Stoianoglo, despre faptul că ar putea fi cercetat într-un nou dosar: „Actualul guvern a decis să-mi verifice întregul drum de viață”

TV Nord, 6 august 2022 18:00

Procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, vine cu o reacție după ce Consiliul Suprem al Procurorilor l-a însărcinat pe procurorul Victor Acest articol Stoianoglo, despre faptul că ar putea fi cercetat într-un nou dosar: „Actualul guvern a decis să-mi verifice întregul drum de viață” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Ieri
16:30
Să vizitezi Ucraina chiar acum pentru a experimenta cum este să trăiești în mijlocul războiului nu este lista de dorințe Acest articol O agenție de turism din Ucraina a vândut 150 de bilete celor care vor să facă un tur ghidat prin orașele bombardate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Conform Dispoziției CSE din 11 august 2022, în Aeroportul Internațional Chișinău au fost instituite noi măsuri pe linia de securitate, Acest articol Noi măsuri de securitate la Aeroport. În incinta AIC vor avea acces doar pasagerii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a lansat vineri o amenințare voalată la adresa aliaților occidentali ai Ucrainei, care au acuzat Acest articol Dmitri Medvedev amenință Europa: „Să nu uităm că și UE are centrale nucleare. Iar accidentele se pot întâmpla și acolo” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Reprezentanţii unui număr de 26 de ţări, reuniţi joi la Copenhaga, au promis un sprijin de peste 1,5 miliarde de Acest articol Un grup de 26 de ţări promit un sprijin de peste 1,5 miliarde euro pentru Ucraina a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Un grup de consilieri locali din orașul Sîngerei au semnat un acord prin care își retrag susținerea față de primarul Acest articol /LIVE/ Un grup de consilieri locali din Sîngerei au semnat un acord prin care își retrag susținerea primarului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:40
De astăzi a intrat în vigoare noul tarif pentru gazele naturale. În Monitorul Oficial din 12 august a fost publicată Acest articol OFICIAL! De azi au intrat în vigoare noile tarife la gazele naturale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
De la începutul anului până în prezent, funcționarii vamali au înregistrat 27 abateri de la normele legale privind introducerea, expedierea Acest articol Peste 25 de milioane de lei, ridicate de Serviciul Vamal de la începutul anului. Care este procedura de declarare a banilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:20
Carburanții continuă să se ieftinească în țara noastră. Astfel pentru weekend, ANRE a stabilit prețuri mai mici la motorină și Acest articol /FOTO/ Și în weekend motorina și benzina va fi mai ieftină. Cu cât scade prețul carburanților a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
Doi frați din Briceni au fost condamnați la câte 24 ani, și respectiv 20 ani închisoare pentru omorul intenționat al Acest articol Doi frați din Briceni, condamnați la câte 24 ani și 20 ani închisoare pentru omorul unui consătean a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:00
Locuitorii din comuna Balatina, raionul Glodeni sunt mai informați și echipați. Asta pentru că polițiștii din cadrul Inspectoratului Național de Acest articol /VIDEO/ Șoferii de motocultoare și căruțașii, mai protejați. INSP a întreprins o campanie de informare la Balatina, Glodeni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
O femeie de 88 de ani a decedat după ce a căzut în gol de la etajul opt al unui Acest articol /FOTO/ O femeie de 88 de ani a decedat, după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Un grup de cercetători din Italia a descoperit un vaccin anti-cancer capabil să declanşeze răspunsuri ale sistemului imunitar la tumori Acest articol Cercetătorii italieni au descoperit un vaccin anti-cancer a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
Situația este gravă la centrala nucleară Zaporojie din Ucraina, a avertizat șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomică într-o ședință de Acest articol Agenția pentru Energie Atomică spune că situația de la centrala Zaporojie este gravă. ONU cere demilitarizarea zonei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:50
În data de 22 septembrie va fi lansat concursul pentru proiecte de reconstrucție a Filarmonicii Naționale. Ministrul culturii califică reconstrucția Acest articol Sergiu Prodan: „În septembrie lansăm concursul pentru idei de reconstrucție a Filarmonicii Naționale” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:00
A crescut numărul căsătoriilor. Anul trecut s-au înceiat de 1,5 ori mai multe căsătorii decât în anii 2020 și 2019. Acest articol A crescut numărul căsătoriilor în Republica Moldova. Cele mai dorite de măritiș- tinerele de 20-24 de ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Un hoț de mașini care a încercat să scape de poliție ascunzându-se în interiorul unui urs din pluș uriaș, a Acest articol Un hoț s-a ascuns de poliție într-un urs uriaș de pluș a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
