Parlamentul European a aprobat prelungirea certificatului verde Covid

Accent TV, 24 iunie 2022 09:30

Parlamentul European (PE) a aprobat joi prelungirea cu un an, până la 30 iunie 2023, a posibilităţii folosirii certificatului digital COVID-19 (certificatul verde), pentru evitarea restricţiilor asupra liberei circulaţii în UE ce ar putea rezulta în urma răspândirii noilor variante ale coronavirusului SARS-CoV-2, relatează agenţia EFE. Regulamentul care este acum în vigoare urma să expire […] Сообщение Parlamentul European a aprobat prelungirea certificatului verde Covid появились сначала на Accent.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Accent TV

Acum 5 minute
11:20
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat până la 30 iunie avertizare hidrologică de scurgere scăzută, în bazinul râului Prut. „Serviciul Hidrometeorologic de Stat atenționează că în bazinul râului Prut se atestă scurgerea scăzută a apei cu 20-23% din valorile medii multianuale, iar în râurile mici ale Republicii Moldova se atestă scurgerea scăzută a apei […] Сообщение Cod Portocaliu de scurgere scăzută în bazinul râului Prut появились сначала на Accent.
Acum 15 minute
11:10
Un conațional de 31 de ani a fost depistat cu mărfuri nedeclarate la postul Vamal Leușeni. Un microbuz cu remorcă ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova a fost supus controlului vamal. Șoferul a comunicat că nu are nimic de declarat. În urma controlului, în habitaclu destinat bagajelor, printre bagaje personale și bunuri neînsoțite, […] Сообщение Acumulatoare și anvelope nedeclarate, depistate la vama Leușeni появились сначала на Accent.
Acum 30 minute
11:00
Calitatea de stat candidat la aderare la Uniunea Europeană și cea de membru CSI nu se exclud. Este opinia directorului executiv IPRE, Iulian Groza, potrivit căruia Republica Moldova își va menține statutul de membru CSI atât timp cât acest lucru va fi avantajos din punct de vedere strategic. „Și până, iar dacă acest lucru va […] Сообщение Expert: Nu există niciun fel de contrapunere între CSI și UE, și nu ar trebui să existe niciun fel de încercare de a induce ideea că aceste două lucruri contravin unul altuia появились сначала на Accent.
Acum o oră
10:40
Prețul combustibilului a crescut cu pînă la 22% în Sri Lanka, după ce ministrul Energiei a avertizat că țara a rămas fără benzină și motorină în condițiile în care mai multe livrări au fost întîrziate, relatează The Guardian. Ministrul Kanchana Wijesekera din statul insular cu 22 de milioane de locuitori din Oceanul Indian nu poate […] Сообщение Criză de combustibil în Sri Lanka появились сначала на Accent.
10:30
Începînd cu data de 1 august, consumatorii de gaze naturale care au datorii la facturi, ar putea fi deconectați. Despre aceasta a reamintim consumatorilor șeful Moldovagaz, Vadim Ceban. ”Potrivit deciziei nr. 26 a Comisiei pentru Situații Excepționale din 24 iunie, de la 1 august 2022, v fi anulată interdicția de deconectare de la gazele naturale […] Сообщение În august, consumatorii de gaze naturale care au datorii, ar putea fi deconectați появились сначала на Accent.
Acum 2 ore
10:00
Unii trăiesc cu imaginea unei Europe care nu mai există deja în realitate, crede ex-președintele țării, Igor Dodon. Fostul președinte a scris că, dacă în 2005 Europa a atras moldovenii prin salarii, pensii, drumuri, libertăți, drepturi și servicii europene de calitate, astăzi în politica europeană predomină isteria geopolitică, rusofobia și lupta cu valorile tradiționale. „Moldova […] Сообщение Igor Dodon: Moldova a primit statutul de candidat, ca să fie folosită ca pion появились сначала на Accent.
10:00
Primele rezultate a sesiunii de Bacalaureat 2022 vor fi afișate astăzi, 27 iunie, în Centrele de Bacalaureat. Potrivit reprezentanților de la Ministerul Educației, și în acest an, elevii vor avea acces online la lucrările verificate. Pentru aceasta, elevii vor trebui să acceseze site-ul bac.edu.md și să introducă câteva date: codul IDNP și un cod personal […] Сообщение Astăzi vor fi afişate rezultatele de la BAC 2022 появились сначала на Accent.
