Au fost desemnați 20 cei mai buni angajatori din Republica Moldova

StiriDinMoldova, 24 noiembrie 2022 17:20

Cei mai buni 20 de angajatori din țară au fost desemnați de Undelucram.md, o platformă a cărei comunitate este formată din companii din Republica Moldova care numără în total peste 120.000 de angajați. Clasamentul a fost creat în baza recenziilor lăsate de utilizatorii site-ului. Astfel, prima poziție este ocupată de Kaufland Moldova, care în 2019 […] Articolul Au fost desemnați 20 cei mai buni angajatori din Republica Moldova apare prima dată în Știri din Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StiriDinMoldova

Ieri
13:30
Peste 90 de antreprenoare din toată țara au beneficiat de cursuri gratuite de management financiar, oferite de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. În perioada iunie – noiembrie 2022, au fost organizate 3 traininguri în format online pentru a oferi oportunitate antreprenoarelor din toată ţara să participe la sesiuni, indiferent de regiunea de activitate. Cursurile […] Articolul Cursuri gratuite pentru antreprenoarele din țară. Peste 90 de femei de afaceri au urmat training-uri de management financiar, oferite de BERD apare prima dată în Știri din Moldova.
24 noiembrie 2022
17:20
Cei mai buni 20 de angajatori din țară au fost desemnați de Undelucram.md, o platformă a cărei comunitate este formată din companii din Republica Moldova care numără în total peste 120.000 de angajați. Clasamentul a fost creat în baza recenziilor lăsate de utilizatorii site-ului. Astfel, prima poziție este ocupată de Kaufland Moldova, care în 2019 […] Articolul Au fost desemnați 20 cei mai buni angajatori din Republica Moldova apare prima dată în Știri din Moldova.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:10
Printre motivele cele mai frecvente pentru care tinerii din capitală aleg să plece peste hotare se numără lipsa studiilor superioare de calitate, a activităților culturale și de odihnă, dar și lipsa distracțiilor. De asemenea, mulți dintre aceștia nu văd oportunități de dezvoltare profesională la Chișinău și creștere în carieră. Sunt câteva dintre concluziile unui sondaj […] Articolul De ce pleacă tinerii din țară și cum îi putem întoarce?! Strategia care vrea să-i motiveze pe viitorii specialiști să rămână acasă apare prima dată în Știri din Moldova.
11:10
Cei mai buni 20 de angajatori din țară au fost desemnați de Undelucram.md, o platformă a căreicomunitate este formată din companii din Republica Moldova care numără în total peste120.000 de angajați. Clasamentul a fost creat în baza recenziilor lăsate de utilizatorii site-ului.Astfel, prima poziție este ocupată de Kaufland Moldova, care în 2019 a deschis primele […] Articolul Au fost desemnați 20 cei mai buni angajatori din Republica Moldova apare prima dată în Știri din Moldova.
10:30
Edilul Capitalei, Ion Ceban, reamintește că întreprinderea ”Apă-Canal Chișinău” nu mai poate face prețurilor mari pentru energia electrică și gaze și că instituția a fost avertizată că astăzi locuitorii Capitalei ar putea rămâne fără apă. ”Stimați locuitori, am fost avertizați că astăzi putem rămâne și fără apă. Am adus toate argumentele tuturor autorităților centrale și […] Articolul Ceban: Chișinăul riscă să rămână azi fără apă la robinete apare prima dată în Știri din Moldova.
23 noiembrie 2022
21:50
Prima ședință cu membrii Consiliului consultativ economic, financiar pe lângă Primarul General al municipiului Chişinău, a fost organizată de către primarul general Ion Ceban. Potrivit edilului, din consiliul fac parte 12 membri din domeniul HoReCa, Asociaţia Investitorilor Străini, Asociaţia Businessului European, Camera de comerţ şi industrie din Republica Moldova, dar şi experţi economici. “Subiectul pus […] Articolul Ion Ceban a organizat prima ședință cu membrii Consiliului consultativ economic, financiar pe lângă Primarul General al Chișinăului. S-a discutat despre aplicarea taxelor locale în anul 2023 apare prima dată în Știri din Moldova.
