MAI și FBI vor colabora în lupta contra terorismului

TV Nord, 6 august 2022 10:00

FBI și MAI au semnat memorandum-ul de cooperare, schimb de date și informații. Memorandum-ul de cooperare și schimb reciproc de informații Acest articol MAI și FBI vor colabora în lupta contra terorismului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 2 ore
16:10
Nu trece nicio zi fără să croșeteze. Violeta Scutaru din satul Mihăileni, Rîșcani mânuiește cu măiestrie croșeta și creează lucrări Acest articol /VIDEO/ FESTIVALUL COVORULUI 2022| Croșetează cele mai inedite articole vestimentare. Află istoria meșteriței Violeta Scutaru a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Una dintre cele mai mari conferințe destinate agricultorilor din Republica Moldova s-a desfășurat la Bălți. Zeci de fermieri s-au adunat Acest articol /VIDEO/ Agricultorii din nordul țării la întâlnire cu Ministrul Bolea. Care sunt problemele din domeniu și ce soluții are Guvernul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 4 ore
15:10
La solicitarea procurorilor din Republica Moldova, magistrații francezi au aplicat sechestru asupra unui bun imobil al lui Vladimir Plahotniuc, în Acest articol Sechestru pe o vilă din Franța ce aparține lui Vladimir Plahotniuc. Imobilul valorează peste 83 milioane a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Un bărbat din raionul Briceni a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru săvârșirea unui atac tâlhăresc și tentativă Acest articol Un bărbat din Briceni, condamnat la 10 ani pentru tâlhărie și tentativă de viol asupra unei bătrâne a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis pentru astăzi, 18 august, Cod Galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul țării. Acest articol Avertizare meteorologică! Cod Galben de ploi cu descărcări electrice pe întreg teritoriul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 6 ore
13:20
O angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică a fost reținută, cu puțin timp în urmă, de ofițerii Direcției generale Acest articol A cerut câte 10 euro pentru fiecare punct de penalizare. O polițistă din cadrul INSP, reținută de CNA a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 12 ore
08:40
Indemnizația lunară pentru îngrijirea copilului până la împlinirea acestuia a vârstei de doi ani va fi stabilită și acordată pentru Acest articol Indemnizația lunară pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de doi ani ar putea fi aceeași indiferent că părinții sunt persoane asigurate sau nu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
Peste 40% din unităţile de învăţământ din Ucraina ar putea fi redeschise în septembrie, a declarat Serhii Şkarlet, ministrul ucrainean Acest articol Peste 40% din unităţile de învăţământ din Ucraina ar putea fi redeschise în septembrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
18:50
Tot mai mulţi bălțeni sunt muşcaţi de câinii fără stăpân. Doar în primele șase luni ale anului, 256 de persoane Acest articol /VIDEO/ Tot mai mulți bălțeni, mușcați de maidanezi. Grigorișin: „Patru microbuze cu câini din Florești, împrăștiați prin oraș” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:20
Ludmila Scutaru țese de la șapte ani. „Am învățat asta de la bunică, mama mea și sora mamei . De Acest articol /VIDEO/ FESTIVALUL COVORULUI 2022| Covoarele de la Mihăileni – o adevărată operă de artă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
17:10
Au văzut cum arată sălile de judecată, au stat în scaunul unui judecător și au făcut fotografii. De Ziua Ușilor Acest articol /VIDEO/ La Judecătoria Rîșcani a avut loc ziua ușilor deschise. Tinerii au îmbrăcat robe de judecători a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Polițiștii din Bălți au fost anunțați în jurul orei 11, despre faptul că într-o stație de așteptare a transportului public Acest articol A coborât din troleibuz și i s-a făcut rău. Un bărbat din Bălți a decedat în stația de așteptare a transportului public a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Procurorii în comun cu polițiștii din Sîngerei au reușit să mai rețină încă doi suspecți, bănuiți de săvârșirea violului asupra Acest articol Încă doi bănuiți, reținuți pe cazul violului de la Sîngerei. Unul din suspecți are antecedente penale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Alertele cu bombă de la Draxlmaier din Bălți și centrul comercial Mir s-au dovedit a fi false. Informația a fost Acest articol Alerte false cu bombe în mai multe locații din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:20
Al doilea caz de variola maimuței, confirmat în Republica Moldova. Potrivit Agenției Naționale pentru Sănătate Publică este vorba despre un Acest articol Al doilea caz de variola maimuței, confirmat în Republica Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
