Maib invită mediul de afaceri la un eveniment online dedicat contextului creat de războiul din Ucraina

#diez, 27 mai 2022 14:45

În acest context, maib invită antreprenorii și toți actorii interesați de domeniul afacerilor să participe la o conferință online cu tematica „Situația din Ucraina. Ce implică pentru businessul din Moldova”. Evenimentul va avea loc pe 3 iunie, între ora 9:00 și 11:00, pe platforma ZOOM. Membri ai top managementului maib – Giorgi Shagidze, Președinte maib, […] Сообщение Maib invită mediul de afaceri la un eveniment online dedicat contextului creat de războiul din Ucraina появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 24 ore
15:45
„Scrisoare către Cer” este numele lucrării care reprezintă de fapt jurnalul personal al Andreei Dorin. Andreea și-a „însemnat” prin pictură stările emoționale prin care trece zi de zi din cauza războiului. Compoziția este dedicată Galei, fetiței ucrainene în vârstă de nouă ani, care i-a adresat o scrisoare mamei sale ucise de soldații ruși în timp ce încercau să fugă cu mașina din Borodeanka, orașul asediat de ei. Сообщение „Scrisoare către Cer” – lucrarea de diplomă a Andreei Dorin dedicată Galei, fetiței ucrainene care i-a adresat o scrisoare mamei sale ucise de soldații ruși появились сначала на #diez.
15:15
Luni, 20 iunie 2022, Universitatea Tehnică a Moldovei în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, România, coordonator principal, și Institutul de Geologie și Seismologie din Republica Moldova, a organizat Conferința științifică cu prezentarea rezultatelor finale ale proiectului „Rețele integrate de management a riscului de hazard/Integrated Networks for Hazard Risk Management (HAZARM)” din cadrul Programului Operațional comun România – Republica Moldova/Joint Operational Programme Romania – Republic of Moldova, Prioritate 4.2 –Suport pentru activități comune de prevenire a dezastrelor naturale și create de om, precum și acțiuni comune în timpul situațiilor de urgență – 2014-2020/ Priority 4.2–Support to joint activities for the prevention of natural and man-made disasters as well as joint action during emergency situations – 2014-2020. Сообщение UTM a organizat Conferința științifică cu prezentarea rezultatelor finale ale proiectului „Rețele integrate de management a riscului de hazard” появились сначала на #diez.
15:00
Două reprezentante ale Universității Tehnice a Moldovei – lect. univ. Elena FLOREA-BURDUJA și absolventa Valentina FRUNZE, au beneficiat de suportul Programului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia, și au participat la cursul intensiv destinat creatorilor, designerilor de modă și textile și experților în fabricație digitală – „Textile Academy Bootcamp 2022”, din cadrul programului multidisciplinar Fabricademy, care s-a desfășurat în perioada 6-11 iunie 2022, la Geneva. Сообщение Două reprezentante ale Universității Tehnice a Moldovei au participat la cursul intensiv destinat creatorilor, designerilor de modă și textile появились сначала на #diez.
14:45
Clujul este unul dintre cele mai prestigioase centre universitare din România, cu 10 universități unde studiază aproximativ peste 100 000 de studenți români și internaționali. Orașul Cluj-Napoca găzduiește universitățile de top din România clasate și pe poziții favorabile internaționale conform clasamentului universităților internaționale realizat de Center for World University Rankings. De aceea, mulți absolvenți de liceu din Republica Moldova aleg să își continue studiile la Cluj. Aflați în continuare cu ce vă pot ajuta voluntarii Grupului de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca în perioada de admitere. Сообщение „Hai la Cluj!” Grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca este alături de absolvenții de liceu și în acest an появились сначала на #diez.
14:45
Marea realizare Aridon Group sunt copilașii lor, brandurile cu care se mândresc: Levi's, Celio*, Lee Wrangler, Colin's, LTB, OVS Kids, Oodji, precum și Mavi, JACK & JONES etc. În continuă expansiune, astăzi compania numără 13 magazine în Moldova și 2 în România. Сообщение Aridon Group – 30 de ani de succes, realizări, clienți fideli și echipă dedicată появились сначала на #diez.
