/VIDEO/ Republica Moldova a ocupat locul 7 la concursul Eurovision 2022

TV Nord, 15 mai 2022 02:10

Republica Moldova s-a clasat pe locul 7 la concursul internațional Eurovision Song Contest, ediția 2022. Reprezentanții țării noastre, formația Zdob Acest articol /VIDEO/ Republica Moldova a ocupat locul 7 la concursul Eurovision 2022 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 12 ore
17:40
Consilierul socialist din comuna Dereneu, raionul Călăraşi, Nicolae Spînu, riscă să facă ani grei de închisoare, fiind învinuit că l-a Acest articol /VIDEO/ Consilier socialist, pe banca acuzaţilor: Procurorii cer detenţie pe viaţă pentru omor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:40
Bijuterii, presupuse a fi din aur, argint și platină, monede, decorații, ceasuri, toate nedeclarate organului vamal, au fost descoperite de Acest articol /FOTO/ O ucraineancă a încercat să ajungă în Spania cu un număr impunător de bijuterii și metale prețioane nedeclarate. A fost depistată de vameșii de la Sculeni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Prezentatoarele principalelor canale de televiziune afgane au apărut în cele din urmă pe post cu chipul acoperit duminică, la o Acest articol Prezentatoarele TV din Afganistan au cedat în fața talibanilor și au apărut pe post cu fețele acoperite a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
11:00
Fenomen neobișnuit în statul american Colorado, unde a nins în luna mai. Aproximativ 100 de mii de americani au rămas Acest articol /FOTO/ Fenomen neobișnuit în Colorado, SUA. Ninsori și temperaturi care au scăzut de la 30 de grade Celsius până la limita înghețului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Sportivele Daniela Cociu și Maria Olărașu au cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de canoe de la Racice pe Acest articol Sportivele Daniela Cociu și Maria Olărașu au obținut medalia de bronz la Cupa Mondială de canoe a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Moscova analizează posiblitatea de a elibera luptători ucraineni capturați la combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol în schimbul lui Viktor Medvedciuk, Acest articol /FOTO/ Moscova e gata să elibereze luptători de la Azovstal în schimbul unui prieten de a lui Putin a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Coreea de Nord a raportat sâmbătă, pentru a 5-a zi la rând, peste 200.000 de noi pacienți care suferă de Acest articol Țara care se îndreaptă spre un dezastru provocat de COVID. E mobilizată armata pentru a lupta cu virusul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Pe 22 mai, în 94 de localități din Republica Moldova se sărbătorește hramul. În acest context, oamenii legii anunță că Acest articol În 94 de localități din țară se sărbătorește Hramul, inclusiv la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
18:10
Al doilea lot de ajutor umanitar pentru Ucraina a fost transmis astăzi de Guvernul Republicii Moldova. Opt camioane cu produse Acest articol Moldova a transmis Ucrainei un nou lot de ajutor umanitar a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:10
Cultura, proiectele și valorile europene au fost promovate la Edințe în cadrul unei activități de amploare dedicate Zilei Europei. Orășelul Acest articol /VIDEO/ Ziua Europei, marcată la Edineț. Oficialii europeni i-au îndemnat pe locuitorii din nordul țării să sărbătorească Pacea a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:00
Vă prezentăm retrospectiva celor mai importante știri din această săptămână, realizate de jurnaliștii TVN. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Acest articol Sinteza săptămânii cu Gabriela Mocanu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Un bărbat de 36 de ani, originar din raionul Soroca, este cercetat penal, după ce a furat un camion cu Acest articol /VIDEO/ Un bărbat din raionul Soroca riscă ani grei de închisoare, după ce a furat un camion și l-a vândut la fier uzat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
„Noi nu avem nevoie de felicitări. Noi avem nevoie de pace”, așa a comentat Maia Sandu, felicitarea trimisă de Vladimir Acest articol Maia Sandu despre scrisoarea lui Putin de 9 mai: „Noi nu avem nevoie de felicitări. Noi avem nevoie de pace” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
25 de antreprenori din nordul țării și-au expus produsele la un târg organizat în Bălți, cu prilejul Hramului orașului. Aici, Acest articol /VIDEO/ Grăbiți-vă! La târgul organizat de hramul orașului Bălți puteți procura de toate direct de la producători a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
