/VIDEO/ Accident nocturn în sectorul botanica al capitalei

Echipa, 14 mai 2022 14:40

Impact violent în sectorul botanica al capitalei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 30 minute
17:10
Furturile din locuință sunt la ordinea zilei. Hoții pătrund în case străine și fură, de obicei, tot ce găsesc de preț.
17:00
Tot mai multe tentative de transport ilegal a valutei peste hotare sunt înregistrate în posturile vamale din țară. Unul din cele mai recente cazuri a avut loc la Leușeni, în data de 17 mai.
Acum 2 ore
15:41
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie R. Moldova care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu obţinuse niciodată dreptul de a conduce vehicule.
Acum 4 ore
13:50
Ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu cei ai Direcției Generale Urmărire Penală, sub conducerea procurorilor Procuraturii UTA Găgăuzia, în baza materialelor și informației preliminare deținute, au documentat acțiunile pretins ilegale ale unor persoane care ar pune în circulație ilegal substanțe narcotice în proporții mari, în scop de înstrăinare, pe teritoriul raionului Comrat.
Acum 6 ore
13:01
Un bărbat de 36 de ani, originar din raionul Soroca, a fost reținut pentru 72 de ore și cercetat penal pentru comiterea unui furt în proporții deosebit de mari.
12:40
De râs și de plâns. O șoferiță ar fi lovit cu partea din spate a mașinii un banner publicitar fără să observe și se deplasa cu el atârnat de bariera de protecție de automobil.
12:20
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor informează consumatorii că, în urma notificării sistemului de alertă european în domeniul alimentar RASFF 2022.2901, cu privire la produs neconform de lapte praf: ”Amestec de lapte praf cu prebiotici pentru copii – de la naștere, cu pregătire rapidă”, lot. L02.05.2022 și L28.04.2022, valabile până la 12.10.2023, exportator: P.W. Proszki Mleczne, […]
12:10
Polițiștii Direcției investigații complexe a INI, în comun cu Procuratura mun. Chișinău, sediul Centru, începând cu luna august a anului precedent, au documentat acțiunile ilegale ale unui grup de persoane care, urmărind scopul obținerii unui profit ilicit, ar fi confecționat și vândut mai multe documente oficiale false.
11:40
Acum 8 ore
11:20
Procuratura Anticorupție, Oficiul Sud informează că, la 18 mai 2022 a expediat în instanța de judecată, cauza penală de învinuire a unui bărbat, în vârstă de 32 ani, originar din Cahul, care este învinuit de comiterea a patru capete de acuzare de escrocherie, săvârșită în proporții deosebit de mari (art.190 alin.(5) din Codul penal) și două capete de acuzare de falsificare a actelor oficiale (art.361 alin.(2) din Codul penal).
10:50
Doi frați de 30 de ani, originari din mun. Bălți sunt suspectați de omorul unui bărbat. Aceștia sunt reținuți pe un termen de 72 de ore.
10:01
Salvatorii din raionul Ungheni au intervenit pentru a salva două vulpi de la înec. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de ieri, la ora 13:30 în apropierea satului Grozasca.
09:50
Oamenii legii au reținut patru membri ai unui grup criminal specializat în contrabanda și comercializarea drogurilor.
09:40
O persoană necunoscută a anunțat în această dimineață despre prezența unui obiect explozibil în incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.
Acum 12 ore
09:20
În data de 19 mai, în jurul orei 16.00, polițiștii au recepționat un apel de la Spitalul Clinic Municipal “Sfânta Treime” din capitală, precum că un bărbat de 63 de ani ar fi fost rănit de un individ agresiv.
Acum 24 ore
18:40
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a trimis pe banca acuzaților doi directori de companii din Bălți, învinuiți de prejudicierea clienților cu peste 1,5 milioane lei, la cumpărarea semințelor de porumb și la vânzarea semințelor de floarea soarelui.
Ieri
17:01
Coliziune violentă, în centrul orașului Soroca. Două mașini s-au tamponat frontal. Coliziunea a avut loc în seara de 18 mai, în intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Decebal.
16:30
Mai multe tablouri, care ar putea avea valoare culturală au fost depistate de vameși într-un autocar ce revenea din Portugalia. Totul a avut loc în postul vamal Leușeni.
15:50
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie R. Moldova care a fost depistat conducând un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.
15:50
O biciclistă a fost surprinsă cum se izbește într-un microbuz marfar și cade jos. Totul a avut loc în dimineața de 19 mai, în jurul orei 07.15, pe Bulevardul Traian din sectorul Botanica al capitalei.
14:20
Un bărbat de 26 de ani, originar din raionul Briceni, a fost reținut fiind suspectat de furtul mai multor biciclete din scara blocurilor de locuit amplasate în sectorul Buiucani al capitalei.
13:30
O funcționară din cadrul Agenției Servicii Publice și o femeie din Tighina au fost reținute de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, cu puțin timp în urmă, fiind bănuite de fals în acte publice și fals informațional. Acestea sunt cercetate pentru organizarea unei scheme, prin care ar fi acordat acte de identitate moldovenești false unor cetățeni străini.
13:20
Ofițerii Direcției Antidrog ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu cei ai Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au reținut doi bărbați, care urmau să primească captura de două kilograme de droguri de la femeia, care încercase să le introducă în Moldova, în data de 13 mai curent.
12:10
Cadavrul unui bărbat a fost găsit în stare de putrefacție în propriul apartament. Descoperirea macabră a avut loc ieri-seara, în jurul orei 17:00, într-un apartament de pe strada Doina, din sectorul Rîșcani al capitalei.
11:50
Cadavrele a două persoane au fost găsite fără suflare într-o casă cuprinsă de flăcări. Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:00, în localitatea Copanca, din raionul Căușeni.
