Topul oraşelor cu cele mai bune condiții de viață

Good News, 23 iunie 2022 13:10

Viena urcă din nou pe prima poziţie în topul oraşelor cu cele mai bune condiții de viață din lume, la fel ca în 2018 şi 2019, conform clasamentului anual realizat… Articolul Topul oraşelor cu cele mai bune condiții de viață apare prima dată în Good News.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Good News

Ieri
10:40
Pentru a II-a etapă a reparației Grădiniței din s. Brăila, com. Băcioi, din sursele bugetului Primăriei Chișinău au fost repartizate în anul 2022, circa 5 milioane 800 mii lei. Despre… Articolul Ion Ceban: Pentru a II-a etapă a reparației grădiniței din s. Brăila, din bugetul Primăriei Chișinău au fost repartizate circa 6 milioane lei apare prima dată în Good News.
10:20
Astăzi, 25 iunie, în incinta Sălii Polivalente a Manejului de Atletică Ușoară, str. A. Doga, 26, luptătorii de Kickboxing din municipiul Chișinău și de peste hotarele Republicii Moldova își vor… Articolul Ceban: Turneul Internațional la kickboxing va întruni circa 250 de participanți din țară și de peste hotare apare prima dată în Good News.
24 iunie 2022
16:50
Primăria municipiului Chișinău continuă tradiția evenimentelor în aer liber, desfășurate în cadrul proiectului „Dialog cultural cu chișinăuienii”, ediția 2022. “Astfel, sâmbătă și duminică, pe 25 și 26 iunie 2022, în… Articolul „Dialog cultural cu chișinăuienii.” Ce evenimente cultural-artistice poți să vizitezi în acest weekend apare prima dată în Good News.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:30
63 de profesori, elevi și antreprenori din regiunea Cahul au participat la Tekwill Expo Day, unde comunitatea Tekwill a celebrat 5 ani de activitate. Aceștia au prezentat cele mai inovatoare… Articolul Cele mai importante proiecte IT din regiunea Cahul au fost prezentate în cadrul Tekwill Expo Day apare prima dată în Good News.
12:30
Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, și-a îndeplinit marele obiectiv la Wimbledon. Jucătorul nostru s-a calificat pe tabloul principal al turneului de Mare Șlem după ce a dispus în… Articolul Radu Albot, trei victorii în calificări: Moldoveanul este pe tabloul principal la Wimbledon apare prima dată în Good News.
12:20
Prețurile pentru un litru de motorină și benzină, scad. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță noile prețuri la carburanți. Astfel, benzina se ieftinește cu 17 bani, iar motorina… Articolul Carburanții se ieftinesc! Noile prețuri la benzină și motorină, afișate de ANRE apare prima dată în Good News.
11:40
Profesiile viitorului pot fi studiate și în Republica Moldova. Patru universități din țară lansează, în cadrul admiterii 2022, oferta pentru trei noi specialități: game design, animație și producție multimedia. Acestea… Articolul În premieră, în Moldova au fost lansate programe de licență în industria jocurilor, animație și producție multimedia apare prima dată în Good News.
11:20
Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova a anunțat că luptătorii de stil greco-roman au cucerit patru medalii la turneul internațional Ranking Series Matteo Pellicone, care se desfășoară la Roma.  Luptătorul Mihail… Articolul O nouă victorie pentru Moldova! Patru luptători de stil greco-roman au urcat pe podiumul turneului din Italia apare prima dată în Good News.
11:20
Compania Wizz Air a anunțat că va redeschide din luna septembrie baza din Chișinău și vor fi reluate 16 curse din și spre capitala Republicii Moldova, transmite MOLDPRES. Operatorul low… Articolul Compania Wizz Air va relua cursele aeriene din și spre Chișinău apare prima dată în Good News.
11:10
Astăzi, 24 iunie, este marcată Ziua Universală a Iei – simbol valorificat în plan național și universal. Ia constituie un element de tradiție în care se regăsesc puternice simboluri ancestrale… Articolul Astăzi este marcată Ziua Universală a Iei apare prima dată în Good News.
10:50
Au fost finalizate procedurile interne în România și Republica Moldova necesare intrării în vigoare a Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Moldova privind recunoașterea reciprocă a diplomelor, certificatelor și… Articolul Actele de studii obținute în Republica Moldova sunt recunoscute în România apare prima dată în Good News.
