400 de paturi noi pentru spitalele de psihiatrie din țară

NewsUngheni, 24 noiembrie 2022 22:30

Spitalele de psihiatrie din țară au fost dotate cu 400 de paturi noi și seturi de lenjerie pentru acestea, pături, perne, saltele și huse pentru [...] Articolul 400 de paturi noi pentru spitalele de psihiatrie din țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 24 ore
20:20
Lotul 2 al drumului național R16 Bălți – Fălești – Sculeni a fost dat în exploatare. Odată cu reabilitarea celor 29.2 km ai lotului 2, [...] Articolul Au fost finalizate lucrările de reabilitare a traseului R16 Bălți – Fălești – Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 8 decembrie 2022, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8385 Coroana daneza [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 8 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:30
În atenția conducătorilor auto care circulă pe drumurile publice din Republica Moldova în aceste momente: Pe mai multe porțiuni de drum din țară se circulă [...] Articolul Atenție șoferi: Drumurile naționale sunt învăluite în ceață densă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Prin Dispoziția primarului municipiului Ungheni nr. 332-02/1-7 din 5 decembrie 2022, Alexandru Ambros convoacă la data de 16 decembrie 2022 consilierii municipali în ședință extraordinară Ședința [...] Articolul Consiliul municipal Ungheni se convoacă în ședință ordinară la 16 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut marți seară, la Casa Albă, o discuție cu Kamala Harris, vicepreședinta Statelor Unite ale Americii. Lidera de la [...] Articolul Președinta Maia Sandu s-a întâlnit la Casa Albă cu Kamala Harris, vicepreședinta SUA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Președinta Maia Sandu s-a întâlnit, în cadrul vizitei în SUA, cu Secretarul de Stat al Trezoreriei americane, Janet Yellen. Discuția s-a focusat pe acțiunile anticorupție [...] Articolul Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Secretarul de Stat al Trezoreriei SUA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:10
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadoarea SUA la Organizația Națiunilor Unite, Linda Thomas-Greenfield. Oficialele au vorbit despre situația precară de [...] Articolul Maia Sandu a discutat cu Linda Thomas-Greenfield – Ambasadoarea SUA pe lângă ONU apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu senatorul democrat Bob Menendez, președinte al Comisiei pentru Relații Externe a Senatului SUA, și cu republicanul James [...] Articolul Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu membrii Comisiei pentru Relații Externe a Senatului SUA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu Jennifer Granholm, Secretar de Stat pentru Energie al SUA. Discuția s-a focusat pe criza energetică severă prin [...] Articolul Maia Sandu a avut o întrevedere cu Jennifer Granholm, Secretara de Stat pentru Energie al SUA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
În timpul vizitei de lucru în SUA, șefa statului a discutat cu reprezentanții diasporei noastre despre cum evoluează lucrurile în Moldova și cum pot ei [...] Articolul Maia Sandu s-a întâlnit cu cetățenii moldoveni stabiliți în Statele Unite apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
11:00
Pe parcursul ultimelor 3 săptămâni se atestă o scădere constantă a prețurilor la carburanți la bursele internaționale, fapt care se reflecta și în prețurile la [...] Articolul În ultimele 3 săptămâni, prețul la benzină a scăzut cu 2.84 lei, iar la motorină – cu 3.05 lei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre cu o nouă ieftinire a prețului de comercializare a carburanților. În această ordine de idei, pentru ziua [...] Articolul Motorina și benzina continuă să se ieftinească. Prețul carburanților pentru 8 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Pe parcursul ultimelor 3 săptămâni se atestă o scădere constantă a prețurilor la carburanți la bursele internaționale, fapt care se reflecta și în prețurile la [...] Articolul În ultimelor 3 săptămâni, prețul la benzină a scăzut cu 2.84 lei, iar la motorină – cu 3.05 lei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
În următorii ani, Republica Moldova ar putea avea două centrale termoelectrice de cogenerare noi, localizate în municipiul Chișinău Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor [...] Articolul R. Moldova ar putea avea două centrale termoelectrice noi până în 2025 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul Energeticii (UCIPE) a anunţat concurs pentru proiectarea, furnizarea, instalarea și punerea în funcțiune a două noi [...] Articolul Până în 2025, R. Moldova ar putea avea două centrale termoelectrice de cogenerare noi apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 36 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 36.7 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
6 decembrie 2022
20:50
