VIDEO Coincidența fatală din viața lui Șatunov: S-a născut și a murit în ambulanță. Unde va fi înmormântat?

Realitatea.md, 23 iunie 2022 15:10

Fanii solistului trupei Laskovîi Mai, Iuri Șatunov, au identificat una dintre coincidențele fatale din viața sa. Cântărețul rus s-a născut în ambulanță și s-a stins din viață în mașina unui echipaj medical. Artistul s-a născut pe 6 septembrie 1973, într-o ambulanță, iar copilăria din Bașkiria nu a fost perioada cea mai fericită. După mai multe […] Articolul VIDEO Coincidența fatală din viața lui Șatunov: S-a născut și a murit în ambulanță. Unde va fi înmormântat? apare prima dată în Realitatea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum 12 ore
18:40
Societatea cu Răspunderi Limitate „Pasărea Argintie” a început retragerea din rețeaua de comerț, dar și rechemarea de la clienți a ouălor de găină, după ce a depistat în fecalele păsărilor ouătoare salmonela, anunță Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA). Potrivit ANSA, este vorba de lotul de ouă, care expiră la data de 22 iulie curent. […] Articolul Atenționare de la ANSA. Un producător de ouă își retrage un lot din comercializare. La găini a fost depistate salmonela apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
18:00
Un bărbat a fost salvat de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), după ce a căzut într-o fântână de 10 metri adâncime, în timp ce o curăța. Potrivit IGSU, incidentul s-a produs în dimineața zilei de astăzi, 25 iunie, în localitatea Dolna, raionul Strășeni. Salvatorii au fost solicitați pentru a scoate din fântână […] Articolul S-a născut în cămașă. Un bărbat din satul Dolna, salvat, după ce a căzut într-o fântână de 10 m adâncime apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Actorul și influencerul, Emilian Crețu, a fost trezit la un miez de noapte de o fană, care a venit la ușa apartamentului acestuia și insista să-i permită să intre în casă. Fiind agresivă, Crețu s-a văzut nevoit să cheme poliția pentru că aceasta îl amenința că îl omoară. Actorul s-a arătat șocat de cele întâmplate […] Articolul Emilian Crețu, trezit de o fană. Îl amenința că-l omoară dacă nu-i deschide ușa. Actorul a chemat poliția apare prima dată în Realitatea.md.
17:00
Termenul de achiziție a energiei electrice de către SA „Energocom”, în baza negocierilor directe a fost extins astăzi, 25 iunie de către membrii CSE pentru perioada lunilor iulie-august. O decizie în acest sens a fost luată de CSE la ședința de astăzi. Conform decizie, furnizorii vor încheia cu SA „Energocom” contracte bilaterale pentru asigurarea cantităților […] Articolul ULTIMA ORĂ! Încă două luni vom achiziționa energie electrică în baza negocierilor directe. CSE a extins termenul apare prima dată în Realitatea.md.
16:50
În scopul gestionării crizei de la frontieră și fluidizării traficului de persoane și mărfuri, Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a dispus să fie instituit un nou punct de trecere a frontierei de stat, „Leova – Bumbăta”, ce va fi deschis traficului internațional, pe segmentul moldo-român . Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe CSE, […] Articolul Moldova și România mai deschid un punct de trecere a frontierei peste Prut. Va fi construit din pontoane apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
Un miting de protest a început vineri seara, 24 iunie în centrul Capitalei Georgiei, Tbilisi, în fața clădirii Parlamentului, ai cărui participanți au cerut autorităților să respecte cerințele UE pentru ca țara să primească statutul de candidat la aderare. În timpul protestului și-a făcut apariția și președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, prin videoconferință, unde a transmis […] Articolul VIDEO Oaspete neașteptat la protestele din Georgia. Vladimir Zelenski „și-a făcut apariția” și s-a adresat georgienilor apare prima dată în Realitatea.md.
