Judecătoria Ungheni a pronunțat sentința integrală: 18 ani de pușcărie pentru cuplului care a ucis un taximetrist pentru 200 MDL

NewsUngheni, 23 iunie 2022 13:00

În cadrul ședinței Judecătoriei Ungheni pe dosarul cu nr. 1-21154650-51-1-20102021 care se referă la cazul cuplului care a înjunghiat mortal un taximetrist pentru 200 MDL, a fost [...] Articolul Judecătoria Ungheni a pronunțat sentința integrală: 18 ani de pușcărie pentru cuplului care a ucis un taximetrist pentru 200 MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 24 ore
17:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 26 iunie 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8167 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 26 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:30
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord” anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 27 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 27 iunie – 1 iulie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord” anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 27 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 27 iunie – iulie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:00
În scopul gestionării crizei de la frontieră și fluidizării traficului de persoane și mărfuri, Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a dispus să fie instituit un [...] Articolul În orașul Leova va amenajat un nou punct de trecere a frontierei MD – EU / RO apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
22:50
La 24 iunie 2022, membrii Comisiei pentru Situații Excepționale s-au întrunit din nou în ședință. Urmare, au fost efectuate mai multe derogări la legislația naționale pentru [...] Articolul Dispoziția Comisiei Situații Excepționale nr. 28 din 24 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 25 iunie 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8167 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 25 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Patru mine antitanc au fost depistate într-o fântână din satul Sinești, raionul Ungheni. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la descoperirea neobișnuită, miercuri, 22 iunie, [...] Articolul Mine sovietice antitanc de model MTI-42, depistate într-o fântână din Sinești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Localitățile Bulboaca și Speia din raionul Anenii Noi, amplasate în proximitatea Zonei de Securitate, vor avea până la sfârșitul anului propria strategie de dezvoltare a [...] Articolul Satele Bulboaca și Speia vor avea propria strategie de dezvoltare a turismului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Conducătorii autorităților vamale din Republica Moldova și România au semnat Planul comun de acțiuni privind fluidizarea traficului transfrontalier în punctele de trecere a frontierei dintre [...] Articolul Plan de acțiuni pe ambele maluri ale Prutului privind fluidizarea traficului transfrontalier apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:30
În ședința din 24 iunie, Consiliul Municipal Ungheni a decis în unanimitate să-i confere titlul „Cetățean de onoare al municipiului Ungheni” lui Emil Boc, primarul [...] Articolul Primarul mun. Cluj-Napoca, Emil BOC – Cetățean de onoare al mun. Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
După o lungă perioadă cu scumpiri zilnice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, anunță într-un sfârști, ieftiniri „nesemnificative” a carburanților. În premieră, în a doua [...] Articolul Vești bune – Motorina și benzina se ieftinesc. Prețul carburanților pentru 25 – 27 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
Uniunea Europeană s-a înființat ca proiect de pace. După al Doilea Război Mondial națiunile libere din Europa au decis să nu mai lupte una împotriva [...] Articolul R. Moldova – țară candidat pentru aderare la UE. Mesajul prim-ministrei Natalia Gavrilița apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23 iunie 2022
16:10
Din toamnă se va redeschide cursa de trenuri pentru transportul mărfurilor pe tronsonul de cale ferată Berezino (sudul Basarabiei, regiunea Odesa, Ucraina) – Basarabeasca (Republica [...] Articolul Fără trenuri în regiunea transnistreană. Din toamnă, vor fi relansate trenurile pe segmentul Berezino – Basarabeasca apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova a fost emis din nou alertă meteorologice de Cod GALBEN de vânt puternic. Alerta [...] Articolul Meteorologii au emis Cod GALBEN de vânt puternic apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Cu votul a 59 de deputați, Parlamentul a adoptat, astăzi, Hotărârea privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pe o perioadă de [...] Articolul Starea de Urgență a fost prelungită pentru încă 45 de zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
În cadrul ședinței Judecătoriei Ungheni pe dosarul cu nr. 1-21154650-51-1-20102021 care se referă la cazul cuplului care a înjunghiat mortal un taximetrist pentru 200 MDL, a fost [...] Articolul Judecătoria Ungheni a pronunțat sentința integrală: 18 ani de pușcărie pentru cuplului care a ucis un taximetrist pentru 200 MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