09:40
Compania aeriană austriacă Austrian Airlines a fost nevoită să anuleze sâmbătă 52 din cele 360 de zboruri programate în Europa din cauza creşterii numărului de contaminări cu COVID-19 în rândul personalului său, a declarat un purtător de cuvânt, relatează AFP. „Membrii ai echipajelor noastre sunt bolnavi, cazurile de infectare cu coronavirus sunt în creştere”, a […] Сообщение Compania Austrian Airlines a anulat zeci de zboruri din cauza contaminărilor cu COVID-19 în rândul personalului său появились сначала на Accent.
09:40
Prognoze sumbre din partea președintelui Maia Sandu. Șeful statului spune că nu existe indicii care ar anticipa eventuale scăderi de prețuri la resursele energetice, iar din acest motiv nivelul inflației se va menține unul ridicat. “Nu se văd semne că procesele inflaționiste se vor tempera, inflația crește peste tot în lume. Prețurile la resursele energetice […] Сообщение Sandu: Nu se văd semne că procesele inflaționiste se vor opri появились сначала на Accent.
09:30
Noul troleibuz articulat procurat din Italia, cu lungimea de 18 metri a fost pus în circulație pe străzile capitalei. Acesta va circula pe ruta nr. 22, a anunțat Primarul General, Ion Ceban. „Unitatea de transport este dotată cu aer condiționat, WI-FI, generator autonom, rampe pentru persoane cu nevoi speciale, podea coborâtă pe toată lungimea salonului. Asigurăm […] Сообщение Pe străzile capitalei circulă un troleibuz nou articulat появились сначала на Accent.
Acum 4 ore
09:20
Pentru a II-a etapă a reparației Grădiniței din s. Brăila, com. Băcioi, din sursele bugetului Primăriei Chișinău au fost repartizate în anul 2022, circa 5 milioane 800 mii lei. Despre acest lucru a scris pe rețelele de socializare, Primarul General, Ion Ceban. „Urmează lucrări de finisare a pereților din interior, instalarea pardoselii; instalarea utilajului sanitar; […] Сообщение O nouă grădiniță în satul Brăila din comuna Băcioi, va fi dată, în curând, în exploatare появились сначала на Accent.
09:20
Pompierii din nordul țării au avut misiunea de a salva un bărbat în vârstă de 42 de ani de sub o placă de beton. Cazul s-a produs în după amiaza zilei de 26 iunie pe teritoriul unei ferme părăsite de vaci din localitatea Burlănești, raionul Edineț. Potrivit primelor informații, bărbatul efectua lucrări de dezmembrare a […] Сообщение Pompierii din nordul țării au salvat un bărbat de sub o placă de beton появились сначала на Accent.
09:10
150 cupluri din capitală care au împlinit jubileul de 50, 60, 70 de ani, au primit diplome din partea Primăriei Chișinău. Potrivit primarului general Ion Ceban, în urma cererilor depuse, cele 150 de cupluri tradiționale, vor primi și câte 1000 de lei. “Am felicitat cuplurile longevive în cadrul Proiectului Social-Cultural „Dialog Cultural între Generații” și […] Сообщение 150 de cupluri longevive din Chișinău și-au sărbătorit aniversarea появились сначала на Accent.
09:10
Cel puțin cinci persoane au murit și sute de oameni au fost răniți după ce o tribună s-a prăbușit, duminică, în timpul unei coride care se desfășura într-o localitate din centrul Columbiei, relatează presa locală. Există temeri că bilanțul deceselor va continua să crească. Consilierul local Iván Ferney Rojas a declarat că spitalul și serviciile […] Сообщение Sute de victime în Columbia, după ce o tribună s-a prăbușit în timpul unei coride появились сначала на Accent.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:30
Сообщение GHIDUL SĂNĂTĂȚII 25-06-2022 появились сначала на Accent.