Ofițerii de patrulare ai Serviciului de patrulare INSP Ungheni – Nisporeni informează că au „prins” un autoturism de model VW Passat CC care circula cu [...] Articolul INSP a „prins” un VW Passat CC circulând cu 119 km/h pe strada Națională din mun. Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru ziua de miercuri, 7 decembrie 2022, precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță și maxime termice de +6°C [...] Articolul Prognoza meteo pentru 7 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:00
Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienților, Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. anunță că pentru perioada 7 – 9 decembrie 2022 vor avea loc întreruperi programate ale furnizării [...] Articolul Adresele din Călărași și Nisporeni unde va fi deconectată energia electrică la 7 – 9 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 7 decembrie 2022, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8436 Coroana daneza [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 7 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
La 7 decembrie 2022, începând cu ora 15:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 48-a ședință a executivului din anul [...] Articolul Ședința Guvernului din 7 decembrie 2022. Pe ordinea de zi – 21 proiecte de acte normative apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
În cadrul vizitei la Washington, Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu Kristalina Georgieva, Directoarea Generală a Fondului Monetar Internațional. Informația este comunicată de către Președinția [...] Articolul Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu Kristalina Georgieva, Directoarea Generală a FMI apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Aprofundarea cooperării moldo-ucrainene în sectorul energetic și economic, continuitatea proiectelor comune în domeniul transportului și al infrastructurii, viziunile ambelor state privind implementarea cu succes a [...] Articolul Natalia Gavrilița a avut o întrevedere la Kiev cu Denis Șmigal, prim-ministrul Ucrainei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat la 5 decembrie 2022, la Washington cu Nancy Pelosi, Președinta Camerei Reprezentanților din Congresul Statelor Unite. Informația este [...] Articolul Maia Sandu a avut o întrevedere cu Nancy Pelosi, Președinta Camerei Reprezentanților din Congresul SUA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
ÎCS „Premier Energy” SRL și SA „Furnizarea Energiei Electrice Nord” vor înainta către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), în termen de o zi [...] Articolul Comisia pentru Situații Excepționale a dispus revizuirea tarifelor pentru energie electrică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a început ieri vizita în Statele Unite ale Americii cu o întrevedere cu Samantha Power, Administratoarea Agenției pentru Dezvoltare Internațională [...] Articolul Maia Sandu s-a întâlnit la Washington cu Samantha Power, Administratoarea USAID apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a încheiat la 3 decembrie 2022 vizita la Tokyo cu o întâlnire cu un grup de moldoveni care locuiesc și [...] Articolul Președinta Maia Sandu a discutat cu membrii comunității de moldoveni din Japonia apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu s-a întâlnit sâmbătă, în marja vizitei la Tokyo, cu șeful diplomației japoneze, Yoshimasa Hayashi. Dialogul a vizat cooperarea bilaterală și [...] Articolul Maia Sandu a avut o întrevedere cu Yoshimasa Hayashi – ministrul Afacerilor Externe al Japoniei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:10
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat, în această dimineață, cu Prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida. Interlocutorii au vorbit despre relațiile bune dintre țările noastre și [...] Articolul Maia Sandu a discutat relațiile moldo-japoneze cu premierul nipon Fumio Kishida apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut, în marja vizitei în Japonia, o întrevedere cu Președintele Islandei, Guðni T. Jóhannesson. Agenda discuțiilor a vizat cooperarea [...] Articolul Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu Guðni T. Jóhannesson, Președintele Islandei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit în cadrul vizitei la Tokyo cu membrii Federației japoneze a oamenilor de afaceri, Keidanren, organizație care întrunește circa [...] Articolul La Tokyo, Maia Sandu a invitat oamenii de afaceri japonezi să investească în R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre cu o nouă ieftinire a prețului de comercializare a carburanților. În această ordine de idei, pentru ziua [...] Articolul Minus 11 și 8 bani per litru. Prețul carburanților pentru 7 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:40