14:30
Ministerul de Externe din România a venit cu o reacție la declarațiile făcute de Dmitrii Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, în raport cu aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Сообщение Reacția României la declarațiile lui Medvedev privind aderarea Moldovei la UE: „Retorică falsă și frustrare” появились сначала на #diez.
14:00
Potrivit Biroului Național de Statistică, numărul preliminar al populației cu reședință obișnuită în Republica Moldova, la 1 ianuarie 2022, a constituit 2,6 milioane persoane, în scădere cu 265,2 mii persoane sau cu 9,2 % în ultimii 8 ani, ceea ce confirmă o tendință clară de micșorare rapidă a populației. Сообщение (grafic) Moldova în cifre: câți oameni se nasc, câți divorțează, pe ce cheltuim cei mai mulți bani și ce salarii câștigăm появились сначала на #diez.
13:30
Curiozitatea de a explora noi orizonturi este caracteristică naturii umane. Mircea-Florin Sandu este un tânăr din Moldova interesat de extinderea propriilor orizonturi prin intermediul artei. Tânărul, în prezent, este student la Universitatea de Business din Budapesta BBS, iar între timp nu pierde nicio oportunitate de dezvoltare profesională în cariera sa muzicală. Tânărul a dezvoltat un brand de muzică electronică, pe care activ îl promovează pe piața maghiară. Сообщение Universitatea #diez. „Vom evolua la Katlan Fesztival.” Mircea-Florin Sandu, despre studiile în Ungaria și lansarea unui brand de muzică electronică la Budapesta появились сначала на #diez.
13:00
Revista spaniolă El Pais a întocmit o listă cu 10 recomandări de locații subterane din întreaga lume pe care merită să le vezi. Printre acestea se regăsește și o locație din România. Este vorba despre despre Salina Turda din județul Cluj. Сообщение (foto) O revistă spaniolă recomandă 10 locații subterane fascinante pe care merită să le vezi. Una se află în România появились сначала на #diez.
12:15
În Republica Moldova activează 16 instituții superioare de învățământ de stat și nouă universități private. Pentru că suntem în perioada admiterii, îți prezentăm mai jos lista tuturor universităților din țară la care poți de pune actele, adresele lor web unde poți găsi informații utile și facultățile pentru care poți opta. Сообщение Admitere 2022. Lista universităților din Moldova și site-urile unde acestea pot fi accesate появились сначала на #diez.
11:30
English Academy a pregătit un eveniment gratuit pentru tinerii și tinerele care planifică să susțină examenul TOEFL. Seminarul este dedicat elevilor claselor liceale și se va desfășura timp de două zile în format fizic la Chișinău. Сообщение Participă la un eveniment gratuit și află cei 10 pași pentru a susține examenul TOEFL cu brio появились сначала на #diez.
11:00
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor informează că operatorul din domeniul alimentar SRL „Pasărea Argintie” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum (OUĂ DE GAINĂ), determinată de depistarea prezenței Salmonella Enteritidis în fecalele găinilor ouătoare.  Сообщение Atenție! Se retrage din comerț un lot de ouă din cauza prezenței Salmonella Enteritidis în fecalele găinilor появились сначала на #diez.
Ieri
10:30
În această dimineață, au avut loc mai multe explozii cauzate de atacuri cu rachete într-un cartier din orașul Kiev. Potrivit primarului capitalei, două persoane au fost transportate la spital, iar sub dărâmăturile clădirilor se află oameni. Сообщение Atacuri cu rachete la Kiev. „Sunt oameni sub dărâmături. Se desfășoară operațiuni de căutare și salvare” появились сначала на #diez.
09:15
În ultima perioadă, tot mai mulți tineri aleg să practice voluntariatul. Fie în cadrul școlii unde își fac studiile, fie reușesc să se încadreze într-o echipă de voluntari a centrelor de tineret sau își formează propria echipă și fac voluntariat pentru a-și dezvolta abilități, pentru a dobândi cunoștințe noi și pentru a lega prietenii durabile. În continuare, aflați părerile unor tineri voluntari din Ungheni despre practicarea voluntariatului. Сообщение (vox) Șase tineri și tinere din Ungheni ne vorbesc despre cum le-a influențat voluntariatul viața появились сначала на #diez.
