Cine va răspunde pentru tragedia din parcul Alunelul – Reacția Ministerului Mediului

DosarMedia, 14 mai 2022 20:20

O fetiță de numai doi anișori a decedat pe patul de spital după ce în dimineața zilei de 14 mai, Articolul Cine va răspunde pentru tragedia din parcul Alunelul – Reacția Ministerului Mediului apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Acum 2 ore
19:40
Fostul președinte, Igor Dodon, s-a trezit în această dimineață cu procurorii și ofițerii SIS la ușă, care au făcut percheziții Articolul După 11 ore de percheziții, Dodon va înnopta în izolator – Procurorii au găsit peste jumătate de milion de lei și și zeci de mii de euro apare prima dată în Dosar Media.
Acum 8 ore
13:40
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a venit cu o reacție la perchezițiile efectuate la domiciliul fostului președinte, Igor Articolul ”Suntem alarmați” – Reacția Moscovei la reținerea lui Dodon: ”Dorim să fim siguri că toate drepturile legale vor fi respectate” apare prima dată în Dosar Media.
Acum 12 ore
11:20
Fostul președinte Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore în urma perchezițiilor desfășurate în această dimineață. Procurorul general Articolul ”De râs și plâns” – Cumnatul lui Dodon, reținut pentru că mânca o recipisă apare prima dată în Dosar Media.
10:30
Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore, chiar în timp ce colegii săi, la sediul Blocului Comuniștilor și Articolul FLASH// Dodon a fost reținut pentru 72 de ore – Socialiștii fac apel către Maia Sandu apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Ultimă oră! Socialiștii și comuniștii sar în apărarea lui Dodon? Briefing de presă la sediul BCS Articolul Ultimă oră! Prima reacție a socialiștilor și comuniștilor, ce spun despre Igor Dodon -Briefing de presă la sediul BCS apare prima dată în Dosar Media.
09:20
Percheziții și la oficiul lui Igor Dodon: Legături suspecte cu ”Delovaia Rossia” și fiul fostului procuror general din Rusia, Iuri Articolul Percheziții și la oficiul lui Igor Dodon: Legături suspecte cu ”Delovaia Rossia” și fiul fostului procuror general din Rusia, Iuri Ceaika apare prima dată în Dosar Media.
09:11
VIDEO// Ce se întâmplă în aceste momente acasă la Igor Dodon: Procurori, ofițeri SIS și avocații fostului președinte sunt la Articolul VIDEO// Ce se întâmplă în aceste momente acasă la Igor Dodon: Procurori, ofițeri SIS și avocații fostului președinte sunt la fața locului apare prima dată în Dosar Media.
08:40
Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 24 mai, un curs valutar de 19,16 lei pentru un dolar și Articolul Valoare euro continuă să crească – Ce se întâmplă cu cursul valutar astăzi apare prima dată în Dosar Media.
08:20
Fostul președinte al țării, Igor Dodon, s-a pomenit în această dimineață cu procurorii la ușă. Potrivit Marianei Cherpec, purtătoarea de Articolul Igor Dodon, bănuit de trădare de patrie și îmbogățire ilicită – Riscă mulți ani de pușcărie, dacă va fi găsit vinovat apare prima dată în Dosar Media.
08:20
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, recunoaște în premieră că vor avea loc remanieri guvernamentale, ele chiar sunt necesare, spune șeful Legislativului Articolul ”Trebuie să se pună niște întrebări” – Grosu anunță că vor fi remanieri guvernamentale, iar Gavrilița va face marele anunț apare prima dată în Dosar Media.
Acum 24 ore
08:10
Percheziții la domiciliul ex-președintelui țării, Igor Dodon. Fostul șef de stat s-a pomenit cu procurorii la ușă. Din primele informații Articolul Ultima oră! Percheziții acasă la Igor Dodon – Este vizat în dosarul ”KULIOK” apare prima dată în Dosar Media.
