„Se afla la geam și striga după ajutor”! O copilă din Chișinău a fost salvată din locuința cuprinsă de fum

Realitatea.md, 23 iunie 2022 16:10

O copilă în vârstă de 9 ani a fost salvată de pompieri din locuința cuprinsă de fum. Potrivit informațiilor, cazul a fost înregistrat joi, 23 iunie, din apartamentul de pe adresa Andrei Doga 43/3 municipiul Chișinău. La fața locului au intervenit 3 echipe de salvatori. Ajunși la destinație pompierii au stabilit că de la bucătăria unui […] Articolul „Se afla la geam și striga după ajutor”! O copilă din Chișinău a fost salvată din locuința cuprinsă de fum apare prima dată în Realitatea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum 5 minute
12:20
Anastasia Fotachi a fost cerută în căsătorie de milionarul Gabriel Stati. Modelul a dezvăluit în cadrul unui Interviu fără Protocol pe care i l-a acordat lui Dorin Galben că după trei ani și jumătate de relație urmează să joace nunta. Inițial, tânăra nu a vrut să vorbească despre planurile de căsătorie și nici nu purta […] Articolul FOTO, VIDEO Nunta anului în septembrie: „Nu a fost super-mega wow”. Fotachi dezvăluie cum a cerut-o în căsătorie Stati apare prima dată în Realitatea.md.
Acum o oră
11:50
Alerta cu bombă de la Aeroportul Internațional Chișinău le-a dat planurile peste cap. The Motans și Smiley au rămas blocați la Chișinău. Cei doi interpreți au cântat la un festival, care a avut loc seara trecută la Grădina Botanică din Chișinău. Pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu cei doi artiști, care împreună cu alți […] Articolul VIDEO The Motans și Smiley au rămas blocați la Chișinău. Alerta cu bombă de la aeroport le-a dat planurile peste cap apare prima dată în Realitatea.md.
11:50
Forțele armate subordonate Minskului au primit ordin să țintească centrele de control ale Armatei Ucrainei, dezvăluie Alexandr Lukașenko. Declarația a fost făcută de Ziua Independenței, dictatorul vorbind despre noi pretinse planuri de atac ale Kievului asupra teritoriului Belarusului. El a menționat despre creșterea prețurilor, invocând că oamenii din țara sa nu au motive să se […] Articolul VIDEO Lukașenko, din nou în delir? Dezvăluie noi planuri de atac ale Kievului și amenință cu armele lui Putin apare prima dată în Realitatea.md.
11:50
În Republica Moldova rata de ocupare a tinerilor este de circa 30%, iar pentru a obține un loc de muncă după finalizarea studiilor, tinerii au nevoie în medie de 3 ani. În perioada 30 iunie – 1 iulie a avut loc conferința națională „Promovarea angajabilității tinerilor calificați pentru o dezvoltare sustenabilă”. Participanții au fost familiarizați […] Articolul VIDEO Conferința națională „Promovarea angajabilității tinerilor calificați pentru o dezvoltare sustenabilă” apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
Moldovagaz nu a mizat niciodată pe majorarea tarifelor la gaz cu orice preț. Muncim în folosul consumatorilor. Situația este că prețul de achiziție în prezent (696 de dolari SUA/1000 de metri cubi) este cu 284 de dolari mai mic decât prețul de achiziție pentru luna iulie (980 de dolari). Dacă înmulțim cu volumul consumului de […] Articolul Vine frigul! Președintele Moldovagaz, Vadim Ceban, despre datoriile companiei apare prima dată în Realitatea.md.
