AGRO TV News – 23. 06. 2022

Agro TV, 23 iunie 2022 23:10

Articolul AGRO TV News – 23. 06. 2022 apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Ieri
16:50
Luni, leul moldovenesc se apreciază în raport cu dolarul american și scade față de moneda euro și leul românesc. Hrivna ucraineană și  rubla rusească rămân neschimbate.  Astfel, pentru 27 iunie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 19.21 bani pentru un dolar, cu 3 bani mai puțin decât vineri. Moneda euro crește cu […] Articolul BNM: Cursul valutar pentru luni, 27 iunie apare prima dată în AgroTV.
16:50
Pentru sâmbătă, 25 iunie meteorologii prognozează cer variabil, fără precipitații în toată țara în raionale din nordul și sudul țării. În centrul republicii, vor cădea ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab, la moderat din nord-est, cu viteza maximă de 9 m/s. Presiunea atmosferică va fi normală. La nord, noaptea, mercurul din termometre va […] Articolul Temperaturile cresc, prognozează meteorologii apare prima dată în AgroTV.
16:10
COD PORTOCALIU de scurgere scăzută apei. În legătură cu lipsa precipitațiilor și a temperaturilor ridicate, în intervalul 24 iunie – 30 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat atenționează că, în bazinul râului Prut se atestă scurgerea scăzută a apei cu 20-23% din valorile medii multianuale.  În râurile mici ale Republicii Moldova, se atestă scurgerea scăzută a […] Articolul AVERTIZARE! COD PORTOCALIU de scurgere scăzută apei în bazinul râului Prut apare prima dată în AgroTV.
15:40
Activistul civic, Vasile Costiuc se arată extrem de nedumerit în privința mai multor decizii pe care Guvernul le-a luat în ultimele luni, în special cele legate de interzicerea exportului de cereale. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a Patra, de la N4.  Vasile Costiuc, activist civic: „Am o întrebare către toți cei care […] Articolul Vasile Costiuc: Când fugi de negocieri, acolo e ”tupic” apare prima dată în AgroTV.
15:10
Vremea răcoroasă instaurată în ţară, cu precipitații reduse şi vânt, va încetini procesul de coacere a zmeurei, consideră specialiștii din cadrul Asociației „Pomușoarele Moldovei”. Astfel, în următoarele cinci-șapte zile, aprovizionarea cu aceste fructe pe piață va fi mai mică, iar perioada de vânzare cu amănuntul va fi prelungită, scriu analiștii de la EastFruit. Din acest […] Articolul Oferta de zmeură se va reduce, iar prețul ar putea crește apare prima dată în AgroTV.
15:00
Agenția Națională pentru Sănătate Publică informează că, anual, în perioada lunilor mai – septembrie, monitorizează evoluția procesului epidemic la holeră și alte boli diareice acute în scopul depistării precoce a semnelor de agravare a situației epidemiologice, în rândul populației și în obiectivele mediului ambiant (râuri, lacuri, iazuri etc.). Astfel, conform datelor investigațiilor efectuate în perioada […] Articolul ANSP: În Republica Moldova nu sunt cazuri de holeră apare prima dată în AgroTV.
14:50
Primăria municipiului Chișinău, informează că în weekend-ul 25- 26 iunie, în capitală vor fi organizate diverse târguri cu produse autohtone. Astfel, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali, producătorii locali cu produse alimentare și nealimentare […] Articolul Mai multe târguri cu produse autohtone, în acest weekend apare prima dată în AgroTV.
14:10
Întreprinderile mici și mijlocii vor putea aplica la granturi de până la 500.000 lei pentru digitalizarea afacerii, în cadrul unui program național de transformare digitală, lansat recent. DUMITRU PÎNTEA, director Interimar ODIMM: ”Este un program destul de așteptat de antreprenori. Digitalizarea este acel proces care poate veni cu soluții în ceea ce privește automatizarea proceselor […] Articolul Afacerile mici și mijlocii, încurajate să se digitalizeze apare prima dată în AgroTV.
