Hersonul este atacat cu rachete, sunt victime. Cele mai importante evenimente din a 274-a zi de război

#diez, 25 noiembrie 2022 00:00

Astăzi este a 274-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Hersonul este atacat cu rachete, sunt victime. Cele mai importante evenimente din a 274-a zi de război появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
11:45
În cadrul ședinței plenare de astăzi, 8 decembrie, deputații din Parlamentul Republicii Moldova au decis că vor examina Legea Bugetului de Stat pentru anul 2023 într-o ședință specială. Ședința se va desfășura în ziua de luni, 12 decembrie, începând cu ora 9.0. Сообщение Deputații vor examina Legea Bugetului de Stat pentru anul 2023 într-o ședință specială săptămâna viitoare появились сначала на #diez.
11:45
Andreea Guzun este o fetiță din Republica Moldova care la doar 12 ani a reușit să-și publice prima sa carte pentru copii, intitulată „O furnică la Paris”. Mica autoare își scrie cartea de la vârsta de 10 ani și povestește că opera este despre întruchiparea unei dorințe, a unui optimism și a îndemnului de a-ți urma visele. Сообщение (foto) Faceți cunoștință cu Andreea Guzun, fetița care la doar 12 ani a lansat propria ei carte – „O furnică la Paris” появились сначала на #diez.
11:45
Cauți și nu găsești specialiști potriviți pentru pozițiile vacante? Ai nevoie de ajutorul unor profesioniști care să te ajute la recrutare, astfel încât să te ocupi doar de afacere? În cadrul programului „maib recomandă” acum poți beneficia de servicii de recrutare de la parteneri. Сообщение Maib recomandă: servicii de recrutare pentru afaceri de la parteneri появились сначала на #diez.
11:45
Mass-media din regiunea transistreană a Republicii Moldova este lipsită de pluralism politic, ea fiind pusă în serviciul regimului separatist de la Tiraspol în calitate de instrument propagandistic. Mass media din regiunea transnistreană a Republicii Moldova, după trăsăturile sale, copie în miniatură modul mass mediei rusești de a reflecta evenimentele politice și social-economice. Stilul de promovare a ideilor mediatice în spațiul public controlat de către regim de la Tiraspol este același că și în Federația Rusă, doar într-o formă mai rudimentară. Percepția populației din stângă Nistrului este modelată în a fi una pro-Rusia și negativ orientată față de Republica Moldova, România, UE, SUA și NATO. Regiunea transnistreană, alături de UTA Găgăuzia, este un teritoriu al Republicii Moldova aflat în totalitate sub influența informațională a mass mediei rusești. Citește un articol la subiect scris de Ion Tabârță, analist politic. Сообщение Ion Tabârță, analist politic: „Mass-media din Stânga Nistrului, multiplicatoare fidelă a mesajelor regimului de la Tiraspol” появились сначала на #diez.
11:45
În jurul orei 10.20, Poliția Republicii Moldova a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, precum că Judecătoria Chișinău, cu sediul la Buiucani și Curtea de Apel ar fi minate. Сообщение Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, și Curtea de Apel ar fi minate. La fața locului activează serviciile specializate появились сначала на #diez.
11:45
Mii dintre cei mai vulnerabili copii din satele Moldovei, an de an, întâmpină sărbătorile de iarnă flămânzi și descurajați. Rețeaua de magazine Kaufland și Asociația The Moldova Project oferă acum șansa oamenilor cu inima mare să schimbe acest lucru și să contribuie la masa de sărbătoare a peste 700 de copii din familii vulnerabile, în cadrul campaniei „Să fii Moș Crăciun e Simplu!”, aflată la a 2-a ediție. Сообщение (foto, video) Ia scrisoarea, cumpără, donează. Fii Moș Crăciun pentru copiii defavorizați появились сначала на #diez.
Acum 2 ore
10:45
Termoelectrica S.A. informează că, astăzi, 8 decembrie vor fi efectuate lucrări de reparație avariată la rețeaua din strada Arheolog Ion Casian-Suruceanu, DN 600 milimetri. Lucrările planificate vor fi în intervalul orar 9.0-18.00. Сообщение Astăzi, 35 de blocuri locative din zona Telecentru vor fi deconectate de la căldură din cauza perturbării regimului hidraulic появились сначала на #diez.