Un bărbat suspect de violul copilei de 14 ani din orașul Sîngerei a fost reținut. Despre acest lucru au anunțat Acest articol Noi detalii în cazul violului de la Sîngerei. Bănuitul, reținut. Minora ar fi fost ademenită de suspect la el acasă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
Poliția nu a reușit să rețină niciun suspect pe cazul violului de la Sîngerei. La moment, oamenii legii investighează mai Acest articol Violul de la Sîngerei: Mai mulți suspecți, însă niciun reținut. Copila a povestit mai multe versiuni polițiștilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Un bărbat de 42 de ani din satul Glinjeni, Fălești și-ar fi pus capăt zilelor. Acesta a fost depistat cu Acest articol Un bărbat din Glinjeni, Fălești și-ar fi pus capăt zilelor. A fost găsit de un coleg de serviciu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Variola maimuței, boala care a devenit o urgență sanitară în mai multe țări europene și în SUA în ultima perioadă, Acest articol OMS cere ajutorul publicului pentru a redenumi variola maimuței a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Caz revoltător la Sîngerei. O copilă de 14 ani ar fi fost violată de mai mulți bărbați. Potrivit poliției, totul Acest articol Caz revoltător la Sîngerei. O copilă de 14 ani ar fi fost violată de mai mulți bărbați a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16 august 2022
17:50
Din cauza sancțiunilor impuse asupra mai multor uzine de fabricare și asamblare a transportului electric, procesul de achiziție a troleibuzelor Acest articol /VIDEO/ Din cauza sancțiunilor asupra uzinelor din Belarus, bălțenii sunt nevoiți să mai aștepte câteva luni troleibuzele noi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:30
Grav accident rutier în satul Visoca din raionul Soroca. O tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, iar o tânără Acest articol /FOTO/ Grav accident la Soroca. Un tânăr a murit, iar o tânără a ajuns în comă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:00
Produsele din Republica Moldova au nevoie de o piață de desfacere unde este apreciată calitatea și nicidecum altceva. Asta a Acest articol /VIDEO/ Maia Sandu despre embargoul Rusiei la fructele moldovenești: „Vrem să ajungem pe piețele în care este apreciat produsul” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Percheziții la un bărbat de 60 de ani din satul Parcova, raionul Edineț. Acesta este bănuit de trafic de ființe Acest articol /FOTO/ Țigări și arme deținute ilegal, depistate de polițiștii din Edineț în timpul perchezițiilor la un bărbat bănuit de trafic de ființe umane a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:10
Președintele Republicii Moldova a efectuat prima sa vizită oficială în municipiul Bălți. Aceasta s-a întâlnit cu autoritățile locale și a Acest articol /VIDEO/ Prima vizită oficială a Maiei Sandu la Bălți. Despre ce a discutat Președintele cu autoritățile locale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Autentice, cu diverse ornamente și pline de culoare. Covoarele din lână sunt cea mai mare avuție în gospodăriile din satul Acest articol /VIDEO/ FESTIVALUL COVORULUI 2022| La Rîșcani nu doar bătrânii știu a țese. Covoarele din lână, mândria localității a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:20
Fostul primar al oraşului Darabani, Liviu Hrimiuc, a fost condamnat vineri la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere Acest articol Ce pedeapsă a primit un fost primar care a împușcat un consilier judeţean la vânătoare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Se plâng că au fost obligate să muncească mai mult pentru același salariu. Vorbim de femeile care asigură curățenia în Acest articol /VIDEO/ Nemulțumiri la USARB. Femeile de serviciu se plâng de salarii mici, în timp ce muncesc mai mult a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață în preajma satului Mărăndeni, raionul Fălești. Două autoturisme de model Toyota Acest articol /FOTO/ Accident GRAV la Fălești: două persoane au rămas blocate între fiare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
Două persoane au ajuns la spital după ce au fost înjunghiate de amicul de pahar. Totul s-a întâmplat în orașul Acest articol Două persoane din Glodeni au ajuns la spital, după un conflict cu amicul de pahar a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
Sediul secret al grupului Wagner, cunoscut drept armata privată a lui Vladimir Putin, situat în regiunea Lugansk, în estul Ucrainei, Acest articol Ucrainenii au bombardat și distrus sediul secret al grupului Wagner după ce un jurnalist pro-Kremlin a dat de gol locația a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Până la finele anului curent, ne așteaptă o stagnare a activității economice, după ce în primul trimestru economia Republicii Moldova Acest articol FMI prognozează o stagnare a Produsului Intern Brut al Republicii Moldova în 2022 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15 august 2022
19:00