11:30
Cele mai solicitate abonamente în transportul public urban din municipiul Chișinău sunt cele pentru 6 luni. Deoarece există cerere mare, s-a făcut comandă suplimentară pentru aceste abonamente, a anunțat primarul general al capitalei, Ion Ceban, la ședința operativă a serviciilor municipale, transmite IPN. Potrivit edilului, în total s-au vândut peste 32 de mii de abonamente […] Articolul Abonamentele la transportul public – „asaltate” de chișinăuieni! Cele mai solicitate apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 2 ore
11:20
Deși sunt atenționați zilnic despre faptul că trebuie să respecte regulile de circulație și recomandările polițiștilor, șoferii continuă să comită abateri în trafic. În cadrul supravegherii și controlului traficului rutier din acest weekend, polițiștii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP au depistat peste 2700 de abateri. 52 de șoferi se aflau în stare de […] Articolul Se joacă cu focul! 106 pietoni au traversat strada neregulamentar în acest weekend apare prima dată în Realitatea.md.
11:20
Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, vine cu un mesaj către electoratul de dreapta pe care îl îndeamnă să analizeze foarte bine ce au făcut partidele proeuropene și așa-zișii politicieni de dreapta, în ultimii zece ani. Potrivit lui Ilan Șor, în tot acest timp, viața moldovenilor a devenit din ce în ce mai grea și nimeni […] Articolul Ilan Șor, către electoratul de dreapta: Unde este Europa acum. când cetățenii moldoveni o duc greu și au nevoie de ajutor apare prima dată în Realitatea.md.
11:20
Președintele Asociației Forța Fermierilor, Alexandru Slusari, califică drept aberantă ideea lichidării Universității Agrare și transferarea facultăților cu profil agrar la Universitatea Tehnică a Moldovei. Potrivit lui Slusari, într-o țară agrară cum este Republica Moldova existența unei universități agrare este primordială pentru dezvoltarea sectorului. Slusari spune că fermierii vor ieși la proteste pentru a nu permite […] Articolul „Optimizarea”Universității Agarare – motiv de ceartă între Bolea și Slusari! Fermierii vor ieși la proteste! apare prima dată în Realitatea.md.
11:10
Cauza penală a unui bărbat dintr-o localitate din raionul Fălești, învinuit că și-a omorât vecina, a fost trimisă în instanța de judecată. Conform informațiilor, urmărirea penală a fost termină într-un timp restrâns. „Bărbatul este acuzat că, la începutul lunii mai 2022, fiind în stare de ebrietate alcoolică, şi-a omorât cu deosebită cruzime vecina, care venise […] Articolul O femeie din Fălești – ucisă în bătaie de un vecin! Bărbatul i-a incendiat ulterior corpul neînsuflețit apare prima dată în Realitatea.md.
11:10
Doliu în Parlamentul Republicii Moldova. A decedat deputata din Blocul  Comuniștilor și Socialiștilor, Elena Bodnarenco. Aceasta avea doar 57 de ani. Aceasta s-a stins din viață în această dimineață după ce a luptat mai mult timp cu o boală incurabilă. Inițial a anunțul a fost făcut de colegul său de partid, Vladimir Odnostalco. „A murit […] Articolul ULTIMĂ ORĂ! S-a stins din viață Elena Bodnarenco. Deputata din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor avea doar 57 de ani apare prima dată în Realitatea.md.
10:40
Procurorii anunță că au demonstrat în instanța de judecată vinovăția unui bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Chișinău, în înfăptuirea tentativei de contrabandă cu peste 220.000 țigări cu filtru, în noiembrie 2021, prin postul vamal Cahul. Conform informațiilor, chiar dacă acesta a ascuns faptul că transportă această marfă, urmare a verificărilor efectuate de […] Articolul Un bărbat a încercat să scoată ilegal din țară mii de țigări cu filtru! Procurorii anunță despre mersul cazului apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 4 ore
10:20
Alerta de la Aeroportul Internațional Chișinău s-a dovedit a fi falsă. În această dimineață toate persoanele au fost evacuate, după ce a fost anunțat că este alertă cu bomba la aeroport. „În prezent, se întreprind toate măsurile de rigoare pentru a identifica și reține persoana care a amenințat Aeroportul. Punctul de trecere  a frontierei Aeroportul […] Articolul Alerta s-a dovedit a fi falsă! Aeroportul Internaţional Chişinău și-a reluat activitatea apare prima dată în Realitatea.md.