10:30
Deputații se întrunesc astăzi, 8 decembrie, în ședință plenară. Pe ordinea de zi au fost incluse 20 de subiecte. Urmărește ședința în regim live în videoclipul de mai jos. Сообщение (video) Urmărește live ședința parlamentului din 8 decembrie. Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte появились сначала на #diez.
Acum 4 ore
09:30
Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) a anunțat astăzi, 8 decembrie despre faptul că mai multe troleibuze din capitală vor ajunge cu întârziere la stațiile de așteptare a transportului public. Сообщение Atenție, călători! Troleibuzele din capitală circulă cu abateri de la orarul stabilit. появились сначала на #diez.
09:00
SA „Moldovagaz” a finalizat procesul de emitere și distribuire a facturilor de plată pentru gazele naturale consumate în luna noiembrie a anului curent. În acest proces, au fost identificate cazuri când gradul de vulnerabilitate socială a unor consumatori, indicat în aceste acte de plată, diferă de statutul stabilit de Guvern prin intermediul platformei compensații.md Сообщение SA „Moldovagaz” a emis facturile pentru luna noiembrie. Gradul de vulnerabilitate a unor consumatori, diferă de statutul stabilit de guvern появились сначала на #diez.
08:15
Pe mai multe porțiuni de drum din nordul și centrul țării, inclusiv în Chișinău se circulă în condiții de ceață densă, ceea ce reduce din vizibilitate. Poliția Republicii Moldova vine cu un șir de recomandări pentru cetățeni. Сообщение Poliția a anunțat despre vizibilitatea redusă pe mai multe străzi din țară. Ce recomandări trebuie să urmeze șoferii появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
22:30
Astăzi este a 287-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Armata rusă pregătește o contraofensivă în direcția orașului Kupeansk. Cele mai importante evenimente din a 287-a zi de război появились сначала на #diez.
19:45
Dacă te plictisești și nu știi cum să-ți petreci timpul util și plăcut, echipa #diez vine cu soluții. La Chișinău au loc o multitudine de evenimente ce nu pot fi trecute cu vederea. Îți propunem să guști din viața culturală a capitalei și să-ți colorezi săptămâna cu momente frumoase. Сообщение Colorează-ți săptămâna cu evenimente frumoase. Unde mergem joi, 8 septembrie появились сначала на #diez.
18:30
73 de oameni ai străzii sunt adăpostiți în prezent la Centrul de găzduire și orientare a persoanelor fără domiciliu stabil de pe strada Haltei, 2 din capitală. Primăria Chișinău informează că instituția dispune de 100 de locuri, iar la necesitate centrul poate să primească până la 150 de beneficiari. Сообщение Centrul de găzduire și orientare a persoanelor fără domiciliu poate să primească până la 150 de persoane появились сначала на #diez.
18:00
Revista Time l-a numit pe președintele ucrainean Volodâmâr Zelenski și „spiritul Ucrainei” drept persoana anului 2022. Сообщение Președintele ucrainean, Volodâmâr Zelenski, a fost declarat persoana anului de către revista Time появились сначала на #diez.
17:45
În fiecare iarnă, oamenii se împart în două categorii: cei care aleg brad natural și cei care aleg brad artificial. Iar pentru persoanele care fac parte din a doua categorie, Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor, a pregătit o listă de recomandări, care vor fi utile în procesul selectării și achiziționării pomului de Crăciun artificial și a decorațiunilor de iarnă. Сообщение În perioada sărbătorilor de iarnă, siguranța contează la fel de mult precum și atmosfera. Alege corect bradul artificial появились сначала на #diez.
17:45
Astăzi, 7 decembrie, guvernul a aprobat inițierea negocierilor și semnărea Contractului de finanțare dintre Republica Moldova şi Banca Europeană de Investiții pentru suplinirea și realizarea în continuare a proiectului „Moldova drumuri III”. Сообщение Două drumuri naționale vor fi construite și realibilitate în cadrul unui proiect finanțat de Banca Europeană появились сначала на #diez.
