Top licee din Fălești conform rezultatelor la examenele de Bacalaureat 2022

NewsUngheni, 6 august 2022 17:20

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a prezentat clasamentul instituțiilor de învățământ conform rezultatelor obținute la sesiunea de bacalaureat 2022. [...] Articolul Top licee din Fălești conform rezultatelor la examenele de Bacalaureat 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 12 ore
19:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 8 august 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8036 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 8 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:30
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord” anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 8 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 8 – 12 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:20
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord” anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 8 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 8 – 12 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
17:20
Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a prezentat clasamentul instituțiilor de învățământ conform rezultatelor obținute la sesiunea de bacalaureat 2022. [...] Articolul Top licee din Fălești conform rezultatelor la examenele de Bacalaureat 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:00
Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a prezentat clasamentul instituțiilor de învățământ conform rezultatelor obținute la sesiunea de bacalaureat 2022. [...] Articolul Top licee din Nisporeni conform rezultatelor la examenele de Bacalaureat 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:40
Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a prezentat clasamentul instituțiilor de învățământ conform rezultatelor obținute la sesiunea de bacalaureat 2022. [...] Articolul Top licee din Călărași conform rezultatelor la examenele de Bacalaureat 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:30
Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a prezentat clasamentul instituțiilor de învățământ conform rezultatelor obținute la sesiunea de bacalaureat 2022. [...] Articolul Top licee din Călărași conform rezultatelor examenelor naționale de Bacalaureat 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
23:00
Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a prezentat clasamentul instituțiilor de învățământ conform rezultatelor obținute la sesiunea de bacalaureat 2022. [...] Articolul Liceul „Vasile Alecsandri” pe primul loc în topul liceelor din Ungheni conform rezultatelor BAC 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 6 august 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7979 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 6 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis din nou alertă meteorologică de Cod Galben de caniculă pe întregul teritoriul al Republicii Moldova. Cod GALBEN de caniculă [...] Articolul Meteorologii au emis Cod GALBEN de caniculă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
După o lungă perioadă cu scumpiri zilnice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să anunțe noi ieftiniri a carburanților. În a șaptea săptămână consecutivă, [...] Articolul Motorina și Benzina se ieftinesc cu 8 și 19 bani. Prețul carburanților pentru 6 – 8 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
Săptămâna curentă (1 august 2022 – 7 august 2022) reprezintă cea de-a 7-a săptămână consecutivă de scădere a prețurilor de comercializare cu amănuntul la benzină [...] Articolul Prețurile la carburanți cad în a 7-a săptămână consecutiv apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:30
Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare prezintă clasamentul instituțiilor de învățământ, alcătuit pe baza rezultatelor obținute de candidații înscriși în [...] Articolul Clasamentul instituțiilor de învățământ din R. Moldova conform rezultatelor la BAC 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
La 1 august 2022, au fost publicate rezultatele finale din cadrul sesiunii suplimentare a examenului național de bacalaureat. La sesiunea suplimentară din anul curent s-au [...] Articolul Circa 92% dintre absolvenții din licee au promovat examenul de bacalaureat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
La 29 iulie 2022, ÎPS Părinte Mitropolit PETRU, Arhiepiscop al Chișinăului, Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor, a sfințit piatra de temelie a bisericii [...] Articolul În Cornești a fost pusă piatra de temelie pentru prima biserică din oraș apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
4 august 2022
16:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 5 august 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7979 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 5 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:40