În incinta edificiului istoric din satul Țaul renovat în anul 2014 din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) au Acest articol Mai are o șansă. În satul Țaul au fost amenajate spații pentru Muzeul istorico-etnografic a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Aproape șase milioane de țigarete, camuflate într-o remorcă, au fost depistate la vama Costești, la ieșirea din țară, spre România. Acest articol /VIDEO/ Contrabandă de proporții. Aproape șase milioane de țigarete, depistate la vama Costești a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:10
Operatorii de Transport și de Sistem (OTS), Transelectrica și Moldelectrica (Operatorul de Transport și de Sistem din Republica Moldova), au Acest articol Când ar putea fi făcute primele tranzacții de energie electrică între România și Republica Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
Escrocii nu se odihnesc. Polițiștii din Bălți atenționează cetățenii despre apariția unui nou scenariu de escrocherii cu cardurile bancare.  De Acest articol Fiți atenți! Polițiștii din Bălți atenționează cetățenii despre un nou scenariu de escrocherii cu cardurile bancare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
„Judecătorii sunt ca și noi”. Asta au declarat tinerii din raionul Rîșcani, care au petrecut, împreună cu magistrații din Judecătoria Acest articol /VIDEO/ Kayak-canoe cu un judecător. Vezi ce senzații au trăit mai mulți tineri din raionul Rîșcani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Agenția Proprietății Publice a semnat contractul de achiziționare a serviciilor de audit financiar și juridic independent al datoriei Moldovagaz față Acest articol APP a semnat contractul auditului datoriei Moldovagaz față de Gazprom a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Sinopticienii promit ploi la nordul țării. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat în nordul țării se așteaptă maxime de până la Acest articol Nu uitați umbrelele acasă! Cum va fi vremea în nordul țării zilele următoare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10 august 2022
17:50
Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de concubină. Totul s-a întâmplat în municipiul Bălți, după Acest articol Un bărbat din Bălți a ajuns la spital, după ce soția l-a înjunghiat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:30
Un tânăr de 26 de ani a scăpat cu viață ca prin minune după ce mașina pe care o conducea Acest articol /FOTO/ Născut în cămașă! Un tânăr de 26 de ani s-a tamponat într-un pilon electric a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Reparația tuturor drumurilor, construcția apeductului, iluminarea stradală, lucrări de infrastructură și renovarea principalelor instituții publice din localitate sunt doar câteva Acest articol Ora primarului // ION VÎRLAN, primar or. Mărculești, Florești a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Terenuri de joacă, sistem de canalizare și drumuri bune. Asta își doresc locuitorii comunei Bălășești din raionul Sîngerei. În ediția Acest articol Ora primarului // Elena Neaga, primar c. Bălășești a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Cabinetul de miniștri a fost aprobat, astăzi, decizia privind redistribuirea unor alocații prevăzute în Legea bugetului de stat pentru anul Acest articol Guvernul a aprobat redistribuirea alocațiilor în bugetul de stat pentru compensațiile la ,,Prima Casă” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
În cimitirul evreiesc din Bălți ar putea fi identificate osemintele prizonierilor germeni, înmormântați în gropi comune pe vremea celui de Acest articol /VIDEO/ Osemintele militarilor germani, deshumate într-un cimitir din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, a fost demis, după cum susțin autorii proiectului de decizie, la cererea a 23 de Acest articol /VIDEO/ -1! Încă un vicepreședinte al raionului Sîngerei a fost demis: „Este un joc politic” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Uzina bălțeană „Floarea Soarelui” s-ar putea închide în timpul apropiat. Motivul ar fi o decizie a Comisiei Situații Excpționale de Acest articol Fără uleiul „Floris” pe piață. Uzina „Floarea Soarelui” din Bălți s-ar putea închide a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:20
Ghinion pentru o familie din capitală. Un copac a spart tavanul unei locuințe în urma furtunii de ieri din Chișinău. Acest articol /VIDEO/ Urgie în capitală. O familie s-a trezit cu un copac în casă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:40
Rusia nu va reuși să ocupe regiunea Nicolaiv-Odesa și să ajungă în regiunea transnistreană. Consilierul administrației președinției ucrainene, Alexei Arestovici, Acest articol Alexei Arestovici: „Scenariul ca Rusia să ia Nicolaiv, Odesa și regiunea transnistreană este ridicol” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
9 august 2022
18:10
