Beat și agresiv! Un bărbat s-a dat în spectacol într-un hotel din Capitală și a încercat să atace oamenii legii

Echipa, 24 iunie 2022 09:30

Un bărbat a fost încătușat după ce a amenințat cu cuțitul agenții de pază a unui hotel, iar pe polițiști cu un ciob de sticlă. Incidentul a avut loc în această seară pe strada Anton Pann din Capitală.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 5 minute
11:50
Ofițerii Direcției antidrog ai INI și ofițerii Direcției generale urmărire penală a IGP, de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au anihilat activitatea unui grup infracțional care vindeau în Chișinău droguri sintetice, cu valoarea pe piața neagră de circa 350.000 lei.
Acum o oră
11:10
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a demonstrat la Judecătoria Hâncești vinovăția bărbatului care la începutul lui octombrie 2021 a încercat să transporte spre România peste 150.000 țigări, cumpărate de acesta la stațiile de alimentare cu combustibil, cu circa 300.000 lei.
Acum 2 ore
10:00
Aseară, în jurul orei 17:40, polițiștii din Basarabeasca au fost anunțați că în secția internare a fost preluat un bărbat cu o plagă în regiunea pieptului. Acesta este locuitor al mun. Chișinău și a comunicat inițial că rana a obținut-o în urma unei căderi pe o rangă metalică.
Acum 24 ore
17:20
După ce în spațiul mediatic au apărut informații despre doi deținuți de la penitenciarul nr. 17 Rezina care s-ar fi bătut chiar în celula de detenție, în urma unui conflict apărut spontan între ei, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a venit cu mai multe detalii.
16:20
Pompierii din nordul țării au avut misiunea de a salva un bărbat în vârstă de 42 de ani de sub o placă de beton.
14:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod Galben de descărcări electrice pentru astăzi, 26 iunie.
13:20
O femeie a fost găsită strangulată în coridorul propriului apartament. Descoperirea a avut loc în seara de 24 iunie, în jurul orei 23:20, într-un apartament de pe bd. Grigore Vieru din capitală.
13:20
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor anunță despre retragerea din rețeaua de comerț a unui lot de ouă pentru consum, din cauza depistării prezenței Salmonella Enteritidis în fecalele găinilor ouătoare.
13:10
Doi deținuți de la penitenciarul nr. 17 Rezina s-ar fi bătut chiar în celula de detenție, în urma unui conflict apărut spontan între ei. Drept urmare a bătăii, unul dintre ei a ajuns la spital.
13:10
La ora actuală, în toate punctele de trecere a frontierei de stat se atestă trafic moderat de mijloace de transport și călători.
13:10
Mai multe acumulatoare și anvelope nedeclarate au fost depistate de angajații Serviciului Vamal (SV) în autoturismul unui conațional ce venea din Germania.
13:00
În dimineața zilei de 25 iunie angajații IGSU au fost solicitați pentru a întreprinde o misiune de salvare a unui bărbat în vârstă de 48 de ani căzut într-o fântână.
Ieri
14:20
Inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, întreprind cu regularitate, acțiuni de control pentru verificarea respectării prevederilor legislative de către operatorii din domeniul alimentar, din cadrul unităților de comerț, unități de alimentație publică și blocuri alimentare din cadrul instituțiilor de învățământ general, aziluri, centre de plasament, spitale.
14:10
Două cazuri de transportare ilicită de mărfuri au fost contracarate de vameși în ziua și noaptea de 24 iunie.
13:50
În perioada 18 – 25 iunie 2022, angajații Serviciului Vamal au prevenit 32 tentative de trafic ilicit de mărfuri:
13:40
Polițiștii au fost sesizați aseară, în jurul orei 21:40, despre faptul că un copil a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al capitalei.
13:40
La ora actuală, în toate punctele de trecere a frontierei de stat se atestă trafic moderat de mijloace de transport și călători.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:40
Noi detalii de la accidentul fatal de pe traseul Chișinău-Leușeni. Una din victime este fiica lui Nicolae Dabija
15:20
Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni au inițiat cercetări pe numele unui conațional. Asupra acestuia a fost depistată o carte de identitate românească cu semne rezonabile de falsificare. Incidentul s-a înregistrat în seara zilei de 23 iunie,curent. În cadrul formalităților de control, polițiștii de frontieră au documentat un tânăr de 23 de ani, […]
14:00
Un angajat al Ministerului Afacerilor Interne a murit pe patul de spital, după ce acum mai bine de două săptămâni căzut de pe trotinetă în timp ce se deplasa la muncă.
13:00
Ofițerii Direcției investigații „Nord” a Inspectoratului Național de Investigații au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din orașul Mărculești, raionul Florești.
12:30
Sub egida SELEC și Europol, prin intermediul Eurojust, autoritățile de investigație din Moldova și România au întreprins noi acțiuni în dosarul celor circa 100 migranți din regiunea Orientului Mijlociu, traficați de un grup infracțional, destructurat în aprilie 2022.
12:30
În perioada 9-13 iunie curent, de pe teritoriul raionului Ialoveni și localitatea Dănceni, au fost sustrase mai multe cabluri de telecomunicații, care aparțin unei companii de telecomunicații, în sumă totală de 40 000 de lei.