O femeie a apărut dezbrăcată pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, în semn de protest Acest articol /FOTO/ Protest pe covorul roșu la Cannes. O femeie dezbrăcată a manifestat împotriva violurilor comise de soldații ruși în Ucraina a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Compania publică finlandeză a declarat vineri că a fost informată de furnizorul său Gazprom despre întreruperea livrărilor, după refuzul său Acest articol Rusia taie gazul Finlandei, după ce ţara nordică a refuzat să plătească furnizorului Gazprom în ruble a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Azovstal, ultimul bastion apărat de forțele ucrainene în Mariupol, a intrat sub controlul Rusiei. Moscova a anunțat că oțelăria a Acest articol Ce urmează pentru luptătorii de la Azovstal care s-au predat rușilor. Soția unui soldat a vorbit despre scrisoarea primită acum 2 zile a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Aproximativ 80 de cazuri de variola maimuței au fost confirmate în 11 țări, a comunicat Organizația Mondială a Sănătății, care a avertizat Acest articol Variola maimuței a fost depistată în 11 țări. Ședință de urgență a OMS, răspândirea pe glob provoacă îngrijorare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
SUA vor menține, cel mai probabil, 100.000 de soldați staționați în Europa în viitorul apropiat, dacă tensiunile cu Moscova nu Acest articol SUA vor menține 100.000 de soldați în Europa. Dacă tensiunile cu Rusia escaladează, numărul lor ar putea crește a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:20
Vremea se schimbă și devine instabilă cu regimul termic neomogen. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează pentru sâmbătă, 21 mai, Acest articol Avertizare meteo! În nordul țării vom avea averse însoțite de descărcări electrice a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:00
Patru tineri, suspectați de contrabandă de droguri, au fost reținuți fiind. În urma perchezițiilor la ei acasă, oamenii legii au Acest articol Contrabandă de droguri în valoare de un milion de lei. Patru tineri, reținuți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Comandantul Regimentului Azov, locotenent-colonelul Denis Prokopenko, spune vineri, într-un scurt mesaj video filmat în incinta combinatului siderurgic Azovstal, că guvernul Acest articol /VIDEO/ Comandantul Regimentului Azov spune că a primit ordinul de a înceta lupta la Mariupol. Aproape 2.000 de soldați s-ar fi predat rușilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Fracturile deschise se numără printre principalele cauze de deces în lume. Această temă a fost dezbătută, astăzi 20 mai, în Acest articol /VIDEO/ Mai instruiți în domeniu traumatologiei. La SC Bălți a avut loc un seminar tematic internațional a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Despre nașterile în parteneriat, purtarea obligatorie a măștilor în maternitatea din Bălți, accesul vizitatorilor în saloanele tinerelor mămici, dar și Acest articol /INTERVIU/ Sarcina în perioada post – COVID – 19. Invitat: CAROLINA FRUMUSACHI a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Cucerirea regiunii ucrainene Lugansk (în estul Ucrainei) este aproape încheiată, iar un total de 1.908 militari ucraineni de la combinatul Acest articol Moscova afirmă că a cucerit aproape în întregime regiunea ucraineană Lugansk a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Gata cu compensațiile la gaz pentru toți. Prim-Ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrlița a declarat că anul viitor, doar persoanele social-vulnerabile Acest articol /VIDEO/ Fără compensații la gaz pentru toți. Gavrilița: „Orientăm resursele statului pentru cei mai vulnerabili” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:20
Primul centru de tip „Barnahus” din Republica Moldova și-a început oficial astăzi activitatea la Bălți. Toți copiii din nordul țării Acest articol /VIDEO/ Primul centru de tip „Barnahus” din Republica Moldova s-a deschis la Bălți. Șapte copii deja au beneficiat de servicii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Parlamentul organizează Ziua Ușilor Deschise luni, 23 mai, în ziua când Legislativul împlinește 31 de ani de la înființare. Președintele Acest articol Vrei să faci o vizită în Parlament? Află cum o poți face, iar ghid îți va fi chiar Igor Grosu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Ministerul Apărării a confirmat informația privind furtul echipamentului militar depistat în Armata Națională a Moldovei. „Pe acest caz, a fost Acest articol „Furt de amploare”, depistat în Armata Națională a Moldovei. Precizările Ministerului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Ce mâncăm în timpul infecției cu COVID-19, dar și în perioada de reabilitare, cât de importantă este hidratarea organismului, dar Acest articol /INTERVIU/ Alimentația în perioada de reabilitarea post-COVID-19 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:40
Cât de mult afectează sănătatea mintală a pacientului infecția Covid-19, care sunt pașii de recuperare, dar și până unde ar Acest articol /INTERVIU/ Invitat: Alexandru Secrieru, coordonatorul Centrului de Sănătate mintală din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Militarii ruși blochează de 4 zile un convoi de peste 1.000 de mașini pline cu civili ucraineni care au fugit Acest articol /VIDEO/ Rușii blochează de 4 zile un convoi de peste 1.000 de mașini cu civili ucraineni care încearcă să fugă în Zaporojie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:51
