/FOTO/ Tren frigorific plin cu cadavre de soldați ruși omorâți în Ucraina, lăsat în urmă de armata lui Putin. Moscova refuză să îi revendice

TV Nord, 14 mai 2022 16:20

Un tren plin cu cadavre ale militarilor ruși morți în Ucraina a fost lăsat în urmă de trupele lui Putin Acest articol /FOTO/ Tren frigorific plin cu cadavre de soldați ruși omorâți în Ucraina, lăsat în urmă de armata lui Putin. Moscova refuză să îi revendice a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 4 ore
18:10
Procuratura Anticorupție confirmă reținerea lui Igor Dodon și a cumnatului său pentru 72 de ore. Potrivit procurorilor, s-a decis reținerea Acest articol /VIDEO/ Perchezițiile la Dodon și interpușii săi: Sume mari de bani cash, scheme de zeci de milioane, acte mâncate și probe ascunse a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:31
Membrii Partidului Politic Șor din Parlament vor vota pentru ridicarea imunității parlamentare a deputaților săi, Ilan Șor și Marina Tauber. Acest articol Fracțiunea Partidului Politic Șor va susține ridicarea imunității deputaților Șor și Tauber a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 6 ore
17:00
Anul trecut, fiecare al cincelea copil din Republica Moldova s-a născut în afara căsătoriei. Conform statutului juridic, din numărul total Acest articol /VIDEO/ „Acei copii umblă bludnici și nu au viitor”. Fiecare al cincilea copil din R.Moldova s-a născut în afara familiei, anul trecut a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:00
Lituania, Slovacia, Letonia și Estonia vor cere marți confiscarea activelor rusești înghețate de Uniunea Europeană pentru a finanța reconstrucția Ucrainei Acest articol Patru țări UE cer utilizarea activelor rusești pentru reconstrucția Ucrainei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Timp de trei ani a mers spre un scop bine determinat până când și-a văzut visul îndeplinit. Familia Tofan din Acest articol /VIDEO/ Trei ani pentru un scop. La Bilicenii Vechi a fost amenajat un parc fotovoltaic a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Aproximativ jumătate de milion de lei și zeci de mii de euro ar fi fost găsite de procurori până la Acest articol Zeci de mii de euro și jumătate de milion de lei. Ce au găsit procurorii la Dodon acasă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Un minor de 17 ani din raionul Soroca este cercetat penal, după ce a jefuit în plină stradă un bărbat. Acest articol A jefuit un bărbat în plină stradă. Minor din raionul Soroca, reținut a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 8 ore
15:00
Mai multe imagini din satelit din portul Sevastopol surprind mai multe nave rusești care sunt încărcate cu cereale ucrainene în Crimeea, scrie CNN. Acest articol Imagini din satelit. Rușii ar fi furat cerealele Ucrainei, în portul Sevastopol a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Până la vacanța de vară a mai rămas doar o săptămână. Fiind cea mai lungă și cea mai așteptată de Acest articol /VIDEO/ Reguli de siguranță și distracție pentru elevii din Pelinia. Ce sfaturi au primit aceștia de la polițiști a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 12 ore
12:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru mâine, 25 mai o nouă scumpire a prețurilor maximale de comercializare Acest articol /VIDEO/ Tendința se menține. Motorina și benzina se scumpesc din nou a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:20
În Mariupol, au interzis îngropare celor decedați în curțile clădirilor cu mai multe etaje. Situația epidemiologică s-a agravat, în raza Acest articol /FOTO/ Aproape 200 de cadavre pe jumătate descompuse au fost găsite sub dărâmături într-un subsol din Mariupol a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Oleg Melniciuc, primul judecător trimis în instanță pentru îmbogățire ilicită și fals în acte, a fost suspendat din funcție. Hotărârea Acest articol CSM a decis suspendarea din funcție a magistratului Oleg Melniciuc a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Membrii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova consideră că reținerea fostului președinte, Igor Dodon, este un „cadou politic” pentru Maia Sandu, Acest articol Reacția PSRM la reținerea lui Dodon: „Este un cadou politic de ziua Maiei Sandu” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Președintele de onoare al PSRM și fostul președinte al R.Moldova, Igor Dodon, a fost reținut pentru 72 de ore, susțin Acest articol /ULTIMA ORĂ/ Igor Dodon, reținut pentru 72 de ore a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Președintele Parlamentului Igor Grosu susține că Republica Moldova ar putea accepta livrarea de armament NATO. Potrivit oficialului, principala condiție este Acest articol Igor Grosu despre condițiile în care NATO ne-ar putea livra armament: „Într-un cadru civilizat, transparent și democratic” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:00
Moscova se va concentra pe dezvoltarea relațiilor cu China, a declarat luni ministrul rus de externe Serghei Lavrov. Șeful diplomației Acest articol Lavrov susține că Rusia se va concentra pe relațiile cu China a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
