WOW: Zaharova sugerează că șefa diplomației germane este ”proastă”

Omniapres, 14 mai 2022 21:20

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a MAE rus, susține că actuala creștere a prețurilor poate fi pusă pe seama sancțiunilorThe post WOW: Zaharova sugerează că șefa diplomației germane este ”proastă” appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 4 ore
19:20
Cercetătorul politic Dionisie Cenușa consideră ”reținerea lui Igor Dodon poate avea impact asupra relațiilor de putere între guvernare și opoziție.The post Litvinenco s-ar putea abține tot pentru bine propriei sale imagini appeared first on Omniapres.
18:10
Premierul ungar Viktor Orban – care blochează adoptarea unui embargo al Uniunii Europene (UE) împotriva petrolului rus – cataloghează ”foarte improbabil” un acord în zilele următoare, într-o scrisoare pe care i-a trimis-o preşedintelui Consiliului European Charles Michel, relatează AFP. AFP precizează că a consultat această scrisoare marţi. Ion Chicu: Nu aveam dubii că gruparea criminală din PAS va renunța la tentativele de capturare a celui mai mare producător de pâine din țară În această scris...
Acum 12 ore
10:40
Președintele de onoare al PSRM și fostul președinte al R.Moldova, Igor Dodon, a fost reținut pentru 72 de ore, susținThe post Igor Dodon, a fost reținut pentru 72 de ore appeared first on Omniapres.
10:01
Acum 24 ore
08:50
Ion Chicu, sugerează Maiei Sandu ”să convocați ședința Consiliului Suprem de Securitate și să analizați indicatorii activității economico-financiare la SAThe post Ion Chicu: Nu aveam dubii că gruparea criminală din PAS va renunța la tentativele de capturare a celui mai mare producător de pâine din țară appeared first on Omniapres.
07:20
Ajutorul militar pe care UE îl oferă Ucrainei a dus la epuizarea stocurilor de arme din Uniunea Europeană, a declaratThe post ULTIMA ORĂ: Borrell: Stocurilor militare ale UE se epuizează din cauza asistenței acordate Ucrainei appeared first on Omniapres.
05:40
Igor Grosu a declarat că vor fi remanieri guvernamentale: ,,La un moment dat să se pună niște întrebări” Președintele Parlamentului,The post Grosu | Eu cred că doamna premier va face acest lucru appeared first on Omniapres.
05:20
Olesea Stamate, a venit cu precizări despre candidata la șefia Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin. „Nu-i va fi ușor, sper căThe post Stamate o preîntâmpină pe Veronica Dragalin – „Sper că știe unde vine” appeared first on Omniapres.
23 mai 2022
22:40
Ajutorul militar pe care UE îl oferă Ucrainei a dus la epuizarea stocurilor de arme din Uniunea Europeană, a declaratThe post ULTIMA ORĂ: Borrell: Stocurilor militare ale UE se epuizează din cauza asistenței acordate Ucrainei appeared first on Omniapres.
22:00
Fostul şef al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari, nu ar putea reveni în sistem. Cel puțin asta consideră ministrul Justiției, SergiuThe post Litvinenco: Revenirea lui Morari este un fapt exclus appeared first on Omniapres.
Ieri
21:40
Ministerul de Externe de la Chișinău a reacţionat luni, 23 mai, la declaraţiile ministrului de Externe britanic, Liz Truss, privindThe post Moldova refuză propunerea unor parteneri occidentali de a o înarma la standardele NATO appeared first on Omniapres.
17:10
Un înalt oficial de securitate din Ucraina spune că Vladimir Putin ar fi fost ținta unei tentative de asasinat. KiriloThe post Vladimir Putin a supraviețuit unei tentative de asasinat appeared first on Omniapres.
11:10
Consiliul Superior al Procurorilor este in deliberare după ce a audiat raportului Comisiei de Evaluare a Procurorului General suspendat, Alexandr Stoianoglo. În cuvântul de încheiere Alexandr Stoianoglo a spus că ”membrii CSP cunosc că niciodată nu am promovat o persoană loială mie, declară Alexandr Stoianoglo. Și Dvs cunoașteți oamenii pe care i-am promovat. Arătați măcar un exemplu când eu am promovat oameni loiali mie. Noi am făcut împreună foarte multe lucruri bune – mă refer și la asigurare...
08:40
Preţul gazului importat în primele trei luni ale anului a atins un nivel istoric, cotaţiile fiind inflamate chiar înainte deThe post România a cumpărat gaz rusesc la aproape 800 de dolari pe mia de metri cubi appeared first on Omniapres.
08:40
08:30
05:50
Numărul populației Republicii Moldova descrește anual cu 40 – 50.000 de persoane în ultimii ani, ceea ce înseamnă o diminuareThe post Populația Republicii Moldova descrește anual cu aproape 50.000 de persoane appeared first on Omniapres.
