Rusia și Ucraina au făcut schimb de prizonieri. Cele mai importante evenimente din a 211-a zi de război

#diez, 22 septembrie 2022 23:15

Astăzi este a 211-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Rusia și Ucraina au făcut schimb de prizonieri. Cele mai importante evenimente din a 211-a zi de război появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
11:00
De la declanșarea războiului în Ucraina în luna februarie a anului curent, maib, cea mai mare bancă din Moldova, a continuat să susțină cetățenii ucraineni refugiați pe teritoriul țării noastre. Lunar, banca transferă o sumă fixă pentru fiecare tranzacție realizată cu un card de debit sau de credit emis de bancă și pentru fiecare plată efectuată la orice POS-terminal și în rețeaua e-commerce. Сообщение Maib continuă să ofere sprijin refugiaților ucraineni: 524 363 de lei este donația din luna septembrie появились сначала на #diez.
Acum o oră
10:45
Prestigioasa revistă științifică de specialitate ACS Applied Materials and Interfaces, (Factor de Impact: 10.383), tipărită de celebra editură ACS Publications din SUA, reprezintă o revistă multidisciplinară și un nou forum internațional pentru știința și ingineria materialelor aplicate. Сообщение UTM a realizat o nouă invenție științifică – Nanosenzori Dual-mode – apreciată de celebra revistă ACS Applied Materials and Interfaces появились сначала на #diez.
Acum 2 ore
10:15
Biroul Național de Statistică a publicat date privind numărul populației cu reședința obișnuită în profil teritorial. În urma datelor colectate, a fost creat un top al celor mai puțin populate raioane în anul 2021. Сообщение Basarabeasca, Dubăsari și Șoldănești. În ce raioane ale Moldovei locuiesc cei mai puțini oameni появились сначала на #diez.
09:45
Cel de-al doilea summit al Comunității Politice Europene (CPE) va avea loc primăvara viitoare în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, înainte de conferința de presă susținută ieri, 6 octombrie, la Praga, în comun cu Emmanuel Macron, președintele Republicii Franceze și inițiatorul CPE, și cu Petr Fiala, prim-ministrul țării gazdă, Republica Cehă. Сообщение Cel de-al doilea summit al comunității politice europene se va desfășura în Moldova primăvara viitoare  появились сначала на #diez.
Acum 4 ore
09:15
Premiera Natalia Gavrilița a confirmat că riscul ca Gazprom să sisteze complet livrările de gaze naturale către Republica Moldova există. Aceasta ar putea fi reacția Rusiei la decizia Republicii Moldova de a se alătura retoricii comunității internaționale de condamnare a războiului din Ucraina. Сообщение Natalia Gavrilița: „Riscul ca Gazprom să sisteze livrările de gaze naturale către Moldova persistă” появились сначала на #diez.
Acum 12 ore
23:00
Astăzi este a 225-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Mai multe explozii au fost auzite în Herson și Melitopol. Cele mai importante evenimente din a 225-a zi de război появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
19:30
Ne apropiem de sfârșitul săptămânii, iar pentru a o continua cu dispoziție bună și idei luminoase, avem nevoie de momente de evadare din rutină. Respectiv, mai jos v-am pregătit o listă de evenimente la care puteți merge în ziua de vineri, 7 octombrie. Сообщение Spectacole, muzică și jocuri de societate. #diez îți recomandă cinci evenimente la care să mergi vineri, 7 octombrie появились сначала на #diez.
18:45
„Sindromul Down nu e o boală, e vorba doar de o malformație genetică și nu îl reprezintă pe om ca personalitate”, acestea au fost cuvintele pe care le-am luat cu mine după conferința ținută de către Ludmila Adamciuc cu două zile înainte de începerea lui octombrie – luna în care ne solidarizăm împreună și celebrăm „Luna Conștientizării Sindromului Down”. Peste tot în lume, această zi adună oameni care depun efort pentru a ridica gradul de conștientizare despre sindromul Down organizând activități de informare și oferind lecții prețioase de toleranță. Сообщение Octombrie e despre solidaritate și conștientizarea sindromului Down. Află despre studiul de practici suedeze inspiraționale realizat de Prietena Mea появились сначала на #diez.