23 iunie 2022
13:10
Viena urcă din nou pe prima poziţie în topul oraşelor cu cele mai bune condiții de viață din lume, la fel ca în 2018 şi 2019, conform clasamentului anual realizat… Articolul Topul oraşelor cu cele mai bune condiții de viață apare prima dată în Good News.
10:40
Ziua Mondială a Refugiatului a fost marcată, aseară, la Chișinău printr-o expoziție de pictură și un concert susținut de mai mulți artiști din Moldova și Ucraina. Printre interpreți s-au numărat… Articolul Ziua Mondială a Refugiatului, marcată printr-o expoziție de pictură și un concert apare prima dată în Good News.
09:40
Republica Moldova sărbătorește astăzi Ziua Suveranității. Declarația de Suveranitate a fost adoptată acum 32 de ani, pe 23 iunie 1990, de către deputații Sovietului Suprem al Republicii Sovietice Socialiste Moldovenești.… Articolul Republica Moldova marchează Ziua Suveranității apare prima dată în Good News.
22 iunie 2022
16:50
Peste 100 de elevi din 9 instituţii de învăţământ din municipiul Chişinău au participat astăzi la Concursul cultural – sportiv „Starturi vesele”. Evenimentul a fost organizat de Primăria Chişinău şi… Articolul Peste 100 de elevi din 9 instituţii de învăţământ din Chişinău au participat astăzi la Concursul cultural – sportiv „Starturi vesele” apare prima dată în Good News.
15:50
Prim-ministra Natalia Gavrilița a participat la inaugurarea monumentului ridicat în memoria victimelor Holocaustului. Lucrarea a fost edificată pe Aleea monumentelor din strada Vasile Lupu din municipiul Orhei.  În discursul său,… Articolul La Orhei a fost inaugurat un monument în memoria victimelor Holocaustului apare prima dată în Good News.
13:00
Membra Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Larisa Novac, a participat la Conferința internațională Volkshochschultag 2022. Evenimentul s-a desfășurat la Leipzig, Republica Federală Germania. În cadrul conferinței au… Articolul Deputata Larisa Novac a participat la Conferința internațională Volkshochschultag 2022 din Germania apare prima dată în Good News.
13:00
Vineri, 24 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) organizează o zi a ușilor deschise pentru toți doritorii. Evenimentul va fi desfășurat în cadrul Festivalului Ziua Mediului. Oaspeții vor vedea cum… Articolul Serviciul Hidrometeorologic de Stat organizează ziua ușilor deschise. Sunt invitați toți doritorii apare prima dată în Good News.
13:00
Cabinetul de miniștri a avizat pozitiv proiectul de lege ce prevede alocarea unui lot de teren agricol pentru construcția unui complex modern de colectare și procesare a subproduselor de origine… Articolul La Criuleni va fi ridicat un complex modern de procesare a subproduselor de origine animală apare prima dată în Good News.
17 iunie 2022
14:40
Parlamentul Republici Moldova găzduiește, în aceste zile, o expoziție de tablouri cu genericul ” Universul femeii”. Expoziția este inaugurată în contextul lansării Platformei Femeilor Deputate din Parlamentul legislaturii a XI-a.… Articolul Parlamentul găzduiește o expoziție de artă plastică modernă cu genericul ”Universul femeii” apare prima dată în Good News.
16 iunie 2022
15:10
Din 1 iulie, prețul unui bilet de călătorie cu troleibuzul sau autobuzul în capitală, inclusiv în suburbii, va constitui șase lei. Călătorii care folosesc frecvent transportul public vor avea posibilitatea… Articolul Ceban:”Abonamentele pentru transportul public diminuează substanțial prețul călătoriei” Vezi unde poti procura abonamentul apare prima dată în Good News.
13:20
În contextul declarării anului 2022 – Anul lucrătorului medical din municipiul Chișinău, în zilele de weekend, pe 18-19; 25-26 iunie, va circula o rută specială a troleibuzului turistic. Despre aceasta… Articolul În zilele de weekend, pe 18-19; 25-26 iunie, va circula o rută specială a troleibuzului turistic apare prima dată în Good News.
14 iunie 2022
16:10
Instagram a anunțat marți adăugarea de noi funcții la instrumentul său de control parental pentru a le permite părinților sau reprezentanților legali să monitorizeze mai direct activitățile copiilor lor minori,… Articolul Părinții vor putea monitoriza conturile de Instagram a copiilor apare prima dată în Good News.
