FLASH// Rezultate finale Eurovision 2022: Ucraina este marea învingătoare – Moldova, în primii 10

DosarMedia, 15 mai 2022 02:10

Ucraina este marea câștigătoare a Eurovision 2022. Republica Moldova s-a plasat pe locul 7. Articolul FLASH// Rezultate finale Eurovision 2022: Ucraina este marea învingătoare – Moldova, în primii 10 apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Mai mult de 2 zile în urmă
14:31
Partidul Socialiștilor a venit cu o reacție, după ce președintele partidului din CMC, Serghei Afanasenco a părăsit fracțiunea și a Articolul Iar dacă nu, va fi plimbat în portbagaj, filmat în vie și va avea nevoie de reabilitare psihologică? Socialiștii, mesaj către Afanasenco: ”Sunt două soluții…” apare prima dată în Dosar Media.
14:10
Mariana Durleșteanu și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății Mariana Durleșteanu, președintele partidului Legii și Articolul FLASH// Mariana Durleșteanu și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății apare prima dată în Dosar Media.
14:01
Ministerul Apărării a confirmat informația privind furtul echipamentului militar din cadrul Brigăzii 2 infanterie motorizată din Chișinău. Potrivit unui comunicat Articolul Ultimă oră! Ministerul Apărării confirmă furtul de milioane din cadrul armatei – Ar fi dispărut bocani, veste tactice, căști de protecție, uniformă militară apare prima dată în Dosar Media.
19 mai 2022
14:41
Rubla rusească continuă ascensiunea față de moneda unică europeană. În timpul tranzacționării de astăzi, EURO, a scăzut sub 62 de Articolul Rubla rusească continuă să crească față de euro apare prima dată în Dosar Media.
12:10
Imunitatea deputaților va fi exclusă în cazul infracțiunilor de corupere activă sau pasivă, trafic de influență, exces sau abuz de Articolul Ultimă oră! Votat în primă lectură: Toți deputații din Parlament să rămână fără imunitate parlamentară apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Fracțiunea comuniștilor și socialiștilor a solicitat includerea pe ordinea de zi a Parlamentului a proiectului de lege ce ține de Articolul Se cere demisia, in corpore, a conducerii ANRE – Deputat: ”Prețul benzinei ar putea ajunge la 40 de lei” apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Procurorul general interimar, Dumitru Robu este la Parlament, unde în câteva clipe urmează să înceapă ședința plenară. Despre aceasta a Articolul ORĂ! Procurorul general interimar, Dumitru Robu este la Parlament – După cine a venit? apare prima dată în Dosar Media.
09:31
Ambasada Rusiei la București a transmis miercuri că ”zvonurile și speculațiile” despre boala lui Vladimir Putin ”sunt la fel de Articolul Mesajul neașteptat al Ambasadei Rusiei la București despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin apare prima dată în Dosar Media.
09:20
Republica Moldova va transfera Ucrainei un ajutor umanitar în valoare de 67,5 milioane de lei. O astfel de decizie a Articolul DOC// Moldova va transfera Ucrainei un ajutor umanitar în valoare de 67 de milioane de lei apare prima dată în Dosar Media.
09:01
Veronica Dragalin a fost aleasă pentru funcția de șef al Procuraturii Anticorupție. Candidatura sa urmează să fie propusă spre aprobare Articolul ULTIMA ORĂ! Veronica Dragalin a fost aleasă pentru funcția de șef al Procuraturii Anticorupție apare prima dată în Dosar Media.
18 mai 2022
18:40
Procuratura Generală a decis, astăzi, să deschidă dosar penal pe cazul „culiocul”, iar fostul președinte Igor Dodon ar putea fi Articolul ULTIMĂ ORĂ! Procuratura Generală a deschis un dosar penal pe numele lui Dodon, pe faptul finanțării ilegale a PSRM de un grup criminal organizat apare prima dată în Dosar Media.
18:40
Imunitatea deputaților va fi exclusă în cazul infracțiunilor de corupere activă sau pasivă, trafic de influență, exces sau abuz de Articolul Toți deputații ar putea rămâne, mâine, fără imunitate parlamentară – Nu, nu vine procurorul general! apare prima dată în Dosar Media.
15:10
Mărimea plății compensatorii, ca măsură de susținere a salariaților cu venituri mici din sectorul bugetar, va fi majorată de la Articolul Aprobat de Guvern: Niciun bugetar nu va avea o leafă mai mică de 3500 lei apare prima dată în Dosar Media.
15:00
Socialistul Igor Dodon, care a participat pe 9 mai la marșul „Regimentul nemuritor” purtând panglica „Sfântul Gheorghe” a fost amendat. Articolul Igor Dodon recunoaște că a încălcat legea de 9 MAI și a fost amendat cu 9000 de lei apare prima dată în Dosar Media.
14:31
Cabinetul de miniștri s-a întrunit într-o nouă ședință. În debutul ședinței, prim-ministra, Natalia Gavrilița a anunțat că uleiul va fi inclus Articolul Uleiul va fi inclus în lista produselor social importante pentru care este limitat adaosul comercial apare prima dată în Dosar Media.