18:30
În Republica Moldova se va sărbători anual Festivalul Național al Prunei. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputați, care au votat pentru modificarea hotărârii cu privire la zilele comemorative, zilele de sărbătoare și la zilele de odihnă în Republica Moldova. Сообщение Moldova va avea o sărbătoare nouă – Festivalul Național al Prunei. Se va organiza anual, în a treia duminică a lunii septembrie появились сначала на #diez.
18:15
Legislativul a adoptat, în lectura a doua, proiectul de lege care prevede extinderea atribuției de autentificare a procurilor de către secretarii consiliilor locale. Astfel, autentificarea procurilor în scopul reprezentării persoanelor pentru stabilirea și recalcularea pensiei pentru limita de vârstă, indemnizației, alocației pentru dizabilitate și pensia de urmaș se va putea face la primărie, nu și la notar. Сообщение Oamenii își vor putea autentifica procurile pentru stabilirea pensiei, indemnizației și alocației la primării появились сначала на #diez.
18:00
Întreprinderile micro, mici și mijlocii, precum și persoanele fizice care intenționează să înființeze o afacere vor putea beneficia de suport financiar pentru inovații digitale și startup-uri tehnologice. Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) a lansat un program de susținere prin intermediul căruia va fi oferită finanțare nerambursabilă sub formă de granturi până la 500 000 de lei, IMM-urilor inovatoare și startup-urilor. Сообщение Lansează propria afacere. Cum obții finanțare nerambursabilă de până la 500 000 de lei появились сначала на #diez.
17:30
Leonid Manakov, șeful Reprezentanței Oficiale a Regiunii Transnistreene în Federația Rusă, s-a adresat participanților la cea de-a 51-a sesiune a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului de la Geneva, menționând că Republica Moldova că încalcă drepturile cetățenilor din stânga Nistrului. Сообщение „Moldova încălcă grav drepturile oamenilor din regiunea Transnistreană.” Reprezentantul regiunii în Rusia s-a adresat Consiliului ONU появились сначала на #diez.
17:30
Deputații au aprobat, în a doua lectură, proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la Procuratură. Prin modificările propuse se urmărește introducerea unui mecanism de evaluare a performanțelor Procurorului General și dispunerea revocării acestuia din funcție în cazul în care se constată calificativul „eșuat” urmare a efectuării evaluării performanțelor. Сообщение (doc) Procurorul General va putea fi suspendat din funcție în urma evaluării performanțelor acestuia появились сначала на #diez.
17:30
Când ai nevoie de un credit, găsești zeci de oferte „apetisante” doar la prima vedere. Până îți dai seama că dobânda mică nu întotdeauna înseamnă un credit ieftin. Cât te costă de fapt un credit? Cât de obiectiv se calculează prețurile? Ce comisioane, taxe și costuri accepți atunci când semnezi contractul? Acestea sunt principalele întrebări pe care trebuie să ți le pui înainte de orice credit. Fie că e vorba de un credit de consum, pentru afacere, cumpărarea automobilului sau imobilului. Сообщение (video) Dobânda mică nu înseamnă un credit ieftin! Cum să alegi corect cel mai bun credit появились сначала на #diez.
17:30
A fost ratificat acordul dintre guvernul țării noastre și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. În baza acestui acord, Moldova va beneficia de un grant în valoare de 900 000 de euro pentru acoperirea retroactivă a cheltuielilor suportate de către sistemul de sănătate în vederea acordării asistenței medicale refugiaților din Ucraina. Сообщение Moldova va primi un grant de 900 000 de euro din partea Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei появились сначала на #diez.
