Cel mai bine vândut automobil din lume a devenit pentru prima dată un crossover

Autoblog.md, 23 iunie 2022 13:10

Conform rezultatelor vânzărilor de autoturisme uşoare la nivel global în 2021, Toyota RAV4 a devenit cea mai populară mașină de pe planetă! Această concluzie a fost făcută de Motor1 în colaborare cu JATO Dynamics, după ce s-a analizat datele vânzărilor din 106 țări, care acoperă aproximativ 99% din vânzările globale. În plus, pentru prima dată, […] Articolul Cel mai bine vândut automobil din lume a devenit pentru prima dată un crossover apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Acum 24 ore
13:50
Noua generaţie, Gen3, de monopost de Formula E, şi-a făcut debutul dinamic la Festivalul de Viteză de la Goodwood. Maşina echipei Mahindra Racing a fost condusă de pilotul de teste, care este şi fostul deținător al recordului Goodwood Timed Shootout, Nick Heidfeld. Acesta va participa la Timed Shootout din acest an pentru a încerca să […] Articolul (video) Noua maşină de Formula E – Gen3 – a debutat dinamic la Festivalul de Viteză de la Goodwood apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
09:00
Echipa Porsche Penske Motorsport se pregăteşte să trimită noul Porsche 963 să vâneze victorii generale în cele mai mari curse de anduranță din lume. Din 2023, două exemplare LMDh vor fi prezentate atât în ​​Campionatul Mondial de Anduranță FIA, cât și în Campionatul IMSA WeatherTech SportsCar. Până atunci, prototipul maşinii a fost prezentat pe neaşteptate […] Articolul (video) Premieră neaşteptată la Goodwood: Prototipul noului Porsche 963 apare prima dată în Autoblog.md.
24 iunie 2022
17:30
Mercedes-Benz VISION EQXX își bate propriul record de eficiență în condusul în lumea reală, cu încă o călătorie de peste 1.000 de km cu o singură încărcare a bateriei. După ce, în aprilie, a rulat fără probleme din Stuttgart spre Cassis (Franța), vehiculul de cercetare a ridicat ștacheta și mai sus, cu o călătorie de […] Articolul (foto) Mercedes-Benz VISION EQXX şi-a bătut propriul record de autonomie electrică apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Legendarul campion moto american Wayne Rainey, câştigător al sezoanelor din 1990, 1991 şi 1992 a ceea ce se numeşte din 2002 MotoGP, a fost paralizat de la piept în jos într-un accident în timpul sezonului din 1993, în Marele Premiu al Italiei de la Misano. De atunci şi până în prezent nu a mai mers, […] Articolul (video) Moment emoţionant la Goodwood: Multiplul campion Wayne Rainey, paralizat fiind, a condus din nou motocicleta apare prima dată în Autoblog.md.
14:50
Una dintre premierele Festivalului de Viteză de la Goodwood este prototipul-machetă de dimensiune completă a viitorului Viritech Apricale. A început să fie făcut cu doar un an și jumătate în urmă şi se doreşte a fi primul automobil din lume care să ofere performanţă de hypercar cu zero emisii şi în combinaţie cu o greutate […] Articolul (foto) Premieră la Goodwood: Noul Viritech Apricale va oferi performanţă de hypercar cu emisii zero apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:20
Pagani Automobili a revenit la Goodwood Festival of Speed, unul dintre cele mai faimoase și așteptate evenimente care sărbătoresc sportul cu motor și cultura auto, desfășurat în West Sussex și care atrage mii de fani care vin să vadă o serie de vehicule cu două și patru roți, gata să înceapă urcarea istorică a dealului. […] Articolul (foto/video) Pagani a venit la Goodwood cu nişte maşini tradiţional incredibile apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Tragedie pe o stradă din Nürnberg, Germania. A decedat o angajată a Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”. Despre aceasta a anunțat Inspectoratul General al Poliției printr-o postare de Facebook. Conform informaţiilor oficiale, femeia a decedat la spital în jurul amiezii din cauza rănilor grave, după un accident cu un camion în cartierul Sandreuth […] Articolul (video) Tragedie pe o stradă din Nürnberg, Germania. A decedat o angajată a Brigăzii „Fulger” apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Vă lăsăm pe voi să apreciați vestea. Noi doar vă informă că în zilele de weekend şi luni vor putea fi cumpăraţi carburanţi la un preţ uşor redus. Tarifele plafon pentru benzină şi motorină sunt pentru prima dată în ultimele săptămâni, ambele în scădere, astfel că cel al motorinei nu mai urcă pentru a se […] Articolul Carburanţi mai ieftini în weekend! Cu cât scade în preţ benzina 95, dar şi motorina apare prima dată în Autoblog.md.