13:30
Într-o lume a vitezei, doar lucrurile ce țin de suflet se fac încet și cu dăruire. Constantin Negrescu, din Albinețul Vechi, raionul Fălești, confecționează naiuri. La început, doar cânta la acest instrument, iar mai apoi, a învățat să le meșterească, relatează NordNews.md. Până ca naiul să ajungă în mâinile unui artist, este mult de lucru. […] Articolul Și pentru a cânta la nai, și pentru a le face, e nevoie de har / VIDEO apare prima dată în AgroTV.
12:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare, cod galben de pericol excepțional de incendiu pentru întreg teritoriul țării pentru perioada 25 iunie – 1 iulie. În următoarele șapte zile temperatura maximă va ajunge până la 34 de grade în sudul țării și până la 32-33 în centrul și nordul Moldovei. În acest context, specialiștii […] Articolul Cod galben de pericol excepțional de incendiu apare prima dată în AgroTV.
12:50
Statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană vine să schimbe viitorul Moldovei. Despre aceasta a declarat șeful statului, Maia Sandu, în cadrul unei conferință de presă. Maia Sandu, președintele Moldovei: „Stimați cetățeni, proiectul pe care îl începem acum, în calea spre aderarea la UE, va dura mai mulți ani. Nu este proiectul meu, […] Articolul Ce are de făcut Moldova, de azi înainte apare prima dată în AgroTV.
12:10
Ministrul român al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, suspectat de DNA că a aranjat concursuri de angajare în minister, a anunțat că demisionează din funcție, dar susține că nu a săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și le cere deputaților să voteze în favoarea ridicării imunității sale parlamentare, pentru a putea […] Articolul Ministrul român al Agriculturii a demisionat apare prima dată în AgroTV.
11:30
După mai multe zile la rând în care costurile combustibililor au luat-o agresiv în sus, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a anunțat o scăderea, chiar dacă nesemnificativă, atât a prețului la benzină, cât și la motorină.     Astfel, potrivit ANRE, sâmbătă, duminică și luni, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de […] Articolul Prețul la carburanți va scădea nesemnificativ apare prima dată în AgroTV.
11:10
Moldova continuă să le ofere locuri de muncă oficiale cetățenilor ucraineni refugiați și care doresc să se angajeze în câmpul muncii de la noi. Astfel, conform datelor actualizate ale Agenției Naționale pentru Ocupare Forței de Muncă, pe întreg teritoriul țării noastre sunt angajați oficial 616 ucraineni, un număr în continuă creștere, dintre care: 478 de […] Articolul Peste 600 de ucraineni au fost angajați oficial în Moldova apare prima dată în AgroTV.
11:10
Important pentru tinerii din Moldova. Ministerul Educației recomandă tuturor universităților din țară să opteze pentru un termen comun de organizare și desfășurare a sesiunii de bază a concursului de admitere la studii superioare de licență și de master, pentru anul de studii 2022-2023. Astfel, Ministerul Educației propune următoarele termene: depunerea Dosarului de concurs: 25 iulie – […] Articolul Cum se va desfășura admiterea în universități în acest an? apare prima dată în AgroTV.
11:00
La data de 24 iunie, este sărbătorită Ziua Internațională a Iei, care a fost propusă de comunitatea online „La Blouse Roumaine” și a ajuns să fie marcată în peste 50 de țări.  Ia se confecționează din pânză albă, bumbac, in sau borangic și împodobită cu mărgele și broderii la mâneci și la gât, fiind îmbrăcată […] Articolul Pe 24 iunie marcăm Ziua Internațională a Iei apare prima dată în AgroTV.
10:50
Consiliul European a acordat pe 23 iunie, Ucrainei și Republicii Moldova statutul de țări candidate pentru aderarea la UE. Decizia în privința Republicii Moldova vine într-o zi simbolică, la data de 23 iunie, când se împlinesc 32 de ani de la adoptarea Declarației de Suveranitate a R.S.S. Moldova. Charles Michel, președinte Consiliul UE: ”Este un […] Articolul Cât va dura procesul de aderare la UE? Ce spun experții? apare prima dată în AgroTV.