25 iunie 2022
22:30
Orașul Iași a fost desemnat Destinația Anului 2022 în România, la categoria City Break. Totodată, orașul Brașov a devenit câștigătorul titlului de Destinația Anului 2022 în România - Premiul Juriului, iar orașul Târgoviște a devenit cel de-al treilea finalist al etapei naționale, obținând trofeul Destinația Anului 2022 în Muntenia, Oltenia si Dobrogea, pe care l-a câștigat la etapa regională. Сообщение Orașul Iași a devenit Destinația Anului 2022 în România, la categoria City Break. Ce alte orașe au fost nominalizate появились сначала на #diez.
22:00
Astăzi este a 122-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Rusia lansează rachete asupra Ucrainei de pe teritoriul Belarusului. Cele mai importante evenimente din 122-a zi de război появились сначала на #diez.
18:30
Încă de la începuturi, oamenii au încercat să analizeze și să clasifice personalitățile umane. De la cele patru temperamente ale civilizațiilor antice până la cele mai recente progrese în psihologie, am fost întotdeauna interesați să potrivim variabilele și complexitățile personalității umane în modele bine definite. Сообщение Crezi că te cunoști bine? Răspunde la câteva întrebări și află ce personalitate ai dintre cele 16 cunoscute astăzi появились сначала на #diez.
16:45
Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a declarat că planifică o vizită la Kiev, fără să menționeze detaliile organizatorice sau data vizitei. Сообщение Maia Sandu a anunțat că planifică o vizită la Kiev. Acolo ar urma să se întâlnească cu omologul său ucrainean появились сначала на #diez.
16:45
În scopul gestionării crizei de la frontieră și fluidizării traficului de persoane și mărfuri, Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a dispus să fie instituit un nou punct de trecere a frontierei de stat, „Leova – Bumbăta”, ce va fi deschis traficului internațional, pe segmentul moldo-român. Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe CSE, prezidată de prim-ministra Natalia Gavrilița. Сообщение În Moldova va fi instituită o nouă frontieră de stat, ce va fi deschisă traficului internațional, pe segmentul moldo-român появились сначала на #diez.
16:00
Politicianul rus, care ocupă funcția de vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitrii Medvedev, a publicat pe pagina sa de Telegram un text în care își exprimă poziția în legătură cu schimbările produse în Moldova. Acesta vorbește despre aderarea la UE a Moldovei, despre România mare, livarea de gaze naturale și rușii din regiunea transnistreană. Сообщение Medvedev, despre Moldova, aderarea la UE, România Mare și gaz: „Acum, poate fi sigură că nu va primi de la noi nu doar energie scumpă, ci deloc” появились сначала на #diez.
14:45
Milioane de femei din SUA se pregătesc să-și piardă dreptul legal la avort, după ce Curtea Supremă a anulat hotărârea Roe v. Wade, care garanta dreptul femeilor din SUA la avort. Сообщение Dreptul la avort din 13 state ale Americii a fost anulat. Circa 36 de milioane de femei ar urma să-și piardă accesul la avort появились сначала на #diez.
13:45
Mulți dintre noi ne-am petrecut copilăria sau vacanțele de vară la sat, în sânul naturii. Aceste momente, odată ce ne reapar în memorie, sunt capabile să ne trezească cele mai calde emoții și să ne trezească dorul de bunici, de atmosfera satului și de copilărie. Сообщение (foto) Îți mai amintești vacanță de vară la bunici?Copilăria trăită la sat, în câteva fotografii pline de atmosferă появились сначала на #diez.
13:00
Comitetul Executiv al UEFA a decis vineri, 24 iunie 2022, că niciun meci din competițiile UEFA nu se va juca în regiunea transnistreană a Republicii Moldova. Сообщение UEFA nu va organiza meciuri în regiunea transnistreană. Sheriff Tiraspol va putea să aleagă un stadion alternativ появились сначала на #diez.