11:10
Un bestseller global de la Volkswagen sărbătorește a zecea aniversare – modular transverse matrix (MQB). Din 2012, a fost baza comună pentru o varietate de modele. Peste 32 de milioane de vehicule au fost produse pe această platformă în întregul VW Group, dintre care doar marca VW are peste 20 de milioane de vehicule fabricate până acum […] Articolul (foto) MQB, prima platformă modulară din industria auto, a împlinit 10 ani de la apariţie. Câte maşini o folosesc apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
BMW M GmbH îşi va concentra activităţile la ediţia din acest an (23-26 iunie) a Festivalului Vitezei de la Goodwood pe sărbătorirea a 50 de ani de la fondare. BMW M prezintă numeroase modele din trecut, prezent şi viitor pentru a marca această ocazie. Acestea includ premiera mondială a primului BMW M3 Touring MotoGP Safety […] Articolul (video) Noul BMW M3 Touring a debutat la Goodwood şi sub formă de Safety Car pentru MotoGP apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Da, corect aţi citit, pentru că ne-am uimit şi noi! Acum, în 2022, în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood, a fost prezentat modelul McLaren P1 Spider, deşi originalul P1, arătat la Salonul Auto de la Geneva din 2013, nu se mai produce din decembrie 2015. Astfel spus, aflaţi că nu este un produs […] Articolul (foto) Premieră la Goodwood: Noul McLaren P1 Spider apare prima dată în Autoblog.md.
23 iunie 2022
17:30
Pentru îmbunătățirea nivelului de siguranță și confort la trafic, în premieră în Republica Moldova, sunt montate atenuatoare de impact, pe drumul național R3 Chişinău – Hînceşti – Cimişlia – Basarabeasca – frontiera cu Ucraina (km 11) și pe drumul R6 Chișinău – Orhei – Bălți (km 26+300), anunţă Administraţia de Stat a Drumurilor. Proiectul a […] Articolul (video) Pe drumurile din Republica Moldova încep să apară atenuatoare de impact apare prima dată în Autoblog.md.
17:00
Ford revine în centrul atenţiei cu un nou prototip electric mai ieşit din comun. După ce ne-a surprins cu Mustang Mach-E 1400 (cu şapte motoare electrice şi 1.420 CP), la Festivalul de Viteză de la Goodwood din acest an a venit cu Ford Pro Electric SuperVan cu 2.000 de cai putere! Urmărind Festivalul, care este […] Articolul (video) Premieră inedită la Goodwood: Ford Pro Electric SuperVan cu 2000 de cai putere apare prima dată în Autoblog.md.
16:00
Autor: Constantin Mihalachi După o pauză de mai bine de zece ani, Geely revine în Republica Moldova. Este adevărat că deja în portofoliul altui importator și cel mai important cu modele ce par a fi mai atractive. În toți acești ani de lipsă a mărcii Geely din țara noastră, multe s-au schimbat în industrie, însă cel […] Articolul (video) Test Drive: Geely Coolray – chinezul cu motor Volvo la sub 20.000 euro apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Compania Polestar este prezentă la Goodwood Festival of Speed, ziua 1 fiind acum LIVE şi pe AutoBlog.MD, cu ​​​​un prototip de dezvoltare al modelului 5, pe care dezvoltatorii îl numesc un GT cu patru uşi de înaltă performanţă, cu acreditări adecvate pentru mașini sport.  Conform intenției Polestar, unitatea sa de propulsie, formată din două motoare electrice, va […] Articolul (video) Prototipul lui Polestar 5 a debutat dinamic la Goodwood. Modelul de serie va avea aproape 900 de cai putere apare prima dată în Autoblog.md.
15:40
Polestar este prezentă la Goodwood Festival of Speed, ziua 1 fiind acum LIVE şi pe AutoBlog.MD, cu ​​​​un prototip de dezvoltare al modelului 5, pe care dezvoltatorii îl numesc un GT cu patru uşi de înaltă performanţă, cu acreditări adecvate pentru mașini sport.  Unitatea sa de propulsie, formată din două motoare electrice, dezvoltă la moment 884 CP/900 […] Articolul (video) Prototipul lui Polestar 5 a debutat dinamic la Goodwood şi are aproape 900 de cai putere apare prima dată în Autoblog.md.
