Statele Unite ale Americii vor oferi țării noastre asistență financiară nerambursabilă în valoare de 19,5 milioane de dolari

EA.md, 24 noiembrie 2022 15:50

Republica Moldova va beneficia de asistență financiară nerambursabilă în valoare de 19,5 milioane de dolari, acordată adițional de Statele Unite ale Americii. Parlamentul ratificat celui de-al 14-lea Amendament la ACORDUL de asistență privind obiectivul de dezvoltare între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul SUA. Proiectul a fost votat în două lecturi de 55 de deputați. Finanțarea adițională de 19,5 […] Articolul Statele Unite ale Americii vor oferi țării noastre asistență financiară nerambursabilă în valoare de 19,5 milioane de dolari apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 30 minute
13:10
Supranumit în popor „Barba albastră”, după celebra poveste a regelui ce-și omora soțiile, Henry al VIII-lea din dinastia Tudor a avut, de-a lungul vieții sale, șase soții. Din toate cele șase femei cu care a fost căsătorit, două au sfârșit prin decapitare, la ordinul regelui, de două dintre ele a divorțat, una a decedat la […] Articolul Cele șase soții ale lui Henry al VIII- lea al Angliei apare prima dată în ea.md.
Acum o oră
13:00
Merlina, serialul Tim Burton bazat pe personajul Locos Addams, s-a dovedit a fi un banner al talentului latino. Aici trecem în revistă distribuția serialului. Merlina este acea adaptare de care nu știam că avem atât de multă nevoie până a sosit. De ani de zile, Los Locos Addams a fost un standard în comedia americană și […] Articolul Distribuția Merlinei: Faceți cunoștință cu distribuția serialului netflix apare prima dată în ea.md.
12:40
Frumusețea vizuală este un punct important pentru fațada unei case, mai ales atunci când intenționați să o vindeți, iar o parte importantă din aceasta este gardul pe care îl plasați în jurul acesteia. Dacă intenționați să construiți un gard sau un gard, dar încă nu sunteți sigur de stil, rămâneți! Astăzi îți aducem câteva idei […] Articolul 10 idei de garduri și garduri pentru a îmbunătăți fațada casei tale apare prima dată în ea.md.
Acum 2 ore
11:40
Biblioteca Națională a Republicii Moldova, în colaborare cu Asociația Istoricilor din Republica Moldova „Alexandru MOȘANU”, organizează manifestarea științifico-culturală prilejuită Zilei Naționale a României cu genericul „SĂ FIM ÎMPREUNĂ! AȘA PRECUM AM FOST ODATĂ. Cu gândul la Alba Iulia, alături de inimile tuturor celor care gândesc și simt românește”. Evenimentul pune în lumină importanța istorică a Unirii […] Articolul Manifestare științifico-culturală prilejuită Zilei Naționale a României cu genericul „Să fim împreună! Așa cum am fost odată. Cu gândul la Alba Iulia, alături de inimile tuturor celor care gândesc și simt românește” apare prima dată în ea.md.
Acum 4 ore
11:30
Milioane de persoane din Taiwan se îndreaptă către urne în timp ce alegerile locale de mijloc de mandat din insulă încep sâmbătă. Consiliul local și primarii orașului sunt aleși în urne, care au loc o dată la patru ani. Dar aceste alegeri atrag, de asemenea, atenția globală în acest an, deoarece Taiwanul devine un punct de foc […] Articolul Taiwan votează la alegerile locale pe fondul tensiunilor din China apare prima dată în ea.md.
10:40
De Ziua de Comemorare a Victimelor Holodomorilor, Ucraina își amintește de oamenii care au murit de foamete artificială. Ziua de Comemorare a Victimelor Holodomorului este o dată anuală de doliu în Ucraina. La sfârșitul lunii noiembrie, Ucraina onorează memoria tuturor oamenilor care au murit în timpul celor trei foamete din secolul al XX-lea, scrie presa […] Articolul Ucraina: Ziua de Comemorare a Victimelor Holodomorului 2022: istoria tragediei și a evenimentelor triste apare prima dată în ea.md.
