Centrul municipal de Tineret a fost deschis la Buiucani

Albasat, 24 iunie 2022 09:30

O nouă filială a Centrului municipal de Tineret a fost inaugurată ieri, 23 iunie, în sectorul Buiucani, strada Ghidighici 3. Este un spațiu multifuncțional, prietenos tinerilor, unde adolescenții se vor dezvolta, vor învăța și vor face voluntariat. Centrul vine să unească tinerii din Chișinău și din Ucraina și să fortifice... The post Centrul municipal de Tineret a fost deschis la Buiucani appeared first on Portal de știri.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Albasat

Acum 2 ore
09:50
Țara condusă de Vladimir Putin nu a reușit să plătească dobânzi, pentru două emisiuni de obligațiuni, în valoare de 100 de milioane de dolari. Perioada de grație, de 30 de zile, pentru plata acestei datorii externe a expirat pe 26 iunie, conform presei internaționale. Mai mulți investitori din Taiwan au... The post Rusia ar fi intrat în „default tehnic”: ce înseamnă acest lucru pentru economia lui Putin appeared first on Portal de știri.
Acum 24 ore
17:10
Franţa se pronunţă în favoarea stabilirii unui „preţ maxim al petrolului” la nivelul „ţărilor producătoare”, cu scopul de a contracara scumpiri provocate de Războiul rus din Ucraina, anunţă duminică preşedinţia franceză, în marja summitului G7 din Bavaria, scrie The Guardian. Parisul „nu se opune în principiu” propunerii americane de plafonare... The post Franţa propune în cadrul G7 o plafonare a preţului petrolului la nivelul „țărilor producătoare” appeared first on Portal de știri.
16:00
Marea Britanie, Statele Unite, Canada şi Japonia vor interzice importurile de aur rusesc în noile sancţiuni impuse ca răspuns la invazia Ucrainei, a anunţat duminică Downing Street, în prima zi a unui summit G7, informează France Presse. „Aceste măsuri îi vor lovi direct pe oligarhii ruşi şi vor ataca inima... The post Biden și o parte din liderii G7 interzic importurile de aur rusesc. „Trebuie să tăiem finanţarea pentru regimul lui Putin” appeared first on Portal de știri.
Ieri
11:50
„Ziua Portului Popular” va fi organizată și în acest an la Nisporeni. Evenimentul se va desfășura duminică, 26 iunie, cu începere de la ora 08:30, în parcul „La Moară” al orașului Nisporeni, unde se va organiza Parada Portului Popular. Potrivit Secției Cultură și Turism Nisporeni, parada se va deplasa din... The post Nisporenenii, invitați duminică la „Ziua Portului Popular” appeared first on Portal de știri.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:40
Statutul de țară candidată la aderare îi oferă Republicii Moldova șansa de a fi parte a unei lumi democratice și prospere. O spune președintele Parlamentului, Igor Grosu, potrivit căruia noul statut al Republicii Moldova ne va oferi fonduri europene suplimentare, care vor fi investite în democratizarea și modernizarea țării. Șeful... The post Igor Grosu: Acum e șansa noastră să fim de partea bună a lumii appeared first on Portal de știri.
09:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8167 Coroana daneza 208 DKK 1 2.7173 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.4471 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.9301 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.8912 D.S.T. 960 XDR 1 25.6558 Denar macedonian 807 MKD 10 3.2796 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 25.06.2022 appeared first on Portal de știri.
24 iunie 2022
14:10
Organizațiile societății civile, finanțate de Uniunea Europeană (UE), care au contribuit la consolidarea democrației, dezvoltarea economică și socială a Republicii Moldova au fost premiate în cadrul Galei Societății Civile 2022. Evenimentul de premiere, organizat de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, a avut loc pe 22 iunie la Chișinău. Organizații... The post  Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova a premiat rezultatele remarcabile ale organizaților societății civile din Republica Moldova appeared first on Portal de știri.
10:30
Premierul Natalia Gavrilița susține că Moldova a valorificat oportunitatea istorică oferită de Uniunea Europeană. Și acordarea statutului de țară candidat este o șansă care nu poate fi ratată, cu o putere politică angajată sincer pe calea reformelor, cu dorința de a aduce standardele economice și sociale europene în Moldova, transmite... The post Statutul de țară candidat este o șansă care nu poate fi ratată, declarație appeared first on Portal de știri.
