Sărbătorile se apropie, scapă de grija banilor cu un credit Zoom Express cu dobândă 0%

Cotidianul, 24 noiembrie 2022 17:00

Ai nevoie de un împrumut nebancar rapid și fără probleme? Dorești să sărbătorești frumos? Aici vei afla cum poți face... Articolul Sărbătorile se apropie, scapă de grija banilor cu un credit Zoom Express cu dobândă 0% apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 10 minute
13:30
Prim-ministra Natalia Gavrilița și Comisarul UE pentru mediu, oceane și pescuit, Virginijus Sinkevičius, au avut sâmbătă, 26 noiembrie, o întrevedere... Articolul Republica Moldova a semnat Acordul de aderare la Programul Uniunii Europene pentru mediu și politici climatice – LIFE apare prima dată în Cotidianul.
Acum 2 ore
12:30
Ministrul estonian de Externe, Urmas Reinsalu, a postat pe Twitter o înregistrare video în care afirmă că îi trimite un... Articolul Ministrul de Externe al Estoniei, mesaj către „bucătarul lui Putin”: Îți trimit un set de cătușe. Te aștept la Haga apare prima dată în Cotidianul.
12:10
O familie din Kiev căuta disperată o sursă de curent pentru a putea încărca inhalatorul fetiței lor de care este... Articolul O fetiță își încarcă inhalatorul într-o benzinărie din Kiev. Imaginea devenită virală pe Internet apare prima dată în Cotidianul.
Acum 4 ore
11:20
Ministra Sănătății, Ala Nemerenco a obținut câștig de cauză în prima instanță împotriva deputatului socialist Vladimir Odnostalco, el fiind obligat... Articolul Odnostalco, obligat să dezmintă personal şi public informațiile răspândite despre Nemerenco. Câștig de cauză în prima instanță (DOC) apare prima dată în Cotidianul.
11:20
PreședintaRepublicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere c pim-ministra Lituaniei, Ingrida Šimonytė, care se află într-o vizită de lucru... Articolul Președinta R. Moldova, întrevedere la Chișinău cu prim-ministra Lituaniei. Subiecte abordate apare prima dată în Cotidianul.
Acum 24 ore
19:50
​Presa de stat din Rusia a difuzat imagini înregistrate cu președintele rus Vladimir Putin de la o întâlnire cu mamele... Articolul Cât de reală a fost întâlnirea lui Putin cu mamele soldaților ruși din Ucraina? Cine sunt, de fapt, femeile prezente la ședință apare prima dată în Cotidianul.
19:30
Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a primit-o în vizită la Guvern pe Prim-ministra Lituaniei, Ingrida Šimonytė. Șefa Executivului de la... Articolul Gavriliță a primit-o pe prim-ministra Lituaniei: Subiectele pe care au fost puse accentele apare prima dată în Cotidianul.
19:00
Rusia își va „atinge obiectivele” în Ucraina, a declarat vineri președintele rus Vladimir Putin, în cadrul unei întâlniri organizate de... Articolul Putin afirmă că Rusia își va „atinge obiectivele” în Ucraina apare prima dată în Cotidianul.
18:50
Autorităţile din Sao Tome şi Principe au zădărnicit o încercare de lovitură de stat care a avut loc în noaptea... Articolul Lovitură de stat eşuată într-o ţară africană: Luptele au durat cinci ore apare prima dată în Cotidianul.
17:50
Preşedintele rus Vladimir Putin a afirmat vineri, în cursul unei întâlniri cu mame ale soldaţilor trimişi să lupte în Ucraina,... Articolul Putin le-a dat mamelor soldaților ruși morți în Ucraina fursecuri și ceai: „Vă împărtășesc durerea” apare prima dată în Cotidianul.
17:30
Condițiile severe din Ucraina rămasă fără curent în urma bombardamentelor tot mai intense din ultimele săptămâni, vor declanșa o migrare... Articolul Patru țări cer Comisiei Europene noi ajutoare: „Vine un nou val de refugiați ucraineni” apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Ministerul rus al Justiţiei a inclus vineri Meta, compania-mamă a Facebook, Instagram şi WhatsApp, în registrul organizaţiilor extremiste, motivând că... Articolul Rusia include compania Meta, care deţine Facebook şi Instagram, în registrul organizaţiilor extremiste apare prima dată în Cotidianul.