14:10
Toyota dezvăluie o serie de upgrade-uri pentru noul RAV4 2023, care se concentrează pe îmbunătățirea vieții la bord cu noi sisteme multimedia și un nou panou de bord digital personalizat pentru șofer. Și siguranța este sporită cu noi funcții adăugate în complexul Toyota Safety Sense. Schimbările sunt implementate atât pe versiunea hibridă, cât și pe cea […] Articolul (foto) Toyota anunţă noi dotări pentru modelele europene RAV4 Hybrid şi Plug-in Hybrid apare prima dată în Autoblog.md.
13:10
Conform rezultatelor vânzărilor de autoturisme uşoare la nivel global în 2021, Toyota RAV4 a devenit cea mai populară mașină de pe planetă! Această concluzie a fost făcută de Motor1 în colaborare cu JATO Dynamics, după ce s-a analizat datele vânzărilor din 106 țări, care acoperă aproximativ 99% din vânzările globale. În plus, pentru prima dată, […] Articolul Cel mai bine vândut automobil din lume a devenit pentru prima dată un crossover apare prima dată în Autoblog.md.
12:30
Iată cât vor costa maximum produsele petroliere principale de tip standard, comercializate în Republica Moldova, în staţiile de alimentare dintre Prut şi Nistru, în ziua de vineri, 24 iunie 2022. De ce încă nu scade preţul la motorină? Amintim că Platforma eCarburanţi permite identificarea staţiilor care comercializează cea mai ieftină benzină, motorină şi GPL din ţară, deci […] Articolul Nu vă grăbiţi în staţii! Motorina va fi mâine mai scumpă cu doar un ban apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
Iată cât vor costa maximum produsele petroliere principale de tip standard, comercializate în Republica Moldova, în staţiile de alimentare dintre Prut şi Nistru, în ziua de vineri, 24 iunie 2022. De ce încă nu scade preţul la motorină? Amintim că Platforma eCarburanţi permite identificarea staţiilor care comercializează cea mai ieftină benzină, motorină şi GPL din ţară, deci […] Articolul Nu văr grăbiţi în staţiii! Motorina va fi mâine mai scumpă cu doar un ban apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
A început ediţia din 2022 a Festivalului de Viteză de la Goodwood, care poate fi urmărit LIVE şi pe AutoBlog.MD, iar cu această ocazie a fost dezvăluit aşa-numitul Central Feature – un monument temporar amenajat în faţa casei Goodwood pentru marca diverse evenimente aniversare a unor companii auto. În acest an în centrul atenţiei este […] Articolul (foto) Monumentul BMW M de la Goodwood are în vârf noua maşină hibridă de anduranţă apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
În dimineața zilei de 23 iunie, angajații IGSU au fost alertați pentru a descarcera un bărbat rămas blocat sub un arbore doborât de vânt. Cazul a avut loc pe strada Grigore Ureche nr. 11 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 8:16. Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 63 de […] Articolul (foto) Pompierii au salvat un şofer din Chişinău care a rămas blocat sub un arbore căzut apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Festivalul de Viteză de la Goodwood revine în acest an în forţă, cu mulţi vizitatori fizici, după ce în 2020 nu s-a organizat din cauza pandemiei, iar în 2021 a avut loc cu restricţii şi un număr limitat de oaspeţi. Evenimentul cu o durată de patru zile, ajuns la a 29-a ediţie, este în esenţă […] Articolul (video) Goodwood Festival of Speed 2022 este LIVE şi pe AutoBlog.MD apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Încă un atelier de tuning a ales să modifice noul Mercedes-Maybach GLS, fiind vorba despre Mansory. Este într-un fel un răspuns, o alternativă proiectului BRABUS, maşinile fiind practic identice în ce priveşte numărul de cai putere şi proaspăta performanţă dinamică. Ce propune Mansory: Un bodykit exterior din fibră de carbon. Aproape toate componentele caroseriei sunt […] Articolul (foto) Oferta Mansory pentru noul Mercedes-Maybach GLS, ca răspuns la cea din portofoliul BRABUS apare prima dată în Autoblog.md.
