Muzeul Național de Artă al Moldovei te invită în acest weekend la o expoziție prețioasă a pictorului neerlandez Lucas van Leyden

#diez, 28 mai 2022 12:45

Muzeul Național de Artă al Moldovei invită publicul la expoziția de grafică prețioasă: #Operadeweekend sâmbătă, 28 mai până la ora 18.00 și duminică, 29 mai, între orele 11.00-18.00. În acest sfârșit de săptămână, #operadeweekend prezintă lucrarea lui Lucas van Leyden (1489/1494-1533), Țările de Jos „Mahomed și călugărul Sergius” (stampă din secolul al XVIII-lea). Сообщение Muzeul Național de Artă al Moldovei te invită în acest weekend la o expoziție prețioasă a pictorului neerlandez Lucas van Leyden появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 10 minute
11:00
Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele de weekend, pe 25-26 iunie, vor fi organizate excursii tematice cu troleibuzul turistic, dedicate în special medicilor, farmaciștilor și savanților din domeniul medical. Сообщение Fă o plimbare cu troleibuzul turistic în acest weekend! Care va fi itineratul stabilit pentru aceste două zile появились сначала на #diez.
Acum o oră
10:30
În fiecare an, pe 25 iunie, în lume estee sărbătorită Ziua Mondială a Vitiligo, cu scopul de a crește gradul de conștientizare despre această afecțiune a pielii, dar și de a celebra frumusețea neordinară pe care o au perssoanele care suferă de aceasta. Сообщение (foto) Este Ziua Internațională a Afecțiunii Vitiligo. Cum se manifestă aceasta și cum reușește să facă oamenii să arate fascinant появились сначала на #diez.
Acum 4 ore
08:30
În acest weekend, meteorologii anunță cod galben de pericol excepțional de incendiu și cod portocaliu de avertizare hidrologică de scurgere scăzută. Сообщение Cod galben de pericol excepțional de incendiu și cod portocaliu de secetă. Cum va fi vremea în acest weekend появились сначала на #diez.
08:30
În legătură cu desfășurarea competițiilor sportive în cadrul Campionatului Moldovei la Triathlon la distanța Olimpică pe strada Vissarion Belinski și str. Vasile Lupu, se preconizează sistarea temporară a circulației transportului public. Сообщение Atenție, șoferi și călători! Pe două străzi din Chișinău va fi sistată temporar circulația transportului public появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
22:00
Astăzi este a 121-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Salvatorii din Harkiv au scos 179 de cadavre de sub dărâmături. Cele mai importante evenimente din 121-a zi de război появились сначала на #diez.
21:00
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) al Republicii Moldova a actualizat informațiile privind călătoriile moldovenilor în alte țări în contextul pandemiei de COVID-19. Noile condiții au au fost actualizate pe 24 iunie. Сообщение (doc) Alertele de călătorie pentru moldoveni au fost actualizate. Cum călătorim peste hotarele țării появились сначала на #diez.
19:00
Pe 22 iunie 2022, după Ziua Mondială a Refugiaților, a fost lansat filmul documentar dedicat crizei refugiaților ucraineni din Republica Moldova. Сообщение În Moldova a fost lansat filmul documentar „O Țară Mică cu Inimă Mare”. „Acest film definește ceea ce tot încercăm să povestim întregii lumi” появились сначала на #diez.
18:15
Astăzi călătorii au fost surprinși plăcut la trecerea frontierei de stat, angajații Poliției de Frontieră i-au întâmpinat într-un mod inedit. Pentru câteva ore, uniforma de serviciu a fost înlocuită cu ia tradițională. Сообщение (foto) Astăzi călătorii au fost întâmpinați la frontiera de stat de către polițiștii de frontieră în ia tradițională появились сначала на #diez.
17:45
Întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova, care vor să-și digitalizeze afacerile pentru a-și consolida și valorifica potențialul pe piețele interne și externe, vor fi susținute printr-un nou Program de stat. Сообщение ODIMM a lansat un nou program de suport pentru transformarea digitală a afacerilor появились сначала на #diez.