12:10
Tatăl lui Guguță este astăzi omagiat. Primarul general Ion Ceban, cu această ocazie, a urat La mulți ani lui Spiridon Vangheli, la cei 90 de ani. „Mulțumim pentru cărțile care… Articolul Ceban, felicitări către Spiridon Vangheli, la cei 90 de ani. Generații întregi au crescut cu cărțile lui apare prima dată în Good News.
10:10
Președintele Franței, Emmanuel Macron, vine astăzi în România. El va merge la Baza militară Mihail Kogălniceanu din județul Constanța, acolo unde se află militarii francezi care pregătesc Grupul de Luptă… Articolul Emmanuel Macron va fi primit miercuri la Chişinău de către Maia Sandu apare prima dată în Good News.
13 iunie 2022
16:30
Universitatea Tehnică din Moldova cultivă acest potențial și asigură calitatea studiilor de inginerie, bazate pe tehnologii spațiale moderne și consolidarea cercetărilor științifice în domeniul explorării spațiale. Astăzi, cu peste 170… Articolul Primul satelit în spațiu, lansat de R.Moldova apare prima dată în Good News.
16:30
Cuvintele dure, certurile și ironiile spuse în situații tensionate pot afecta relația de cuplu. Iată câteva replici de evitat într-o relație de cuplu. În zilele noastre, devine din ce în… Articolul Replici pe care trebuie să le eviți într-o relație apare prima dată în Good News.
13:40
O navă care transporta 18.000 de tone de porumb ucrainean a sosit luni dimineața devreme într-un port din nord-vestul Spaniei, folosind ceea ce un grup regional de producători de hrană… Articolul Ucraina a găsit soluția pentru a exporta cereale apare prima dată în Good News.
13:40
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a afirmat că statele membre ale Uniunii Europene se vor afla în faţa unei ”decizii istorice” la summitul blocului comunitar desfăşurat în perioada… Articolul Ucraina va adera în curând la UE? apare prima dată în Good News.
13:00
Președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz și prim-ministrul italian Mario Draghi vor vizita Ucraina joi, 16 iunie, potrivit ziarului italian La Stampa. Vizita comună a liderilor celor trei… Articolul Gest simbolic la Kiev apare prima dată în Good News.
10 iunie 2022
14:50
Președintele Grupului de prietenie din partea Republicii Moldova cu Turcia, Fiodor Gagauz, și membra acestuia, Larisa Novac, se află într-o vizită de lucru, la Ankara, unde au planificate mai multe… Articolul R.Moldova urmează să discute cu Turcia despre recunoașterea reciprocă a permiselor de conducere apare prima dată în Good News.
14:40
Astăzi, 10 iunie, Poliției de Frontieră a R.Moldova împlinește 30 de ani de la fondare. Cu acest prilej, Ministerul Afacerilor Interne a adresat un mesaj de felicitare și apreciere pentru… Articolul 30 de ani de la fondarea Poliției de Frontieră a R.Moldova apare prima dată în Good News.
14:00
Astăzi, în cadrul turneului Ligii Națiunilor din sezonul 2022/2024, va avea loc un meci de fotbal din etapa a III-a între echipele Moldovei și Letoniei. Meciul va începe la ora… Articolul Meciul de fotbal între naționalele Moldovei și Letoniei va avea loc astăzi apare prima dată în Good News.
12:00
Sportivii de performanță vor primi burse de două ori mai mari. Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat astăzi, 9 iunie, în prima lectură, cu votul a… Articolul Sportivii de performanță vor beneficia de burse mai mari apare prima dată în Good News.
9 iunie 2022
14:50
Produsul Intern Brut al Uniunii Europene a înregistrat o creştere de 0,7% în primele trei luni ale acestui an comparativ cu trimestrul precedent, însă Irlanda şi România au avut cel… Articolul Care țară din UE a înregistra cea mai mare creștere economică în primul trimestru din 2022 apare prima dată în Good News.
14:40
După o pauză de doi ani se redeschide principalul festival de muzică clasică în aer liber, “DescOPERĂ”. Satul Butuceni de la Orheiul Vechi va găzdui şi de această dată evenimentul,… Articolul Se redeschide principalul festival de muzică clasică în aer liber apare prima dată în Good News.
