Consiliul raional Soroca va primi 400.000 de lei pentru plata îndemnizației unice celor care s-au infectat cu COVID în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu

Observatorul de Nord, 28 mai 2022 08:40

  Conform unui proiect de hotărâre, elaborat de Ministerul Finanțelor și care urmează să fie aprobat, Guvernul ar urma să aloce peste 13 milioane de lei drept indemnizație unică pentru mai multe persoane care s-au infectat cu COVID-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu în perioada martie-octombrie 2020.   Astfel, executivul va aloca din Fondul […] Post-ul Consiliul raional Soroca va primi 400.000 de lei pentru plata îndemnizației unice celor care s-au infectat cu COVID în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu apare prima dată în Observatorul de Nord.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Observatorul de Nord

Acum 4 ore
18:10
Primăria comunei Rublenița a programat pentru 1 iulie 2022, de la ora 15:00, consultări publice prin metoda dezbaterilor publice, în incinta Căminului Cultural Rublenița. Subiectul principal este identificarea sectoarelor de drum ce urmează a fi reparate din sursele fondului rutier și specificația materialelor.  Astfel de consultări publice trebuie să fie făcute și în alte primării din raionul […] Post-ul Rublenițenii sunt invitați la primărie ca să aleagă ce drumuri trebuie reparate și din ce tip de materiale apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 6 ore
17:50
Tot mai des sorocenilor nu le place graficul nerespectat al șoferilor, care merg pe ruta 2/4. Cea mai frecventă plângere este că trece prea mult timp până se apropie un microbuz și dacă se apropie, este supraîncărcat. Acum o lună, șefa serviciului de presă a municipiului Soroca, Steliana Solovei, ne-a comunicat că primăria împreună cu […] Post-ul De ce microbuzul 2/4 mereu întârzie? apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:20
Săptămâna viitoare plugarii din raionul Soroca vor începe recoltarea culturilor de I grupă, care includ cerealele, leguminoasele, rapița și inul. Conform structurii de însămânţare a culturilor agricole pentru anul 2022, suprafaţa culturilor cerealiere de I grupă, leguminoaselor, rapița și inul constituie 16826 ha, dintre care grâul de toamnă 11440 ha, orzul de toamnă 1191 ha, […] Post-ul În raionul Soroca este pe ultima sută de metri pregătirea pentru recoltare apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 12 ore
12:10
Astăzi se împlinesc 82 de ani de la ocuparea Basarabiei de către Uniunea Sovietică. Cu toate că organele de propagandă au promovat masiv ideea că în Soroca românească totul era rău, și doar în perioada sovietică lucrurile s-au schimbat spre bine, situația nu este așa. Iar despre cum era și se trăia în Soroca din […] Post-ul Cum arăta Soroca până la ocuparea ei de Armata Sovietică? / GALERIE FOTO apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:20
* Locație atractivă în centrul municipiului Soroca * Arhitectură de autor cu parcare subterană, spații comerciale și zone verzi * Dezvoltator imobiliar de încredere * Apartamente la cheie (în variantă albă) * Bucătăria, baia și wc-ul cu podea caldă * Tehnologii avansate de construcție * Calitate, confort și siguranță * Darea în exploatare la finele […] Post-ul PUBLICITATE / Cumpără și tu un apartament în cel mai nou și frumos bloc din Soroca! / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 24 ore
07:50
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul Fotografia zilei: Grijă față de cetățeni apare prima dată în Observatorul de Nord.