08:00
Percheziții la domiciliul ex-președintelui țării, Igor Dodon. Fostul șef de stat s-a pomenit cu procurorii la ușă. Din primele informații Articolul FLASH// Percheziții acasă la Igor Dodon – Ce caută procurorii apare prima dată în Dosar Media.
08:00
Purtătorul de cuvânt al MAE rus, Maria Zaharova consideră reacția Maiei Sandu la felicitarea adresată de către Vladimir Putin cu Articolul ”Inadecvată”! Maia Sandu l-a supărat pe Putin – Reacția purtătoarei de cuvânt de la MAE rus, Maria Zaharova apare prima dată în Dosar Media.
07:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru astăzu, 24 mai, cer noros pe întreg teritoriul țării. La Briceni şi Soroca vor Articolul Prognoza meteo: Cer noros și maxime de 25 de grade Celsius apare prima dată în Dosar Media.
07:30
41 de grădinițe din Capitală inclusiv 5 din suburbii își vor suspenda parțial activitatea pe perioada de vară, în legătură cu Articolul Mai multe grădinițe din Chișinău și suburbii vor fi închise vara apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
20:31
Președintele Comisiei Juridice, Numiri și imunități, Olesea Stamate, a fost întrebată ce părere are despre candidatura Veronicăi Dragalin, la șefia Articolul Cine este Veronica Dragalin, noua șefă de la Procuratura Anticorupție: Ce spun despre ea Stamate și Stoianoglo apare prima dată în Dosar Media.
20:10
Președintele Comisiei Juridice, Numiri și imunități, Olesea Stamate, a comentat decizia de astăzi a Consiliului Superior al Procurorilor, care a Articolul ”Urmează a fi semnat decretul” – Olesea Stamate e sigură că Stoianglo nu mai revine în funcția de procuror general apare prima dată în Dosar Media.
19:31
Filip Kirkorov vine în Moldova, la invitația lui Ilan Șor: Va cânta pe scena de la Bălți. Anunțul a fost Articolul Filip Kirkorov vine în Moldova, la invitația lui Ilan Șor: Va cânta pe scena de la Bălți apare prima dată în Dosar Media.
19:01
Compania americană Starbucks a anunțat, luni, că părăsește Rusia și piața din această țară după 15 ani de prezență, alăturându-se McDonald’s, Articolul Starbucks își închide toate cafenelele din Rusia: Peste 2000 de ruși vor deveni șomeri – Compania le promite salarii pentru câteva luni apare prima dată în Dosar Media.
18:30
Elon Musk, cel mai bogat om din lume, fondator și CEO al Tesla, a pierdut 10 miliarde de dolari într-o Articolul Elon Musk a pierdut 10 miliarde de dolari într-o singură zi – Ce acuzații i se aduc apare prima dată în Dosar Media.
18:20
AC Milan a câștigat titlul în Serie A după o pauză de 11 ani și a egalat-o pe Inter la Articolul Medalia lui Stefano Pioli a fost furată după ce AC Milan a câștigat Scudetto apare prima dată în Dosar Media.
18:10
Sunt sau nu cazuri de variolă a maimuței în Moldova: Ce spune Ministerul Sănătății.Ministerul Sănătății anunță că în Republica Moldova Articolul Sunt sau nu cazuri de variolă a maimuței în Moldova: Ce spune Ministerul Sănătății apare prima dată în Dosar Media.
17:10
Moscova acuză Chișinăul de ”represiunea directă împotriva presei și jurnaliştilor ruși”, Declarația a fost făcută de președintele unei comisii din Articolul Moscova acuză Chișinăul de ”represiunea directă împotriva presei și jurnaliştilor ruși” apare prima dată în Dosar Media.
16:50
Președinta țării, Maia Sandu, își va sărbători mâine, 24 mai, ziua de naștere. Șefa statului împlinește 50 de ani. Aceasta Articolul Maia Sandu împlinește 50 de ani – Cum își va sărbători președinta ziua de naștere apare prima dată în Dosar Media.