14:31
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat prețurile plafon la carburanți pentru mâine, 19 mai. Așadar, benzina trece pragul Articolul Benzina a trecut de 30 de lei pentru un litru – Faceți plinul azi apare prima dată în Dosar Media.
09:20
Următorul procuror general al țării ar urma să fie Veronica Dragalin, care a emigrat în Statele Unite mai mulți ani Articolul Cine este Veronica Dragalin, cea care ar putea deveni procuror general al Republicii Moldova, înlocuindu-l pe Stoianoglo apare prima dată în Dosar Media.
17 mai 2022
22:10
Comisia pentru Situații Excepționale se va convoca miercuri, 18 mai, în ședință. Pe agendă se află și subiectul care a Articolul Comisia pentru Situații Excepționale se va convoca miercuri, 18 mai, în ședință apare prima dată în Dosar Media.
18:40
Curte de Apel Chișinău a deschis calea legală pentru reînceperea urmăririi penale în privința fostului șef de stat, Igor Dodon, Articolul ULTIMĂ ORĂ! Curtea Apel îi dezleagă mâinile procurorului general interimar să intenteze un dosar penal pe numele lui Dodon, în cazul renumitului ”kuliok” apare prima dată în Dosar Media.
12:51
Comisia specială care a evaluat activitatea lui Alexandr Stoianoglo în calitate de procuror general a publicat un raport și, conform Articolul Va fi sau nu demis, mâine, procurorul general suspendat? Reacția avocaților lui Stoianoglo după raportul comisiei de evaluare apare prima dată în Dosar Media.
16 mai 2022
19:01
Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a venit cu un comentariu referitor la posibilitatea angajării răspunderii contravenționale a deputaților în contextul imunității Articolul Cei 17 deputați comuniști și socialiști, care au purtat panglica interzisă nu vor rămâne fără imunitate – Precizările ministrului Justiției apare prima dată în Dosar Media.
15:01
Eda Marcus, prezentatoarea TVR din România, cea care ar fi trebuit să anunţe punctajele României în finala Eurovision, şi care Articolul VIDEO// REACȚIA prezentatoarei din România după ce i-a fost refuzată intrarea în direct la finala Eurovision apare prima dată în Dosar Media.
14:40
McDonald’s Corporation a anunțat astăzi, 16 mai, că își retrage activitatea din Rusia după mai bine de 30 de ani Articolul McDonald’s pleacă definitiv din Rusia și vinde afacerea unei companii locale apare prima dată în Dosar Media.
14:21
În timp ce prețul pentru un litru de benzină a fost majorat, costul unui litru de motorină a scăzut. Agenția Articolul Atenție șoferi: ANRE anunță pentru marți scumpirea benzinei apare prima dată în Dosar Media.
11:10
Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Buiucani, informează că, la 14 mai 2022 a fost pornită urmărirea penală pe faptul neîndeplinirii sau Articolul Procuratura a deschis un dosar penal pe neglijenţă în serviciu, după tragedia din parcul „Alunelul” apare prima dată în Dosar Media.
10:50
Doi minori de 10 și, respectiv, 14 ani s-au rătăcit într-o pădure din preajma localității Șestaci, raionul Șoldănești. Aceștia au Articolul Doi minori s-au aventurat să-și facă o colibă în pădure, dar s-au rătăcit apare prima dată în Dosar Media.
10:30
Ion Ceban a dispus ca până miercuri să fie finalizată ancheta, după ce o creangă uriașă a căzut peste un Articolul Ceban: În termen de 3 zile să fie finalizată ancheta, în cazul tragediei din parcul Alunelul apare prima dată în Dosar Media.
10:01
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, ar fi fost operat de cancer. Liderul de la Kremlin ar fi fost internat de Articolul Vladimir Putin, ar fi fost operat de cancer – există și un plan de înlocuire apare prima dată în Dosar Media.
15 mai 2022
13:20
Partidului Acțiune și Solidaritate își alege astăzi noua conducere pentru următorii patru ani. Congresu partidului are loc la Palatul Republicii, Articolul PAS își alege noua conducere – Va fi Igor Grosu noul președinte pentru următorii patru ani? apare prima dată în Dosar Media.
02:10
Ucraina este marea câștigătoare a Eurovision 2022. Republica Moldova s-a plasat pe locul 7. Articolul FLASH// Rezultate finale Eurovision 2022: Ucraina este marea învingătoare – Moldova, în primii 10 apare prima dată în Dosar Media.
14 mai 2022
20:20
O fetiță de numai doi anișori a decedat pe patul de spital după ce în dimineața zilei de 14 mai, Articolul Cine va răspunde pentru tragedia din parcul Alunelul – Reacția Ministerului Mediului apare prima dată în Dosar Media.
20:01
Caz tragic în parcul Alunelul din Capitală. O creangă de dimensiuni mari a căzut peste un cărucior în care se Articolul Un copil de doar doi ani s-a stins pe patul de spital după ce o creangă a căzut peste căruciorul în care se afla apare prima dată în Dosar Media.