23 iunie 2022
22:30
Consiliul European a oferit Republicii  Moldova și Ucrainei statutul de țară candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană. Decizia Consiliului European în privința Republicii Moldova vine într-o zi simbolică, la data de 23 iunie, când se împlinesc 32 de ani de la adoptarea Declarației de Suveranitate a R.S.S. Moldova. Articolul Republica Moldova devine stat candidat pentru aderarea la UE apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:40
Care sunt veniturile populației, cum au fost ele afectate de numeroasele crize care afectează Republica Moldova (criza energetică, criza regională provocată de războiul din Ucraina, creșterea prețurilor, precum și criza sanitară apărută pe fondul pandemiei de COVID-19), impactul asupra demografiei și a ratei migrației, importanța capitalului social, deficiențele de sistem și care sunt pașii de […] Articolul Sărăcia se extinde în Republica Moldova apare prima dată în AgroTV.
18:30
 Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor informează despre unele ajustări referitor la certificarea sanitar veterinară și autorizarea sanitar veterinară (domeniul siguranța alimentelor): ,,Circulația internă şi comerțul cu produse alimentare de origine animală prelucrate destinate consumului uman și hranei pentru animale nu se supun certificării sanitare veterinare”; (art. 24 alin. (31)) „Mărfurile importate supuse supravegherii sanitare veterinare […] Articolul Modificări la Legea privind activitatea sanitară veterinară apare prima dată în AgroTV.
17:20
Pentru vineri, 24 iunie meteorologii prognozează cer variabil, fără precipitații în toată țara. Vântul va sufla slab, la moderat din nord, cu viteza maximă de 9 m/s. Presiunea atmosferică va fi normală. La nord, noaptea, mercurul din termometre va coborî până la +12°C, iar ziua, va atinge +27°C.  În centrul republicii, în orele nocturne, temperatura […] Articolul Vremea se va încălzi în următoarele zile apare prima dată în AgroTV.
17:10
Vineri, leul moldovenesc se depreciază în raport cu dolarul american și hrivna ucraineană, în schimb crește față de rubla rusească. Moneda euro și leul românesc rămân neschimbate.  Astfel, pentru 24 iunie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 19.24 bani pentru un dolar, cu 3 bani mai mult decât joi. Moneda euro va […] Articolul BNM: Cursul valutar pentru vineri, 24 iunie apare prima dată în AgroTV.
15:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis COD GALBEN de intensificări ale vântului. Astfel, potrivit meteorologilor, pe 23 iunie, de la ora 12:20 pe întreg teritoriul țării se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s. Articolul ATENȚIE! Vânt puternic în toată țara apare prima dată în AgroTV.
15:20
Specialiștii în horticultură din cadrul Universității Agrare de Stat din Moldova susţin că în prima lună a verii, în țară a căzut o cantitate mult mai mică de precipitații decât în ​​iunie anul trecut. Din acest motiv, livezile și viile au avut de suferit până acum relativ mai puțin de pe urma bolilor decât anul […] Articolul Starea fitosanitare în plantațiile multianuale, se înrăutățește apare prima dată în AgroTV.
15:20
Deși costul unui bilet pentru transportul public din municipiul Chișinău va costa șase lei, indiferent de unitatea de transport – troleibuz sau autobuz, această majorare nu se va face simțită dacă cetățenii vor opta pentru procurarea abonamentelor. Acest lucru îl promite Ion Ceban, care, în cadrul unei conferințe presă, a precizat că, datorită abonamentelor, o […] Articolul Cu abonament, costul călătoriilor se va majora nesemnificativ apare prima dată în AgroTV.
14:30
Un popor ce-și uită trecutul nu are viitor. Să facem o retrospectivă, anul 1990. Pentru că atunci a fost adoptată Declarația de Suveranitate. Republica Moldova marchează pe 23 iunie cea de-a 32-a aniversare. Conform surselor istorice, Declarația a fost adoptată într-un context amplu și a fost prima victorie importantă a forțelor democratice în lupta de […] Articolul 32 de ani de suveranitate, nimic n-am învățat apare prima dată în AgroTV.