24 iunie 2022
16:20
Fosta cafenea „Gulliver” din Parcul Valea Morilor a fost adjudecată la licitație contra unei sume anuale de chirie de două milioane de lei. Locatarul va avea dreptul să desfășoare în încăperile respective doar genuri de activitate compatibile cu gestionarea încăperilor în zona spațiilor verzi. Totodată, reparația curentă și capitală a încăperilor urmează a fi efectuată […] Сообщение Ceban: 2 milioane de lei anual la buget, pentru o clădire lăsată anterior în paragină появились сначала на Accent.
15:50
Germania se află într-o criză a gazelor, a declarat ministrul pentru Afaceri Economice și Protecția Climei, Robert Habeck, într-un interviu acordat lui Spiegel. El a spus că țara trebuie să reducă consumul de gaze „peste tot unde este posibil”. Habek a menționat că, din cauza lipsei de combustibil în Germania, o serie de industrii se […] Сообщение Autoritățile germane au anunțat o criză a gazelor în țară появились сначала на Accent.
15:10
Luptătorii de stil greco-roman au cucerit patru medalii la turneul internațional Ranking Series ”Matteo Pellicone”, care se desfășoară la Roma, a anunţat astăzi Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), transmite MOLDPRES. Astfel, Mihail Bradu (82 kg) a cucerit medalia de aur, Victor Ciobanu (63 kg) a obținut argintul, iar Valentin Petic (72 kg) și Daniel […] Сообщение Luptătorii moldoveni au obţinut patru medalii la turneul de la Roma появились сначала на Accent.
14:30
Influencerii din China vor trebui să obțină „calificări” dacă vor să vorbească despre subiecte precum drept, medicină sau finanțe în timpul sesiunilor de live-streaming, informează Insider.com. Miercuri, Administrația Națională de Radio și Televiziune din China a publicat un nou set de reguli în care cere gazdelor sesiunilor de livestreaming să obțină „calificări relevante” înainte de a […] Сообщение Influencerii din China vor trebui să fie „calificați” ca să vorbească despre medicină, educație, drept sau finanțe появились сначала на Accent.
14:10
Un angajat al Ministerului Afacerilor Interne a murit pe patul de spital, după ce acum mai bine de două săptămâni căzut de pe trotinetă în timp ce se deplasa la muncă. Potrivit surselor Deschide.MD este vorba despre Vasile Stegaru, comandantul adjunct al comaniei 1 a batalionului 1 din cadrul Unității Militare 1001 a IGC. Acesta […] Сообщение Un carabinier a murit la spital, după ce a căzut de pe trotinetă появились сначала на Accent.
14:00
„Atât timp cât războiul din ţara vecină va continua, situaţia economică va rămâne dificilă”. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul unui briefing susţinut astăzi. Șeful statului a specificat că războiul din Ucraina are repercusiuni asupra economiei, dar și asupra altor domenii, calificând această perioadă drept una dificilă. „Însă trebuie […] Сообщение Sandu: Atât timp cât războiul va continua, situaţia economică va rămâne dificilă появились сначала на Accent.
13:30
Autorităţile autoproclamatei rmn au prelungit Codul galben de pericol terorist până la 8 iulie 2022. Potrivit unui ordin al pretinsului lider al regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, pericolul terorist în stânga Nistrului va fi monitorizat încă pentru o perioadă de 15 zile. Avertizarea de pericol terorist a fost lansată în stânga Nistrului la începutul lunii mai, […] Сообщение Codul galben de alertă teroristă a fost prelungit în Transnistria появились сначала на Accent.
13:20
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat până pe 1 iulie Cod Galben de pericol excepţional de incendiu. Conform meteorologilor, în perioada 25 iunie – 1 iulie, pe întreg teritoriul ţării se anunţă pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural și amenințare de incendiere a fâșiilor forestiere și a culturilor agricole. În acest […] Сообщение Cod Galben de pericol excepţional de incendiu появились сначала на Accent.
13:10
În weekend-ul 25- 26  iunie 2022, în capitală vor fi organizate diverse târguri cu produse autohtone, informează Primăria capitalei. Astfel, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali, producătorii locali cu produse alimentare și […] Сообщение Târguri cu produse autohtone, organizate în weekend, în capitală появились сначала на Accent.