10:20
O treime din cele aproximativ 350 de obuziere de fabricație occidentală donate Ucrainei sunt în stare nefuncțională. Pentagonul a organizat un centru de reparații pentru arme de artilerie pentru Ucraina, pe teritoriul Poloniei. Întrucât este problematică repararea artileriei pe teren, Comandamentul European al Pentagonului a înființat un centru de reparații în Polonia, potrivit The New York […] Articolul Statele Unite au organizat un punct în Polonia unde artileria occidentală este reparată pentru armata ucraineană apare prima dată în ea.md.
Acum 24 ore
20:00
Pe 27 noiembrie, Federația Rusă sărbătorește Ziua Mamei. Cu această ocazie, președintele rus s-a întâlnit cu câteva mame ale soldaților care luptă pe frontul ucrainean, la rezidența sa, din apropierea capitalei. Războiul din Ucraina a ucis și a rănit mii de soldați. În urma mobilizării, 300000 de bărbați au fost trimiși să lupte în numele […] Articolul Întâlnirea lui Putin cu mamele soldaților – o înscenare de prost gust apare prima dată în ea.md.
18:10
Campionatul Mondial de Fotbal este unul dintre cele mai importante evenimente sportive. Timp de o lună urmărim spectacolul fotbalistic, susținând echipa preferată. Fanii sunt un element indispensabil. Aceștia creează atmosfera, fluturând steagul echipei naționale, bucurându-se la fiecare gol, plângând atunci când echipa națională este înfrântă. Alegerea Qatarului ca țara-gazdă a stârnit multe controverse, revoltându-i pe […] Articolul Interdicțiile de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar apare prima dată în ea.md.
17:10
În timp ce marea majoritate a specialiștilor vorbesc și propun tehnici de îmbunătățire a intensității orgasmului feminin, există femei ce niciodată nu au atins culmile plăcerii. Incapacitatea de a atinge orgasmul este denumită anorgasmie și reprezintă absența orgasmului feminin atât prin stimulare vaginală cât și clitoridiană. Mulți vor confunda anorgasmia cu frigiditatea, ceea ce este […] Articolul Anorgasmia feminină. Cauze și soluții. apare prima dată în ea.md.
17:10
Adunarea Generală a Națiunilor Unite, în anul 2000, a stabilit ziua de 25 de noimebrie ca fiind Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor. Violența asupra femeilor are loc acasă, la locul de muncă, în școli, pe stradă. Agresiunea asupra femeilor este o gravă încălcare a drepturile omului. Data de 25 noiembrie a fost aleasă […] Articolul 25 noiembrie – Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor apare prima dată în ea.md.
17:00
Criza energetică, preturile înalte la resurse energetice fosile, împinse în sus de războiul din Ucraina, chiar și schimbările climaterice care afectează producția agricolă, toate împreuna au adus în prim plan subiectul privind eficiența energetică. Reducerea consumului și a risipei de energie este din ce în ce mai importantă pentru Republica Moldova, devenind o prioritate majoră, […] Articolul Unde țintește Republica Moldova în proiectele de eficiență energetică? apare prima dată în ea.md.
16:50
Pe data de 3 decembrie curent, la ora 17:00, Teatrul Fără Nume, te invită la Repetiția cu Spectatorii a spectacolului „Trilogia Speranței”, un triptic de Marin Sorescu, în regia Marianei Cămărășan. Vom viziona repetiția primului spectacol al trilogiei „Matca”, iar tu, spectatorul, vei juca rolul principal, totodată, fiind co-autor piesei. În cadrul întâlnirii vom avea sesiunea […] Articolul Teatru Fără Nume te invită la Repetiţia cu Spectatorii apare prima dată în ea.md.
