(foto) Știai că METRO are mai multe mărci proprii? Ce produse și articole de calitate garantată poți găsi în rețeaua de magazine?

#diez, 14 mai 2022 12:15

În cele trei magazine din cadrul rețelei, METRO Moldova oferă clienților săi o gamă de peste 25 000 de articole și produse de cea mai înaltă calitate. Chiar dacă ești client(ă) fidel(ă) al/a magazinelor, probabil ar putea să fie o noutate pentru tine faptul că METRO dispune și de o serie de mărci proprii dintre cele mai diverse categorii. În cadrul acestui articol, îți vom face cunoștință cu mărcile proprii ale METRO și îți vom prezenta opțiunile disponibile din fiecare categorie de produse. Сообщение (foto) Știai că METRO are mai multe mărci proprii? Ce produse și articole de calitate garantată poți găsi în rețeaua de magazine? появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 10 minute
15:45
Primul Centru regional de asistență integrată a copiilor victime sau martori ai infracțiunilor, de tip Barnahus, a fost inaugurat astăzi în mun. Bălți, unind, sub același acoperiș, servicii din trei domenii – social, juridic și medical, pentru a le acorda, astfel, copiilor un nivel sporit de protecție pe durata procesului de urmărire penală. Noul centru va deservi întreaga regiune de nord a republicii, atât mun. Bălți, cât și cele 11 raioane, în total 571 de localități. Сообщение Primul Centru regional de asistență a copiilor care au fost victimele sau martorii infracțiunilor, a fost deschis la Bălți появились сначала на #diez.
Acum 30 minute
15:30
La Paris era o sâmbătă caldă de mai, o zi pe care am intitulat-o „explozie de culori”. Iar în doar o oră și 30 de minute eram la destinația propusă. Ajunsesem într-un sătuc autentic construit în maniera provinciilor din sudul Franței. Odată ajunsă la Giverny, aveam impresia că fotografiez, pup și îmbrățișez cu ochii tot ce mă înconjoară. Era un sentiment pe care nu-l trăisem de ceva timp. Era străin de drag și înspăimântător de cald. Eram la casa lui Monet, pictorul pe care în cunoscusem mai întâi în cărțile de istorie a artei, apoi la Muzeul Orangerie din Paris. Сообщение (foto) Cea mai colorată experiență artistică. #diez, la casa și grădina lui Claude Monet de la Giverny появились сначала на #diez.
Acum o oră
15:00
Pe 22 mai, la ora 17.30, Teatrul Național Eugene Ionesco te invită la comedia „Fiți sănătos, domnule”, de Pierre Chesnot. Prețul biletelor variază între 100 și 800 de lei. Сообщение Teatrul Național „Eugene Ionesco” te invită la comedia marca Petru Vutcărău „Fiți sănătos, domnule” появились сначала на #diez.
15:00
Orașul Rubijne, din regiunea Lugansk „a împărtășit soarta Mariupolului”, a declarat pe Telegram șeful Administrației Militare Regionale, Serhi Haidai, menționând totodată că practic toate clădirile au fost făcute una cu pământul și că multe dintre ele nu pot fi reparate. Сообщение (foto) „Rubijne a împărtășit soarta Mariupolului.” Orașul industrial a fost distrus în totalitate появились сначала на #diez.
15:00
Peste 22 000 de cetățeni cu drept de vot din 10 localități din țară își vor putea alege primari și o nouă componență a consiliilor locale în data de 29 mai. Datele au fost prezentate de Comisia Electorală Centrală (CEC). Сообщение Peste 22 000 de cetățeni din 10 localități din țară vor putea ieși la vot în data de 29 mai появились сначала на #diez.
Acum 2 ore
14:30
Ministerul Mediului a anunțat că până la această oră, depășiri ale normelor fonului radioactiv nu au fost înregistrate. Agenția de Mediu efectuează zilnic monitoringul radioactivității mediului pe teritoriul Republicii Moldova. Сообщение Nivelul de radiație din Moldova nu înregistrează nicio creștere în urma incendiului declanșat la Cernobâl появились сначала на #diez.