16:10
Președinta țării, Maia Sandu, are planificată o vizită de lucru în Ucraina, doar că nu se știe când, și nici detalii mai multe nu a dorit să ofere, deși a confirmat în cadrul unei emisiuni televizate că urmează să meargă la Kiev pentru a se întâlni cu omologul ei ucrainean. Maia Sandu a precizat că […] Articolul Sandu va merge în Ucraina să se vadă cu Zelenski. Când și în ce circumstanțe, președinta a ezitat să spună apare prima dată în Realitatea.md.
15:30
Șeful Bisericii Ortodoxe Ruse, patriarhiul, Kirill (Vladimir Gundiaev) a căzut în timpul unei liturghii ce o desfășura în biserica din Novorossisk. Patriarhul Kirill se îndrepta spre ieșire la cântarea enoriașilor „Doamne, miluiește-te” cu crucea în mână, dar a alunecat pe gresie și nu și-a putut păstra echilibrul. Slujitorii nu au reușit la timp să-l prindă […] Articolul VIDEO Dumnezeu l-a pedepsit? Patriarhul Kirill a căzut în timpul unei liturghii cu tot cu crucea ce o ținea în mână apare prima dată în Realitatea.md.
15:10
Ambasada Statelor Unite ale Americii (SUA) a lansat astăzi, 25 iunie un mesaj de felicitare către cetățeni și autorități, după ce joi seara, 23 iunie, Consiliul European a aprobat solicitarea Moldovei de oferire a statutului de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană. SUA afirmă că vor susține în continuare eforturile actualei guvernări în procesul […] Articolul Mai târziu, dar ne-au felicitat. SUA își declară susținerea în continuare a parcursului european al țării noastre apare prima dată în Realitatea.md.
14:50
Moldova, chiar și fără a adera la Uniunea Europeană, este pregătită să se alăture sancțiunilor împotriva Rusiei, dar răspunsul de la Moscova nu va întârzia să apară. Așa a declarat sâmbătă vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, pe canalul Telegram, comentând solicitarea TASS, după ce Chișinăul a primit statutul de țară candidată […] Articolul Rușii fac ce știu ei mai bine. Amenință Moldova cu „închiderea robinetului la gaz”, dacă ne alăturăm sancțiunilor UE apare prima dată în Realitatea.md.
14:30
Comisia Europeană lansează oficial Alianţa pentru Aviaţia cu Emisii Zero, invitând membrii comunităţii aviatice să îşi unească forţele în vederea pregătirii pentru apariţia aeronavelor cu emisii zero, se arată într-un comunicat al Executivului comunitar. Alianţa pentru Aviaţia cu Emisii Zero urmăreşte să pregătească ecosistemul aviatic pentru punerea în funcţiune a aeronavelor cu hidrogen şi a […] Articolul Aeronavele viitorului. UE a lansat Alianţa Aviaţiei cu Emisii Zero. Avioanele vor fi pe hidrogen și electricitate apare prima dată în Realitatea.md.
13:50
Dmitri Medvedev, adjunctul șefului Consiliului de Securitate al Federației Ruse, consideră că este posibilă nu aderarea directă a Republicii Moldova la Uniunea Europeană, ci prin crearea unei „noi Românii Mari”, exact același scenariu, lansat în spațiul public la începutul lunii curente de către socialistul, aflat în arest la domiciliu, Igor Dodon. „Moldova a intrat într-o […] Articolul Dodon, sursa de informare a lui Medvedev? „Se dorește crearea României Mari ca să grăbească aderarea Moldovei la UE” apare prima dată în Realitatea.md.
13:10
Se pare că rușii sunt dispuși să-l primească pe Elon Musk cu brațele deschise în Federația Rusă, dacă ar decide să părăsească Statele Unite ale Americii. Mai în glumă mai în serios „detașamentul lui Putin” i-a făcut o ofertă „incredibilă” miliardarului american pe care „cu greu ar putea inginerul să o refuze”. Femeile din „detașamentul […] Articolul VIDEO Doza de umor. Putin a trecut la „tehnica grea” ca să-l aducă pe Musk în Rusia. „A activa detașamentul secret” apare prima dată în Realitatea.md.