Inspectorii de mediu din Nisporeni, au efectuat razii de prevenire și contracarare a braconajului și a pescuitului ilegal. Principala destinație a raziilor a fost râul [...] Articolul Inspectorii de mediu din Nisporeni au efectuat razii de contracarare a braconajului pe râul Prut apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat noile tarife pentru gazele naturale furnizate cetățenilor R.Moldova. Conform noilor calcule, consumatorii casnici ar urma să [...] Articolul Ultima oră // Din 1 august 2022, consumatorii casnici vor achita 23 lei per metru cub de GAZ apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
În după-amiaza zilei de astăzi, 4 august 2022, un autoturism de model Mercedes a luat foc pe traseul traseul național R3 Chișinău – Hâncești. Imaginile [...] Articolul Video // Un Mercedes a luat foc pe traseul R3 Chișinău – Hâncești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Primăria municipiului Ungheni informează că strada Zamfir Arbore din sectorul Dănuțeni a intrat în reparații. Este vorba de segmentul dintre străzile Ștefan cel Mare și [...] Articolul Strada Zamfir Arbore (Polevaia) din sectorul Dănuțeni va fi asfaltată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Astăzi, ofițerii DGT Nord a CNA și procurorii anticorupție Oficiului Nord au descins cu zeci de percheziții la birourile, domiciliile și automobilele a patru funcționari [...] Articolul Înregistrare audio despre cum angajații DTSA Ungheni eliberau „contra mită” certificate sanitare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
Mai mulți funcționari de la Direcția Teritorială Siguranţa Alimentelor din Ungheni a ANSA, precum și oameni de afaceri, fac obiectul anchetei ofițerilor DGT Nord a [...] Articolul Descinderi CNA la DTSA Ungheni. Șase persoane cercetate penal într-o amplă schemă de corupție apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
După o lungă perioadă cu scumpiri zilnice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să anunțe noi ieftiniri a carburanților. În a șaptea săptămână consecutivă, [...] Articolul Motorina și Benzina continuă să se ieftinească. Prețul carburanților la 5 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Biroul politici de reintegrare informează că adițional la argumentele prezentate în comunicatul Biroului din 21 aprilie curent: https://gov.md/ro/content/unele-precizari-legatura-cu-retorica-tiraspolului-privind-pretinsele-impedimente-create care au evidențiat lipsa probelor plauzibile în privința declarațiilor [...] Articolul Volumul importului în regiunea transnistreană combate retorica așa-numitei blocade economice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Reintegrarea spațiului educațional unic și oferirea șansei ca tinerii studioși din stânga Nistrului și mun. Bender / Tighina să-și realizeze potențialul și performanțele pe întreg [...] Articolul Reintegrarea spațiului educațional. Autoritățile au apostilat 500 diplome ale absolvenților Universității „Taras Șevcenco” din Tiraspol apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
3 august 2022
23:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru ziua de joi, 4 august 2022, cer noros, averse cu descărcări electrice și maxime termice de +28°C / [...] Articolul Prognoza meteo pentru ziua de 4 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 4 august 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7994 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 4 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
Una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere este condusul sub influența băuturilor alcoolice. Asta însă, nu-i oprește pe șoferii din R. Moldova să urce în [...] Articolul „M-am pornit la Ungheni, nu în Thailanda”. Reacția unui șofer depistat beat de INSP în Petrești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Tradițional, la 4 august, locuitorii celui mai mare cartier din municipiul Ungheni – Dănuțeni, în trecut mare sat răzeșesc de români de pe malul Prutului [...] Articolul La 4 august este sărbătorit Hramul sectorului Dănuțeni din municipiului Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Uniunea Europeană conectează Republica Moldova și Ucraina la rețeaua transeuropeană de transport (TEN-T). Comisia Europeană a propus extinderea a patru coridoare de transport, care vor [...] Articolul UE conectează R. Moldova și Ucraina la rețeaua transeuropeană de transport TEN-T apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
În scopul reducerii timpilor de traversare prin postul vamal Leușeni au fost deschise 5 piste de control pe sensul de intrare în țară, ceea ce duce [...] Articolul Cinci piste noi de control pe sensul de intrare în țară în PTF Leușeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
ANRE informează că după ce în luna iunie a anului curent prețurile la carburanți au atins un nivel istoric maximal de 33.90 lei/litru pentru benzina [...] Articolul ANRE: prețurile la benzină și motorină a scăzut în ultima perioadă cu 18% și 17% apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:10
