/VIDEO/ „Mi-am văzut viața în oglindă”. Mărturiile actorilor din Bălți, după premiera spectacolului „MIRACOLUL UNUI TEATRU”

TV Nord, 23 iunie 2022 13:10

Lacrimi, hohote de fericire și mii de amintiri. Asta au trăit actorii naționalului bălțean, care și-au văzut viața în oglindă. Acest articol /VIDEO/ „Mi-am văzut viața în oglindă”. Mărturiile actorilor din Bălți, după premiera spectacolului „MIRACOLUL UNUI TEATRU” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 15 minute
13:20
Cadavrele a cel puţin 17 persoane, majoritatea tineri, au fost descoperite într-un club de noapte în oraşul East London din Acest articol Cadavrele a cel puțin 17 tineri au fost descoperite într-un club de noapte din Africa de Sud a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 4 ore
09:40
Patru explozii au fost auzite, duminică dimineața, la Kiev. Fumul a fost văzut ridicându-se pentru scurt timp în două locații din centrul Acest articol /FOTO/ Explozii în centrul capitalei Kiev. Mai multe persoane au avut de suferit a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 6 ore
09:30
Președintele ales Maia Sandu este așteptată cu o vizită oficială în Ucraina, în luna ianuarie 2021. Autoritățile de la Kiev Acest articol Maia Sandu va întreprinde o vizită oficială în Ucraina a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Servciului Hidrometeorologic de Stat a prognozat pentru astăzi cer variabil. Va ploua cu descărcări electrice în centrul și nordul tarii. Acest articol /FOTO/ Ploi cu descărcări electrice în nordul țării. Cum va fi vremea în următoarele zile a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
19:00
Oficiali ucraineni au confirmat vineri că trupele ruse au ocupat complet localitatea Hirske situată la sud de oraşul important strategic Acest articol Ucraina pierde încă un oraș în Luhansk, 2.000 de soldați ucraineni ar fi încercuiți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:50
Procurorii ruși cer de la 16 la 20 de ani închisoare pentru inculpații din dosarul de rezonanță privind retragerea din Acest articol Platon, Plahotniuc și Usatîi ar putea fi condamnați în Federația Rusă pentru spălarea a 500 miliarde de ruble a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:00
„Vrem în Europa, cu salarii și pensii europene”. O spun locuitorii din nordul țării care se bucură că țara noastră Acest articol /VIDEO/ Merg pe drum reparat din banii UE, dar vor cu Rusia: „Neftiul e de la ruși” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:00
Mâncare din mai multe bucătării internaţionale şi muzică live, în acest weekend la Bălți. Timp de două zile în centrul Acest articol /VIDEO/ Street Food Festival, la Bălți. Burgeri, fructe de mare, cannoli sau smoothie-uri – mâncare din mai multe bucătării internaţionale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Patriarhul Kiril al Moscovei și al Întregii Rusii a alunecat și a căzut în timpul sfințirii noii biserici a credincioșilor Acest articol /VIDEO/ Patriarhul Kiril, capul Bisericii Ortodoxe Ruse, a căzut în timpul slujbei. Incidentul a fost filmat în direct a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
11:50
Un hotel de „zero stele” din Elveţia oferă „nopţi nedormite” pentru turiștii care doresc să cugete la crizele ce afectează Acest articol /FOTO/ Hotelul de zero stele din Elveția unde turiștii plătesc 337 de dolari pentru o noapte sub cerul liber a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Tragedie în Capitală. Un micuț a murit, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuit Acest articol Un copil din Capitală a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 4 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:30
Mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova printre care și președinta țării, Maia Sandu, le-au spus mulțumesc țărilor care au susținut Acest articol /VIDEO/ Moldovenii le-au mulțumit în limba lor oficialilor UE care au votat pentru acordarea RM statutului de țară candidat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
O capră a devenit o adevărată eroină în Ucraina, după ce a declanșat un șir de grenade ce fuseseră amplasate Acest articol O capră este noua eroină a Ucrainei: a declanșat o capcană explozivă și a rănit cel puțin 40 de ruși a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
24 iunie 2022
18:20
Viața, belșugul, statornicia, înțelepciunea sau reînvierea. Toate acestea se citesc în ornamentele iei moldovenești. Nu sunt simple desene brodate la Acest articol /VIDEO/ „Toate transmit un mesaj”. Ce semnificație au simbolurile brodate pe ii? a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:50
Președintele Gărzii Tinere din Bălți a Partidului Socialiștilor, Nicolai Șicolai, a fost amendat cu 2.250 de lei pentru faptul că Acest articol Amendă pentru organizatorul marșului protest, susținut de socialiști săptămâna trecută la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:50