17:30
Întrebările din chestionarul de aderare la UE și răspunsurile oferite de Republica Moldova au fost publicate astăzi pe pagina web a Guvernului. Сообщение (doc) Guvernul a publicat răspunsurile din chestionarul de aderare la UE. „Acestea sunt o radiografie a situației actuale din țara noastră.” появились сначала на #diez.
16:45
Întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova, care vor să-și digitalizeze afacerile pentru a-și consolida și valorifica potențialul pe piețele interne și externe, vor fi susținute printr-un nou Program de stat. Întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova, care vor să-și digitalizeze afacerile pentru a-și consolida și valorifica potențialul pe piețele interne și externe, vor fi susținute printr-un nou Program de stat. Сообщение Întreprinderile mici și mijlocii vor avea acces la 500 000 de lei pentru digitalizarea proceselor de producere și prestări servicii появились сначала на #diez.
15:45
Se apropie weekendul și e vară afară, ce alte motive mai sunt necesare pentru a ieși din casă? Dacă problema este în locații sau evenimente, atunci îți venim în ajutor cu câteva recomandări utile. Сообщение Ce faci în acest weekend? Îți recomandăm câteva evenimente și activități care te vor scoate din rutină появились сначала на #diez.
15:30
Pe lângă Ziua Națională a Iei, astăzi 24 iunie, mai sărbătorim și Sânzienele, o străveche sărbătoare românească. Sânzienele își au originea într-un vechi cult al soarelui, iar în unele zone din România, sărbătoarea se mai numește și „Cap de vară”. În folclor, Sânzienele sunt zâne ale câmpului, dând puteri deosebite florilor și buruienilor, astfel încât acestea, în preajma sărbătorii de pe 24 iunie, devin plante de leac. Сообщение Povești de Sânziene! 10 obiceiuri curioase pe care le făceau oamenii cu ocazia Sânzienelor появились сначала на #diez.
14:15
Organizațiile societății civile, finanțate de Uniunea Europeană (UE), care au contribuit la consolidarea democrației, dezvoltarea economică și socială a Republicii Moldova au fost premiate în cadrul Galei Societății Civile 2022. Evenimentul de premiere, organizat de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, a avut loc pe 22 iunie la Chișinău. Сообщение Delegația UE în Republica Moldova a premiat rezultatele remarcabile ale organizaților societății civile din Moldova появились сначала на #diez.
14:00
Îmbrăcaţi în cămăşi tradiţionale româneşti, jurnaliştii TVR MOLDOVA și-au dat întâlnire, în mijloc de cireşar, la Teatrul Epic de Etnografie și Folclor „Ion Creangă”, pentru a sărbători cu mic şi mare Ziua Universală a Iei. Fetele şi-au împletit chiar şi cosiţe, iar alături de întreaga echipă a fost interpretul de muzică populară Mihai Ciobanu. Сообщение (video) De Ziua Universală a Iei, echipa TVR Moldova ne amintește cât de frumoase sunt tradițiile strămoșești появились сначала на #diez.
13:45
Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO în cadrul proiectului „Cariera Mea” oferă tinerilor oportunitatea de a interacționa cu specialiști din diverse domenii pentru a afla mai multe detalii despre profesii, cariere și studii. Сообщение „Cariera Mea” revine cu un nou eveniment pentru tineri despre profesia de designer grafic появились сначала на #diez.
13:30
Astăzi, 24 iunie, marcăm Ziua Universală a Iei! Ia este simbolul portului românesc, simbolul apartenenței, originilor, continuității și dragostei de neam. Ia are o istorie bogată și frumoasă care trebuie povestită nu doar de sărbători! Însă în acest articol ne propunem să vă relatăm câteva detalii importante pe care să le rețineți despre această piesă vestimentară emblematică a portului popular. Așa încât să puteți transmite asta mai departe și să purtați ie cu mândrie! Сообщение (foto) Astăzi este ziua Universală a iei! Cum diferă acestea de la o regiune la alta și cât de vorbitoare sunt simbolurile lor появились сначала на #diez.