10:50
O nouă grupă pentru copii a fost deschisă la Grădinița nr. 174 din sectorul Centru al capitalei. Potrivit primarului general Ion Ceban, astfel în această instituţie de educaţie timpurie activează deja 11 grupe care sunt frecventate de 250 de copii. „La fel în curând în sectorul Rîșcani în Complexul educațional Lomonosov, vom deschide 4 grupe […] Articolul O nouă grupă pentru copii a fost deschisă la Grădinița nr. 174 din sectorul Centru apare prima dată în Știri din Moldova.
22 noiembrie 2022
15:20
În Republica Moldova activează 40 de Centre Comunitare de Sănătate Mintală (CCSM), unde mii de oameni din toată țara primesc consultații gratuite, beneficiază de consiliere psihologică și alte servicii care îi ajută să treacă mai ușor peste problemele psiho-emoționale cu care se confruntă. Toate informațiile despre rețeaua CCSM pot fi accesate de acum încolo pe […] Articolul (VIDEO) A fost lansat site-ul sanatate-mintala.md, portalul rețelei de Centre Comunitare de Sănătate Mintală din R. Moldova apare prima dată în Știri din Moldova.
13:00
Reparația acceselor către curțile de bloc și a trotuarelor din sectorul Botanica a demarat la începutul lunii octombrie curent. În total, urmează a fi reabilitate 73 de accese de pe 5 străzi din sector. Lucrările de reparație includ  decaparea betonului asfaltic uzat și a bordurilor, ridicarea la nivelul drumului a capacelor căminelor de vizitare, amenajarea […] Articolul 60 mln lei au fost alocate pentru reparația acceselor către curțile de blocuri din Chișinău apare prima dată în Știri din Moldova.
13:00
Ion Ceban: ”Am văzut că s-au strecurat în presă unele date referitor la situația de la ”Apă-Canal Chișinău”. Lucrurile sunt foarte grave acolo, iar în prag de iarnă aceste lucruri devin și mai grave. Am să rog ca fiecare să abordeze depolitizat acest subiect. Ați văzut că Premier Energy a transmis un material în scris […] Articolul Primarul Capitalei: Cineva își dorește intenționat falimentarea ”Apă-Canal Chișinău” apare prima dată în Știri din Moldova.
21 noiembrie 2022
15:50
Peste 54 la sută dintre locuitorii Capitalei vor crearea unei Poliții municipale, care să nu fie subordonată structurilor centrale ale statului, arată un nou sondaj al Companiei ”Date Inteligente” realizat în cadrul Proiectului Buget Civil. Mulți locuitori ai municipiului sunt convinși că în acest mod proiectele de securitate publică vor avea un efect mult mai […] Articolul POLIȚIA MUNICIPALĂ, O NECESITATE apare prima dată în Știri din Moldova.
15:00
Majoritatea absolută a locuitorilor municipiului Chișinău se simte confortabil atunci când se deplasează prin cartiere. 80 la sută dintre participanții la cel mai recent sondaj al Companiei ”Date Inteligente” susțin că le este foarte ușor și ușor să se deplaseze pe străzile din zonele unde locuiesc. De asemenea, conform categoriilor făcute de realizatorii studiului, aproximativ […] Articolul Sondaj // Locuitorii orașului Chișinău se simt în siguranță prin cartierele municipiului apare prima dată în Știri din Moldova.
12:50
Aproximativ 36 la sută dintre locuitorii municipiului Chișinău conduc un vehicul, inclusiv autoturism, biciclete sau trotinete. Fiecare al doilea bărbat din Capitală conduce o unitate de transport, iar în rândul femeilor cota este de 22 la sută. Datele se regăsesc într-un studiu realizat de Compania ”Date Inteligente”, realizat în cadrul Proiectului Buget Civil. Sondajul arată […] Articolul Fiecare al treilea locuitor al Capitalei conduce un mijloc de transport apare prima dată în Știri din Moldova.