12:20
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a trimis în judecată patru bărbați, care în martie curent au comis un atac tâlhăresc asupra unui cetățean din Ucraina, pe care l-au lăsat fără geanta cu bani, în sumă totală de peste opt milioane lei.
12:20
O schemă de corupție a fost deconspirată de ofițerii CNA și Procuratura anticorupție la Primăria orășelului Codru din municipiul Chișinău. Angajați ai Primăriei, agenți economici și zeci de beneficiari au ajuns în vizorul CNA și al procurorilor, după ce au fost documentați mai multe luni într-un dosar de trafic de influență.
12:00
11:10
Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână de canalizare. Cazul a fost înregistrat pe 23 iunie pe strada Albișoara 74/1 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:36.
10:50
Inspectoratul General al Poliției anunță cu regret pierderea colegei noastre din cadrul BPDS „Fulger”, Mancuș Ludmila, subofițer superior al Detașamentului nr.1 intervenție acțiuni speciale.
10:40
Ofițerii Centrului Național Anticorupție în aceste clipe desfășoară acțiuni de urmărire penală la primăria orășelului Codru, din municipiul Chișinău. Perchezițiile au loc într-un dosar de corupție în care sunt vizați mai mulți funcționari publici, susțin sursele Deschide.MD. Potrivit surselor, la această oră au fost reținute cinci persoane, printre care trei funcționari și doi reprezentanți ai […]
09:30
Un bărbat a fost încătușat după ce a amenințat cu cuțitul agenții de pază a unui hotel, iar pe polițiști cu un ciob de sticlă. Incidentul a avut loc în această seară pe strada Anton Pann din Capitală.
09:20
Descoperire macabră pe poligonul școlii auto din orașul Cantemir. Oamenii legii au fost anunțați despre găsirea corpului neînsuflețit al unui bărbat.
23 iunie 2022
18:20
Ghinion pe capul unui automobilist din orașul Rîșcani. Mașina sa a luat foc în locul unde și-ar fi parcat-o.
18:10
Irigări ilegale și ferme construite lângă bazinele acvatice. Începutul sezonului nu s-a lăsat fără abateri, comise de agricultori.
15:30
În după amiaza zilei de 23 iunie angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni pe adresa Andrei Doga 43/3 municipiul Chișinău.
14:50
Un pașaport sudanez și un permis de conducere moldovenesc, cu premise de falsificare, au fost depistate la frontiera de stat a R.Moldova. Incidentele au fost consemnate la data de 22 iunie a.c., la Aeroport Internațional Chișinău și în punctul de trecere Costești.
12:20
Explozie, în stânga Nistrului. Doi pompieri, dar și un bărbat de 34 de ani au avut de suferit după o deflagrație produsă într-un garaj.
11:20
Incident șocant, în capitală. Un arbore s-a prăbușit la pământ, direct peste un bărbat, dar un automobil.
10:00
Și-ar fi pus capăt zilelor. Este cazul unui bărbat de 57 de ani. Tragedia s-a întâmplat în data de 22 iunie într-o gospodărie din raionul călărași.
09:40
Un bărbat de 46 de ani a fost reținut în flagrant pe o stradă din capitală, în timp ce vindea pachețele de tip zip-lock în care se afla o substanță vegetală cu miros specific de ,,marijuana”.
09:30
Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Ciocana, informează despre expedierea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a unui bărbat, acuzat de omor intenționat, săvârșit din interes material, cu deosebită cruzime și trei episoade de vătămare intenționată medie a integrității corporale sau a sănătăți, săvârșite din motiv de ură națională.
22 iunie 2022
16:40
35 de copaci au fost defrișați ilegal la Cantemir. Contravenienții s-au ales cu amenzi usturătoare.
16:20
În Chișinău, mai mulți copaci au fost doborâți peste mașini și mai multe crengi au fost rupte de rafalele de vânt.
15:30
La Comrat, o fetiță de 12 ani a ajuns la spital cu o mulțime de tăieturi la mâna stângă.
15:10
Un bărbat de 35 de ani a vrut să își pună capăt zilelor, după ce s-a certat cu soția sa, în localitatea Abaclia din raionul Basarabeasca.
14:40
Polițiștii de frontieră din punctele de trecere Sculeni și Leușeni au depistat la controlul de frontieră și au indisponibilizat două autoturisme care figurau în bazele de date ca fiind furate din Marea Britanie și Polonia. Pe numele șoferilor s-au inițiat cercetări pentru elucidarea circumstanțelor.
14:40
Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Călărași (România) au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, înmatriculat în România, 70.000 de pachete cu țigarete, netimbrate și nedeclarate.
12:50
O ploaie cu grindină a făcut ieri prăpăd în municipiul Cahul.
12:10
S-ar fi răzbunat pe iubitul ei. O adolescentă de 18 ani a depus plângere la poliție, declarând că ar fi fost violată.
11:30
Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Rîșcani, în urma acțiunilor desfășurate au reținut un individ suspectat de comiterea unei escrocherii.
11:10
Accident violent într-o intersecție din Tiraspol. Un biciclist de 15 ani a fost tamponat de o mașină. Totul a avut în data de 21 iunie.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.