Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj foarte personal – Cui îi este adresat?

DosarMedia, 24 noiembrie 2022 11:20

Prințul Harry și Meghan Markle i-au transmis un mesaj foarte personal lui Sir Elton John,  pentru a marca turneul său Articolul Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj foarte personal – Cui îi este adresat? apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Acum 2 ore
06:00
Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs valutar de valoarea monedei euro este de 20 de lei și 13 Articolul Cât va costa un euro luni – Valoarea este peste media din ultimele zile apare prima dată în Dosar Media.
Acum 8 ore
23:30
Zodia partenerului îţi poate spune multe despre caracterul său. Descoperă cât de loial este! Care sunt cele mai loiale zodii? Articolul Care sunt cele mai loiale zodii? Zodia partenerului îţi poate spune multe despre caracterul său apare prima dată în Dosar Media.
23:20
Primesc foarte des întrebările acestea: Cum pot să stau atâta în parc cu copiii seara? Și în weekend, nu fac Articolul Cum fac să am timp pentru mine și pentru copii: Mi-a schimbat viața, jur! apare prima dată în Dosar Media.
Acum 12 ore
23:00
 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – BERBEC Inițiativele vă reușesc în mare parte și o să faceți Articolul Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 apare prima dată în Dosar Media.
21:00
În seara de 12 spre 13 decembrie, în Republica Moldova, îl sărbătorim pe Sfântul Apostol Andrei (pe stil vechi). Fetele Articolul Când îl sărbătorim pe Sfântul Andrei și se fură porțile – Calendar ortodox apare prima dată în Dosar Media.
20:50
Parodontita este una dintre cele mai frecvente boli infecțioase din lume și este asociată cu unele boli cronice precum bolile Articolul Terapia PRP te ajută în tratarea bolilor parodontale: Plasma din sângele tău se transformă în cel mai eficient medicament apare prima dată în Dosar Media.
20:50
Peste 40 de mii de familii din Republica Moldova vor primi câte 700 de lei, pentru a suporta greutățile iernii. Articolul Peste 40 de mii de familii din Republica Moldova vor primi câte 700 de lei apare prima dată în Dosar Media.
20:30
Vine iarna adevărată! Temperaturile coboară sub minus 5 grade. Iarna își intră simțitor în drepturi. Un val de aer polar Articolul Vine iarna adevărată! Temperaturile coboară sub minus 5 grade apare prima dată în Dosar Media.
20:20
Petro Kotin, președintele companiei naționale de energie nucleară Energoatom, a declarat că există semne că militarii ruși s-ar putea pregăti Articolul Rușii ar putea părăsi centrala nucleară Zaporije – Își fac bagajele și fură tot ce văd apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
12:20
Sfârșitul săptămânii vine cu noutăți pentru Tauri, iar astrele le sugerează Berbecilor să dea dovadă de modestie. Berbec În acest Articolul Horoscop pentru weekend: Gemenii au toate șansele să stârnească admirație apare prima dată în Dosar Media.
12:20
Unei femei din Brazilia nu a primit acceptul de a se urca în avion din cauza faptului că e “prea Articolul ”Nu încape pe scaun” – O femeie nu a fost lăsată să urce avion din cauza greutății sale: ”Da, sunt grasă, dar sunt un om ca oricare altul” apare prima dată în Dosar Media.
12:10
Socialisul Vladimir Odnostalco a fost obligat de instanță să dezmintă informațiile false răspândite despre ministra Sănătății, Ala Nemerenco. Decizia a Articolul Vladimir Odnostalco, obligat de instanță să dezmintă informațiile false răspândite despre Ala Nemerenco apare prima dată în Dosar Media.
12:10
România ne va oferi asistență în procesul de excludere a tarifelor de roaming pentru moldoveni în Uniunea Europeană, anunță Andrei Articolul ”Fără tarife de roaming pentru cetățenii moldoveni din UE” – România de va oferi asistență, anunță Spînu apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Anul 2022 nu a fost unul foarte bun  pentru miliardarii lumii. Averile lor rămân însă impresionante, deși au pierdut mulți Articolul TOP 5 cei mai bogați oameni din lume apare prima dată în Dosar Media.
11:50
Cel mai mare pod nou care urmează să fie construit peste Prut va fi cel care va lega orașul Ungheni Articolul Cum va arăta podul ce urmează a fi construit peste Prut apare prima dată în Dosar Media.
11:50
Decizia Consiliului municipiului Chișinău de a majora tarifele pentru serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare contravine legislației Articolul ”Majorarea tarifelor la apă – ilegală”, decizia CMC contravine legislației apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Armata Turciei este și armata Azerbaidjanului, este declarația făcută de președintele azer, Ilham Aliyev, scrie haqqin.az “Viziunea noastră asupra relațiilor Articolul Ilham Aliyev a declarat deschis: Armata Turciei este și armata Azerbaidjanului apare prima dată în Dosar Media.