16:30
Aveți aici rețeta de flan de lămâie în diferite versiuni: rețeta tradițională, la cuptorul cu microunde și la oală MG. Cu această rețetă de flan de lămâie putem pregăti și un flan de portocale. Trebuie doar să înlocuiți sucul de lămâie cu sucul unei portocale și coaja acesteia. Ingrediente pentru 4 persoane 4 ouă sucul […] Articolul Flan cu lămâie: rețetă simplă apare prima dată în ea.md.
16:20
Există părerea că locuința noastră e ca un burete ce absoarbe tot felul de energii emise, atât negative cât și pozitive. Specialiștii Feng Shui sunt de părere că energiile negative se acumulează în locurile întunecate, ferite, gen colțurile camerelor. Ce putem face ca să avem o locuință în care domnește numai energia pozitivă și se […] Articolul Cum purifici energia casei tale? apare prima dată în ea.md.
15:30
9 transplanturi în 30 de ore. Medicii au salvat simultan viețile a nouă persoane care au primit transplant de organe – două inimi, un ficat și șase rinichi. Toate organele provin de la donatori postumi. Operațiile au fost efectuate în două spitale. Aproximativ o sută de medici din Lviv, Kiev și Cernăuți s-au unit pentru […] Articolul 9 transplanturi în 30 de ore. La Lviv medicii au salvat viețile la nouă oameni apare prima dată în ea.md.
15:10
Nu există niciun rezumat deoarece acesta este un articol protejat. Articolul Protejat: 6 metode simple de a ne îmbunătăți memoria apare prima dată în ea.md.
14:40
Pe data de 26 noiembrie curent, Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” organizează un Workshop – Economie și cultură. Strategii de dezvoltare.  Evenimentul este destinat celor interesați de istorie locală, stundenților, masteranzilor și doctoranzilor în domeniul Managementului Patrimoniului Cultural.  Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” anunță că discuțiile și dezbaterile se vor axa pe următoarele subiecte: Anul 2022 în istoria […] Articolul Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” organizează un Workshop – Economie și cultură. Strategii de dezvoltare apare prima dată în ea.md.
14:20
Luni, 28 noiembrie, la ora 19.30, vă invităm la lansarea online a volumului „Cartea râului Una”, de Faruk Sehic, traducere din bosniacă de Octavia Nedelcu, apărut la Editura Cartier în colecția Biblioteca deschisă.  La eveniment vor participa : Octavia Nedelcu, Miruna Vlada, Filip Florian, Faruk Sehic și Emilian Galaicu-Păun. Discuția va fi transmisă live, pe […] Articolul Lansare de carte: Cartea râului Una, de Faruk Sehic apare prima dată în ea.md.
Ieri
13:30
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, informează într-un comunicat de presă că comisarul european pentru mediu, oceane și pescuit, Virginijus Sinkevičius a anunțat despre semnarea aderării Republicii Moldova la programul UE de climă și mediu, numit LIFE. Acesta va ajuta Moldova să abordeze problemele climatice și de mediu pe care Uniunea Europeană le tratează într-un mod extrem […] Articolul Discursul Președintelui Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul ședinței plenare, la care a participat Comisarul european pentru mediu, oceane și pescuit, Virginijus Sinkevičius apare prima dată în ea.md.
13:30
Când eram copil, des rămâneam fără curent electric. Mă întristam căci voiam să mă uit la desene sau să ascult muzică. Acum la maturitate, parcă îmi e dor de acele clipe. Era liniște și mă culcam la orele rezonabile. Am realizat cât de dependenți suntem de tehnologie. Avem nevoie de câteva ore de respiro pentru […] Articolul Ce să faci când nu ai curent electric? apare prima dată în ea.md.