Ieri
19:20
Pe stadionul raional din satul Rublenița, abandonat de cei care s-au apucat de modernizarea lui, s-a desfășurat duminică, 26 iunie, Ziua Sportului. Trânta pentru berbec a fost cireașa de pe tort. Video: Ludmila Marjinean Post-ul Rublenița: Ziua sportului – da, stadion – ba / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
18:50
În fiecare lună, Centrul de Sănătate Publică din municipiul Soroca monitorizează evoluția procesului epidemic la holeră și alte boli diareice acute în scopul prevenirii riscurilor pentru sănătate.  L-am contactat pe șeful Secției Protecția Sănătății Soroca, de la CSP, Ion Coșman, pentru mai multe detalii. „Au fost preluate probele pentru bacteoriologie, pentru a depista dacă este […] Post-ul La Soroca se permite scăldatul în Nistru apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:40
Tradițional, la 2 iulie, se desfășoară spectacolul comemorativ „Ștefan cel Mare și Sfânt, de veghe în Cetatea Soroca”, nici acest an nu este o excepție. În program este inclus serviciul divin, apoi o reprezentarea teatrală a Teatrului Dramatic „Prometeu”, după care vor evolua Ansamblul Folcloric de Feciori „Arcașii lui Ștefan”, Ansamblul Vocal „Divinitate” și interpretul […] Post-ul Ștefan cel Mare va fi comemorat la Soroca, află programul evenimentului apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:40
La 26 iunie 2022, la Soroca, a avut loc cea de a X-a ediție a tradiționalul Târg al Meșterilor Populari „La Nistru la Mărgioara”.  Această manifestare a fost organizată de Consiliul raional Soroca, Secția Cultură și Turism în parteneriat cu Primăria municipiului. Ca oaspeți ai evenimentului au fost agenții economici din Soroca, Bălți, Cățărași, Chișinău, […] Post-ul Iată a X-a ediție a Târgului Meșterilor Populari „La Nistru la Mărgioara” GALERIE FOTO apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:00
Pentru funcționarea rinichilor, consumarea apei este foarte importantă, minimum doi litri de apă pe zi. Consumul de apă zilnic, este foarte important pentru sănătatea noastră însă, sorocenii nu sunt deprinși cu recomandările de consum zilnic. Am mers la medicul urolog, Serghei Manchevici, ca să aflăm cât de importantă este consumarea apei pentru organismul nostru. „Când […] Post-ul Află câtă apă beau sorocenii pe zi / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:30
Absolventa Liceului Teoretic Constantin Stere, Livia Coțaga, a luat media 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea 2022. Fosta elevă a instituției, este una dintre cei 43 de elevi bravi ai Republicii Moldova. Șefa Direcției Învățământ Soroca, Angela Mușenco, este extrem de mulțumită și bucuroasă de acest eveniment. „Am urmărit-o încă din anii de gimnaziu, a […] Post-ul Livia Coțaga – eleva cu 10 la BAC! apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:00
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul Fotografia zilei: Singur acasă apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:50
S.A. „RED-Nord” anunță deconectări programate ale energiei electrice în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă în reţelele de distribuţie. Așa că în perioada 27 iunie – 1 iulie se va întrerupe energia electrică în următoarele localități:       Post-ul Se așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Soroca, Ocolina, Rublenița, Iorjința, Bădiceni și alte localități apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:00
O delegație din Soroca, condusă de primarul municipiului Lilia Pilipețchi, s-a aflat recent la Suceava. La invitația autorităților sucevene, delegația din Soroca a participat la sărbătoarea dedicată Zilelor Sucevei, care s-a desfășurat în perioada 24-26 iunie 2022. sursa video: primăria municipiului Suceava Delegația de la Soroca a vizitat mai multe obiective turistice și a asistat […] Post-ul Lilia Pilipețchi: „România are nevoie de noi, iar noi sorocenii, avem nevoie de voi” / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:00