14:10
Starea de urgență în Moldova a fost prelungită cu încă 45 de zile, în contextul războiului din Ucraina, dar și a crizei energetice și economice cu care se confruntă țara noastră. Propunerea Guvernului privind prelungirea stării de urgență pe întreg teritoriul țării, începând cu data de 24 iunie, a fost susținută cu votul a 59 […] Articolul Starea de urgență a fost prelungită cu încă 45 de zile apare prima dată în AgroTV.
12:40
Costul unui litru de motorină va crește și vineri, chiar și dacă numai cu un ban, anunță Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, în timp ce prețul unui litru de benzină standard va coborî pentru a șasea zi la rând. Astfel, potrivit ANRE, pe 24 iunie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru […] Articolul Costul unui litru de motorină va crește și vineri apare prima dată în AgroTV.
12:30
În condițiile în care criza economică cu care se confruntă Moldova este din ce în ce mai dură, Guvernul de la Chișinău trebuie să focuseze doar pe căutarea de urgență a banilor pentru compensații, declară Veaceslav Ioniță, care, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, a mai adăugat că ajutoarele diferențiate care ar urma să fie […] Articolul ”Guvernul va trebui să identifice bani ca să ajute pe cei mai săraci” apare prima dată în AgroTV.
12:20
Două mari terminale pentru stocare de cereale au fost lovite miercuri de bombardamente ruse în oraşul portuar Nikolaev din Ucraina, au anunţat operatorii terminalelor, casele de comerţ Bunge şi Viterra, scrie digi24.ro. Terminalul portuar Evri, proprietate a Viterra şi dedicat uleiurilor vegetale, „a fost avariat de un atac cu rachete”, care de asemenea a rănit uşor o persoană, […] Articolul Două terminale pentru stocarea cerealelor în Ucraina, lovite de bombardamente apare prima dată în AgroTV.
11:30
Decizia privind anularea interdicției de a exporta făină și grâu va fi luată la următoarea ședință a Comisiei Situații Excepționale. Declarația a fost făcută de Vladimir Bolea, președintele comisiei parlamentare Agricultură și Industrie Alimentară, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV. VLADIMIR BOLEA, președinte Comisia Agricultură și Industrie Alimentară: ”Când vorbim despre deschiderea exportului […] Articolul Ce acțiuni ale guvernanților i-ar mulțumi pe agricultori? apare prima dată în AgroTV.
11:00
Prețurile rapiței pentru noua recoltă s-au prăbușit luni cu aproape 30 de euro. Ultima dată când au fost costuri și mai proaste a fost acum patru luni. Potrivit analiștilor, principalul motiv este prăbușirea bruscă a prețului uleiului de palmier, scrie agrimanet.ro. Marți, scăderea prețurilor pe piața futures a continuat. Revenirea rapidă a Indoneziei pe arena […] Articolul Prețul rapiței s-a prăbușit la nivel internațional apare prima dată în AgroTV.
09:20
Autoritățile dau, din nou, asigurări că moldovenii vor primi compensații și în următorul sezon rece pentru a face față facturilor mari la energia electrică și gazele naturale. Cum a anunțat anterior președintele Parlamentului, Igor Grosu, și ministrul Muncii, Marcel Spatari a declarat, în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova, că, la iarnă, acești bani […] Articolul Vor fi oferite compensații la energie și gaze, dar nu pentru toți apare prima dată în AgroTV.
22 iunie 2022
18:30
Reprezentanți ai Ministerului Apărării din Turcia s-au deplasat miercuri la Moscova pentru noi discuţii în vederea reluării exporturilor prin Marea Neagră a cerealelor ucrainene blocate din cauza ofensivei militare ruse, scrie digi24.ro. „Părţile au discutat probleme legate de securitatea navelor comerciale şi exportul cerealelor din porturile ucrainene, precum şi despre abordări care să asigure siguranţa […] Articolul Turcia negociază cu Rusia deblocarea cerealelor din porturile ucrainene apare prima dată în AgroTV.