Recuperarea după COVID-19 cere uneori mai mult efort decât în perioada de tratare a infecției. Dacă ați fost bolnav de Acest articol /INFOGRAFIC/ Care sunt investigațiile utile după COVID-19 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Fotbalistul Nichita Moțpan s-a alăturat formației Hapoel Haifa din Israel. Bălțeanul a fost împrumutat pentru an de la CSF Bălți. Acest articol Un fotbalist din Bălți va juca pentru un Club din Israel a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Australianca Clare Brown, de 26 de ani, a moștenit de la tatăl său o avere uriașă, de 12 milioane de Acest articol A moștenit 12 milioane de dolari, dar nu are acces la bani pentru că tatăl ei a pus 2 condiții înainte de a muri a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:20
Kremlinul spune că decizia şefilor de stat şi de guvern ai Uniunii Europene de a acorda Ucrainei şi Republicii Moldova Acest articol Reacția Kremlinului după ce Ucraina și R. Moldova au primit statut de candidate la UE: Este o „afacere internă a Europei” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Percheziții în orașul Mărculești din raionul Florești. Ofițerii Direcției investigații „Nord” de la Inspectoratului Național de Investigații au descins la Acest articol /VIDEO/ Percheziții la Mărculești. Un bărbat ținea acasă grenade și cartușe fără acte de proveniență a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:00
Anul trecut, în țara noastră aproape două mii de adolescente au devenit mame până la vârsta de 17 ani. Acest Acest articol /VIDEO/ 1811 minore au devenit mame anul trecut. De ce părinții își doresc ore de educație sexuală în școli a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod Galben de pericol excepțional de incendiu de clasa V, pe întreg teritoriul Acest articol Alertă meteo: Cod Galben de pericol excepțional de incendiu pe întreg teritoriul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova (ANRE) a stabilit pentru 25 – 27 iunie, noi prețuri la Acest articol Mici ieftiniri la carburanți. ANRE a stabilit noi prețuri pentru weekend a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:40
Produsele alcoolice energizante vor fi interzise în Republica Moldova prin lege. Deputații au susținut, în prima lectură, modificările la cadrul Acest articol Produsele alcoolice energizante vor fi interzise în Republica Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
O femeie de 70 de ani a fost găsită în stare de putrefacție într-un apartament din Bălți. Cazul s-a înregistrat Acest articol O femeie de 70 de ani a fost găsită în stare de putrefacție într-un apartament din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Luptătorii de stil greco-roman au cucerit patru medalii la turneul internațional Ranking Series „Matteo Pellicone”, care se desfășoară la Roma, Acest articol Luptătorii moldoveni au obţinut patru medalii la turneul de la Roma a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
„Pornim pe drumul spre UE, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare”, despre asta a scris președintele Maia Sandu, după Acest articol Maia Sandu după ce Republica Moldova a primit statutul de țară candidat pentru aderarea la UE: „Zi istorică pentru Moldova” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:50
Moment istoric, care pune fundamentul procesului de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Astfel califică ministrul Afacerilor Externe și Acest articol Nicu Popescu: „Avem un viitor în Uniunea Europeană!” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
23 iunie 2022
16:30
O fetiță de 9 ani a fost salvată din flăcări, după ce apartamentul în care era de una singură s-a Acest articol /FOTO/ O fetiță de 9 ani, salvată din flăcări. Micuța cerea ajutor de la geamul apartamentului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Copacii de pe marginea drumului care duce spre satul Cubolta, raionul Sîngerei s-au dovedit a fi un pericol real pentru Acest articol /VIDEO/ Atenție cad crengi! Copacii de pe marginea drumului, un pericol real pentru oameni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Plenul Parlamentului European a votat, astăzi, 23 iunie, rezoluția în care se cere acordarea statutului de țară candidat Republicii Moldova Acest articol Parlamentul European a votat pentru acordarea R. Moldova și Ucrainei statutului de țară candidat la UE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
Lacrimi, hohote de fericire și mii de amintiri. Asta au trăit actorii naționalului bălțean, care și-au văzut viața în oglindă. Acest articol /VIDEO/ „Mi-am văzut viața în oglindă”. Mărturiile actorilor din Bălți, după premiera spectacolului „MIRACOLUL UNUI TEATRU” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova (ANRE) a stabilit pentru 24 iunie, noi prețuri la combustibil. Astfel, Acest articol Benzina se ieftinește, iar motorina se scumpește cu un ban a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:40