12:50
Cafeaua e poțiunea magică care ne dă puteri și inspirație. Pentru majoritatea, ziua nu poate începe fără o ceașcă de cafea fierbinte. Savurarea cafelei e ritualul oamenilor moderni. Care, însă, sunt beneficiile consumului de cafea? Te încarcă cu energie Dimineața, când suntem somnoroși, cafeaua ne face să ne trezim și ne oferă energia necesară pentru […] Articolul Beneficiile consumului de cafea apare prima dată în ea.md.
12:50
Seara, când ajungem acasă, flămânzi și obosiți după o zi de muncă, dorim să mâncăm. Totodată, vrem să pregătim o rețetă ușoară, care nu ne iau mult timp în bucătărie. O salată variată precum această salată de orez cu creveți, leguminoase, legume, fructe deshidratate este întotdeauna o opțiune bună. Este perfectă pentru a mânca gustos […] Articolul Salată de orez cu creveți: rețetă simplă de făcut apare prima dată în ea.md.
12:40
Cafeaua e poțiunea magică care ne dă puteri și inspirație. Pentru majoritatea, ziua nu poate începe fără o ceașcă de cafea fierbinte. Savurarea cafelei e ritualul oamenilor moderni. Care, însă, sunt avantajele consumului de cafea? Te încarcă cu energie Dimineața, când suntem somnoroși, cafeaua ne face să ne trezim și ne oferă energia necesară pentru […] Articolul Avantajele consumului de cafea apare prima dată în ea.md.
12:30
Conferința Profesională Anuală EPAC/EACN și Adunarea Generală, desfășurată la Chișinău pe 23-24 noiembrie, s-a încheiat cu o Declarație, semnată de președintele EPAC/EACN, Žydrūnas BARTKUS și directorul Centrului Național Anticorupție, Iulian Rusu. Documentul prevede un șir de recomandări pentru instituțiile de drept din țările participante la Conferință și, de asemenea stabilește modul de cooperare dintre acestea. […] Articolul Declarația Conferinței Profesionale Anuale EPAC/EACN: Corupția are un caracter transnațional apare prima dată în ea.md.
12:30
Un ingredient folosit din ce în ce mai des în cosmetica de îngrijire coreeană, fermentul filtrat de Galactomyces, este tot mai prezent inclusiv pe piața moldovenească. Magazinele pun la dispoziție o multitudine de produse ce conțin acest ingredient, dar pentru ce, mai exact, ar merita să-l utilizezi? Galactomyces Ferment Filtrate este un produs secundar al […] Articolul Fermentul filtrat de Galactomyces – secretul unui ten luminos și curat apare prima dată în ea.md.
12:20
Înfrângerea echipei de fotbal în meciul împotriva Arabiei Saudite în debutul Cupei Mondiale a fost o lovitură grea pentru Argentina, care a ajuns ca una dintre favoritele la ridicarea cupei din Qatar. Fotbalistul Leo Messi a cerut încredere. Statisticile îi dau dreptate: din punct de vedere istoric, primul rezultat nu a definit soarta echipei, scrie […] Articolul Argentina merge în optimile de finală în Qatar? Ce spun statisticile istorice ale echipei apare prima dată în ea.md.
11:50
În cel mai rău caz, Federația Rusă va provoca o serie de lovituri masive asupra tablourilor deschise ale centralelor nucleare și asupra substațiilor care leagă sistemul energetic ucrainean de cel european. Federația Rusă atacă în mod regulat instalațiile energetice ucrainene, după o grevă de amploare pe 23 noiembrie, mulți utilizatori sunt încă fără electricitate și apă, […] Articolul Forbes a descris trei scenarii de întrerupere în Ucraina: în cel mai rău caz – până la o săptămână fără electricitate (infografic) apare prima dată în ea.md.