13:30
Ministerul Educației și Cercetării (MEC) recomandă universităților din țară termene comune de organizare și desfășurare a sesiunii de bază a concursului de admitere la studii superioare de licență și de master, pentru anul de studii 2022-2023. Сообщение Ministerul Educației a recomandat universităților să stabilească termene comune de organizare a perioadei de admitere появились сначала на #diez.
13:15
Rata de ocupare a tinerilor este de circa 30 % în Republica Moldova, iar pentru a obține un loc de muncă după finalizarea studiilor, tinerii au nevoie în medie de trei ani. În acest context, este organizată conferința națională „Promovarea angajabilității tinerilor calificați pentru o dezvoltare sustenabilă”. Evenimentul se va desfășura timp de două zile și va aborda provocările pieței muncii și perspectivele tinerilor de a-și găsi un job imediat după încheierea studiilor. Evenimentul va avea loc în perioada 30 iunie – 1 iulie 2022 la „Radisson Blu Leogrand Hotel” din Chișinău și va cuprinde o serie de activități, ateliere, dar și un târg al locurilor de muncă. Сообщение Tinerii din Moldova vor fi ajutați să obțină o calificare recunoscută și un loc de muncă acasă появились сначала на #diez.
13:15
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat într-un interviu pentru compania națională de televiziune și radio de stat din Belarus că Republica Moldova, la fel ca Ucraina, încearcă să anuleze tot ce este rusesc. Сообщение Serghei Lavrov spune că Moldova încearcă să anuleze tot ce este rusesc, la fel ca Ucraina появились сначала на #diez.
13:15
Experiența e cea mai dorită „diplomă” pe care tinerii profesioniști o vânează încă de pe băncile facultății. Să găsești jobul de vis e o provocare reală pe o piață de muncă ce trece prin revoluții continue, dar nici să recrutezi angajații potriviți nu e un sarcină ușoară. Angajatorii competitivi au găsit, însă, soluția care le dă o șansă ambelor părți - programele de internship. Este și cazul Endava, compania IT care desfășoară din 2002 cel mai amplu program de internship din țară. După trei luni de training intensiv, în medie 85 % dintre stagiari primesc o ofertă de lucru la Endava și ajung să facă parte din marea familie ce numără doar în oficiul de la Chișinău - peste 1 200 de angajați. Am urmărit de aproape programul din această primăvară, iar acum, în plin sezon de recrutări pentru programul din toamnă, vă povestim cum are loc de fapt un internship atât de complex și cine finalizează programul. Сообщение Am urmărit programul de internship de la Endava și am aflat cum e posibil să lucrezi în IT după doar trei luni de training появились сначала на #diez.
12:15
Implementarea tot mai largă a tehnologiilor de către elevi și studenți, dar şi evoluția mediului actual de învăţare sugerează reinventarea activităților educaţionale. Proiectul „Tehnologia informației în educație”, Tekwill, Ambassador Program UTeach-2021 vine să răspundă acestor provocări. Сообщение Participanții la Proiectul „Tehnologia informației în educație”, Ambassador Program UTeach-2021 și-au primit certificatele появились сначала на #diez.
12:15
Pe 23 iunie 2022, Republica Moldova a primit statutul de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană. Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, susține că acest proiect de aderare la UE va dura mai mulți ani și nu va schimba lucrurile peste noapte în țara noastră, dar în același timp, acum Moldova are o șansă reală de a se dezvolta alături de Uniunea Europeană. Сообщение Maia Sandu: „Proiectul pe care îl începem acum de aderare la UE va dura mai mulți ani” появились сначала на #diez.
Ieri
11:00
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, susține un briefing de presă ca urmare a deciziei Consiliului European de a acorda Republicii Moldova statutul de țară candidată la aderare la Uniunea Europeană. Сообщение (live) Declarațiile Maiei Sandu după ce Moldova a primit statutul de țară candidată la aderarea la UE появились сначала на #diez.
10:00
Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție desfășoară în această dimineață acțiuni de urmărire penală într-un dosar de trafic de influență la Primăria Codru. Această informație a fost confirmat de către Angela Starinschi, purtătoarea de cuvânt a CNA, pentru #diez. Сообщение CNA desfășoară percheziții la Primăria Codru. În caz sunt vizați mai mulți funcționari publici și agenți economici появились сначала на #diez.
