Fostul sportiv și autoritate criminală, care care a agresat fizic un bărbat și a amenințat cu pistolul câinele acestuia – trimis în judecată

Echipa, 25 mai 2022 15:40

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea pe banca acuzaților a autorității criminale, fost sportiv, care în martie curent a agresat fizic un bărbat în sectorul Botanica al capitalei și a amenințat cu pistolul câinele care-l însoțea.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 12 ore
14:20
Inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, întreprind cu regularitate, acțiuni de control pentru verificarea respectării prevederilor legislative de către operatorii din domeniul alimentar, din cadrul unităților de comerț, unități de alimentație publică și blocuri alimentare din cadrul instituțiilor de învățământ general, aziluri, centre de plasament, spitale.
14:10
Două cazuri de transportare ilicită de mărfuri au fost contracarate de vameși în ziua și noaptea de 24 iunie.
13:50
În perioada 18 – 25 iunie 2022, angajații Serviciului Vamal au prevenit 32 tentative de trafic ilicit de mărfuri:
13:40
Polițiștii au fost sesizați aseară, în jurul orei 21:40, despre faptul că un copil a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al capitalei.
13:40
La ora actuală, în toate punctele de trecere a frontierei de stat se atestă trafic moderat de mijloace de transport și călători.
Ieri
16:40
Noi detalii de la accidentul fatal de pe traseul Chișinău-Leușeni. Una din victime este fiica lui Nicolae Dabija
15:20
Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni au inițiat cercetări pe numele unui conațional. Asupra acestuia a fost depistată o carte de identitate românească cu semne rezonabile de falsificare. Incidentul s-a înregistrat în seara zilei de 23 iunie,curent. În cadrul formalităților de control, polițiștii de frontieră au documentat un tânăr de 23 de ani, […]
14:00
Un angajat al Ministerului Afacerilor Interne a murit pe patul de spital, după ce acum mai bine de două săptămâni căzut de pe trotinetă în timp ce se deplasa la muncă.
13:00
Ofițerii Direcției investigații „Nord” a Inspectoratului Național de Investigații au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din orașul Mărculești, raionul Florești.
12:30
Sub egida SELEC și Europol, prin intermediul Eurojust, autoritățile de investigație din Moldova și România au întreprins noi acțiuni în dosarul celor circa 100 migranți din regiunea Orientului Mijlociu, traficați de un grup infracțional, destructurat în aprilie 2022.
12:30
În perioada 9-13 iunie curent, de pe teritoriul raionului Ialoveni și localitatea Dănceni, au fost sustrase mai multe cabluri de telecomunicații, care aparțin unei companii de telecomunicații, în sumă totală de 40 000 de lei.
12:20
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a trimis în judecată patru bărbați, care în martie curent au comis un atac tâlhăresc asupra unui cetățean din Ucraina, pe care l-au lăsat fără geanta cu bani, în sumă totală de peste opt milioane lei.
12:20
O schemă de corupție a fost deconspirată de ofițerii CNA și Procuratura anticorupție la Primăria orășelului Codru din municipiul Chișinău. Angajați ai Primăriei, agenți economici și zeci de beneficiari au ajuns în vizorul CNA și al procurorilor, după ce au fost documentați mai multe luni într-un dosar de trafic de influență.
12:00
11:10
Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână de canalizare. Cazul a fost înregistrat pe 23 iunie pe strada Albișoara 74/1 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:36.
10:50
Inspectoratul General al Poliției anunță cu regret pierderea colegei noastre din cadrul BPDS „Fulger”, Mancuș Ludmila, subofițer superior al Detașamentului nr.1 intervenție acțiuni speciale.
10:40
Ofițerii Centrului Național Anticorupție în aceste clipe desfășoară acțiuni de urmărire penală la primăria orășelului Codru, din municipiul Chișinău. Perchezițiile au loc într-un dosar de corupție în care sunt vizați mai mulți funcționari publici, susțin sursele Deschide.MD. Potrivit surselor, la această oră au fost reținute cinci persoane, printre care trei funcționari și doi reprezentanți ai […]
09:30
Un bărbat a fost încătușat după ce a amenințat cu cuțitul agenții de pază a unui hotel, iar pe polițiști cu un ciob de sticlă. Incidentul a avut loc în această seară pe strada Anton Pann din Capitală.
09:20
Descoperire macabră pe poligonul școlii auto din orașul Cantemir. Oamenii legii au fost anunțați despre găsirea corpului neînsuflețit al unui bărbat.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:20
Ghinion pe capul unui automobilist din orașul Rîșcani. Mașina sa a luat foc în locul unde și-ar fi parcat-o.
18:10
Irigări ilegale și ferme construite lângă bazinele acvatice. Începutul sezonului nu s-a lăsat fără abateri, comise de agricultori.
15:30
În după amiaza zilei de 23 iunie angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni pe adresa Andrei Doga 43/3 municipiul Chișinău.
14:50
Un pașaport sudanez și un permis de conducere moldovenesc, cu premise de falsificare, au fost depistate la frontiera de stat a R.Moldova. Incidentele au fost consemnate la data de 22 iunie a.c., la Aeroport Internațional Chișinău și în punctul de trecere Costești.
