Iurie Mărgineanu: Cu așa o conducere, nici dușmani nu-ți trebuie!

Omniapres, 5 august 2022 22:40

Credeți-mă, dar n-am putut să mă abțin să nu comentez prostiile ce le face actuala guvernare, declară juristul Iurie Mărgineanu.The post Iurie Mărgineanu: Cu așa o conducere, nici dușmani nu-ți trebuie! appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 6 ore
16:40
Militari chinezi se vor deplasa în Rusia la sfârşitul lunii august pentru a participa la exerciţii multinaţionale, la care suntThe post ULTIMA ORĂ: China şi Rusia vor participa la exerciţii militare multinaţionale appeared first on Omniapres.
Acum 12 ore
11:40
Preţurile în Marea Britanie continuă să crească în cel mai rapid ritm din ultimii peste 40 de ani. Rata inflaţieiThe post Inflația în Marea Britanie a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 40 de ani – a depăşit 10% appeared first on Omniapres.
11:20
Arcadie Barbăroșie, directorul Institutului de Politici Publice, autorul BOP, vine cu un comentariu pe pagina sa de Facebook, solicitând săThe post Barbarosie: Lăsați guvernarea să lucreze. Fruntasu: Textul este perfect pentru o țestoasă appeared first on Omniapres.
09:50
Președintele Maia Sandu spune că în următoarele săptămâni Guvernul ar putea veni cu un concept al reformei administrației publice, peThe post Ion Chicu: Vor mutila Codul Electoral, vor sugruma opoziția, vor omorî prin frig și foame populația – numai să rămână Maia la putere appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
07:20
Președintele Maia Sandu spune că în următoarele săptămâni Guvernul ar putea veni cu un concept al reformei administrației publice, peThe post Maia Sandu: Nu se poate renunța la raioane appeared first on Omniapres.
06:50
Cursul valutar oficial la 17.08.2022 USD – 19.2344 EUR – 19.4865 UAH – 0.5208 RON – 3.9920The post Cursul valutar oficial la 17.08.2022 appeared first on Omniapres.
06:50
O zi lejeră. O să ne putem şi distra, să ne ocupăm şi de treburile de serviciu, dar şi deThe post Horoscop 17 august 2022 appeared first on Omniapres.
06:40
Cancelarul Olaf Scholz este în Norvegia şi în Canada în această săptămână pentru a explora alternative la gazul rusesc. SperanţeleThe post Germania caută cu disperare gaz pentru iarnă appeared first on Omniapres.
05:30
Fostul premier, Ion Chicu, o întreabă pe Maia Sandu daca ”nu-i rușine în ce hal ai adus această țară?” PotrivitThe post Maia, ție nu ți-i rușine în ce hal ai adus această țară? appeared first on Omniapres.
05:10
Premierul polonez Mateusz Morawiecki a denunţat „oligarhia de facto” impusă Uniunii Europene de Franţa şi Germania și a cerut „revenireaThe post Premierul Poloniei atacă dur Franța și Germania appeared first on Omniapres.
Ieri
18:50
Astăzi a fost diagnosticat cu variola maimuței un cetățean al Republicii Moldova, care a revenit în țară, la 15 august,The post ALERT: Al doilea caz de variola maimuței a fost confirmat în Republica Moldova appeared first on Omniapres.
18:30
Preţul de referinţă în Europa la energie electrică a depăşit marţi, pentru prima dată, pragul de 500 de euro pentruThe post Prețul energiei electrice a ajuns la un nou nivel record în Europa appeared first on Omniapres.
16:10
Compania controlată direct de Putin a făcut o analiză a prețului gazelor naturale, din care a reieșit că „în ritmulThe post NEWS ALERT: Gazprom amenință că la iarnă vom plăti 4000 de dolari pentru 1000 de metri cubi de gaze appeared first on Omniapres.
16:00
Estonia va îndepărta toate monumentele sovietice din oraşul Narva, cu populaţie vorbitoare de limbă rusă, din cauza războiului din Ucraina,The post Ţara care îndepărtează monumentele sovietice dintr-un oraş cu populaţie vorbitoare de limbă rusă appeared first on Omniapres.
09:10
CATL (Chinese Contemporary Amperex Technology Co. Limited) este cel mai mare producător de baterii din lume şi a ales oraşulThe post Un producător chinez de baterii îşi va construi o fabrică în Ungaria appeared first on Omniapres.
08:50
Autoritatea de reglementare a energiei din Bulgaria a aprobat creşterea cu 60% a preţului gazelor naturale angro, la echivalentul aThe post Țară europeană a aprobat creşterea cu 60% a preţului gazelor naturale angro appeared first on Omniapres.