Marti, 28 iunie 2022, în orașul Florești, localitate din fostul județ Soroca, va avea avea loc inaugurarea monumentului Eroilor Români căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial, în vara anului 1941, când a fost dezrobită Basarabia, informează Monumentum. Monumentul a fost restabilit de A.O. Monumentum pe locul vechiului cimitir unde au fost înhumați 301 eroi […] Post-ul Mâine va fi inaugurat, după restabilire, un monument în memoria eroilor români căzuți în județul Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:00
Echipa Asociației de fotbal din Ialoveni a devenit câștigătoarea Cupei R.Moldova la fotbal amator între asociațiile raionale, municipale și regionale, ediția 2021/22. În finala disputată pe stadionul „Nicolae Simatoc” din Lozova, în urma unui meci cu multe răsturnări de scor, formația antrenata de Teodor Scafari a învins echipa ARF Soroca cu scorul de 3-2! La […] Post-ul Echipa din Ialoveni a învins Soroca, și a primit Cupa Republicii Moldova la fotbal amator / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:10
Preparatele din carne de pasăre pregătite și consumate de locuitorii din raion sunt variate după compoziție, tehnologia de preparare, produse alimentare asortate, etc. În fiece zi, în familie se pregătesc supe, cartofi cu pui sau găină, pui în smântână. Unele bucate se pregătesc la sărbătorile de familie și calendaristice: rațe, gâște sau găini umplute, desigur […] Post-ul Jeleu în formă de pește / „Ghidul bucatelor tradiţionale din raionul Soroca” apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:00
Valeriu Bogdăneț împlinește, pe 26 iunie, 90 de ani. Fiind născut la Soroca, în actuala Republică Moldova, la numai 8 ani, a fost nevoit să plece în refugiu, după ce rușii au ocupat Basarabia. L-a cunoscut foarte bine pe Nicolae Labiș, fiind îndrăgostiți, amândoi, de aceeași fată, scrie Deșteptarea. „M-am născut într-o țară foarte frumoasă care se chema România Mare. […] Post-ul Valeriu Bogdăneț, profesorul originar din Soroca, îndrăgostit cu Nicolae Labiș de aceeași fată apare prima dată în Observatorul de Nord.
25 iunie 2022
11:30
Ultima ei masă a fost o întreagă căprioară și era în drum spre o „întâlnire” cu un șarpe mascul atunci când a fost prinsă. Este cel mai mare piton capturat vreodată în Florida, SUA, transmite digi24. Cu o greutate de 98 de kilograme și o lungime de 5 metri, femela de piton birmanez a fost prinsă […] Post-ul Cântărește 98 de kilograme și are 5 metri. Află unde a fost prins acest piton gigantic apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:10
Cetăţuia „La şanţuri” din satul Rudi, raionul Soroca, se găsește la vreo 4 kilometri de sat. Anterior aici ar fi fost o fortăreață cu patru rânduri de valuri de pământ și șanțuri, păstrate până astăzi. Aflați cine a construit-o din video-ul de mai jos. Video: Ludmila Marjinean Post-ul Descoperă Cetăţuia „La şanţuri” din satul Rudi / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:10
Dilema „la ce ne uităm și noi în seara asta?” există de când a apărut posibilitatea de a privi filme pe internet. Serile de weekend sunt făcute special pentru relaxare, iar un film este opțiunea perfectă. Totuși, lipsa de inspirație atunci când este vorba despre alegerea filmului poate fi uneori atât de puternică încât îți […] Post-ul Trei filme pe care le poți viziona în zilele de odihnă / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
07:30
  În lista celor 20 de instituții de învățământ care, în urma unui concurs, vor deveni parte a familiei Clasa Viitorului se regăsește și Liceul Teoretic „Constantin Stere”! Elevii și profesorii de aici se vor bucura de 39 tipuri de tehnologii și echipamente digitale, de un mediu prietenos, creativ și interactiv de învățare.   Proiectul […] Post-ul Liceul Teoretic „Constantin Stere” a devenit parte a familiei Clasa Viitorului apare prima dată în Observatorul de Nord.
24 iunie 2022
19:40
O femeie a născut copilul soțului ei la aproape doi ani după ce acesta a murit din cauza unei afecțiuni grave. Lauren McGregor l-a înmormântat pe Chris în iulie 2020, după ce acesta a fost diagnosticat cu o tumoare la creier în stadiu terminal. Cei doi și-au dorit întotdeauna să aibă împreună un copil, așa că […] Post-ul O femeie a născut copilul soțului ei la 2 ani după ce acesta a murit apare prima dată în Observatorul de Nord.
