Liceul „Vasile Alecsandri” pe primul loc în topul liceelor din Ungheni conform rezultatelor BAC 2022

NewsUngheni, 5 august 2022 23:00

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a prezentat clasamentul instituțiilor de învățământ conform rezultatelor obținute la sesiunea de bacalaureat 2022. [...] Articolul Liceul „Vasile Alecsandri” pe primul loc în topul liceelor din Ungheni conform rezultatelor BAC 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 6 ore
13:40
Casa de cultură Todirești, în colaborare cu Casa raională de cultură Pârlița și Secția Cultură și Turism Ungheni invită unghenenii la festivalul de folclor „La [...] Articolul Casa de cultură Todirești invită unghenenii la festivalul de folclor „La fântânița din sat” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 8 ore
13:00
În Republica Moldova continuă seria de alerte cu bombă. Potrivit Deschide.MD, cel puțin două noi alerte cu bombă au fost înregistrate în această dimineață în [...] Articolul Alerte cu bombă la Parlament, Comisariatele militare, Aeroport, Primăriile Chișinău și Comrat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
Uniunea Europeană a debursat suportul bugetar în valoare de 75 de milioane de euro oferit Republicii Moldova pentru consolidarea securității energetice și redresarea economică a [...] Articolul UE a debursat 75 mln euro R. Moldova pentru consolidarea securității energetice și redresarea economică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
O copilă a fost găsit zăcând în stradă, după ce ar fi fost violată de mai multe persoane. Potrivit Deschide.md, minora a fost găsit în [...] Articolul Caz ieșit din comun la Sângerei. O minoră de 14 ani ar fi fost violată de mai multe persoane apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Cadavrele a doi bărbați au fost găsite în propriile locuințe, după ce și-au pus capăt zilelor. Potrivit Deschide.md, descoperirile macabre au fost înregistrate în ultimele [...] Articolul Doi bărbați și-au pus capăt zilelor în raioanele Nisporeni și Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Deja tradițional, după o lungă perioadă de scumpiri zilnice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să anunțe noi ieftiniri a carburanților. În a 10-a [...] Articolul Benzina mai ieftină cu 2 bani ca motorina. Prețul carburanților la 18 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova a fost emisă din nou alertă meteorologică de Cod GALBEN de instabilitate atmosferică [...] Articolul Alertă meteo Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 12 ore
10:30
Locuitorii de pe litoralul basarabean al regiunii Odesa au avut din nou o noapte de coșmar. Forțele de agresiune ale Federației Ruse au efectuat un [...] Articolul Stațiunea Bugaz (Zatoka) din regiunea Odesa, atacată din nou cu rachete apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Echipa managerială a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, în prezența Secretarei de Stat a MAI Jana Costache, a prezentat bilanțul activităților realizate de angajați [...] Articolul În primul semestru 2022 – fluxul de călători s-a majorat cu 109.2% față de perioada similară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 63 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 63.4 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
21:50
La 9 august 2022, grupurile de lucru pentru ocrotirea sănătății s-au convocat într-o nouă ședință, a 5-a din anul 2022. Delegația Chișinăului a fost condusă [...] Articolul Combatem a.n. „criză a medicamentelor”: Cca 50% din totalul autorizațiilor de import din 2022 – atribuite agenților din regiunea transnistreană apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:00
Astăzi, 16 august 2022, în Republica Moldova a fost diagnosticat cu variola maimuței. Ministerului Sănătății informează că variola a fost confirmată la un cetățean al [...] Articolul Al doilea caz de variola maimuței în R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:50
Polițiștii din Soroca investighează circumstanțele producerii unui accident rutier, care a avut loc astăzi, în jurul orei 15.30, în localitatea Visoca din raionul Soroca. Ajunși [...] Articolul Doi tineri au decedat după ce s-au ciocnit frontal cu motocicleta într-un Ford Transit la Soroca apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
17:00
Pe parcursul nopții și zilei de 15-16 august 2022, în raioanele din zona de nord și centru au căzut ploi abundente însoțite de vânt puternic, [...] Articolul Consecințele precipitațiilor din perioada 15 – 16 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 17 august 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7946 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 17 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Astăzi, 16 august 2022, reprezentanții politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chișinăului, Oleg Serebrian, şi a Tiraspolului, Vitalii Ignatiev, au participat [...] Articolul O nouă întrevedere în formatul „1+1” a negociatorilor din partea Chișinăului și al Tiraspolului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