08:50
Deputatul PAS, Dumitru Alaiba declară că ”responsabilitatea pentru o țară este una colectivă. Pentru că oricum plătim cu toții pentruThe post Alaiba crede că indiferent cine guvernează, responsabilitatea este una colectivă appeared first on Omniapres.
08:40
Lumea se află în faţa posibilităţii unei serii de colapsuri economice care ar putea destabiliza vieţile a mili­oane de oameni,The post „Bomba datoriilor“. Peste 40 de ţări riscă defaultul, iar aceasta este o problemă pentru noi toţi appeared first on Omniapres.
08:20
După invazia ordonată de Putin în Ucraina, în 24 februarie 2022, peste 11.000 de sancțiuni economice s-au luat împotriva Rusiei.The post O țară NATO profită de războiul lui Putin, sfidând sancțiunile: Explozie a afacerilor sale cu Rusia appeared first on Omniapres.
08:10
Petrodolarii saudiți au sprijinit bursa moscovită în cele mai grele momente după invadarea Ucrainei. Fondul de investiții Kingdom Holding dinThe post Un prinț saudit a investit masiv în Gazprom, Rosneft și Lukoil la începutul invaziei ruse în Ucraina appeared first on Omniapres.
07:50
O zi cu veşti bune. Vi se confirmă nişte aşteptări şi o să trecem la treabă ca să punem înThe post Horoscop 16 august 2022 appeared first on Omniapres.
05:40
Cursul valutar oficial la 16.08.2022 USD – 19.2294 EUR – 19.6226 UAH – 0.5216 RON – 4.0155The post Cursul valutar oficial la 16.08.2022 appeared first on Omniapres.
05:20
Ministerul rus al apărării a informat luni că o aeronavă de recunoaştere britanică a încălcat frontiera aeriană a Rusiei înThe post BREAKING: Un avion de vânătoare a escortat o aeronavă de recunoaştere britanică afară din spaţiul aerian al Rusiei appeared first on Omniapres.
04:50
Noi explozii s-au auzit luni seară în jurul centralei nucleare Zaporojie din sudul Ucrainei, care este ocupată de ruşi, transmiteThe post ULTIMA ORĂ: Noi explozii s-au auzit în jurul centralei nucleare Zaporojie appeared first on Omniapres.
04:20
Află în articol care este medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Ingestia accidentală a unui medicamentThe post Medicamentul pe care fiecare trebuie să îl aibă în casă. Cel mai ieftin antidot appeared first on Omniapres.
15 august 2022
21:10
Gaibu minte, că “Floarea Soarelui” de la Bălți este o întreprindere cu utilaj vechi, susține Ion Chicu, președintele PDCM. Ex-prim-ministruThe post Gaibu dă dovadă și de o rarisimă ipocrizie și analfabetism – ca și toată gruparea analfabetă și coruptă a Maiei Sandu appeared first on Omniapres.
21:00
Expertul economic, Veaceslav Ioniță, crede că ”toate facilitățile oferite de Guvern pentru Moldova Gaz nu ajung nici pentru acoperirea pierderilorThe post Ioniță: Sper că ei știu ce fac și au un super plan secret pe care nu-l știe nimeni. appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:00
Volodimir Demcenko, un regizor ucrainean de film ajuns soldat, spune că, în pofida declarațiilor optimiste, luptele din estul Ucrainei continuăThe post Un soldat ucrainean publică un mesaj pesimist de pe front: Rușii avansează lent dar constant, contraofensiva din sud nu a dus la nimic appeared first on Omniapres.
17:10
Cele mai mari chirii din România sunt în București și Cluj, 7,5 euro pe metru pătrat. În Brașov prețurile suntThe post Orașul în care se plătesc cele mai mari chirii din Europa appeared first on Omniapres.
17:00
Examinarea cererilor pentru eliberarea în regim normal a buletinului de identitate, a buletinului de identitate electronic, a permisului de conducereThe post Cetățenii care vor să perfecteze actele trebuie să aștepte eliberarea actelor 3 luni. ASP nu explică decizia appeared first on Omniapres.
12:50
Nicolae Eșanu, consilier pe domeniul dreptului al premierului Ion Chicu consideră că ”aparemnt, organele de drept, în mod eronat, seThe post Eșanu: Cea mai mare problemă este corupția actuală, care cauzează anume astăzi prejudicii considerabile appeared first on Omniapres.
12:00
Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a participat la festivalul covorului popular găgăuzesc „Gagauz kilimneri” în satul Gaidar. În acest an, festivalulThe post Irina Vlah: Țesutul covoarelor face parte din istoria noastră, este parte a culturii poporului găgăuz appeared first on Omniapres.
11:50
Ungaria, membră a Uniunii Europene, a anunţat sâmbătă că Rusia a început să-i livreze mai mult gaz natural decât eraThe post Rusia a început să livreze Ungariei mai mult gaz decât era prevăzut în contract appeared first on Omniapres.