România a donat Republicii Moldova peste un milion de pastile de iodură de potasiu. Anunțul a fost făcut de responsabilii Acest articol România a donat Republicii Moldova peste un milion de pastile de iodură de potasiu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:40
Crimă șocantă în Sankt Petersburg. O moldoveancă de 32 de ani a fost ucisă pe 8 august, în centrul orașului, Acest articol A omorât-o, după ce i s-a năzărit că e demon. O moldoveancă, înecată la Sankt Petersburg de un băiat cu schizofrenie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:50
Şefa cabinetului de miniştri, Natalia Gavriliţa, a adresat un mesaj video către cetăţenii Republicii Moldova în care vorbeşte despre crizele Acest articol /VIDEO/ Natalia Gavriliţa, adresare către cetăţeni: „În pofida unor crize fără precedent, guvernarea reușește să păzească țara de rele” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Cel puţin şapte persoane au murit, iar alte şapte erau date dispărute în inundaţii-record la Seul, în urma unor ploi Acest articol /FOTO/ Cele mai puternice ploi din ultimii 80 de ani. Cel puţin 7 morţi şi 7 persoane date dispărute la Seul din cauza inundaţiilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
CEC face publică lista partidelor și altor organizații social-politice ce au dreptul să participe la alegerile locale noi din 16 Acest articol Peste 50 de partide au dreptul să participe la alegerile locale noi din 16 octombrie 2022 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
Procuratura Generală, informează că au fost finalizate acțiunile de urmărire penală pe episodul incriminat ex-Președintelui Republicii Moldova, vizat în cadrul Acest articol Dodon este învinuit de depășirea atribuțiilor de serviciu. Urmărirea penală în dosarul „Energocom” – finalizată a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
Scandal la grădiniția din satul Suvorovca, raionul Fălești. Mai mulți părinți s-au adunat în fața instituției pentru a le cere Acest articol /VIDEO/ O grădiniță din raionul Fălești se închide. Nemulțumiți, părinții au blocat intrarea în instituție a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Comisia Situaţii Excepţionale a adoptat mai multe decizii pentru perioada rece a anului. Astfel în urma ședinței, membrii comisiei au Acest articol SA „Termoelectrica” va putea procura în regim de urgență 20 de mii de tone de păcură. Deciziile CSE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Primul caz de variola maimuței a fost înregistrat în Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat Ministra Sănătății, Ala Nemerenco. Este Acest articol În Republica Moldova a fost înregistrat primul caz de variola maimuței a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:50
SBU, serviciul de securitate al Ucrainei, a reținut un grup de asasini ai serviciilor speciale ruse care au planificat uciderea Acest articol /VIDEO/ Ucrainenii au arestat un grup de asasini care ar fi fost plătiți de ruși cu sute de mii de dolari ca să îl omoare pe ministrul apărării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
8 august 2022
18:20
O femeie de 70 de ani a ajuns la spital, după ce a fost tamponată de o mașină în timp Acest articol O femeie din Bălți, tamponată în timp ce traversa strada neregulamentar. La volan se afla un inspector de patrulare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Guvernul dă asigurări că în lunile septembrie și octombrie elevii vor învăța cu prezență fizică la ore, iar procesul de Acest articol Școala nu va trece online în septembrie și octombrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
De la botez și până la înmormântare, pâinea este simbolul principal care însoțește omul în toate ritualurile vieții. Mirosul îmbietor Acest articol /VIDEO/ „De la naștere până la moarte- pâinea este cu noi”. La Glodeni s-a organizat cea de-a doua ediție a „Festivalului Pâinii” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:20
Un tânăr de 32 de ani a decedat după ce s-a izbit cu motocicleta într-un copac. Totul s-a întâmplat în Acest articol Un tânăr din raionul Fălești a decedat după ce s-a răsturnat cu motocicleta a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
Un focar de pestă porcină africană la porci domestici a fost înregistrat în satul Chișcăreni, raionul Sîngerei, despre asta a Acest articol Focar de pestă porcină africană, depistat într-un sat din raionul Sîngerei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:40
Un bărbat din satul Șuri, raionul Drochia a ajuns la spital, după ce și-a dat foc la casă.  Cazul a Acest articol Un bărbat din raionul Drochia a ajuns la spital după ce și-a dat foc la casă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:30
Seceta extremă care afectează Italia în această vară a dus la descoperirea unei bombe intacte din Al Doilea Război Mondial. Acest articol /VIDEO/ Seceta a scos la iveală o bombă de 450 kg din Al Doilea Război Mondial a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.