05:20
Președintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul de la Chișinău, Vladimir Bolea a solicitat, autorităților române, modificarea legislației și înființarea unorThe post Se solicită noi puncte vamale între România și Republica Moldova appeared first on Omniapres.
05:00
Proprietarii de apartamente sunt nevoiţi să facă reduceri mari în oraşe importante ca Liov şi Kiev, din cauza războiului dinThe post Cât costă să închiriezi sau să cumperi apartamente în Kiev şi Liov appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:31
Macron afirma cu acea ocazie că ar fi nevoie de ”decenii” pentru ca Ucraina să adere la UE şi sugeraThe post Iată ce răspuns a primit Maia Sandu de la Macron. Ministrul francez pentru afaceri europene a concretizat când va intra Republica Moldova sau Ucraina în UE appeared first on Omniapres.
11:50
În micul sat Pereni din Republica Moldova, Nicolae Tronciu şi-a lansat propria sa marcă de vin, în urmă cu patruThe post Pariul câştigător al vinurilor din Republica Moldova appeared first on Omniapres.
08:00
Astăzi mai multe localități din țara noastră sărbătoresc Hramul satului sau orașului lor și vor primi oaspeții cu bucate aleseThe post Ion Chicu: Astăzi, fiecare dintre noi avem nevoie de o sărbătoare, iar Hramul localităților este un bun prilej de a ne consolida appeared first on Omniapres.
05:40
Oficialii americani au votat un pachet de sprijin pentru Ucraina şi Republica Moldova în valoare de 40 de miliarde deThe post Congresman american: „Suntem pregătiţi să contribuim la înarmarea Republicii Moldova” appeared first on Omniapres.
21 mai 2022
18:01
Pe listă se află şi secretarul de stat Antony Blinken, dar şi şeful CIA, William Burns. Luna trecută, Ministerul rusThe post Rusia interzice accesul pentru aproximativ 1000 de americani appeared first on Omniapres.
15:10
Ambasadoarea Finlandei în România: Rusia nu comandă Finlandei. O invazie în R. Moldova nu poate fi exclusă Marjut Akola, ambasadoareaThe post Marjut Akola: O invazie în R. Moldova nu poate fi exclusă appeared first on Omniapres.
14:50
PJoe Biden a semnat documentul prin care se acordă un ajutor de 40 de miliarde de dolari pentru Ucraina înThe post SUA a aprobat ajutorul pentru Ucraina în valoare de 40 de miliarde de dolari appeared first on Omniapres.
11:01
Reprezentanţi ai Statelor Unite şi altor câteva ţări au părăsit reuniunea miniştrilor comerţului Asia-Pacific la deschiderea ei sâmbătă la Bangkok,The post ULTIMA ORĂ: SUA şi alte ţări protestează și părăsesc reuniunea APEC appeared first on Omniapres.
09:50
Moldova ar trebui să fie „echipată conform standardului NATO” pentru a o ajuta să se protejeze împotriva amenințării unei invaziiThe post BREAKING NEWS: Ministru britanic: Moldova ar trebui echipată conform standardului NATO appeared first on Omniapres.
09:00
Dinu Plîngău cere remanieri pentru că ”sunt necesare și din considerentul că nu te poți baza la nesfârșit pe legitimitateaThe post Lider politic este sigur că Spînu și Gaibu trebuie să ne mai dea răspunsuri la întrebari foarte serioase appeared first on Omniapres.
08:30
Ministerul Apărării confirmă că există un caz de furt în Armata Națională și a venit cu o precizare cu referireThe post Ministerului Apărării confirmă despre furtul din Armata Națională appeared first on Omniapres.
08:20
Deși au constituit blocul politic al comuniștilor și socialiștilor, ieri cele două formațiuni au protestat separat, PCRM preferând că seThe post Vlad Batrîncea: Sunt disensiuni minore, care nu pune în pericol trăinicia blocului PCRM-PSRM appeared first on Omniapres.
07:20
După capitularea ultimilor soldaţi ucraineni prezenţi în combinatul siderurgic Azovstal armata rusă afirmă că a fost “eliberat complet”, informează Omniapres.The post Militarii ruși declară că au eliberat combinatul Azovstal appeared first on Omniapres.
20 mai 2022
20:30
Dinu Plîngău cere remanieri pentru că ”sunt necesare și din considerentul că nu te poți baza la nesfârșit pe legitimitatea din exterior, să pasezi toate nereușitele pe trecut, război sau Putin. Potrivit liderului Platformei DA, Guvernul nu e al partidului, ci al Republicii Moldova Stimată guvernare, nu înțeleg de câți oameni și în ce măsură e nevoie să-ți explice că sunt necesare remanieri guvernamentale, că guvernul nu e al partidului, ci al Republicii Moldova, și că miniștrii nu sunt membri de...
19:30
16:30
Rusia va opri sâmbătă livrările de gaz către Finlanda sâmbătă dimineața, de la ora 7, a anunțat principala companie deThe post NEWS ALERT: Rusia taie livările de gaz către Finlanda appeared first on Omniapres.