12:50
Calitatea transportului public în municipiul Chișinău a crescut enorm în ultimii 2 ani. Cel puțin asta spune un sondaj realizat de către compania iData. Potrivit datelor, aproximativ 60% din călători sunt satisfăcuți de călătoriile dintr-un punct în altul. Astfel, într-un procentaj de 55 la sută, locuitorii capitalei spune că sunt mulțumiți de comoditatea în troleibuze […] Articolul SONDAJ: Locuitorii capitalei spun că sunt mulțumiți de comoditatea în troleibuze și autobuze apare prima dată în Știri din Moldova.
20 noiembrie 2022
21:00
Primarul general Ion Ceban a avut astăzi la Primăria Chișinău o întrevedere cu Marcel CIOLACU, Președintele Camerei Deputaților din România și Preşedintele Partidului Social Democrat, care se află într-o vizită la Chișinău. Edilul spune că au discutat despre problemele actuale cu care se confruntă municipalitatea, dar și despre proiectele ce sunt desfășurăm în Chișinău împreună […] Articolul Ion Ceban a avut astăzi o întrevedere cu Marcel Ciolacu apare prima dată în Știri din Moldova.
19 noiembrie 2022
14:40
Mâine se plantează din nou. În această săptămână primaria Chișinău a plantat arbori și arbuști în toate sectoarele capitalei. “Startul Campaniei anuale de plantare a fost dat de Primăria Chișinău sâmbăta trecută, iar scopul este ca în această lună să plantăm 60 de mii de arbori. ora – 10:00 în fața Liceului Teoretic cu profil […] Articolul În această săptămână primaria Chișinău a plantat arbori și arbuști în toate sectoarele capitalei apare prima dată în Știri din Moldova.
18 noiembrie 2022
13:10
În aceste zile au început lucrările de amenajare a scuarului de la intersecția străzii Nicolae Zelinski cu bulevardul Decebal. Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, echipele de muncitori vor interveni pentru a repara scările de acces din scuar, vor reabilita aleile pietonale și vor instala sistemul de iluminat public. De asemenea, va fi amenajată o zonîă […] Articolul Au început lucrările de amenajare a scuarului din str. Nicolae Zelinski intersecție cu bd. Decebal apare prima dată în Știri din Moldova.
13:10
Accesele în instituțiile de învățământ din oraşul Chișinău sunt reparate de către Primărie. Potrivit edilului Ion Ceban, 130 de căi de acces către instituții de învățământ și de educație timpurie din Capitală vor fi reparate, în acest an și pe parcursul anului viitor. Ceban spune că acestea reprezintă peste 40% din numărul total de instituții […] Articolul 130 de căi de acces către instituții de învățământ și de educație timpurie din Capitală vor fi reparate apare prima dată în Știri din Moldova.
17 noiembrie 2022
11:00
Conform datelor statistice, din 2017 până în prezent intensitatea fluxului de circulație în Moldova a crescut de aproximativ 22%, inclusiv în municipiul Chișinău. Una dintre problemele majore din capitală este infrastructura pietonală parțial degradată. În linii generale, nu s-a intervenit la acest capitol după perioada sovietică sau s-a intervenit foarte puțin. A doua problemă este […] Articolul Municipalitatea își propune crearea unei rețele de 150 km de piste de cicliști în relief natural apare prima dată în Știri din Moldova.
11:00
Agenția de Investiții a organizat și finanțat participarea Moldovei cu stand de țară la unul dintre cele mai mari evenimente tehnologice din lume, Web Summit 2022, desfăşurat în noiembrie în capitala Portugaliei, Lisabona. Peste 71 de mii de participanți din 160 de țări au fost prezenți în acest an la conferința care reunește experți din […] Articolul Echipa Moldovei, la cea mai importantă platformă dedicată tehnologiilor din Europa apare prima dată în Știri din Moldova.
10:20
Noua grădiniță va avea trei grupe, inclusiv una de creșă. Noua instituție preșcolară va fi frecventată de 60 de copii. Construcția edificiului cu două etaje a grădiniței din Brăila a început în vara anului 2021 și urmează să se încheie la sfârșitul acestui an. Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, municipalitatea a finanțat 60 la sută […] Articolul Lucrările de edificare a grădiniței din satul Brăila, comuna Băcioi, se apropie de sfârșit apare prima dată în Știri din Moldova.