17:15
Trei spitale mari din Chișinău, „Sf. Treime”, spitalul pentru copii „V. Ignatenco” și spitalul „Gheorghe Paladi” și-ar putea reduce taxele pentru gaz prin instalarea unor recuperatoare, care ar asigura o izolare termică mai bună. Potrivit ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, Institutul municipal „ChișinăuProiect” este împotriva acțiunii de eficientizare energetică. Astăzi, 6 octombrie, reprezentanții Primăriei Municipiului Chișinău au declarat că acuzațiile aduse de ministru sunt nefondate. Сообщение Primăria Chișinău respinge acuzațiile privind stoparea unui proiect de eficientizare energetică în trei spitale din oraș появились сначала на #diez.
17:00
După doi ani de pauză, Ziua Națională a Vinului a revenit în Piața Marii Adunări Naționale cu sloganul „Vinul Meu aduce pace, uran-n dragoste preface”. Timp de două zile, peste 120 000 de vizitatori, amicii vinului, turiști locali și străini au avut ocazia să descopere vinurile de calitate, „terroir”-ul regiunilor cu Indicație Geografică Protejată (IGP), să cunoască oamenii care muncesc zilnic în această industrie. Сообщение Ziua  Națională a Vinului: 120 000 de oameni au celebrat Vinul Moldovei появились сначала на #diez.
16:30
Deputații au votat în ședința de astăzi propunerea guvernului de a prelungi starea de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova cu încă 60 de zile din data de 7 octombrie curent. Сообщение (doc) Parlamentul a votat prelungirea stării de urgență în Moldova cu încă 60 de zile появились сначала на #diez.
15:45
Autoarea franceză Annie Ernaux a fost desemnată laureată a premiului Nobel pentru literatură pe anul 2022. Aceasta a fost premiată „pentru curajul și acuitatea clinică cu care descoperă rădăcinile, înstrăinările și constrângerile colective ale memoriei personale”. Сообщение Annie Ernaux a devenit câștigătoarea premiului Nobel pentru literatură pe anul 2022 появились сначала на #diez.
15:45
34 de persoane, dintre care cel puțin 22 de copii au fost ucise, astăzi, 6 octombrie, într-un atac în masă într-un centru de îngrijire a copiilor din nord-estul Thailandei. Сообщение Atac în masă în Thailanda. Un bărbat a ucis 34 de persoane, dintre care 22 de copii, aflați într-o grădiniță появились сначала на #diez.
15:45
Magistrații Curții de Apel Chișinău, sediul Ciocana, au decis astăzi, 6 octombrie, păstrarea măsurii de arest la domiciliu a deputatei și vicepreședintei Partidului „ȘOR”, Marina Tauber. Respectiv, Curtea de Apel a păstrat decizia judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, din 28 septembrie, care a decis ca Tauber rămâne în arest la domiciliu pentru încă 20 de zile. Сообщение Marina Tauber va rămâne în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Chișinău появились сначала на #diez.
15:30
Procuratura Anticorupție informează despre trimiterea în judecată a cauzei penale de învinuire a ex-Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în comiterea infracțiunii de corupere pasivă și organizarea și acceptarea finanțării partidului politic din partea unei organizații criminale, săvârșite pe durata exercitării mandatului său de Președinte al Republicii Moldova, în perioada lunii iunie 2019. Сообщение Dosarul denumit generic „Kuliok” este trimis în judecată. Igor Dodon ar fi acceptat 1 milion de dolari de la Plahotniuc появились сначала на #diez.
15:15
Autoritatea Publică locală (APL) a venit cu o reacție după ce poliția s-a adresat în instanța de judecată cu solicitarea de a obliga primăria să suspende protestul organizat de Partidul „ȘOR”. Primăria recomandă autorităților centrale și poliției „să se conducă după practica internațională și să acționeze în limitele competențelor prevăzute de legislația în vigoare.” Сообщение Primăria vine cu o reacție după ce poliția s-a adresat în instanța de judecată, în contextul protestului organizat de Partidul „ȘOR” появились сначала на #diez.
