Propaganda rusă de stat afirmă că regimul nord-coreean e dispus să trimită 100.000 de soldați în Ucraina

Cotidianul, 6 august 2022 17:30

Coreea de Nord s-ar fi oferit să trimită 100.000 de soldaţi pentru a sprijini invazia rusă în Ucraina, susţine televiziunea... Articolul Propaganda rusă de stat afirmă că regimul nord-coreean e dispus să trimită 100.000 de soldați în Ucraina apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 24 ore
14:30
Atacurile forţelor ruse în Doneţk (estul Ucrainei) au crescut în intensitate în ultimele ore duminică, în timp ce preşedintele ucrainean,... Articolul Atacurile ruseşti se intensifică în Doneţk, preşedintele Zelenski cere mai multe arme apare prima dată în Cotidianul.
Ieri
17:40
​Rusia adună trupe în sudul Ucrainei, dar scopul consolidării poziției nu este încă clar, avertizează serviciile de informații din Marea... Articolul Mutare strategică a Rusiei în sudul Ucrainei. Serviciile britanice de informații: Scopul nu este încă clar apare prima dată în Cotidianul.
17:40
Ambasadorul Statelor Unite la ONU, Linda Thomas-Greenfield, a declarat că invazia Rusiei în Ucraina va face ca 40 de milioane... Articolul SUA afirmă că războiul din Ucraina face ca 40 de milioane de oameni să sufere de foame apare prima dată în Cotidianul.
17:30
Coreea de Nord s-ar fi oferit să trimită 100.000 de soldaţi pentru a sprijini invazia rusă în Ucraina, susţine televiziunea... Articolul Propaganda rusă de stat afirmă că regimul nord-coreean e dispus să trimită 100.000 de soldați în Ucraina apare prima dată în Cotidianul.
11:40
Fostul director al Filarmonicii Naționale și ex-viceministru al Culturii și Cultelor, Mihail Murzac, s-a stins din viață. Anunțul a fost... Articolul S-a stins din viață fostul director al Filarmonicii și ex-viceministru al Culturii, Mihail Murzac apare prima dată în Cotidianul.
11:40
O companie canadiană pune la bătaie un post de „șef al bomboanelor”, pentru care oferă un salariu anual de 78.000... Articolul O companie oferă un salariu de aproape 80.000 de dolari anual unei persoane care să mănânce bomboane apare prima dată în Cotidianul.
11:30
În săptămânile de după declanșarea invaziei rusești a Ucrainei, marile economii din Europa au început să se clatine, dar în... Articolul Reuters: Vremurile bune s-au terminat pentru Europa de Est. Inflația de două cifre începe să se resimtă în buzunare apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Izvorul fluviului Tamisa, situat în Anglia, s-a deplasat pentru prima dată în istoria cunoscută cu opt kilometri în aval, informează... Articolul Izvorul fluviului Tamisa a secat pentru prima dată în istorie (FOTO) apare prima dată în Cotidianul.
11:00
Fenerbahce a fost pedepsită de UEFA, după ce fanii săi au scandat numele preşedintelui rus Vladimir Putin în timpul meciului... Articolul Arși la buzunar! Cât i-a costat pe turcii de la Fenerbahce scandările pro-Putin de la meciul cu Dinamo Kiev apare prima dată în Cotidianul.
11:00
Următorul pachet de asistență al administrației Biden pentru Ucraina ar urma să fie de un miliard de dolari, unul dintre... Articolul Veste proastă pentru ruși! Reuters: SUA pregătesc un mega-pachet de asistență pentru Ucraina apare prima dată în Cotidianul.
10:50
Potrivit președintelui Partidului Șor, Ilan Șor, Republica Moldova trebuie să găsească un consens cu Federația Rusă, pe care o numește... Articolul Șor se va adresa Rusiei pentru gaz mai ieftin „în calitate de lider de partid de opoziție” apare prima dată în Cotidianul.
10:50
Două persoane au murit şi alte două au fost grav rănite după ce au fost lovite de trăsnet joi seară... Articolul Doi morți și doi grav răniți după o lovitură de trăsnet în fața Casei Albe din Washington apare prima dată în Cotidianul.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:00
Executivul pregătește un set de măsuri de sprijin pentru angajații din sectorul public și pensionari ce urmează să fie anunțate... Articolul Gavrilița anunță unele majorări salariale, ajutoare unice pentru cei cu lefuri mai mici de 15.000 de lei și pensionari. Cine va beneficia apare prima dată în Cotidianul.
17:00
Orașul Nikolaev din sudul Ucrainei va impune o stare de asediu de vineri seara până luni dimineață, a anunțat guvernatorul... Articolul Război în Ucraina: Autoritățile din Nikolaev impun stare de asediu până luni și încearcă să identifice posibili spioni ai Rusiei apare prima dată în Cotidianul.
16:50
SUA și Rusia au indicat că sunt pregătite să negocieze în privința unui schimb de prizonieri, la o zi după... Articolul Lavrov: Putin este pregătit să negocieze cu Biden pentru un schimb de prizonieri apare prima dată în Cotidianul.