09:30
Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova a anunțat că luptătorii de stil greco-roman au cucerit patru medalii la turneul internațional Ranking Series Matteo Pellicone, care se desfășoară la Roma.  Сообщение O nouă victorie pentru Moldova! Patru luptători de stil greco-roman au urcat pe podiumul turneului din Italia появились сначала на #diez.
09:15
Ieri, 23 iunie, în cadrul ședinței liderilor europeni de la Consiliul European, Republica Moldova și Ucraina au primit statutul de țări candidate la aderarea la Uniunea Europeană. În acest context, liderii politici în cadrul unei conferințe de presă și-au exprimat opiniile cu referire la acest eveniment. Сообщение (video) Discursul liderilor UE după ce Moldova și Ucraina au primit statutul de țară candidată la aderarea europeană появились сначала на #diez.
23 iunie 2022
23:15
Astăzi, 23 iunie, în cadrul ședinței liderilor europeni de la Consiliul European, Republica Moldova și Ucraina au primit statutul de țări candidate la aderarea la Uniunea Europeană, acest lucru fiind anunțat de către Președintele Consiliului European Charles Michel. Сообщение Maia Sandu: „Este o zi istorică pentru Moldova!” Reacția oficialilor la acordarea Moldovei a statutului de țară candidată pentru aderarea la UE появились сначала на #diez.
22:30
Astăzi este a 120-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Ucraina a devenit țară candidată pentru aderarea la UE. Cele mai importante evenimente din 120-a zi de război появились сначала на #diez.
22:15
Pacienții cu tumori benigne vor fi incluși în rândul beneficiarilor de intervenții de protezare sau implantare. Cheltuielile respective vor fi acoperite din fondurile de asigurări obligatorii de asistență medicală. Deputații au votat un proiect de lege în acest sens în două lecturi. Сообщение Pacienții cu tumori benigne vor fi incluși în rândul beneficiarilor de intervenții de protezare появились сначала на #diez.
22:15
Timp de trei zile, între stânci și pietre, înconjurați de frumosul relief al Rezervației Cultural Naturale „Orheiul Vechi”, oaspeții festivalului DescOperă s-au delectat cu o serie de prestații magice ale muzicii clasice susținute pe scena amfiteatrului natural din relief stâncos în satul Butuceni. Plini de inspirație și încântare, vizitatorii au ascultat împreună cu cei dragi muzica artiștilor cu renume. Сообщение (foto) Muzică de calitate și scenă în sânul naturii. Cum s-a simțit cel mai unic festival al anului – DescOperă появились сначала на #diez.
22:15
Intenționezi să te înscrii la un Internship Endava, dar încă nu ai decis în ce direcție să mergi? Îți prezentăm un material în care încercăm să definim diferențele dintre rolurile de Java și .NET în Development și Applications Management. Сообщение Endava Internship: ce presupun rolurile de Java și .NET în Development VS. Applications Management появились сначала на #diez.
22:15
Procuratura Anticorupție a anunțat că astăzi, 23 iunie, în conformitate cu prevederile art. 207 din Codul de procedură penală, întru respectarea procedurii legale, ex-președintele Republicii Moldova, care deține calitatea procesuală de învinuit în cauză penală, a fost citat la Procuratura Anticorupție pentru a-i fi înmânată copia hotărârii cu privire la punerea sub sechestru a bunurilor care constituie obiectul anchetei efectuate. Сообщение Igor Dodon a fost citat la Procuratura Anticorupție. Ce bunuri ale fostului șef de stat au fost sechestrate появились сначала на #diez.
22:15
Din 1 iulie, prețurile pentru călătoriile cu microbuzul vor crește până la 6 lei în raza Chișinăului, iar pentru deplasarea în afara orașului, pe teritoriul municipiului Chișinău, călătorii vor plăti suplimentar. Acest lucru a fost anunțat de către edilul Chișinăului Ion Ceban și de către șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație Vitalie Mihalache în cadrul unei conferințe de presă. Сообщение Prețul pentru călătoriile cu microbuzul va fi de 6 lei în Chișinău. Pentru călătoriile în afara orașului pasagerii vor achita suplimentar появились сначала на #diez.