11:31
Un grup de persoane s-au luat la bătaie chiar într-o cafenea din orașul Sîngerei. Incidentul s-a produs în seara de 11 mai, în jurul orei 23.20.
10:40
S-au pornit în Ucraina, dar au ajuns în custodia Biroului Migrație și Azil. Este vorba despre trei cetățeni ai Turciei, prinși în zona de frontieră în momentul când încercat să ajungă în țara vecină.
09:50
Clipe de coșmar pentru părinții unei fetițe de șapte ani din capitală. Aceasta a dispărut în data de 18 mai, în jurul orei 13.00, de la școală în cartierul Telecentru.
18 mai 2022
17:50
Fum, foc și panică în centrul capitalei. Un șopron dintr-o gospodărie a luat foc, iar flăcările și nourul uriaș de fum puteau fi zărite de la sute de metri distanță.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:20
Coliziune fatală, la Căușeni. Un bărbat de 59 e ani a fost găsit mort în stradă după ce a derapat cu motocicleta de pe traseu.
14:00
În Volîn, Ucraina a fost contracarată o tentativă de contrabanda cu droguri în valoare de aproape 400 de mii de dolari.
11:50
Departamentul antifraudă și conformare al Serviciului Vamal de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, și Serviciul de Informații și Securitate au pus în executare în data de 17 mai curent mandate de percheziții în municipiul Chișinău și în afară, într-un dosar de contrabandă cu țigări.
11:40
Doi bărbați din orașul Șoldănești, cu vârstele de 37 și, respectiv, 41 de ani, verișori, au fost reținuți fiind suspectați de furt.
11:11
Doi angajați ai Inspectoratului Național de Securitate Publică și un intermediar au fost documentați de către CNA și procurorii anticorupție într-un caz de corupere pasivă. Aceștia ar fi pretins de la un șofer 400 de euro pentru a nu-i ridica automobilul, aflat în urmărire.
10:40
Ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratul Național de Investigații, de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au destructurat activitatea unui grup infracțional organizat, care estorcau bani de la șoferi de microbuze care circulă pe rute internaționale.
10:00
Ofițerii CNA și procurorii anticorupție anunță despre terminarea urmăririi penale în dosarul ce vizează doi inspectori ai Agenției pentru Protecția Consumatorului și Supravegherea Pieței (APCSP), reținuți în decembrie 2021 pentru acte de corupere. Aceștia sunt învinuiți de corupere pasivă, manifestată prin pretinderea, acceptarea și primirea bunurilor, ce nu li se cuvin, pentru a nu-și îndeplini atribuțiile funcționale.
17 mai 2022
16:40
Departamentul antifraudă și conformare al Serviciului Vamal sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și în comun cu Serviciul de Informații și Securitate au pus în executare astăzi, 17 mai 2022, mandate de percheziții în municipiul Chișinău și în afară, într-un dosar de contrabandă cu țigări.
16:21
Percheziții inopinate în penitenciarul nr.8 din Bender. Angajații instituției au verificat, în data de 17 mai, locurile de trai ale deținuților, în vederea depistării obiectelor şi substanțelor interzise.
16:01
Doi tineri au fost prinși în vamă cu 41.000 de dolari nedeclarați. Suspecții se îndreptau spre UE.
15:10
La 15 mai, polițiștii din Hîncești au fost sesizați de un bărbat de 63 de ani, din localitatea Mingir, care a declarat că, pe parcursul nopții, 5 minori au pătruns în locuința lui, l-au amenințat cu un cuțit, l-au agresat fizic și i-au sustras 8000 de lei.
15:00
În doar 15 zile ale lunii mai, polițiștii INSP au depistat 242 de conducători auto în stare de ebrietate la volan, dintre care 154 în stare avansată.
14:31
Incendiu devastator în centrul țării. O familie din raionul Strășeni a rămas fără acoperiș deasupra capului.
14:10
Ofițerii de investigații ai Inspectoratul Național de Investigații, de comun cu cei ai Direcției Generală Urmărire Penală a IGP și procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au finalizat urmărirea penală în privința organizatorului unui grup criminal specializat în vânzarea marijuanei.
14:01
Un tânăr de 23 de ani, domiciliat în raionul Rezina, a fost reținut de polițiștii din capitală, fiind suspectat de comiterea unui jaf săvârșit în stradă.
13:01
S-a pornit în Germania cu documente false. Un moldovean de 33 e ani a fost întors din drum de polițiștii de frontieră.
12:30
Un polițist de frontieră în stare de ebrietate a luat la palme o polițistă care a intervenit la o chemare, dar și i-a stricat telefonul. Polițistul de frontieră bătăuș a sărit cu pumnii și la un echipaj de poliție al IP Hîncești, dar și a deteriorat un Duster al poliției. Incidentul a avut loc în seara zilei de Duminică, 15 Mai, în jurul orei 20:06, în localitatea Crasnoarmeiscoie, din raionul Hîncești.
11:40
Intoxicații, patologii cardiace și respiratorii, dar și traumatisme suferite în accidente.
11:30
Încălcările la vamă sunt la Ordinea Zilei. Ofițerii vamali au contracarat încă 5 tentative de transport ilegal de bunuri.
11:20
Accident bizar, la Porțile Orașului. Un troleibuz s-a tamponat cu un taxi, iar în rezultat portierele ambelor vehicule au fost avariate.
11:10
Sobe exploatate necorespunzător, fumatul în locuințe și folosirea utilajelor tehnice defecte. Sunt doar unele dintre cauzele care au dus la izbucnirea incendiilor pe teritoriul țării în primele patru luni ale acestui an.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.