Mobila din Moldova apreciată în toată Europa. Istoria de succes a afacerii Bismobil Kitchen

Moldova.org, 24 noiembrie 2022 17:10

Care e diferența dintre o afacere de succes și una eșuată? Ideea genială, locul, momentul sau poate dorința […] The post Mobila din Moldova apreciată în toată Europa. Istoria de succes a afacerii Bismobil Kitchen appeared first on Moldova.org.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldova.org

Acum 2 ore
12:30
Un credit avantajos înseamnă în primul rând o relație de creditare bazată pe respect și încredere. În care […] The post Ești antreprenor sau angajat? Indiferent de funcție, meriți să fii tratat corect și respectuos în creditar appeared first on Moldova.org.
Acum 4 ore
11:10
Mii de copii ucraineni, în special din Mariupol, dar și din regiunile de est ale Ucrainei sunt duși […] The post „N-am vrut să merg, dar nimeni nu m-a întrebat…” Cum Rusia adoptă forțat copiii ucraineni appeared first on Moldova.org.
Acum 24 ore
15:20
În perioada 5-9 decembrie 2022,  Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, cu susținerea Biroului de Cooperare al […] The post Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru și Film ClassFest a ajuns la ediţia a XI appeared first on Moldova.org.
Ieri
17:10
Care e diferența dintre o afacere de succes și una eșuată? Ideea genială, locul, momentul sau poate dorința […] The post Mobila din Moldova apreciată în toată Europa. Istoria de succes a afacerii Bismobil Kitchen appeared first on Moldova.org.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:10
Maib a inaugurat un Contact Center aliniat tendințelor internaționale. Spațiul a fost reamenajat într-un stil modern, centrat pe […] The post Cu drag de angajați. Maib a inaugurat un Contact Center mai modern și mai tehnologizat  appeared first on Moldova.org.
23 noiembrie 2022
14:00
Evghenii Ivanenco face parte din grupul Stop Russian Aggression, creat la Chișinău în mare parte din vorbitori de […] The post „Tiraspolul este un zombi”. Activist transnistrean, despre proteste, libertate și viitor appeared first on Moldova.org.
12:50
Majoritatea persoanelor care lucrează informal în Republica Moldova sunt implicate în domeniul agriculturii. Printre soluțiile pentru încurajarea legalizării […] The post Cum legalizăm munca în agricultură? Soluțiile propuse de Guvern appeared first on Moldova.org.
09:40
Podurile caselor sau sertarele dosite pot ascunde lucruri încărcate cu amintiri. Pot fi niște comori care așteaptă de […] The post „Bagatelele” din sertarul lui Glebus Sainciuc sau despre puterea lucrurilor uitate appeared first on Moldova.org.
22 noiembrie 2022
15:00
În ciuda renilor magici, a bunătății infinite, și a unui “Ho-ho-ho” de invidiat, Moș Crăciun nu reușește să […] The post The Moldova Project recrutează voluntari/voluntare! Dăruiește fericirea sărbătorilor de iarnă pentru 700 de copii din familii social-vulnerabile! appeared first on Moldova.org.
19 noiembrie 2022
10:20
Industria fashion a devenit o uriaşă maşină de propagandă, începând cu creatorii de modă, presa, online-ul, până la […] The post Moldova in Fashion Conference: Poate deveni moda sustenabilă o „nouă modă” în Moldova? appeared first on Moldova.org.
18 noiembrie 2022
18:10
Industria modei mereu a fost ghidată de necesitățile consumatorului, iar astăzi se adaptează tot mai mult la valorile […] The post Moldova In Fashion Conference 2022: Diversitate și Incluziune în domeniul modei appeared first on Moldova.org.
14:30
Weekendul trecut, o postare care dezvăluie o atrocitate teribilă în Iran a devenit virală pe rețelele de socializare. […] The post Cum o postare falsă despre protestele din Iran a devenit virală pe internet appeared first on Moldova.org.
17 noiembrie 2022
17:00
Sunt de două săptămâni în Moldova și în fiecare zi am senzația că ar putea fi ultima. În […] The post Apocalipsa se amână appeared first on Moldova.org.
11:20
În fiecare an, mii de persoane asigurate au acces la operaţii gratuite de cataractă, acoperite de asigurarea medicală […] The post Operațiile de cataractă, gratuite pentru persoanele asigurate (VIDEO) appeared first on Moldova.org.