11:30
Bradul e un simbol al Crăciunului, care aduce bucurie copiilor și maturilor. Pentru a vă trezi spiritul Crăciunului, am selectat câteva curiozități despre brad În Riga, Letonia, pentru prima dată, a fost decorat un brad în centrul orașului, în 1510. Prima referință tipărită despre bradul de Crăciun a apărut în 1531, Germania. În trecut, de […] Articolul O, brad frumos. Curiozități despre pomul de Crăciun apare prima dată în ea.md.
11:20
Potrivit autorităților ucrainene, alimentarea cu apă a fost complet restabilită, dar unii consumatori pot avea în continuare presiune scăzută a apei. Începând cu ora 8:30, 50% din fondul de locuințe al Kievului funcționează în modul de întrerupere de urgență a curentului. Acest lucru a fost raportat de administrația militară a orașului Kiev pe canalul de […] Articolul Anagajații din Kiev lucrează în regim de întrerupere de urgență: care este situația în capitala Ucrainei acum apare prima dată în ea.md.
10:30
Șefa statului, Maia Sandu a participat la Conferința națională „Avansarea agendei de schimbare a climei în silvicultura și agricultura din Moldova”. Mesajul președintei este următorul: „Domnule Ambasador Mažeiks, doamnă Ambasadoare Fried, doamnă Al-Khatib, stimați oaspeți, Vă salut la Chișinău și vă mulțumesc că v-ați făcut timp pentru a participa la această discuție despre schimbările climatice. […] Articolul Citește mesajul Președintei Maia Sandu la deschiderea Conferinței naționale „Avansarea agendei de schimbare a climei în silvicultura și agricultura din Moldova” apare prima dată în ea.md.
10:10
Azi, vă recomandăm 7 botine negre la modă pentru sezonul Toamnă-Iarnă 2022. Investește într-unul dintre aceste modele și vei petrece sezonul confortabil și cu mult stil. Da, pentru că acești pantofi de iarnă sunt singurii care garantează un nivel ridicat de satisfacție atunci când vine vorba de combinare și coafare: sunt comozi, practici și la […] Articolul Botinele negre sunt încălțămintea care se combină cu totul în toamna-iarna 2022 apare prima dată în ea.md.
24 noiembrie 2022
19:10
O relație trebuie să-ți aducă beneficii și să te inspire să te autodezvolți. Partenerul pe care îl alegi trebuie să te respecte și să te susțină. E foarte important ca să aveți aceleași valori și scopuri comune. Uneori, dragostea nu e suficientă. Alteori, ne îndrăgostim de persona nepotrivită și încercăm să o schimbăm.  În fond, […] Articolul 10 motive să te desparți de iubitul tău apare prima dată în ea.md.
19:10
Vă prezentăm o rețetă de desert din Panama. Este vorba de punch de rom de casă. Rețeta este simplă și gustoasă. Ingrediente: 1 cutie de crema de lapte 2 căni de apă 1 cutie de lapte condensat ½ cană amidon de porumb 1 linguriță sare ½ sticlă de rom (2 căni sau după gust) 12 […] Articolul Punch de rom de casă: rețetă panameză apare prima dată în ea.md.
18:50
Prim-ministra Natalia Gavrilița a avut o întrevedere cu ministrul georgian al afacerilor externe, Ilia Darchiashvili. Discuțiile au vizat mai multe subiecte de actualitate, inclusiv evoluția situației de securitate din regiune în contextul războiului nejustificat al Rusiei împotriva Ucrainei, dar și modalitățile de gestionare eficientă a crizelor existente. Șefa Executivului a apreciat nivelul înalt al relațiilor […] Articolul Cooperare moldo-georgiană mai bună. Ce a discutat prim-ministra Natalia Gavriliță cu ministrul georgian al afacerilor externe, Ilia Darchiashvili apare prima dată în ea.md.