Acum 4 ore
13:45
Își doresc o școală ecologică, mai prietenoasă cu mediul ambiant și care utilizează eficient resursele naturale! 100 de elevi din Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești și-au pus în practică cunoștințele și abilitățile digitale și au găsit soluții inovative care pot transforma școala tradițională într-o instituție de învățământ prietenoasă mediului ambiant! Acest lucru a fost posibil în cadrul Hackathonului: Eco-School, unde, pe parcursul anului școlar, elevii au muncit pentru a dezvolta o idee până la implementare. Inițiativa a fost lansată de proiectul „Tekwill în Fiecare Școală”, în cadrul proiectului TEKWILL, cu susținerea partenerilor externi de dezvoltare USAID și Suediei. Сообщение Soluții inovatoare pentru o școală prietenoasă mediului ambiant, create de elevii din școlile din UTA Găgăuzia появились сначала на #diez.
13:30
Parlamentul organizează Ziua Ușilor Deschise luni, 23 mai, în ziua când Legislativul împlinește 31 de ani de la înființare. Сообщение Ai fost vreodată în Parlamentul Republicii Moldova? Iată că ai ocazia să vezi sau să revezi instituția, ghidat/ă de deputați появились сначала на #diez.
13:15
Conform Round University Ranking 2022, UTM ocupă poziția 660 la nivel mondial (dintre 1150 de universități din 85 de țări) şi poziția la nivel național, fiind unica universitate din Republica Moldova prezentă în clasamentul internațional „World University Rankings”. Сообщение Universitatea Tehnică a Moldovei – unica instituție de învățământ superior din Republica Moldova prezentă în RUR World University Rankings появились сначала на #diez.
13:15
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a informat despre retragerea din comerț, în mod urgent, a unui lot de produs de lapte praf destinat copiilor. Retragerea acestuia a survenit în urma notificărilor recepționate din partea sistemului de alertă european în domeniul alimentar RASFF 2022.2901 cu privire la neconformitatea după standardele calității a acestui produs alimentar. Сообщение A fost retras din comerț un lot de lapte praf pentru copii. Cumpărătorii sunt îndemnați să-l returneze появились сначала на #diez.
13:00
O delegație din partea Ministerului Antreprenoriatului și Turismului de la București a vizitat luni, 16 mai, Victoriabank, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, cea mai mare investiție românească în Republica Moldova. Сообщение Reprezentanți ai Guvernului de la București au vizitat Victoriabank, cea mai mare investiție românească în Republica Moldova появились сначала на #diez.
13:00
Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită să participați la evenimentul cultural „ALEXANDRU COSMESCU – CENTENAR” și inaugurarea expoziției „ALEXANDRU COSMESCU – UN DESCHIZĂTOR DE DRUMURI INTELECTUALE”, consacrată jubileului de 100 de ani de la nașterea dramaturgului, poetului, prozatorului, traducătorului, ziaristului Alexandru COSMESCU, Maestru Emerit în Arte, cavaler al Ordinului Insigna de Onoare. Сообщение Bibliotaca Națională invită la expoziția dedicată împlinirii a 100 de ani de la nașterea scriitorului Alexandru Cosmescu появились сначала на #diez.
12:30
Organizatorul Eurovision Song Contest a anunțat motivul pentru care au fost anulate rezultatele voturilor acordate de juriilor naționale din șase țări - Azerbaidjan, Georgia, Polonia, România, San Marino și Muntenegru - în a doua semifinală și în finala concursului. Сообщение Eurovision a anunțat motivele din care a anulat voturile acordate de șase țări în concursului появились сначала на #diez.
12:30
Start Zilelor Învățământului Dual! Mai multe localități din țară vor găzdui evenimente dedicate învățământului profesional tehnic dual - o formă alternativă a învățământului profesional tehnic clasic. Desfășurate sub sloganul „Înveți. Muncești. Câștigi!”, târgurile specializate vor furniza toate informațiile necesare despre învățământul dual, despre oportunitățile de studii și de angajare, despre beneficiile unei meserii bine plătite, aliniate la necesitățile actuale de pe piața muncii din Republica Moldova. Сообщение Alege meseria care ți se potrivește la Ziua Învățământului Dual появились сначала на #diez.
12:00
Începând cu 20 mai 2022, Banca Națională a Moldovei (BNM) va pune în circulație, ca mijloc de plată și în scop numismatic, o monedă comemorativă consacrată aniversării celor 80 de ani de la nașterea muzicantului Mihai Dolgan. Despre asta a informat astăzi BNM. Сообщение (foto) BNM a lansat o monedă consacrată muzicantului Mihai Dolgan – fondatorul formației „Noroc” появились сначала на #diez.