09:30
O nouă filială a Centrului municipal de Tineret a fost inaugurată ieri, 23 iunie, în sectorul Buiucani, strada Ghidighici 3. Este un spațiu multifuncțional, prietenos tinerilor, unde adolescenții se vor dezvolta, vor învăța și vor face voluntariat. Centrul vine să unească tinerii din Chișinău și din Ucraina și să fortifice... The post Centrul municipal de Tineret a fost deschis la Buiucani appeared first on Portal de știri.
08:40
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8167 Coroana daneza 208 DKK 1 2.7173 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.4471 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.9301 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.8912 D.S.T. 960 XDR 1 25.6558 Denar macedonian 807 MKD 10 3.2796 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 24.06.2022 appeared first on Portal de știri.
23 iunie 2022
21:30
Cum temperaturile generoase de afară îi fac pe mulți să-și petreacă timpul liber la scăldat, salvatorii vin să le amintească despre regulile care trebuie respectate pentru a evita traumatismele sau, și mai grav, înecurile. Atenționările sunt adresate în primul rând adulților cu copii. Cei  mici nu vor fi lăsați în... The post Măsuri de precauție în perioada estivală appeared first on Portal de știri.
17:20
Mai mulți agricultori din raionul Nisporeni au ieșit în stradă în semn de protest, nemulțumiți de scumpirea motorinei. Aceștia se arată indignați de prețurile curente și așteaptă o reacție din partea guvernului. Mihail Botezatu este unul dintre agricultori. Acesta a ținut să aducă un mesaj ministrului agriculturii, dar și priministrei.... The post Mai mulți agricultori din raionul Nisporeni au ieșit în stradă în semn de protest, nemulțumiți de scumpirea motorinei appeared first on Portal de știri.
15:50
Influencerii chinezi trebuie să obțină o licență din partea statului pentru a discuta public despre anumite subiecte, cum ar fi medicina sau dreptul, au stabilit autoritățile din această țară. Administraţiei de Stat pentru Radio, Film şi Televiziune, precum și Ministerul Turismului și Sportului din China arată că orice conținut care... The post Influencerii chinezi trebuie să aibă calificare pentru a vorbi despre anumite subiecte appeared first on Portal de știri.
14:00
Starea de urgență, instituită pe 24 februarie și prelungită pe 21 aprilie, a fost extinsă din nou, pentru un termen de 45 de zile. O hotărâre în acest sens a fost adoptată de Parlament la prezentarea unui demers de către prim-ministra Natalia Gavrilița. Deputații din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, dar... The post Starea de urgență a fost prelungită pentru încă 45 de zile appeared first on Portal de știri.
12:10
Opt organizații ale societății civile din Republica Moldova au fost premiate ieri, 22 iunie, de către Delegația Uniunii Europene în Moldova pentru implementarea proiectelor finanțate de UE. Asociațiile Obștești au promovat prin intermediul inițiativelor realizate schimbările democratice în societate, egalitatea de gen și au sprijinit populația în depășirea crizelor sociale,... The post Societatea civilă din Moldova a fost premiată pentru realizarea proiectelor finanțate de UE appeared first on Portal de știri.
11:40
Membrii și simpatizanții Partidului Socialiștilor au organizat joi o nouă acțiune de protest în fața Parlamentului. Manifestanții acuză guvernarea de incompetență, inechitate socială și de faptul că promovează politici antipopulare și iresponsabile, transmite IPN. Protestul s-a desfășurat în timp ce în plenul Parlamentului premierul Natalia Gavrilița solicita legislativului prelungirea stării... The post Socialiștii protestează în fața Parlamentului appeared first on Portal de știri.
11:40
Un bărbat din capitală a rămas blocat în automobil după ce peste mașină a căzut un copac. Cazul a avut loc în această dimineață pe strada Grigore Ureche, transmite IPN. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență precizează că bărbatul de 63 de ani s-a ales cu traumatisme ușoare, viața acestuia... The post Un bărbat a rămas blocat în automobil după ce peste mașină a căzut un copac appeared first on Portal de știri.
11:20
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8190 Coroana daneza 208 DKK 1 2.7180 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.4619 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.9276 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.8945 D.S.T. 960 XDR 1 25.6308 Denar macedonian 807 MKD 10 3.2774 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 23.06.2022 appeared first on Portal de știri.
22 iunie 2022
11:50
Cabinetul de miniștri a aprobat un proiect care prevede prelungirea stării de urgență cu încă 45 de zile. Inițiativa votată miercuri urmează să fie prezentată în Parlament, transmite IPN. Daniella Misail-Nichitin, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, a declarat că în prezent fluxul de refugiați este mai scăzut în... The post Guvernul a decis prelungirea stării de urgență appeared first on Portal de știri.