La 9 august 2022, grupurile de lucru pentru ocrotirea sănătății s-au convocat într-o nouă ședință, a 5-a din anul 2022. Delegația Chișinăului a fost condusă [...] Articolul Combatem a.n. „criză a medicamentelor”: Cca 50% din totalul autorizațiilor de import din 2022 – atribuite agenților din regiunea transnistreană apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Drumul de acces către Lacul Beleu din satul Slobozia Mare va fi reconstruit cu ajutorul unei finanțări de 4 milioane de lei, suma fiind oferită [...] Articolul Drumul de acces către lacul Beleu va fi reconstruit cu suportul Uniunii Europene apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
JOBOTECA este programul pilot de pregătire a tinerilor din Moldova pentru piața muncii (2021 – 2024). Acesta este un proiect inovativ ce se desfășoară în [...] Articolul JOBOTECA – programul pilot de pregătire a tinerilor din R. Moldova pentru piața muncii apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Uniunea Europeană susține conservarea patrimoniului cultural al Republicii Moldova. Lucrările de restaurare a morii de vânt din satul Gaidar, UTA Găgăuzia, au luat sfârșit. Moara [...] Articolul Moara de vânt din satul Gaidar, UTA Găgăuzia, a fost restaurată cu suportul Uniunii Europene apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Și în weekend-ul trecut, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Călărași au asigurat ordinea publică pe teritoriul raionului Călărași. Potrivit oamenilor legii din Călărași, 31 [...] Articolul Sinteza IP Călărași pentru weekend: 31 persoane sancționate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Brânza este UNICUL sat din Republica Moldova care are un planetariu și observator astronomic super moderne. Te invit să Călătorim cu Gust printre STELE și [...] Articolul Brânza – UNICUL sat din Moldova care are un planetariu și observator astronomic modern apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova a fost emisă din nou alertă meteorologică de Cod GALBEN de instabilitate atmosferică [...] Articolul Meteorologii au emis din nou Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
Deja tradițional, după o lungă perioadă de scumpiri zilnice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să anunțe noi ieftiniri a carburanților. În a 10-a [...] Articolul Minus 11 bani pentru un litru de benzină. Prețul carburanților la 17 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
Unii fug de la pământ, dar ea îl valorifică. Vorbim despre Zinaida Plămădeală, care produce culturi și legume ecologice într-o seră modernă, în orașul Călărași. [...] Articolul Reportaj Jurnal TV: O tânără din Călărași dezvoltă o afacere cu produse ecologice într-o seră hidroponică modernă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
Ca și în weekendurile anterioare, în perioada 12 – 13 august 2022, INSP a continuat verificarea șoferilor în cadrul mai multor filtre care au avut [...] Articolul Sinteza INSP pentru weekend: peste 3400 de încălcări a Regulamentului Circulației Rutiere apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
În municipiul Chișinău continuă seria de alerte cu bombă. Potrivit Deschide.md, mai multe locații din capitală ar fi minate, anunță Inspectoratul General al Poliției. Sursa [...] Articolul Noi alerte cu bombă în Chișinău. Sunt vizate Aeroportul, CSJ, podul de pe str. Ismail și centre comerciale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
În dimineața zilei de 16 augut, salvatorii din nordul țării au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident rutier, care s-a [...] Articolul Descarcerare la Fălești. O Toyota și un Ford Trasit s-au ciocnit frontal pe traseul R16 Sculeni – Bălți apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 62 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 62.5 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
În perioada 8 – 14 august 2022, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 658.4 milioane de lei, mai mult cu 10.8 [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de peste 658.4 mln lei în perioada 8 – 14 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Funcționarii postului vamal Sculeni au supus controlului de specialitate un mijloc de transport ce se deplasa din România spre Republica Moldova. În rezultatul controlului vamal, [...] Articolul Trei săbii de contrabantă identificate în PTF Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:30
Polițiștii de frontieră din punctul de trecere a frontierei Sculeni documentează un caz de deținere a actelor oficiale contrafăcute. Cercetat este un cetățean străin asupra [...] Articolul Permis de conducere fantezist identificat de DR Vest în PTF Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:20