Acum 6 ore
11:45
Direcția analitică a Centrului Național Anticorupție a elaborat un studiu privind profilul infractorului acuzat de fapte de corupție în anul 2021. Сообщение În 2021, mai mulți bărbați decât femei au săvârșit acte de corupție, iar cea mai mare mită oferită depășește 400 000 de lei появились сначала на #diez.
11:45
Companiile mici reprezintă coloana vertebrală a economiilor locale și necesită o atenție sporită atât din partea autorităților, cât și a partenerilor. Interconexiunea dintre actorii Ecosistemului antreprenorial local poate aduce rezultate pozitive atât pentru antreprenori, cât și pentru autoritățile publice locale. Sunt unele dintre rezultatele proiectului LOCAL BOND, prezentate în cadrul Galei Finale, organizată de GEN Moldova, pe 14 mai 2022. Сообщение GALA LOCAL BOND: Antreprenoriatul rural sustenabil este cheia unui trai decent în țară появились сначала на #diez.
10:15
Wordle e un joc care face furori de la început de 2022. A apărut inițial în engleză, iar acum există peste 350 de variante ale jocului, în 91 de versiuni bazate pe limbi reale, inclusiv dialecte istorice și regionale ale unor limbi și limbi indigene. În ianuarie 2022 a apărut și versiunea jocului în limba rusă. Echipa #diez a fost curioasă să afle care au fost toate cuvintele câștigătoare ale versiunii în limba ruse. Сообщение Lista tuturor cuvintelor câștigătoare care au fost în versiunea limbii ruse a jocului Wordle în anul 2022 появились сначала на #diez.
10:00
În jurul orei 8.38, angajații Inspectoratului de Poliție Ciocana au fost sesizați prin intermediul serviciului unic 112, despre apelul făcut de un bărbat care a comunicat că în incinta Judecătoriei Chișinău sediul Ciocana este amplasat un obiect explozibil. Сообщение Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău sediul Ciocana. Poliția se află la fața locului появились сначала на #diez.
10:00
Parlamentul a aprobat la ședința de ieri, 19 mai, completarea Registrului monumentelor ocrotite de stat cu patru obiective noi: trei clădiri din Chișinău și „Peștera lui Bechir” din Soroca. Сообщение Patru edificii cultural-istorice au fost incluse în Registrul Monumentelor Republicii Moldova ocrotite de stat появились сначала на #diez.
Acum 8 ore
09:45
Cu ocazia zilei mondiale a albinelor, Biroul Național de Statistică (BNS) a prezentat mai multe date interesante despre polenizatorii mici de flori. Așadar, mai jos puteți vedea care sunt top 6 țări exportatoare de miere în anul 2021, câte familie de albine au fost înregistrate anul trecut, dar și care este consumul mediu de miere anual al unei persoane. Сообщение O familie de albine produce aproximativ 20 kg de miere anual. Câtă miere consumă în medie anual o persoană появились сначала на #diez.
09:15
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit ieri seara, 19 mai, la Paris, cu președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron. Discuția s-a focusat pe situația de securitate din regiune în contextul războiului din Ucraina, pe dialogul bilateral și pe agenda europeană a Republicii Moldova. Сообщение Maia Sandu a avut o întrevedere la Paris cu președintele francez Emmanuel Macron появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
22:15
Astăzi este a 85-a zi de război. În acest material, vă prezentăm cele mai importante evenimente care au loc în țara vecină în legătură cu subiectul invaziei Rusiei. Vedeți mai jos noutățile care au avut loc în statul vecin pe parcursul acestei zile. Сообщение Sute de militari ucraineni din Azovstal s-au predat forțelor ruse. Cele mai importante evenimente din a 85-a zi de război появились сначала на #diez.
20:00
Un echipament sportiv elaborat în Republica Moldova a apărut în filmul documentar „Ținând respirația: Scufundare sub gheață”, lansat de Netflix la începutul lunii mai. Documentarul povestește istoria sportivei Johanna Nordblad care a stabilit un nou record mondial la scufundarea nautică cu ajutorul Lobster Neck Weight. Despre aceasta scrie Dmitri Voloșin, unul dintre creatori. Сообщение Pe Netflix a apărut un documentar despre o sportivă care a bătut un record mondial cu un echipament creat în Moldova появились сначала на #diez.