16:20
Joi, leul moldovenesc se depreciază în raport cu dolarul american și rubla rusească, în schimb crește față de moneda euro, hrivna ucraineană și leul românesc.   Astfel, pentru 23 iunie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 19.21 bani pentru un dolar, cu 1 ban mai mult decât miercuri. Moneda euro scade cu […] Articolul BNM: Cursul valutar pentru joi, 23 iunie apare prima dată în AgroTV.
15:50
Furtuni cu vânturi puternice şi grindină de mărimea unor mingi de tenis de câmp au lovit sud-vestul Franţei în primele ore ale zilei de marţi, întrerupând alimentarea cu energie electrică, avariind acoperişuri şi cauzând inundaţii, a raportat Prefectura din Bordeaux, scrie newsweek.ro. Serviciile de urgenţe au răspuns la 900 de apeluri telefonice. Mii de persoane […] Articolul Franța, lovită de grindină de mărimea unei mingi de tenis / VIDEO apare prima dată în AgroTV.
15:20
În Moldova începe campania de vaccinare antirabică a vulpilor. Distribuirea momelilor pe cale aeriană se va desfășura pe întreg teritoriul întregii țări. Persoanele instruite, distribuie momelile din avion într-un ritm mediu determinat de viteza de la sol, pe suprafețe întinse, cu o densitate de 25 momeli/km2, cu excepția suprafețelor zonelor locuite, lacuri, râuri și a […] Articolul Începe campania de vaccinare antirabică a vulpilor apare prima dată în AgroTV.
15:00
Procedura de înregistrare a medicamentelor de uz veterinar ar putea fi simplificată. Comisia agricultură și industrie alimentară a aprobat PROIECTUL de modificare a unor acte normative, în scopul asigurării pieței locale cu medicamente de uz veterinar calitative. Documentul prevede modificarea Legii cu privire la medicamentele de uz veterinar în scopul simplificării procedurii de înregistrare a acestor […] Articolul Înregistrarea medicamentelor de uz veterinar ar putea fi simplificată apare prima dată în AgroTV.
14:50
În weekendul trecut, pe piețele angro și cu amănuntul din Chișinău, comercianţii de fructe ofereau cireșe de calitate medie în vrac mic la un preț de 5-7 lei/kg. Prețurile de vânzare cu amănuntul pentru cele mai bune cireșe. coapte uniform, fără defecte, calibru peste 26 mm, au fost la un nivel de 20-25 lei/kg, scriu […] Articolul Prețurile la cireșele moldovenești, în continuă scădere apare prima dată în AgroTV.
13:20
Aproape orice localitate își are personalitățile cu care se mândrește. Corlătenii îl au pe Liviu Damian. Colegii de la Nord-News.md au mers pe urmele poetului.   Maria Gordilă, locuitoare, s. Corlăteni, r. Râșcani: ,,Trec copiii pe la școală și spun că aici a trăit Liviu Damian..” „Dar limpede şi-aproape zburător/ Din depărtări revin la vechea vatră,/ […] Articolul Cât o să mai fie casa, oamenii din sat îl vor ține minte… apare prima dată în AgroTV.
13:10
Stupi arși într-un incendiu despre care autoritățile cred că a fost pus intenționat. Mai multe familii de albine și aproximativ 150 de metri pătrați de vegetație uscată au ars în localitatea tulceană Atmagea, România, scrie agrointel.ro. Pompierii militari din cadrul Stației Babadag au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incediu de vegetație uscată care se […] Articolul Zeci de stupi de albine au ars într-un incendiu apare prima dată în AgroTV.
13:00
Prețurile la cereale fluctuează. Pe de o parte, valurile de căldură din Franța, nordul Italiei, Spania și SUA amenință recoltele de cereale. Pe de altă parte, nu este clar cât de multe cereale pot fi recoltate și exportate din Ucraina. UE, Turcia și SUA. Recoltarea de grâu a început în SUA. Dar perspectivele nu sunt […] Articolul Prețul cerealelor crește din cauza caniculei și a crizei din Ucraina apare prima dată în AgroTV.