10:10
Și în acest an, Linella, rețeaua de magazine 100% autohtonă, continuă să promoveze în rândul consumatorilor, consumul de produse locale prin campania Produs acasă – cu drag de la gospodarii noștri, prin care și-a propus să exploreze simțurile gustative și tactile a produselor moldovenești. Campania invită consumatorii Linella să-și testeze rezistența, în fața stimulilor senzoriali […] Articolul Brandul autohton Linella explorează simțurile gustative și tactile în noua campanie ASMR apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Procuratura Anticorupţie a terminarea unui nou episod din dosarul penal denumit generic „Frauda bancară”. În cadrul acestui episod este vizat un ex-guvernator şi doi ex-viceguvernatori al Băncii Naţionale a Moldovei (BNM). „Aceştia sunt învinuiţi de complicitate la săvârşirea infracţiunii de escrocherie, comisă cu folosirea situației de serviciu, de către o organizație criminală, în proporții deosebit […] Articolul Procuratura Anticorupţie despre dosarul „Frauda bancară”: Un nou episod din dosar a fost terminat apare prima dată în Realitatea.md.
09:40
Datoria externă brută a Republicii Moldova, pe parcursul trimestrului I 2022, nu s-a schimbat esențial (-0,3 la sută față de sfârșitul anului 2021) și a totalizat 9 miliarde USD la sfârșitul tremestrului unu al anului 2022, ceea ce constituie 64,0 la sută raportat la PIB (-1,9 p.p. față de 2021, datorită PIB-ului în creștere), potrivit […] Articolul Datoria externă pe cap de moldovean rămâne stabilă – 3 400 USD apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
Echipa Republicii Moldova a obținut 5 medalii de bronz în cadrul Olimpiadei Balcanice la Matematică pentru Juniori desfășurată în Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, în perioada 28 iunie – 03 iulie 2022. Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației în această dimineață. În cadrul Olimpiadei Balcanice la Matematică pentru Juniori au participat 107 elevi din 18 […] Articolul Elevii din Moldova au adus 5 medalii de bronz de la Olimpiada Balcanică la Matematică pentru Juniori apare prima dată în Realitatea.md.
09:10
Sunteţi în căutarea unei schimbări de peisaj, dar încă tânjiţi după zumzetul vieţii de oraş? Aveţi idee unde aţi putea să vă faceţi un nou cămin? Poate că ar trebui să începeţi să căutaţi în Europa de Vest sau în Canada, dacă ne luăm după cel mai recent clasament al celor mai bune oraşe din […] Articolul Cele mai bune oraşe din lume în care să locuieşti în 2022 apare prima dată în Realitatea.md.
08:50
Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a spus că pentru toți oamenii inteligenți din Rusia este clar că Ucraina va câștiga acest război fiind doar o chestiune de timp și de obținere a armelor moderne. El a declarat acest lucru într-un mesaj video. „Economia rusă s-a aflat în cea mai mare criză din ultimii 50 de ani. […] Articolul Zelenski: „colaps”, „deficit” și „sărăcie” – este ceea ce va descrie viața în Rusia. Nu renunțăm la nimic” apare prima dată în Realitatea.md.
08:40
Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău. Toate persoanele au fost evacuate, iar la fața locului sunt prezente serviciile specializate. Este afectată circulația troleibuzelor din zonă. Troleibuzele rutei nr. 30 circulă până la str. Aeroport (”LukOil”). Zona a fost izolată! Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul Ultima oră! Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 6 ore
08:10
Decizia preşedintelui rus Vladimir Putin de a declanşa o invazie asupra Ucrainei vecine a fost luată cu mult timp înainte, potrivit cancelarului federal german Olaf Scholz. „Cred că decizia de a declanşa acest război a fost luată cu un an înainte ca el să fi început şi poate chiar mai devreme, pentru că Vladimir Putin […] Articolul Olaf Scholz, preziceri triste: Războiul poate dura ani, pentru că Putin s-a pregătit mult apare prima dată în Realitatea.md.