18:30
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a trimis pe banca acuzaților doi directori de companii din Bălți, învinuiți de prejudicierea clienților cu peste 1,5 milioane lei, la cumpărarea semințelor de porumb și la vânzarea semințelor de floarea soarelui. Сообщение Doi directori de companii din Bălț, trimiși în judecată. Sunt învinuiți de înșelarea clienților cu peste 1,5 milioane lei появились сначала на #diez.
17:30
Cu suportul Uniunii Europene și al Organizației Mondiale a Sănătății, Depozitul național de vaccinuri a fost modernizat conform standardelor internaționale de calitate, performanță și siguranță. Costul total al echipamentelor pentru sistemul național de stocare, distribuire și monitorizare a vaccinurilor, dar și al lucrărilor de renovare constituie circa 776 000 de euro. Сообщение Depozitul național de vaccinuri a fost modernizat conform standardelor internaționale. Au fost investite circa 776 000 de euro появились сначала на #diez.
17:15
Astăzi, 19 mai, este sărbătorită Ziua Vâșâvankăi, dedicată portului tradițional ucrainean, iar echipa #diez v-a pregătit o serie de fotografii îmbibate cu tradiție ucraineană. Сообщение (foto) Flori, ornamente și tradiție. Cum a fost sărbătorită cămașa tradițională ucraineană vâșâvanka la Chișinău появились сначала на #diez.
16:45
Municipalitatea anunță că proiectul de extindere a bulevardului Mircea cel Bătrân de la str. Dumeniuc până la str. Bucovinei este finalizat, iar în curând va fi făcută prezentare publică a acestuia. Сообщение Proiectul de extindere a bulevardului Mircea cel Bătrân este finalizat. Curând va fi prezentarea publică a acestuia появились сначала на #diez.
16:30
Biroul Național de Statistică (BNS) a prezentat datele privind activitatea turistică a agențiilor de turism în perioada ianuarie-martie 2022. În acest interval s-a înregistrat o creștere a turismului intern cu 30,4 % în comparație cu perioada similară a anului 2021. Totodată, cele mai preferate destinații ale moldovenilor peste hotarele țării sunt Egipt, Turcia și Ucraina. Сообщение Turismul intern a crescut cu 30 % de la începutul anului. Destinațiile preferate ale moldovenilor peste hotarele țării появились сначала на #diez.
16:15
Asociația Obștească „The Moldova Project”, cu sprijinul financiar al Ministerului Educaţiei şi Cercetării, demarează un proiect național menit să ofere informații și asistență adolescenților şi tinerilor aflați în situații de risc. Scopul proiectului „Oportunități de dezvoltare pentru adolescenții și tinerii social-vulnerabili din mediile rurale” este de a accelera procesul de incluziune socială, de a preveni manifestarea comportamentului delincvent sau riscant, de a combate bullying-ul. Activitățile organizate cu şi pentru tinerii din sate, vor promova modul sănătos de viață, importanța implicării în problemele din localitate, vor contribui la dezvoltarea spiritului civic. Сообщение Instruiri şi asistență psihologică pentru adolescenții și tinerii din familiile social-vulnerabile появились сначала на #diez.
Ieri
15:45
În a treia sâmbătă a lunii mai Republica Moldova marchează Ziua Sportului și a Mișcării Olimpice. Pentru că echipa maib este adepta unui stil de viață activ, susținând mișcarea, sportivii de performanță și organizarea activităților sportive în societate, alături de Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS), banca te invită să participi la „Starturi Olimpice”. Evenimentul se va desfășura pe 21 mai în Parcul Valea Morilor din capitală, iar tu ești binevenit(ă) să te alături. Сообщение Maib alături de CNOS te invită la Ziua Sportului și a Mișcării Olimpice появились сначала на #diez.
15:30
Cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor, marcată anual în data de 18 mai, la Muzeul Național de Artă al Moldovei a avut loc ceremonia de decernare a Premiilor Ministerului Culturii în domeniul muzeografiei. Сообщение Care este muzeul tău preferat? Ministerul Culturii a decernat cele mai remarcabile muzee din țară появились сначала на #diez.