Liderul partidului de guvernare, Igor Grosu, recunoaște că unele domenii din Executiv sunt sub așteptările cetățenilor și ale deputaților. Șeful Acest articol Igor Grosu despre remanierile guvernamentale: trebuie să asistăm și la un asemenea exercițiu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
08:00
Deputatul PAS Radu Marian spune că potrivit unor calcule, prețul la ulei nu ar trebui să depășească 35 de lei. Acest articol Radu Marian, despre prețul la ulei: „Nu ar trebui să fie mai mare de 35 de lei” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS), ai Centrului Național Anticorupție (CNA), în comun cu procurorii anticorupție, au descins cu Acest articol Percheziții la fostul președinte Igor Dodon: Ex-liderul PSRM este bănuit de trădare de patrie, corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului de către o organizație criminală și îmbogățire ilicită a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:50
Șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău spune că, deocamdată, nu există pericole la adresa securității Republicii Moldova. Potrivit diplomatului, opinia Acest articol Janis Mazeiks: „Nu există pericole pentru securitatea imediată a Republicii Moldova” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
23 mai 2022
22:20
Se întorcea din Heciul Vechi fără să intuiască că merge pe ultimul său drum. Un tânăr de 29 de a Acest articol /VIDEO/ „L-ar fi confundat cu un animal”. Noi detalii în cazul tânărului omorât la Sîngerei. Prin zonă mișună des braconierii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
17:00
Un tânăr de 24 de ani, originar din Ceadîr-Lunga, Republica Moldova și-ar fi pierdut viața în războiul din Ucraina. Militarul Acest articol /FOTO/ Un tânăr din R.Moldova, mort în războiul din Ucraina. Militarul ar fi luptat împreună cu soldații ruși a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:00
„Respectarea neutralității este baza cooperării cu NATO” – așa reacționează Ministerul de Externe de la Chișinău la declarațiile șefei diplomației Acest articol MAEIE, despre declarația britanicilor și îngrijorarea rușilor: „Respectarea neutralității este baza cooperării cu NATO” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Guvernul polonez a reziliat un acord pe care îl are de 30 de ani cu Rusia cu privire la aprovizionarea Acest articol Polonia renunță la acordul pe care-l are de 30 de ani cu Rusia privind gazele naturale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Moneda are două fețe. Dacă ieri, de hramul orașului Bălți, în localitate totul era lustruit, astăzi străzile au fost împânzite Acest articol /VIDEO/ Moneda are două fețe. A două zi de hram, orașul Bălți, împânzit de gunoi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:20
e-Sănătate, e-Educație și e-Justiție. Toate aceste domenii sunt prioritare pentru Guvernul Republicii Moldova care și-a propus în următorii ani să Acest articol /VIDEO/ Dosar electronic al pacientului și modalități de studiere online. Mai multe servicii publice vor fi digitalizate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Primul soldat rus judecat pentru crime de război în Ucraina a fost condamnat la închisoare pe viață, scrie The Guardian, citat Acest articol Închisoare pe viață pentru soldatul rus acuzat de crime de război a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Ministerul de Externe Rus a declarat că planurile de furnizare de armament NATO din partea Marii Britanii către Republica Moldova Acest articol Intenția Regatului Unit de a trimite arme în R.Moldova „ridică întrebări” la Moscova. „Vom urmări reacția Chișinăului” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
Cadavrul unui tânăr a fost găsit în această dimineață împușcat în cap într-o pădure din Sîngerei, scrie deschide.md. Preliminar, s-a Acest articol FOTO // Bărbat ucis dintr-o armă cu lunetă, într-o pădure din Sîngerei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
Declarația comună a Comisiei politică externă și integrare europeană și Comisiei juridice, numiri şi imunităţi din Parlamentul Republicii Moldova și, Acest articol Comisiile din Parlamentele de la Chișinău și București și-au exprimat susținerea politică pentru organizarea unei reuniuni comune a celor două parlamente a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
Se pregătește un concert „de zile mari” la Bălți. Pe 5 iunie în oraș va fi organizat un concert la Acest articol „Pentru a vă colora așteptarea”. Ilan Șor îl aduce pe Filip Kirkorov în fața bălțenilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova (ANRE) a stabilit pentru 24 mai, noi prețuri la combustibil. Astfel, Acest articol Benzina se scumpește din nou, iar motorina se ieftinește cu 2 bani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:20
Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a votat raportul Comisiei de evaluare a performanțelor procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo. Acestuia i-a Acest articol CSP acordă calificativul „nesatisfăcător” activității lui Stoianoglo și propune demiterea acestuia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:40