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit la Tokyo cu mai mulți membri ai legislativului nipon. În cadrul întrevederii, șefa statului le-a vorbit parlamentarilor niponi [...] Articolul Cooperarea moldo-niponă discutată de Maia Sandu cu membrii Parlamentului Japoniei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
Ca și în weekendurile anterioare, în perioada 2 – 4 decembrie 2022, INSP a continuat verificarea șoferilor în cadrul mai multor filtre care au avut [...] Articolul Sinteza INSP pentru weekend: peste 4 000 încălcări a RCR apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
Angajații Direcției inspecție efectiv din cadrul IGPF de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii SIS și ai Serviciului Vamal, au deconspirat duminică o încercare de scoatere [...] Articolul Tentativă de contrabandă cu cca 18 mii pachete de țigări către UE – deconspirată în PTF Costești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră amintește că la trecerea frontierei de stat a Republicii Moldova nu sunt impuse restricții de circulație pentru cetățenii străini. [...] Articolul Top 5 traversări a frontierei Republicii Moldova în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 35 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 35.9 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
5 decembrie 2022
21:00
La 5 decembrie 2022, Comisia pentru Situații Excepționale a fost convocată din nouă în ședință. Tradițional, ședința CSE a fost rezidată de prim-ministra Natalia Gavrilița. [...] Articolul Dispoziția Comisiei pentru Situații Excepționale nr. 53 din 5 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru ziua de marți, 6 decembrie 2022, cer noros și maxime termice de +1°C / +3°C și minime de [...] Articolul Prognoza meteo pentru 6 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 6 decembrie 2022, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8497 Coroana daneza [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 6 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Dragi cetățeni, în Ucraina are loc un nou val de atacuri cu rachete care generează consecințe directe și asupra țării noastre. Am fost informată că [...] Articolul Mesajul Prim-ministre Natalia Gavrilița cu privire la incidentul cu racheta depistată la Briceni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a [...] Articolul [FLASH] Poliția de Frontieră a descoperit o rachetă în apropiere de orașul Briceni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Federația Rusă a lansat un nou atacul masiv cu rachete asupra infrastructurii critice din Ucraina. Acest lucru ar putea provoca al 3-lea blackout energetic în [...] Articolul [FLASH] Oscilații de tensiune în R. Moldova urmare a unui atac cu rachete în regiunea Odesa apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Federația Rusă a lansat un nou atacul masiv cu rachete asupra infrastructurii critice din Ucraina. Acest lucru ar putea provoca al 3-lea blackout energetic în [...] Articolul [FLASH] Oscilații de tensiune în Chișinău urmare a unui nou atac cu rachete în regiunea Odesa apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
Doi tineri au fost condamnați la ani grei de pușcărie pentru că au abuzat sexual o minoră într-un sat din Călărași Prin sentința Judecătoriei Strășeni, [...] Articolul Ani grei de pușcărie pentru doi tineri care au abuzat sexual o minoră într-un sat din Călărași apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:10
Geniştii Armatei Naţionale au neutralizat, în luna noiembrie curent, 14 obiecte explozive de diferite tipuri. Potrivit șefului Serviciului Geniu al Armatei Naționale, locotenent-colonel Igor Livițchi, în perioada respectivă au fost executate 12 misiuni [...] Articolul Geniștii militari au lichidat 14 obiecte explozive de diferite tipuri în luna noiembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Un cutremur cu magnitudinea ml 3.9 pe scara Richter a avut loc în această seara zilei de ieri, 4 decembrie 2022 la cca 200 km Sud-Vest de [...] Articolul Cutremur cu magnitudinea ml 3.9 pe scara Richter, înregistrat la 165 km de Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
„În ultima perioadă am avut negocieri complicate cu reprezentanții Tiraspolului și am ajuns la o înțelegere care asigură țara cu electricitate. Prețul la electricitate în [...] Articolul Andrei Spînu: „În această iarnă, vom avea energie electrică mai ieftină pentru toată țara” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre cu o nouă ieftinire a prețului de comercializare a carburanților. În această ordine de idei, pentru ziua [...] Articolul Motorina și Benzina continuă să se ieftinească. Prețul carburanților pentru 6 decembrie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Conferință de presă susținută de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, privind situația energetică din țară.. Amintim că sâmbătă, 3 decembrie 2022, Andrei Spînu [...] Articolul [LIVE] Conferință de presă susținută de Andrei Spînu privind situația energetică din țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.