După o lungă perioadă cu scumpiri zilnice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să anunțe noi ieftiniri a carburanților. În a șaptea săptămână consecutivă, [...] Articolul Motorina coboară sub 27 per litru. Prețul carburanților la 4 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Ideea autostrăzii Ungheni – Iași – Odesa, a fost introdusă în agenda publică, încă din luna decembrie 2018, de un grup alcătuit din șapte ONG-uri [...] Articolul Proiect de 3 miliarde euro pentru autostrada Ungheni – Chișinău – Odesa apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Autovehiculele înmatriculate provizoriu pentru probe în Republica Moldova pot deveni obiect al impunerii cu taxa pentru folosirea drumurilor În Parlament a fost înregistrată inițiativa legislativă a unui deputat [...] Articolul Autovehiculele înmatriculate provizoriu pentru probe – pot fi impuse să achite taxa pentru folosirea drumurilor apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
La 3 august 2022, începând cu ora 15:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 32-a ședință a executivului din anul [...] Articolul Ședința Guvernului din 3 august 2022. Pe ordinea de zi – 15 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 3 august 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8022 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 3 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
2 august 2022
12:10
La 18 iunie 2022, Standupovka a organizat în Poarta de Vest a Republicii Moldova – Ungheni, primului turneu național de Stand Up Național. Potrivit organizatorilor, [...] Articolul Video // Cum a decurs primul turneu de Stand Up Național din Moldova, început la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord” anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 1 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 1 – 5 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
După o lungă perioadă cu scumpiri zilnice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să anunțe noi ieftiniri a carburanților. În a șaptea săptămână consecutivă, [...] Articolul Motorina și Benzina continuă să se ieftinească. Prețul carburanților la 2 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord” anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 1 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 1 – 5 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
În acest weekend, pe stadionul municipal Ungheni, a avut loc finala Cuperi raionului Ungheni la fotbal, ediția 2022. Urmare a duelului din FC Regina Maria [...] Articolul FC Regina Maria a cucerit Cupa raionului Ungheni, ediția 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Muncipiul Ungheni a intrat oficial în lista localităților din Republica Moldova în care a fost impus Cod ROȘU de infecție cu COVID-19 Potrivit unui comunicat [...] Articolul Municipiul Ungheni sub Cod ROȘU de infecție cu COVID-19 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
30 iulie 2022
13:30
În dimineața zilei de 30 iulie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au recuperat corpul neînsuflețit al minorei în vârstă de 15 ani dată [...] Articolul Salvatorii DSE Ungheni au recuperat corpul minorei înecată în râul Prut lângă Petrești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
29 iulie 2022
11:20
Inițiativa legislativă a Președintei țării, Maia Sandu, potrivit căreia cetățenii Republicii Moldova vor beneficia de facilități fiscale și vamale la revenirea cu traiul în țară, [...] Articolul Inițiativa legislativă privind încurajarea revenirii diasporei – votat de deputați în lectura a doua  apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Parlamentul a adoptat Hotărârea privind prelungirea stării de urgență în Republica Moldova cu 60 de zile, începând cu 8 august anul curent. Hotărârea a fost [...] Articolul Starea de Urgență a fost extinsă cu încă 60 de zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 59 [...] Articolul Situația la Frontieră: cca 60 mii traversări și Filip Kirkorov nu a fost lăsat să intre în R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
După o lungă perioadă cu scumpiri zilnice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să anunțe noi ieftiniri a carburanților. În premieră, în a șasea [...] Articolul Benzina coboară sub 28 lei per litru. Prețul carburanților pentru 30 iulie – 1 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:30
Săptămâna curentă (25 iulie 2022 – 31 iulie 2022) este cea de-a 6-a săptămână consecutivă de scădere a prețurilor de comercializare cu amănuntul la benzină [...] Articolul ANRE încheie a 6-a săptămână consecutivă cu scăderi de prețuri la carburanți apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 29 iulie 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7958 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 29 iulie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.