Grupurile propagandistice pro-ruse au susținut în mod fals la câteva săptămâni de la începutul războiul împotriva Ucrainei că președintele ucrainean Acest articol „Zelenski s-a sinucis într-un buncăr din Kiev”. Cum au încercat rușii să influențeze cursul războiului prin fake news a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Crimă la Bălți. Doi frați de 30 de ani sunt suspectați de omorul unui tânăr de 29 de ani. Totul Acest articol Doi frați și-au omorât amicul de pahar și l-au lăsat să zacă pe teritoriul unei foste băi din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
O boală extrem de rară numită variola maimuței a apărut în Europa și în Statele Unite. Un caz a fost Acest articol Ce este variola maimuței, noul virus care se răspândește în America și Europa. Care sunt simptomele și cum se transmite a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Doi directori de companii din Bălți, învinuiți de prejudicierea clienților cu peste 1,5 milioane lei, la cumpărarea semințelor de porumb Acest articol Doi directori de companii din Bălți, trimiși în judecată pentru escrocherii de peste 1,5 milioane de lei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Două vulpi au fost scăpate de la înec, de către salvatori, în raionul Ungheni. Cazul a fost înregistrat în după Acest articol /VIDEO/ Două vulpi au fost salvate de la înec în raionul Ungheni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Un tribunal de la Kiev a început primul proces pentru crime de război pentru un soldat rus pe 13 mai. Acest articol Mama primului rus judecat la Kiev pentru crime de război povestește ultima discuție cu fiul său, înainte de a intra în Ucraina. „I-am scris și lui Putin” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:30
Deși Republica Moldova nu și-a onorat obligațiunile contractuale privind auditarea datoriilor Moldovagaz până la 1 mai, Gazprom nu va risca Acest articol Experți: „Rusia nu va sista gazul, pentru că ar crea o criză umanitară în stânga Nistrului” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
19 mai 2022
17:10
Talismanul familiei, soarele, viața și pacea, asta simbolizează pentru ucraineni vâșivanca, cămașa națională. În semn de elogiu pentru elementul tradițional, Acest articol /VIDEO/ Vâșivanca ucraineană – simbolul familiei și al vieții. La Bălți a fost organizată o expoziție de fotografie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Moscova a cerut joi revizuirea sancţiunilor împotriva Rusiei pentru a da curs unui apel al ONU de a debloca accesul Acest articol Moscova cere ridicarea sancţiunilor în schimbul deblocării porturilor ucrainene a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Uniunea Europeană investește în serviciile sociale din țara noastră și contribuie la dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale tinerilor din țara noastră. Acest articol /VIDEO/ Ambasadorul UE în Republica Moldova: „UE nu e doar despre state, dar și despre o societate civilă activă” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
SA „Cet-Nord” a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică ajustarea extraordinară a prețului pentru energia electrică produsă și a Acest articol S.A „Cet-Nord” a solicitat ANRE majorarea tarifului pentru energia termică a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
Prețul benzinei continuă să crească. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit pentru mâine, 20 mai, noi prețuri plafon Acest articol Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește. Noile prețuri la carburanți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Coapte, mirositoare și suculente, dar cel mai important autohtone.  Tarabele din Piața Centrală din municipiul Bălți sunt pline cu căpșune Acest articol /VIDEO/ Piața centrală, inundată cu fructe de sezon. Unde au dispărut cireșele în acest an a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
Parlamentul va examina patru cereri privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a doi deputați din Fracțiunea parlamentară a Partidului politic ”Șor” Acest articol Parlamentul va examina patru cereri privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a doi deputați a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Rusia a cheltuit mai mult de 300 de milioane de dolari pe zi pentru apărare luna trecută, în timp ce Acest articol Rusia cheltuiește 300 de milioane de dolari pe zi în războiul din Ucraina a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Soldații ruși căzuți prizonieri de război vorbesc despre cruzimea comandanților ruși față de propriile trupe. Într-un interviu acordat unui jurnalist ucrainean, ei și-au acuzat Acest articol /VIDEO/ Declarații halucinante ale prizonierilor ruși: „Puteau fi salvați. Comandanții pur și simplu i-a împușcat” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:30
Guvernul a aprobat miercuri, 18 mai, în cadrul ședinței, candidaturile a patru noi ambasadori. Unul dintre ei, Viorel Ursu, numit Acest articol /FOTO/ Noul ambasador al Moldovei în SUA este homosexual declarat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Procurorul general interimar, Dumitru Robu, va cere aztăzi, 19 mai, în cadrul ședinței Parlamentului, ridicarea imunității deputatei Partidului Șor Marina Acest articol /VIDEO/ Dumitru Robu cere ridicarea imunității parlamentare a deputaților Marina Tauber și Ilan Șor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.