12 mai 2022
10:41
Pentru Mihaela Rusnac, meșterița din spatele micii afaceri Broderia Mihaelei nu există ”nu pot”. A demonstrat că atunci când îți Articolul VIDEO// BUN interviu cu Mihaela Rusnac apare prima dată în Dosar Media.
11 mai 2022
15:31
17 deputați din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor ar urma să rămână fără imunitate parlamentară, după ce în data de 9 Articolul Lista celor 17 deputați comuniști și socialiști care vor rămâne fără imunitate – Voronin e printre ei apare prima dată în Dosar Media.
14:20
Procurorul general interimar, Dumitru Robu, ar putea cere ridicarea imunității a 17 deputați. Această procedură ar fi necesară pentru a Articolul ”Mare brânză” – Reacția socialiștilor la anunțul că Robu va merge în Parlament să ceară ridicarea imunității a 17 deputați apare prima dată în Dosar Media.
14:11
Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) atenționează populația să fie prudentă la utilizarea produselor de uz fitosanitar în scopul combaterii Articolul Atenție la utilizarea pesticidelor: s-au înregistrat 620 de cazuri de intoxicații apare prima dată în Dosar Media.
13:10
Procurorul general interimar Dumitru Robu ar putea cere ridicarea imunității a 17 deputați. Această procedură ar fi necesară pentru a Articolul Ultimă oră! Procurorul general interimar ar urma să ceară ridicarea imunității a 17 deputați socialiști apare prima dată în Dosar Media.
13:01
Procurorul general ar putea cere ridicarea imunității la 17 deputați. Această procedură ar fi necesară pentru a amenda parlamentarii, care, Articolul 17 deputați ar putea rămâne fără imunitate apare prima dată în Dosar Media.
12:10
Procurorii au descins cu percheziții în această dimineață la un șef din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), dar Articolul Trei polițiști de patrulare au fost luați pe sus de procurori: De ce sunt bănuiți apare prima dată în Dosar Media.
11:50
Prețurile la combustibil bat tot mai mult la buzunarul șoferilor. Pentru ziua de joi, 12 mai, Agenția Națională pentru Reglementare Articolul Prețurile la combustibil bat tot mai mult la buzunarul șoferilor, benzina se apropie de 29 de lei apare prima dată în Dosar Media.
08:50
Astăzi, în toată ţara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din Nord-Vest.  În Chișinău maxima zilei va fi de Articolul Soare generos în toată ţara – Câte grade vor indica termometrele apare prima dată în Dosar Media.
06:30
S.A. „Moldovagaz” nu a recepționat de la „Gazprom” și nici de la operatorul sistemului de transport al gazelor din Ucraina Articolul Ucraina a anunțat că va sista livrările de gaze prin conductele care aprovizionează și Republica Moldova – Reacția președintelui “Moldovagaz” apare prima dată în Dosar Media.
00:31
Trupa Zdob şi Zdub, împreună cu fraţii Advahov au calificat Republica Moldova în marea finală Eurovision Song Contest 2022. Artiștii Articolul VIDEO// Republica Moldova s-a calificat în finala Eurovision apare prima dată în Dosar Media.
10 mai 2022
17:10
Procurorii anticoruptie efectuează la moment percheziții la domiciliul fostului director al Agenției Servicii Publice (ASP), Vladislav Zara. Conform informațiilor oferite Articolul ULTIMĂ ORĂ! Un alt fost director al ASP, vizitat de procurori – Percheziții la domiciliul lui Zara apare prima dată în Dosar Media.
17:01
O comisie specială de anchetă va analiza modul în care au fost oferite garanțiile de stat și cine se face Articolul FLASH// O comisie specială de anchetă va analiza modul în care au fost oferite garanțiile de stat și cine se face responsabil de jaful secolului. apare prima dată în Dosar Media.
16:50
Kremlinul ar fi ordonat televiziunilor rusești și presei de propagandă să îi pregătească pe ruși pentru o posibilă înfrângere în Articolul Kremlinul se pregătește de o înfrângere în Ucraina? Ordinul dat tuturor televiziunilor de stat apare prima dată în Dosar Media.
15:50
Codul roșu de pericol terorist, instituit în regiunea transnistreană a fost prelungit până la 25 mai. Aceasta este decizia Consiliului Articolul Codul roşu de “alertă teroristă” în regiunea transnistreană a fost prelungit apare prima dată în Dosar Media.
15:31
În această seară va avea loc prima etapă a celei de-a 66-a ediţii a concursului Eurovision Song Contest 2022. Trupa Articolul “Trenuleţul” va răsuna astăzi în prima semifinală a concursului Eurovision apare prima dată în Dosar Media.
13:50
Primarul Cpitalei, Ion Ceban, s-a adresat Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție și Agenției Naționale de Integritate să verifice legalitatea averii Articolul ULTIMA ORĂ! ”40 de milionari în PAS”- Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a adresat Procuraturii, CNA și ANI apare prima dată în Dosar Media.
13:41
În cazul unei eventuale agresiuni militare, Republica Moldova se va putea apăra cu resursele pe care le are. Declarația a Articolul Grosu: În caz de agresiune militară ”va trebui să ne apărăm” – Internaut: ”Cu sapa, hârlețul sau mătura” apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.