19:30
Bună ziua! Redacția Observatorul de Nord vine cu o nouă retrospectivă a știrilor din Soroca, în cadrul buletinului săptămânal informativ, Observatorul din 24 iunie 2022. Acesta este sumarul ediției de astăzi: • A pus bazele unei afaceri în agro-turism • Ce ai voie și ce nu, să faci în timpul unui proces de judecată? • […] Post-ul Soroca în 7 zile – „Observatorul” din 24 iunie 2022 / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
18:20
24 iunie, este ziua internațională a iei. Anume această dată este a pasionaților de muzică și port popular. Tamara Cosciuc, originară din municipiul Soroca, are deja peste 20 de piese brodate manual. „Brodez din copilărie. Mama mea a fost o meșteriță bună în ale brodatului și ale croșetatului și țin minte când eram elevă la […] Post-ul Tamara Cosciuc: „Să știți că ia cu altiță, este componentul pe care e scris elementul genetic al neamului nostru” GALERIE FOTO apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:10
Republica Moldova și-a dorit de la proclamarea independenței să pășească cu piciorul drept în Uniunea Europeană. În sfârșit Consiliul European a decis acordarea statutului de țară candidată la aderare la Uniunea Europeană pentru Republica Moldova.  Președintele Consiliului European, Charles Michel, a subliniat că este un moment istoric și un pas crucial în drumul nostru către […] Post-ul Ce cred sorocenii despre apropierea de Uniunea Europeană / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
Recent, la Casa Fotbalului, în urma tragerii la sorţi, ARF Ialoveni a fost desemnată gazda finalei Cupei Republicii Moldova la fotbal amator între asociațiile raionale, municipale și regionale, ediția 2021/22. Finala ARF Ialoveni – ARF Soroca se va juca pe 26 iunie pe stadionul „Nicolae Simatoc” din Lozova cu începere de la ora 19:00. Partida […] Post-ul Pregătiri pentru finala cupei de fotbal printre amatori ARF Soroca – ARF Ialoveni / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
07:20
La Florești au fost organizate 2 ateliere, a câte 2 zile fiecare, unde 28 de asistenți personali și lucrători sociali au participat la un Master Class în Kinestetică. Activitatea are loc în cadrul proiectului ”Asistență pentru o viață decentă și independentă”, unde asistenții personali și lucrători sociali și-au dezvoltat noi competențe practice de lucru, cu […] Post-ul 28 de persoane au avut parte de un Master Class în Kinestetică / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
23 iunie 2022
21:50
TABELTA DE JOIA ISTORICĂ Chiar dacă suspansul a fost unul limitat, deoarece cu câteva zile înainte de summitul de la Bruxelles se vorbea deschis că Republica Moldova și Ucraina pot pune șampania la rece, votul acordat de cele 27 de țări membre ale Uniunii Europene totuna ne-a turnat o doză mare de balsam pe suflet […] Post-ul Să moară dușmanii – cu 27 de DA!, Republica Moldova devine candidată la aderare! apare prima dată în Observatorul de Nord.