12:00
Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă și duminică, pe 25 și 26 iunie, de la ora 11.00, locuitorii capitalei sunt invitați să participe la diverse activități cultural-artistice: spectacole de muzică, ateliere, programe de folclor și șezători, evoluția colectivelor de copii etc, organizate de preturile de sector, în comun cu Direcția Cultură. Сообщение „Torbița ECO”, „Șezătoarea Sânzienelor” și jazz. Ce evenimente cultural-artistice sunt organizate în acest weekend în Chișinău появились сначала на #diez.
11:45
Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu. Сообщение (video) Nu știi ce să faci în acest weekend? Cinci filme pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău появились сначала на #diez.
11:00
Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele de weekend, pe 25-26 iunie, vor fi organizate excursii tematice cu troleibuzul turistic, dedicate în special medicilor, farmaciștilor și savanților din domeniul medical. Сообщение Fă o plimbare cu troleibuzul turistic în acest weekend! Care va fi itineratul stabilit pentru aceste două zile появились сначала на #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:30
În fiecare an, pe 25 iunie, în lume estee sărbătorită Ziua Mondială a Vitiligo, cu scopul de a crește gradul de conștientizare despre această afecțiune a pielii, dar și de a celebra frumusețea neordinară pe care o au perssoanele care suferă de aceasta. Сообщение (foto) Este Ziua Internațională a Afecțiunii Vitiligo. Cum se manifestă aceasta și cum reușește să facă oamenii să arate fascinant появились сначала на #diez.
08:30
În acest weekend, meteorologii anunță cod galben de pericol excepțional de incendiu și cod portocaliu de avertizare hidrologică de scurgere scăzută. Сообщение Cod galben de pericol excepțional de incendiu și cod portocaliu de secetă. Cum va fi vremea în acest weekend появились сначала на #diez.
08:30
În legătură cu desfășurarea competițiilor sportive în cadrul Campionatului Moldovei la Triathlon la distanța Olimpică pe strada Vissarion Belinski și str. Vasile Lupu, se preconizează sistarea temporară a circulației transportului public. Сообщение Atenție, șoferi și călători! Pe două străzi din Chișinău va fi sistată temporar circulația transportului public появились сначала на #diez.
24 iunie 2022
22:00
Astăzi este a 121-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Salvatorii din Harkiv au scos 179 de cadavre de sub dărâmături. Cele mai importante evenimente din 121-a zi de război появились сначала на #diez.
21:00
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) al Republicii Moldova a actualizat informațiile privind călătoriile moldovenilor în alte țări în contextul pandemiei de COVID-19. Noile condiții au au fost actualizate pe 24 iunie. Сообщение (doc) Alertele de călătorie pentru moldoveni au fost actualizate. Cum călătorim peste hotarele țării появились сначала на #diez.
19:00
Pe 22 iunie 2022, după Ziua Mondială a Refugiaților, a fost lansat filmul documentar dedicat crizei refugiaților ucraineni din Republica Moldova. Сообщение În Moldova a fost lansat filmul documentar „O Țară Mică cu Inimă Mare”. „Acest film definește ceea ce tot încercăm să povestim întregii lumi” появились сначала на #diez.
18:15
Astăzi călătorii au fost surprinși plăcut la trecerea frontierei de stat, angajații Poliției de Frontieră i-au întâmpinat într-un mod inedit. Pentru câteva ore, uniforma de serviciu a fost înlocuită cu ia tradițională. Сообщение (foto) Astăzi călătorii au fost întâmpinați la frontiera de stat de către polițiștii de frontieră în ia tradițională появились сначала на #diez.
17:45
Întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova, care vor să-și digitalizeze afacerile pentru a-și consolida și valorifica potențialul pe piețele interne și externe, vor fi susținute printr-un nou Program de stat. Сообщение ODIMM a lansat un nou program de suport pentru transformarea digitală a afacerilor появились сначала на #diez.