16 noiembrie 2022
12:20
Artcolul întinulat “De ce arta are puterea de a schimba lumea” este publicat de Yulia Chmelenko, absolventa Universității din Chicago, curator, critic si istoric de artă, membru al Asociatiei Internationale a Criticilor de Artă.  “Ne afectează oare arta vizuală? Este oare una dintre responsabilitățile majore ale artiștilor de a-i face pe oameni să simtă arta […] Articolul Cristina Balan, pe prima pagină a unei publicații de artă londoneze apare prima dată în Știri din Moldova.
11:50
Lucrările de reabilitare a Grădinii Publice Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din centrul oraşului continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, este vorba despre prima etapă de lucrări ce presupune instalarea sistemului de irigare, reabilitarea iluminatului public și a pilonilor, instalarea sistemului de supraveghere video şi reparația havuzurilor. Lucrările propriu-zise pe teren au început în luna […] Articolul Scuarul Catedralei, în plină reabilitare. Ceban: Valoarea totală a proiectului este de 14 milioane de lei apare prima dată în Știri din Moldova.
15 noiembrie 2022
13:10
Bulevardul Dacia din capitală își schimbă aspectul peisagistic. Potrivit primarului general Ion Ceban, în cadrul campaniei de plantare a arborilor, lansată weekendul trecut, pe mijlocul arterei au fost sădiți aproximativ 100 de platani. Specialiștii spun că pe lângă calitățile peisagistice, acești arbori au o longevitate mare, iar lemnul platanilor este unul rezistent la vânturi puternice […] Articolul Bulevardul Dacia din capitală își schimbă aspectul peisagistic apare prima dată în Știri din Moldova.
11:30
De la declanșarea războiului din Ucraina, Primăria municipiului Chișinău a fost implicată plenar în gestionarea crizei refugiaților. Potrivit primarului general Ion Ceban, grație efortului municipalității, a oraşelor – partenere, sprijinului organizațiilor naționale și internaționale, dar și a agenților economici, zeci de mii de ucraineni au beneficiat de cazare, ajutor umanitar şi de toate tipurile de […] Articolul Ion Ceban: De la declanșarea războiului din Ucraina, Primăria Chișinău a fost implicată plenar în gestionarea crizei refugiaților. Cu ce a contribuit apare prima dată în Știri din Moldova.
14 noiembrie 2022
12:00
Primarul general Ion Ceban se arată dezamăgit de guvernarea PAS, care la miez de noapte „decid soarta” cetățenilor. Edilul spune că cei care au venit să promoveze valorile Europene, fac inversul. „Iată când sunteți întrebați de transparență, rog să nu fie ca cea care am urmărit ieri noaptea în Președinția Republicii Moldova. Iată așa noaptea, […] Articolul Ion Ceban: PAS a venit să ne împărtășească valorile UE, însă avem o simulare apare prima dată în Știri din Moldova.
12:00
În fața progresului tehnologic, profesorii din Republica Moldova sunt tot mai motivați să le ofere elevilor o instruire în pas cu schimbările ce au loc în acest domeniu. Se întâmplă și în localitățile rurale, unde pedagogii fac eforturi considerabile pentru a crește oportunitățile elevilor de a studia disciplinele digitale. Un exemplu în acest sens este […] Articolul Educația viitorului, în localitățile rurale. Una dintre cele mai inovatoare profesoare din țară aduce tehnologia în sălile de clasă din Giurgiulești apare prima dată în Știri din Moldova.
11:00
Primarul Capitalei, Ion Ceban, cere demisia Veronicăi Dragalin și a lui Sergiu Litvinenco, după scurgerile informaționale apărute săptămâna trecută în spațiul public. Edilul a declarat că mesajele de pe chat-urile făcute public se demonstrează faptul că șefa Procuraturii Anticorupție a fost numită în funcție cu abateri grave și în baza unui concurs netransparent. ”Despre modul […] Articolul Primarul Capitalei cere demisia Veronicăi Dragalin și a lui Sergiu Litvinenco, după scurgerile informaționale apărute săptămâna trecută în spațiul public apare prima dată în Știri din Moldova.