19:20
Ziarul „Observatorul de Nord” din această săptămână este deja pe drum spre cititorii săi, iată ce puteți citi în el… * Tableta de vineri scrisă de jurnalistul Victor Cobăsneanu cu titlul: După decizia Consiliului European — ori călare pe cal, ori călare pe băț * Stadionul din satul Rublenița este în atenția procurorilor anticorupție, iar […] Post-ul Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” din această săptămână / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
19:10
Redacția „Observatorul de Nord” își dorește să afle mai multe despre cititorii săi pentru a vă înțelege mai bine interesele și nevoile. Participarea este anonimă, iar completarea chestionarului va dura doar câteva minute. Vă rugăm să răspundeți la întrebările noastre ajutându-ne, astfel, să devenim mai buni. Chestionarul este disponibil AICI. Vă mulțumim pentru participare! Post-ul Chestionar pentru cititorii și cititoarele site-ului observatorul.md – ajută-ne să fim mai buni! apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:50
Astăzi, 23 iunie 2022, în municipiul Soroca a fost organizată o ședință cu câțiva agricultori. Au fost discutate mai multe teme, una dintre care fiind scăderea vânzărilor de mere. După ședința de astăzi, vicepreședintele raionului Soroca, Iurie Tănase, a spus că va prelua legătura cu responsabilii din Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare pentru a afla […] Post-ul Agricultorii nu renunță la revendicări / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:40
Chiar dacă echipa noastră nu și-a îndeplinit obiectivul pentru acest an fotbalistic — clasarea în primele trei echipe ale competiției, avem tot dreptul să afirmăm că „suntem în grafic”. Or, echipa de fotbal amatori a Asociației raionale de fotbal, nucleul căreia îl constituie jucătorii de la INTER, a acces în finala competiției, unde ne așteaptă […] Post-ul Marin RUSSU: „Misiunea pentru anul fotbalistic 2021-2022 a fost îndeplinită — FC „Inter” este echipa care formează nucleul echipei de amatori ai ARF Soroca — finalista competiției! apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:30
În toate timpurile femeile și-au dorit piele netedă și catifelată . Pentru a scăpa de firele nedorite de păr de pe corp, au folosit o gamă foarte largă  de creme și unelte. Spre exemplu, la grecii antici, femeile foloseau în calitate de pensetă două scoici strânse sau creme făcute manual, care îndepărtau nu numai părul, […] Post-ul Află de la Angela Guțu care sunt beneficiile epilării cu ceară apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:30
Pe drumul ce duce spre comuna Șolcani, din raionul Soroca, se află o zonă în care sunt crescute plante după standardele bio. Ion Cebotari din satul Cureșnița Nouă a pus bazele acestei afaceri agro-turistice și crește flori pentru a le exporta peste hotarele Republicii Moldova. Desigur că frumusețea aceasta presupune și multă muncă, iar îngrijirea […] Post-ul A pus bazele unei afaceri în agro-turism la Șolcani / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:20
Muntean Andriana, în vârstă de 32 de ani, este pasionată de lucrul manual, prin care confecționează diferite lucrări frumos colorate. La 17 ani, fiind pe băncile Colegiului „Mihai Eminescu” din municipiul Soroca, a început să dedice dragoste și timp, pentru lucrările ei..  Totul a început ca un hobby, pe care îl făcea cu multă pasiune, […] Post-ul Andriana Muntean – învestește dăruire, pasiune și emoție apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:40
Republica Moldova este o ţară frumoasă, care ascunde în orice colţ locuri spectaculoase. Redacția Observatorul de Nord te invită la o aventură virtuală – să vezi cât de bine cunoști locurile pitorești din țara ta. Scrieți-ne în comentarii dacă v-a reușit să răspundeți corect din prima încercare. Treci și altele! Test: Știi SINONIMELE acestor cuvinte? […] Post-ul Test: Ghici locația apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:20
   Veștile triste nu se oprersc – după ce ieri v-am anunțat moartea lui Pierre Narcisse, astăzi a mai venit o veste tristă. La doar 48 de ani a plecat în Ceruri celebrul solist al trupei „Ласковый май”, Iurii Șatunov.     Cauza presupusă a decesului – un atac de cord… Post-ul După „iepurașul de ciocolată” ne-a părăsit și solistul trupei „Ласковый май”, Iurii Șatunov apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:10
Ghenadie Bulgac din satul Șeptelici, este cioban de vreo opt ani. Alături de câinii Baghira și Păpușa, are grijă de turma de oi și capre, pe care le paște pe imașurile din preajma stânei. Video: Ludmila Marjinean Post-ul Grea e viața de cioban / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:40