12:30
Irina Rimes, Surorile Osoianu și naistul Damian Drăghici „au aprins” scena de la festivalul de muzică Red Bull SoundClash din Articolul Trebuie s-o asculți! Cât de frumoasă e melodia „Lelele” interpretată de Irina Rimes și Surorile Osoianu apare prima dată în Dosar Media.
11:50
Ultima oră! Stoianoglo notat cu calificativul ”nesatisfăcător” – Va rămâne definitiv fără funcția de procuror general? Astăzi Consiliul Superior al Articolul Ultima oră! Stoianoglo notat cu calificativul ”nesatisfăcător” – Va rămâne definitiv fără funcția de procuror general? apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, a declarat cine crede că îi va lua locul în fruntea Procuraturii Generale, după ce Articolul Cine va fi noul procuror general – Răspunsul lui Stoianolgo: ”Este o greșeală foarte mare” apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:31
Partidul Socialiștilor a venit cu o reacție, după ce președintele partidului din CMC, Serghei Afanasenco a părăsit fracțiunea și a Articolul Iar dacă nu, va fi plimbat în portbagaj, filmat în vie și va avea nevoie de reabilitare psihologică? Socialiștii, mesaj către Afanasenco: ”Sunt două soluții…” apare prima dată în Dosar Media.
14:10
Mariana Durleșteanu și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății Mariana Durleșteanu, președintele partidului Legii și Articolul FLASH// Mariana Durleșteanu și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății apare prima dată în Dosar Media.
14:01
Ministerul Apărării a confirmat informația privind furtul echipamentului militar din cadrul Brigăzii 2 infanterie motorizată din Chișinău. Potrivit unui comunicat Articolul Ultimă oră! Ministerul Apărării confirmă furtul de milioane din cadrul armatei – Ar fi dispărut bocani, veste tactice, căști de protecție, uniformă militară apare prima dată în Dosar Media.
19 mai 2022
14:41
Rubla rusească continuă ascensiunea față de moneda unică europeană. În timpul tranzacționării de astăzi, EURO, a scăzut sub 62 de Articolul Rubla rusească continuă să crească față de euro apare prima dată în Dosar Media.
12:10
Imunitatea deputaților va fi exclusă în cazul infracțiunilor de corupere activă sau pasivă, trafic de influență, exces sau abuz de Articolul Ultimă oră! Votat în primă lectură: Toți deputații din Parlament să rămână fără imunitate parlamentară apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Fracțiunea comuniștilor și socialiștilor a solicitat includerea pe ordinea de zi a Parlamentului a proiectului de lege ce ține de Articolul Se cere demisia, in corpore, a conducerii ANRE – Deputat: ”Prețul benzinei ar putea ajunge la 40 de lei” apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Procurorul general interimar, Dumitru Robu este la Parlament, unde în câteva clipe urmează să înceapă ședința plenară. Despre aceasta a Articolul ORĂ! Procurorul general interimar, Dumitru Robu este la Parlament – După cine a venit? apare prima dată în Dosar Media.
09:31
Ambasada Rusiei la București a transmis miercuri că ”zvonurile și speculațiile” despre boala lui Vladimir Putin ”sunt la fel de Articolul Mesajul neașteptat al Ambasadei Rusiei la București despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin apare prima dată în Dosar Media.
09:20
Republica Moldova va transfera Ucrainei un ajutor umanitar în valoare de 67,5 milioane de lei. O astfel de decizie a Articolul DOC// Moldova va transfera Ucrainei un ajutor umanitar în valoare de 67 de milioane de lei apare prima dată în Dosar Media.
09:01
Veronica Dragalin a fost aleasă pentru funcția de șef al Procuraturii Anticorupție. Candidatura sa urmează să fie propusă spre aprobare Articolul ULTIMA ORĂ! Veronica Dragalin a fost aleasă pentru funcția de șef al Procuraturii Anticorupție apare prima dată în Dosar Media.