11 noiembrie 2022
12:40
Circulația rutieră pe străzile Capitalei, în special în zona centrală, ar fi mult mai fluidizată, dacă nu ar exista un sabotaj din partea autorităților centrale, în special din partea Ministerului de Interne. Declarația a fost făcută de primarul Ion Ceban în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8. ”Primăria Chișinău este responsabilă de infrastructura rutieră, […] Articolul Ceban susține că în pofida piedicilor puse de autoritățile centrale, va continua să implemnteze reformele privind fluidizarea traficului apare prima dată în Știri din Moldova.
11:30
Primarul general Ion Ceban se declară un primar și un om politic pro-UE, atât el, cât și partidul pe care îl va înregistra în curând. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. „Din acest proiect face parte o echipă foarte mare. Eu sunt surprins de numărul foarte mare de oameni […] Articolul Ion Ceban se declară un primar și un om politic pro-UE, atât el, cât și partidul pe care îl va înregistra apare prima dată în Știri din Moldova.
11:20
Primarul Capitalei, Ion Ceban, a scos în vileag mai multe scheme ale exponenților actualei guvernări privind livrările de gaze în Republica Moldova și a vorbit despre modul cum reprezentanții conducerii țării se ascund după paravanul războiului din Ucraina pentru a justifica majorările artificiale ale prețurilor. Edilul a declarat în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la […] Articolul Ion Ceban a scos în vileag mai multe scheme ale actualei guvernări privind livrările de gaze apare prima dată în Știri din Moldova.
10 noiembrie 2022
13:30
Peste 13 ani, spațiile verzi urbane trebuie să acopere 45 la sută din municipiul Chișinău, față de cota de 17 procente, care este în prezent. Cu acest plan promițător a venit primarul Capitalei, Ion Ceban, în cadrul simpozionului internațional dedidcat celor 30 de ani de la crearea Întreprinderii municipale „Asociația pentru Gospodărirea Spațiilor Verzi”, organizație […] Articolul Edilul capitalei: Ne propunem ca până în 2035 Chișinăul să ajungă în topul celor mai verzi orașe din Europa apare prima dată în Știri din Moldova.
9 noiembrie 2022
15:50
Interesul guvernării actuale de a rezolva problemele cetățenilor se contrazice prin justificarea războiului din țara vecină. Este concluzia politologului Ian Lisnevschi, după o analiză a cercetărilor sociologice apărute în ultima perioadă. Aseară, în cadrul emisiunii ”Acces Direct” de la NTV, politologul a menționat că majoritatea cetățenilor vor pace și respectarea drepturilor cu orice preț. Potrivit […] Articolul Interesul guvernării actuale se contrazice prin justificarea războiului din Ucraina apare prima dată în Știri din Moldova.
15:10
Uniunea Europană nu va putea aloca Ucrainei anul acesta o tranșă de 3 miliarde de euro din pachetul din mai. Aparent, în condițiile crizei energetice, Europa însăși nu are destui bani. De menționat că încă din mai 2022, Comisia Europeană a decis să aloce Ucrainei asistență în valoare de până la 9 miliarde de euro. […] Articolul Expert: Solidaritatea mondială – doar o declarație politică. Ce se întâmplă în lume? apare prima dată în Știri din Moldova.
14:40
Un acord de colaborare care presupune digitalizarea celei mai mari instituții de învățământ superior din sudul țării a fost semnat de către Universitatea de Stat din Cahul „B.P. Hasdeu”, Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), precum și de proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul. Astfel, profesorii UTM vor putea preda anumite materii studenților din sudul țării, în […] Articolul Universitatea de Stat din Cahul „B.P. Hasdeu” urmează a fi digitalizată. Instituția își propune să contribuie la dezvoltarea domeniului IT din sudul țării apare prima dată în Știri din Moldova.