Un obiect de luptă, posibil din timpul celui de-al doilea război mondial, a fost observat în apele râului Prut. Potrivit Direcției regionale Vest a Inspectoratului [...] Articolul Un unghenean a pescuit un obuz în râul Prut apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 16 august 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8031 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 16 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:50
Un atac tâlhăresc, cu aplicarea violenței fizice, a avut loc ieri, în gospodăria unei persoane din satul Morenii Vechi. La data de 15 august curent, [...] Articolul Atac tâlhăresc în Morenii Vechi. Două persoane, cu măști medicinale pe față, au agresat un bărbat de 60 de ani în propria casă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:20
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 66 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 66 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
În perioada 08 – 14 august 2022, la „frontiera verde” și în punctele de trecere polițiștii de frontieră au notificat 177 de evenimente cu documentarea a 208 persoane, care [...] Articolul Situația la frontieră: Peste 445 mii traversări în ultimele 7 zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14 august 2022
18:00
Un automobil s-a aprins și a explodat în această după amiază pe bulevardul Dacia din municipiul Chișinău. Potrivit unor imagini video publicate pe rețelele de [...] Articolul Video // Un autoturism a explodat lângă stația peco Lukoil de pe bd. Dacia (viaduc), or. Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienților, Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. anunță că pentru 15 – 16 august 2022, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei [...] Articolul Adresele din Călărași și Nisporeni unde va fi deconectată lumina la 15 și 16 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 15 august 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8142 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 15 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:30
Alerta meteo de Cod GALBEN de instabilitate atmosferică, emisă de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat pentru ziua de astăzi, 14 august 2022, a venit cu [...] Articolul Foto, Video // Aversă cu grindină la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova a fost emisă din nou alertă meteorologică de Cod GALBEN de instabilitate atmosferică [...] Articolul Meteorologii au emis Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13 august 2022
16:00
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord” anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 15 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 15 – 19 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord” anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 15 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 15 – 19 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12 august 2022
17:40
Guvernul va aloca Agenției „Moldsilva” 64,2 milioane lei, din Fondul de Rezervă, în scopul neadmiterii majorării prețurilor la lemnul de foc, realizat către populație pentru [...] Articolul Guvernul va compensa cheltuielile de aprovizionare a populației cu lemn de foc apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:20
Nanosatelitul TUMnanoSAT, construit de Universitatea Tehnică a Moldovei, a fost lansat, astăzi, cu succes pe orbită de către astronauții de la Stația Spațială Internațională (SSI). [...] Articolul Primul satelit moldovenesc a fost plasat pe orbită apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 13 august 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8179 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 13 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:50
La 11 august curent, membrii Comisiei pentru Situații Excepționale s-au întrunit din nou în ședință. Tradițional, ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a fost prezidată de [...] Articolul Dispoziția Comisiei pentru Situații Excepționale nr. 33 din 11 august 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Republica Moldova a mai pierdut un mare Patriot! ️ Onor la Sfântul TRICOLOR ️ Astăzi, 12 august 2022, în al 87-lea an de viață, a [...] Articolul Necrolog: A decedat Generalul Ion Solonenco, copreședinte al Comisiei Unificate de Control apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
Cât scot din buzunar pentru o pâine de 300 de grame cetățenii din Republica Moldova, România, Ucraina, Rusia, Bulgaria și Polonia. Totodată, autorii menționează că [...] Articolul Prețul unei pâini de 300 gr în R. Moldova și în statele din regiune apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.