Se plâng că au fost obligate să muncească mai mult pentru același salariu. Vorbim de femeile care asigură curățenia în Acest articol /VIDEO/ Nemulțumiri la USARB. Femeile de serviciu se plâng de salarii mici, în timp ce muncesc mai mult a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Nu doar citește povești, dar și le scrie. La numai nouă ani, Valeria Muduc a lansat prima s-a carte cu Acest articol /VIDEO/ „Poveștile Valeriei”! O fetiță din Fălești și-a lansat prima carte la doar 9 ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
Începând cu ziua de astăzi, 15 august 2022, toți cetățenii Republicii Moldova își pot perfecta pașapoartele fără restricții și fără Acest articol De azi, moldovenii pot solicita pașapoarte mai ieftine și fără restricții a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:20
Doi adolescenți de 15 și 16 ani au furat un automobil, noaptea trecută în jurul orelor 03.00, în satul Pîrlița Acest articol Și-a lăsat cheile în mașină și nu a mai găsit-o. Doi adolescenți din Fălești au furat un automobil dintr-o gospodărie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Un autocar din Serbia, în care erau adulți copii care veneau de la un festival de folclor, s-a răsturnat într-un Acest articol Un autocar plin cu copii care veneau de la un festival de folclor, s-a răsturnat în Bulgaria a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au efectuat percheziții la fosta primăriță interimară a Capitalei, Silvia Radu. Aceasta este Acest articol Silvia Radu bănuită de spălare de bani. CNA a efectuat percheziții matinale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
O nouă alertă cu bombă înregistrată la Chișinău. De această dată alerta este la Curtea Supremă de Justiție (CSJ). Potrivit Acest articol Dimineața începe cu o nouă alertă de bombă la Chișinău a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
De azi, 15 august, intră în vigoare noul embargo impus de ruși la produsele vegetale moldovenești. Potrivit autorităților din Federația Acest articol Rusia interzice importul de produse vegetale din Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:40
Bilanțul victimelor exploziei produse ieri în Erevan, capitala Armeniei, a crescut la un mort și cel puțin 45 de răniți, Acest articol /VIDEO/ Explozie puternică la un centru comercial din Erevan. Bilanț provizoriu: un mort și cel puțin 45 de răniți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14 august 2022
15:50
Trei tineri din raionul Soroca au fost reținuți de oamenii legii după ce au pătruns pe teritoriul unei stâne, au Acest articol /FOTO/ Isprava a trei tineri, reținuți de poliție. Au intrat pe teritoriul unei stâne, au bătut ciobanul și au furat două motociclete a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Opt persoane au fost rănite, între care două se află în stare gravă, într-un atac armat asupra unui autobuz, duminică Acest articol Atac armat cu opt răniți în Ierusalim. Bărbatul care a deschis focul asupra autobuzului a fost prins: “Teroristul e în mâinile noastre” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Panică în zona centralei nucleare Zaporojie în urma intensificării bombardamentelor lansate de armata rusă în regiune, după cum transmit autoritățile Acest articol /VIDEO/ Panică în zona centralei nucleare Zaporojie. Oamenii iau cu asalt șoselele pentru a fugi din calea bombardamentelor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Un bărbat de 55 de ani din Glodeni este suspectat pentru vandalizarea mai multor bunuri bisericești. Totul s-a întâmplat ieri Acest articol Mai multe bunuri bisericești, deteriorate la Glodeni. Cine este suspectat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Nou accident rutier în apropierea satului Sofia, raionul Drichia. Un bărbat de 36 ani, aflat la volanul unui automobil de Acest articol /FOTO/ Nou accident în Sofia. Un șofer a ajuns cu automobilul într-un șanț a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12 august 2022
16:30
Să vizitezi Ucraina chiar acum pentru a experimenta cum este să trăiești în mijlocul războiului nu este lista de dorințe Acest articol O agenție de turism din Ucraina a vândut 150 de bilete celor care vor să facă un tur ghidat prin orașele bombardate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Conform Dispoziției CSE din 11 august 2022, în Aeroportul Internațional Chișinău au fost instituite noi măsuri pe linia de securitate, Acest articol Noi măsuri de securitate la Aeroport. În incinta AIC vor avea acces doar pasagerii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a lansat vineri o amenințare voalată la adresa aliaților occidentali ai Ucrainei, care au acuzat Acest articol Dmitri Medvedev amenință Europa: „Să nu uităm că și UE are centrale nucleare. Iar accidentele se pot întâmpla și acolo” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Reprezentanţii unui număr de 26 de ţări, reuniţi joi la Copenhaga, au promis un sprijin de peste 1,5 miliarde de Acest articol Un grup de 26 de ţări promit un sprijin de peste 1,5 miliarde euro pentru Ucraina a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.