11:00
Cancelarul german Olaf Scholz a promis un nou pachet de măsuri, inclusiv scutiri de taxe, pentru a ajuta oamenii careThe post Guvernul promite ajutor fiscal cetăţenilor împovăraţi de facturile prea mari la energie appeared first on Omniapres.
10:50
SA „Moldovagaz” informează consumatorii finali despre intrarea în vigoare a noilor prețuri reglementate pentru furnizarea gazelor naturale, aprobate prin HotărâreaThe post Moldovagaz: În luna august, procesul de citire a indicațiilor la gaze se va face de două ori appeared first on Omniapres.
10:50
PA și CNA au descins cu percheziții la Silvia Radu. Fosta demnitară, vizată într-un dosar de spălare de bani, scrieThe post Percheziții matinale cu rețineri appeared first on Omniapres.
09:10
Gaibu minte, că “Floarea Soarelui” de la Bălți este o întreprindere cu utilaj vechi, susține președintele PDCM. Ion Chicu, ex-prim-ministruThe post Ion Chicu: Gaibu dă dovadă și de o rarisimă ipocrizie și analfabetism – ca și toată gruparea analfabetă și coruptă a Maiei Sandu appeared first on Omniapres.
09:00
Polonia, o ţară bogată în cărbune şi încă dependentă de acest com­bustibil considerat murdar, se în­dreaptă spre o iarnă aThe post Polonia se îndreaptă spre o iarnă a nemulţumirii appeared first on Omniapres.
08:50
O să puteţi face rost de bani în plus. Va fi o zi cu reușite. O să fim în formăThe post Horoscop 15 august appeared first on Omniapres.
08:50
Cursul valutar oficial la 12.08.2022 USD – 19.2745 EUR – 19.8334 UAH – 0.5232 RON – 4.0544The post Cursul valutar la 15.08.2022 appeared first on Omniapres.
14 august 2022
10:10
Antreprenorul francez Olivier Baussan nu a trebuit să caute prea departe ingredientele unui business de succes. Le-a găsit în regiuneaThe post Povestea omului care a creat o afacere de miliarde folosindu-se de plantele care se aflau pe lângă casa lui în zona unde s-a născut appeared first on Omniapres.
09:50
Recuperări, azi. O să ne bucurăm de revederea unor oameni pe care-i putem aduce înapoi în viaţa noastră şi săThe post Horoscop 14 august 2022 appeared first on Omniapres.
13 august 2022
10:00
Pentru Republica Moldova, a şti precis numărul locuitorilor are o semnificaţie aparte: ţara se confruntă cu o criză demografică „existenţială”,The post Republica Moldova – țară cu cel mai rapid declin al populaţiei din Europa, iar situaţia pare să fie una de lungă durată appeared first on Omniapres.
09:50
Sute de branduri occidentale s-au retras din Rusia, dar produsele lor, de la haine la telefoane mobile, sunt încă laThe post Marile branduri s-au retras din Rusia, dar produsele lor se găsesc încă în magazine, cu acordul lui Putin appeared first on Omniapres.
09:40
O să dăm curs invitaţiilor care ne scot din monotonia vieţii de zi cu zi şi o să ne eliberămThe post Horoscop 13 august 2022 appeared first on Omniapres.
04:30
FBI a ridicat 11 seturi de documente clasificate în urma percheziției la reședința din Mar-a-Lago, Florida, a fostului președinte americanThe post Ce documente clasificate a ridicat FBI de la reședința lui Trump. Pe unul din ele scria „Președintele Franței” appeared first on Omniapres.
12 august 2022
12:50
Ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov, a anunțat că un transport de tancuri britanice M20 MLRS a ajuns în Ucraina.The post Un transport de tancuri britanice M20 MLRS a ajuns în Ucraina appeared first on Omniapres.
12:20
În timp ce simbolul “vremurilor bune” – tandemul Sandu&Olari, este preocupat de batjocura mamelor în vârstă, cea mai mare șiThe post Ion Chicu: Această decizie criminală duce compania în pragul falimentului appeared first on Omniapres.
11:10
Rusia controlează acum resurse naturale-cheie ale Ucrainei în valoare de cel puțin 12,4 trilioane de dolari, inclusiv zăcăminte de combustibiliThe post Rusia controlează resurse naturale-cheie ale Ucrainei în valoare de peste 12 trilioane de dolari appeared first on Omniapres.
08:20
Ion Dron consideră că Guvernul Gavrilița este cel mai slab Guvern din toate timpurile de la 1990 încoace. Acest GuvernThe post Ion Dron: Autoritățile au transformat Republica Moldova într-o provincie a Ucrainei / video appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.