14:00
Primarul Capitalei a anunțat despre încheierea lucrărilor de reparație a stradelelor Mihai Eminescu, Prieteniei, Boris Glavan, Florilor, Minerilor și Ion Creangă. Proiectul a fost susținut financiar inclusiv de Primăria Chișinău. ”Lucrările au costat 3,6 milioane de lei, dintre care 1,75 de milioane au fost alocate din bugetul municipal, iar restul sumei din bugetul local al […] Articolul Străzi centrale modernizate în comuna Ciorescu apare prima dată în Știri din Moldova.
12:50
Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a participat azi la ședința Comitetului de supraveghere al proiectului ,,MOVE IT like Lublin”, organizată în regim online. Proiectul reprezintă o inițiativă de dezvoltare durabilă a transportului public din municipiul Chișinău și este finanțat de Uniunea Europeană și realizat de Primăria Capitalei. ”La această ședință au participat atât reprezentanți ai […] Articolul Edilul capitalei a participat azi la ședința Comitetului de supraveghere al proiectului ,,MOVE IT like Lublin” apare prima dată în Știri din Moldova.
11:50
Un grup de părinți din Republica Moldova au creat o petiție online pentru a cere interzicerea campaniei „Copii LGBT în școala Ta”. „Noi, părinții suntem extrem de îngrijorați de informațiile despre lansarea campaniei „Copiii LGBT în școala ta”. Considerăm inadmisibilă înnobilarea principiilor promovate de așa-numita comunitate LGBT, al căror scop final este molestarea minorilor și, ca urmare, […] Articolul Petiție online: „Spune NU campaniei Copii LGBT în școala Ta” apare prima dată în Știri din Moldova.
8 noiembrie 2022
12:30
Un nou parc este amenajat pe strada Grenoble, chiar în preajma Liceului cu profil de arte ”Nicolae Sulac” și a Spitalului Oncologic. Printr-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, edilul Ion Ceban a amintit că zona era una abandonată, cu trotuare distruse și spații verzi aflate într-o stare deplorabilă. ”Tot din […] Articolul Un nou parc pe strada Grenoble apare prima dată în Știri din Moldova.
7 noiembrie 2022
16:00
La ședința Primăriei Chișinău din 7 noiembrie, edilul Ion Ceban a avut o scurtă intervenție prin care și-a arătat nemulțumirea față de atitudinea actualei guvernări în raport cu angajații Poliției Naționale. ”După ce i-au umilit și le-au tăiat din salarii, i-au dat afară, pe mulți, i-au scos din sedii, mulți au fost retrogradați. Și-au bătut […] Articolul Ceban și-a arătat nemulțumirea față de atitudinea actualei guvernări: Și-au bătut joc de poliție. Sunt nevoiți să-i păzească pe cei care îi umilesc apare prima dată în Știri din Moldova.
15:40
Primarul Capitalei îi cheamă pe locuitorii orașului să dea dovadă de solidaritate și să înțeleagă că sunt lucrări inevitabile în cadrul unor proiecte mari de infrastructură, care, inevitabil, provoacă ambuteiaje. ”Vă dăm asigurări că lucrările în aceste zone se vor face în termene restrânse. Nu putem altfel să îmbunătățim rețelele, drumurile. Pentru locuitorii Capitalei vin […] Articolul Ceban: Să ocoliți centrul Capitalei, iar dacă este posibil să circulați cu transportul public apare prima dată în Știri din Moldova.
14:30
O expoziţie mai puţin obişnuită a fost expusă în capitală. Patru artiști plastici din Republica Moldova au adus, în exclusivitate, unul din cele câteva semne sacre care alcătuiau prima scriere din lume, SPIRALA, în atenția consumatorilor de artă. Aceștia au acceptat provocarea de a picta 25 de tablouri, iar unii artişti au împărţit chiar și […] Articolul Expoziție de artă contemporană a patru artiști plastici din Chișinău (FOTO) apare prima dată în Știri din Moldova.
14:10
Primarul Ion Ceban are dreptate atunci când se întreabă dacă decidenții politici moldoveni au plătit sau nu pentru electricitatea furnizată de către România, afirmă într-un editorial jurnalistul Victor Nichituș.Potrivit lui Nichituș, nu există date publice referitoare la mecanismul de plată pentru energia electrică furmizată de către România în Republica Moldova. „Singura referință la aceste plăți […] Articolul Au plătit sau nu decidenții politici moldoveni pentru energia furnizată de statul român apare prima dată în Știri din Moldova.