12:40
Unicul teleferic din municipiul Chișinău va fi dat în concesiune unui agent economic, pentru a fi renovat, ca ulterior să fie pus în funcțiune. O decizie în acest sens a fost luată de Consiliul Municipal Chișinău (CMC), la una din ședințele din săptămâna curentă. Potrivit deciziei CMC, darea în concesiune unui agent privat este numită […] Articolul Cu „transportul aerian” prin Capitală. Unicul teleferic din țară, concesionat pentru reabilitare ca să fie funcțional apare prima dată în Realitatea.md.
12:00
Procurorii ruși cer de la 16 la 20 de ani închisoare pentru inculpații din dosarul de rezonanță privind retragerea din Rusia a aproximativ 500 de miliarde de ruble, după așa-numita „schemă moldovenească” – „laundromat”, unde sunt implicați fostul acționar al Moldindconbank, Veaceslav Platon, ex-președintele PDM, Vladimir Plahotniuc, fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, și bancherul […] Articolul „Cei trei crai”-Platon, Plahotniuc și Usatîi, implicați în laundromatul rusescar putea fi condamnați în Rusia în absenț apare prima dată în Realitatea.md.
11:20
Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a decis vineri ca nicio partidă din cupele europene să nu se mai dispute, până la noi ordine, în regiunea transnistreană, informează AFP. „În conformitate cu deciziile luate anterior de Comitetul Executiv al UEFA, în contextul escaladării conflictului militar care a culminat cu invadarea teritoriului ucrainean de către armata rusă, […] Articolul Scoși din listă. UEFA interzice desfășurarea meciurilor din cupele europene pe stadionul clubului Sheriff Tiraspol apare prima dată în Realitatea.md.
11:10
Noul troleibuz articulat procurat din Italia, cu lungimea de 18 metri este pus de astăzi, 25 iunie în circulație pe străzile Capitalei. Potrivit caracteristicilor acestuia, capacitatea de îmbarcare este de circa 160 de persoane. Unitatea de transport este dotată cu aer condiționat, WI-FI, generator autonom, rampe pentru persoane cu nevoi speciale și podea coborâtă pe […] Articolul VIDEO Cândva pe străzile Italiei, acum pe cele din Chișinău. Troleibuzul de 18 m, procurat de la italieni, pus în rulaj apare prima dată în Realitatea.md.
10:50
În dimineața zilei de 25 iunie, forțele militare ruse au atacat mai multe orașe ucrainene din aer, uscat și mare. În prezent se știe că au fost atacate localitățile din regiunile Jytomyr, Lviv și Cernihiv. Regiunea Dnipropetrovsk încă se află sub foc de artilerie, pe când în regiunea Hmelnytsky, rachetele au fost neutralizate în aer. […] Articolul Invadatorii ruși nu au somn. Noaptea trecută au atacat de pe teritoriul Belarusului mai multe regiuni din Ucraina apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
Pentru îmbunătățirea nivelului de siguranță și confort la trafic, în premieră în Republica Moldova, sunt montate atenuatoare de impact pe două trasee naționale din țară, anunță Administrația de Stat a Drumurilor (ASD). Potrivit ASD, atenuatoare sunt instalate pe drumul național R3 Chişinău – Hînceşti – Cimişlia – Basarabeasca – frontiera cu Ucraina, km11 și pe […] Articolul FOTO, VIDEO Siguranța are nume „Demfer”. În premieră, pe două trasee din țară au fost instalate atenuatoare de impact apare prima dată în Realitatea.md.
10:00
Maia Sandu sparge toate speranțele. Majorări de prețuri vor continua, însă Guvernul „și-a învățat lecția” și va ajuta Nu există indicii care ar anticipa eventuale scăderi de prețuri la resursele energetice, iar din acest motiv nivelul inflației se va menține unul ridicat. Asemenea prognoze au fost lansate de către președinta țării, Maia Sandu, care spune […] Articolul Maia Sandu sparge toate speranțele. Majorări de prețuri vor continua, însă Guvernul „și-a învățat lecția” și va ajuta apare prima dată în Realitatea.md.