18:30
Guvernul și Organizația Națiunilor Unite (ONU) au semnat Cadrul de Cooperare pentru Dezvoltare Durabilă ONU – Republica Moldova 2023-2027 (UNSDCF). Acesta este un angajament ferm de a extinde cooperarea comună și de a multiplica rezultatele deja obținute, cu scopul de a contribui la eliminarea barierelor în calea unei dezvoltări sociale și economice mai incluzive, în […] Articolul Guvernul și Organizația Națiunilor Unite au semnat Cadrul de Cooperare pentru Dezvoltare Durabilă ONU – Republica Moldova 2023-2027 apare prima dată în ea.md.
17:50
Epuizarea emoțională se manifestă pe plan fizic, da, dar nu se rezolvă prin odihnă, dormit mai multe ore sau luând vacanțe; de unde complicația și gravitatea acesteia. Este o stare strâns legată de stres și burnout – „tocmai unul dintre elementele sale este acest tip de oboseală psihică, care, împreună cu alte sentimente, îngreunează gândirea […] Articolul Totul despre acea epuizare emoțională care te boicotează cu atâta oboseală, uitare și stima de sine scăzută apare prima dată în ea.md.
17:10
Știrea tinerii care a fost violată în somn a trezit talentul latent de umoriști al românilor. În țara în care victima este blamată, violul e luat în derâdere. O femeie din Canada a fost stupefiată să descopere că logodnicul a violat-o în timp ce dormea. Aceasta bănuia că iubitul o înșală și i-a verificat contul […] Articolul Violul, motiv de glumă pentru români apare prima dată în ea.md.
16:50
În urmă cu câteva luni, continuând efortul său anual de a înscrie noi situri pe Lista Patrimoniului Mondial, Unesco a adăugat catalogului său deja extins un număr bun de locuri care merită această distincție mondială.  Babilon (Irak) Miticul Babilon se deschide lumii cu aeruri reînnoite și la doar o oră de actuala capitală, Bagdad, ne […] Articolul Cele 10 noi minuni ale Patrimoniului Mondial pe care trebuie să le cunoști apare prima dată în ea.md.
15:50
Republica Moldova va beneficia de asistență financiară nerambursabilă în valoare de 19,5 milioane de dolari, acordată adițional de Statele Unite ale Americii. Parlamentul ratificat celui de-al 14-lea Amendament la ACORDUL de asistență privind obiectivul de dezvoltare între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul SUA. Proiectul a fost votat în două lecturi de 55 de deputați. Finanțarea adițională de 19,5 […] Articolul Statele Unite ale Americii vor oferi țării noastre asistență financiară nerambursabilă în valoare de 19,5 milioane de dolari apare prima dată în ea.md.
15:40
Administrațiile Zonelor economice libere (ZEL) vor putea cesiona dreptul de superficie rezidenților ZEL, după înregistrarea dreptului de superficie în registrul bunurilor imobile. Deputații au aprobat azi, în cea de-a doua lectură proiectul de modificare a Legii cu privire la zonele economice libere, Legii privind autorizarea executării lucrărilor de construcții și Codului Contravențional. Proiectul de lege […] Articolul Administrațiile Zonelor economice libere vor putea cesiona rezidenților dreptul de superficie apare prima dată în ea.md.
15:40
Avortul este un drept incontestabil al femeii. Decizia Curții Supreme din SUA a șocat lumea vestică. În SUA, armele au mai multe drepturi decât femeile. La începutul lunii iulie, franțuzoaicele au ieșit în stradă pentru a proteja dreptul la avort, temându-se că exemplu SUA va fi preluat de către alte state. Însă, deputații din Camera […] Articolul Inițiativa legislativă a deputaților francezi: Dreptul la avort să fie inclus în Constituție apare prima dată în ea.md.
15:20
Parlamentul a aprobat crearea Fondului pentru antreprenoriat și creștere economică a Moldovei, cu statut de subdiviziune internă în cadrul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA). Proiectul de modificare a Legii cu privire la întreprinderile mici și mijlocii a fost votată în cea de-a doua lectură. Fondul va oferi acces întreprinderilor mici și mijlocii la finanțarea în […] Articolul Parlamentul a votat în lectură finală crearea unui fond pentru antreprenoriat și creștere economică, care va oferi întreprinderilor finanțare în condiții avantajoase apare prima dată în ea.md.