07:50
Ca urmare a bombardării pe scară largă a orașelor Slaviansk și Kramatorsk din regiunea Donețk, efectuată de invadatorii ruși de la mai multe sisteme de lansare de rachete, a murit o familie cu un copil. Țintele armatei ruse erau clădiri rezidențiale, o cooperativă de garaj, o stație de filtrare și echipamente pentru grădină, a spus […] Articolul Orașele Slaviansk și Kramatorsk, vizate de bombardamente puternice. O familie și-a pierdut viața printre care un copil apare prima dată în Realitatea.md.
07:20
Un atac armat a avut loc duminică după-masă în Danemarca, într-un mall din capitala Copenhaga. Poliţia a anunţat că există morţi şi răniţi, iar un suspect este în custodia autorităţilor. „Sunt trei morţi şi mai mulţi răniţi, între care trei în stare critică”, a declarat ulterior şeful Poliţiei din Copenhaga, Søren Thomassen, într-o conferinţă de […] Articolul VIDEO Atac armat într-un mall din Danemarca. Trei persoane au murit apare prima dată în Realitatea.md.
07:00
Fumatul este un obicei nesănătos, iar unii cercetători sunt de părerea că nici cafeaua nu îți face prea mult bine. Vezi ce se întâmplă în corpul tău când combini cele două vicii. Fumatul are foarte multe efecte negative asupra organismului. Îți afectează plămânii, părul miroase a fum, iar nicotina îți reduce apetitul și nu asimilezi […] Articolul E mai grav decât crezi. Ce se întâmplă dacă fumezi și bei cafea pe stomacul gol apare prima dată în Realitatea.md.
06:30
Astrologii aduc noi detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Care sunt nativii care se vor bucura de noroc la bani în luna iulie? Unii dintre ei au parte de răsplata dorită după munca depusă, iar alții mai au de visat până să găsească strategia corectă. Horoscop pentru luna iulie 2022: zodii care au noroc […] Articolul Zodiile care vor avea noroc la bani în această lună apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
20:30
Preşedintele uzbec Şavkat Mirzioev a declarat duminica, 3 iulie curent, că s-au înregistrat victime printre civili şi în rândul forţelor de menţinere a ordinii publice în timpul protestelor din provincia Karakalpakstan din nord-vestul Uzbekistanului. Agenţia de presă RIA Novosti vorbeşte de victime care ar include şi persoane decedate, în timp ce agenţia TASS se referă […] Articolul VIDEO Mii de cetățeni protestează împotriva unei reformei în Uzbekistan! Preşedintele anunță că victime apare prima dată în Realitatea.md.
20:10
Paige Spiranac, în vârstă de 29 de ani, a fost desemnată de publicația Maxim „cea mai sexy femeie din lume”. Fosta jucătoare profesionistă de golf, care concurează în continuare, dar la competițiile de amatori, s-a declarat flatată de premiul primit, însă distincția a venit și cu urmări mai puțin plăcute, transmite presa de profil. Ce a […] Articolul Ce a pățit fosta sportivă profesionistă desemnată „cea mai sexy femeie din lume” după acordarea acestui premiului apare prima dată în Realitatea.md.
19:30
Detaliile modului în care se împerecheau dinozaurii sunt de mult timp un mister pentru oamenii de știință. Acum apare o nouă ipoteză: explicația ar putea veni chiar de la trăsăturile cele mai excentrice ale animalelor preistorice, relatează BBC. Jakob Vinthe, profesor la Universitatea din Bristol, este interesat de fosilele a doi dinozauri descoperite în China. Cei doi tiranozauri […] Articolul Cum făceau sex dinozaurii? Oamenii de știință tot caută răspunsul și… au dat de o nouă ipoteză apare prima dată în Realitatea.md.