09:40
Un video emoționant cum mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova, care sunt angajați în diverse sfere de activitate, printre care și președinta țării, Maia Sandu, le-au spus mulțumesc țărilor care au susținut solicitarea de oferire a statutului de țară candidată la aderarea la UE, în limba celor 27 de țări ai comunității europene. De la […] Articolul VIDEO emoționant! Mulțumim în limba celor care au susținut cererea Moldovei de obținere a statutului de țară candidată apare prima dată în Realitatea.md.
09:20
Un minor de 3 ani a decedat, după ce a căzut de la etajul patru a unui bloc de locuit, din sectorul Buiucani al Capitalei aseară, 24 iunie, anunță astăzi, 25 iunie poliția. Potrivit oamenilor legii, polițiștii au fost sesizați aseară, în jurul orei 21:40, despre faptul că un copil a căzut de la etajul […] Articolul TRAGEDIE într-o familie din Capitală. Copilul de doar trei ani a căzut de la etajul patru al blocului de locuit apare prima dată în Realitatea.md.
Ieri
23:20
Liderii UE reuniți în Consiliul European au aprobat vineri aderarea Croației la zona euro, potrivit concluziilor oficiale ale summitului Consiliului. Liderii UE au aprobat propunerea Comisiei Europene ca, de la 1 ianuarie 2023, Croația să fie primită în Eurozonă și să înceapă să utilizeze moneda euro. Croația a intrat în UE în 2013. Pentru cele mai […] Articolul Croația are drum liber la zona euro. Începând cu anul viitor va putea utiliza moneda euro ca valută națională apare prima dată în Realitatea.md.
23:00
Fostul președinte al Statelor Unite Barack Obama spune că decizia de vineri a Curții Supreme a Statelor Unite prin care se anulează dreptul la avort este un atac la adresa libertății individuale, care lasă milioane de americani la cheremul politicienilor și ideologilor. În consecință, fostul șef al Casei Albe îi îndeamnă pe oameni să iasă […] Articolul Decizia Curții Supreme din SUA privind anularea dreptului la avort va provoca proteste în întreaga țară apare prima dată în Realitatea.md.
22:40
Ce efecte ar putea avea acordarea statutului de țară candidat la UE asupra relației cu CSI-ul a explicat directorul IPRE, Iulian Groza, în  cadrul emisiunii „Rezoomat” cu Ileana Pârgaru de la RliveTV, rlive.md și realitatea.md. Potrivit expertului calitatea de membru a două organizații cum ar fi UE și CSI, acestea nu se exclud reciproc. „Și […] Articolul Statutul de țară candidată a Moldovei la UE nu contravine și prezenței în CSI, consideră directorul IPRE, Iulian Groza apare prima dată în Realitatea.md.
21:50
Președintele american Joe Biden a criticat dur decizia Curții Supreme a SUA de a anula dreptul constituțional la avort, afirmând că sănătatea și viața femeilor americane sunt de acum în pericol. „Curtea Supremă a făcut azi ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată: a luat dreptul constituțional și fundamental al multor americani. Este o zi […] Articolul Joe Biden a criticat dur abrogarea avortului de către Curtea Supremă a SUA apare prima dată în Realitatea.md.
21:30
Cum se va răsfrânge decizia de ieri a Consiliului European privind acordarea de statut de țară candidată la UE asupra cetățenilor simpli și a societății în ansamblu a explicat Directorul IPRE Iulia Groza în cadrul emisiunii „Rezoomat” cu Ileana Pârgaru de la RliveTV, rlive.md și realitatea.md. În primul rând, potrivit expertului se va îmbunătăți ratingul […] Articolul Iulian Groza: statutul de țără candidat ne va oferi acces la fonduri de pre-aderare și vor spori investițiile apare prima dată în Realitatea.md.
20:50
În jur de 2.000 de migranți au luat cu asalt vineri gardul care protejează enclava spaniolă Melilla. Câteva zeci au reușit să treacă din Maroc, după o încăierare violentă de două ore cu polițiștii de frontieră, au anunțat autoritățile spaniole, citate de Reuters. Melilla și Ceuta, o a doua enclavă spaniolă situată tot pe coasta […] Articolul Migranții din Africa au luat cu asalt intrarea în enclava spaniolă Melilla, din Maroc apare prima dată în Realitatea.md.