17:45
Astăzi, 7 decembrie, în cadrul ședinței guvernului, cabinetul de miniștri a aprobat proiectul legii Bugetului de Stat pentru anul 2023, la inițiativa ministrului finanțelor Dumitru Budeanschi. Сообщение (doc) Guvernul a aprobat Bugetul de Stat pentru anul 2023 la doar câteva ore după ce a fost supus consultării появились сначала на #diez.
17:45
Cuantumul salarial minim a fost reexaminat de Guvern după consultarea prealabilă a patronatelor și sindicatelor ținându-se cont de modificarea indicelui prețurilor de consum și de evoluția salariului mediu pe economia națională. A fost stabilit cuantumul salariului minim pe țară în mărime de 4 000 de lei, pentru un program complet de lucru de 169 de ore (în medie pe lună) începând cu 1 ianuarie 2023. Сообщение A fost stabilit cuantumul salarial minim în valoare de 4 000 de lei. Hotărârea intră în vigoare începând cu luna ianuarie появились сначала на #diez.
17:45
Nimic nu se compară cu sentimentul de a fi acasă de sărbători. Dacă vrei să-ți pregătești casa să strălucească, pomul de Crăciun nu e neapărat să fie singurul element de decor. Poți adăuga ceva în plus, considerând câteva dintre selecțiile noastre de plante festive. Nu numai că vor face spațiul să se simtă complet și feeric, dar te vei bucura de ele mult timp după despachetarea cadourilor. Сообщение Cauți o plantă potrivită atmosferei sărbătorilor de iarnă? Iată câteva idei pentru un decor festiv și sustenabil появились сначала на #diez.
16:30
Banca Europeană de Investiții (BEI) va oferi țării noastre un împrumut adițional în valoare de 100 de milioane de euro. În cadrul ședinței comisiilor permanente de astăzi, 7 decembrie, membrii Comisiei politică externă și integrare europeană au aprobat avizul consultativ pentru inițierea negocierilor și aprobarea semnării contractului de finanțare între Republica Moldova și BEI pentru suplinirea și realizarea în continuare a proiectului „Moldova drumuri III”, transmite Parlamentul Republicii Moldova. Сообщение Banca Europeană de Investiții alocă adițional 100 de milioane de euro pentru construcția drumurilor naționale появились сначала на #diez.
16:15
Poliția Republicii Moldova informează că astăzi, 7 decembrie, în jurul orei 13.45, oamenii legii au fost sesizați prin intermediul serviciului unic 112, precum că Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani este minată. Сообщение Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău. Oamenii legii au fost sesizați de un bărbat, printr-un apel telefonic появились сначала на #diez.
16:15
Drumul național R16 Bălți – Fălești – Sculeni a fost dat în exploatare. După reabilitarea a 54,6 de kilometri și construirea a 1,55 de kilometri de drum nou, cei aproximativ 56 de kilometri vor asigură conectivitatea și mobilitatea mărfurilor și pasagerilor pe traseul România – Moldova – Ucraina și invers. Сообщение Drumul național R16 Bălți – Fălești – Sculeni a fost dat în exploatare. Au fost reabilitați circa 55 de kilometri появились сначала на #diez.
15:45
Fosta deputată al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Alla Dolința, este pusă sub învinuire în dosarul finanțării ilegale a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Informația a fost confirmată pentru #diez de către Procuratura Anticorupție. Сообщение Fosta deputată Alla Dolință este pusă sub învinuire în dosarul finanțării ilegale a PSRM появились сначала на #diez.
15:45
Cabinetul de miniștri se întrunește în ședință ordinară. Astăzi, 7 decembrie, vor fi discutate 24 de subiecte. Printre acestea se regăsește hotărârea privind stabilirea cuantumului salariului minim pe țară și Regulamentului cu privire la modul de aplicare a facilităților fiscale și vamale la importul și/sau livrările de mărfuri și/sau servicii destinate implementării proiectului „Securitatea furnizării gazelor naturale”. Сообщение (video) Urmărește live ședința guvernului. Pe ordinea de zi sunt incluse 24 de subiecte появились сначала на #diez.