13:10
Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână de canalizare. Cazul a fost înregistrat pe 23 iunie pe strada Albişoara 74/1 din municipiul Chişinău. Potrivit unui comunicat de presă, apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 13:36. Potrivit primelor informaţii bărbatul, muncitor al unei întreprinderi s-a […] Сообщение Un bărbat a fost salvat, după ce a căzut într-o fântână de canalizare появились сначала на Accent.
12:30
În Republica Moldova nu există holeră. Specialiştii Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică precizează că în bazinul acvatic din oraşul Vatra a fost identificat vibrionul non-holeric care nu provoacă holeră, ci doar afecțiuni de diaree severă.  „În Republica Moldova nu sunt cazuri de holeră de aceea ţările limitrofe  nu ar trebui să se îngrijoreze la moment. […] Сообщение ANSP: În Republica Moldova nu există holeră появились сначала на Accent.
12:00
PSRM își exprimă regretul pentru că Republica Moldova a devenit ostatică a unor decizii contextuale și geopolitice, care au fost adoptate fără a consulta opinia tuturor cetățenilor: „Guvernarea trebuie acum să-și focuseze atenția și să își canalizeze eforturile pentru depășirea crizelor interne, care au căpătat deja un carater sistemic și afectează fiecare cetățean în parte. […] Сообщение PSRM: Nimeni nu este în drept să ia decizii strategice, cu efecte istorice asupra întregii națiuni появились сначала на Accent.
11:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat noile prețuri maxime de referință valabile pentru acest weekend. Astfel, potrivit ANRE, sâmbătă, duminică și luni, un litru de benzină cu cifra octanică A-95 va costa 33.11 lei, cu 17 bani mai puțin decât astăzi, iar motorina 32,40 lei per litru, cu 6 bani mai puțin. […] Сообщение ANRE a afișat noi prețuri plafon la carburanți появились сначала на Accent.
11:40
Compania Wizz Air a anunțat că va redeschide din luna septembrie baza din Chișinău şi vor fi reluate 16 curse din și spre capitala Republicii Moldova. Operatorul low cost a anunțat astăzi reluarea celor 16 curse operate din și spre Chișinău, precum și majorarea frecvențelor de zbor la trei rute deja operate – spre Bologna, […] Сообщение Compania Wizz Air va relua cursele aeriene din şi spre Chişinău появились сначала на Accent.
11:10
Grupul energetic ungar MOL a anunţat că va limita începând de astăzi la 50 de litri de combustibil pe zi cantitatea pe care o pot achiziţiona şoferii maşinilor de pasageri la benzinăriile sale din Ungaria, reducând astfel la jumătate precedenta limită, pentru a evita perturbările provocate de plafonarea preţurilor de către Guvern, relatează Reuters. Preşedintele […] Сообщение Cea mai mare rețea de benzinării din Ungaria limitează cantitatea de carburanți pe care o pot cumpăra șoferii появились сначала на Accent.
10:50
Primarul Capitalei, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu misiunile Peace Winds Korea și Peace Winds Japonia. Potrivit edilului, Primăria Chișinău urmează să semneze un Acord de colaborare cu cele două misiuni. “Va fi semnat Acordul de colaborare dintre Peace Winds Japan și Peace Winds Korea cu Primăria Municipiului Chișinău și DGAMS. Peace Winds va oferi suport […] Сообщение Japonia și Coreea vor sprijini programele de start-up pentru tineri la Chișinău появились сначала на Accent.
10:30
Mai multe evenimente dedicate aniversării legendei muzicii rock sovietice Viktor Țoi vor fi organizate în Moldova în weekendul care vine. Potrivit Casei Ruse din Chișinău, în special, admiratorii operei lui Viktor Țoi și formației legendare Kino vor putea asista la două concerte la Orhei și Drochia, în zilele de odihnă care se apropie. Așadar, sîmbătă, […] Сообщение În Moldova vor avea loc evenimente dedicate aniversării lui Viktor Țoi появились сначала на Accent.
10:20
Un avion de marfă de tip Il-76 s-a prăbușit vineri dimineață în Rusia, în apropierea unui oraș situat la circa 200 de kilometri sud-est de Moscova. Incidentul s-a doldat cu trei morți, potrivit primului bilanț. Trei din cele nouă persoane aflate la bordul avionului de marfă Il – 76, care a luat foc după ce […] Сообщение Un avion de marfă s-a prăbușit în Rusia. Sunt victime появились сначала на Accent.