20:30
După o primă zi de bucurie și sărbătoare prilejuită de punerea Ucrainei pe calea aderării  la blocul comunitar, summitul de vineri de la Bruxelles a fost o reflecție sobră asupra impactului economic al războiului, cu îngrijorări tot mai mari legate de creșterea prețurilor și avertismente privind „o iarnă grea”, scrie Reuters. Liderii UE au avertizat […] Articolul UE ia în calcul o viață fără gaz rusesc. Următoarea „iarnă va fi grea” apare prima dată în Realitatea.md.
20:10
Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a acuzat Uniunea Europeană şi NATO că îşi unesc forţele pentru a purta război împotriva Rusiei, relatează vineri DPA. „Avem puţine iluzii că ofensiva actuală antirusă a UE va dispărea cumva sau se va schimba în viitorul previzibil şi – ca să fiu sincer – pe termen lung”, a […] Articolul Noi acuzații. Lavrov spune că UE şi NATO se pregătesc de război împotriva Rusiei apare prima dată în Realitatea.md.
20:00
O manifestaţie uriaşă este prevăzută vineri seara, 24 iunie, la Tbilisi, capitala Georgiei, împotriva politicii Guvernului şi în favoarea aderării la Uniunea Europeană (UE), după eşecul acestei ţări din Caucaz de a obţine statutul de stat candidat la aderarea la Uniunea Europeană (UE), relatează AFP. Tbilisi şi-a depus candidatura la aderarea la UE împreună cu […] Articolul Georgienii ies din nou în stradă. Vor protesta împotriva eșecului Guvernului și cer statutul de stat candidat la UE apare prima dată în Realitatea.md.
19:40
Prima stație automată de monitorizare a calității aerului atmosferic de tip trafic a fost dată în exploatare astăzi, 24 iunie, fiind amplasată la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Mihai Viteazul din municipiul Chișinău, anunță Ministerul Mediului. Stația reprezintă o construcție modulară, din tablă zincată, camuflată color specific, echipată cu 5 analizoare de gaze […] Articolul FOTO Moldova trece la standarde europene. A fost lansată prima stație de monitorizare a calității aerului din trafic apare prima dată în Realitatea.md.
19:10
Milioane de femei din SUA se pregătesc să-și piardă dreptul legal la avort, după ce Curtea Supremă a anulat hotărârea Roe v. Wade, notează BBC News. Instanța supremă a SUA a revocat decizia Roe v Wade, după ce la începutul lunii mai  o scurgere de informații fără precedent a sugerat că este în favoarea acestui […] Articolul Decizie neașteptată care aruncă Statele Unite în limitarea drepturilor omului. Interzice avorturile apare prima dată în Realitatea.md.
18:50
VIDEO Ce înseamnă statutul de țară candidat? Ambasadorul UE la Chișinău: E ca și cum ai decide să plantezi o livadă de meri Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Janis Mazeiks, a transmis un mesaj de felicitare poporului Moldovei pentru succesul înregistrat, prin obținerea statutului de țară candidată de aderare la UE, făcând o comparație cu […] Articolul VIDEO Ce înseamnă statutul de țară candidat? Ambasadorul UE: E ca și cum ai decide să plantezi o livadă de meri apare prima dată în Realitatea.md.
18:30
Întrebările din chestionarul de aderare la Uniunea Europeană și răspunsurile oferite de Republica Moldova au fost publicate astăzi, 24 iunie pe pagina web a Guvernului, după ce Consiliul European a aprobat ieri, 23 iunie cererea țării noastre de a-i oferi statut de țară candidată. „Aceste răspunsuri sunt, de fapt, o radiografie a situației actuale din […] Articolul După aprobare iată că și publicare. Guvernul arată cetățenilor chestionarul de aderare la UE completat de autorități apare prima dată în Realitatea.md.