15:10
Bego Pérez, mai cunoscută ca La Ordenatriz, și autoarea cărții „Curățenie, ordine și fericire”, ne împărtășește cheile pentru a aduce ordine și armonie în bucătărie. Dacă există cineva capabil să împărtășească trucurile definitive pentru organizarea sertarelor din bucătărie și menținerea curățeniei și organizării într-una dintre încăperile cele mai predispuse să se murdărească, acesta este Bego Pérez. […] Articolul Cum să comanzi sertare de bucătărie: 10 trucuri pentru un spațiu curat și organizat apare prima dată în ea.md.
15:10
Despre misteriosul oraș Atlantida a pomenit, în scrierile sale cu titlul „Timaios si Critias”, marele filozof antic Platon. El scria că Atlantida a fost o civilizație deosebită din vest, ce ar fi cucerit partea de apus a Mării Mediterane. Atlantida, scria Platon, ar fi fost foarte dezvoltată în era bronzului, având o armată și o […] Articolul Atlantida – teorii despre misterul nedezvăluit al Antichității apare prima dată în ea.md.
14:20
Federația Rusă, stat care sponsorizează terorismul,  a demonstrat, în nenumărate rânduri, că nu respectă drepturile omului. Duma de Stat a adoptat legea care interzice propaganda LGBT. Astfel, orice eveniment sau acțiune prin care se promovează homosexualitatea în mediul online, filme, cărți, publicitate și în mediul public va fi pedepsită cu o amendă de la 6,6000 […] Articolul Duma Federației Ruse interzice ,,propaganda” LGBT apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:20
Cum ar fi să știi că organismul tău este capabil să se vindece singur? Fantastic? De neimaginat? Dar uite că adepții terapiei Bowen cred că este foarte posibil. Ce este, de fapt, terapia Bowen? Este o formă de practicare a medicinei alternative ce constă în vindecarea mai multor probleme de sănătate prin atingeri și practici […] Articolul Ce este terapia Bowen și cu ce ne ajută la îmbunătățirea sănătății? apare prima dată în ea.md.
13:20
V-ați întrebat vreodată cum arătau oamenii preistorici sau cei din epoca medievală? Site-ul Livescience a realizat o compilație a celor mai uimitoare reconstrucții faciale realizate pe baza scheletelor descoperite. Artefactele descoperite ne-au ajutat să înțelegem cultura și istoria oamenilor din preistorie, epoca antică și epoca medievală. Însă, înfățișarea lor rămânea un mister. Datorită tehnologie, în […] Articolul Cele mai uimitoare reconstrucții faciale apare prima dată în ea.md.
12:30
Fiecare, sau aproape fiecare din locuitorii spațiului post – sovietic au acasă un dulap cu veselă frumoasă. Pahare de cristal, farfurii cu margini aurite, tacâmuri deosebite pe care, odată cumpărate, le depozităm cu grijă pe rafuri și închidem ușițele dulapului – astea-s pentru sărbători. Câte sărbători avem noi pe an? Crăciunul, Paștele, hramul, zilele de […] Articolul Sindromul vieții amânate apare prima dată în ea.md.
12:10
Alegerile actriței nu cunosc limita de cuvânt. Iată o listă a celor mai bune modele pe care le-a folosit pentru a obține un aspect șic. Carismatică și distractivă, două adjective care o descriu foarte bine pe Eva Longoria. A devenit cunoscută pe plan internațional grație rolului Gabrielle Solís, personajul ei din serialul de succes Desperate Housewives. […] Articolul Eva Longoria a purtat de fiecare dată pantaloni care favorizează femeile mici de statură apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.