15:15
Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) anunță că transportatorii vor intra din nou în grevă dacă Maia Sandu, Natalia Gavrilița și Igor Grosu nu se vor implica în soluționarea problemei lor. Сообщение Transportatorii amenință din nou cu proteste. Au trimis o petiție către președinție, guvern și parlament появились сначала на #diez.
15:15
Astăzi, 19 mai, este sărbătorită Ziua Vâșâvankăi, dedicată portului tradițional ucrainean. Сообщение Astăzi este sărbătorită Ziua Vâșâvancăi. Ce semnifică simbolurile brodate pe cămășile tradiționale ucrainene появились сначала на #diez.
15:00
Președinta Maia Sandu, și-a continuat astăzi vizita la Bruxelles, unde a avut o întrevedere cu Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene. Discuția oficialelor s-a axat pe impactul major al războiului din Ucraina asupra Republicii Moldova și a regiunii în ansamblu. Сообщение Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene появились сначала на #diez.
14:30
Asociația Promo-LEX a anunțat astăzi că, în data de 3 mai 2022, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO) a comunicat Guvernului Republicii Moldova despre o nouă cauză de încălcare a drepturilor omului. Este vorba despre cazul Virgiliei Căldărari (mama) și al lui Lilian Căldărari (fiul). Reclamanții vor fi reprezentați în fața Înaltei Curți de către avocații asociației respective. Сообщение Neglijență medicală care a rezultat în paralizie completă. CtEDO a comunicat despre acest caz guvernului появились сначала на #diez.
14:30
Prețul la benzină continuă să crească. Astfel, pentru ziua de mâine se prevăd majorări cu 13 bani. Respectiv pentru un litru de benzină șoferii vor scoate din buzunar 30,22 lei. Сообщение Prețul benzinei continuă să crească. Cât va costa litrul mâine și cum explică ANRE aceste majorări появились сначала на #diez.
14:00
Va fi îmbunătățită procedura de înregistrare a medicamentelor de uz veterinar, ceea ce va crea condiții pentru a asigura plasarea pe piața Republicii Moldova a medicamentelor de uz veterinar calitative, sigure și eficiente. Deputații au votat astăzi în parlament un proiect de lege în acest sens. Сообщение Deputații au votat un proiect de lege care prevede îmbunătățirea procedurii de înregistrare a medicamentelor de uz veterinar появились сначала на #diez.
14:00
În cazul în care ești pasionat(ă) de gătit, îți plac experimentele culinare și dorești să ai un salariu mai mult decât decent, atunci echipa delucru.md are o veste bună pentru tine: în ultima perioadă de timp există o ofertă largă de posturi vacante pentru bucătari și ajutori de bucătari. În cele ce urmează, echipa vine cu câteva sfaturi și idei, care te vor ajuta și sperăm că îți vor fi utile. Сообщение Cât de solicitată este profesia de bucătar/bucătăreasă și ce salarii poți avea появились сначала на #diez.
13:45
Consiliul de conducere al ANACEC – Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare – www.anacec.md, ca urmare a activității de evaluare externă, prin decizia nr. 22 din 28 ianuarie 2022 a eliberat „Consorțiului Universitar M-TVET”, constituit din Universitatea Tehnică a Moldovei și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, autorizare de funcționare provizorie a programului de master „Pedagogie vocațională – Inginerie și fabricație”. Programul va fi realizat în cadrul Facultății Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi, Universitatea Tehnică a Moldovei. Сообщение La UTM a fost autorizat programului de master „Pedagogie vocațională – Inginerie și fabricație” появились сначала на #diez.
13:30
O funcționară din cadrul Agenției Servicii Publice și o femeie din Tighina au fost reținute de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, cu puțin timp în urmă, fiind bănuite de fals în acte publice și fals informațional. Acestea sunt cercetate pentru organizarea unei scheme, prin care ar fi acordat acte de identitate moldovenești false unor cetățeni străini. Сообщение Cetățeni străini obțineau fraudulos acte de identitate moldovenești. CNA a reținut o funcționară ASP появились сначала на #diez.
13:00
TildaWave Comics, editura specializată pe benzi desenate, i-a dedicat una lui Volodâmâr Zelenski. Aceasta este intitulată „Political Power: Volodymyr Zelenskyy”, are 22 de pagini și prezintă cele mai importante momente din viața președintelui ucrainean. Сообщение De la actorie, în fruntea președinției. Lui Zelenski i-a fost dedicată o bandă desenată cu momentele importante din viața lui появились сначала на #diez.