18:10
Două femei au fost ucise de rechini lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică, 3 iulie curent, ministerul egiptean al Mediului, scrie Reuters. Două surse au declarat pentru Reuters că cadavrul unei turiste române în vârstă de 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după […] Articolul Și o româncă a fost ucisă de rechini în Egipt. Atacul a avut loc pe aceeași plajă apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
Un grup de cercetători are un sfat ce, la prima vedere, nu pare deloc intuitiv: Pune-ți de o parte fecalele și ele ți-ar putea salva viața într-o bună zi, scrie NBC News. Secretul pentru o viață sănătoasă în viitor ar putea fi, potrivit cercetătorilor, ecosistemul complex care trăiește acum în interiorul corpului uman. Cercetătorii au publicat […] Articolul Puneți de o parte excrementele..! Cercetătorii spun că ne pot salva viața mai târziu. Cum va fi posibil? apare prima dată în Realitatea.md.
17:10
Tarifele la cazare au crescut din acest weekend, 2-3 iulie curent, pe litoralul românesc cu 10%-20%. Au crescut și prețurile la mâncare sau șezlonguri. Scumpirile nu se opresc însă aici. La sfârșitul lunii iulie va urma o nouă majorare, scrie Bani.md. Luna iulie vine cu prețuri mai mari pe litoralul vecinilor. Tarifele la cazare s-au […] Articolul În atenția moldovenilor care vor la mare în România. Vă așteaptă cheltuieli uriașe. Despre prețuri – pe Bani.md apare prima dată în Realitatea.md.
16:50
După ce o serie de explozii s-au dat în orașul rus Belgorod, situat în apropiere de granița cu Ucraina, rușii fac ca trenul. Atât purtătoarea de cuvânt al Ministerului de Externe, cât și cel al liderului Kremlinului au venit cu reacții. Ambii dau vina pe Occident, ba mai mult, amenință. Purtătoarea de cuvânt a Ministerului […] Articolul Rușii fac ca trenul, după exploziile din Belgorod. „Washington nu permite ucrainenilor nici să gândească despre pace” apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
„Am dreptul să rog și să cer președintelui Rusiei-frate să facă așa, încât să se teamă să treacă granița Republicii Belarus”. Declarația a fost făcută de președintele belarus, Alexandr Lukașenko, duminică, 3 iulie curent, în cadrul discursului susținut de Ziua Independenței, referindu-se la arme nucleare. Amintim că, încă la sfârșitul lunii iunie, s-a aflat că […] Articolul STOP CADRU Lukașenko se pregătește de vreun război? A explicat de ce a cerut arme nucleare de la Putin apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
În fiecare an, pe data de 3 iulie, belaruși marchează Ziua Independenței statului. Deja din ajun, în cadrul unei ceremonii solemne, dar și duminică președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, s-a deosebit cu discursuri răutăcioase, mai ales, la adresa Ucrainei. Printre altele, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu a ezitat să scrie un mesaj de […] Articolul VIDEO Lukașenko, de Ziua Independenței Belarusului, cu discursuri răutăcioase. Unde-și găsește loc Dodon aici? apare prima dată în Realitatea.md.
16:00
Un moldovean și-ar fi achiziționat peste hotare un autoturism, însă, ajuns în punctul de trecere a frontierei Leușeni, a aflat că vehiculul este căutat pe Interpol. Cazul a fost înregistrat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 2 iulie curent. Pentru autorizarea intrării în țară, la pista de control s-a prezentat un tânăr de 30 de ani, […] Articolul Cazul unui moldovean care și-a cumpărat un Ford Mandeo peste hotare și nu l-a putut „băga” în țară apare prima dată în Realitatea.md.
15:20
Astronauţii suferă pierderi osoase „semnificative” în timpul misiunilor spaţiale, ceea ce ridică îngrijorări pentru viitoarele călătorii pe Marte. Studiul e realizat de un grup de cercetători care a dezvăluit impactul devastator pe care călătoriile în spaţiu îl au asupra scheletului uman. Cercetarea a constatat că astronauţii aflaţi într-o misiune de şase luni suferă o pierdere […] Articolul Călătoriile pe Marte, pe lângă scumpe, ar fi periculoase. Astronauţii suferă pierderi osoase în timpul misiunilor apare prima dată în Realitatea.md.