14:45
Cercetătorilor și inventatorilor de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” le-au revenit cele mai multe mențiuni la prima ediție a Expoziției internaționale de creativitate și inovare „Excellent Idea-2022”, organizată în parteneriat cu Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic al Academiei de Studii Economice (ASEM) din Moldova și Academia de Științe a Moldovei. Сообщение USMF „Nicolae Testemițanu” – premiată la expoziția „Excellent idea-2022” появились сначала на #diez.
14:45
Maib își extinde portofoliul de soluții digitale disponibile prin rețeaua de bancomate. Începând de astăzi, poți cumpăra și vinde euro sau dolari în numerar, la bancomatele maib, iar restul să îl redirecționezi pe un card maib. Сообщение Vinde și cumpără valută în numerar la ATM-urile maib, iar restul redirecționează-l pe cardul maib появились сначала на #diez.
14:30
Cel mai puternic antidot împotriva oricărei maladii, în toate timpurile, a fost susținerea pacientului de către apropiați, adevăr ce a reunit mai mulți studenți și medici la Complexul Sportiv al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în data de 2 octombrie curent. Сообщение Mediciniștii au organizat Cupa inimii pentru a ajuta o fetiță de șase ani care are nevoie de transplant de cord появились сначала на #diez.
14:15
Linella lansează campania de imagine „Zi de zi adunăm Moldova la masă” prin realizarea unui spot video a cărui imagine și coloană sonoră se bucură de aportul unor artiști locali, cunoscuți și pe plan internațional: trupa Zdob și Zdub. Сообщение Linella lansează o nouă campanie de imagine „Zi de zi adunăm Moldova la masă” появились сначала на #diez.
14:15
Vinurile moldovenești au fost apreciate în cadrul concursului internațional Mondial des Pinots, din Elveția. Vinificatorii din Moldova s-au întors acasă cu 11 medalii, dintre care șase sunt de aur și cinci de argint. Сообщение Vinurile din Moldova au câștigat șase medalii de aur și cinci de argint la concursul internațional Mondial des Pinots появились сначала на #diez.
13:45
Asociația pentru Dezvoltare Creativă anunță lansarea înscrierilor pentru participanți (delegates) la conferința Moldova Model United Nations MDMUN 2022. Сообщение Ai vrea să experimentezi rolul diplomaților de rang înalt din cadrul ONU? Iată oportunitatea care îți va permite să o faci появились сначала на #diez.
13:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică constată o creștere bruscă a cotațiilor Platts pentru benzină și motorină, care a început cu o zi înainte de reuniunea de la Viena a reprezentanților țărilor OPEC+, în cadrul căreia urma să se decidă asupra reducerii producției globale de petrol. Сообщение În ultimele două săptămâni, prețul la motorină s-a majorat cu 14,5 %, iar la benzină – cu 9 %. Cât vom plăti pentru combustibil mâine появились сначала на #diez.
13:00
Tradițional, în ultima zi de vineri a lunii septembrie curent, de rând cu majoritatea statelor europene, în Republica Moldova s-a desfășurat Noaptea Cercetătorilor Europeni. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a fost reprezentată la acest eveniment de cercetători din cadrul: Laboratorului de inginerie tisulară şi culturi celulare, Laboratorului de gastroenterologie, Laboratorului de hepatochirurgie, Catedrei de propedeutică stomatologică „Pavel Godoroja”, Catedrei de chirurgie oro-maxilo-facială pediatrică și pedodonție „Ion Lupan”, Disciplinei de geriatrie și medicină a muncii și Centrulului Științifico-Practic în domeniul Plantelor Medicinale. Сообщение USMF s-a alăturat la Noaptea Cercetătorilor Europeni 2022 la Chișinău появились сначала на #diez.
12:45
Anna Bulgac, masterandă în anul I la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, specialitatea Optometrie clinică, a obținut locul I la ZOOM – Campionatul Internațional pentru Oftalmologi și Optometriști din regiunea Europei de Est și Sud-Est. Сообщение O masterandă a USMF a obținut primul loc la Campionatul Internațional pentru oftalmologi și optometriști появились сначала на #diez.