18 mai 2022
18:40
Procuratura Generală a decis, astăzi, să deschidă dosar penal pe cazul „culiocul”, iar fostul președinte Igor Dodon ar putea fi Articolul ULTIMĂ ORĂ! Procuratura Generală a deschis un dosar penal pe numele lui Dodon, pe faptul finanțării ilegale a PSRM de un grup criminal organizat apare prima dată în Dosar Media.
18:40
Imunitatea deputaților va fi exclusă în cazul infracțiunilor de corupere activă sau pasivă, trafic de influență, exces sau abuz de Articolul Toți deputații ar putea rămâne, mâine, fără imunitate parlamentară – Nu, nu vine procurorul general! apare prima dată în Dosar Media.
15:10
Mărimea plății compensatorii, ca măsură de susținere a salariaților cu venituri mici din sectorul bugetar, va fi majorată de la Articolul Aprobat de Guvern: Niciun bugetar nu va avea o leafă mai mică de 3500 lei apare prima dată în Dosar Media.
15:00
Socialistul Igor Dodon, care a participat pe 9 mai la marșul „Regimentul nemuritor” purtând panglica „Sfântul Gheorghe” a fost amendat. Articolul Igor Dodon recunoaște că a încălcat legea de 9 MAI și a fost amendat cu 9000 de lei apare prima dată în Dosar Media.
14:31
Cabinetul de miniștri s-a întrunit într-o nouă ședință. În debutul ședinței, prim-ministra, Natalia Gavrilița a anunțat că uleiul va fi inclus Articolul Uleiul va fi inclus în lista produselor social importante pentru care este limitat adaosul comercial apare prima dată în Dosar Media.
14:31
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat prețurile plafon la carburanți pentru mâine, 19 mai. Așadar, benzina trece pragul Articolul Benzina a trecut de 30 de lei pentru un litru – Faceți plinul azi apare prima dată în Dosar Media.
09:20
Următorul procuror general al țării ar urma să fie Veronica Dragalin, care a emigrat în Statele Unite mai mulți ani Articolul Cine este Veronica Dragalin, cea care ar putea deveni procuror general al Republicii Moldova, înlocuindu-l pe Stoianoglo apare prima dată în Dosar Media.
17 mai 2022
22:10
Comisia pentru Situații Excepționale se va convoca miercuri, 18 mai, în ședință. Pe agendă se află și subiectul care a Articolul Comisia pentru Situații Excepționale se va convoca miercuri, 18 mai, în ședință apare prima dată în Dosar Media.
18:40
Curte de Apel Chișinău a deschis calea legală pentru reînceperea urmăririi penale în privința fostului șef de stat, Igor Dodon, Articolul ULTIMĂ ORĂ! Curtea Apel îi dezleagă mâinile procurorului general interimar să intenteze un dosar penal pe numele lui Dodon, în cazul renumitului ”kuliok” apare prima dată în Dosar Media.
12:51
Comisia specială care a evaluat activitatea lui Alexandr Stoianoglo în calitate de procuror general a publicat un raport și, conform Articolul Va fi sau nu demis, mâine, procurorul general suspendat? Reacția avocaților lui Stoianoglo după raportul comisiei de evaluare apare prima dată în Dosar Media.
16 mai 2022
19:01
Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a venit cu un comentariu referitor la posibilitatea angajării răspunderii contravenționale a deputaților în contextul imunității Articolul Cei 17 deputați comuniști și socialiști, care au purtat panglica interzisă nu vor rămâne fără imunitate – Precizările ministrului Justiției apare prima dată în Dosar Media.
15:01
Eda Marcus, prezentatoarea TVR din România, cea care ar fi trebuit să anunţe punctajele României în finala Eurovision, şi care Articolul VIDEO// REACȚIA prezentatoarei din România după ce i-a fost refuzată intrarea în direct la finala Eurovision apare prima dată în Dosar Media.
14:40
McDonald’s Corporation a anunțat astăzi, 16 mai, că își retrage activitatea din Rusia după mai bine de 30 de ani Articolul McDonald’s pleacă definitiv din Rusia și vinde afacerea unei companii locale apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.