22:15
BERD oferă Republicii Moldova împrumutul de 300 de milioane de euro ca țara să-și sporească securitatea energetică prin achiziționarea de rezerve strategice de gaze naturale pentru a le suplimenta pe cele furnizate în prezent de Rusia prin Ucraina. Împrumutul urmează a fi acordat comerciantului de energie de stat Energocom S.A. pentru a achiziționa gaze pe hub-urile Uniunii Europene. Сообщение Moldova va primi un împrumut de 300 de milioane de euro din partea BERD, pentru a spori securitatea energetică появились сначала на #diez.
22:15
Universitatea Tehnică a Moldovei găzduiește una din sesiunile de formare a reprezentanților instituțiilor de învățământ superior cu tema: „Asigurarea internă a calității, elaborarea de rapoarte de evaluare internă (autoevaluare) și promovarea colaborării interinstituționale pe baza Standardelor și liniilor directoare pentru asigurarea calității în Spațiul European al Învățământului Superior (ESG) 2015”. Participă 200 de cadre didactice din cele 24 de universități din Republica Moldova, parte integrantă a Proiectului Învățământul Superior în RM. Сообщение UTM găzduiește sesiunea de formare în cadrul Proiectului „Învățământul Superior” din Republica Moldova появились сначала на #diez.
22:15
Promo-LEX a estimat că pentru anul 2021, 18 partide politice din Republica Moldova nu au raportat cheltuieli de aproximativ 4 milioane de lei. Dintre acestea, cele mai multe au fost estimate pentru Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) – 42 %, Partidul Politic Șor (PPȘ) – 31 %, Partidul Acasă Construim Europa (PACE) – 9 % și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) – 6 %. Сообщение În anul 2021, 18 partide politice nu au raportat cheltuieli de circa 4 milioane de lei появились сначала на #diez.
22:15
Așa-numitele autorități de la Tiraspol au prelungit codul galben de pericol terorist cu încă 15 zile. Potrivit informațiilor, decizia a fost semnată de către așa-numitul lider, Vadim Krasnoselski. Сообщение (doc) Tiraspolul a prelungit cu încă 15 zile codul galben de pericol terorist  появились сначала на #diez.
22:15
Astăzi, 23 iunie, în cadrul ședinței liderilor europeni de la Consiliul European, Republica Moldova și Ucraina au primit statutul de țări candidate la aderarea la Uniunea Europeană. Сообщение Moldova a primit statutul de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană! Statutul a fost acordat și Ucrainei появились сначала на #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:15
Dacă alături de prietenii tăi vrei să aduci un impact pozitiv în comunitatea de unde provii, programul UPSHIFT Moldova este perfect pentru tine. Vino să înveți despre cum scrii un proiect sau cum îți creezi propria afacere, și primește finanțare pentru a-ți pune spiritul de inițiativă în aplicare. Сообщение Training în scriere de proiecte, finanțare și mentorat! Programul UPSHIFT a dat start înscrierilor pentru al doilea bootcamp din 2022 появились сначала на #diez.
17:00
Peste două mii de persoane - echivalentul a o cincime din numărul total al angajaților care activează în industriile creative – au participat la Festivalul Industriilor Creative 2022. Evenimentul major al domeniului, a generat timp de cinci zile, 150 de ore de conținut creativ și a venit cu o agendă plină pentru tinerii profesioniști, freelanceri sau companiile care deja au reușit să cucerească piețele regionale. Сообщение Festivalul Industriilor Creative 2022 și diversitatea domeniului au atras mii de participanți la eveniment появились сначала на #diez.
17:00
La cinci ani de activitate, comunitatea TEKWILL celebrează tehnologia prin inovație, știință și sute de inițiative care au dat viață ideilor ce schimbă lumea. Zeci de proiecte dedicate dezvoltării forței de muncă în IT și a antreprenoriatului au produs impact major și au demonstrat că lumea digitală poate depăși orice bariere pentru a conecta o țară la viitor. Сообщение Tekwill Expo Day înseamnă roboți, drone, realitate virtuală și ateliere de formare появились сначала на #diez.