16:30
Procurorul general suspendat Alexandr Stoianogl va fi cercetat pentru îmbogățire ilicită și spălarea banilor, infracțiuni care le-ar fi comis în... Articolul Stoianoglo, bănuit de îmbogățire ilicită și spălare de bani. Furtună va investiga propria sesizare apare prima dată în Cotidianul.
15:40
Prim-ministra Natația Gavrilița a anunțat că Belarus şi Rusia ar fi ţările de unde vin alertele cu bombă în Republica... Articolul Gavriliţa: Belarus şi Rusia ar fi ţările de unde vin alertele cu bombă în Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
15:10
Un șofer de 27 de ani din raionul Drochia, în stare de ebrietate, a provocat un accidenț în lanț. În... Articolul Accident în lanț la Drochia, provocat de un șofer beat: Nouă persoane au fost transportate la spital. Cinci mașini, avariate apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis două avertizări de Cod galben. Potrivit meteorologilor, în toată țara vom avea caniculă și... Articolul Dublu Cod galben pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Meteorologii prognozează caniculă și pericol de incendii apare prima dată în Cotidianul.
14:30
Planul de implementare a celor 9 recomandări propuse de Comisia Europeană a fost aprobat de membrii Comisiei Naționale pentru Integrare... Articolul (DOC) Planul de implementare a celor 9 recomandări propuse de Comisia Europeană, aprobat de CNIE apare prima dată în Cotidianul.
12:40
 Ministrul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale Andrei Spînu consideră că o eventuală vizită la Moscova a sa ori a preşedintei Maia... Articolul Spînu, despre o eventuală vizită la Moscova: Nu va schimba situația privind gazele naturale. Lupta noastră reală este pentru independență apare prima dată în Cotidianul.
12:00
Ţările membre ale Uniunii Europene au impus, joi, 4 august,sancţiuni împotriva fostului preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici şi a fiului său... Articolul UE au impus sancţiuni împotriva ex-preşedintelui ucrainean Viktor Ianukovici și a fiului său apare prima dată în Cotidianul.
11:30
Membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) au respins candidatura procurorei Elena Cazacov la funcția de șefă-adjunctă interimară a Procuraturii Anticorupție... Articolul CSP a respins numirea Elenei Cazacov în funcția de șefă-adjunctă interimară a Procuraturii Anticorupție apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) au respins candidatura procurorei Elena Cazacov la funcția de șefă-adjunctă interimară a Procuraturii Anticorupție... Articolul Cererea privind numirea Elenei Cazacov în funcția de șefă-adjunctă interimară a Procuraturii Anticorupție a fost respinsă apare prima dată în Cotidianul.
10:50
Benzina se ieftinește cu 19 bani, iar motorina – cu 8 bani. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a... Articolul Benzina se ieftinește cu 19 bani, iar motorina – cu 8 bani. Noile prețuri la carburanți afișate de ANRE pentru următoarele trei zile apare prima dată în Cotidianul.
10:30
Aproximativ 80% din consumatorii de resurse energetice vor primi compensații în perioada rece a anului. Dacă la 1 septembrie Gazprom... Articolul Spînu: „Aproximativ 80 % dintre consumatori vor primi compensații”. Posibile scenarii dacă Gazprom ar sista gazul apare prima dată în Cotidianul.
10:20
Aproximativ 80% din consumatorii de resurse energetice vor primi compensații în perioada rece a anului. Dacă la 1 septembrie Gazprom... Articolul Spânu: „Aproximativ 80 % dintre consumatori vor primi compensații”. Posibele scenarii dacă Gazprom ar sista gazul apare prima dată în Cotidianul.
09:50
Veronica Dragalin s-a prezentat vineri, 5 august, la ședința Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) unde a depus jurământul de învestire... Articolul Veronica Dragalin a depus jurământul de învestire în funcția de șefă a Procuraturii Anticorupție (FOTO, VIDEO) apare prima dată în Cotidianul.
4 august 2022
22:00
Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a făcut publicclasamentul instituțiilor de învățământ, alcătuit pe baza... Articolul Clasamentul instituțiilor de învățământ din Republica Moldova, conform rezultatelor la examenul național de bacalaureat din acest an (DOC) apare prima dată în Cotidianul.
19:30
Toate monumentele rămase în Estonia din epoca sovietică vor fi în curând demontate sau relocate, a anunţat prim-ministrul acestei ţări... Articolul Estonia va demonta sau reloca toate monumentele din epoca sovietică apare prima dată în Cotidianul.
19:00
Banca Națională a Moldovei (BNM) a mărit astăzi, 4 august, rata de bază aplicată principalelor operațiuni de politică monetară pe... Articolul Credite mai scumpe. Banca Națională a Moldovei a majorat din nou rata de bază apare prima dată în Cotidianul.
18:40
Primăria Chișinău anunță că lucrările de reparație pe strada Ciuflea (pozarea rețelelor de canalizare pluvială) au fost urgentate, astfel că... Articolul Păzea, ambuteiajele din Chișinău continuă! Începe a doua etapă a reparațiilor de pe strada Ciuglea apare prima dată în Cotidianul.