17:10
Preşedinţii României – Klaus Iohannis, al Lituaniei – Gitanas Nauseda, al Letoniei – Egils Levits şi al Poloniei – Andrzej... Articolul România, Letonia, Lituania și Polonia, declarație privind angajamentul asumat de consolidare a eforturilor comune în sprijinirea integrării europene a Republicii Moldova apare prima dată în Cotidianul.
15:50
Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian a anunțat că decizia privind majorarea tarifului de apă și canalizare la... Articolul Decizia privind majorarea tarifului la apă și canalizare va fi contestată. Radu Marian: „Consilierii și-au depășit atribuțiile apare prima dată în Cotidianul.
15:40
Benzina se ieftinește cu 20 de bani, iar motorina – cu 17 bani. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE)... Articolul Benzina și motorina vor fi mai ieftine în următoarele trei zile. ANRE a afișat prețurile la carburanți apare prima dată în Cotidianul.
14:50
Locuitorii Capitalei vor achita 24 de lei pentru consumul de apă și canalizare în locul tarifului de 10 lei și... Articolul CMC a votat: Tariful pentru serviciile de apă și canalizare în Chișinău a ajuns la 24 de lei apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Pretinse conversații private purtate pe Telegram și atribuite procurorului general interimar Ion Munteanu au fost publicate pe același site anonim,... Articolul Și contul de Telegram al procurorului general interimar a fost spart. Pretinse conversații atribuite lui Munteanu, publicate pe un site. Reacție apare prima dată în Cotidianul.
Ieri
13:30
Curtea Constituțională a pronunțat o decizie de inadmisibilitate referitoare la câteva sesizări care aveau ca obiect articolul 3302 din Codul... Articolul Curtea Constituțională a decis: Infracțiunea de îmbogățire ilicită rămâne în Codul penal. Ministrul Justiției: Știu că mulți au sperat la o decizie contrară. Ar fi dat peste cap foarte multe dosare existente apare prima dată în Cotidianul.
12:30
Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a declarat într-un interviu pentru BBC că ucrainenii vor rezista iernii grele care vine,... Articolul Olena Zelenska: „Întreruperile de curent nu sunt cel mai rău lucru care ni s-a întâmplat. Am avut atât de multe provocări groaznice, victime, distrugeri. Rezistăm” apare prima dată în Cotidianul.
11:50
Poliția Republicii Moldova a fost anunțată prin e-mail precum că mai multe locații din țară ar fi minate. Verificările se... Articolul Alertă: Mai multe locații din țară ar fi minate. Poliția efectuează verificări apare prima dată în Cotidianul.
10:30
Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco susține că „acțiunile din justiție nu sunt pe placul hoților”, dar să asigurări că „în Republica... Articolul Ministrul Justiției: „Înțeleg că acțiunile din justiție nu sunt pe placul hoților; În Republica Moldova hoții vor fi condamnați, iar averea va fi confiscată” apare prima dată în Cotidianul.
10:00
Oamenii legii anunță că desfășoară percheziții, vineri dimineață, 24 noiembrie, la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează... Articolul ULTIMA ORĂ! Percheziții la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează pregătirea dezordinilor în masă apare prima dată în Cotidianul.
09:50
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat cu ministrul Afacerilor Externe al Georgiei, Ilia Darchiashvili, aflat în vizită la Chișinău, despre... Articolul Președintele Parlamentului, către ministrul de Externe al Georgiei: „În pofida provocărilor, R. Moldova merge hotărâtă spre integrarea europeană, calea pe care au ales-o cetățenii” apare prima dată în Cotidianul.
24 noiembrie 2022
19:20
Forțele armate ale Rusiei au început să primească un lansator multiplu de rachete comparabil cu sistemele americane HIMARS, scrie Pravda.ru,... Articolul Pravda anunță că rușii vor avea în curând HIMARS-urile lor: „Sunt chiar mai bune decât ale NATO” apare prima dată în Cotidianul.