10:00
Autoritățile din Republica Moldova ar încerca să „anuleze tot ce este rusesc”, a declarat ministrul Afacerilor Externe din Rusia, Serghei Lavrov, în cadrul unui interviu acordat Companiei naționale de radio și televiziune din Belarus. „Din păcate, acum în Moldova se încearcă să se întreprindă la fel [ca și în Ucraina] abolirea a tot ce este […] Сообщение Lavrov: Din păcate, Moldova încearcă să anuleze tot ce este rusesc, ca în Ucraina появились сначала на Accent.
09:50
Republica Moldova și Ucraina au primit statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului European, Charles Michel. Decizia Consiliului European a fost aprobată în unanimitate. Oficialul european a felicitat șefii de stat a celor două țări și a calificat decizia Consiliului European drept „un moment istoric”. […] Сообщение Moldova a primit statutul de țară candidată pentru aderarea la UE появились сначала на Accent.
09:30
Parlamentul European (PE) a aprobat joi prelungirea cu un an, până la 30 iunie 2023, a posibilităţii folosirii certificatului digital COVID-19 (certificatul verde), pentru evitarea restricţiilor asupra liberei circulaţii în UE ce ar putea rezulta în urma răspândirii noilor variante ale coronavirusului SARS-CoV-2, relatează agenţia EFE. Regulamentul care este acum în vigoare urma să expire […] Сообщение Parlamentul European a aprobat prelungirea certificatului verde Covid появились сначала на Accent.
09:20
Obiectivul arheologic cu denumirea ,,Ruinele clădirii Muzeului Bisericesc – casa eparhială, casa lui Teodor Sabău, va fi introdus în Registrul monumentelor istorice de categorie locală din municipiul Chișinău. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban. “A fost votat proiectul privind înscrierea în Registrul monumentelor istorice a obiectivului arheologic și instalarea unui însemn arhitectural-informativ. […] Сообщение Un nou monument istoric de categorie locală în Chișinău появились сначала на Accent.
09:10
Guvernul Austriei a anunţat joi renunţarea completă la politica sa de vaccinare obligatorie împotriva COVID-19, după ce această măsură a fost deja suspendată în martie, la doar o lună după ce intrase în vigoare, informează AFP. „De acum trebuie să trăim cu COVID-19, deci vom implementa o serie de măsuri, ceea ce înseamnă sfârşitul vaccinării […] Сообщение Austria pune capăt vaccinării obligatorii появились сначала на Accent.
23 iunie 2022
19:30
Azi se împlinesc 32 de ani de când a fost adoptată Declaraţia Suveranităţii de către primul parlament democratic al Republicii Moldova. Despre ce s-a întâmplat acum 32 de ani a vorbit fostul primar al municipiului Chișinău, Serafim Urechean, în cadrul emisiunii ”Tema” de la postul de televiziune ”Primul în Moldova”. „Eu văd în Declarația de […] Сообщение Urechean: Dacă guvernanții ar apela mai des la «suveran», ar fi mult mai stabilă puterea în stat появились сначала на Accent.
19:30
În cadrul sesiunii de vară a APCE, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, secretar executiv al PSRM, a avut o întrevedere cu Secretarul Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept (Comisia de la Veneția), Simona Granata-Menghini. La întrevedere a participat și ex-ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi. În cadrul discuțiilor a fost reiterată necesitatea promovării în Republica Moldova a […] Сообщение Vlad Batrîncea a avut o întrevedere cu Secretarul Comisiei de la Veneția появились сначала на Accent.
19:20
Republica Moldova sărbătorește astăzi Ziua Suveranității. Declarația de Suveranitate a fost adoptată acum 32 de ani, pe 23 iunie 1990, de către deputații Sovietului Suprem al Republicii Sovietice Socialiste Moldovenești. Invitat la emisiunea ”Tema” de la postul de televiziune ”Primul  în Moldova”, politologul moldovean, Veaceslav Berbeca, consideră că, Declarația de Suveranitate, adoptată acum 32 de […] Сообщение Politolog: Declarația de Suveranitate – un act de curaj! появились сначала на Accent.