12:30
Poliția anunță că, în ultimele trei săptămâni, a fost sesizată/s-a autosesizat în privința mai multor încălcări desfășurate la protestul organizat de Partidul „ȘOR” din perimetrul președinție-parlament. Poliția a solicitat Primăriei Chișinău să intervină și să întreprindă acțiuni de neadmitere a neregulilor, dar nu a primit niciun răspuns din partea primăriei. În cele din urmă, poliția s-a adresat în instanța de judecată cu solicitarea de a fi obligată Autoritatea Publică Locală să suspende aceste întruniri. Сообщение Poliția s-a adresat în instanța de judecată și obligă Primăria Chișinău să suspende protestul organizat de Partidul „ȘOR” появились сначала на #diez.
12:00
Sportivii din Republica Moldova au cucerit pentru prima dată opt medalii la Campionatul Mondial de karate shotokan printre seniori. Aceștia au obținut o medalie de aur, patru medalii de argint și trei medalii de bronz. Competiția a avut loc în Cehia, în orașul Karlovy Vary. Сообщение Sportivii moldoveni au câștigat opt medalii la mondialul de karate shotokan printre seniori появились сначала на #diez.
11:30
BOLD FEST 22 este un festival de artă digitală unde vor fi spectacole de lumini, sunet și proiecții, expoziții de artă contemporană, zone de odihnă și socializare și o petrece de muzică electronică. Toate aceste activități se vor desfășura pe 7 și 8 octombrie la Digital Park.  Сообщение Participă la BOLD FEST, cel mai mare festival de New Media Art din Moldova! Ce activități te așteaptă la eveniment появились сначала на #diez.
11:30
ÎM „Grădina Zoologică din Chișinău” anunță că se pregătește să treacă la regimul de funcționare de iarnă. Сообщение În curând, Grădina Zoologică va trece la regimul de funcționare de iarnă! Care este noul program de activitate появились сначала на #diez.
Ieri
11:15
Boxerul Danila Guranda a cucerit medalia de argint la Campionatul European Under 16 din Italia. În finala categoriei de greutate 60 de kilograme, sportivul din Bălți a fost învins de grecul Vasilios Topalos. Сообщение Boxerul din Moldova Danila Guranda a cucerit medalia de argint la Campionatul European Under 16 din Italia появились сначала на #diez.
11:15
EasyBac este o comunitate de traineri, instructori și profesori tineri care împărtășesc, prin cursuri structurate și creative, experiența și cunoștințele sale elevilor dornici de un rezultat maximal la tezele semestriale și examenul de BAC. Сообщение Descoperă comunitatea EasyBac, o platformă care îți oferă cursuri de pregătire pentru teze și examene появились сначала на #diez.
11:15
La solicitarea IDIS „Viitorul”, Daniela POJAR, prorectora Finanțe și Relații Internaționale, și Nina PUȚUNTEAN, șefa serviciului Relații Internaționale, au organizat pe 4 octombrie o vizită de studiu pentru membrii proiectului `Strengthening Knowledge Management for Greater Development Effectiveness in the Near East, North Africa, Central Asia and Europe (SKiM)”, finanțat de International Center for Agricultural Research in Dry Areas și International Fund for Agricultural Development. Сообщение Membrii proiectului SKiM au efectuat o vizită de studiu la UTM появились сначала на #diez.
11:15
Ministerul Apărării vine cu precizări în legătură cu răspândirea pe unele canale de Telegram și TikTok a secvențelor video cu unități de tehnică militară „la intrarea în Republica Moldova prin punctul de trecere a frontierei Galați – Giurgiulești” și speculațiile potrivit cărora în video apare tehnică militară românească. Сообщение Ministerul Apărării vine cu precizări referitoare la secvențele video în care apar unități de tehnică militară la PTF Giurgiulești появились сначала на #diez.