12:40
Cabinetul de miniștri a avizat pozitiv proiectul de lege ce prevede alocarea unui lot de teren agricol pentru construcția unui complex modern de colectare și procesare a subproduselor de origine animală, care nu sunt destinate consumului uman. Este vorba de o suprafață de 2,5 ha de teren agricol, aflat în gestiunea Întreprinderii de Stat „Stațiunea […] Articolul Complex modern de procesare a subproduselor de origine animală apare prima dată în AgroTV.
12:40
Costul unui litru de motorină va crește și joi, anunță Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, în timp ce prețul unui litru de benzină standard va coborî, pentru a cincea zi la rând, dar de această dată numai cu un ban.    Astfel, potrivit ANRE, pe 23 iunie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru […] Articolul Prețul motorinei crește, iar al benzinei scade cu 1 ban apare prima dată în AgroTV.
12:30
Agricultura este în criză. În plin sezon de recoltare, fermierii nu au motorină, iar prețurile la inputuri au luat-o razna. Pe lângă toate, și anul s-a dovedit a fi unul secetos, iar producătorii acuză autoritățile că le neglijează interesele. Aceștia au organizat proteste pașnice de avertizare în mai multe raioane pentru a transmite un semnal […] Articolul Agricultura în criză. Ce își doresc fermierii și ce poate oferi statul apare prima dată în AgroTV.
12:30
Președintele Parlamentului explică necesitatea prelungirii stării de urgență cu încă 45 de zile prin incertitudinea generată de războiul din Ucraina. În cadrul unei emisiuni de la TV8, Igor Grosu spune că eventuale atacuri asupra regiunii Odessa ar putea crea noi valuri de refugiați care vor dori să se adăpostească în Moldova sau să tranziteze țara. […] Articolul De ce e nevoie de prelungirea stării de urgență în Moldova? apare prima dată în AgroTV.
21 iunie 2022
16:50
Starea de urgență în Republica Moldova ar putea fi extinsă cu încă 45 de zile, începând cu 24 iunie 2022. Propunerea în acest sens a fost aprobată urmare a examinării raportului privind necesitatea prelungirii stării de urgență, în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale. Potrivit Raportului, necesitatea de prelungire a stării de urgență este determinată […] Articolul Starea de urgență ar putea fi prelungită apare prima dată în AgroTV.
16:30
Chiar dacă au avut o întâlnire cu prim-ministrul Republicii Moldova, mai mulți agricultori din cadrul Asociației „Forța Fermierilor” au ieșit la proteste în raioanele țării și au scos în stradă și tehnica. Decizia vine în contextul situației critice din domeniu, scumpirilor fără precedent la inputuri și a secetei. Totodată, agricultorii își exprimă indignarea că guvernul […] Articolul Discuția cu premierul nu i-a convins. Fermierii au ieșit în stradă apare prima dată în AgroTV.
16:10
Miercuri, leul moldovenesc se apreciază în raport cu dolarul american și scade față de rubla rusească. Moneda euro, hrivna ucraineană și leul românesc, rămân neschimbate.   Astfel, pentru 22 iunie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 19.20 bani pentru un dolar, cu 4 bani mai puțin decât marți. Moneda euro va costa […] Articolul BNM: Cursul valutar pentru miercuri, 22 iunie apare prima dată în AgroTV.
15:50
În această perioadă, crește exportul fructelor perisabile moldovenești. În acest sens, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor întreprinde măsuri pentru facilitarea și prioritizarea exportului produselor ușor alterabile și a procesului de traversare a frontierei de stat pentru acestea. Astfel, suplimentar la eliberarea marcajelor ”PERISABIL.TRANSPORT PRIORITAR” și informarea transportatorilor privind aplicarea eficientă a acestora, ANSA informează despre […] Articolul În atenția exportatorilor de produse ușor alterabile apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.