11:10
Gheorghe Guțu de la Ciorești, Victor Ciolacu de la Micleușeni și frații Agafița de la Dolna au planuri […] The post Cum apicultorii din trei sate vor să cucerească Uniunea Europeană appeared first on Moldova.org.
16 noiembrie 2022
12:10
Incidentul din Polonia, unde două persoane au murit după ce a căzut o rachetă de fabricație rusească, a […] The post 5 țări neutre, dar cu armate consolidate. Ce înseamnă neutralitatea pentru Moldova? appeared first on Moldova.org.
15 noiembrie 2022
15:30
Pe 12 noiembrie a avut loc ultima etapă a proiectului de închidere a gunoiștii ilegale din comuna Cruzești, […] The post Campania Sădim Oxigen: Peste 2000 de puieți au fost plantați după ecologizarea unei gunoiște ilegale din Cruzești appeared first on Moldova.org.
10:40
În timp ce deasupra Ucrainei cad bombe, țara se dezvoltă și își construiește viitorul. Ucrainenii repară, construiesc, proiectează […] The post Cum Ucraina se dezvoltă și își construiește viitorul în timp ce cad bombe appeared first on Moldova.org.
14 noiembrie 2022
17:30
Persoanele care urmează tratament în condiţii de ambulatoriu beneficiază de analogi de insulină, dispozitive medicale pentru monitorizarea glicemiei, […] The post Cum poți beneficia de analogi de insulină și dispozitive medicale compensate din fondurile de asigurare medicală obligatorie appeared first on Moldova.org.
15:20
Maib continuă parcursul anunțat de transformare agile. Celor 4 orchestre lansate în edițiile I și II li se […] The post Călătoria maib agile WoW continuă. A fost dat startul instruirilor pentru membrii celor trei noi orchestre care se vor lansa la finele lunii noiembrie appeared first on Moldova.org.
14:20
(18+) Acest material conține mărturisirile victimelor de război. Atenție, unele fraze vă pot afecta emoțional! „Aveam 16 ani […] The post Trauma războiului nu e o rușine. Supraviețuitoarele își spun povestea ca să-i ajute și pe alții appeared first on Moldova.org.
11 noiembrie 2022
16:00
În Suedia, anual, se nasc peste 114 000 de copii, dintre care mai mult de 7% sunt diagnosticați […] The post Cum susținem copiii cu sindrom Down și familiile lor. Să învățăm de la suedezi appeared first on Moldova.org.
10 noiembrie 2022
15:20
Asigurarea medicală obligatorie acoperă un spectru larg de servicii medicale, de la asistența medicală urgentă prespitalicească până la […] The post Operații costisitoare, acoperite de asigurarea medicală obligatorie / VIDEO appeared first on Moldova.org.
15:10
Un sat mic din stânga Nistrului are aspirații mărețe. În doar câțiva ani își propune să concureze cu […] The post Pohrebea – satul care a ieșit din anonimat în doar 3 ani appeared first on Moldova.org.
14:00
Construcțiile celui de-al cincilea magazin Kaufland din Chișinău sunt în plină desfășurare. Noul magazin va fi situat în […] The post Magazinul Kaufland din orașul Codru, ridicat exclusiv de companii de construcții locale appeared first on Moldova.org.
10:20
Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a sosit la Chișinău pentru a sublinia sprijinul UE pentru Republica […] The post 5 momente când UE a fost alături de Republica Moldova appeared first on Moldova.org.
7 noiembrie 2022
17:10
Poți beneficia de intervențiile chirurgicale făcute în baza asigurării medicale obligatorii, fără a achita nimic în plus. În […] The post Află cum poți beneficia gratuit de un șir de servicii medicale, datorită asigurării medicale obligatorii appeared first on Moldova.org.
16:40
În orașul Vulcănești locuiesc peste 12 mii de persoane, dintre care 70% sunt găgăuzi. Printre ei este și […] The post „Până și învățătorii de găgăuză, între ei, nu vorbesc în limba găgăuză…” appeared first on Moldova.org.
16:00
Termenul de Apărător sau Apărătoare a Drepturilor Omului poate fi nou pentru mulți însă acești gardieni ai statului […] The post Cine sunt Apărătorii Drepturilor Omului, gardienii statului de drept din Republica Moldova appeared first on Moldova.org.