18:20
O cercetare privind potențialul turistic al localităților Bulboaca și Speia, sistematizarea tuturor potențialelor atracții naturale, culturale și arheologice, precum și elaborarea unor rute turistice prin aceste localități, vor face parte din Strategia de dezvoltare a turismului în aceste localități. Aceasta urmează să fie elaborată în cadrul parteneriatului Fundației “Constantin Mimi” cu Asociația de Dezvoltare a […] Articolul Localitățile Bulboaca și Speia vor avea până la sfârșitul anului propria strategie de dezvoltare a turismului apare prima dată în Realitatea.md.
18:10
În legătură cu desfășurarea competițiilor sportive în cadrul Campionatul Moldovei la Triatlon la distanța Olimpică pe strada Vissarion Belinski și strada Vasile Lupu din Capitală, pe data de 26 iunie, în intervalul 06:00 – 16:00, Regia Transport Electric Chișinău anunță despre modificări în organizarea circulației transportului public. Troleibuzele rutei Nr. 3 vor circula: direcția Buiucani: […] Articolul Anunț! RTEC informează despre schimbări temporare în circulația transportului public apare prima dată în Realitatea.md.
18:00
„Recunoștință multă și celor care promovează, tenace și cu devotament pentru valori, introducerea cămășii tradiționale românești în Patrimoniul Imaterial al Umanității”. Cu un asemenea mesaj a venit astăzi, 24 iunie, șefa statului, Maia Sandu, când este marcată Ziua Internațională a Iei. „Mă bucur că această tradiție n-a dispărut, ba chiar cunoaște o renaștere prin entuziasmul […] Articolul „Fir cu fir, cu măiestrie și migală”. Maia Sandu despre Ia, sărbătorită astăzi: Recunoștință celor care o promovează apare prima dată în Realitatea.md.
18:00
Două persoane și-au pierdut viața după ce o mașină a căzut de la etajul trei a unei companii. Anunțul a fost făcut de producătorul chinez de mașini electrice Nio din Shanghai. Printre victime este un angajat al companiei și un altul dintr-o companie parteneră, scrie BBC. Compania deja a început o anchetă în acest sens. […] Articolul VIDEO Shanghai: O mașină electrică a căzut de la etajul trei a unei companii și a zdrobit mortal două persoane apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
Președintele român Klaus Iohannis i-a convins pe liderul de la Paris, Emmanuel Macron și pe cancelarul german, Olaf Scholz, să susțină acordarea statutului de țară candidată pentru Republica Moldova. Oficialul de la Berlin era reticent în privința țării noastre. România este singurul stat care a făcut lobby pentru Republica Moldova, conform unor oficiali care au […] Articolul Iohannis a făcut lobby ca Moldova să obțină statut de candidată la UE. Detalii din culisele Consiliului European apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
În legătură cu informațiile apărute în spațiul public privind depistarea vibrionului holeric în râul Nistru, Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSA) a anunțat că monitorizează evoluția procesului epidemic la holeră și alte boli diareice acute în scopul depistării precoce a semnelor de agravare a situației epidemiologice, în rândul populației și în obiectivele mediului ambiant. „Conform […] Articolul ANSP, despre depistarea vibrionului holeric în râul Nistru: Monitorizăm evoluția procesului epidemic apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Cerințele obligatorii de transparență decizională pentru unele proiecte legislative examinate, în cadrul ședinței plenare a Parlamentului din 23 iunie curent, nu au fost respectate. Constatările aparțin experților Promo-LEX care monitorizează, săptămânal, organizarea și desfășurarea ședințelor plenare ale Legislativului, în cadrul campaniei „#101. Parlamentul lucrează pentru tine?!”. Transparența decizională a fost afectată prin nepublicarea avizelor și […] Articolul Transparență și nu prea. #101. Parlamentul lucrează pentru tine?! Abaterile depistate de Promo-LEX la ședința de joi apare prima dată în Realitatea.md.