12:20
Explozie, în stânga Nistrului. Doi pompieri, dar și un bărbat de 34 de ani au avut de suferit după o deflagrație produsă într-un garaj.
11:20
Incident șocant, în capitală. Un arbore s-a prăbușit la pământ, direct peste un bărbat, dar un automobil.
10:00
Și-ar fi pus capăt zilelor. Este cazul unui bărbat de 57 de ani. Tragedia s-a întâmplat în data de 22 iunie într-o gospodărie din raionul călărași.
09:40
Un bărbat de 46 de ani a fost reținut în flagrant pe o stradă din capitală, în timp ce vindea pachețele de tip zip-lock în care se afla o substanță vegetală cu miros specific de ,,marijuana”.
09:30
Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Ciocana, informează despre expedierea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a unui bărbat, acuzat de omor intenționat, săvârșit din interes material, cu deosebită cruzime și trei episoade de vătămare intenționată medie a integrității corporale sau a sănătăți, săvârșite din motiv de ură națională.
22 iunie 2022
16:40
35 de copaci au fost defrișați ilegal la Cantemir. Contravenienții s-au ales cu amenzi usturătoare.
16:20
În Chișinău, mai mulți copaci au fost doborâți peste mașini și mai multe crengi au fost rupte de rafalele de vânt.
15:30
La Comrat, o fetiță de 12 ani a ajuns la spital cu o mulțime de tăieturi la mâna stângă.
15:10
Un bărbat de 35 de ani a vrut să își pună capăt zilelor, după ce s-a certat cu soția sa, în localitatea Abaclia din raionul Basarabeasca.
14:40
Polițiștii de frontieră din punctele de trecere Sculeni și Leușeni au depistat la controlul de frontieră și au indisponibilizat două autoturisme care figurau în bazele de date ca fiind furate din Marea Britanie și Polonia. Pe numele șoferilor s-au inițiat cercetări pentru elucidarea circumstanțelor.
14:40
Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Călărași (România) au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, înmatriculat în România, 70.000 de pachete cu țigarete, netimbrate și nedeclarate.
12:50
O ploaie cu grindină a făcut ieri prăpăd în municipiul Cahul.
12:10
S-ar fi răzbunat pe iubitul ei. O adolescentă de 18 ani a depus plângere la poliție, declarând că ar fi fost violată.
11:30
Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Rîșcani, în urma acțiunilor desfășurate au reținut un individ suspectat de comiterea unei escrocherii.
11:10
Accident violent într-o intersecție din Tiraspol. Un biciclist de 15 ani a fost tamponat de o mașină. Totul a avut în data de 21 iunie.
09:30
Cazul a fost înregistrat ieri, 21 iunie a.c., la orele amiezii. Grupul de lucru a depistat în podeaua mijlocului de transport un loc special amenajat, unde erau ascunse 2 400 pachete de țigări, marca ,,Kent Navy Blue”. Un conațional, în vârstă de 40 de ani s-a prezentat la linia de control în postul vamal Sculeni, […]
09:20
Un bărbat a murit electrocutat în timp ce efectua lucrări de reparație pe un pilon de electricitate.
21 iunie 2022
16:20
Un accident rutier cu implicarea unui microbuz de rută s-a produs astăzi, 21 iunie, în raionul Telenești.
16:10
Cadavrul unui tânăr de 35 de ani, depistat în stare de putrefacție într-un apartament din capitală.
15:50
Amendate pentru nepăsare. Două persoane care au aruncat gunoiul în locuri neautorizate au fost sancționate.
15:10
Departamentul antifraudă și conformare al Serviciului Vamal sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), a pus marți în executare mandate de percheziții în municipiul Chișinău și în afară, într-un dosar de contrabandă cu țigări.
14:50
În după amiaza zilei de 21 iunie, pompierii din capitală au fost solicitați la lichidarea unui incendiu care s-a produs pe strada Zelinski 35 într-un apartament. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:23.
13:00
Un copil de 4 anișori și mama sa au ajuns la spital după ce au fost tamponați de o mașină pe zebră. Totul a avut loc pe o stradă din orașul Orhei, în prima jumătate a zilei de 21 iunie, în jurul orei 11.30.
12:00
Un tânăr de 26 de ani a fost găsit strangulat în baia comună a unui bloc locativ. Victima nu locuia pe acea adresă.
12:00
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest au reținut trei indivizi, membri ai unei grupări specializate în migrație ilegală.Pe numele persoanelor vizate s-au inițiat cercetări în baza art.362¹, alin.(2), lit.(b) și (c), Cod Penal al Republicii Moldova.
11:50
Unelte electrice și palete pentru tenis de masă. Vameșii de la postul Costești au contracarat încă două tentative de transport ilicit de bunuri peste graniță.
11:00
Un tânăr de 25 de ani, originar din raionul Edineț, a fost reținut pentru 72 de ore fiind suspectat de sustragerea mai multor biciclete din scara blocurilor de locuit din capitală.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.