13:30
Sancţiunile Vestului devin o glumă: Rubla a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii şapte ani, pe măsură ceThe post Nu e glumă – Ce se întâmplă pe măsură ce marii cumpărători europeni de gaz se conformează unul câte unul voinţei lui Putin appeared first on Omniapres.
10:01
Maia Sandu cere partenerilor să urgenteze alocarea banilor promiși pentru guvernarea ei, susține Ion Chicu.  Potrivit fostului premier, ”Sandu crede,The post Ion Chicu: Sandu crede, că europenii nu văd, nu înțeleg, n-au învățat lecția. Banii se dau condiționat, Maia. appeared first on Omniapres.
09:30
Ion Cristoiu: A defini BBC drept unul dintre reperele necontestate în lumea presei înseamnă a nu fi urmărit activitatea instituţieiThe post Ion Cristoiu vorbește despre brutalitatea cu care s-a luat voturile date Republicii Moldova pentru a le pune în poala Ucrainei. De la Puterea Adevărului la Puterea Manipulării appeared first on Omniapres.
08:30
Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (EBU) a explicat joi seară de ce au fost eliminate cele 6 jurii de la vot, inclusiv România, acuzând că acestea s-ar fi votat între ele arătând că în cea de-a doua semifinală, patru dintre cele şase jurii au plasat toate celelalte cinci ţări în Top 5, iar patru dintre cele șase au primit cel puțin un set de 12 puncte, care este maximul care poate fi acordat. „Modelul în cauză a fost detectat ca fiind neregulamentar de către partenerul de vot paneuropean...
08:10
Serghei Afanasenco, președintele Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, părăsește fracțiunea. Acesta a invocat mai multe motive, printre careThe post ULTIMA ORĂ: A părăsit fracțiunea PSRM appeared first on Omniapres.
08:01
Adjunctul unității Azov: ”Suntem închiși în incinta uzinei Azovstal. Are loc o anumită operațiune” Adjunctul comandantului din oțelăria Azovstal anunță,The post VIDEO. Un nou mesaj misterios de la unul dintre luptătorii rămași în Azovstal appeared first on Omniapres.
06:31
Liderii mondiali trebuie să devină mai obişnuiţi cu lupta împotriva presiunilor inflaţioniste, a declarat directorul general al Fondului Monetar Internaţional,The post FMI avertizează: Cred că trebuie să devenim mai obişnuiţi cu inflaţia, ar putea să nu fie ultimul şoc appeared first on Omniapres.
05:51
SUA își propune să înarmeze Ucraina cu rachete antinavă avansate pentru a lupta împotriva blocadei ruse Casa Albă intenționează săThe post SUA își propune să înarmeze Ucraina appeared first on Omniapres.
04:50
Aleksandr Lukaşenko declară că Belarusia a achiziţionat din Rusia sisteme de apărare antiaeriană S-400 şi rachete Iskander. Belarusul este principalulThe post Belarusul a cumpărat sisteme antiaeriene S-400 şi rachete Iskander din Rusia appeared first on Omniapres.
19 mai 2022
16:20
Ion Chicu, fostul prim-ministru a venit cu un comentariu la explicația Nataliei Gavrilița despre inflația în Republica Moldova și Ucraina.The post Ion Chicu: Bugetul Președinției, Parlamentului și Cancelariei de Stat sunt cu 41% mai mare decât cel de anul trecut appeared first on Omniapres.
12:40
​Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a declarat joi că nu este în favoarea unei aderări „pe scurtătură” a Ucrainei la UniuneaThe post ULTIMA ORĂ: Olaf Scholz nu vrea ca Ucraina să intre în Uniunea Europeană appeared first on Omniapres.
10:10
Rusia a publicat în premieră pe reţelele sociale imagini care surprind momentul în care o dronă kamikaze a armatei ruseThe post Momentul în care o dronă kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor appeared first on Omniapres.
09:30
Fostul președinte al SUA, George W. Bush, a descris în mod eronat invazia Irakului drept „brutală” și „nejustificată”, înainte deThe post VIDEO: George W. Bush a încurcat … planeta: „O invazie total nejustificată a Irakului…vreau să spun a Ucrainei” appeared first on Omniapres.
07:50
Rusia crede că a evitat o criză financiară, pe măsură ce rubla se apreciază, iar datele economice se îmbunătăţesc, darThe post Goldman Sachs: Economia rusă continuă să se redreseze. Inflaţia încetineşte, rubla se apreciază, iar Moscova speră să evite criza financiară appeared first on Omniapres.
06:10
Inflaţia din Marea Britanie a atins în aprilie 9%, un maxim al ultimilor 40 de ani, alimentară de creşterea puternicăThe post Inflaţia din Marea Britanie a atins în aprilie 9%, un maxim al ultimilor 40 de ani appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.