/VIDEO/ Este sau nu pasibilă de a fi atacată decizia Curții de Apel prin care Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea statului

TV Nord, 24 noiembrie 2022 15:50

Decizia prin care Aeroportul Internațional Chișinău a revenit înapoi în proprietatea statului este pasibilă de a fi atacată cu recurs, Acest articol /VIDEO/ Este sau nu pasibilă de a fi atacată decizia Curții de Apel prin care Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea statului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 2 ore
12:50
Prim-ministrul Natalia Gavrilița și Comisarul UE Virginijus Sinkevičius au semnat astăzi, la Chişinău, Acordul de Asociere privind participarea Republicii Moldova la Programul Acest articol Republica Moldova a aderat la Programul UE pentru mediu și politici climatice LIFE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 6 ore
10:20
Jennifer Gates, fiica miliardarului american este însărcinată cu primul ei copil. În vârstă de 26 de ani, Jennifer este căsătorită Acest articol /FOTO/ Fiica lui Bill Gates este însărcinată. Tânăra a publicat primele imagine cu burtica de gravidă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Entuziasm azi. O să ne bucurăm de o stare de spirit foarte bună și o să avem chef și de treabă Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 26 noiembrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Ministerul rus al Justiţiei a inclus vineri Meta, compania-mamă a Facebook, Instagram şi WhatsApp, în registrul organizaţiilor extremiste, motivând că Acest articol Rusia a inclus Meta, compania-mamă a Facebook, în registrul organizaţiilor extremiste a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
17:00
Pereți vopsiți în stil sovietic, podea peticită cu bucăți de linoleum și geamuri prin care bate vântul. Așa urată unele Acest articol /VIDEO/ Podea peticită cu linoleum și geamuri prin care pătrunde frigul. Condițiile din secția de pediatrie a Spitalului Clinic Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Agențiile ONU au susținut azi o conferință de presă ce ține de lansarea programului Acest articol 40 de mii de gospodării din Moldova vor primi câte 700 de lei. Ministerul Muncii anunță un nou ajutor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Aproape 500 de femei din satul Băhrinești, raionul Florești și-au simplificat viața de când și-au conectat gospodăriile la apeduct. Apa Acest articol /VIDEO/ Femeile din satul Băhrinești, Florești, au ales să-și simplifice munca casnică prin conectarea gospodăriilor la apeduct a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
Transportul public electric din municipiul Bălți ar putea costa mai scump. Totul din cauza creșterii prețului la energia electrică. Asta Acest articol /VIDEO/ O călătorie cu troleibuzul la Bălți ar putea costa 5 lei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
Piaţa unică de desfacere, trai la standarde ridicate şi o monedă europeană comună- de toate acestea se bucură oricare cetățean Acest articol /VIDEO/ „Moldova este Europeană” a început de la Bălți. Care este scopul proiectului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a votat majorarea tarifului la apă și canalizare până la 24 de lei. Se întâmplă după ce Acest articol Apă și canalizare mai scumpă la Chișinău. CMC a votat majorarea tarifului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
14:20
Cadavrul unui bărbat, de 67 de ani, a fost găsit chiar în apropiere de gospodăria sa. Cazul a fost înregistrat Acest articol Un bărbat din raionul Drochia a fost găsit mort, chiar lângă propria gospodărie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Tradiționalul Bal al bobocilor de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți s-a desfășurat aseară, după o pauză de Acest articol /VIDEO/ A cui prestație a fost mai bună? Studenții de la USARB și-au sărbătorit Balul Bobocilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:20
Persoanele care își încălzesc locuințele exclusiv cu energie electrică și vor demonstra acest lucru, vor primi compensații. Despre acest lucru Acest articol /VIDEO/ Veste bună pentru cei care se încălzesc cu electricitate. Ce trebuie să facă ca să primească compensații a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Peste 360 000 de moldoveni și-au redobândit cetățenia română cu ajutorul și suportul companiei JustConsult. Pe parcursul a celor aproape 20 Acest articol /VIDEO/ JustConsult te ajută să-ți perfectezi actele românești. Compania oferă servicii de calitate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Un bărbat de 66 de ani și o femeie de 63 de ani și-au pierdut viața, după ce casă în Acest articol Incendiu la Drochia. Două persoane și-au pierdut viața a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Primăria Bălți solicită bani pentru informațiile de interes public. Redacția TV Nord a solicitat instituției furnizarea listei persoanelor fizice și Acest articol /DOC/ Cea mai „transparentă” instituție. Cum la primăria Bălți se cer bani pentru informațiile de interes public a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Distribuitorii de energie electrică, Furnizarea Energiei Electrice Nord (FEE-Nord) și Premier Energy  solicită noi majorări pentru tariful la energia electrică. Acest articol /ULTIMA ORĂ/ Furnizorii de energie electrică solicită o nouă majorare a tarifului. Cât ar putea costa lumina luna viitoare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:40