Solistul grupului „Ласковый май” Iurii Șatunov a murit la vârsta de 48 de ani, la Moscova.  Cauza morții cântărețului a Acest articol Solistul grupului „Ласковый май” Iurii Șatunov a murit la vârsta de 48 de ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Un pacient a rămas fără vedere după ce ochiul sănătos i-a fost îndepărtat greşit în locul celui bolnav în timpul Acest articol Un pacient a rămas orb după ce medicii i-au scos din greşeală ochiul sănătos a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Mai mulți muncitori de la spații verzi din Chișinău au fost surprinși cum se odihnesc, dormind în aer liber în Acest articol /FOTO/ Un grup de muncitori de la spații verzi din Chișinău surprinși cum dorm în timpul orelor de muncă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
În analiza de miercuri noapte spre joi dimineață, Institutul pentru Studiul Războiului din Washington (ISW) transmite că sistemele de apărare Acest articol Separatiștii din Lugansk creează scurgeri de gaze pentru a-i scoate din case pe cei care se ascund de mobilizare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Centrele Culturale ale Ambasadei SUA în Republica Moldova, America House Chișinău și Bălți lansează proiectul audio și video pe baza Acest articol Ambasada SUA în Republica Moldova lansează proiectul „Moldovan Read Aloud Library for the New National English Curriculum”, resurse audio/video pentru elevi și profesori a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Statul va oferi cetățenilor compensații pentru a face față facturilor mari la energia electrică și gazele naturale. Asigurările sunt date Acest articol Ministrul muncii și protecției sociale: „Compensațiile vor fi oferite în funcție de gradul de vulnerabilitate energetică” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
Expertul economic Veaceslav Ioniță declară că Republica Moldova trece prin trei crize concomitent, una dintre cele mai dificile fiind cea Acest articol Veaceslav Ioniță: „Suntem în patru crize, dintre care trei merg în paralel” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:40
La următoarea ședință a Comisiei Situații Excepționale va fi luată decizia privind anularea interdicției de a exporta grâu. O spune Acest articol Vladimir Bolea: „CSE va decide anularea interdicției de export a grâului” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:20
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, le-a transmis liderilor europeni “să fie la înălţime” acordând Ucrainei şi Republicii Moldova Acest articol Un alt înalt oficial le cere liderilor europeni să acorde Ucrainei și Moldovei statutul de țări candidate la UE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
22 iunie 2022
21:20
Seceta și situația creată în sectorul agrar din Ucraina, din cauza războiului ar putea duce la o criză de lungă Acest articol /VIDEO/ Impactul războiului din Ucraina asupra pieței cerealelor și oleaginoaselor din Republica Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:10
Peste 200 de persoane au beneficiat de prânzuri calde pe parcursul a trei săptămâni la cantina „Speranța” a Universității Alecu Acest articol /VIDEO/ Sunt asigurați cu o masă caldă pe zi. 200 de refugiați, cazați la Bălți, mănâncă zilnic la cantina universității a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:00
Cântărețul rus de origine cameruneză, Pierre Narcisse, a murit la vârsta de 45 de ani. Despre asta a anunțat, pe Acest articol Interpretul cântecului „Шоколадный заяц” a murit la vârsta de 45 de ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:50
O femeie a născut copilul soțului ei la aproape doi ani după ce acesta a murit din cauza unei afecțiuni Acest articol /FOTO/ O femeie a născut copilul soțului ei la 2 ani după ce acesta a murit a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
În război se dau lupte direct pe front, dar și în viața femeilor care au fost nevoite să fugă din Acest articol /FOTO/ Află cum s-au regăsit femeile refugiate din Ucraina în comunitatea IT din Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Austria va susține cererea de obținere a statutului de țară candidată de aderare la Uniunea Europeană, depusă de către Republica Acest articol Avem susținerea Austrei la examinarea cererii de aderare la UE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Victimele fascismului în municipiul Bălți au fost comemorate dis de dimineață. Autoritățile publice locale, veteranii de război și câteva zeci Acest articol /VIDEO/ Victimele fascismului, comemorate la Bălți fără Grigorișin: „O zi de doliu, presărată cu foarte multă politică” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:10
Motorina se scumpește cu șapte bani, iar benzina se ieftinește tocmai cu … un ban. Agenția Națională pentru Reglementare în Acest articol Benzina se ieftinește tocmai cu un… ban, iar motorina se scumpește în continuare. ANRE a stabilit noi prețuri la combustibil a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.