16:30
Pe 16 iunie, începând cu ora 19.00, ești invitat(ă) să alegi cel mai bun vin Fetească Albă din Moldova alături de alți iubitori de vin. Marea degustare va avea loc terasa Summit Events și va fi completată de muzică live, gustări asociate vinului și o atmosferă superbă. Сообщение Degustație în orb și muzică live. Pe 16 iunie ești invitat(ă) să alegi cea mai bună Fetească Albă din Moldova появились сначала на #diez.
16:30
Calitatea specialiștilor din sectoarele creative și IT din țară este una din cheile succesului Moldovei pe plan internațional. Moldova Innovation Technology Park, în rolul său de catalizator al investițiilor în sector și de vizionar strategic al industriei, lansează cursul inovativ Product Management Studio pentru top manageri din companii și start-upuri TIC și creativ, de la una din universitățile de top din lume, UC Berkeley. Сообщение Moldova Innovation Technology Park lansează primul curs de Executive Product Management în parteneriat cu Universitatea UC Berkeley, California появились сначала на #diez.
16:15
Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) a inițiat, în cadrul ședinței plenare de astăzi, o moțiune simplă împotriva ministrului finanțelor, Dumitru Budianschi. Сообщение Fracțiunea BCS a inițiat o moțiune simplă împotriva ministrului finanțelor появились сначала на #diez.
16:15
Problemele actuale ce țin de poluarea mediului de Industria Textilelor, devin tot mai simțite în urma globalizării tendințelor „Fast Fashion”. Prin urmare, designul circular și implementarea instrumentelor sustenabile pentru crearea alternativelor favorabile pentru mediu devine o necesitate și nu un lux. În acest context, ZIPhouse invită designerii, creatorii și artizanii locali sunt invitați la un workshop destinat reconceperii metodelor clasice de obținere a textilelor. Сообщение Participă la un workshop gratuit și află cum poți reconcepe metodele clasice de obținere a textilelor появились сначала на #diez.
16:15
Kaufland Moldova împreună cu Banca de Alimente trag linia și anunță totalurile anului 2021 în cadrul parteneriatului privind reducerea risipei alimentare. În acest fel, peste 70 de tone de produse, în valoare de circa 1,2 milioane lei, au fost recuperate din rețeaua de magazine Kaufland. Produsele alimentare sub formă de 140,000 de porții de mâncare caldă au ajuns la peste 3 500 de beneficiari, prin intermediul a 48 de organizații nonguvernamentale. Сообщение Bilanțul parteneriatului Kaufland Moldova și Banca de Alimente: peste 70 de tone de produse au ajuns la circa 3 500 de beneficiari появились сначала на #diez.
16:00
Arcanum, o bază de date digitală ce conține cele mai bune reviste științifice și profesionale, ziare săptămânale și cotidiene, a deschis accesul complet și gratuit la colecția sa de publicații. Utilizatorii vor avea acces la platformă până pe data de 12 iunie. Сообщение Una dintre cele mai mari baze de date românești de reviste, ziare și cărți culturale oferă acces gratuit. Ce bijuterii puteți găsi acolo появились сначала на #diez.
15:30
Arcanum, o bază de date digitală ce conține cele mai bune reviste științifice și profesionale, ziare săptămânale și cotidiene, a deschis accesul complet și gratuit la colecția sa de publicații. Utilizatorii vor avea acces la platformă până pe data de 12 iunie. Сообщение Una cea mai mare bază de date românești de reviste, ziare și cărți culturale oferă acces gratuit. Ce bijuterii puteți găsi acolo появились сначала на #diez.
15:15
Vara este sezonul florilor. În grădinile multor oameni putem vedea o diversitate imensă de culori. Mici sau mari, cu floare sau fără, toate sunt magnifice în felul lor. Dacă sunteți curioși/curioase să vedeți ce flori cresc și pot fi găsite în grădina unei gospodării din suburbie, vă sugerăm să priviți fotografiile de mai jos. Сообщение (foto) Cum arată vara florile din grădina unei gospodării din suburbie появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.