22 iunie 2022
17:20
Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, împreună cu şeful Poliţiei de Frontieră, Rosian Vasiloi, au efectuat astăzi o vizită de lucru în oraşul Leova, în legătură cu inspectarea lucrărilor aferente construcției unui punct de trecere a frontierei temporar, inclusiv o rampă de acces spre pod, care va asigura gestionarea eficientă a fluxului de autocamioane. Deocamdată despre […] Articolul Un punct de trecere a frontierei temporar va fi amenajat peste Prut în Leova apare prima dată în Autoblog.md.
16:40
Porsche a depus o cerere pentru un brevet în Germania pentru un nou tip de compartiment de depozitare, drept alternativă celui tradiţional din torpedou. Acesta este localizat în pragul portierei și este astfel invizibil pentru răufăcători, scrie CarBuzz. Compartimentul culisant a fost plasat pe latura verticală a pragului uşii, dar soluţia ar fi dedicată doar pentru maşinile sport […] Articolul Porsche vrea un brevet pentru un compartiment de depozitare la care hoţii nu vor avea nicicum acces apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Autoritățile germane reiterează că nu vor sprijini planul Uniunii Europene de a abandona complet motoarele cu ardere internă în mașinile noi. Potrivit Reuters, ministrul german de Finanțe Christian Lindner a numit interdicția drept una greșită. Amintim că mai devreme europarlamentarii au susținut un plan de interzicere a vânzărilor de vehicule noi motoare cu ardere internă […] Articolul Planul european se va anula? Germania îşi reiterează poziţia privind marea interzicere din 2035 apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Vloggerul Varryxx s-a pomenit din nou lângă poarta fabricii Lamborghini şi astfel a avut ocazia să surprinsă îndeaproape un exemplar Urus nemaivăzut anterior de multă lume şi nici chiar de noi. SUV-ul a fost modificat pentru a fi semnificativ mai capabil în off-road și poartă o livrea cu inscripția Rescue Car. Deocamdată nu se știe […] Articolul (video) Lamborghini a făcut un Urus special pentru a salva prototipurile de teste din situaţii dificile apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
În Tiumen, oraş din regiunea Federaţiei Ruse cu aceeaşi denumire, o instanță a condamnat utilizatorul unei trotinete electrice la un an de privaţiune de libertate cu suspendare pentru că a condus-o în stare de ebrietate. Kommersant scrie că este prima astfel de condamnare din Rusia. Așa-numitele MMI (mijloace de mobilitate individuală – trotinete, monocicluri, giroscutere, etc.) […] Articolul În Rusia s-a pronunțat prima condamnare la închisoare pentru condusul trotinetei în stare de ebrietate apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
În Detroit a fost scoasă la vânzare casa legendarului Henry Ford. Dacă se va găsi o persoană real interesată, atunci își va schimba proprietarul pentru prima dată în aproape 40 de ani. Aceasta şi tot teritoriul ce o înconjoară a fost evaluată la 975.000 de dolari, deşi acum 10 ani fusese estimată la un aproape un sfert […] Articolul (foto) În Detroit a fost scoasă la vânzare fosta locuinţă a lui Henry Ford. Nu ai spune că e din 1908 apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
După cum am anticipat zilele trecute, iată că diferenţa de preţ dintre benzina 95 şi motorina standard coboară sub un leu. Joi, 23 iunie, un litru de benzină 95 va costa maximum 33.41 lei, cu doar un ban mai puţin. Motorina însă se scumpeşte cu alţi şapte bani, până la 32.45 lei. De ce încă […] Articolul Moldova: Diferenţa de preţ dintre benzina 95 şi motorina standard coboară sub un leu apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
Peugeot introduce noul model 408 şi este neașteptat pentru că este diferit. Reprezintă o premieră, atât în istoria mărcii franceze, cât și pe piața auto în ansamblu. Cu noul 408, Peugeot demonstrează ingeniozitatea echipelor care l-au făcut, oferind o siluetă fastback inedită în vârful segmentului C. Modelul oferă o postură de felină și o alură […] Articolul (video) Premieră europeană: Noul Peugeot 408 – toate detaliile apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Ofensiva de modele BMW M GmbH continuă în anul aniversar a jumătate de secol de existenţă, cu adăugarea unui al patrulea tip de model la gama BMW M3/M4 alături de Sedan, Coupe și Cabriolet. BMW M3 Touring își va sărbători premiera mondială publică la Goodwood Festival of Speed, cu începere din 23 iunie. Modelul imită […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul şi primul BMW M3 Touring apare prima dată în Autoblog.md.