A decedat unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți care a avut un impact enorm în spațiul sovietic la sfâșitul anilor ’80 – Iurii Șatunov. Potrivit [...] Articolul A decedat Iurii Șatunov – solistul legendarei trupe „Laskovîi Mai” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Deja tradițional, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să publice vești triste pentru conducătorii auto și posesorii de mijloace consumatori de motorină. Practic zilnic, [...] Articolul Motorina se scumpește cu 1 bănuț iar benzina – se ieftinește cu 13 bani. Prețul carburanților la 24 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, împreună cu şeful Poliţiei de Frontieră, Rosian Vasiloi, au efectuat la 22 iunie 2022 o vizită de lucru în oraşul [...] Articolul Un pod temporar peste Prut va fi construit între orașul Leova și satul Bumbăta apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 47 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 47 489 de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Astăzi, 23 iunie 2022, în Sala de ședințe nr. 19 a Judecătoriei Ungheni, este pronunță sentința intengrală pe dosarul cu nr. 1-21154650-51-1-20102021 care se referă [...] Articolul Judecătoria Ungheni pronunță astăzi sentința integrală pe cazul cuplului care a înjunghiat mortal un taximetrist pentru 200 MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Pe 21 iunie, a fost semnată Scrisoarea de intenție între municipiul Ungheni și orașul chinez Pingdingshan privind stabilirea relațiilor de prietenie și cooperare. „Cele două [...] Articolul Orașul chinez Pingdingshan – al 20-lea frate al municipiul Ungheni. A fost semnată scrisoarea de intenție privind relațiile de prietenie și cooperare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22 iunie 2022
23:50
La 23 iunie curent, începând cu ora 10:00, aleșii poporului din legislatura a XI-a se convoacă într-o nouă ședință plenară, sesiunea primăvară – vară 2022 [...] Articolul Ședința Parlamentului din 23 iunie 2022. Pe ordinea de zi – prelungirea Stării de Urgență apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:40
Executivul a aprobat la 22 iunie 2022 Regulamentul privind transferurile de deșeuri. Noul document stabilește procedurile și regimurile de control pentru transferurile de deșeuri, în [...] Articolul Reguli mai stricte privind transferurile de deșeuri apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:30
Perioada de participare la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale a Republicii Moldova va fi calculată în mărime triplă la stagiul total de cotizare [...] Articolul Executivul a aprobat noi măsuri de susținere a veteranilor de război apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:20
Accizele la motorina utilizată în anul 2022 de întreprinderile agricole mici și mijlocii vor fi compensate de Executiv, în cuantum de până la 100%. Decizia [...] Articolul Guvernul va compensa până la 100% din acciza la motorină pentru agricultorii mici și mijlocii apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:00
Cabinetul de miniștri a avizat pozitiv proiectul de lege ce prevede alocarea unui lot de teren agricol pentru construcția unui complex modern de colectare și [...] Articolul La Criuleni va fi ridicat un complex modern de procesare a subproduselor de origine animală apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:50
Prim-ministra Natalia Gavrilița a participat la inaugurarea monumentului ridicat în memoria victimelor Holocaustului. Lucrarea a fost edificată pe Aleea monumentelor din strada Vasile Lupu din [...] Articolul Un monument în memoria victimelor Holocaustului a fost inaugurat în Orhei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:40
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest au reținut trei indivizi, membri ai unei grupări specializate în organizarea migrație ilegale. Pe numele persoanelor vizate [...] Articolul Direcția regională Vest a destructurat o grupare specializată în organizarea migrației ilegale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru 23 iunie 2022, comunicate de Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8190 Coroana daneza 208 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 23 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Polițiștii de frontieră ai Direcției regionale Vest din punctele de trecere Sculeni și Leușeni au depistat la controlul de frontieră și au indisponibilizat două autoturisme [...] Articolul În PTF Sculeni și Leușeni au fost depistate două autoturisme căutate de Interpol apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Deja tradițional, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să publice vești triste pentru conducătorii auto și posesorii de mijloace consumatori de motorină. Practic zilnic, [...] Articolul Minus un bănuț pentru un litru de benzină. Prețul carburanților la 23 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