15:45
Londra a găzduit premiera mondială a unuia dintre cele mai așteptate filme din ultimii ani – continuarea filmului „Avatar”, regizat de James Cameron. Filmul, intitulat Avatar: The Way of Water (Calea apei), a sosit mult mai târziu decât era planificat, la 13 ani după prima sa parte, care a devenit o piatră de temelie în dezvoltarea cinematografiei 3D. Сообщение (foto) La Londra a avut loc premiera sequel-ului „Avatar”. Cei 13 ani de așteptare se vor sfârși pe 16 decembrie 2022 появились сначала на #diez.
15:45
„Boala Păcii” reprezintă percepția subiectivă că Federația Rusă nu va folosi instrumentul său militar al puterii împotriva Republicii Moldova, deoarece Moldova este un stat neutru și pașnic. Această percepție este greșită și reprezintă un fenomen foarte periculos pentru securitatea națională. Сообщение „Boala păcii” și efectele ei asupra securității naționale. De ce neutralitatea Moldovei nu ar ajuta împotriva unui atac eventual din partea Rusiei появились сначала на #diez.
14:30
Prof. univ., dr. hab. Oleg LUPAN, șef Departament Microelectronică și Inginerie Biomedicală, Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, FCIM-UTM, și dr. hab. Valentin OLEȘCIUC, cercetător științific principal, Institutul de Energetică (afiliat în 2022 Universității Tehnice a Moldovei), alături de alți doi conaționali, domină clasamentul mondial (Top 2 %) al oamenilor de știință, rezultatele căruia sunt estimate la finele ultimilor trei ani. Сообщение Doi profesori UTM au fost incluși în clasamentul mondial TOP 2 % al celor mai buni cercetători științifici ai lumii появились сначала на #diez.
14:15
În perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, au fost înregistrate 44 de cazuri de gripă sezonieră. Cele mai multe cazuri au fost atestate în municipiile Chișinău și Bălți. Сообщение Pe parcursul săptămânii precedente, au fost înregistrate 44 de cazuri de gripă în toată țara. Cele mai multe sunt la Chișinău появились сначала на #diez.
14:15
Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” organizează a 6-a ediție a competiției Robo Liga Bibliotecilor. Evenimentul va avea loc duminică, 11 decembrie, începând cu ora 10.00. Сообщение Ești pasionat(ă) de robotică? Participă la un concurs și etalează-ți creativitatea, spiritul inovativ și abilitățile de programare появились сначала на #diez.
14:15
Maib susține în continuare cetățenii ucraineni care s-au refugiat în țara noastră, printr-o nouă tranșă de donații în luna noiembrie. Сообщение Un nou ajutor pentru refugiații ucraineni: donația maib sumată în luna noiembrie constituie 6 172 285 de lei появились сначала на #diez.
13:15
Apa este folosită peste tot – în consumul personal al oamenilor, nevoile urbane, în producerea energiei, în industrie. Cel mai mare consumator de apă este însă agricultura. Aceasta utilizează în prezent în jur de 70 % din resursele globale de apă. Сообщение Apă pentru viață. Cum gestionăm eficient resursa появились сначала на #diez.
13:15
La Orange Systems facem IT creativ, iar Modular THE VISION este un cocktail de gusturi şi senzaţii, creat pe o reţetă perfectă pentru distracţie. Сообщение Orange Systems te invită la Modular THE VISION появились сначала на #diez.
13:15
Magia sărbătorilor de iarnă se simte din plin la Shopping MallDova! Singurul centru comercial de nivel european din țară a creat o atmosferă de poveste pentru oaspeții săi: decor colorat, vitrine luminoase, show-uri interactive pentru copii, dulciuri pentru cei mici și colinde de Crăciun. Începând cu data de 8 decembrie, la Shopping MallDova ai parte de o mulțime de activități fermecătoare pentru tine și familia ta. Сообщение Istorii de Crăciun de la Shopping MallDova появились сначала на #diez.