21 iunie 2022
18:10
Casa de licitaţii Bonhams a planificat să încerce în zilele următoare, 23-24 iunie, în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood, să găsească un nou proprietar pentru un automobil unic! Este vorba despre un Jaguar X-JS într-o caroserie shooting break şi cu design marca Gucci.  Maşina construită în 1987 și restaurată profesional în 2015 urma să […] Articolul (foto) Un unic Jaguar stilizat de Paolo Gucci a fost vândut rapid înainte de o licitaţie la care a fost programat să apară apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
Mercedes-AMG sărbătorește cea de-a 55-a aniversare şi cu șase modele speciale „Edition 55” bazate pe SUV-urile GLE și GLE Coupe în toate versiunile AMG disponibile. Clienții au avantajul că echipamentele rafinate și detaliile care sunt disponibile doar pentru „Edition 55” fac acest model în ediție limitată deosebit de dorit. Modelele aniversare pot fi comandate acum […] Articolul (foto) Toate modelele Mercedes-AMG GLE marchează aniversarea AMG de 55 de ani apare prima dată în Autoblog.md.
14:20
Aseară, în jurul orei 22:10, poliţia a fost sesizată de către nişte trecători, precum că pe str. Albișoara se află un bărbat agresiv și cu un comportament neadecvat. La faţa locului imediat s-a deplasat un echipaj BPRO al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău și ofițerul de sector, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși, polițiștii au […] Articolul (video) Incident pe strada Albişoara. Un tânăr neadecvat a deteriorat un indicator şi un semafor apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo aproape că și-a pierdut al său Bugatti Veyron în valoare de aproximativ 2.000.000 de euro. Potrivit presei britanice, ieri către ora amiezii, un bodyguard de-al său, care conducea automobilul, i-a pierdut controlul și s-a izbit în peretele unei construcţii auxiliare în care erau depozitate şi câteva butelii de butan. Din fericire nimeni nu […] Articolul (foto) Un bodyguard al lui Ronaldo i-a accidentat un Bugatti pe insula Mallorca apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Motorina standard continuă să se scumpească în Republica Moldova, însă cu „paşi mărunţi”, în timp ce preţul benzinei 95 continuă să scadă. Miercuri, 22 iunie, un litru de benzină cu cifră octanică 95 va costa maximum 33.42 lei, cu 12 bani mai puțin. Un litru de motorină va costa maximum 32.38 lei, cu 6 bani […] Articolul Moldova: Motorina încă nu se ieftineşte, însă preţul benzinei 95 scade cu alţi 12 bani apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
2022 este un an aniversar pentru Opel: compania a făcut inovații la prețuri accesibile pentru toată lumea timp de 160 de ani și, în același timp, unul dintre modelele bestseller își sărbătorește cea de-a 40-a aniversare. Opel Corsa a revoluționat clasa de mașini mici cu premiera sa în 1982 și astăzi, la a șasea generație, […] Articolul (foto) Opel Corsa primeşte o ediţie limitată aniversară în cinstea împlinirii a 40 de ani de existenţă apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
La sfârşitul lui 2021 deputaţii din Parlament au decis să modifice legislaţia şi astfel să excludă obligativitatea ca şoferii din Republica Moldova, pe teritoriul ţării, să aibă neapărat la ei permisul de conducere. Mai nou, dacă se întâmplă cumva să-l uităm acasă, putem fi identificați de ofițerii de patrulare în regim digital, fiind însă necesară […] Articolul Şoferii din Moldova nu vor primi amendă nici dacă vor uita acasă certificatul de înmatriculare a maşinii apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Noul Prodrive P25 își va face debutul la Goodwood Festival of Speed ​​joi, 23 iunie. În 2022 se împlinesc 25 de ani de când Prodrive a creat modelul de raliuri în caroserie coupe Impreza WRC (GC8), cel care a servit drept sursă de inspirație pentru conceperea modelului Subaru Impreza 22B. Doar 424 de exemplare stradale […] Articolul (foto) Premieră la Goodwood: Noul Prodrive P25 – restomod pe baza unei maşini celebre din anii 90 apare prima dată în Autoblog.md.