La 22 iunie 2022, Guvernul a aprobat Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul 2022 (PARȚ 2022). PARȚ 2022 prevede finanțarea cu 15 milioane [...] Articolul Executivul a aprobat Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Polițiștii de frontieră ai Direcției regionale Vest, în conlucrare cu ofițerii vamali au prevenit o tentativă de contrabandă cu țigări prin punctul de trecere Sculeni. [...] Articolul Video // 48 000 țigarete ascunse în podeaua unui VW Multivan, depistate în PTF Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:30
Cu suportul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF, Piața Independenței din mun. Ungheni, cu suprafața totală de 4 [...] Articolul UNGHENI – locul unde ne conectăm. Centrul mun. Ungheni mai spațios, modern și prietenos apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21 iunie 2022
17:00
Tragedie fără margini în satul Condrătești din raionul Ungheni. În dimineața zilei de ieri, 21 iunie 2022, în regiunea „Lunca” a satului, a fost decoperit [...] Articolul Descoperire macabră în Condrătești. Un minor de 16 ani s-ar fi sinucis apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Deja tradițional, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să publice vești triste pentru conducătorii auto și posesorii de mijloace de transport. Practic zilnic, continuă [...] Articolul Motorina se scumpește cu 6 bani iar benzina – se ieftinește cu 12 bani. Prețul carburanților la 22 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova a fost emisă alertă meteorologice de Cod GALBEN de vânt puternic. Alerta a fost [...] Articolul Cod GALBEN de vânt puternic apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20 iunie 2022
10:20
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord” anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 20 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 20 – 24 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord” anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 20 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 20 – 24 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Unul dintre cele mai tragice momente din istoria Republicii Moldova a avut loc între 19 iunie și 22 iunie 1992, în orașul Tighina. Luptă pentru [...] Articolul 19 – 22 iunie 1992 – Bătălia pentru Tighina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17 iunie 2022
15:30
În municipiul Ungheni va fi dat startul unui eveniment cultural inedit pentru Republica Moldova – „Locomotiva Culturală” Atât ideea evenimentului cât și locația este una [...] Articolul „Locomotiva Culturală” pornește Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Astăzi, Comisia Europeană și-a prezentat Avizele cu privire la cererea de aderare la UE depusă de Ucraina, Georgia și Republica Moldova, la invitația Consiliului. Opiniile [...] Articolul Comisia Europeană a recomandat Consiliului European acordarea statutului de țară candidată Republicii Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
În contextul scumpirilor continue, Calea Ferată din Moldova anunță că nu planifică careva majorări de preț pentru biletele de călătorie cu trenul. Din motiv că, [...] Articolul Calea Ferată din Moldova NU va scumpi biletele de călătorie cu trenul apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
Deja tradițional, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să publice vești triste pentru conducătorii auto și posesorii de mijloace de transport. Practic zilnic, continuă [...] Articolul Motorina se scumpește cu 5 bani iar benzina – se ieftinește cu 12 bani. Prețul carburanților pentru perioada 17 – 20 iunie 2022 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Începând cu ziua de 14 iunie 2022 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a instalat la punctul de trecere a frontierei Leușeni, platforme de odihnă [...] Articolul IGSU a instalat platforme de odihnă în PTF Sculeni, Leușeni și Giurgiulești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
Aproximativ 140 de întreprinderi înregistrate în cadrul concursurilor „Marca comercială a anului 2021” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității” au fost premiate la cel mai important eveniment al businessului autohton – „Gala [...] Articolul Gala Businessului Moldovenesc 2022: ZEL „Ungheni-Business” premiată pentru realizări în domeniul calității apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 48 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 48 240 de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
În dimineața zilei de astăzi, 17 iunie 2022, ora 6:00, oamenii legii au fost sesizați despre un grav accident rutier produs pe traseul național M5 [...] Articolul Accident rutier grav pe traseul M5. Un bărbat de 30 de ani a decedat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16 iunie 2022
16:30
Cu sprijinul Uniunii Europene, în municipiile Ungheni (Republica Moldova) și Dorohoi (România) vor fi amenajate 24.673 km de piste pentru bicicliști (20.547 km – la [...] Articolul La Ungheni vor fi construite peste 20 de kilometri de piste pentru bicicliști apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.