11:30
Accizele la motorina utilizată în anul 2022 de întreprinderile agricole mici și mijlocii vor fi compensate de executiv în cuantum de până la 100%. Decizia a fost anunțată de către prim-ministra Natalia Gavrilița în cadrul unei ședințe de lucru la Guvern cu reprezentanții unei asociații de fermieri și agricultori, transmite... The post Accizele la motorina utilizată de ÎMM în acest an vor fi compensate integral appeared first on Portal de știri.
09:20
Președintele Parlamentului explică necesitatea prelungirii stării de urgență cu încă 45 de zile prin incertitudinea generată de războiul din Ucraina. Igor Grosu spune că eventuale atacuri asupra regiunii Odessa ar putea crea noi valuri de refugiați care vor dori să se adăpostească în Republica Moldova sau să tranziteze țara. Șeful... The post Igor Grosu explică necesitatea prelungirii stării de urgență: ca să nu căutăm Parlamentul din vacanță appeared first on Portal de știri.
08:50
Primăria municipiului Chișinău face apel către locutorii și oaspeții capitalei să dea dovadă de precauție, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale. Îndemnul vine în contextul în care Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru miercuri, 22 iunie, cod galben. În intervalul orelor 06.00-21.00, se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic... The post Cod galben de vânt puternic appeared first on Portal de știri.
08:40
Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu. O hotărâre în acest sens a fost luată de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, transmite IPN. Totodată, Igor Dodon susține că va ataca decizia instanței de fond la Curtea de Apel Chișinău. Lui Igor Dodon îi... The post Încă 30 de zile de arest la domiciliu pentru Igor Dodon appeared first on Portal de știri.
08:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8209 Coroana daneza 208 DKK 1 2.7245 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.4655 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.9586 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.9062 D.S.T. 960 XDR 1 25.6458 Denar macedonian 807 MKD 10 3.2866 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 22.06.2022 appeared first on Portal de știri.
21 iunie 2022
22:50
Ucraina ar putea avea nevoie de o asistenţă externă de până la 1.000 de miliarde de euro pentru a repara pagubele provocate de invazia rusească, a declarat marţi Werner Hoyer, preşedintele Băncii Europene de Investiţii, transmite Bloomberg, citată de Agerpres. „Am avansat cifra de un trilion pentru că am văzut... The post Reconstrucția Ucrainei ar putea costa 1000 de miliarde de dolari. Dar cine va da acești bani? appeared first on Portal de știri.
21:20
În opinia cu privire la cererea de aderare a Republicii Moldova la UE, Comisia Europeană a remarcat progresele Republicii Moldova în mai multe domenii, între care fortificarea semnificativă a stabilității sectorului financiar și consolidarea politicilor macroeconomice. Astfel, a fost creată o bază solidă pentru continuarea alinierii la acquis-ul UE, transmite... The post Comisia Europeană salută fortificarea stabilității sectorului financiar appeared first on Portal de știri.
21:20
Wizz Air, alături de organizațiile non-profit Choose Love, Fundația Shapiro, Fundația Steve Morgan și USPUK oferă până la sfârșitul lunii iunie 2022 alte 4.500 de bilete gratuite care sunt la dispoziția refugiaților ucraineni pentru a călători spre Marea Britanie. Parteneriatul a fost lansat în mai 2022, cu un număr inițial... The post Wizz Air și alte organizații oferă 4.500 de bilete pentru ucrainenii care vor să se refugieze în Marea Britanie appeared first on Portal de știri.
21:10
Congresul Autorităților Locale din Moldova, Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale  Viitorul și Promo-LEX fac coaliție. Este vorba despre o platformă de discuții care vine să avanseze procesul de descentralizare și consolidare a autonomiei locale. Partenerii urmăresc să extindă baza de venituri ale autorităților locale și insistă pe aplicarea principiului... The post Congresul Autorităților Locale din Moldova, IDIS Viitorul și Promo-LEX fac coaliție appeared first on Portal de știri.
17:40
Doi șoferi de autocar cu destinația Italia, un fost și un actual vameș au fost reținuți într-un dosar de contrabandă cu țigări. Marfa – 40 de mii de pachete de țigări – a fost reținută în România, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al PCCOCS. Cazul a... The post Doi șoferi de autocar, un fost și un actual vameș, reținuți pentru contrabandă cu țigări appeared first on Portal de știri.
