișinău a primit un email despre minarea sediului. Alerta cu bombă – falsă apare prima dată în Cotidianul.
7 decembrie 2022
21:00
La 30 noiembrie, Comisia Europeană a aprobat Programul Interreg NEXT România-Moldova 2021-2027, care prevede alocarea a 77 milioane de euro... Articolul 77 de milioane euro pentru cooperarea transfrontalieră dintre România și R. Moldova apare prima dată în Cotidianul.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:30
Guvernul a aprobat miercuri Politica fiscală și vamală pentru anul 2023 care vine să susțină agenții economici în condițiile multiplelor... Articolul Guvernul a aprobat legea bugetului de stat și politica fiscală și vamală pentru 2023. Măsurile pentru business apare prima dată în Cotidianul.
20:20
Preşedintele Vladimir Putin a declarat miercuri că în Ucraina va fi un conflict „îndelungat” şi Rusia va lupta pentru a-şi... Articolul Putin: Conflictul în Ucraina va fi îndelungat, iar Rusia îşi va apăra interesele cu toate mijloacele apare prima dată în Cotidianul.
20:10
Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale își schimbă structura și își crește numărul de personal. O decizie în acest sens a... Articolul Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale își schimbă structura și își crește numărul de personal apare prima dată în Cotidianul.
19:50
Comisia Europeană a aprobat oficial noul program de cooperare transnațională pentru regiunea Dunării pentru perioada 2021-2027. Acesta este unul dintre... Articolul Comisia Europeană a aprobat Programul Regiunii Dunărea 2021-2027 apare prima dată în Cotidianul.
19:30
Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi, 7 decembrie, demisia șefului Inspectoratului General de Carabinieri (IGC), Ștefan Pavlov. Potrivit secretarului general... Articolul Ștefan Pavlov nu va mai fi șeful Inspectoratului General de Carabinieri. Schimbări și la APP apare prima dată în Cotidianul.
19:10
Tinerii specialiști care după absolvirea studiilor postuniversitare de rezidențiat și învățământului profesional tehnic sunt angajați în instituții medico-sanitare publice raionale,... Articolul Tinerii specialiști la medicină și farmaceutică vor primi indemnizații unice de 120.000 și 96.000 de lei apare prima dată în Cotidianul.
18:40
Executivul a aprobat miercuri, 7 decembrie, proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2023, care stabilește veniturile și... Articolul Guvernul a aprobat proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru 2023 apare prima dată în Cotidianul.
18:10
Din 1 ianuarie 2023, salariul minim în Republica Moldova va fi majorat până la 4000 de lei pentru un program... Articolul Salariul minim în Republica Moldova va fi majorat până la 4000 de lei. Când intră în vigoare măsura apare prima dată în Cotidianul.
17:10
Banca Europeană de Investiții (BEI) va oferi țării noastre un împrumut adițional în valoare de 100 de milioane de euro.... Articolul 100 de milioane de euro, acordate adițional de Banca Europeană de Investiții pentru reparația drumurilor din Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
17:10
Procurorii de la Procuratura Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu ofițerii Direcției investigare infracțiuni informatice, au... Articolul Percheziții la 12 bănuiți în R. Moldova, într-un dosar de spălare de bani, de ordinul milioanelor de euro, în România apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.