O zi cu provocări. O să ne dăm tot interesul să facem față tuturor obligaților, ca să ne ramână timp Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 25 noiembrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:40
Președintele Moldovagaz nu exclude că în această iarnă ar putea exista premise de ajustare în scădere a tarifelor la gazele Acest articol Vadim Ceban: „În decembrie avem un trend de scădere a prețului de achiziție a gazului” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
24 noiembrie 2022
19:30
Accident grav pe o stradă din Bălți. Un pieton a ajuns sub roțile unei mașini în timp ce traversa strada Acest articol /VIDEO/ Pieton, lovit din plin pe o stradă din Bălți. Traversa strada neregulamentar a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:40
Vor veni pe lume în siguranță și confort. Vorbim despre micuții care se vor naște la Centrul Perinatal din municipiul Acest articol /VIDEO/ Vor veni pe lume în siguranță. Încă o maternitate din nord, renovată pe bani americani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Decizia prin care Aeroportul Internațional Chișinău a revenit înapoi în proprietatea statului este pasibilă de a fi atacată cu recurs, Acest articol /VIDEO/ Este sau nu pasibilă de a fi atacată decizia Curții de Apel prin care Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea statului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:30
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat azi ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS) al țării. În cadrul acesteia, au Acest articol CSS, despre riscurile de securitate energetică în urma bombardării infrastructurii energetice din Ucraina de către Rusia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Locuitorii din Kiev se pregătesc pentru o noapte lungă după ce miercuri 80% dintre gospodării au rămas fără apă şi Acest articol Aproximativ 80% din Kiev a rămas fără apă şi electricitate după atacurile de miercuri a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:00
Condiții mai bune pentru polițiștii sectorului 1 din municipiul Edineț. Cu suportul Uniunii Europene a fost construită o nouă secție Acest articol /VIDEO/ În orașul Edineț a fost deschisă o nouă secție de poliție. Va deservi peste 20 de mii de cetățeni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:20
12 puncte de trecere ale frontierei de stat și-au sistat activitatea. Motivele nefuncționării sunt lipsa energiei electrice pe partea ucraineană Acest articol 12 puncte de trecere ale frontierei de stat și-au sistat activitatea din cauza lipsei energiei electrice a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Două categorii de moldoveni nu vor primi compensații la facturile pentru perioada rece a anului. Este vorba de persoanele care Acest articol /VIDEO/ Categoriile de persoane care nu vor primi compensații la facturi pe perioada rece a anului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Preşedintele francez Emmanuel Macron a anunţat miercuri că va avea “în următoarele zile” un “contact direct” cu omologul său rus Acest articol Emmanuel Macron, despre o posibilă convorbire telefonică cu Putin a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
S-a pornit să vândă instrumente electrice și aparate de sudat, fără acte de proveniență. Este vorba despre un bărbat de Acest articol /FOTO/ Bărbat prins la intrarea în Bălți cu instrumente electrice și aparate de sudat, dar fără acte de proveniență a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:20
Volodimir Zelenski a cerut Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite să oprească Rusia. Distrugerea rețelei energetice a Ucrainei este o Acest articol Volodimir Zelenski cere ONU să condamne „teroarea energetică” a Rusiei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:50
Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg, a adoptat cu largă majoritate o rezoluție prin care Rusia este declarată Acest articol Rusia, declarată stat sponsor al terorismului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:40
Vești bune azi. Se anunță câștiguri, atât în plan material, cat și sufletesc și o să fim plini de recunoștință Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 24 noiembrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
23 noiembrie 2022
20:30
Apa bună a ajuns în fiecare gospodărie din Edineț. Astăzi, în municipiu a avut loc inaugurarea rețelei de apeduct reabilitată Acest articol /VIDEO/ Apa potabilă, în fiecare gospodărie din Edineț. Rețeaua de apeduct a fost reabilitată și extinsă cu suportul UE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:40