13:15
Agenția Servicii Publice anunță că, începând cu data de 6 decembrie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, desfășurarea examenului la proba practică pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule la categoriile AM, A1, A2, A (motociclu/moped) este sistată temporar. Сообщение În atenția viitorilor conducătorilor de vehicule! Examenul practic pentru obținerea permisul de conducere la câteva categorii este sistată появились сначала на #diez.
13:15
Republica Moldova are nevoie de comunicare strategică pentru a contracara amenințările hibride, mai ales cele ce țin de propagandă și dezinformare, pentru a răspunde provocărilor complexe întâmpinate de instituțiile publice naționale în promovarea politicilor publice, pentru a sincroniza eforturile și narativele în scopul consolidării societății, iar la nivel internațional avem nevoie de comunicare strategică, pentru a promova interesele naționale în mediul extern. Сообщение (video) Ce este comunicarea strategică și de ce Republica Moldova are nevoie de aceasta появились сначала на #diez.
13:15
Profesorul japonez de economie, Yoshii Masahiko, aflat într-o vizită în Republica Moldova a avut o întrevedere cu Rectorul ASEM, Alexandru STRATAN, dr. hab., prof. univ., membru corespondent al AŞM. Сообщение Profesorul japonez de economie Yoshii Masahiko, în vizită la ASEM появились сначала на #diez.
13:15
Prin intermediul proiectului „Laboratoare de cetățenie activă – sprijin pentru participarea tinerilor”, Centrul pentru Dezvoltare Educațională și Comunitară (CDEC) și-a propus să le ofere tinerilor posibilitatea să se implice activ în acțiuni comunitare la nivel local. Scopul proiectului a contribuit la sporirea nivelul de implicare a tinerilor din diverse raioane în soluționarea problemelor comunității locale, dezvoltarea activismului civic și a voluntariatului prin organizarea laboratoarelor de cetățenie activă, capacitarea abilităților tinerilor în spiritul activismului civic și voluntariatului, consolidarea dialogului cu reprezentanții administrației publice locale și încurajarea inițiativelor comunitare în localitățile lor. Сообщение Eveniment de totalizare a proiectului „Laboratoare de cetățenie activă – sprijin pentru participarea tinerilor” появились сначала на #diez.
13:15
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a fost premiată cu distincția „Madeleine K. Albright” pe 6 decembrie, de către Institutul Național Democratic din SUA (NDI) pentru „eforturile sale de a promova valorile democratice”. Сообщение Maia Sandu a fost premiată pentru „eforturile sale de a promova valorile democratice”, de către Institutul Național Democratic din SUA появились сначала на #diez.
Ieri
12:00
Maib în colaborare cu Bursa de Valori București, în parteneriat cu WOOD & Co, cu sprijinul EBA Moldova și AmCham Moldova au plăcerea să vă invite la Forumul „Listarea pe o piață de capital internațională”, care va avea loc luni, 12 decembrie 2022, la Courtyard by Marriott Chișinău. Сообщение Maib și Bursa de Valori București organizează Forumul Listarea pe o piață de capital internațională появились сначала на #diez.
12:00
Mulți tineri aspiră la continuarea studiilor peste hotare însă nu au parte de un mentor care să-i îndrume, oferindu-le răspunsuri și soluții în baza experiențelor personale și veridice. Сообщение Ți-ar plăcea să-ți faci studiile peste hotare țării? Participă la „Student Vision” și află cum e să înveți în Germania появились сначала на #diez.
11:45
Fiecare om iubește ceva în această lume. Unii sunt pasionați de sport, alții au o dragoste aparte pentru cănuțe, iar unii privesc din nou și din nou serialele ori filmele preferate. Desigur că în această lume plină de posibilități există și cei care au o atracție specială față de „două coperte lipite care cuprind paginile aceluiași destin”. Prin urmare, într-un moment din viața fiecărui/fiecărei iubitor/iubitoare de lectură apare acea clipă când își dorește să dețină propria bibliotecă de acasă, și nu una oarecare, dar specifică preferințelor lui/ei. Сообщение (foto) Răscolind prin biblioteca de acasă a Alinei Gîrneț, tânăra care cumpără cărți din țările pe care le vizitează появились сначала на #diez.