Parlamentul Republicii Moldova împlinește, 31 de ani. Cu ocazia aniversării, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a menționat că parlamentarii au datoria Acest articol Parlamentul Republicii Moldova împlinește 31 de ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Belgia a introdus carantină obligatorie de 21 de zile pentru pacienţii infectaţi cu variola maimuţei. Este prima ţară care a Acest articol Prima ţară care a introdus carantină obligatorie pentru pacienţii infectaţi cu variola maimuţei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Consumau droguri în clădiri părăsite. Este vorba despre trei tineri cu vârste de 18, 19 și 21 de ani din Acest articol /FOTO/ Consumau droguri în clădiri părăsite. Trei tineri din raionul Ocnița, reținuți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
În perioada 16 – 22 mai 2021, polițiștii de frontieră au notificat 179 de evenimente, cu documentarea a 217 de Acest articol Încălcările depistate săptămâna trecută la frontiera de stat. 73 de mijloace de transport au primit refuz de a intra în țară a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Alarmă falsă cu bombă la Inspectoratul de Poliție și Spitalul Raional Soroca. În jurul orei 21:40, un bărbat a telefonat Acest articol Alarmă falsă cu bombă la Inspectoratul de Poliție și Spitalul Raional Soroca. Făptașul deja a fost reținut a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
Peste 200 de oi au murit într-un incendiu produs, duminică după-amiază, pe raza localităţii Tocileni din judeţul Botoşani, au anunţat Acest articol Botoșani: Peste 200 de oi au ars într-un incendiu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Premierul britanic Boris Johnson le-a scris copiilor din Ucraina o scrisoare. El a subliniat că crede în victorie și i-a Acest articol Boris Johnson a transmis o scrisoare copiilor din Ucraina: „Nu îmi pot imagina cât de greu vă este” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Numărul populației Rep. Moldova descrește anual cu 40 – 50 de mii de persoane în ultimii ani, ceea ce înseamnă Acest articol Numărul populației Republicii Moldova descrește anual cu 40 – 50 de mii de persoane în ultimii ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:40
Consilierul socialist din comuna Dereneu, raionul Călăraşi, Nicolae Spînu, riscă să facă ani grei de închisoare, fiind învinuit că l-a Acest articol /VIDEO/ Consilier socialist, pe banca acuzaţilor: Procurorii cer detenţie pe viaţă pentru omor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:40
Bijuterii, presupuse a fi din aur, argint și platină, monede, decorații, ceasuri, toate nedeclarate organului vamal, au fost descoperite de Acest articol /FOTO/ O ucraineancă a încercat să ajungă în Spania cu un număr impunător de bijuterii și metale prețioane nedeclarate. A fost depistată de vameșii de la Sculeni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Prezentatoarele principalelor canale de televiziune afgane au apărut în cele din urmă pe post cu chipul acoperit duminică, la o Acest articol Prezentatoarele TV din Afganistan au cedat în fața talibanilor și au apărut pe post cu fețele acoperite a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Fenomen neobișnuit în statul american Colorado, unde a nins în luna mai. Aproximativ 100 de mii de americani au rămas Acest articol /FOTO/ Fenomen neobișnuit în Colorado, SUA. Ninsori și temperaturi care au scăzut de la 30 de grade Celsius până la limita înghețului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Sportivele Daniela Cociu și Maria Olărașu au cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de canoe de la Racice pe Acest articol Sportivele Daniela Cociu și Maria Olărașu au obținut medalia de bronz la Cupa Mondială de canoe a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Moscova analizează posiblitatea de a elibera luptători ucraineni capturați la combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol în schimbul lui Viktor Medvedciuk, Acest articol /FOTO/ Moscova e gata să elibereze luptători de la Azovstal în schimbul unui prieten de a lui Putin a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Coreea de Nord a raportat sâmbătă, pentru a 5-a zi la rând, peste 200.000 de noi pacienți care suferă de Acest articol Țara care se îndreaptă spre un dezastru provocat de COVID. E mobilizată armata pentru a lupta cu virusul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Pe 22 mai, în 94 de localități din Republica Moldova se sărbătorește hramul. În acest context, oamenii legii anunță că Acest articol În 94 de localități din țară se sărbătorește Hramul, inclusiv la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
21 mai 2022
18:10
Al doilea lot de ajutor umanitar pentru Ucraina a fost transmis astăzi de Guvernul Republicii Moldova. Opt camioane cu produse Acest articol Moldova a transmis Ucrainei un nou lot de ajutor umanitar a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.