15:10
Egiptul închide mai multe plaje de la Marea Roşie, după ce o femeie în vârstă de 68 de ani a fost ucisă de un rechin. Atacul rechinului a avut loc în largul coastei Sahl Hasheesh. Victima a fost transferată la un spital privat local imediat după atac, a dezvăluit presei o sursă de la Direcţia pentru […] Articolul 18+ Egiptul închide plaje, după ce o femeie a fost sfâșiată de un rechin. IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL apare prima dată în Realitatea.md.
14:50
Șoferii care vor depăși limita de viteză cu peste 40 de km/h ar putea pierde dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 30 la 180 de zile. Norma este parte a unui proiect de lege propus Parlamentului de către Ministerul de Interne (MAI). Potrivit anticoruptie.md, proiectul prevede sancțiuni mai dure […] Articolul Alte reguli în trafic – în curând! Îi vizează pe șoferii moldoveni iubitori de viteză excesivă apare prima dată în Realitatea.md.
13:40
Omenirea se confruntă cu o „furtună perfectă” de crize, care accentuează inegalitatea dintre nord și sud. Diviziunea nu este doar „inacceptabilă din punct de vedere moral”, ci și periculoasă, amenințând și mai mult pacea și securitatea într-o lume conflictuală, scrie The Guardian. Crizele alimentare, energetice și financiare globale declanșate de războiul din Ucraina au lovit […] Articolul The Guardian despre „furtuna perfectă” de crize care pune în pericol specia umană apare prima dată în Realitatea.md.
13:00
Preşedintele belarus, Alexandr Lukaşenko, a afirmat că armata sa a doborât rachete lansate dinspre Ucraina asupra Belarusului, în contextul speculaţiilor privind o implicare mai mare a Minskului în conflictul dintre Kiev şi Moscova. Declarația a fost făcută sâmbătă, 2 iulie curent, la o ceremonie solemnă în ajunul Zilei Independenței Belarus. „Suntem provocaţi. Trebuie să vă […] Articolul VIDEO „Suntem provocați, nu-mi atingeți statul”. Lukaşenko acuză Ucraina că a lansat rachete asupra Belarusului apare prima dată în Realitatea.md.
12:50
Ion Chicu, care a ocupat mai multe funcții în stat, inclusiv cea de ministru al Finanțelor în Guvernul condus de Pavel Filip (PDM), s-a arătat revoltat de activitatea actualului ministru, Dumitru Budianschi, membru al echipei prim-ministrei Natalia Gavrilița (PAS). „Cum dracu, iartă-mă Doamne, să conduci un an Ministerul Finanțelor și să „returnezi 100% acciza din […] Articolul Chicu, în calitate de ex-ministru al Finanțelor, pus pe înjurat actualul ministru: „Cum dracu’…” apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Uniunea Europeană a anunțat lansarea unui program de ajutor militar neletal Republicii Moldova, pentru care din Fondul European de Pace vor fi alocate 40 de milioane de euro, scrie Bani.md cu referire la un comunicat publicat sâmbătă, 2 iulie curent, de Consiliul UE. „Obiectivul general al programului este de a contribui la creşterea posibilităţilor Forțelor […] Articolul BANI.MD: Moldova își cumpără tehnică de securitate cibernetică și drone de recunoaştere. De unde vin banii? apare prima dată în Realitatea.md.