17:30
Întrebările din chestionarul de aderare la UE și răspunsurile oferite de Republica Moldova au fost publicate astăzi pe pagina web a Guvernului. Сообщение (doc) Guvernul a publicat răspunsurile din chestionarul de aderare la UE. „Acestea sunt o radiografie a situației actuale din țara noastră.” появились сначала на #diez.
16:45
Întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova, care vor să-și digitalizeze afacerile pentru a-și consolida și valorifica potențialul pe piețele interne și externe, vor fi susținute printr-un nou Program de stat. Întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova, care vor să-și digitalizeze afacerile pentru a-și consolida și valorifica potențialul pe piețele interne și externe, vor fi susținute printr-un nou Program de stat. Сообщение Întreprinderile mici și mijlocii vor avea acces la 500 000 de lei pentru digitalizarea proceselor de producere și prestări servicii появились сначала на #diez.
15:45
Se apropie weekendul și e vară afară, ce alte motive mai sunt necesare pentru a ieși din casă? Dacă problema este în locații sau evenimente, atunci îți venim în ajutor cu câteva recomandări utile. Сообщение Ce faci în acest weekend? Îți recomandăm câteva evenimente și activități care te vor scoate din rutină появились сначала на #diez.
15:30
Pe lângă Ziua Națională a Iei, astăzi 24 iunie, mai sărbătorim și Sânzienele, o străveche sărbătoare românească. Sânzienele își au originea într-un vechi cult al soarelui, iar în unele zone din România, sărbătoarea se mai numește și „Cap de vară”. În folclor, Sânzienele sunt zâne ale câmpului, dând puteri deosebite florilor și buruienilor, astfel încât acestea, în preajma sărbătorii de pe 24 iunie, devin plante de leac. Сообщение Povești de Sânziene! 10 obiceiuri curioase pe care le făceau oamenii cu ocazia Sânzienelor появились сначала на #diez.
14:15
Organizațiile societății civile, finanțate de Uniunea Europeană (UE), care au contribuit la consolidarea democrației, dezvoltarea economică și socială a Republicii Moldova au fost premiate în cadrul Galei Societății Civile 2022. Evenimentul de premiere, organizat de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, a avut loc pe 22 iunie la Chișinău. Сообщение Delegația UE în Republica Moldova a premiat rezultatele remarcabile ale organizaților societății civile din Moldova появились сначала на #diez.
14:00
Îmbrăcaţi în cămăşi tradiţionale româneşti, jurnaliştii TVR MOLDOVA și-au dat întâlnire, în mijloc de cireşar, la Teatrul Epic de Etnografie și Folclor „Ion Creangă”, pentru a sărbători cu mic şi mare Ziua Universală a Iei. Fetele şi-au împletit chiar şi cosiţe, iar alături de întreaga echipă a fost interpretul de muzică populară Mihai Ciobanu. Сообщение (video) De Ziua Universală a Iei, echipa TVR Moldova ne amintește cât de frumoase sunt tradițiile strămoșești появились сначала на #diez.
13:45
Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO în cadrul proiectului „Cariera Mea” oferă tinerilor oportunitatea de a interacționa cu specialiști din diverse domenii pentru a afla mai multe detalii despre profesii, cariere și studii. Сообщение „Cariera Mea” revine cu un nou eveniment pentru tineri despre profesia de designer grafic появились сначала на #diez.
13:30
Astăzi, 24 iunie, marcăm Ziua Universală a Iei! Ia este simbolul portului românesc, simbolul apartenenței, originilor, continuității și dragostei de neam. Ia are o istorie bogată și frumoasă care trebuie povestită nu doar de sărbători! Însă în acest articol ne propunem să vă relatăm câteva detalii importante pe care să le rețineți despre această piesă vestimentară emblematică a portului popular. Așa încât să puteți transmite asta mai departe și să purtați ie cu mândrie! Сообщение (foto) Astăzi este ziua Universală a iei! Cum diferă acestea de la o regiune la alta și cât de vorbitoare sunt simbolurile lor появились сначала на #diez.
13:30
Ministerul Educației și Cercetării (MEC) recomandă universităților din țară termene comune de organizare și desfășurare a sesiunii de bază a concursului de admitere la studii superioare de licență și de master, pentru anul de studii 2022-2023. Сообщение Ministerul Educației a recomandat universităților să stabilească termene comune de organizare a perioadei de admitere появились сначала на #diez.