17:10
Conducătorii autorităților vamale din Republica Moldova și România au semnat Planul comun de acțiuni privind fluidizarea traficului transfrontalier în punctele de trecere a frontierei dintre Republica Moldova și România. Documentul a fost semnat în marja întrevederii trilaterale a conducătorilor autorităților vamale și de frontieră din Republica Moldova, România și Ucraina, desfășurate la punctul de trecere […] Articolul Plan comun de acțiuni privind fluidizarea traficului transfrontalier – semnat de Moldova și România apare prima dată în Realitatea.md.
17:10
Un avion marfar militar s-a prăbușit în regiunea Reazan din Rusia vineri dimineața. Moscova anunță că accidentul aviatic s-a produs din cauza unei defecțiuni a motorului. Conform Ministerului rus al Apărării, piloții au depărtat mijlocul de zbor de localități și blocuri cât au putut. Aeronava a fost dusă la sol pe un câmp din apropierea […] Articolul VIDEO Imagini dezolante după prăbușirea unui avion în Rusia: Kremlinul anunță cum s-a produs catastrofa apare prima dată în Realitatea.md.
17:00
Consulatul General al Republicii Moldova la Milano are un nou sediu. Despre această schimbare a anunțat Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. „Noul sediu este localizat pe adresa Via Lorenteggio 270A, CAP 20152”, anunță Ministerul de Externe. Modificările propuse rezultă în servicii consulare eficientizate, procese de deservire a cetățenilor îmbunătățite, număr de ghișee majorat, capacitate […] Articolul FOTO Au apărut primele imagini cu noul Consulat General al Republicii Moldova la Milano. Pe ce stradă se află acesta apare prima dată în Realitatea.md.
17:00
Componența Colegiului Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) a fost modificată. Un decret prezidențial în acest sens a fost semnat de șefa statului, Maia Sandu, la 22 iunie curent și făcut publica astăzi, 24 iunie. Potrivit noii componențe a Colegiului SPPS, președinte al acestuia va fi directorul adjunct al Serviciului, Vasile Popa, vicepreședinte, […] Articolul DOC Sandu a abrogat decretul lui Dodon din 2019 și a numit o nouă componență a Colegiului SPPS apare prima dată în Realitatea.md.
16:50
Tradițional, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) organizează în fiecare an Gala Businessului Moldovenesc. Evenimentul are o importanță deosebită pentru mediul de afaceri autohton, întrucât cele mai bune mărci și companii care s-au remarcat prin calitatea produselor și serviciilor sunt premiate. În acest an, evenimentul s-a desfășurat pe data 16 […] Articolul FOTO Cine sunt câștigătorii concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calității” organizat de CCI a RM apare prima dată în Realitatea.md.
16:50
Moscova consideră că Uniunea Europeană și NATO adună aliați pentru război cu Federația Rusă. Declarația aparține șefului diplomației ruse, Serghei Lavrov. Oficialul a comparat Alianța Nord-Atlantică și UE cu Germania nazistă, potrivit TASS. Ministrul a vorbit despre asociere în timpul unei discuții cu omologul său din Azerbaidjan. „Când a început cel de-al Doilea Război Mondial, […] Articolul VIDEO „Adună aliați pentru război cu Rusia”. Kremlinul asociază UE și NATO cu Germania nazistă apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
Căpitanul Vasile Stegaru, un carabinier de 34 de ani, a decedat astăzi, 24 iunie, la spital, fiind internat în stare extrem de gravă, în urma unui accident care s-a produs la 7 iunie, în municipiul Chișinău, în timp ce se deplasa spre locul de muncă. Anunțul decesului a fost făcut de Inspectoratul General de Carabinieri […] Articolul A pierdut lupta cu viața! Un căpitan din cadrul IGC a decedat în urma unui accident rutier apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
Universitatea Agrară din Moldova are un nou rector. Veronica Prisăcaru a fost aleasă pentru un mandat de 5 ani. Ordinul de desemnare în funcție a fost semnat de ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu. Ministrul Agriculturii a menționat că este onorat de faptul că este absolvent al UASM și cu emoții deosebite revine  de […] Articolul FOTO Universitatea Agrară din Moldova are un nou rector. Ministrul Agriculturii a semnat deja ordinul apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.