13:00
Numărul de membri ai Consiliului de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) a fost redus de la cinci la trei. Astfel, organul colegial va fi compus dintr-un director general și doi directori. Prin urmare deciziile vor fi luate cu un cvorum de minim doi directori din trei. Сообщение De la cinci la trei membri. A fost redus numărul membrilor Consiliului de Administrație al CNPF появились сначала на #diez.
12:45
Deputații au adoptat în cadrul ședinței de astăzi a parlamentului proiectul de hotărâre care prevede numirea Alionei Oboroceanu și Steluței Vintilă în funcțiile de consiliere ale Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor pe un termen de șapte ani. Сообщение (doc) Oboroceanu Aliona și Vintilă Steluța au fost numite în funcțiile de consiliere ale Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor появились сначала на #diez.
12:45
Deputații au votat astăzi în lectura a II-a proiectul de lege care prevede majorarea cuantumului alocației lunare de stat cu 350 de lei pentru veteranii celui de Al Doilea Război Mondial. Proiectul dat prevede majorarea alocației începând cu 1 ianuarie 2022. Сообщение (doc) Alocația lunară a veteranilor celui de Al Doilea Război Mondial va fi majorată cu 350 de lei появились сначала на #diez.
12:30
Cu votul a 60 de deputați, proiectul de lege privind identificarea electronică și serviciile de încredere, care vizează crearea și dezvoltarea serviciilor electronice noi, a fost adoptat, astăzi, în lectura a doua. Сообщение (doc) A fost votat în parlament proiectul de lege privind identificarea electronică și serviciile de încredere появились сначала на #diez.
12:30
Îți mai amintești cum te-ai simțit când cineva drag ți-a îndeplinit unul dintre visurile tale cele mai frumoase din copilărie? Sau ce sentiment ai trăit când nu ai putut împlini acel vis, chiar dacă era unul mic? Copilașii din centrele de suport pe care Fundația de Binefacere Caritas Moldova le are în grijă își doresc un 1 iunie cu visuri împlinite, cu cadouri sincere care să-i facă să uite de lipsuri și să aspire la un viitor mai frumos. Сообщение Ai șansa să fii magician(ă)! Caritas Moldova te invită să culegi un vis de copil și să-l transformi în realitate появились сначала на #diez.
11:15
Perspectivele de dezvoltare economică a regiunii Cahul, oportunitățile de transformare digitală, precum și potențialul turistic din sudul țării vor fi principalele teme abordate la „Cahul Business Summit” – cel mai important eveniment local dedicat dezvoltării businessului din regiune. Summitul va avea loc în data de 25 mai și va aduna pe aceeași scenă oficiali guvernamentali, experți naționali, antreprenori, reprezentanți ai sectorului privat și pe toți cei interesați de dezvoltarea economică și digitală a regiunii. Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Cahul, cu susținerea proiectului EU4Moldova: Start-up City Cahul. Сообщение Cahul Business Summit: cum explorăm potențialul economic al regiunii de sud a Moldovei появились сначала на #diez.
11:00
În fiecare an, Poșta Moldovei participă la concursul online pentru cea mai frumoasă marcă poștală, organizat de către Asociația Operatorilor Publici Poștali Europeni „PostEurop” în perioada 9 mai – 9 septembrie 2022. Сообщение Poșta Moldovei participă la un concurs european pentru cea mai frumoasă marcă poștală. Cum poți vota și tu появились сначала на #diez.
11:00
În data de 24 mai, la Chișinău se va desfășura Conferința Internațională în Intervenția Timpurie în Copilărie cu genericul „Împreună mai puternici”. Conferința este organizată de Centrul de Intervenție Precoce „Voinicel” cu scopul de a fortifica managementul sistemului de Intervenție Timpurie în Copilărie (ITC) și de a spori calitatea și sustenabilitatea serviciului centrat pe familie, prin dezvoltarea dialogului intersectorial și împărtășirea bunelor practici. Сообщение La Chișinău se va desfășura Conferința Internațională în Intervenția Timpurie în Copilărie. Evenimentul va putea fi urmărit online появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.