11:45
Autoritățile Germaniei au arestat 25 de persoane, suspectate că ar fi planificat o lovitură de stat. Autoritățile germane au declarat că grupul format din extremiști de dreapta și foști militari planificau să asalteze clădirea parlamentului, Reichstag, și să preia puterea. Сообщение Tentativă de lovitură de stat în Germania! 25 de persoane, bănuite că planificau să asalteze parlamentul și să preia puterea, au fost arestate появились сначала на #diez.
10:45
Până în 2025, Moldova va avea două centrale termoelectrice de cogenerare, a declarat viceprim-ministrul Andrei Spînu. Potrivit lui, a fost lansată licitația pentru proiectarea și construcția centralelor electrice de cogenerare. Сообщение Până în 2025, vom avea două centrale termoelectrice de cogenerare! Cum vor contribui acestea la situația energetică din țară появились сначала на #diez.
10:15
În perioada iernii se produc cele mai multe accidente, iar din acest motiv, este esențial ca starea drumului să fie monitorizată încontinuu. În unele cazuri însă, șoferii se pot confrunta cu anumite abateri de la normă. Vezi mai jos la ce numere de telefon poți apela în asemenea situații și ce link trebuie să accesezi ca să fii mereu informat(ă). Сообщение Numerele de telefon la care poți suna iarna pentru a obține detalii despre condițiile circulației rutiere появились сначала на #diez.
10:15
Dacă te interesează să afli mai multe despre Școala Democrației 2023, vino la EECMD Open House, o reuniune de prezentare a Școlii Democrației 2023. Tema Școlii Democrației 2023 este DemTech: Tendințe în democrație și digitalizare. Сообщение Dacă ești interesat(ă) de Școala Democrației 2023, vino la un eveniment deschis ca să afli mai multe detalii появились сначала на #diez.
10:15
Creșterea inflației și a prețurilor pentru serviciile comunale pune presiune pe ambele categorii – venitul consumatorilor și marjele de afaceri, Glovo – o aplicație inovatoare cu mai multe categorii – lansează Glovo Local, noul program pentru afaceri mici și mijlocii din industria vânzărilor retail și restaurantelor pentru a le permite să își digitalizeze serviciile și să-și stimuleze creșterea. Сообщение Glovo lansează Glovo Local, un program care susține afacerile mici să prospere pe fondul crizei economice появились сначала на #diez.
10:15
Continuăm să vă prezentăm studenții (studentele) din Republica Moldova care au devenit șefi (șefe) de promoție în cadrul universităților din România. Victoria Oroșan este din Fălești și a studiat la Universitatea de Vest din Timișoara, în cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor, unde a fost desemnată șefă de promoție. Prin intermediul programului de mobilități academice Erasmus+, tânăra a studiat și în Polonia și Portugalia, iar experiențele trăite au ajutat-o să se dezvolte pe plan personal și academic. În continuare vă invităm să o descoperiți. Сообщение Faceți cunoștință cu Victoria Oroșan – basarabeanca desemnată șefă de promoție la Universitatea de Vest din Timișoara появились сначала на #diez.
09:15
Ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi a anunțat că bugetarii vor avea parte, începând cu luna ianuarie 2023, de o majorare a salariilor în valoare de 1300 de lei. Potrivit șefului de la Finanțe, majorarea cu suma fixă de 1 300 de lei îi avantajează, în special, pe salariații cu venituri foarte mici. Сообщение Dumitru Budianschi a spus că din luna ianuarie salariile vor crește cu 1 300 de lei, iar pensiile vor fi majorate cu 14,1 % появились сначала на #diez.
6 decembrie 2022
22:45
Astăzi este a 286-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Un incendiu de mare amploare a izbucnit în zona aerodromului militar din Kursk. Cele mai importante evenimente din a 286-a zi de război появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.