11:40
De-a lungul timpului, despre creier au apărut diverse mituri și pe măsura studierii mai aprofundate a creierului, oamenii de știință au demolat multe dintre acestea. Una dintre care dacă există… Articolul Creierul femeilor diferit de cel al bărbaţilor? apare prima dată în Good News.
11:10
În anul marilor demisii, un CV care nu reflectă punctele forte în mod adecvat pentru recrutori și manageri nu te va ajuta niciodată să îți atingi obiectivele de progres în… Articolul 5 greșeli de evitat în CV ca să fii chemat la interviu apare prima dată în Good News.
11:00
O expoziție informativă, dedicată marcării a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și Republica Federală Germania, a fost vernisată la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării… Articolul 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice Moldova-Germania apare prima dată în Good News.
8 iunie 2022
11:20
Polonia va majora de două ori salariul minim în 2023, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Piotr Muller, gospodăriile confruntându-se cu inflaţia ridicată. De la 1 ianuarie 2023, salariul… Articolul Cu cât vor fi majorate salariile în Japonia apare prima dată în Good News.
7 iunie 2022
15:50
Guvernul Japoniei va finanţa două proiecte pentru sistemul medical din Republica Moldova în valoare de peste 73 de mii de dolari, notează TVR Moldova. Prin Programul „Kusanonen”, Centrul de Sănătate… Articolul Japonia va finanţa două proiecte pentru sistemul medical din R.Moldova apare prima dată în Good News.
11:10
Republica Moldova și România au fost incluse în clasamentul privind Bugetul Deschis 2021 (Open Budget), care a înregistrat situația privind accesul public la informațiile bugetare. Scorul de transparență bugetară al… Articolul R. Moldova, în clasamentul mondial de transparență bugetară apare prima dată în Good News.
11:10
Una dintre cele mai stresante perioade din viața unui elev de a XII-a este sesiunea examenelor de bacalaureat. Dacă unii recurg la anumite șiretlicuri de memorizare, alții muncesc sistematic. Cătălina… Articolul Tânăra care a luat deja trei de 10 la examenul de Bacalaureat apare prima dată în Good News.
6 iunie 2022
12:20
Un grup de zece țări est-europene, printre care și România, au cerut printr-o scrisoare Comisiei Europene să renegocieze contractele de vaccinare împotriva coronavirusului, în care se invocă o ofertă excesivă… Articolul România cere Comisiei Europene să-i permită să renunțe la vaccinurile anti-Covid-19 apare prima dată în Good News.
12:20
În cazul în care un zbor întârzie sau se anulează, pasagerii trebuie sa beneficieze de asistență și deservire, inclusiv în eventualitatea unei redirecționări. De asemenea, au dreptul la o compensație,… Articolul În cazul anulării unui zbor, pasagerii pot solicita compensații apare prima dată în Good News.
10:50
Zilele Chișinăului au fost sărbătorite la Buzău. Sute de oameni au venit și s-au delectat cu un concert cu artiști sonori din capitala Moldovei, dar au fost promovate și alte… Articolul Festivalul „Buzău Fest” și ,,Zilele Chișinăului la Buzău”! apare prima dată în Good News.
3 iunie 2022
15:40
În data de 5 iunie 2022 pe strada Pietonală ,,Eugen Doga” va avea loc expoziția absolvenților Școlii de Arte Plastice “Alexei Șciusev”. Eveniment, la care vor participa 113 absolvenți cu… Articolul Ceban:„Culturalizarea Chișinăului – continuă! Pietonala va găzdui o expoziție extraordinară” apare prima dată în Good News.
10:50
Festivalului „Buzău Fest” și a Zilelor Chișinăului la Buzău, ediția II au început. Primarul general Ion Ceban a mulțumit buzoienilor și Președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, pentru primirea… Articolul Ceban: Festivalului „Buzău Fest” și a Zilelor Chișinăului la Buzău, ediția II au început. Vor evolua mai mulți interpreți apare prima dată în Good News.
2 iunie 2022
16:40
Fostul cancelar german Angela Merkel și-a exprimat solidaritatea față de Ucraina în fața a ceea ce a descris drept un „război barbar” cu Rusia. Merkel a făcut aceste declarații în… Articolul Angela Merkel și-a exprimat poziția față de războiul din Ucraina apare prima dată în Good News.
16:30
Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a apărut , joi, la celebrul balcon de la Palatul Buckingham de la Londra, în prima zi a celebrărilor pentru 70 de ani… Articolul VIDEO// 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a apare prima dată în Good News.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.