17:00
Tariful pentru o călătorie cu maxi-taxi în capitală va fi de 6 lei, începând cu 1 iulie curent. Anunțul a fost făcut astăzi de șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Mihalache, în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit lui Vitalie Mihalache, tariful de 6 lei va fi valabil în raza orașului […] Сообщение A fost stabilit tariful final pentru călătoriile cu maxi-taxi появились сначала на Accent.
16:30
„Casă de nebuni. Atât de des stări de urgență sunt doar la spitalul de nebuni”. Așa a comentat fostul președinte al țării, Igor Dodon decizia guvernării de a prelungi cu 45 de zile Starea de Urgență. „Stare de urgență atât de des – numai în casa de nebuni e posibilă. Cum poți să faci stare […] Сообщение Igor Dodon, despre decizia de a prelungi starea de urgență: De parcă ar ascunde ceva появились сначала на Accent.
16:00
Un copil a fost salvat de pompieri din incendiu. În după amiaza zilei de astăzi, angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni pe adresa Andrei Doga 43/3 municipiul Chișinău. O fetiță în vârstă de 9 ani se afla la geam și cerea ajutor, iar locuința era cuprinsă de fum. La fața locului au intervenit […] Сообщение O fetiță de 9 ani, salvată de pompieri din incendiu появились сначала на Accent.
15:40
Peste 270 de persoane care locuiesc în proximitatea unei staţiuni turistice din sud-vestul Turciei au trebuit să fie evacuate după ce un incendiu de vegetaţie, care a izbucnit marţi, s-a extins în acea regiune, a anunţat joi ministrul turc al Agriculturii şi Pădurilor, Vahit Kirisci, informează DPA. În total, 274 de rezidenţi au fost nevoiţi […] Сообщение Evacuări în Turcia, după ce incendiile de vegetaţie s-au extins în sud-vestul ţării появились сначала на Accent.
15:20
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod Galben de vânt puternic pe întreg teritoriul țării. Astfel, astăzi, 23 iunie, în intervalul orelor 12:00 – 20:00 se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s. RISCURI: sunt posibile întreruperi temporare ale curentului electric și ale legăturilor de comunicații; se pot rupe […] Сообщение Alertă meteo: Cod Galben de vânt puternic появились сначала на Accent.
14:40
În luarea sa de cuvânt pe marginea proiectului de lege de prelungire a stării de urgență, Vasile Bolea, deputat BCS a menționat că fracțiunea BCS nu va susține această decizie. Vasile Bolea a argumentat mesajul său prin faptul că Guvernul este în imposibilitate de a gestiona crizele, ci doar le generează. Iată de ce este […] Сообщение Bolea: Guvernul “anticriză” Gavrilița – generează doar crize появились сначала на Accent.
14:30
Ex-președintele țării Igor Dodon acuză guvernarea și procurorii de faptul că oferă show pentru a acoperi lipsa argumentelor juridice în dosarul în care este vizat. Fostul șef de stat spune că dosarul intentant pe numele său este unul „politic fals, cusut cu ață galbenă”. „Ce face o echipă de procurori care au fabricat un dosar […] Сообщение Igor Dodon, despre dosarul deschis pe numele său: Cusut cu ață galbenă появились сначала на Accent.
14:00
Doliu în lumea muzicii din Rusia. Fostul solist al grupului „Lascovîi Mai” Iuri Șatunov a murit la Moscova. Iuri Șatunov a murit în urma unui atac de cord masiv, care nu a dat încă alte detalii. „În această noapte, în ambulanță, inima lui Iura s-a oprit”, a spus directorul lui Șatunov, Arkadi Kudriașov, pentru RBC. Iurii Șatunov s-a născut […] Сообщение S-a stins din viață celebrul interpret rus Iurii Șatunov появились сначала на Accent.
13:40
Consumatorii din strada Uzinelor, 124-186, din capitală vor rămâne duminică, 26 iunie, fără apă la robinet. De asemenea, apa va fi sistată pe străzile Lunca Bâcului, 19-41; și Varnița, 34. Furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 17.00. În această perioadă, specialiștii ACC vor efectua lucrări de branșare a apeductului din strada Lunca […] Сообщение Sistări temporare de apă în Chișinău появились сначала на Accent.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.