13:15
Rata de ocupare a tinerilor este de circa 30 % în Republica Moldova, iar pentru a obține un loc de muncă după finalizarea studiilor, tinerii au nevoie în medie de trei ani. În acest context, este organizată conferința națională „Promovarea angajabilității tinerilor calificați pentru o dezvoltare sustenabilă”. Evenimentul se va desfășura timp de două zile și va aborda provocările pieței muncii și perspectivele tinerilor de a-și găsi un job imediat după încheierea studiilor. Evenimentul va avea loc în perioada 30 iunie – 1 iulie 2022 la „Radisson Blu Leogrand Hotel” din Chișinău și va cuprinde o serie de activități, ateliere, dar și un târg al locurilor de muncă. Сообщение Tinerii din Moldova vor fi ajutați să obțină o calificare recunoscută și un loc de muncă acasă появились сначала на #diez.
13:15
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat într-un interviu pentru compania națională de televiziune și radio de stat din Belarus că Republica Moldova, la fel ca Ucraina, încearcă să anuleze tot ce este rusesc. Сообщение Serghei Lavrov spune că Moldova încearcă să anuleze tot ce este rusesc, la fel ca Ucraina появились сначала на #diez.
13:15
Experiența e cea mai dorită „diplomă” pe care tinerii profesioniști o vânează încă de pe băncile facultății. Să găsești jobul de vis e o provocare reală pe o piață de muncă ce trece prin revoluții continue, dar nici să recrutezi angajații potriviți nu e un sarcină ușoară. Angajatorii competitivi au găsit, însă, soluția care le dă o șansă ambelor părți - programele de internship. Este și cazul Endava, compania IT care desfășoară din 2002 cel mai amplu program de internship din țară. După trei luni de training intensiv, în medie 85 % dintre stagiari primesc o ofertă de lucru la Endava și ajung să facă parte din marea familie ce numără doar în oficiul de la Chișinău - peste 1 200 de angajați. Am urmărit de aproape programul din această primăvară, iar acum, în plin sezon de recrutări pentru programul din toamnă, vă povestim cum are loc de fapt un internship atât de complex și cine finalizează programul. Сообщение Am urmărit programul de internship de la Endava și am aflat cum e posibil să lucrezi în IT după doar trei luni de training появились сначала на #diez.
12:15
Implementarea tot mai largă a tehnologiilor de către elevi și studenți, dar şi evoluția mediului actual de învăţare sugerează reinventarea activităților educaţionale. Proiectul „Tehnologia informației în educație”, Tekwill, Ambassador Program UTeach-2021 vine să răspundă acestor provocări. Сообщение Participanții la Proiectul „Tehnologia informației în educație”, Ambassador Program UTeach-2021 și-au primit certificatele появились сначала на #diez.
12:15
Pe 23 iunie 2022, Republica Moldova a primit statutul de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană. Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, susține că acest proiect de aderare la UE va dura mai mulți ani și nu va schimba lucrurile peste noapte în țara noastră, dar în același timp, acum Moldova are o șansă reală de a se dezvolta alături de Uniunea Europeană. Сообщение Maia Sandu: „Proiectul pe care îl începem acum de aderare la UE va dura mai mulți ani” появились сначала на #diez.
11:00
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, susține un briefing de presă ca urmare a deciziei Consiliului European de a acorda Republicii Moldova statutul de țară candidată la aderare la Uniunea Europeană. Сообщение (live) Declarațiile Maiei Sandu după ce Moldova a primit statutul de țară candidată la aderarea la UE появились сначала на #diez.
10:00
Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție desfășoară în această dimineață acțiuni de urmărire penală într-un dosar de trafic de influență la Primăria Codru. Această informație a fost confirmat de către Angela Starinschi, purtătoarea de cuvânt a CNA, pentru #diez. Сообщение CNA desfășoară percheziții la Primăria Codru. În caz sunt vizați mai mulți funcționari publici și agenți economici появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.