16:50
Comisia pentru Situații Excepționale propune prelungirea stării de urgență cu încă 45 de zile, începând cu 24 iunie. Propunerea a fost aprobată astăzi în cadrul ședinței prezidate de prim-ministra Natalia Gavrilița, transmite IPN. Potrivit Raportului, necesitatea de prelungire a stării de urgență este determinată de riscurile persistente în privința securității... The post CSE propune prelungirea stării de urgență appeared first on Portal de știri.
16:20
Călătoria cu microbuzul în sectoarele capitalei va costa din 1 iulie 6 lei, iar în suburbii prețul va varia în funcție de distanță, însă nu va depăși 12 lei. Cu precizări în acest sens a venit primarul capitalei, Ion Ceban, la ședința Consiliului municipal Chișinău, transmite IPN. „Raza orașului –... The post Călătoria cu microbuzul în suburbii nu va depăși 12 lei, primar appeared first on Portal de știri.
14:10
Șoferii ar putea să nu mai fie obligați să aibă la ei certificatul de înmatriculare pentru vehicul atunci când vor călători prin țară, ci doar peste hotare. Deputatul Dumitru Alaiba spune că legislația va fi ajustată în acest sens, iar datele din certificatul de înmatriculare vor putea fi verificate online,... The post Șoferii ar putea să nu mai fie obligați să aibă la ei certificatul de înmatriculare auto appeared first on Portal de știri.
14:00
Pentru a reduce gradul de poluare a mediului o companie de distribuție a produselor agricole în rețele comerciale a procurat cu suportul proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM) un echipament modern de ambalare a fructelor și legumelor în caserole exclusiv reciclabile, confecționate din carton. Compania „DANAM-PRIM” SRL are o... The post Echipament inovativ de ambalare a fructelor și legumelor în caserole total biodegradabile, procurat cu suportul USAID appeared first on Portal de știri.
11:00
O asistentă medicală de la IMSP Spitalul Raional Nisporeni a trecut la cele veșnice. Este vorba despre Viorica Zbîrnea, asistent medical în cadrul secției consultative a spitalului. Un anunț în acest sens a fost făcut de către SR Nisporeni, care a venit și cu un mesaj de condoleanțe. „Cu profund... The post O asistentă medicală de la IMSP Spitalul Raional Nisporeni a trecut în eternitate appeared first on Portal de știri.
08:40
Protestul de duminică din Piața Marii Adunări Naționale a fost organizat în contextul intenției Uniunii Europene de a oferi Republicii Moldova statutul de țară candidată la aderare. O spune deputatul PAS, Virgiliu Pîslariuc, potrivit căruia evenimentul a avut menirea de a destabiliza situația în preajma summit-ului Consiliului Uniunii Europene din... The post Deputat PAS: Protestul de duminică este legat de obținerea statutului de țară candidată la aderare appeared first on Portal de știri.
08:30
Premierul Natalia Gavrilița atrage atenția cetățenilor să nu se lase manipulați de forțe politice care încearcă să creeze destabilizări în societate. Șefa Executivului spune că există tentative de a folosi nemulțumirea oamenilor pentru a facilita revenirea la putere a unor forțe obscure. În același timp, Natalia Gavrilița dă asigurări că... The post Natalia Gavrilița: Se încearcă crearea unei mișcări de destabilizare! appeared first on Portal de știri.
08:20
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8191 Coroana daneza 208 DKK 1 2.7242 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.4739 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.9449 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.9022 D.S.T. 960 XDR 1 25.6913 Denar macedonian 807 MKD 10 3.2892 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 21.06.2022 appeared first on Portal de știri.
20 iunie 2022
21:20
Procurorii din Munchen au dispus luni confiscarea a trei apartamente şi au pus sechestru pe un cont bancar aparţinând unui cuplu rus, relatează DPA, preluat de Agerpres. Confiscarea a fost dispusă pentru a aplica sancţiunile UE legate de războiul din Ucraina. Procurorul Anne Leiding a declarat că ea crede că... The post UE vrea să finalizeze un pachet financiar de 9 mld. euro pentru Ucraina appeared first on Portal de știri.
21:10
Aeroportul din Bruxelles a anulat luni toate zborurile, iar mai multe servicii de transport public au fost oprite azi în Belgia, din cauza unei greve a sindicaliștilor, nemulțumiți de creșterea prețurilor, relatează Reuters. A fost de asemenea organizat un protest la Bruxelles, la care organizatorii spun că așteaptă zeci de... The post Protest masiv în Belgia, din cauza creșterii prețurilor appeared first on Portal de știri.