12:40
Primarul Capitalei, Ion Ceban, este stupefiat de declarațiile șefului statului, Maia Sandu, care, potrivit edilului, fără nicio remușcare le sugerează colegilor din România să nu investească în municipiul Chișinău. ”Cât de tare trebuie să urăști Chișinăul, cât de tare trebuie să nu-ți iubești orașul, cât de tare trebuie să urăști chișinăuienii? Aici este, pur și […] Articolul Ceban: E foarte trist când un președinte de țară dorește rău propriului popor! apare prima dată în Știri din Moldova.
10:50
Edilul Ion Ceban susține că orice acțiune de economisire a energiei electrice trebuie făcută rațional și nu în detrimentul locuitorilor și activităților cotidiene. ”Nu putem pune în pericol viața locuitorilor Capitalei și a celor care vizitează orașul. Fățărnicia exponenților guvernării, care am văzut că organizează ședințe prin întuneric. De astfel de lucruri nu avem nevoie, […] Articolul Ion Ceban: Economisirea curentului electric trebuie făcută rațional, fără fățărnicie și fără acțiuni absurde apare prima dată în Știri din Moldova.
6 noiembrie 2022
12:40
Analistul politic român, Bogdan Chirieac, spune că Rusia nu are nevoie de un conflict armat în Republica Moldova, stat sărac și vulnerabil, putând folosi alte pârghii pentru a prelua controlul asupra Chișinăului. Și acest lucru, în opinia sa, ar reprezenta un pericol major pentru România, NATO și Uniunea Europeană. Comentatorul a explicat de ce ajutorul […] Articolul Dacă Occidentul nu ajută Moldova, e riscul unei enclave rusești apare prima dată în Știri din Moldova.
12:30
Vineri, Tribunalul Regional din Plzeň l-a trimis pe Volodymyr Synytsia la o închisoare cu securitate sporită timp pe 12 ani pentru uciderea unui coleg de cameră într-un cămin din Třemošná, transmite sursa Cehă Novinky.cz. Un ucrainean în vârstă de 31 de ani a înjunghiat un bărbat din Moldova (38) direct în inimă în timpul unei […] Articolul În timpul unei certuri pe tema politică, un ucrainean i-a străpuns inima unui Moldovan apare prima dată în Știri din Moldova.
4 noiembrie 2022
12:40
“Vor bate la buzunare prețurile pentru energia termică, dar nu putem să nu solicităm conectarea la căldură”, cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban. Potrivit edilului, foarte mulți locuitori i-au scris, mai ales tinerele familii cu copii mici, că este frig în locuințe. “26 mii de familii vor primi în acest an compensații din […] Articolul Pe 7 noiembrie va fi dat startul sezonului termic 2022-2023 apare prima dată în Știri din Moldova.
12:20
Reparaţia podului din strada Mihai Viteazul continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, actualmente se lucrează la fundaţia podului şi anume sunt consolidate coloanele. „Lucrările presupun: fortificarea structurilor de rezistenţă a pilonilor, pregătirea pentru montarea cofrajului, montarea armăturii, turnarea betonului și hidroizolarea pilonilor În același timp, pe partea superioară a podului se fac lucrări de strămutare […] Articolul Continuă reperația podului din strada Mihai Viteazul apare prima dată în Știri din Moldova.
3 noiembrie 2022
11:00
Edilul Capitalei, Ion Ceban, se întrebă de ce până astăzi Aeroportul Chișinău nu a revenit statului, în condițiile în care este o decizie a Tribunalului din Stockholm. ”Noi avem decizia de la Stockholm privind întoarcerea aeroportului. De ce până în ziua de azi aeroportul nu este întors. Faptul că Aeroportul nu este azi întors este […] Articolul Ion Ceban: De ce Aeroportul Chișinău nu a revnit încă statului? Nu exclud că și aici guvernarea este implicată în scheme dubioase! apare prima dată în Știri din Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.