18:30
Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au susținut necesitatea menținerii arestului preventiv în privința... Articolul Arest menținut în privința lui Vlad Plahotniuc în dosarul „Metalferos”. Detalii de la PG apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Elveţia s-a alăturat celui de-al şaptelea pachet de sancţiuni al UE împotriva Rusiei, însă țara „este totuși neutră”, a declarat... Articolul Elveţia s-a alăturat celui de-al şaptelea pachet de sancţiuni al UE împotriva Federaţiei Ruse apare prima dată în Cotidianul.
17:10
Europa se află în cel mai periculos moment al său de după cel de-al Doilea Război Mondial din cauza războiului... Articolul Secretarul general al NATO: Europa se află în cel mai periculos moment după al Doilea Război Mondial apare prima dată în Cotidianul.
17:10
La sesiunea din acest an, au fost identificați 16 candidați care au fraudat examenul de bacalaureat, iar în rezultat, au... Articolul Ministerul Educației anunță despre un caz de fraudare a examenului național de bacalaureat cu implicarea personalului unei instituții de învățământ apare prima dată în Cotidianul.
17:00
La scurt timp după ce Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat noile tarife pentru gazele naturale în... Articolul Moldovagaz: Prețurile reglementate de ANRE pun sub semnul întrebării îndeplinirea obligațiilor către Gazprom apare prima dată în Cotidianul.
16:40
Azerbaidjan ar fi donat în secret avioane de luptă MiG-29 Ucrainei, guvernul de la Baku anunțând oficial că a trimis... Articolul Un stat post-sovietic ar fi donat în secret avioane de luptă Ucrainei apare prima dată în Cotidianul.
16:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat joi, 4 august, noile tarife pentru gazele naturale în Republica Moldova.... Articolul Noul tarif stabilit de ANRE: Cetățenii vor plăti circa 23 de lei pentru un metru cub de gaze apare prima dată în Cotidianul.
16:20
Anatoli Ciubais, fostul consilier al lui Vladimir Putin, se află internat într-un spital privat din nordul Sardiniei, iar medicii italieni... Articolul Medicii care îl îngrijesc pe ex-consilierul lui Putin nu exclud otrăvirea: „Nu-și poate închide ochii și are mușchii feței parțial paralizați” apare prima dată în Cotidianul.
16:10
Forțele armate ale Taiwanului au declarat joi că „se pregătesc pentru război fără a căuta războiul”, în timp ce China... Articolul Taiwan: Armata susține că „se pregătește de război, fără să caute războiul” apare prima dată în Cotidianul.
15:50
„Deranjul opoziției față de acțiunile Guvernului este cauzat de faptul că identificăm soluții alternative pentru a nu depinde de Rusia.... Articolul Radu Marian: Deranjul opoziției e cauzat de faptul că identificăm soluții alternative pentru a nu depinde de Rusia apare prima dată în Cotidianul.
15:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat joi, 4 august, noile tarife pentru gazele naturale în Republica Moldova.... Articolul ANRE a stabilit un nou tarif: Cetățenii vor plăti circa 23 de lei pentru un metru cub de gaze apare prima dată în Cotidianul.
15:40
Permisele de conducere emise în Republica Moldova sunt recunoscute în Bulgaria, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE),... Articolul MAEIE: Permisele de conducere emise în R. Moldova sunt recunoscute în Bulgaria apare prima dată în Cotidianul.
15:20
Benzina și motorina continuă să se ieftinească și vineri. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat noile prețuri... Articolul Carburanții vor fi mai ieftini vineri. Prețurile anunțate la benzină și motorină apare prima dată în Cotidianul.
14:00
O femeie de 62 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 8 al Institului... Articolul O pacientă de la Institutul de Medicină Urgentă a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 8 apare prima dată în Cotidianul.
13:20
Președinta Maia Sandu a convocat joi dimineață, 4 august, Comisia Națională pentru Integrare Europeană (CNIE), pentru a aproba mai multe... Articolul Maia Sandu Maia Sandu a convocat Comisia Națională pentru Integrare Europeană. Deciziile aprobate ce vizează procesul de euro-integrare a Republicii Moldova apare prima dată în Cotidianul.
12:50
Reprezentanta republicană din Indiana în Congresul Statelor Unite ale Americii (SUA), Jackie Walorski, a decedat în urma unui accident rutier,... Articolul O membră a Congresului SUA a decedat într-un accident rutier. Jackie Walorski a fost decorată de Klaus Iohannis cu Steaua României: A ajutat copii nevoiași apare prima dată în Cotidianul.
11:00
O schemă de organizare a migrației ilegale pentru cetățeni ai Ucrainei care a inclus și mituirea unui polițist de frontieră... Articolul Schemă de organizare a migrației ilegale în R. Moldova pentru cetățeni ai Ucrainei: Patru persoane, inclusiv un polițist de frontieră, reținute apare prima dată în Cotidianul.
10:40
Un accident grav a avut loc joi dimineaţă, 4 august, în sensul giratoriu de la intrarea din comuna Leţcani, județul... Articolul (VIDEO) Accident în România cu implicarea unui microbuz cu pasageri din R. Moldova: Nouă persoane, la spital apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.