21:00
Un inspector din cadrul Inspectoratului de poliție Sângerei a fost condamnat la cinci ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, pentru complicitate la corupere pasivă. De asemenea, el urmează să achite o amendă în mărime de 200 de mii de lei și nu va mai putea... The post Cinci ani de închisoare cu executare pentru un polițist din Sângerei appeared first on Portal de știri.
17:00
Premierul britanic Boris Johnson a fost internat luni pentru câteva ore într-un spital din Londra, unde a suferit „o operaţie foarte uşoară, de rutină, la sinusuri”, a anunţat cabinetul său. Boris Johnson „a ajuns la spital în jurul orei 6 dimineaţa şi operaţia a avut loc”, a precizat un purtător... The post Boris Johnson, internat luni în spital. Premierul britanic a fost operat la sinusuri appeared first on Portal de știri.
14:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis avertizare de Cod galben de vreme caniculară. Astfel, marți, după orele amiezii, în jumătatea de sud a țării temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33 de grade Celsius, transmite IPN. Pentru marți și miercuri, meteorologii prognozează ploi cu descărcări electrice în nordul... The post Cod galben de caniculă appeared first on Portal de știri.
14:40
La întreprinderea municipală „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” a fost numit director nou. Este vorba despre Victoria Covali, care a activat în calitate de șef-adjunct al întreprinderii de stat „Moldsilva”. Aceasta a fost prezentată luni la ședința operativă de la Primăria capitalei, transmite IPN. Primarul Ion Ceban i-a urat... The post Director nou la întreprinderea municipală Spații Verzi appeared first on Portal de știri.
14:30
În capitală a început etapa a doua de înscriere a copiilor de vârstă școlară în clasa I, prin intermediul platformei online escoala.chisinau.md. Pentru completarea locurilor disponibile părinții pot depune cereri până pe 29 august. Detalii în acest sens a oferit șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei... The post În capitală a început etapa a doua de înscriere în clasa I-a appeared first on Portal de știri.
13:00
Inspectoratul General al Poliției atenționează conducătorii auto că, în cazul în care temperatura aerului depășește 30 de grade Celsius, autovehiculele cu o greutate mai mare de 20 de tone nu au voie să circule pe mai multe trasee naționale din țară, transmite IPN. Scopul interdicției este de a preveni deteriorarea... The post Restricții de circulație pentru transportul de mare tonaj appeared first on Portal de știri.
12:50
La plaja de la Vadul lui Vodă din municipiul Chișinău a fost depistat vibrionul holeric. Anunțul a fost făcut de către șeful Direcției generale asistență medicală și socială, Boris Gîlca, la ședința operativă de la Primărie, transmite IPN. „În perioada estivală, Centrul de Sănătate Publică Chișinău examinează și preia studii... The post Vibrionul holeric, depistat la plaja de la Vadul lui Vodă appeared first on Portal de știri.
08:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8190 Coroana daneza 208 DKK 1 2.7218 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.4705 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.9371 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.8944 D.S.T. 960 XDR 1 25.6900 Denar macedonian 807 MKD 10 3.2871 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 20.06.2022 appeared first on Portal de știri.
19 iunie 2022
20:20
Grigorii Ciochinî a fost numit în funcția de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii raionului Nisporeni. Decizia a fost paorbată în cadrul ședinței din 13 iunie a Consiliului Superior al Procurorilor (CSP). „A aproba interimatul funcției de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii raionului Nisporeni, dispus domnului Grigorii Ciochinî, prin ordinul Procurorului... The post Grigorii Ciochinî, desemnat adjunct al procurorului-șef al Procuraturii raionului Nisporeni appeared first on Portal de știri.
20:10
În fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova se sărbătorește Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. Cu acest prilej, administrația IMSP Spitalul Raional Nisporeni a venit cu un mesaj de felicitare și mulțumire pentru angajații sistemului medical din raion. „Stimați colegi, vă transmitem sincere felicitări... The post Spitalul Raional Nisporeni, mesaj de felicitare de Ziua lucrătorului medical: „Vă mulțumim pentru responsabilitate!” appeared first on Portal de știri.
18 iunie 2022
10:00
Peste 5000 de elevi au participat la „Gala Absolvenților – 2022” în Chișinău. Evenimentul cultural-distractiv dedicat absolvenților claselor a IX-a și a XII-a a avut loc în parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani. Potrivit Primăriei Chișinău, acțiunea, desfășurată în premieră, vine să stimuleze, să încurajeze și să susțină absolvenți, transmite... The post Gala Absolvenților – 2022 s-a desfășurat în premieră la Chișinău appeared first on Portal de știri.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.