20 iunie 2022
17:40
L’Ébé Bugatti, fiica și copilul cel mare a lui Ettore Bugatti, i-a fost foarte aproape, ca un suflet pereche. Bugatti a decis să o onoreze acum pe L’Ébé cu o serie mică şi foarte specială, formată din doar trei automobile. Pentru livrarea finală a ultimelor exemplare Chiron şi Chiron Sport dedicate pentru Europa, designerii le-au […] Articolul (foto) Ultimele trei Bugatti Chiron pentru Europa fac parte dintr-o ediţie specială comemorativă apare prima dată în Autoblog.md.
16:50
În atenția călătorilor transfrontalieri! Pe podul de peste râul Prut, ce leagă punctele de trecere a frontierei Leușeni și Albița, se desfășoară lucrări de reparație! Astfel, pe acest pod este accesibilă doar o singură bandă de circulație! Lucrările de remediere a derogărilor atestate la podul de șosea se vor desfășura până la data de 31 […] Articolul Mesaj de la Poliţia de Frontieră pentru toţi călătorii ce vor folosi punctul de trecere Leuşeni-Albiţa apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Nu doar Moskvici! Şi mărcile auto Pobeda şi Volga pot fi reînviate în Rusia, a declarat Denis Manturov, șeful Ministerului Industriei și Comerțului al Federației Ruse, într-un interviu pentru RBK. A mai adăugat că este posibil ca producția de mașini sub aceste mărci să aibă loc în locaţii/platforme diferite. „Pot dezvălui ușor planurile pe care le are […] Articolul Autorităţile ruse au anunţat reînvierea mărcilor Pobeda şi Volga apare prima dată în Autoblog.md.
14:30
Odată cu prezentarea oficială premergătoare weekendului de curse SRO de la VIRginia International Raceway (SUA), BMW M Motorsport a intrat în faza de vânzare a noului BMW M4 GT4, care urmează să continue succesul predecesorului său în categoria GT4 consacrată la nivel internațional, începând cu sezonul 2023. Noul BMW M4 GT4 iese la vânzare cu […] Articolul (foto) Premieră: Noul BMW M4 GT4 – de peste două ori mai ieftin decât un M4 GT3 apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Nu există multe cuvinte să descrii această situaţie, însă un lucru este cert şi clar: nu este normal! Se pare că acest motociclist nu este la curent cu statistica privind număr de persoane decedate şi traumatizate după ce mai devreme s-au deplasat pe vehicule cu două roţi. Nu-i dorim să o completeze, însă decizia îi […] Articolul (video) Fără cuvinte! Un motociclist din Chișinău a așteptat să traverseze o intersecție în mijlocul acesteia apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
ANRE a Republicii Moldova ne „bucură” de la început de săptămână cu o nouă reducere de preţ pentru benzina 95, deşi nu la fel de considerabilă precum erau majorările galopante anterioare. Un litru va costa marţi, 21 iunie, nu mai mult de 33.54 lei. De cealaltă parte, motorina standard mai creşte în preţ cu trei […] Articolul Preţul benzinei 95 este în continuă scădere şi se apropie de cel al motorinei apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
BYD și Toyota au brevetat aspectul sedanului electric bZ5 în China. Acesta va fi primul model al întreprinderii comune formate de producătorul chinez și japonez, dar va fi vândut sub ambele mărci, cu diferențe cosmetice minore! Amintim că întreprinderea comună BYD Toyota EV Technology (BTET) a fost fondată în 2020, iar proprietatea este deţinută în […] Articolul (foto) Designul exterior al noilor Toyota bZ5 şi Crown nu mai este un secret. Ultimul s-a schimbat la faţă radical apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
Audi a intentat un proces împotriva producătorului chinez NIO la un tribunal din München. După cum scrie Handelsblatt, compania germană nu este mulțumită de cum se numesc mai multe modele ale mărcii chineze, în special crossoverele ES6 și ES8. Potrivit Audi, aceste denumiri ar fi foarte uşor de confundat cu denumirile modelelor sale – S6 și […] Articolul Audi a început să se judece cu NIO din cauza denumirilor modelelor apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
Pentru prima dată în istoria sa, gama BMW M va fi completată de un model M3 Touring, care este o distilare a priceperii tehnologice și a know-how-ului din familia BMW M3 și M4, combinată cu caracterul practic al unui touring cu cinci uși. Automobilul va fi dezvăluit joi, 23 iunie, alături de un M3 Touring […] Articolul (video) Noul BMW M3 Touring a devenit cel mai rapid break de pe Nürburgring apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.