11:00
S.A. „Termoelectrica” informează administratorii de bloc despre necesitatea executării lucrărilor de pregătire a sistemului intern de termoficare pentru sezonul rece. Сообщение Ne pregătim de iarnă! Termoelectrica informează despre procedura de conectare a sistemului intern de termoficare появились сначала на #diez.
10:45
Vrei să fii printre primii care află despre cele mai importante evenimente, oferte noi și promoții cu premii de la maib? Abonează-te acum la noutățile băncii prin maibchatbot din platformele de mesagerie Viber sau Telegram. Сообщение Fii informat, abonează-te la noutățile maib prin maibchatbot появились сначала на #diez.
10:15
Deputații vor examina, la ședința plenară de astăzi, 6 octombrie, solicitarea guvernului privind prelungirea stării de urgență pe întregul teritoriu al Republicii Moldova cu încă 60 de zile din data de 7 octombrie curent. Сообщение (live) Parlamentul s-a întrunit în ședință plenară. Pe ordinea de zi – prelungirea stării de urgență în Moldova появились сначала на #diez.
10:00
Vineri, 7 octombrie 2022, ora 10.00, în Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, strada Bulgară, 43, va avea loc licitația funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului. La eveniment pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Сообщение Pe 7 octombrie va avea loc o nouă licitație funciară. 18 terenuri din capitală sunt expuse la concurs появились сначала на #diez.
09:45
Departamentul antifraudă și conformare al Serviciului Vamal, de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), oficiul Nord, a destructurat activitatea unei fabrici clandestine de țigări în regiunea de centru a țării și a reținut trei bănuiți, într-un dosar de contrabandă cu țigări, transmite Serviciul Vamal într-un comunicat de presă. Сообщение A fost sistată activitatea unei fabrici clandestine de țigări. Oamenii legii au descins cu 25 de percheziții появились сначала на #diez.
09:30
Șeful diplomației Republicii Moldova, Nicu Popescu, a dispus convocarea la Ministerul Afacerilor Externe și a Integrării Europene a ambasadorului Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov. Scopul întâlnirii ar fi comunicarea poziției țării noastre referitoare la tentativa de anexare ilegală de către Federația Rusă a unor teritorii ucrainene, anunță serviciul de presă al Guvernului Republicii Moldova într-un comunicat. Сообщение Ambasadorul Federației Ruse în Moldova a fost convocat la MAEIE. Țara noastră nu recunoaște rezultatele așa-numitor referendumuri появились сначала на #diez.
5 octombrie 2022
22:30
Astăzi este a 224-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Centrala nucleară de la Zaporijjea va fi transferată în proprietatea Rusiei. Cele mai importante evenimente din a 224-a zi de război появились сначала на #diez.
20:00
Cu toții știm că joia este o mică vinere, așa că, iată cel puțin un motiv să te bucuri de viață și să-ți diversifici rutina de zi cu zi. Echipa #diez ți-a pregătit cinci evenimente la care poți să mergi joi, 6 octombrie. Сообщение Hai că n-a mai rămas așa mult! Iată câteva evenimente cu care să-ți îndulcești (aproape) sfârșitul de săptămână появились сначала на #diez.
19:15
Clubul Tinerilor Makeri și-a deschis larg ușile pentru tinerii entuziaști din toate instituțiile de învățământ profesional tehnic din Chișinău. Сообщение (video) Tinerii pasionați de tehnologii au făcut o vizită la Clubul Tinerilor Makeri Chișinău появились сначала на #diez.
19:00
Cei mai buni pedagogi ai anului 2022 au fost premiați în cadrul Galei Laureaților Concursului Republican „Pedagogul anului”. Ceremonia festivă, organizată cu ocazia Zilei Profesionale a Lucrătorilor din Învățământ, marcată anual la 5 octombrie, a avut loc în incinta Palatului Republicii. Сообщение Au fost decernate cele mai bune cadre didactice din Moldova! Vezi lista câștigătorilor concursului național „Pedagogul anului, ediția 2022” появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.