11:30
Azerbaidjanul a pledat întotdeauna pentru integritatea teritorială a tuturor țărilor și rămâne ferm pe această poziție, a declarat președintele Ilham Articolul Ilham Aliyev despre războiul din Ucraina: “Nimeni nu știe ce se va întâmpla” apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:30
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, admite că tariful la energia electrică ar putea ajunge și la 10 lei. Articolul Tariful la energia electrică ar putea ajunge și la 10 lei, spune Spînu apare prima dată în Dosar Media.
16:40
Carburanții continuă să se ieftinească și în weekend. Potrivit prețurilor plafon stabilite de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, benzina Articolul Benzină mai ieftină de sâmbătă și până luni – Ce prețuri a stabilit ANRE apare prima dată în Dosar Media.
16:40
După o lungă perioadă de prăbușire, euro se întărește tot mai mult. Dacă astăzi și în zilele de weekend valoarea Articolul Euro crește rapid – Cât va costa luni moneda europeană apare prima dată în Dosar Media.
16:30
Anatolie și Gabriel Stati sunt acuzați de fals și fraudă unt acuzați de fals, fraudă în instanță și spălare de Articolul Nume sonore! Tată și fiu, Anatolie și Gabriel Stati sunt acuzați spălare de bani, fals și fraudă apare prima dată în Dosar Media.
16:20
Energia electrică s-ar putea scumpi din nou după ce doi distribuitori au depus demersuri de majorare a tarifelor la Agenția Articolul Cu cât s-ar putea scumpi energia electrică din 1 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
16:10
Membrii Consiliului Municipal au aprobat astăzi, 25 noiembrie, ca bază decizia privind majorarea tarifului la apă și canalizare în Chișinău. Articolul Tariful la apă în Chișinău va trece de 23 de lei: Ceban spune că așa trebuie, consilierii și deputații PAS critică dur decizia CMC apare prima dată în Dosar Media.
13:30
Joi, la Parlament, s-a discutat și votat în primă lectură proiectul de lege cu privire la asociațiile utilizatorilor de apă pentru irigații Articolul ”Unii deputați s-au făcut că plouă” – Unde este Strategia Națională de Dezvoltare a Sectorului de Irigare? apare prima dată în Dosar Media.
13:20
Editorialista și scriitoarea americană E Jean Carroll l-a dat în judecată pe fostul președinte al SUA, Donald Trump, pentru că Articolul Trump, dat în judecată pentru viol: Victima spune că a fost violată într-o cabină de probă a unui magazin de lux apare prima dată în Dosar Media.
13:10
Armenia pune piedici în procesul de normalizare a situației din regiune și de stabilire a păcii. Acesta este unul dintre Articolul Procesul de stabilire a păcii în regiune este sabotat: Azerbaidjanul afirmă că Armenia pune piedici apare prima dată în Dosar Media.
12:20
La două zile după un atac masiv cu rachete ruseşti asupra Kievului, jumătate din locuinţele din capitala Ucrainei sunt în Articolul Jumătate din locuinţele din Kiev încă rămân în beznă apare prima dată în Dosar Media.
11:50
În atenția consumatorilor de apă potabilă! Mai multe adrese din Capitală vor rămâne în următoarele zile fără apă la robinet, Articolul Mai multe adrese din Chișinău vor rămâne în următoarele zile fără apă la robinet apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Poliția a fost anunțată prin e-mail precum că mai multe locații din țară ar fi minate. Verificările se efectuează conform Articolul Poliția e în alertă! – ”Mai multe locații din țară ar fi minate” – Cetățenii sunt îndemnați să păstreze calmul apare prima dată în Dosar Media.
11:30
Parlamentul European a confirmat joi decizia Consiliului Uniunii Europene de a nu accepta paşapoarte şi alte documente de călătorie emise Articolul PE a confirmat: Nu vor fi acceptate pașapoartele emise de Rusia în regiunile ocupate ilegal în Ucraina şi Georgia apare prima dată în Dosar Media.
11:30
Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea avocaților fostului șef al SIS, Vasile Botnari, ex-procurorului Ruslan Popov și fostului directo SPPS Articolul Curtea Constituțională și-a anunțat decizia – Sesizarea avocaților lui Botnari, Popov și Golea, declarată inadmisibilă apare prima dată în Dosar Media.
11:20
PAS scade în sondaje, ȘOR și PSRM încă se țin pe poziții – Cine ar ajunge în Parlament dacă ar Articolul PAS scade în sondaje, ȘOR și PSRM încă se țin pe poziții – Cine ar ajunge în Parlament dacă ar avea loc alegeri duminica viitoare apare prima dată în Dosar Media.
11:10
Principalele valute internaționale sunt în creștere. Banca Națională a Moldovei a stabilit astăzi, 25 noiembrie, pentru euro un curs valutar Articolul Euro nu a mai fost demult la așa nivel – Cât de mult a crescut moneda europeană apare prima dată în Dosar Media.