18:50
Republica Moldova își propune, pentru următorii ani, să asigure independența energetică a țării și aprovizionarea cetățenilor cu energie accesibilă –... Articolul A fost prezentată Strategia Energetică Moldova 2050: Țintește asigurarea independenței energetice și aprovizionarea cu energie accesibilă apare prima dată în Cotidianul.
18:20
Marea Britanie a înregistrat un nivel record al imigranţilor în ultimul an, depăşind cifrele anterioare retragerii din Uniunea Europeană (Brexit),... Articolul Marea Britanie înregistrează un record al imigranţilor, depăşind cifrele dinainte de Brexit apare prima dată în Cotidianul.
18:00
Industria de armament din Europa de Est a început să producă arme, obuze de artilerie şi alte echipamente militare într-un... Articolul Industria de armament din Europa de Est, creștere importantă de producție pentru înarmarea Ucrainei apare prima dată în Cotidianul.
17:50
Guvernul Ungariei, acuzat de „şantaj” la adresa Bruxellesului, a anunţat că va trimite Ucrainei un sprijin financiar direct, nu în... Articolul Nu aderă la planul comun propus de Comisia Europeană! Ungaria va ajuta financiar Ucraina separat apare prima dată în Cotidianul.
17:40
Deputații au respins joi, 24 noiembrie, moțiunea simplă depusă de Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) împotriva Ministerului Justiției. Este a... Articolul Moțiunea simplă depusă de BCS împotriva Ministerului Justiției a picat. Litvinenco: Un grup de hoți care vrea să scape de pușcărie apare prima dată în Cotidianul.
17:10
Prețurile la carburanți continuă să scadă ușor. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat noile prețuri maximale de... Articolul Vești bune pentru șoferi: Benzina și motorina se ieftinesc apare prima dată în Cotidianul.
17:00
Ai nevoie de un împrumut nebancar rapid și fără probleme? Dorești să sărbătorești frumos? Aici vei afla cum poți face... Articolul Sărbătorile se apropie, scapă de grija banilor cu un credit Zoom Express cu dobândă 0% apare prima dată în Cotidianul.
16:10
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu ofițerii INI și DGUP din cadrul Poliției, au... Articolul Au înșelat peste 100 de clienți de la care au perceput peste 4,6 milioane. Procurorii au terminat urmărirea penală în privința a două angajate a unei companii de turism din Chișinău apare prima dată în Cotidianul.
14:30
Vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber, vizată în două cauze penale, va sta încă alte 20 de zile în arest la... Articolul Tauber, după ce i-a fost prelungit arestul la domiciliu: „Decizia – una așteptată. Se tem foarte mult că eu voi participa la proteste și că voi mobiliza mai multă lume” apare prima dată în Cotidianul.
14:30
Președinta Maia Sandu a convocat joi, 24 noiembrie, ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS) al țării. În cadrul acesteia, au... Articolul Recomandările Consiliului Suprem de Securitate, după ce a examinat riscurile de securitate energetică în urma bombardării de către Rusia a infrastructurii energetice din Ucraina apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber, vizată în două cauze penale, va sta încă alte 20 de zile în arest la... Articolul Marina Tauber, după ce i-a fost prelungit arestul domiciliu: „Decizia – una așteptată. Se tem foarte mult că eu voi participa la proteste și că voi mobiliza mai multă lume” apare prima dată în Cotidianul.
13:40
Președinta Maia Sandu a convocat joi dimineață, 24 noiembrie, Comisia Națională pentru Integrare Europeană (CNIE). În cadrul ședinței, a fost... Articolul Opt din 35. Anunțul Președinției după ședința Comisiei Naționale pentru Integrare Europeană. Maia Sandu: Este nevoie de mai multă muncă și mai multă implicare apare prima dată în Cotidianul.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:30
Republica Moldova va beneficia de asistență financiară nerambursabilă în valoare de 19,5 milioane de dolari, acordată adițional de Statele Unite... Articolul Statele Unite ale Americii vor oferi Republicii Moldova asistență financiară nerambursabilă în valoare de 19,5 milioane de dolari apare prima dată în Cotidianul.
13:20
În debutul ședinței de astăzi a Parlamentului, speakerul Igor Grosu a anunțat că unii cetățeni nici la această oră nu... Articolul Grosu: „Se împlinesc 9 luni de când Ucraina luptă pentru dreptul de a exista ca stat independent. Rusia a lăsat pe întuneric Republica Moldova, iar unii cetățeni nici la această oră nu au lumină” apare prima dată în Cotidianul.