Astăzi și mâine are la Bruxelles are loc un summit al Consiliului European, care are o însemnătate istorică pentru Republica Moldova. Reprezentanții celor 27 de state – membre UE vor decide dacă merită sau nu merită republica noastră un loc în anticamera acestui organism internațional important și râvnit de mai multe țări.    Această temă […] Post-ul Uniunea Europeană versus Republica Moldova: DA sau BA? / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:30
   Astăzi și mâine are la Bruxelles are loc un summit al Consiliului European, care are o însemnătate istorică pentru Republica Moldova. Reprezentanții celor 27 de state – membre UE vor decide dacă merită sau nu merită republica noastră un loc în anticamera acestui organism internațional important și râvnit de mai multe țări.    Această […] Post-ul  Consiliul European vs Republica Moldova: DA sau BA? / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:20
  AO „Casa Speranțelor”, Consiliul raional Soroca și primăria Soroca au semnat un acord de parteneriat trilateral Este vorba despre semnarea Acordului de parteneriat cu privire la dezvoltarea Serviciului social „ Centrul de zi pentru copii în situații de risc și cu dezabilități” de către  primăria Soroca, Consiliul raional Soroca și  AO Centrul de Asistență […] Post-ul AO „Casa Speranțelor”, Consiliul raional Soroca și primăria Soroca au semnat un acord de parteneriat trilateral apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:10
  Invitat la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, a declarat că, statul va oferi cetățenilor compensații pentru a face față facturilor mari la energia electrică și gazele naturale.    Cu o precizare, însă – compensații nu vor primi toți laolaltă, ci doar persoanele mai „vulnerabile […] Post-ul Statul va acorda compensații pentru gaze și curent electric cetățenilor „vulnerabili energetic” apare prima dată în Observatorul de Nord.
22 iunie 2022
19:10
Anul trecut, Liceul Teoretic „Constantin Stere” a împlinit 30 de ani de la fondare. Din cauza pandemiei și din alte cauze obiective,  acest eveniment a rămas oarecum în umbra, dar niciodată nu este târziu să revii la temă și să-I dai Cezarului ceea ce merită… Vă propunem atenției o nouă emisiune „Observatorul”,  la care le-am […] Post-ul Liceul Teoretic „Constantin Stere” din Soroca se poate mândri cu profesorii și cu absolvenții care îi duc faima în lume / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
18:10
Marianna Lizavenko, din Vinnița (Ucraina), și-a luat rămas bun cu un mesaj emoționant de la soțul ei, care a murit în războiul împotriva ocupanților ruși, scrie Vinnițkaia Pravda. Dmytro Lizavenko avea doar 32 de ani, iar soția și fiul său, Matei, l-au așteptat viu acasă până în ultima zi. Marianna a publicat o postare emoționantă pe […] Post-ul „Ești eroul meu pentru totdeauna”: o femeie din Vinnița a postat un mesaj emoționant după uciderea soțului ei apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:20
Teatrul „Veniamin Apostol” invită copiii, părinţii și bunicii la spectacolul „Scufiţa roșie”. Reprezentarea teatrală va avea loc duminică, 26 iunie, începând cu ora 14:00. Informații suplimentare la nr. de tel.: 023023009, adresa Teatrului: mun. Soroca, str. Independenței, 73 a.  Post-ul Copiii, părinţii și bunicii sunt invitați la spectacolul „Scufiţa roșie” apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:40
Totuși a venit vacanța de vară și fieacare ar dori să-și găsească o ocupație utilă. Pentru a nu irosi timpul în zadar și a suplini cunoștințele, biblioteca Basarabia din municipiul Soroca, și-a împrospătat rafturile cu cărți noi. Utilizatorii de diferite vârste au posibilitatea să lectureze cărți noi din domeniile: istorie, artă și literatură artistică.  Conform […] Post-ul Biblioteca Basarabia își așteaptă cititorii apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:20
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul Fotografia zilei: Curățare ca la Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:00
Vine vara și tot mai mulți își pun întrebarea: Ce metode de slăbire să mai folosesc, ca să slăbesc într-un timp cât mai scurt? O parte aleg să mănânce mai puțin, unii fac sport, iar alții sunt în panică și nu mai știu ce sa facă, dar vor să arate bine. Am decis să facem […] Post-ul Sondaj: Ce metode de slăbire folosești? apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.