Un nou-născut a fost ucis în urma unui bombardament al ruşilor care a avut loc în cursul nopţii asupra unei Acest articol Bebeluş ucis, după ce ruşii au bombardat o maternitate din regiunea Zaporojie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:50
Haos în municipiul Bălți din cauza lipsei curentului. Unele troleibuze din oraș au rămas blocate pe străzi, iar o mare Acest articol /VIDEO/ Haos pe străzile din Bălți. Troleibuze blocate, semafoare stinse și oameni enervați a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:50
Pentru ca viitorii absolvenți ai colegiilor tehnice și școlilor profesionale să fie mult mai pregătiți pentru a se încadra în Acest articol /VIDEO/ ACETI a organizat o conferință internațională. Viitorii specialiști din IT ar putea obține un loc de muncă mai ușor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:10
Ministerul Afacerilor Externe și a Integrării Europene a convocat de urgență ambasadorul rus în Republica Moldova. Scopul discuției este de Acest articol Ambasadorul rus a fost convocat de urgență la MAEIE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:50
Odată cu temperaturile scăzute și cu venirea iernii, locuitorii din nordul țării își pregătesc garderoba de iarnă. Ceea ce trebuie Acest articol /VIDEO/ Garderoba de iarnă, mai scumpă în acest an. Cu cât s-au scumpit scurtele și încălțămintea la piața din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Deputatul PAS, Radu Marian, explică de ce s-a întrerupt lumina în Republica Moldova, dacă o cumpărăm din România și bombardamentele rusești Acest articol De ce s-a întrerupt lumina în Republica Moldova, dacă o cumpărăm din România. Explicația lui Radu Marian a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Primele declarații ale Prim-ministrului Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, în legătură cu deconectarea energiei electrice în mai multe localități din țară. Acest articol /VIDEO/ Natalia Gavrilița: „Sperăm că într-o oră o să avem lumină” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Trei femei, rezidente ale Internatului Psihoneurologic din Bălţi, vor primi despăgubiri de 80.000 de euro pentru că au fost impuse Acest articol Violurile de la Internatul Psihoneurologic din Bălţi. Guvernul, obligat să achite prejudicii morale de 80.000 de euro a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Majoritatea localităților din Republica Moldova au rămas fără curent electric. Precizăm că acum câteva ore mai multe obiecte ale infrastructurii Acest articol /ULTIMA ORĂ/ Republica Moldova a rămas fără curent. Mai multe localități din țară, fără energie electrică a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Cristiano Ronaldo pleacă de la clubul englez, Manchester United. În urma disputelor dintre atacant și conducerea clubului s-a ajuns la Acest articol Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Sistemul de apărare al Republicii Moldova a trecut, de la independență și până în prezent, prin multiple procese de reformă, Acest articol Modernizarea sistemului de apărare națională – o necesitate stringentă în condițiile actuale de securitate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
Veste bună pentru locuitorii raionului Edineț care au înregistrat pierderi în urma ploilor cu grindină din iulie 2022. Oamenii din Acest articol Locuitorii din raionul Edineț, care au avut de suferit de pe urma ploilor cu grindină, vor primi compensații a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Guvernul anunță unul dintre  ele mai mari proiecte de infrastructură a drumurilor în nordul republicii. În cadrul ședinței de astăzi, Acest articol Traseul Bălți-Criva ar putea fi reparat. Spînu: „Începând cu anul 2023 începem negocierile” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:40
În orașul Cupcini și comuna Viișoara vor fi deschise două centre unificate de prestare a serviciilor publice. Anunțul a fost Acest articol Încă două centre unificate de prestare a serviciilor publice în nordul țării. Unde vor fi deschise acestea a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:20
Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea statului. Decizia a fost pronunțată de magistrații Curții de Apel Chișinău cu puțin timp Acest articol Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea statului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Un pahar cu apă caldă în fiecare zi are mai multe beneficii pentru corpul tău. Printre acestea se numără și Acest articol De ce este bine să bei un pahar cu apă caldă în fiecare zi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Banca Europeană de Investiții (BEI), banca Uniunii Europene, continuă să ofere sprijin financiar și tehnic Republicii Moldova, investind aproape 280 Acest articol 280 de milioane de euro în formă de împrumuturi și 16 milioane în formă de granturi. BEI, alături de Republica Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.