12:30
Înaintea de a fi examinată în plenul Parlamentului moțiunea simplă asupra politicilor desfășurate de Ministerul Justiției, Sergiu Litvinenco a venit... Articolul Litvinenco, înainte de moțiunea simplă asupra politicilor desfășurate de Ministerul Justiției: Avem încrederea exprimată la alegeri, începem să avem rezultate apare prima dată în Cotidianul.
12:00
Liderul Belarul, Alexandr Lukașenko susține că soarta Organizația Tratatului de Securitate Colectivă (CSTO) poate depinde în mod direct de rezultatul... Articolul Lukașenko: „Dacă Rusia se prăbuşeşte, locul nostru este sub aceste dărâmături, dar CSTO va exista și nimeni nu se va prăbuși nicăieri” apare prima dată în Cotidianul.
11:10
Trei persoane au murit joi dimineață, 24 noiembrie, într-un accident rutier care s-a produs în localitatea Mirnoe din raionul Anenii... Articolul Trei persoane au decedat într-un accident rutier produs la Anenii Noi apare prima dată în Cotidianul.
11:00
Cetățenii din regiunea transnistreană suferă în aceeași măsură ca și cei din dreapta Nistrului de deconectări de energie electrică, spune... Articolul Șeful Moldelectrica: „Atunci când Federația Rusă atacă infrastructura din Ucraina, suntem puși în situație de a suferi și noi” apare prima dată în Cotidianul.
08:50
Douăzeci și unu de misiuni de salvare au fost realizate de salvatorii și pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență... Articolul Oameni blocați în ascensoare, incendii, descarcerarea unei persoane dintr-un accident rutier. Intervențiile IGSU în timpul deconectării masive de energie electrică apare prima dată în Cotidianul.
08:20
În prezent, dintre cele 59 spitale republicane, municipale și raionale nu dispun de niciun generator Spitalul de Psihiatrie din Bălți... Articolul Ministra Sănătății: Majoritatea spitalelor din țară sunt asigurate cu generatoare; Operațiile au continuat în timpul deconectării curentului electric apare prima dată în Cotidianul.
08:10
Serviciul „InfoTrafic” al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) informează că joi, 24 noiembrie, la ora 08:00, pe mai multe... Articolul Străzile din Chișinău pe care să le evitați, după posibilitate, din cauza ambuteiajelor de la această oră apare prima dată în Cotidianul.
08:00
Comisia Națională pentru Integrare Europeană și Consiliul Suprem de Securitate vor fi convocate în ședință joi, 24 noiembrie. Președinta Maia... Articolul Maia Sandu convoacă Consiliul Suprem de Securitate și Comisia Națională pentru Integrare Europeană apare prima dată în Cotidianul.
23 noiembrie 2022
20:10
Parlamentul European a fost lovit de un atac cibernetic miercuri, la câteva ore după ce eurodeputații au votat în sesiunea... Articolul Parlamentul European, ținta unui atac cibernetic după ce Rusia a fost declarată „stat care sponsorizează terorismul” apare prima dată în Cotidianul.
20:00
Rusia se confruntă cu „o penurie semnificativă” de muniție pentru artileria sa, ceea ce ar putea limita operațiunile sale în... Articolul Șeful Pentagonului afirmă că Rusia se confruntă cu „o penurie semnificativă” de muniție apare prima dată în Cotidianul.
19:50
Forțele sistemului afacerilor interne sunt mobilizate la maxim pentru asigurarea ordinii, siguranței și securității sociale prin număr sporit de patrule... Articolul Ultimele date privind reconectarea cu energie electrică: Poliția a sporit numărul de patrule, în condițiile întunericului apare prima dată în Cotidianul.
19:30
Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent Logsdon, prim-ministra Natalia Gavrilița, ministra Sănătății Ala Nemerenco și reprezentanta Rezidentă UNFPA Moldova, Dr.... Articolul (FOTO) Secție ginecologie și obstetrică din Edineț, modernizată din bani americani, va oferi asistență medicală gratuită apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.