11:00
Primarul capitalei, Ion Ceban a declarat în cadrul emisiunii Morari.live că așteaptă să fie chemat la Procuratură pentru a prezenta toate probele Articolul Ceban îl acuză pe Spînu și așteaptă să fie chemat la Procuratură pentru a prezenta probele apare prima dată în Dosar Media.
10:50
Angajații Direcției investigații criminalitate organizată a INI și cei ai Direcției Generale Urmărire Penală, în comun cu procurorii PCCOCS, desfășoară Articolul Ultima oră! Percheziții la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează pregătirea dezordinilor în masă apare prima dată în Dosar Media.
09:20
La judecătoria Chișinău au început audierile în dosarul procurorului general suspendat din funcție Alexandr Stoianoglo, învinuit pe mai multe capete Articolul Ce se mai aude de Stoianoglo? Au început audierile în dosarul procurorului general suspendat apare prima dată în Dosar Media.
08:20
Ion Ceban a făcut marele anunț – Ce se va întâmpla în luna decembrie i-ar putea schimba cursul carierei. Pentru Articolul Ion Ceban a făcut marele anunț: Ce se va întâmpla în decembrie i-ar putea schimba cursul carierei apare prima dată în Dosar Media.
07:40
Spitalele de psihiatrie din țară au fost dotate cu 400 de paturi noi și seturi de lenjerie pentru acestea, pături, Articolul Spitalele de psihiatrie din țară au 400 de paturi noi apare prima dată în Dosar Media.
07:20
Noul secretar general al Guvernului, Igor Talmazan, a fost prezentat echipei. Șefa Executivului și-a exprimat încrederea că noul șef al Articolul Ce va face Igor Talmazan în Guvernul Gavrilița apare prima dată în Dosar Media.
07:20
 Horoscop 25 noiembrie – SĂGETĂTOR E animație la voi. Vă caută lumea, că poate plecați împreună într-o excursie pe undeva, Articolul Horoscop 25 noiembrie: O reușită și cu surprize apare prima dată în Dosar Media.
07:10
Carburanții continuă să se ieftinească. Mâine, litrul de benzină va costa 25 de lei și 52 de bani, cu 21 Articolul Conducătorii auto vor fi surprinși plăcut: Cât costă astăzi litrul de benzină apare prima dată în Dosar Media.
07:10
În vizorul Procuraturii Anticorupție sunt și demnitari de stat. O spune șefa PA, Veronica Dragalin, care a dat asigurări că Articolul Dragalin spune că în vizorul Procuraturii Anticorupție sunt și demnitari de stat: ”Vă asigur dacă cineva din actuala guvernare încalcă legea, va fi tras la răspundere” apare prima dată în Dosar Media.
07:00
Înregistrarea pe site-ul guvernamental compensatii.gov.md este încă deschisă. Ministerul Muncii și Protecției Sociale anunță că cetățenii pot să completeze formularul Articolul Ultima zi pentru a completa formularul pentru compensații la gaz și căldură apare prima dată în Dosar Media.
24 noiembrie 2022
23:50
Energia electrică s-ar putea scumpi din nou din 1 decembrie: Premier Energy cere ca ANRE să majoreze prețul cu încă Articolul Energia electrică s-ar putea scumpi din nou din 1 decembrie: Premier Energy cere ca ANRE să majoreze prețul cu încă un leu apare prima dată în Dosar Media.
23:20
Echipele operative au reuşit restabilirea alimentării cu energie electrică în reţelele de tensiune medie în majoritatea absolută a localităţilor afectate, Articolul Cum să economisești energia electrică și să plătești mai puțin la sfârșitul lunii apare prima dată în Dosar Media.
22:50
Atunci cand devenim parinti am face orice numai sa stim ca cel mic este bine si este ferit de orice Articolul Este periculos pentru copilul tău: Moduri greșite de a ține bebelușul care pot fi periculoase pentru sănătatea lui apare prima dată în Dosar Media.
21:20
”Pe Ștefan Burghiu l-am cunoscut în timpul filmărilor pentru ediția specială BUN interviu din localitatea mea de baștină, Țipala din Articolul BUN interviu cu căpitanul echipei Zimbru, Ștefan Burghiu: Face orice pentru vedea copiii fericiți, locuiește în sat, merge la antrenament cu autocarul, nu are fițe de vedetă apare prima dată în Dosar Media.
18:20
Unitățile forțelor armate armene încă nu s-au retras definitiv din teritoriile Azerbaidjanului, despre asta anunță ministrul Afacerilor Externe al Republicii Articolul Unitățile forțelor armate armene încă nu s-au retras definitiv din Azerbaidjan apare prima dată în Dosar Media.
17:20
Meteorologii anunță Cod portocaliu de scurgere a apei în râul Nistru. Avertizarea este valabilă pentru porțiunea Soroca-Dubăsari. Avertizarea a fost Articolul Pericol de inundații – ”Nivelul apei ar putea crește până la patru metri” – Cod portocaliu de scurgere a apei în râul Nistru apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.