Ieri
12:00
În orașul rus Belgorod, amplasat în apropiere de granița cu Ucraina, trei persoane au murit, în urma exploziilor de sâmbătă spre duminică, 2-3 iulie curent. Aproximativ 50 de case au fost parțial distruse. Trei persoane au murit la Belgorod, patru au fost rănite, două dintre ele – un copil de zece ani și un bărbat […] Articolul VIDEO Explozii în orașul rus Belgorod, la graniță cu Ucraina. Cum să dormim liniștiți noaptea? Răspunsul guvernatorului apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
Semnat de Tamara Grejdeanu pentru Radio Europa Liberă Președinta Maia Sandu a ajuns la Kiev la patru zile după ce liderii din UE au decis să acorde statut de candidate la aderare Ucrainei și Moldovei, aceasta fiind și prima vizită în țara vecină de la începutul războiului declanșat de Federația Rusă. Pe fundalul acestor evoluții, […] Articolul Vizita Maiei Sandu la Kiev și problema neutralității Tiraspolului apare prima dată în Realitatea.md.
11:10
Primarul unui oraș mexican s-a căsătorit cu un crocodil femelă îmbrăcată în rochie de mireasă. „Mireasa” se numește Mica Prințesă. Fața ei era legată cu o frânghie ca să nu muște pe nimeni. Primarul orașului mexican San Pedro Huamelula, Victor Hugo Sosa, s-a căsătorit cu un crocodil femelă. Și acesta nu este un capriciu personal […] Articolul VIDEO Primarul unui oraș mexican s-a căsătorit cu un crocodil în rochie de mireasă. „Nunta” a fost obligatorie. De ce? apare prima dată în Realitatea.md.
10:30
Mai multe manifestaţii cu sute de persoane fiecare au avut loc sâmbătă, 2 iulie curent, în Franţa pentru a apăra dreptul la avort şi pentru a arăta susținere pentru femeile din SUA, după decizia Curţii Supreme de a anula protecţia juridică pentru întreruperile de sarcină. În fruntea manifestaţiei de la Paris s-a aflat Suzy Rojtman, […] Articolul Proteste în Franţa pentru apărarea dreptului la avort. Femeile se tem că decizia SUA ar putea inspira și alte țări apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Președintele american, Joe Biden, a transmis mesaje către companiile care dețin benzinării în Statele Unite, cerându-le să scadă prețul combustibililor la pompă. Liderul de la Casa Albă își motivează cererea cu argumentul că e război și că a crescut aprovizionarea inclusiv cu combustibil din rezerva strategică a SUA. „Mesajul meu către companiile care dețin benzinării […] Articolul Biden către benzinăriile din SUA: Sunt vremuri de război. Scădeți prețul la pompă. Ce a mai scris peste oră? apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a venit cu câteva date despre ziua de sâmbătă, 2 iulie curent. Potrivit acestora, cel mai tranzitat punct a rămas să fie Leușeni. De altfel, tot aseară, pe adresa redacției Realitatea.md au venit o serie de imagini de la vamă. Azi-dimineața și Serviciul Vamal și-a dat raportul privind problema […] Articolul Imagini FOTO și VIDEO de NO COMMENT de la Leușeni apare prima dată în Realitatea.md.
2 iulie 2022
20:00
Elon Musk a revenit vineri noapte, după o absenţă de nouă zile, pe Twitter, platforma de social media pe care încearcă să o achiziţioneze contra sumei de 44 de miliarde de dolari, şi a publicat o fotografie în care apare alături de papa Francisc, de la o întâlnire care a avut loc joi, informează Reuters. […] Articolul Elon Musk a revenit pe Twitter! Cel mai bogat om din lume a publicat o fotografie cu Papa Francisc apare prima dată în Realitatea.md.
19:10
Din cele 1435 de automobile aflate în exploatare, 129 de unități de transport din dotarea Inspectoratului General al Poliției au fost deteriorate pe parcursul anului 2021. Conform informațiilor oferite de Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova pentru Realitatea.md, în 127 de accidente rutiere au fost implicate mașinile de serviciu, ceea ce constituie 8,98% din numărul total […] Articolul Milioane de lei! Suma cheltuită de MAI în anul 2021 pentru reparația automobilelor de serviciu apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.