15:10
Într-o zi rece de martie Vitali Pciolkin, care se deplasează în scaun cu rotile, se acoperea cu trei […] The post Războiul din Ucraina afectează disproporționat persoanele cu dizabilități appeared first on Moldova.org.
10:40
În orașul Vulcănești locuiesc peste 12 mii de persoane, dintre care 70% sunt găgăuzi. Printre ei este și […] The post „Până și învățătorii de găgăuză, între ei, nu vorbesc în limba găgăuză…” appeared first on Moldova.org.
4 noiembrie 2022
12:50
Inovație în domeniul medical și al analizelor de laborator din Republica Moldova. Test Park lansează, în premieră în țara noastră, […] The post Test Park lansează cotizația de membru: Cu doar 10 euro/lună, ai reducere de până la -50% pentru analizele de laborator și serviciile medicale appeared first on Moldova.org.
3 noiembrie 2022
14:30
BackstageIT și-a mutat sediul în inima capitalei și anume: pe str. Columna 102, pentru a asigura angajaților cele […] The post (foto, video) Cum arată noul sediu BackstageIT din inima Capitalei appeared first on Moldova.org.
2 noiembrie 2022
08:10
Cum îți imaginezi viitorul? Cu semne de circulație care avertizează despre apropierea dronelor-fantome? Sau cu un test Captcha […] The post Moldova la DDW 2022. Vezi cum s-a prezentat țara noastră la cel mai mare eveniment de design din Europa de Nord appeared first on Moldova.org.
1 noiembrie 2022
15:30
Vasilii Malcev este directorul muzeului de istorie și studiere a ținutului din orașul Vulcănești. Localitatea face parte din […] The post Poliglot din UTAG: „Până și învățătorii de limbă găgăuză nu o vorbesc” appeared first on Moldova.org.
31 octombrie 2022
17:40
Fragmentele unei rachete lansate de Rusia au căzut în Naslavcea în această dimineață, după ce a fost respinsă […] The post Războiul a trecut granița pe la Naslavcea. „O bucată de acoperiș a căzut chiar la picioarele mele” appeared first on Moldova.org.
15:10
Cunoscut ca „aurul roșu” – șofranul este unul din cele mai prețioase plante din întreaga lume. Se spune […] The post Cel mai scump condiment din lume, cultivat în Moldova. Istoria cu aromă de șofran a agricultorului Alexandru Druguș, client Microinvest appeared first on Moldova.org.
28 octombrie 2022
17:20
Societatea civilă din Moldova s-a întrunit timp de două zile, în perioada 26-27 octombrie, pentru a discuta cele […] The post La Chișinău, timp de două zile, s-a desfășurat Forumul ONG-urilor din Moldova. În premieră, la eveniment au participat reprezentanți din țările Parteneriatului Estic appeared first on Moldova.org.
15:20
Această întrebare și ceea ce ar fi în mod normal un răspuns evident ​​s-au complicat mult pe 14 […] The post „Ce este mai prețios, arta sau viața?” De ce ecologiștii au atacat pictura lui Van Gogh appeared first on Moldova.org.
10:10
Cu două zile în urmă m-am întors de la FILIT Iași 2022, adică de la Festivalul Internațional de […] The post FILIT-ul meu. 5 motive să mergi la un festival de literatură appeared first on Moldova.org.
27 octombrie 2022
15:20
Alexandr Borisevici este din Chișinău. El este vorbitor de rusă și răspunde franc că deși este chișinăuian întotdeauna […] The post „Dacă faci ceea ce îți place, nu mai ai obstacole”. Ucrainean în suflet, vorbitor de rusă, din Moldova appeared first on Moldova.org.
15:10
Ești specialist IT interesat să afli mai multe despre domeniul arhitecturii software? Endava te invită să-l cunoști pe […] The post Connect.IT: Mark Richards vine la Chișinău să vorbească despre Arhitectura Software appeared first on Moldova.org.
11:10
„Am avut o teamă că nu o să reușesc. Am stat cinci ani acasă cu copiii. A fost […] The post Femeia de la volanul tractorului din Zubrești  appeared first on Moldova.org.
26 octombrie 2022
16:30
Cum întoarcem poporului banii furați? Exemplul Italiei și lecții pentru Moldova Aproximativ 20 de pungi negre cu 3,5 […] The post Cum întoarcem poporului banii furați? Exemplul Italiei și lecții pentru Moldova appeared first on Moldova.org.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.